Orijinalini görmek için tıklayınız : Lig Tv Yasta!..

35fulya58
20.03.2012, 22:48
Maçın bitiminden sonra galatasaray'ın acısını paylaşan Lig tv maçla ilgili en ufak bir yayın, bir yorum, bir program yapmamaktadır. Bu kadar yanlı bir yayıncılık anlayışı olur mu? 25 milyon cimbomlu varsa 7 milyon da yiğido var. Onların hiç mi hatrı yok ? Deminden beri 10 dakikalık yayından sonra maçla ilgili yayın arıyoruz fakat bir türlü yayın göstermiyorlar. Lig tv yi protesto ediyorum. Bence herkes üyeliğini iptal ettirmeli.

hasanim58
20.03.2012, 22:56
onlar simdi yasta ama zaman gelecek daha cok konusacaklar sivassporu az kaldi azzzzzzzzzzzzz sabredin lan donekler adiler biz geliyoruz sivasla yatip sivassporla kalkacaksiniz

DOGU_BEY
20.03.2012, 22:56
Maçın bitiminden sonra galatasaray'ın acısını paylaşan Lig tv maçla ilgili en ufak bir yayın, bir yorum, bir program yapmamaktadır. Bu kadar yanlı bir yayıncılık anlayışı olur mu? 25 milyon cimbomlu varsa 7 milyon da yiğido var. Onların hiç mi hatrı yok ? Deminden beri 10 dakikalık yayından sonra maçla ilgili yayın arıyoruz fakat bir türlü yayın göstermiyorlar. Lig tv yi protesto ediyorum. Bence herkes üyeliğini iptal ettirmeli.

Hiç şaşırmadım artık onlarınki yanlı yayınclık bile değil, resmen uşaklık ve köpeklik...

BOUN
20.03.2012, 22:59
Lig Tv'ye gelsin:

http://resimzade.com/Show.html?i=34843&token=55306 (http://resimzade.com/Show.html?i=34843&token=55306)

Metal Gear
20.03.2012, 23:00
Lig Tv'ye gelsin:

http://resimzade.com/Show.html?i=34843&token=55306 (http://resimzade.com/Show.html?i=34843&token=55306)

O değil de harbiden kangal,soldaki köpeğin yanında ne kadar da asil duruyor:)

kara
20.03.2012, 23:03
Hiç bir kanal yapmıyor yayın gs yenmiş olsaydı ntv trt 3 kanaltürk şimdi yayındalardı kınıyorum hepsini hepsinede kapak olsun gömdük mü gömdükkkkkk

infial§
20.03.2012, 23:21
seytan uçgeni MHK,LİG TV,TFF,mevlam bıze sabır versin,bu sınsılerın şerrınden korusun

58MUAMMER58
20.03.2012, 23:32
:mad:LİG TV YASTADA atv yasta değilmi?taraflı yazar bozuntusu levent tüzemen şov yapacaktı olmadı sevinçleri yarım kaldı:mad:

SenSetik
20.03.2012, 23:41
yayıncı kuruluş gs tvden farksızdı....ya bu kadar mı lur...ulan şerefsizler...biriniz merak edip bakıyorsa bu siteye yazıklar olsun size....hele levent tüzemen dene adiiiii...senin varya taaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haysiyetien emi !!!!!!!!!!

GokhanTurna
20.03.2012, 23:42
Galatasaray yenseydi ligtv sitesi falan ne kadar canlı olurdu şimdi. Gs golü böyle attı, gs bunuda kaçırdı, gs diğer rakibini bekliyor falan filan...

adres58
20.03.2012, 23:52
Rahmetli Kemal Sunal aklıma geldi, nur içinde yatsın...

Şu bilezik meselesi :D :D

DOGU_BEY
20.03.2012, 23:56
Rahmetli Kemal Sunal aklıma geldi, nur içinde yatsın...

Şu bilezik meselesi :D :D

hem de ne bilezik abiiiii :D :D :D

poolat58
20.03.2012, 23:56
ben de maçı anlatan i..nelere sinir oldum ya hep yanlı anlattılar.

izmirliyigido
21.03.2012, 00:05
Hiçbir kanal da yayın, yorum yok. Lig Tv adileri Fener-GeSe maçının özetini, gollerini, yorumlarını tekrar tekrar anlata anlata bitiremiyor. Adilerin nerede başarısı varsa tarihine bakmaksızın onu gösterip duruyor. Anlaşılan onlar halen orada kalmışlar.

