Orijinalini görmek için tıklayınız : Zara 2-0 kazandı 3.lige adım adım
GokhanTurna 13.04.2012, 17:56 http://g1204.hizliresim.com/w/f/4dmd9.png
Zara Belediyespor 3.lige yükselme play offların da ilk maçında Siirt Gençlerbirliği Spor ile mücadele edecek. Siirt Gençlerbirliği Spor 49 puanla grubunda ikinci olurken, temsilcimiz Zara Belediyespor da 47 puanla ikinci oldu. Zor bir takım geldi play offlar için inşallah kazanan taraf temsilcimiz Zara Belediyespor olur. Maç 19 Nisan da oynanacak.
+ Zara Belediyespor 2 - 0 Siirt Gençlerbirliği Spor mac sonucu. Temsilcimiz 3.lige çıkma maçında ilk turu geçti. İkinci maçını 26 Nisan da Rize temilcisi Kalkanderespor ile oynayacak.
Ozan5858585858 13.04.2012, 18:05 Sivas/Zara'lı olarak HEM SİVASIMLA HEM ZARAMLA HER ALANDA GURUR DUYUYORUM KÜLTÜRÜYLE SPORUYLA HERŞEYİYLE ;)
Mehmet ATEŞ 13.04.2012, 19:32 İNŞALLAH 3 LİGE ÇIKARIZ ZARAMIZA BAŞARILAR DİLİYORUZ
konu başlığını gorunce zaraspor 3.lige çıktı sandım,play-off ta basarılar
sivasliapocan 13.04.2012, 20:17 Hele şükür hadi zara sizi görelim
Zaraspor 13.04.2012, 20:53 Zara Belediyespor'umuz 19 Nisanda oynayacağı Siirt Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını kap yaptığı Ürgüp Otel Mustafa'da sürdürüyor.
İdmanımızdan bir kaç fotoğraf
http://i43.tinypic.com/21r9eu.jpg
http://i42.tinypic.com/x29tsh.jpg
http://i43.tinypic.com/2rembzb.jpg
Arşiv
Yenimahalle Hasan Doğan Stadı'nda Trabzon Yomraspor ile Sivas 4 Eylül Belediyespor'u karşı karşıya getiren TFF 3. Lig'e Yükselme Final maçının ardından istenmeyen olaylar yaşandı. Maçı kazananın TFF 3. Lig'e yükseleceği karşılaşmanın 16. dakikasında Ali Kemal ile 1-0 öne geçen Trabzon Yomraspor, 32. dakika Numan'ın gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kaldı. Bu dakikadan itibaren Trabzon Yomraspor'u destekleyen taraftarlar maçın hakemi Özgüç Türkalp'e tepki göstermeye başladı.
Rakibinin 10 kişi kalmasını iyi değerlendiren Sivas 4 Eylül Belediyespor'u 34. dakikada Veysel ve 41. dakikada Serdar'ın golleriyle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. Hakem Özgüç Türkalp, 59. dakikada Sivas 4 Eylül Belediyesporlu Yasin'e de kırmızı kart gösterse de taraftar ve Trabzon Yomraspor teknik heyetinin tepkisinden kurtulamadı. Bu esnada Türkalp, Trabzon Yomraspor Teknik Direktörü Raşit Çalık'ı da oyun alanının dışına gönderdi. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte ise olaylar başladı. Sivas 4 Eylül Belediyesporlu futbolcular galibiyetin sevincini yaşarken, bir anda Trabzon Yomrasporlu futbolcular ve teknik heyet maçın hakemlerine koşmaya başladılar.
Özgüç Türkalp, Aydın Karsavuran ve Gürcan Konuk'dan oluşan maçın hakem triosu ne olduğunu anlayamadan darbe almaya başladı. Futbolcular, teknik ekip ve taraftarların hedefindeki isim olan Özgüç Türkalp, çok sayıda tekme ve yumruğa maruz kaldı. Bu esnada yardımcı hakemlerin de yere düştükleri görüldü. Olaya çevik kuvvet polisleri müdahale etmek zorunda kaldı.
Özgüç Türkalp ve yardımcıları çevik kuvvetin yardımıyla hakem odasına gidebildi. Bu esnada tribünlerden hakemlere doğru yabancı maddeler atıldı. Olaylar sırasında bazı taraftarlar gözaltına alındı.
Sahada futbolcular hakemler, tribünde taraftarlar birbirine girmişti. Biz de biber gazından nasibimizi almıştık .
