Orijinalini görmek için tıklayınız : Zara'nın Play-Off keyfi...

Rallim58
19.03.2012, 14:53
http://resimzade.com/Show.html?i=34832&token=82033 (http://resimzade.com/Show.html?i=34832&token=82033)

BAL liginde ilimizi başarıyla temsil eden Zara Belediyespor, dün oynanan Sincan Belediyespor engelini de aşarak rahat bir nefes aldı. Zara Belediyespor, aldığı 3 puanla puanını 46'ya çıkarırken, en yakın takipcisi 68 Aksaray Gençliğin bu hafta sonu Kazan Belediyespor'a 2-1 yenilmesinin ardından puan farkını, bir karşılaşma eksiği ile 6'ya çıkardı. Böylece, Sivas İl Özel İdaresporu 2-0 yenen Çorum Belediyesporun ardından, Zara Belediyespor, ligde play-off müsabakalarına katılmayı garantilemiş oldu.

Hafta sonu lig 4.sü Sincan Belediyespor ile kendi saha ve seyircisi önünde yapılan karşılaşmaya ilginin yoğunluğu dikkat çekici oldu. Müsabakayı Trabzon bölgesi hakemlerinden Gökhan Yenibaki, Giresun bölgesinden Süleyman Saygılı ve Fatih Saygılının yönetimindeki karşılaşmayı, Zara Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy ile birlikte kulüp başkanları ve yöneticilerinin yanısıra "Zara medyan" grubu ve çok sayıda taraftar toluluğu izledi.

Müsabakada 42. dakika da Emre takımının ilk golünü atarken, Zara Belediyesporun ligdeki 58. golüne de imzasını atan futbolcu oldu. İkinci yarının hemen başında konuk ekibin golü 46. dakikada Aşkın’dan geldi. Karşılaşmanın 50. dakikasında skoru tayin eden gol ise, sezonun başarılı ismi Serdar'ın asisti ile Sinan'dan geldi. 2-1

Müsabaka sonrası futbolcularla birlikte teknik kadro, tribünlerle birlikte play-off keyfini çıkarırken "Kırmızı Kara, Şampiyon Zara" tezahüratları yaptılar.

Belediye Başkanı Gürsoy ; "Zara Belediyesporu ayakta alkışlarım"

Sivas'ımızı ve ilçemizin adını gururla temsil eden Zara Belediyespor'un başarısı inanılmaz derecededir, diyerek "Bu takıma ne yapsak azdır. Play-Off garantilenmiş oldu. Bugüne kadar süren desteğimiz bundan sonrada sürecektir. Başta yönetim kurulu olmak üzere, teknik kadroyu ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Bu takımı ben ayakta alkışlarım" şeklinde konuştu.

Son deplasman karşılaşması için Sorgun'a gidecek olan Zara Beldiyesporun son deplasman karşılaşmasına otobüs istendi. Meydan grubundan taraftarlar "Haftaya sezonun son deplasmanına Belediye Başkanımız sayın Hüsamettin Gürsoy'dan otobüs istiyoruz" şeklinde konuştular.

Play-Off karşılaşmalarına katılmayı garantileyen Zara Beldiyesporu tebrik ediyoruz.

Salim58
19.03.2012, 15:01
Play-Off karşılaşmaları'na katılmayı garantileyen,Zara Belediyespor'u tebrik ederim. Takımın 58'inci golünü atan Emre kardeşimizi'de ayrıca tebrik ederim..

Emre kardeşim 58'inci golü atanı ödüllendireceğiz deniliyordu yönetimin peşini bırakma ödülünü mutlaka al..Yol uzun olmasa ben alırdım ama uzağım hemde çoook uzak.:)

Gırmızı Gara Şampiyon Zara..

akifesk
19.03.2012, 15:23
zara belediye spor u ayakta alışlıyorum..

inşallah 3. ligde göreceğiz sizleri ..

dogan5880
19.03.2012, 15:27
bravo zara mıza

ec58
19.03.2012, 16:45
Garanti değil henüz ama garanti gibi birşey...

Son maç Aksarayla, diğer 2 maçı kaybederse ve Aksaraya 3 veya daha farklı yenilirse 3. olur Zara. Tabi bu sadece matematikte olur gerçekte olmayacaktır.

Matematiksel olarak garanti değil,

MaXiMuM
19.03.2012, 20:16
Tebrikler Zara. 3. Lig hedefine az kaldı. Aynı ciddiyetle devam..

