Orijinalini görmek için tıklayınız : Hadi be Grosicki, Eneramo !..

izmirliyigido
16.03.2012, 08:10
Sivasspor'da son haftaların suskun iki golcüsünden taraftarlar artık gol bekliyor, patlama bekliyor. Bazı arkadaşlar tarafından eleştirilselerde, kalitelerinden ve golcülüklerinden asla şüphe duymadığımız bu ikili uzun zamandır gol orucunu bozamadılar.

GROSİCKİ, en son golünü 20.haftada ki 3-0 kazandığımız Ankaragücü maçında atmıştı. O günden beri performasında ciddi bir düşüş var. Maçlarda saman alevi gibi parlasa da golle tanışamıyor. Kalitesi farklı olduğu için de Rıza hoca her maçta güveniyor ki, çokta doğru yapıyor. Ne zaman ne yapacağı belli olmaz.

Maçın 16.dakikasında attığı golden sonra, Ankaragücü maçından sonra 10 maçta toplam 799 dakika forma giyen GROSİCKİ 873 dakikadır GOLE HASRET (BIRAKTI) !..

Forvetin vazgeçilmezi ENERAMO ise en son golünü 24.haftada 1-1 berabere kaldığımız Kayserispor maçında atmıştı. O maçtan sonra oynanan 6 maçın 1 tanesinde sarı kart cezalısı olan Eneramo çıkmış olduğu 5 maçta 450 dakika yer almasına rağmen Kayseri maçının 46.dakikasında attığı golden sonra 494 dakikadır gol orucunu bozamadı.

Her ne kadar gol atamasa da, ileri uçta en etkili ve kuvvetli silahımız ENERAMO'dan taraftarlar goller bekliyor. Güçlü fiziği, tekniği ve top saklamasıyla taraftarın beğenisini toplayan Eneramo'ya kızmıyoruz ama artık onunla sevinmek istiyoruz.

İnşallah her iki forvetimiz de bu sayfayı okur, taraftarların bu GOL ÖZLEMİNİ anlayabilirler. Rakip kim olursa olsun, şu son zamanlarda yaşadığımız abondone olaylardan dolayı güzel ve bol gollü bir galibiyete ihtiyacımız var. BAŞKANIMIZIN aramıza katılmasının sevincini tam yaşayamadan üst üste gelen mağlubiyetler ve Trabzonspor olayları hepimizi gerdi, strese soktu, tedirginliğe yol açtı.

İnşallah, GROSİCKİ ve ENERAMO bu gazımızı bu maçta atacakları gollerle alırlar. Artık titreyin ve kendinize gelin LÜTFEN !..

.

svsli585858
16.03.2012, 08:58
eneramonun top saklamasına mücadelesine lafım yok ama bitirici golcü bi forvet değil çok gol kaçırıyor kayseri maçında karşı karşıya 2 gol atamadı 1 puanla yetindik fenerbahçe maçında karşı karşıya atamadı aynı şekilde galatasaray maçında ilk yarının sonunda altı pastan gelen topu atamadı ve son olarak trabzon maçında yüzde yüzlük bir gol kaçırdı bence hırslı bişeyler yapmaya çalışıyor ama kesinlikle golcü olamaz vuruş sıfır teknik sıfır seneye eneramonun yanına net gol vuruşları yapabilen bir forvet almalıyız grosicki ye gelince ne zaman ne yapacağı belli olmuyor ama son haftalarda çok büyük düşüş var biraz fener birazda gs maçında etkiliydi ama onada kimse ayak uyduramadı grosicki nin bi sorunu var gibi sanki maça kendini veremiyor aklı hep başka yerlerde umarım biran önce düzelir ve eski günlerine döner bu maçta eneramo veya grosickiden biri kesin gol atacak diye düşünüyorum içime öyle doğdu ama hayırlısı bence grosicki bu maçta gol atacak.

