Rallim58
09.03.2012, 16:03
http://resimzade.com/Show.html?i=34714&token=79580 (http://resimzade.com/Show.html?i=34714&token=79580)
BAL liginde zirveyi zorlayarak şampiyonluk hesapları yapan Zara Belediyespor, hafta sonu Nevşehir deplasmanına gidiyor.
Sezonun ilk yarısında , deplasmanda Sincan Belediyesporu 3-0 gibi net skorla yendiği 9. hafta karşılaşmalarından sonra, 68 Aksaray Gençlik spordan averajla devir aldığı 2. sıradaki yerini, 4 puan farkla koruyan Zara Belediyespor'da hazırlıklar sona erdi. Lider Çorum Belediyesporun 4 puan arkasından 2. sırada bulunan temsilcimiz Zara Belediyespor'un kafilesi yarın saat 09.00'da Nevşehir'e hareket edecek.
11 Mart Pazar günü saat 13.30 da Nevşehirspor Gençlik ile oynayacak olan Zara Belediyesporun, bu deplasmandan da galibiyetle dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.
Futbolcularda 58. gol heyecanı
BAL liginde en fazla gol atan takım ünvanını elinde bulunduran Zara Belediyespor, rakip takım filelerini 57 kez havalandırırken, Sivas'ın plaka numarası olan 58. golün sahibi ise merak edilmeye başlandı. Forvet hattından Mustafa Kocabey ve Serdar arasında beklenti sürerken, zaman zaman forvet arkası ve orta saha oyuncularının da gol yollarında etkili olması, "58. gol kim tarafından atılacak" sorusunu daha da heyecanlı hale getiriyor.
Zara Belediyespor'a helal olsun dememek mümkünmü,İnşaallah hedefe ulaşırlar. Bu deplasmandan'da galibiyetle döneceklerine inanıyor başarılar diliyorum.
58'inci golü atanı ödüllendirseler hiçte fena olmaz.
HababamHa
09.03.2012, 16:13
bende bana özel konu açılmış zannettim.:D
gırmızı gara şampiyon zara.
Rallim58
09.03.2012, 16:28
bende bana özel konu açılmış zannettim.:D
gırmızı gara şampiyon zara.
Sana da özel konu açarız Malatya'lı hemşerim.:)
HababamHa
09.03.2012, 16:37
vay sağol canım gardaşım.
soğuğa nerelisin diye sormuşlar aslen sivaslıyım ama erzurumda ikamet ederim demiş.:) bende onun gibi aslen sivaslıyım ama gurbet işte dolaşıp duruyoruz.
dogan5880
09.03.2012, 17:39
zara super lıgde oynarsa sıvasla hangısını tutucaz
Saha zemininin futbol oynamaya müsait olmadığından dolayı,Maç hakem tarafından iptal edilmiştir.Zara Belediyespor Sivasa dönüş hazırlığına başlamıştır..
58'inci gol bu hafta olmadı haftaya Zarada olur artık.:)
Rallim58
12.03.2012, 09:33
Akşam bu haberi tv'lerimizin birinden takip ettim. Haber başlığı; Nevşehrispor Gençlik-Zara Belediyespor karşılaşması "hava şartları" nedeniyle iptal edildi. Konunun içeriğinde ise gerçek meydana çıktı. Nevşehirspor Gençlik-Zara Beldiyespor karşılaşması "saha şartları" nedeniyle iptal edildi.
Gerçi bu ve benzeri haberleri Sivas'ımızda takip eden, duyuran, belirten, tek tv'de ne yazık ki bu tv'dir. Daha dikkatli olunması dileklerimle hayırlı işler diliyorum.
Zara Belediyespor'un 58. gol atma heyecanına Zara'lı taraftarların, Zara meydan grubunun da şahit olma şansı oldu. Başarılar Zara Belediyespor.
Uzunca bir süre sonra, grubun sonsırasında yer alan BAL ligi grupları arasında da, 74 golle en fazla gol yeme rekorunu elinde bulunduran Şirin Kırşehirspor'u Sivas'ta 8-0 yenen Özel İdareye de başarılar.
Akşam bu haberi tv'lerimizin birinden takip ettim. Haber başlığı; Nevşehrispor Gençlik-Zara Belediyespor karşılaşması "hava şartları" nedeniyle iptal edildi. Konunun içeriğinde ise gerçek meydana çıktı. Nevşehirspor Gençlik-Zara Beldiyespor karşılaşması "saha şartları" nedeniyle iptal edildi.
Gerçi bu ve benzeri haberleri Sivas'ımızda takip eden, duyuran, belirten, tek tv'de ne yazık ki bu tv'dir. Daha dikkatli olunması dileklerimle hayırlı işler diliyorum.
..........................
.............................. .........
Keşke o tv miz konuyu buradan takip etseydi daha doğru haber yapar daha güzel başlık atardı ama nirdeee.:)
Sevgili tv kanalımız maç hava şartları nedeniyle değil saha şartları futbol oynamaya elverişli olmadığı için tatil edilmiştir diye anında yazdık.
Biz sizi değil siz bizi izlemeye devam edin der başarılar dilerim.:)
zaraspor'u dırekt 3.lige alsınlar,lıg usulu ezıyet,emekle mek gıbı bı şey
şampiyon71
12.03.2012, 15:57
evet 58.inci golü atmak güzel ama en önemlisi birinci planda play ofa kalmak.
benim gönlümden Serdar Mert geçiyor.galiba 58 .golü atmak ona nasip olacak.
bu hafta maçları iptal olmuş.avantaj bana göre şu an Zarasporda..
grupta iki sivas takımının olması avantajmı dezavantajmı onu merak ediyorum.
sivasın diğer temsilcisi galiba bu hafta Çoruma gidiyormuş.bir beraberlik bence zarasporu şampiyon yapar.değilmi.yanılmıyorsam .öyle oluyor.
HababamHa
12.03.2012, 16:34
Sağlık olsun ben zaraspora güveniyorum.
Bu hafta demekki yine hedef benim.:)
57babasivas
12.03.2012, 17:56
evet Sivas İl Özel İdare çoruma gidiyor deplasmana eger ordan puanla dönerseler zara lider olur kesin Nevşehirspor Gençlik ve Sincan Belediyespor yenerse serdar mert mustafa geldi yedege çekdiler Kırşehirspor maçında forvet hadi çok iyi zararın busene 3 ligdegiz
ankastre
12.03.2012, 18:26
serdarın sakat olduğunu duymuştum. önümüzdeki hafta inşallah oynar