Orijinalini görmek için tıklayınız : Kupayı İstiyoruz Rıza hocam !...
izmirliyigido 21.03.2012, 10:08 Bunu söylemek için çok erken belki, ama adım adım ilerlemek için şimdiden motive olmaya, takımı hazırlamaya, sinerji oluşturmaya ihtiyaç var. Bu maça kadar herkes biliyor ki, hepimizin aklından "Türkiye Kupası maçları 2. planda. Lig daha önemli" diye geçiyordu. Hele de 4. Tur da Galatasaray gibi güçlü bir takım çıkınca ümitlerimiz azalmıştı.
Ama Rıza hoca ve futbolcular şunu gösterdi ki, "biz istersek kazanırız", buna birde hakemler adam gibi maç yönetince yenemeyeceğimiz takım yok. O halde neden kupada FİNAL'E YÜRÜMEYELİM?, Neden KUPAYI BİZDE KALDIRMAYALIM? Bunların olmaması için, (şu dünkü takım oyununda görüldü ki), hiç bir neden yok !.
Bu KUPA alındığı zaman şehrimiz için, Yiğidolar'ın tarihi için ne büyük önem taşıyor bunu tartışmaya gerek yok. Rıza ÇALIMBAY'ın, BÜYÜK BAŞKAN MECNUN ODYAKMAZ ile birlikte tarihin şanlı sayfalarına ALTIN HARFLERLE adı yazılması ne büyük gururdur.
Şampiyonluğu 2 yıl üst üste kaçırdıktan sonra artık tecrübe kazandık. KUPA FİNALİ adım adım, hakederek, sindire sindire ELİMİZE GELİYOR. Bu sefer hata yapmayalım. İşi sağlam tutalım, kendimize güvenelim, hazırlığımızı ona göre yapalım. Tur atlayan takımların bizden fazlası yok.
Biz bu KUPAYI İSTİYORUZ istiyoruz RIZA HOCAM, haberin olsun !...
.
58akif34 21.03.2012, 10:12 Herkesin kupayi alir dedigi takimi eledik bence kupa bizim avrupa bizim kaliteli oyuncular zaten bizim
http://resimzade.com/Show.html?i=34845&token=29103 (http://resimzade.com/Show.html?i=34845&token=29103)
Böyle güzel bi kupayı kim istemez.
Bu maçta kupayı nekadar istediğimiz belli oldu.Bu kupayı istiyoruz Rıza hocam.
neden bizim olmasinki kup yeterki istesinler aksam gs nasil eledilerse diger takimlar daha kolay benceee gorelim sizi yigidolar getirin kupayiii sivasimizaaa:D
yerliturkuaz 21.03.2012, 10:34 İşte size tarihi bir fırsat önünüze gelen bu fırsatı geri çevirmeyin derim.
Bu kadronun ve de oynadığı futbol yapısı itibari ile bu kupayı neden almayalım. Yeter ki isteyin. Sivasspor tarihine altın harflerle adınızı yazdırmak istiyorsanız bundan daha güzel bir şans olamaz. Gösterin gücünüzü alın şu kupayı dökün sokaklara bizi.
İşe Sivasspor formam ile gittim. Kupayı alalım bir yaz boyunca çıkarmayacağım bu formayı....
tykinik58 21.03.2012, 10:38 Bu oyun ile bu motivasyon ile alırız kupayı. Yeter ki adam gibi adam hakemler olsun, yüreğiyle yöneten hakemler olsun, 4 büyütülmüşlerin gölgesinde maç yöneten şe....siz hakemler olmasın, alırız.
sivaslıadem 21.03.2012, 10:42 kupa da üç macımız kaldı
bunları kazandıktan sonra ilk 8in önemi yok zaten
YENiCERiavrupa 21.03.2012, 11:54 Walla icimde Bi his war Bu Kupayi Biz Alacagiz insAllah
Saldir Sivassporum Kupa askinaaaa Saldir !!!!
