Orijinalini görmek için tıklayınız : Düşecek Son Takım Hangisi Olacak?

izmirliyigido
06.04.2012, 08:54
Ligin son haftasına gelindiğinde nefesler tutuldu yarın saat 19:00 bekleniyor. Ligden Ankaragücü ve Manisaspor düştü, 3. takım yarın akşam belli olacak. Bir yanda bizi de yakından ilgilendiren galip gelmemiz halinde Play-Off'a kalma ihtimalimizin yükseleceği ve aynı zamanda Samsunspor'un küme düşeceği SAMSUNSPOR - SİVASSPOR maçı, diğer yanda 1 puan dahi alsa ligde kalmayaı garantileyecek olan Antalyaspor'un Kadıköy'de oynayacağı FENERBAHÇE - ANTALYASPOR maçı.

Bu maçlar düşecek 3. takımı belirleyecek. Size göre 3. takım hangisi olacak?

SAMSUNSPOR mu? ANTALYASPOR mu?

.

Salim58
06.04.2012, 09:01
http://resimzade.com/Show.html?i=35011&token=52284 (http://resimzade.com/Show.html?i=35011&token=52284)

Bu ikili yarın ayrılacak biri düşecek ama kim düşer bana göre Mesut hocanın şansı Mehmet hocaya göre daha az gibi.

Samsunspor'un düşmesini nekadar istemesemde malesef Samsun düşer diyorum.

Ferhat06
06.04.2012, 09:03
Samsun büyük ihtimal düşecek.Sezon başında yaptıkları saçma sapan yabancı ve yerli transferler ve yanlış hoca seçimi işi bu noktaya getirdi,çok yazık!

58hsn58
06.04.2012, 09:13
samsun duser bence... sivassporumuz yense veya yenilse bile antalyanin puan kaybedecegini dusunmuyorum... insallah sivassporumuz kazanir, baska yolu yok...

izmirliyigido
06.04.2012, 09:22
Samsunspor'u bizim yenmemiz düşürmez aslında. Samsunspor kazansa bile Fenerbahçe'den ötürü düşerler. Antalyaspor bence Fener'den enaz 1 puan alır.

.

ramazan5842
06.04.2012, 09:28
samsun düşer diyecektim.yanlışlık antalyaya tıkladım.

sivaslıadem
06.04.2012, 09:29
umarım antalya sürpriz yapıp fenerden puan alır da bizim maç strese binmez
düşen samsun olur diyorum

infial§
06.04.2012, 09:37
amtalya duşecek,samsun super ligde kalır ınşallah,samsun en cok super ligde en çok duşen ve takım,

ardahanlı
06.04.2012, 10:53
Samsunun kümede kalması için birden fazla ihtimalin gerçekleşmesi lazım. Antalyaya ise tek bir ihtimal yeterli.

Antalya berabere bile kalsa ,Samsun Sivasa 10 gol atsın para etmez. Yada Sivas Samsuna yenilmezse, Antalya Fenerden 10 gol yesin yine para etmez.

Bu stresi Samsun Antalyadan en az 10 kat fazla yaşayacaktır. Haa futbolda herşey olur ama realist düşünmek lazım. Bence Sivas ve Fener müsabakalarda puan kaybı yaşamazlar....

eyupk
06.04.2012, 12:53
büyük ihtimalle Antalyaspor küme düşücek

GokhanTurna
06.04.2012, 12:57
Antalya'nın küme düşüp düşmeyeceği kendi elinde. Antalya'nın ligde kalma şansı %70 ;)

B.DUMANLI
06.04.2012, 13:05
Daha gecen haftaya kadar 6 puan fark birden üce düstü.Ikili averaj Samsun´da olmasina ragmen,gecen hafta yasanan talihsizligin Antalya acisindan tekerrür edecegini sanmiyorum.Son iki haftada 6 puani kapayan ve ligde kalabilmenin olagan üstü bir sansi gerektirdigine inaniyorum.Samsun gecen hafta güldü,fakat bu sefer gülen ANTALYA olacaktir.Samsun´ un bu ligden düsmesini istemem fakat benim icin Samsun Bankasyaya düsmüstür.

Örükcülü
06.04.2012, 13:28
Samsunspor küme düştü neyi düşünüp tartışıyoruz ki? Neden bu pis maçlar enson hafta bizi bulur? Biz çıkacağız YİĞİDO gibi oynayıp yeneceğiz ve Samsunspor küme düşerse de bize ne. Tam tersi olsaydı, onlar acaba bize acırlar mıydı? Hiç sanmıyorum. O yüzden biz dürüstçe futbolumuzu oynayıp bizim için BÜYÜK GELİR KAYNAĞI OLACAK PLAY-OFF'a KALMAYA BAKALIM.