Ben buradan başka bir konuya değinmek istiyorum...
Bütün Sivaslılar gibi hepimiz Zara'nın başarılı olması için maçlarına gidip destek oluyoruz. Bu gayet doğal. Peki Zara'nın şu meşhur "Meydan Grubu" dediğiniz taraftar topluluğunu bir Sivasspor maçında grup halinde görsek nasıl olur ? Ben görmedim, gören varsa düzeltirse sevinirim.

kaplanlı
19.03.2012, 21:08
bende bir zaralı olarak zarasporun başarısıyla gurur duyuyorum.inşallah 3.ligde göreceğiz.

cücü baba
20.03.2012, 01:40
İnşallah play ofa kalırda Zara spor 3. lige çıkar bu SİVASSPOR içinde bir yerde güzel bir alt yapı demektir eğer birbirine destek olurlarsa tecrübe kazanması için sporcular orada değerlendirilir bu şekilde Şehrimizde kazanır...

Tuncay
20.03.2012, 03:35
Ozur olsun sana zara.niyemi..........sana hic bir faydam dokunmadi ama ZARA basarili oldukca ben ogundum,gurur duydum,Sivasli olarak ZARA'nin sayesinde kendime pay cikardim.Sivasin adini,sanini yukselten her kimse saygi duyarim.Sana saygi duyuyor ve basarinin devamini diliyorum ZARA.Sivasa sivasliya en kucuk faydasi olana,kendi adima saygi duyuyorum.

akkara58
20.03.2012, 09:19
ahad hoca inşallah belediyenin başına geçer ...

Rallim58
20.03.2012, 16:58
Zara Belediyesporun yarın Nevşehirspor Gençlik ile yapacağı, ertelenen karşılaşmada başarılar diliyoruz.

Salim58
20.03.2012, 17:03
Zara Belediyesporun yarın Nevşehirspor Gençlik ile yapacağı, ertelenen karşılaşmada başarılar diliyoruz.

Demekki saha zemini futbol oynamaya elverişli hale geldi.Bende başarılar dilerim.

57babasivas
20.03.2012, 20:10
zara hedef süper lig ve bunuda başariçak bu yönetim geldiklerinde borçtan kapanma noktasina gelmişti şimdi borçsuz külüp ve aldi adamlarda 3 ligde şanpiyon olur şimdiki kodro çogu 3 ligde pynamiş adamlar mustafa kocabeyide alarak bu nun kanitini gösteriyorlar süperlig için ve aldiklari alcaklarin yaninda hiç birşey bu sene daha iyi topçular getircek zara zaten hergeçen gün gelişiyor göç vermiyen biyer göç alan biyer oldu için yakinda daha çok traftar gurubu olur çok iyi bi yönetim başariyi getirdi

ahmet ali
20.03.2012, 21:13
Ben Zara'lı değilim ama Zaraspor'un başarısı beni gururlandiroyor ve sevindiriyor.İnşallah 3.Lige çıkmayı başarırlar...

nuri_58
20.03.2012, 21:27
4 eylül belediyeden daha iyi zara , inş 3. lige çıkar ... başarıların devamı gelcek inş ...

Rallim58
21.03.2012, 15:58
Zara Belediyespor deplasmanda Nevşehirspor Gençlik ile yaptığı karşılaşmayı 1-1 tamamladı. Sezonun son 2 maçına girilirken en yakın takipcisi 68 Yeni Aksarayspor ile arasındaki puan farkını 7'ye çıkardı.

Ertelenen karşılaşmada baskın oynayan evsahibi ekip 1-0 öne geçmesine rağmen, skoru eşitleyen temsilcimiz, sahadan 1 puan alarak puanını 47'ye çıkardı. 51 puanlı Çorum belediyespor ile Play-Off garantisini elinde bulunduran Zara Belediyesporun hafta sonu oynayacağı son deplasman karşılaşması olan Sorgun Belediyespor karşısında başarılar diliyoruz.

Sorgun Belediyespor-Zara Belediyespor karşılaşması 25 Mart 2012 pazar günü saat 14.30'da Sorgun ilçe stadında oyananacak.

Salim58
21.03.2012, 16:45
Bu deplasmandan'da galibiyetle dönse fena olmazdı ama sağlık olsun alınan bir puanla Zara Belediyespor ligin bitmesine 2 maç kala altındaki Aksaray’la arasındaki farkı 7 puan yaparak Play-Of'a gitmeyi garantiledi zaten.

Zara Belediyespor'a-Sorgun Belediyespor karşısında başarılar dilerim.