SenSetik 21.03.2012, 12:20 Walla icimde Bi his war Bu Kupayi Biz Alacagiz insAllah
inşallah..valla bende inanıyorum..neden olmasınki..biz dün sıradan bir takımı elemedik..lig liderini hemde deplasmanda eledik...yeterki futbolcularda bunu görsün ve kendilerine inansınlar..
fatih585858 21.03.2012, 12:20 Son 50 dakikada ki oynadığımız kaliteli futbolu ve iyi alan savunmasını yapabildiğimiz takdirde bu ligte, yenemeyeceğimiz takım yok. İyi sahalarda futbol olarak daha iyi oynadığımız ortada. Kalan maçların tarafsız sahada olması da bizim için ayrı bir avantaj. Tek dezavantajımız son vuruşlarda ki başarısızlığımız , çok gol kaçırmamız, son paslarda ki başarı oranımızın düşüklüğü ve hakemlerin aleyhimize çok hata yapması. Açıkcası kalan takımlara baktığımızda normal şartlarda kupanın favorilerinden birisi de biziz. Yeter ki inanalım.
serhatcan 21.03.2012, 12:23 Kupayı almak için haketmeniz lazım. yani haketmemiz diyeyim.Bundan sonraki maçlar tarafsız sahada olacak ozaman hekedip haketmediğimiz belli olacak. Neden mi..? bakalım sivas seyircisi kaç kişi olacak rakip seyirci kaç kişi. ozaman hekedilip dilmediğine karar verelim.
zkrllh58 21.03.2012, 12:31 Kupayı İSTİYORUZ Rıza Hocam ...
inşallah kupanın en büyük favorisi biziz..
bizim önümüze çıkanların bacakları titreyecekkkk..
kupa bizimm AVRUPA BİZİMM
Rallim58 21.03.2012, 12:42 Bizim istememizden daha önemli istek ve arzu futbolcularımızda olmalıdır. Kupayı getirmeleri konusunda öncelikle, stadyumu tıklım tıklım doldurmamız lazım.
Son karşılaşma, iç sahada İBB ile oynuyoruz. Hiç değilse İBB karşılaşmasında stadyumu tıklım tıklım dolduralım, sonrasında da kupa istemeye, yüzümüz olsun. Ama nerde...
Sezon boyu 4 malum takım karşılaşmalarda stad dolar sonrasında bizler (3-5 bin kişi) yine başbaşa kalırız.
Ne zaman taraftar olursak; o zaman kupa da gelir, şampiyonluk da...
Örükcülü 21.03.2012, 21:05 Avrupa'ya gitmenin kısa yolu. G.Saray'ı biz eledik, renkdaşımız da Trabzonspor'u eledi. Geriye futbol oynamayan BeJeKe kaldı. Fener ile de onlar eşleşir ikisinden biri gider Final'e doğru gideriz.
Kupayı almak hiçte zor değil. Ligin en iyi futbol oynayan ekibiyiz. Kupayı alırız. Kupa bize yakışır. Rıza hoca da bunun bilincindedir.
Evet kupayı istiyoruz.Dünkü maç bittikten sonra kendimi Sivasspor un oynadığı kupa finalini statta izlerken düşündüm,Antalya da yaşadığım halde kupa finali nerde oynanırsa oynansın giderim Sivasspor için.Bu sene kupayı alabileceğimize yürekten inanıyorum
58_SEMİH_58 21.03.2012, 21:37 O kupa Sivas'a gelecek. !
Dark Force 21.03.2012, 22:21 Finale kalırsak böyle bir istekte bulunabiliriz çok erken çok ....
şarkışla 58 21.03.2012, 22:22 Kalan rakipler dişimize göre fb-bjk olsa dahi.Ayrıca fb ve bjk ile görülecek ligden kalma bir hesabımız var.
engin2609 21.03.2012, 22:24 Kupayı Play-off giibi düşünmek lazım Uefaya giden en kestirme yol.. bunun bilinci ile inşallah Kupayı alırız olmadı en az final bekliyorm.