YİĞİDO EMİR 58
06.04.2012, 14:20
biz inşallah bu maçı alıcaz ve samsunda düşecek kimin düşeceği umrumda değil

ardahanlı
06.04.2012, 14:44
Aklıma bir fıkra geldi; hani horoza tavukmu yumurtadan çıkar yoksa yumurtamı tavuktan diye sormuşlar ya :) Neyse, horozun cevabını yazarsam başım derde girebilir. :) Ama anladınız siz onu :)

Sürçü lisan etti isem affola..... :)

tykinik58
06.04.2012, 15:40
Antalya bastıracak ve F.Bahçe rolantide oynayacak puanları paylaşacaklar ve ANTALYA ligde kalacak. SAMSUN düşecek çünkü SİVASSPOR'um büyük maçlarda hep büyük oynadı. Bu maç da her iki takım için de ölüm kalım maçı biri düşmemek için diğeri de Avrupa kupası için oynayacak o yüzden büyük maç ve SİVAS'ım büyük maç için çıkıp galibiyet alarak play off'a kalacak.

YİGİDOKENTLİ
06.04.2012, 16:23
samsunspor düssün lazlara gicik oluyorum dört karadeniz takimi yani 4 sivasspor düsmani var demek bu bunlar postalamamiz lazim. sadece bunlarin icinden ordusporu severim gerisi bos vur gitsin küme .

yigidolar06
06.04.2012, 16:44
Samsunspor küme düştü neyi düşünüp tartışıyoruz ki? Neden bu pis maçlar enson hafta bizi bulur? Biz çıkacağız YİĞİDO gibi oynayıp yeneceğiz ve Samsunspor küme düşerse de bize ne. Tam tersi olsaydı, onlar acaba bize acırlar mıydı? Hiç sanmıyorum. O yüzden biz dürüstçe futbolumuzu oynayıp bizim için BÜYÜK GELİR KAYNAĞI OLACAK PLAY-OFF'a KALMAYA BAKALIM.1968 yılında küme düşüyorduk son maçta samsunu yendik düşmekten kurtulduk. Vefa semt adı değildir

terazi
06.04.2012, 16:46
Biz simdi ligde iki takimi dururmus olacazig.manisayi yoladik sirada ikinci yolcu var oda samsunmu olacak demeki buda bize kismetmis

DOGU_BEY
06.04.2012, 17:28
Eğer antalya fener maçında ilk yarım saat gol yemezse 1 puan belki çıkartabilir ama eğer erken gol yerse ya da atarsa bu maç bol gollü geçer ve antalya fark yer...duygusal yönümüz tabi ki de sivassporun kimsenin durumuna bakmadan 3 puanı alı play offa kalamsından yana amamantıklı bakarsak şu ibre samsuna döndü ve bu maçı bırakmazlar hele ki maça erken gol yiyerek başlarsak samsunu işi erken bitirir ama bunun tam tersi biz şok bir golle başlarsak samsunun degesi alt üst olur ve maçı biz kolay alırız...yalnız şu anki görünen tablo antalyanın düşüp samsunun kalacağı şeklinde...sen belediyeyi evinde yenip işi garantilemek varken bunu yaparsan böyle stresi de çekmek zorunda kalırsın...

myway
06.04.2012, 17:40
yorumumu silen arkadaş hayırdır? kurallara uygun olmayan ne yazmışım ? kafanıza göre iş yapmayın.

Editörün Notu: Bu başlıkta silienen yorumunuz bulunmamaktadır.

bulentt07
06.04.2012, 17:57
Ben Samsun dedım Ama transfer yapmayan ligi umursamayan ve mehmet özdilek havalı artist tavırlarıyla hakeden Antalya.

adalı harun
06.04.2012, 20:42
geçen sene antalyanın sivasta yaptığı soytarılığı gördük bizi 4 0yendiler bizim kalektersiz ibrahim .....sını yırtıyordu
simdi hak ettikleri yere gideceklerantalya güle güle
samsun bu liğe daha çok yakışıyor geçmişte iyliklerini görmüşüz simdi sıra bizde