Yomraspor yine gelmiş :))
58MUAMMER58 13.04.2012, 22:05 HADİ BAKALIM İNŞALLAH ÇIKARLAR 3.LİGDE TAKIM SAYIMIZ ARTAR BAŞARILAR DİLERİM
maçlar erzincan'da oynanacak. bu bizim için avantaj zaralılar erzincan'a akar :)
zara bld ve zaralı işadamları erzincana bicok otobus kaldırır inşallah
YİĞİDO EMİR 58 13.04.2012, 23:34 profesyonel takımlar artmalı inşalllah çıkar zara bld
şampiyon71 14.04.2012, 00:10 Zara belediyesporu canı gönülden tebrik ediyorum.Şu an Ürgüpte kampta olduklarını öğrendim.İşi ne kadar ciddi aldıkları belli.Ahat hocama ve Mustafa Ateşe ,Zaraspor yönetimine takımı buraya kadar taşıyan futbolculara teşekkür etmek lazım.19 Nisanda Erzincan'da Siirtle öne eleme maçı oynayacaklar.Sivaslı , Zaralı futboloseverleri ve özellikle Erzincanspor taraftarını Zaraspora destek vermeye çağırıyorum.
Zara'nın Siirt engelini aşacağına inanıyorum.
KIRMIZI- KARA , ŞAMPİYON ZARA ...
kaplanlı 14.04.2012, 00:41 zara mız bu maçı alacaktır.3.ligde başarılar diliyorum.
izmirliyigido 14.04.2012, 08:26 Arşiv
Yenimahalle Hasan Doğan Stadı'nda Trabzon Yomraspor ile Sivas 4 Eylül Belediyespor'u karşı karşıya getiren TFF 3. Lig'e Yükselme Final maçının ardından istenmeyen olaylar yaşandı. Maçı kazananın TFF 3. Lig'e yükseleceği karşılaşmanın 16. dakikasında Ali Kemal ile 1-0 öne geçen Trabzon Yomraspor, 32. dakika Numan'ın gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kaldı. Bu dakikadan itibaren Trabzon Yomraspor'u destekleyen taraftarlar maçın hakemi Özgüç Türkalp'e tepki göstermeye başladı.
Rakibinin 10 kişi kalmasını iyi değerlendiren Sivas 4 Eylül Belediyespor'u 34. dakikada Veysel ve 41. dakikada Serdar'ın golleriyle ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. Hakem Özgüç Türkalp, 59. dakikada Sivas 4 Eylül Belediyesporlu Yasin'e de kırmızı kart gösterse de taraftar ve Trabzon Yomraspor teknik heyetinin tepkisinden kurtulamadı. Bu esnada Türkalp, Trabzon Yomraspor Teknik Direktörü Raşit Çalık'ı da oyun alanının dışına gönderdi. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte ise olaylar başladı. Sivas 4 Eylül Belediyesporlu futbolcular galibiyetin sevincini yaşarken, bir anda Trabzon Yomrasporlu futbolcular ve teknik heyet maçın hakemlerine koşmaya başladılar.
Özgüç Türkalp, Aydın Karsavuran ve Gürcan Konuk'dan oluşan maçın hakem triosu ne olduğunu anlayamadan darbe almaya başladı. Futbolcular, teknik ekip ve taraftarların hedefindeki isim olan Özgüç Türkalp, çok sayıda tekme ve yumruğa maruz kaldı. Bu esnada yardımcı hakemlerin de yere düştükleri görüldü. Olaya çevik kuvvet polisleri müdahale etmek zorunda kaldı.
Özgüç Türkalp ve yardımcıları çevik kuvvetin yardımıyla hakem odasına gidebildi. Bu esnada tribünlerden hakemlere doğru yabancı maddeler atıldı. Olaylar sırasında bazı taraftarlar gözaltına alındı.
Sahada futbolcular hakemler, tribünde taraftarlar birbirine girmişti. Biz de biber gazından nasibimizi almıştık . Yomraspor yine gelmiş :))
Bunların enüğü-cücüğü böyle. Saha içinde kazanmak gibi bir adetleri yok. Ya zorbalıkla, ya da ağlayarak "kupamda, kupam, kupamda kupam" diyerek masa başı oyunlarla kazanırlar. Bunların alayına 5 yıl resmi müsabakalardan men cezası vereceksin ki, akıllansınlar.
Zaraspor'umuza da başarılar diliyoruz. İnşallah 3. Ligde görürüz Zara'mızı, adı bile çok güzel.
.
yomra çıksa da zara ağzının payını yine verse
zara işi zora sokarak lige çıkmayı istemiyormuş gibi davrandı direk gidebilececi lige play ofla gitmeyi seçti.rakibide zor ama bu işler öyle kolay degil ne gevşeklige nede şakaya gelmez zara yanlış yaptı gruptan direk çıkabilirdi son 2 maçtada yedek kadroyla çıkarak bir yanlış daha yaptı.hadi hayırlısı.umarım çıkarlarda 3. ligdede bi takımımız olur.
