Orijinalini görmek için tıklayınız : Play-Off için Varyasyonlar !..
izmirliyigido 02.04.2012, 10:30 Koca bir sezonu son haftaya bağladık ya, bizim futbolcularda ki stres bu maçı elimizden bir kuş gibi uçurur gider. O yüzden hiç boşuna stres yapmaya, dellenmeye, bağırıp-çağırmaya, kızmaya, küfür etmeye kalkışmayın. Lig bizim için İstanbul BBSK maçının 58. dakikasında bitmiştir. Hepimize geçmiş olsun. Bu bir sitem değil, kehanet değil.
Sabah işe geldiğimden beri oturdum tüm maçları önüme koydum. İşte o maçlar şunlar;
ESKİŞEHİRSPOR - MERSİN İY
FENERBAHÇE - ANTALYASPOR
SAMSUNSPOR - SİVASSPOR
İSTANBUL BBSK - G.BİRLİĞİ
BURSASPOR - G.ANTEPSPOR
Bu maçları çeşitli varyasyonlara yükledim. Yok Antalya mağlup olursa ne olur, yok Samsun galip olursa ne olur? Yok İBB berabere kalırsa ne olur, yenerse ne olur? Yok Gaziantepsor yenerse ne olur, berabere kalırsa ne olur? Hepsine hepsine baktım.
Bizim Play-Off'a kalıp daha çok PARA KAZANMAMIZ için mutlaka galip gelmemiz lazım. GAZİANTEPSPOR'da deplasmanda BURSASPOR'u yenerse, O zaman şu an için gerçek rakiplerimiz olan İSTANBUL BBSK ile ESKİŞEHİRSPOR'un puan kaybetmeleri lazım.
http://resimzade.com/Show.html?i=34983&token=37352
Yok berabere kalırsak bu sefer GAZİANTEPSPOR'da deplasmanda BURSASPOR'u yenerse (ki kesinlikle yenecek), o zaman GAZİANTEPSOR'da devreye giriyor, ESKİŞEHİRSPOR'un galip gelmesi durumunda, İSTANBUL BBSK'in puan kaybetmesi bile işe yaramıyor.
http://resimzade.com/Show.html?i=34984&token=37568
Biz berabere kalırsak, o zaman GENÇLERBİRLİĞİ ve BURSASPOR mutlak suretle galip gelmeleri lazım, ESKİŞEHİRSPOR kazansa bile biz Play-Off'a kalıyoruz..
http://resimzade.com/Show.html?i=34985&token=36769
Biz berabere bile kalsak GAZİANTEPSPOR galip gelse, İSTANBUL BBSK ile ESKİŞEHİRSPOR'un 1 puan almaları bile bizi devre dışı bırakıyor.
http://resimzade.com/Show.html?i=34982&token=37710
Yani netice de, ne olursa olsun galip gelmemiz lazım. Buna da gücümüz yeter mi, YETER !... Ama buna SAMSUNSPOR müsaade eder mi? ETMEZ !.. Çünkü, Can derdindeler.
Buna FUTBOLCULAR müsaade eder mi? ETMEZLER !... Çünkü TATİL derdindeler...
Buna Rıza hoca müsaade eder mi? ORASI SORU İŞARETİ işte !... ??????
Elimizde ki değeri kaybettikten sonra EL'den medet umarsan işte böyle açıkta kalırsın. BELKİ de HOCAMIZIN ve FUTBOLCULARIMIZIN İSTEĞİ BU DOĞRULTUDAYDI !... Onu da bilemeyiz.
.
Grosicki ve eneramo yüzde bir milyon eminim ligin erken bitmesini istiyorlar.Bu benim oynadıkları oyundan çıkardığım varsyım olmasının yanında önemli sayılabilecek derecede bir de duyum var.
herkes eteğinde ki taşı döksün akardaşlar. ben doluyum bütün kinimi kusacağım. lig içinde olumsuz etkilememk adına hep sustuk ama yanlış yaptık. hafatlardır saha içerisinde ruh gibi gezen Grosickiye taraftar olarak bi ültimaton bir uyarı verikmi, taparlanması yönünde mesaj gönderdikmi hayır. biz ne yaptık her seferinde buraya buraya grosicki buraya, iki gol attımı, iki hareket yaptımı oooo gorscki ooo grosicki, bu durumda taraftar olarak payımız çok yüksek
ZARALI_ENGIN 02.04.2012, 10:49 bence sivassporun derdi playofflara kalmak degil
antalyanin düsmesini istiyor sivasspor
türkiye kupasindan kisa yoldan isi götürmek.