58MUAMMER58
06.04.2012, 20:44
ŞİMDİ sezon başında küme düşebilecek 7 takım saydım ankaragücü manisa samsun antalya manisa karabük mersin bunlara ilerleyen haftalarda antep kayseri orduda eklendi diğerleri biraz daha iyi kadrosu olduğu için takviye yaptıkları içintakımlarındaki yıldız ları çok maç kazandırdılar kurtuldular ankaragücü yönetimden dolayı gitti manisa zaten kadro olarak iyi olsalarda hoca ve yönetim yüzünden gittiler şuanda düşecek 3.takım olmaya aday antalya ve samsun var eğer samsun umutlandıysa bunda antalyanın yönetimi futbolcuları ve hocasının suçu vardır hangisi düşerse hakkıyla düşecektir düşmeyi yönetimsel bazda haketmişlerdir son maç ipler antalyanın elinde 1 puan aldıkları takdirde samsunun ne yaptıklarına bakmıyacaklardır samsunun ümidi fb nin antalyayı geçeceği yönünde sivassporu yenip fb nin yenmesini bekleyecekler ben antalyanın paçayı kurtaracaklarına inanıyorum alex oynamıyor o olmayınca fb diye takım yok fb nin oyuncuları antalyalı oyunculardan çok süper değil kaale alınacak stoch yobo volkan var rehavette olacaklardır antalyalı oyuncular son gayretle enaz1 puan alacaktır samsunun bizi yenseler bile düşeceğine inanıyorum

sivasliapocan
06.04.2012, 20:48
illaki samsun SİVAS'ın samsunu yeneceği için

aslanefe58
06.04.2012, 21:19
samsunspor düssün lazlara gicik oluyorum dört karadeniz takimi yani 4 sivasspor düsmani var demek bu bunlar postalamamiz lazim. sadece bunlarin icinden ordusporu severim gerisi bos vur gitsin küme .

hocam bu ligde trabzonun en büyük düşmanı samsundur. hepsini aynı kefeye koymamak lazım. trabzonla samsun maça çıksa ve sonunda biz şampiyon olacak olsak eminim bütün samsun sivası isterdi...

nuri_58
06.04.2012, 22:07
fenerbahçe süper final e puan kaybetmeden girmek ister . önemli bir dezavantaj (fbye) alex yok . antalyanın düşeceği kimsenin aklına gelmezdi . helal olsun SAMSUNA . ligde kalmayı sonuna kadar hakediyor ... maçı vermeliyiz diye düşünüyorum ... önümüzde kupa var daha . avrupa hayal değil ! yeter ki kardeş takım ligde kalsın . seneye beraber gideriz avrupaya :)
şuanki tek gerçek , eğer samsun küme düşerse herkes üzülür ... facebook ta dolanan bir resim var . belki görmüşsünüzdür. soyunma odasın futbolculardan bazıları namaz kılarken . işte o futbolcu ve o takım lig kalmayı sonuna kadar hakediyor . geçen hafta bjk yi mağlup ettiler . bence bizide yenecek güçteler . fb ye 3 atmış bi takım ... eğer kazanırsak sevinmeyelim nede olsa bir kardeş gidicek ... futbolcularda bu hassasiyeti gösterip kazanırsak , samsunsporlu futbolcuları teselli etmeli ... eğer imkan olsa samsuna maça gitsem . samsunu desteklerdim !

münihli_58
06.04.2012, 22:14
Samsun düsmesin diye yenmesekte olur diye bisey yok. Biz Samsunun yerinde olsak bize Samsun bile acimazdi! Yarin kazanmak icin savasin Yigidolar isi zora sokmayin final icin Bursayi önce elemek lazim. Ne yapip edip yarin kazanmaliyiz !

Metal Gear
06.04.2012, 22:21
Hep dediğimi gibi..
Büyük ama gerçekten büyük takım olmak istiyorsak her maçı galibiyet için oynarız..yarın ki maçta da böyle olmalı.Bizi ilgilendirmesin düşüyormuş,çıkıyormuş,şampiyon muş..

migroArmis
07.04.2012, 00:28
Şahsi fikrimdir bire bin bahse girerim ki Antalya düşecektir..Fb puan farkını açmamak için antalyayı yener hatta fark yapar..Samsun un Sivası son hafta yeneceğini düşünüyorum...Çünkü bu gibi maçlar maneviyatı değişik maçlardır..Aynısını biz 2003 te Adapazarında Samsun la oynarken yaşamıstık..Gerçi Sivasında play off iddası var..Ama Sivasspordaki form düşüklüğüde bi gerçek....

35fulya58
07.04.2012, 12:44
Samsunspor ve Sivasspor kendilerini yaktılar. Yine de Samsunspor düşer.

bulentt07
07.04.2012, 13:14
Galibiyet için elimizden geleni yapalım içimiz rahat olsun gecen yıl fenere son dk bile rahat vermemıstık yıne aynı sekılde hırsımızı kaybetmeden oynumuzu oynarız sonuc 3 ihtimal ama ben en kötü beraberlik diyorum.Yani samsun gider.