Adi ş.refsizlere evlat acısı gibi oturdu. Hepside ... gibi oldular, sus pus kaldılar. Yanlı yayıncılar rayting yapamaz oldular. Allah sizleri daha beter etsin. İnşallah dördünüzde batın, sürünün.

.

EneS ElmaS
21.03.2012, 00:13
Arkadaslar, evet ligtv'de kesinlikle çifte standard var bunda hiç şüphe yok fakat bu konuda sizlere katılmıyorum. Macın hakları kendilerinde olmadıgından yapmadılar veya daha dogrusu yapamadılar diye düşünüyorum. Eğer gs kazanmış olsaydı sitede yinede sadece 1 veya en fazla 2 haber olacaktı.

Bundan ziyade ligtv'yi asıl bize Trabzon macında yaptıklarından ötürü tekrar kınıyorum. Zaten ne kadar kınasak azdır!

DOGU_BEY
21.03.2012, 00:14
Maç sonu Lig Tv den açıklama:
Maç bizim kanalda olsaydı maçı şifrlerdirk, herkes izleyemezdi, hakem keyfine göre at oynatırdı, biz de gsyi tur atlatıp iyice yalakalık yapardık, ama kaderrrr olmadııı işteeee :D :D :D

Sivas_SporLu58
21.03.2012, 00:38
:mad:LİG TV YASTADA atv yasta değilmi?taraflı yazar bozuntusu levent tüzemen şov yapacaktı olmadı sevinçleri yarım kaldı:mad:

hahahaha :) hay ağzına sağlık abicim adamlar ağlayacaktı nerdeyse hele son pozisyonda ziyanın pozisyonunda kendini yırttı adam :)

avare
21.03.2012, 01:27
istediklerini yapsinlar mac sonucu ortada program yapmiyorlar cunki galatasaray liderlige oynuyor buda onlarin ekmegine yag suruyor moralleri bozulmasin ort bas etsinler yenselerdi goklere cikarirlardi moral motivasyon yaparlardi

Tuncay
21.03.2012, 01:50
Lig tv dahil,daha onlarcasi gun gelecek sivasa yalakalik yapacak,yeterki sivasspor basarilarina basari eklesin.Durust yayincilik yok,yalaka yayincilik var. Yalakalik yapmasalar,yal yiyemez konezler.

abircan
21.03.2012, 08:23
O değil de harbiden kangal,soldaki köpeğin yanında ne kadar da asil duruyor:)

TESBİT YERİNDE YİĞİDOM

izmirliyigido
21.03.2012, 08:51
Maçın uzatmaları da dahil 1 dakika 13 saniye geçmiş ve penaltıya takılmışlar hala. Ne zevk veriyor ama böyle acı çekmeleri. Lig Tv'yi Orduspor maçında yuhalamadınız, eleştirmediniz, protesto etmediniz ya size inanamıyorum Yiğidolar !..

Neden organize olamadınız, bu şerefsizleri rezil etmediniz?

.

sefilix
21.03.2012, 08:58

maç sonu stada bağlandılar spiker ve yorumcunun suratları görmeliydiniz :)

58MUAMMER58
21.03.2012, 09:07
maç sonu stada bağlandılar spiker ve yorumcunun suratları görmeliydiniz :)

:Dfutbolda ençok zevk aldığım ensanteneler özellikle büyütülmüş semt takımlarıyla maç yaparken seyircilerinin şımarık bişekilde alkollü şekilde stada 5 çekeceğiz işaretleriyle hava yapıp girip maç sonunda ... olmalarını çok seviyorum yalaka yazarlarının rakibe saygı duymayan yorumlarında sivasspor diye takım yokmuş gibi yazan maç sonunda 50 kişinin tecavüzüne uğramış gibi ağzı yüzü terli üzgün bitkin hallerini görmek seyircilerinin tırnaklarını kemirmeleri bana büyük zevk veriyor bunu daha öncede yapacaktık hakemler izin vermediler kısmet bugüneymiş :D

Rallim58
21.03.2012, 09:13
Lig Tv başta olmak üzere, spor yayını yapan tüm yayıncı kuruluşların yasta olduğunu söylemek daha doğru olur.

izmirliyigido
21.03.2012, 09:48
Lig Tv başta olmak üzere, spor yayını yapan tüm yayıncı kuruluşların yasta olduğunu söylemek daha doğru olur.