58akif34
16.03.2012, 10:19
bence grosıckiyi biraz dinlendirmek lazım son maçlarda hiçbir etkisi yok dikkatimi çeken bir taraf var adı ne zaman transfer dedikodularına karıştı o günden biri etkisini yitirdi bitişin başlangıcı ıstanbulda oynanan galatasaray maçı oldu maçtan önce çıkan galatasaraya transfer olacak dedikodusu bütün motivasyonunu dağıttı ve o günden sonra kendini toparlayamadı bence en etkili olduğu maç içerdeki fener maçıydı gökhan gönül hücuma desteğe çıktığı 5. Dakikada topla attığı depar defansın çıkamaması ve bizim maçı kazanmamızı sağladı eski günlerine geri döner inşallah

Salim58
16.03.2012, 10:22
GROSİCKİ'den pek ümidim yokta ENERAMO ya bu maçta yada Manisa maçında patlama yapabilir..

Örükcülü
16.03.2012, 11:35
Eneramo pivot forvet değil aslında. Madem golcü bir forvet transfer edilmedi son 4 maçta kadromuz sol kanat Grosicki, sağ kanat Cerny, forvet Pedriel (ki, adamı eleştire eleştire biraz da olsa futbol oynatmaya başladık) forvet arkasıda ENERAMO olursa hücum zenginliğimiz olur diye düşünüyorum. Orta sahadan da Erman KILIÇ ve Kıvanç KARAKAŞ destekli hücum organizasyonları bol gol getirir.

Eneramo ileride çok koşuyor, boğuşuyor ama çok cömert pozisyon harcıyor. Son vuruşları yapamıyor. Ama forvet arkasında tıpkı eski Muhammed Ali Kurtuluş gibi hem pasör hemde dikine oynama pozisyonunda olacağı için daha çok gol atar diye düşünüyorum.

Grosicki'de bir gol atsa son 4 hafta da açılacak ama, mutsuzluğu neden, anlaşılmış değil.

GokhanTurna
16.03.2012, 12:08
Ben bin kere söylerim istenirse. Eneramo ve Grosicki'ye bazı futbol cahilleri gönderilsin gibisinden konuşuyorlar. Eneramo şuana kadar bu sezon 10 gol, 9 asistle oynadı. Gol kaçırıyor olabilir ilah değil sonuçta her futbolcu kaçırıyor. Top tutması, top kaptırmaması, rakip defansı yormasıyla süper bir forvet. Bu tarz oyuncular her zaman takımlarına katkı sağlarlar kullanmayı bilirseniz. Ör; Webo(İstanbul), Tum(Gençlerbirliği) ve Mehmet Yıldız(Karabükspor). Mehmet Yıldızın gelmesiyle Karabükspor kümeden kurtuldu anlarsınız.

Grosicki'ye gelelim teknik oyuncuların her zaman 90 dakika üstün performans gösteremediklerini herkes bilir. Grosicki'nin kumaşı çok sağlam oyuncuyu küstürmeyelim. İki maçta oyuncu satmayı bırakın artık. Grosicki Avrupada geleceğin yıldızları arasında gösterilirken aldık biz onu. Bu sezon şuana kadar 6 gol ve 9 asistle oynadı.

Diğer takım taraftarları özeniyorlar neden biz alamadık bu adamları diye. Kadromuzda böyle teknik ve kaliteli topçular olduğu için ben çok mutluyum.

Keşke sizin için Messi'yi transfer edebilseydik. Gerçi gol kaçırırsa ne derlerdi bilmiyorum. ;)

benozgurr
16.03.2012, 12:13
eneramonun top saklamasına mücadelesine lafım yok ama bitirici golcü bi forvet değil çok gol kaçırıyor kayseri maçında karşı karşıya 2 gol atamadı 1 puanla yetindik fenerbahçe maçında karşı karşıya atamadı aynı şekilde galatasaray maçında ilk yarının sonunda altı pastan gelen topu atamadı ve son olarak trabzon maçında yüzde yüzlük bir gol kaçırdı bence hırslı bişeyler yapmaya çalışıyor ama kesinlikle golcü olamaz vuruş sıfır teknik sıfır seneye eneramonun yanına net gol vuruşları yapabilen bir forvet almalıyız grosicki ye gelince ne zaman ne yapacağı belli olmuyor ama son haftalarda çok büyük düşüş var biraz fener birazda gs maçında etkiliydi ama onada kimse ayak uyduramadı grosicki nin bi sorunu var gibi sanki maça kendini veremiyor aklı hep başka yerlerde umarım biran önce düzelir ve eski günlerine döner bu maçta eneramo veya grosickiden biri kesin gol atacak diye düşünüyorum içime öyle doğdu ama hayırlısı bence grosicki bu maçta gol atacak.