gidelimde nasil olursa olsun farketmez.
iyi günde yanındaydım kötü gündede sivasımın yanındayım lakin gerçekleri dillendirmek lazım.Bence taraftar kültütrü ve organizasyonu anlamında ligde en son sıralardayız hatta bana göre en son sıradayız. galipken oratalığı yıkan malüpken suspus olan bir taraftarımız var tam lazlar gibi ters bi durum malesef. ayağa kalktığımızda otur canım otur bişey göremiyorum diyen ihiyarlarla kavga etmekten gına geldi. son 2 maçta ordu ve belediye maçında bu nedenle insanlarla kavga ediyorum diye maça gitmedim.
Doluya koysan almıyor boşa koysan dolmuyor.:)
Dünki maçlardan sonra Bizlerde şaşırdık,Takımda şaşırdı,Rıza hocamız'da şaşırdı.
Play-Off'a kalmayı gerçekten istiyorsak bu maçı almalıyız.
Yok kalmayalım diyorsak gelecek paraları elimizin tersiyle iteceğiz Play-Off'u unutacağız..
Ben önce Sivasspor'un menfaatleri'ni düşünürüm alalım bu maçı kalalım Play-Off'a...
58akif34 02.04.2012, 10:55 Biz maci kazanacak gucteyiz samsun can hali ile saldiracak biz kontradan gol buluruz playoffda 4 takim var biris bu hafta puan kaybetse playoff dayiz kritik maclarda takimimiz iyi futbol oynuyor ve kazanmasini biliyor ornek gecen sene oynanan konya maci 80 dakika 10 kisi oynadik ve yendik bu mactada ayni sekilde gececek sonunda gulen taraf biz olacagiz
asabibaba 02.04.2012, 11:04 YAZAMIYORUM OKUYAMIYORUM VE VARYASYON FALAN GÖRMEK İSTEMİYORUM GÖZÜMÜN ÖNÜNE ANTEP MAÇI GELİYOR ORDU MAÇI GELİYOR FENER MAÇI GELİYOR GELİYOR DA GELİYOR SİNİRİMDEN DİŞLERİM SIZLIYOR TAMAM ABARTMAMAK LAZIMDA BAŞKA SEVDAMIZ MI VAR Kİ BOŞVEREYİM ASABİBABA ASABİ ANLAYACAĞINIZ HEM DE ÇOOOOKKKKKKK:mad::mad::mad:
ZARALI_ENGIN 02.04.2012, 11:07 cok enteresan bir macta olabilir...
egerki oyuncularimiz istekli olurda bir yamuk yapmazlarsa...
ilk golü samsun atarsa 1-0 in üstüne yatarlar, eger olurda ilk golü sivas atarsa
4-5 tane atariz gibime geliyor.
ama yukaridada dedigim gibi sivassporun maci almak istegi olduguna inanasim gelmiyor.
eneskeskin 02.04.2012, 11:10 Şu ortamda futbola odaklanmak çok zor ama ben yine de oynanacak maça ilişkin bi yorum getirmek istiyorum Samsunspor'un Belediye gibi etkili adamları yok Uğur ve Serdar aslında vasatın altında ama maalesef her maçta büyük umutlar bağladığımız Grosicki Eneramo Pedriel ve hatta Erman onlardan da kötü oynuyorlar. Eğer Samsun ilk yarıda erken bir gol bulursa bu bizim için 'HÜSRAN' olur ve kapanan savunmayı hiç bir şekilde açamayız. Ama tersi olur ve biraz da şansımızın yardımıyla gol bulabilirsek çıkacağımız kontr-ataklarla ikiyi bulma şansımız artar, zaten küme düşmemeye oynayan takım kendi sahasında daha fazla strese girer ve maçtan kopar. İnşallah Sivasspor 'kendisi için' gerekeni yapar ve maçı kazanır başkalarını kurtarmak bizim işimiz değil, Sivasspor'un ve Sivas'ın kendisinden başka dostu yok....