Zara Belediyespor'u tebrik ederim gerçekten güzel bi sezon geçirdiler,Ah birde İl Özel İdare çelme takmasaydı daha güzel olacaktı ama neyse..
Zaraspor üçüncü ligi haketti, umarım bi kaza yaşamaz.
Zaraspor 14.04.2012, 14:45 zara işi zora sokarak lige çıkmayı istemiyormuş gibi davrandı direk gidebilececi lige play ofla gitmeyi seçti.rakibide zor ama bu işler öyle kolay degil ne gevşeklige nede şakaya gelmez zara yanlış yaptı gruptan direk çıkabilirdi son 2 maçtada yedek kadroyla çıkarak bir yanlış daha yaptı.hadi hayırlısı.umarım çıkarlarda 3. ligdede bi takımımız olur.
Bölgesel amatör lig statüsüne göre şampiyon da olsanız direkt 3. lige çıkış yok. Şampiyon olan takım 1 play-off maçı oynar. Yenerse çıkar
2. olan takım 2 play-off maçı oynar ikisini de yenerse çıkar
57babasivas 14.04.2012, 16:41 zara işi salama aldi çikar 3 lige belki bal liginde en iyi kodro zaranın maddi sıkıtsıda yok futbolcularin kafasi rAHAT 3 lige hertürlü çikçazzzzzzzzzzz
B.DUMANLI 14.04.2012, 20:46 Zara´da gelsin bakalim 3.lige,basardigi taktirde neden olmasin.Simdiden basarilar.
Zara bugün gidiyor
Grubunda ikinci olarak play-Off oynamaya hak kazanan Zara Belediyespor,Perşembe günü oynayacağı Siirt maçı için bugün Erzincan’a gidecek.
Nevşehir –Ürgüp’te 4 günlük kampa giden Zara Belediyespor bugün sabahta Siirt Gençlerbirliği maçı için Erzincan’a hareket edecek.
Ön eleme maçında Perşembe günü Siirt temsilcisiyle karşılaşacak olan Zara Belediyespor,rakibini elediği takdirde Pazar günüde Kalkandere-3 Mart maçının galibiyle karşı karşıya gelecek.
Öte yandan Erzincan’daki maçta taraftar desteğinin önemine vurgu yapılarak,Zara Belediyespor yönetimi tarafından gitmek isteyen taraftarlara ücretsiz araç tahsis edileceği belirtildi.
Hürdoğan
Rallim58 17.04.2012, 12:46 Zara Belediyespor'a, zorlu virajda destek esirgenmemelidir.
ZASİAD (Zaralı sanayici ve İşadamları Derneği) kolları acilen sıvamalıdır. Gerek Zara'dan gerekse, Sivas başta olmak üzere, Erzincan yöresinde bulunan Sivas'lı futbolseverlerden oluşan bir taraftar topluluğunu taşımada yardımcı olunmalıdır.
3. lige terfi karşılşamalarında taraftar desteği çok önemlidir. Zara Belediyespor asla yanlız bırakılmamalıdır. Bir sezonun emeği 3 karşılaşma da yok edilmemelidir.
Zara Belediyespor'u bugünler getiren başta Yönetim Kurulu başkanı Dr. Alihan Çiçek başta olmak üzere tüm yönetim kadrosunu, Teknik Direktör Ahad Kömürlüoğlu ve Sportif direktör Mustafa Ateş'i ve tüm futbolcuları tebrik ediyor, son 3 maçın kendileri için, Sivas'ımız ve Zara'mız için hayırlı olmasını diliyorum.
Zaraspor 17.04.2012, 12:47 Perşembe günü Zara Belediyesi önünden saat 11:00'de Erzincan'a talebe göre otobüs kaldırılacaktır. Maça gitmek isteyen herkes 11'den önce belediye önünde olmalı.
Takımımız bugün Ürgüp kampını bitirerek Erzincan'a hareket edecektir.
Zara Belediyespor'a, zorlu virajda destek esirgenmemelidir.
ZASİAD (Zaralı sanayici ve İşadamları Derneği) kolları acilen sıvamalıdır. Gerek Zara'dan gerekse, Sivas başta olmak üzere, Erzincan yöresinde bulunan Sivas'lı futbolseverlerden oluşan bir taraftar topluluğunu taşımada yardımcı olunmalıdır.
3. lige terfi karşılşamalarında taraftar desteği çok önemlidir. Zara Belediyespor asla yanlız bırakılmamalıdır. Bir sezonun emeği 3 karşılaşma da yok edilmemelidir.