Hemşehrime aynen katılıyorum.

keko 58
16.03.2012, 12:55
[QUOTE=GokhanTurna;774841]Ben bin kere söylerim istenirse. Eneramo ve Grosicki'ye bazı futbol cahilleri gönderilsin gibisinden konuşuyorlar. Eneramo şuana kadar bu sezon 10 gol, 9 asistle oynadı. Gol kaçırıyor olabilir ilah değil sonuçta her futbolcu kaçırıyor. Top tutması, top kaptırmaması, rakip defansı yormasıyla süper bir forvet. Bu tarz oyuncular her zaman takımlarına katkı sağlarlar kullanmayı bilirseniz. Ör; Webo(İstanbul), Tum(Gençlerbirliği) ve Mehmet Yıldız(Karabükspor). Mehmet Yıldızın gelmesiyle Karabükspor kümeden kurtuldu anlarsınız.

Grosicki'ye gelelim teknik oyuncuların her zaman 90 dakika üstün performans gösteremediklerini herkes bilir. Grosicki'nin kumaşı çok sağlam oyuncuyu küstürmeyelim. İki maçta oyuncu satmayı bırakın artık. Grosicki Avrupada geleceğin yıldızları arasında gösterilirken aldık biz onu. Bu sezon şuana kadar 6 gol ve 9 asistle oynadı.

Diğer takım taraftarları özeniyorlar neden biz alamadık bu adamları diye. Kadromuzda böyle teknik ve kaliteli topçular olduğu için ben çok mutluyum.

Arkadasim aynen katılıyorum Kamil benim en coook sevdim Oyncu keske bizim kadro da 2. Kamil olsaydi bak neler olurdu...;) insallah devamli kalacak bizim SIVASSPOR da

Saygilar

Morten58
16.03.2012, 13:14
Eneramonun performansi tartisilmaz,top saklamalari defansi yormasi yeter asiste yapiyor onunla vazgecmememiz gerekir, Eneramonun sadece Konsansrasyon eksikligi oldugunu düsünüyorum yoksa süper bir oyuncu.

Grosicki'nin düsüsünü'de mac trafigine bagliyorum adam neredeyse hermacta oynadi hatta bazi maclarlarda tek basina 'Sivasspora puanlar bile kazandirdi diger oyuncularin iyi olmadi müsabakalarda Grosicki Sivasspor'da önemli isler basardi. Bukadar da olacak , Ordu macinda Sivassporlu taraftarlar ona tezaruhat yapmasi lazim seni cok özelik sonra Grosicki,Grosicki diye bagirilmasi lazim.

Sadece iyi oynayanlari degil bazi maclarda kötü oynayan Oyuncularimizi da alkislamamiz ve motivasyon vermemiz gerekir.

Rallim58
16.03.2012, 13:15
Ordu çıkarması yapabilirler :)

Bu hafta her ikisinin de, suskunluklarını bozacaklarına inanıyorum...

münihli_58
16.03.2012, 14:20
Galiba biz Belediyeye patlariz sahamizdaki son macta onlarin bizi 4 Eylüle 4-0 gömdügü günü unut(a)madim...

Eneramo önümüzdeki 4 macin birisinde Hattrick yapacak bence ve Grosicki 2 Gol atar geriye kalan maclarda.

dogan5880
16.03.2012, 14:28
KADOROMUZ ÇOK AMA ÇOK IYI SANSIZ HAKEM HATLARI KALECILER BUNLAR BASIMIZI YAKTI HEP DUN BJK MAÇINDA BI KAMIL GROSCKI OLSA VALLAHI NELER YAPARDI BEŞIKTAŞŞŞ

infial§
16.03.2012, 14:40
grosicki den gol pasları,eneramo dan gol beklıyoruz,lig bitti anasını satıyım kendinıze gelın

58 SiVaSıM 58
16.03.2012, 15:06
çok doğru özellikle en sevdiğim oyuncu grosickinin gol atmasını istiyorum son haftalarda pedriel show yapıyor orduya golleri atın yiğidolar

izmirliyigido
17.03.2012, 08:14
Eneramo'dan memnunum ama bugün inşallah Grosicki 2 gol atarak kendine gelir. Yeter artık uyan GORSİCKİ, taraftar seni çok seviyor...