sivasfutbol 02.04.2012, 11:20 ben adım gibi eminimki bizim topcular samsun maçında iyi oynamayacaklar ve bizim için liğ bitecek oyuncularda bunu istiyorlar 6 ay tatil oh negüzel bende olsam öyle isterim paralar nasıl olsa günü gününe ödeniyor sıkıntı yok daha ne diye oynuyumki yönetimden ses yok hoca dersen sessiz sakin taraftardan protesto yok yanlız şuda var samsunda sandro ilk 11 de oyuna dahil olursa yeneriz 33 haftadır yatıyordu acısını bu maçta cıkarır herhalde aldığı parayı bir sivaslı olarak helal etmiyorum. bu saatten sonra sivasspordan hiç birşey olmaz ..
bu saatten sonra kupaya önem versek daha iyi olur
karasarlıyiğido 02.04.2012, 12:04 ben o kadar kötü düşünmüyorum biz kritik maçlarda daha iyi konsantre oluyoruz samsun mutlak galibiyet için saldıracak galata maçındaki gibi kontra oynarsak samsunu dağıtırız.ikincisi istanbulun gençleri yenecegine inanmıyorum çünkü yasin ve tum bizim forvetlerden iki gömlek üstün.diğer bir konuda eneramonun günahını almak istemem çünkü kapasitesi o kadar forvet değil istasyon görevi yapıyor ve beceriyorda yanına becerikli ve bitirici bir forvetimiz olsa farklı yerkerdeydik ama grosicki kesinlikle gitmek istiyor ona eminim. bizde bu sene vasat top oynayan grosickiyi bir ay önce polonya portekiz hazırlık maçında kimse tutamıyordu sol tarafı resmen mahvetti acil konusulmalı yoksa biz kaybederiz.ama yinede rıza hocaya yüklenmeyelim adamın elindeki
oyuncuda da parada kısıtlı ve kabul edelim sosyal yönden bizim şehir tercih edilmiyor. ama yinede playof a kalacagız göreceksiniz..
Ben şahsen Antalyanın küme düşmesini Samsundan daha çok isterim...
Şimdiye kadar bir husumetimiz olmadı.
Kilometre olarak Sivasa yakın ve taraftar olarak takımımıza daha çok destek veririz.
Ama bazı gerçekleride görmemezden gelemeyiz. Fikstüre göre maç çıkartan oyuncularımızın, % 0,001 olasılığın gerçekleşmesini bile göz ardı etmemeleri gerektiğini idrak edememişler. Bize bir puan değil sadece üç puanın yeteceği play-off gurubundaki getirilerin hesabını bazı arkadaşlarımız hala göremiyor.
''Kupaya odaklanmak'' da ne demek.. Bana Avrupanın garantisini kupada kim verecek. İstanbul Büyükşehir Belediyeyi kendi evinde yenemiyorsan, Manisayı balıkdan yeniyorsan, kupaya odaklanmış diğer takımları nasıl yeneceksin <yada yeneceğine garanti edebilirmisin> Play-off larda alacağın galibiyetin bahşişinden haberiniz varmıdır.
Hediyesi 700.000....
Toplam 6 maç sonunda alacağınız 3 galibiyette 2 Trilyondan fazla para demek... Paraya o kadar ihtiyacınız yoksa onu bilemem ama kanımca yok görünüyor.
Futbolda her ihtimali değerlendireceksiniz. Düşünün Belediye karşısında alacağınız bir beraberlik Bizi nerelere taşıyacaktı. Ama biz hala bahar gevşekliğindeyiz. Topçuları değerlendirebiliriz. Uğur Kavuk mesela. Takım kaptanı, bu işin gayet bilincinde. Adam vasat belki ama tm bir profesyonel. Her şeyin bilincinde, Ama maalesef diğerleri yada taraftar...