Beter olsunlar, daha beter !... Önce 3 semt takımı, sonra da tüm onun yalaka basın-yayın-medya gurupları beter olsun, batsınlar inşallah !...

.

cücü baba
21.03.2012, 09:51
Eze eze yendik biraz beceri birazda şans yanımızda olsaydı LİG TV TARİHİ FARK YİYECEKTİ :D ( G .Saray ) :D sahayı dar ettik oynayanlarada OYNATANLARADA :D

safakcakir
21.03.2012, 09:55

yanlışın var kardeş maçtan sonra kıvanç ile röportaj yapıldı spor yazarlarıyla röportajlar vardı sivas tan iyi derecede bahsedildi sen izlemedin heralde

safakcakir
21.03.2012, 09:57
erman kadir ve kıvanç ın milli takıma girmesi gerektiğine felanda vurgu yapıldı.

lig tv nin verdiği yayıncı kuruluş gelirini unutmayın bence

tykinik58
21.03.2012, 10:50
Adamlarda moral mi kaldı ki hepsi ...te döndüler. Ne yorum yapacaklardı. RIZA'nın YİĞİDOLARI, SİVAS'ın YİĞİDOLARI kendini aslan sanan G.Saray'ı yendiler mi diyecekti? :D :D :D Kapak olsun kapaaakkkk!!! :D Ne büyük mutluluk ALLAH'ımmm çok şükür bu günleride gösterdinya bana ALLAH'ım. Darısı diğer turlar da (turu geçerlerse şe...siz) F.Bahçe ile Trabzon i...lerine...:D

safakcakir
21.03.2012, 11:01
inşanlah bu sene alırız kupayı

Salim58
21.03.2012, 13:32
Lig Tv'ye gelsin:

BİR KEZ DAHA ELEDİ

Taraftarlar, Sivasspor'un 2008-2009 sezonunda olduğu gibi Galatasaray'ı bir kez daha elediğini belirttiler. İnternet sitelerinde Sivasspor'un haklı bir galibiyet aldığını hatırlatan taraftarlar, böylece ligde 2 kez yenildikleri rakiplerinden rövanşı aldıklarını vurguladılar.

MELO'YLA KANGAL BENZETMESİ

Bazı sosyal paylaşım sitelerinde attığı gollerden sonra pitbull cinsi köpek takliti yapan Galatasaraylı Melo ile Sivas'ın Kangal köpeği yan yana konularak, 'Melo out, Kangal in' benzetmeleri yapıldı.

YEREL GAZETELER

Memleket Sivas Gazetesi, Sivasspor'un çeyrek finale çıkmasını, ilk sayfasında ve spor sayfasından duyurdu. Memleket Sivas ''Aslantepe'de Yiğido Kükredi'', 4 Eylül Güneşi ''Arenayı Cimboma Dar Etti'', Bizim Sivas ''Çeyrek Finaldeyiz'', Hakikat ''Söke Söke Çeyrek Finale', Gazete Sivas ''Yiğido Tur Biletini Aldı'', Yeniülke ''Arena Fatihi'', Demokrat ''Yiğido Kupada Güldü'', Hürdoğan ''Arenanın Aslanları'', Sivas Postası ''Çeyrek Final Biletini Kaptık'', Anadolu ''Veee...Çeyrek Finaldeyiz'', Pusula Haber ''Sarayın Kralı'' ve Sivas İzci ''Hakeme Rağmen Tur'' başlıklarını kullandı.

''Lig Hesabı Kesildi'' başlığını kullanan Sivas Olay Gazetesi, Sivasspor'un, bu sezon ligde iki kez yenildiği Galatasaray'ı kupada elemeyi başardığına vurgu yaptı.

AA

sivaslıadem
21.03.2012, 14:08
"ah yenge ah yaktın bizi,yokluğunu ne de çabuk hissettirdin yenge "
Bu ifadeler ahmet turan alkanın altıncı şehir adlı kitabında geçiyor
Vaktiyle eski belediye başkanlarımızdan rahmi günayın bir erkek cenazesinde dediği laf
Lig tv ve diğerleri de yasta
Ah lig tv ah varlığını ne de çabuk hissettirdin