.

58MUAMMER58
17.03.2012, 09:05
groseçki evlendikten sonra performansı çok düştü ayrıca groseçkinin performansını artırması için iyi partneri olması lazım koşu yollarına düzgün pas atması lazım öyle adam yok olsada bizim oyuncular ona pas vermiyor erman biraz oyuna girse sivassporun yenemeyeceği takım yok ts maçında solda çok yalnız kaldı groseçki ziyayı aradık eneramo ilerde çok çalışmasına rağmen top tutmasına rağmen gol vuruşları iyi değil onun atamadığı hava toplarını tum leblebi gibi atıyor pedrielde gol kaçırsada yeri ceza sahasının içi olmalı adam defansa geliyor koşuyor sonra yoruluyor hoca ermanı birazdaha ilerde pedrielle oynatırsa eneramoyu arkalarında solda grosecki sağda cerny kimse tutamaz benim düşüncem böyle umarım herkes iyi oynarda şu maçı alırız

shang
17.03.2012, 10:04
en büyük hayal kırıklıgı kamil grosicky yıldız yıldız diye diye bi tane maç oynadı o kadar maçın içinde tam bir hayal kırıklıgı!

stutgart58
17.03.2012, 11:22
Eneramonun bitiricliği yok.Onun yerinde şuanda HERVTE TUM olsaydı bu takım en az bi 10 puan fazlamız vardı !!! o kayseri ,fener,g.saray,trabzon maçlarında karşı karşıya kaldıklarını atsa şuan 3.sıradaydık

hasanim58
17.03.2012, 12:11
Hadi kara boga goster kendini yiğidolara ve rahmetle andigimiz annene goller hediye bu macta ozledik gollerini grosickiye gelince bizim.deli oglan evlendi bi haller oldu kivrakligi cevikligi kayboldu sanki ama ikinizdende cok memnunuz haydi tosunlar gosterin kendinizi zamani geldi geciyor bile

Çılgın Türk
18.03.2012, 00:08
Cani isteyince oynuyor cani isteyince yatiyor.
Ya istikrar sorunu var ya da Grosicki kafasinda Sivasspor'u bitirmis.

şarkışla 58
18.03.2012, 08:23
Grosicki nin kafası transfer haberleri çıktığından beri karışık.Kafası burada değil bu adamın.Eneramo bence santrofor değil.Topu ilerde tutan,ara pasları yapabilen,vucuduyla drfansın dengesini bozan bir hucum oyuncusu biz bu adamı santrofor oynatıyoruz.Bu adamın yanına bir santrofor lazım.Gekas gibi.Çünkü Eneramo poazisyon hazırlayabilir,kafa ile top indirebilir,hucum pres yapabilir ama gol vuruşlarında başarılı değil.Eneramo indirecek Santrofor atacak.

B.DUMANLI
18.03.2012, 11:28
Sayet binbir rica ile oyniyacaklarsa ozaman gitsinler.Grosicki 90 dakika zaten cikaramiyor,gücü yetmiyor.Bir kac ay sonra avrupa sampiyonasi maclari var bakalim nasil oyniyacak.Umarim göze batarda Sivasspor satip para kazanir.Ikinci yariyi genellikle cikaramiyor cabuk yoruluyor.Enaramo´ya gelince ikili mücadelelerde devamli faul yapiyor top bizdeyken faul sonucu top rakibe geciyor.Son vuruslari yeterli degil.Cihan´i Mersin macinda attigi ,firikikle yere göge sigdiramadik ama ,su ana kadar cesitli maclarda oyuna alindi oda basarisiz suana kadar.Bu ligi kaldiracak gücde olmadigi gibi,yaraticiligida yok.

calipso
18.03.2012, 12:39
bu saatten sonra gelecek sezonun planlaması yapılması lazım artık.. kaleci sağ bek,sol açık ve forvete 4 tane transfer şart..bunlarında ilk 11 de direkt oynayacak olması şart....yönetiminde bolca paraya kıyması şart...zor dostum zor...yönetimin transfer politikasını buraya tekrar yazmaya gerek yok sanırım..işte o yüzden büyük takım olamıyoruzzzzzz