Değiller....
buraks58 02.04.2012, 12:25 bu kadar fazla kafa yormamıza gerek yok. kazandığımız takdirde kesin ilk sekizdeyiz. kaybettiğimiz takdir kesinlikle ilk 8 de değiliz.
işte tüm hesaplamalar berabere kalırsak yapılmaya başlayacak. bu durumda iki takımı nasıl altımıza alırız. gaziantep bursa deplasmanında puan kaybeder geriye bir takım kalır. yani belediye yada eskişehirin kendi sahasında kaybetmesi gerekir.
ilk 8 diyorsak bence tek seçenek var. oda kazanmak. böylesi takım için daha iyi olmuş olabilir. çünkü zorlu bursa maçında öncesinde zor bir maçın daha psikolojisini yaşıycaz.
takımın samsunu yenecek gücü yok..kondisyon en aşağılarda..kaç maçtır düşüşteyiz..bedavadan direkler sayesinde manisa maçını aldık..play out olduk çoktan...hesaplayacak birşey yok yani
Sivassporun play offlara kalmasının önemini ve getirisini bir tarafa bırakıp kupaya odaklanmalı demek, komik bir durum. Play offların önemini sadece, İBB li futbolcuların maçın bitiş düdüğü ile birlikte nasıl sevindiklerini göz önüne getirirsek daha iyi anlarız. Rakip takım futbolcuları play offu çok istiyorlar ama bizimkilere aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
Kamil Grosicki hakkında bu konuda hiç iyi şeyler duymuyorum. Aklı fikri Polonyada oynanacak Avrupa kupasında. Sivasspor play offlara kalırsa extradan maçlar, dinlenmeye fırsat kalmayacak, vs, vs...
Tabii ki koskoca Sivasspor bir Kamil den ibaret değil ama diğer futbolcularda da bu isteği bu hırsı göremiyorum. ( O beğenmediğimiz kaptan uğur hariç)
ofozturk 02.04.2012, 13:10 biz kupada final oynarız (inş)
samsun bizim yensin.
fb de antalyayı yensin.:)
antalya küme düşsün hiç sevmem. hem samsun bize sempati duyan bi il ve takım. kalmaları kesinlikle bizim lehimize. ayrıca sivasa da daha yakın.
eneskeskin 02.04.2012, 14:42 biz kupada final oynarız (inş)
samsun bizim yensin.
fb de antalyayı yensin.:)
antalya küme düşsün hiç sevmem. hem samsun bize sempati duyan bi il ve takım. kalmaları kesinlikle bizim lehimize. ayrıca sivasa da daha yakın.
ya bu samsunun bize dost olduğunu nerden biliyosunuz baya yorum var öyle ama sebebini bilmiyorum acaba bi açıklamaları falan mı oldu da herkes bunu söylüyor?
YİĞİDO EMİR 58 02.04.2012, 15:25 bu kadar ince işe hiç gerek yok samsunu yeneceksin kardeşim zaten samsunuda yenemiyosan play offta ne işin var
yigidolar06 02.04.2012, 15:56 ya bu samsunun bize dost olduğunu nerden biliyosunuz baya yorum var öyle ama sebebini bilmiyorum acaba bi açıklamaları falan mı oldu da herkes bunu söylüyor?1968 yılını araştırırsan anlarsınız onları yendik ligte kaldık onlarda maç berabere iken penaltıyı dışarı atarak sivasın ligte kalmasına vesile olmuşlar oyıl
***antalya inmeye cıkmaya alismıs vede samsun düşerse bi daha cıkamaz.bizmkiler liği coktan bitirmişler zaten .
***rıza hocanın yapacagı şey şu yabancıların hepsını gonderecen başta kamil,enaramo vede ermanı diğer oyucularda sanş bulur bu arada kaleyede korcanı koyacak o zaman kupada başarılı oluruz.
soruyorum play-off mu?turkıye kupası mı?bu kadar kafa yorup tatlı canınızı sıkmayın,futbolcuların taraftar kadar duşunduğunu sanmıyorum
yiğido gardaş 02.04.2012, 18:44 sivassporda futbolcu oynarsa maç alıyor oynamssa sonuç bu.enaramonunn ne işe yradığını özellikle ikinci yarı göremedim,atrtığı gollere bakmayın ,kaçırdıklarına ve oyununa bakın,hamallar topu getirecek ağam atacak,sopa yı gösterme zamanı geldidce geçti,yaptırım gerek,ellerindeki maçı göz göre göre verenlere ne denir?
|