58MUAMMER58 21.03.2012, 22:45 [QUOTE=775737]http://resimzade.com/Show.html?i=34845&token=29103 (http://resimzade.com/Show.html?i=34845&token=29103)
BÖYLE GÜZEL BÖYLE ANLAMLI KUPAYI MÜZEMİZE KOYMAYI ÇOK İSTİYORUM EMİNİM RIZA HOCA VE FUTBOLCULARDA OKUPAYI HAVAYA KALDIRMA ŞEREFİNE LAYIK OLMAK İSTEYECEKTİR TUR ATLAYAN MUHTEMEL RAKİPLERİMİZİN HİÇBİRİ BİZDEN ÜSTÜN DEĞİL HEPSİNİ ELEYEBİLECEK GÜCÜMÜZ VAR BİRAZDA ŞANS YARDIM EDERSE O KUPAYI KAZANACAĞIMIZA YÜREKTEN İNANIYORUM
_____ BU KUPA BİZİM OLACAKTIR______
TEKOTORİTE58 21.03.2012, 22:53 NE OLDU ASLAN YAVRUSU BU SEFER SİZİ HAKEMLER KURTARAMADIMI.HALİS KUDDUSÜ BÜLENT YILDIRIM NERDESİNİZ KURTARIN ŞU ASLANI SİVASIN ELİNDEN .YETİŞ KUDDÜSÜ BÜLENT VE HALİS YETİŞ
Riza hocam iyi biliyorumki kupayi en az bizim kadar istiyorsunuz.Ilk sekiz ve kupa o kadar zor degil.Hadi be hocam son bir gayret,bizi mutlu et.
Örükcülü 22.03.2012, 08:46 Finale kalırsak böyle bir istekte bulunabiliriz çok erken çok ....
Erken diye birşey yok. Önemli olan ona göre plan yapmak, kendini hazırlamak, hedefe gidebilmek için ona göre çalışmaktır. Şimdiden takımı finale göre hazırlamak, şartlamak lazım.
O Kupayı, getir Sivas'a Rıza Hocam !..
sarsılmaz 22.03.2012, 11:04 Arzulu ve isteyerek top oynayan bir SİVASSPOR un neler yapabildiğini tüm Türkiye gördü. Neden kupayı kaldıran ve Avrupaya giden takım biz olmayalım.
Rıza Hoca bu sezonu Sivasspor taraftarının yüzünün güldüğü bir sezon olarak tamamlamak sana yakışır.
KALDIRALIM ŞU KUPAYI BEE.....
ankastre 22.03.2012, 12:29 aralanan kapıyı tam aç hocam.kısa yoldan avrupa.ses ver avupa biz geliyoruz
ah ah hayal etmesi bile müthiş, inşallah o kupayı kaldırıcağız, bizler inandık o kupayı alıcağız.
izmirliyigido 22.03.2012, 17:03 Bu kadar yaklaşmışken, finale doğru yürüyen 8 takımın 7'si Anadolu takımıyken bu fırsatı değerlendirmekte fayda var. İnşallah şanslı bir kura çekerek Çeyrek Finali'de geçeriz ilk etapta.
.
selimdelen 22.03.2012, 17:30 kupada en saglam rakip fenerbahce var eger karsılasmaz isek fb ile kupanın bizim olma ihtimali gercekten cok yuksek lakin evimizde 2,0 lık bir fb galibiyetide yok deil bu nedenle her türlü sivasspor kupada cok iddalı şampiyonlukları kıl payları kacırarak hayal kırıklıgı yasayan sivassporlular kupa alarak umarım cok ses getirir
kamışlı58 22.03.2012, 19:32 kesinlikle kupayı almamız gerekiyor kalan takımlar arasında bizden güçlüsü yok
****kupayı söke söke alacagız****
izmirliyigido 22.03.2012, 19:58 Bu sene,
O kupa,
Sivas'a
Nokta...
.
*** sadece hakemler dürüst yönetsin macları gerisi gelir bence***
not... ceyrek fianalde son bir mah takımı kaldı yani hakemler sadece bu takımı korumaya alabilir derim inşh oda bu turda elenir gider...
şarkışla 58 22.03.2012, 21:50 Evet Süper lig tarihinde varmı bilmiyorum.Lige çıktığının 8. yılında kupa alan takım olmak .
58 SiVaSıM 58 22.03.2012, 22:14 içimde büyük bi his var bu kupa müzemize gelecek !! gs,bjk,ts gitti sıra fbde onlarda gidecek BU KUPA BİZİM !
|