Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 EYLUL BELEDIYE PLAY-OFF LARDA
aroma erkekler voleybol1.liginde mucadele eden temsılcimız sivas 4 eylul belediyespor voleybol takimi son maçında fenerbahce grundıg'i set vermeden 3-0 yenerek play-off musabalarına kalma başarısı gostererek,tarıhı bır zafere ımza attilar.http://www.sivas.bel.tr/upload/icerik/voleybol-(1)_6.jpg (http://www.sivas.bel.tr/upload/icerik/voleybol-%281%29_6.jpg)
aozdemir 27.03.2012, 09:31 tebrikler.................
uzun yılların emeği.
emeği geçen herkese teşekkürler.
zamanında sağlıkspor olarak ilk adım atılmıştı.
gönül isterki ana sponsor bulunarak SİVASSPOR voleybol takımı olarak ligde yer alsın. umarım bu konuda bir çalışma yapılır.
PETKOVİC 27.03.2012, 10:18 Haber yapıyosunuz iyi hoş da "Fenevbahçe" gibi alaylı bir ifade noluyor. Artık bırakın şu" 6s 8taş fenev" ifadelerini yakışmıyor bizlere
Haber yapıyosunuz iyi hoş da "Fenevbahçe" gibi alaylı bir ifade noluyor. Artık bırakın şu" 6s 8taş fenev" ifadelerini yakışmıyor bizlere
***peki ...büyük takım... ifadeleride hoş değil . ancak güclü denilebilr
SİVAS şehri için çok büyük bir başarıdır bu, tebrikler !
Fakat gerek Sivasspor.com üyeleri gerekse Sivas halkı VOLEYBOLA ve takımımıza gerekli desteği vermiyor !
Bu olayı bir düşünmemiz lazım ?
58 SiVaSıM 58 27.03.2012, 12:05 valla helal olsun be :D futbol takımımızda türkiye kupasını alıcak süper olucak inşallah
sivaslıadem 27.03.2012, 13:19 şehir voleybol takımımıza da sahip cıkmalı
zira bu 1. ligde ilk seneleri ve play off hakkı elde etmeleri hem takım için hem de sivas için önemli bir başarı
ileriki yıllarda adından sıkça söz ettirmesi için şehrin desteği şart
PETKOVİC 27.03.2012, 13:37 ***peki ...büyük takım... ifadeleride hoş değil . ancak güclü denilebilr
Büyük camia desek daha yerinde olur o zaman.
cılgınsivas58 27.03.2012, 14:07 darısı futbol takımımıza
noname87 27.03.2012, 18:58 Forma rengini beğenmedim kırmızı beyaz yapsınlar adam gibi
sivasliapocan 27.03.2012, 20:24 helal olsun be 4 eylül
maçları takip etmeye çalıştım. neredeyse boş salona oynadı takım. nerde sivaslılar neden gelmiyorsunuz maçlara. çok fazla değil en fazla bin kişi lazım. üstelik maçlar ücretsizdi.
B.DUMANLI 27.03.2012, 20:43 Profosyonel voleybol liginde böyle bir takima sahip olusumuz gercekten güzel bir olay.Süperligdeki temsilcimiz Sivasspor´dan sonra,1. voleybol liginde takimimizin olusu biz Sivas´lilari onure ediyor.Fakat bunun karsiliginda TOKI bu takimlarimiza yakisan sahalari yapmak icin hala hükümetten yesil isik alamadiki,simdide seyirci sayisini tekrardan gündeme getirdiler.Sivas´ín önde gelenlerinden hala bir haber yok.
Voleybol, Basketbol, Hentbol ... vb oyunlar ancak SPOR Kültürü gelişmiş toplumlarda rağbet görür.
Daha futbolda bile gereken ilgiyi gösteremeyen bir halktan Voleybol maçlarına gitmesini beklemek biraz lüks kalıyor maalesef ...
canakkale'de devam eden play-off maçlarında temsılcımız 4 eylul beledıyespor arkasspor'a 3-1 mağlup oldu,4 eylul belediyespor ilk macında fenerbahçe grundıg'e 3-0 mağlup olmuştu
bulentt07 17.04.2012, 21:50 4eylül voleybol takımını tebrik ediyoruz darısı futbol takımına.Bu fener lafına bende gıcık oluyorum.Aziz yıldırımın bu sekilde konusmasıyla dalga gecilmesi bize yakısmaz.
BU noktaya gelinmiş olması bile büyük başarıdır.
4 Eylül Bld. voleybol takımını ve idarecilerini yürekten kutlarım ...
favori58 18.04.2012, 09:21 Haber yapıyosunuz iyi hoş da "Fenevbahçe" gibi alaylı bir ifade noluyor. Artık bırakın şu" 6s 8taş fenev" ifadelerini yakışmıyor bizlere
Kardeş,belliki sende fb lisin,bırakın artık şu 3 büyütülmüş takımlarıda sadece ve sadece Sivasspor'a bakın, alayına isyan en büyük SİVASSPOR
ofozturk 18.04.2012, 11:15 maçlar hangi saatlerde ve hangi günlerde bilgisi olan var mı.
ben çanakkaledeyim takip etmeye calısacagm.
maçlar hangi saatlerde ve hangi günlerde bilgisi olan var mı.
ben çanakkaledeyim takip etmeye calısacagm.
bugün 15.30 da i.b.b ile 3.maçımız oynanacak
58hayati 18.04.2012, 15:28 tbteikler belediyeye slm.
bigacti0n58 18.04.2012, 17:52 eee sivaslıyıqq gardaşş bize bu yakışırr :)
istanbul BŞB'ye 3-1 yenılen temsılcimız grubunu 4.sırada tamamladı,yarı finalde elendik,sağlık olsun
|