Zara Belediyespor'u bugünler getiren başta Yönetim Kurulu başkanı Dr. Alihan Çiçek başta olmak üzere tüm yönetim kadrosunu, Teknik Direktör Ahad Kömürlüoğlu ve Sportif direktör Mustafa Ateş'i ve tüm futbolcuları tebrik ediyor, son 3 maçın kendileri için, Sivas'ımız ve Zara'mız için hayırlı olmasını diliyorum.
ne kadar taraftar gitmek istiyorsa... o kadar otobüs hazır zara belediye önünden perşembe günü kalkıyormuş..100 otobus bile karkar diyorlar yeterki taraftar maça gitsin maddi sıkıntı hiç yok arkadaşlar...
Perşembe günü Zara Belediyesi önünden saat 11:00'de Erzincan'a talebe göre otobüs kaldırılacaktır. Maça gitmek isteyen herkes 11'den önce belediye önünde olmalı.
Takımımız bugün Ürgüp kampını bitirerek Erzincan'a hareket edecektir.
istbuldanda erzincana otobüs kaldırılacaktır ..araçlarda sınır yoktur erzincana akalım
Zara Belediyespor 3.lige yükselme play offların da ilk maçında Siirt Gençlerbirliği Spor ile mücadele edecek. Siirt Gençlerbirliği Spor 49 puanla grubunda ikinci olurken, temsilcimiz Zara Belediyespor da 47 puanla ikinci oldu. Zor bir takım geldi play offlar için inşallah kazanan taraf temsilcimiz Zara Belediyespor olur. Maç 19 Nisan da oynanacak.
-------------------------------------------------------------------
Zara Belediyespora basarilar diliyorum insallah kazanan biz oluruz burdan Zaralilara bir is düsüyor Takimlarinin yaninda olmalilar ve Tam desdek vermeliler 12.ci adama ihtiyac oldugunu unutmasinlar.insallah gülen taraf biz oluruz 3. ligde görmek bizi mutlu eder .
Zaraspor 17.04.2012, 23:13 istbuldanda erzincana otobüs kaldırılacaktır ..araçlarda sınır yoktur erzincana akalım
Bu bilgiyi nereden aldınız? Doğruluğu nedir?
şampiyon71 18.04.2012, 00:04 zarasporun resmi istesinde yazıyor.
aynen aldım ve ekledim.
ZARASPOR'A BAŞKAN DESTEK GELMİŞ.
GÜRSOY’,” DİLEYİN BENDEN NE DİLERSENİZ”
19 Nisanda oynayacağı Siirt Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını Erzincan’da iki gün boyunca sürdürecek olan Zara Belediyespor kafilesi ilk olarak Zara’da Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy’u makamında ziyaret ederek sezon boyunca verdiği destekten dolayı kendisine teşekkür ettiler.
Zara Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy ise Zara’nın son yıllarda yatırım anlamında atak yapan bir içe olduğunu vurgulayarak bu lokomotiflerden biri kuşkusuz Zaraspor’dur dedi. Gürsoy, Zara’nın tanıtımına katkı sunan bizi her yerde gurur ve onurla temsil eden siz teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyorum.Sizinşe ne kadar gurur duysak azdır.Size bundan sonrada her türlü desteği vereceğimizi bilmenizi isterim.Şampiyon olun, 3.lige çıkın dile benden ne dilersiniz.”dedi.
Başkanın bu sözleri salondaki futbolculardan büyük alkış aldı.
Zara Belediyespor Kulübü Sportif Direktörü Mustafa Ateş iseziyarette yaptığı açıklmada şunları söyledi. “, Sayın Başkanım şahsınızda siz ve Zara Belediyesinin bugüne kadar vermiş olduğu katkı ve destekler için teşekkür ediyoruz.Her zaman bizim yanımızda oldunuz.Bu çocuklarda emin olunki Zara’yı en iyi şekilde ve gururla temsil etti. Şunu iyi bilinki Erzincan’dan Zara’ya tur atlayarak dönen takım biz olacağız.Bizlere inanın. Biz iyi bir takımız.”dedi.
Ziyaretin ardından Zara’da yenilen öğle yemeğin ardından Zaraspor kafilesi kent meydanından taraftarların alkışları arasında Erzincan’a uğurlandı.
ARAÇTA SINIR YOK.
Zara Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy 19 nisan’da Erzincan’da oynanacak olan Zara Belediyespor-Siirt Gençlerbirliği maçı için Zaralıları ve tüm futbolseverleri maça davet ederek Erzincan’a gitmek isteyen herkese kapımız açık.Araç sayısında sıkıntımız yok.19 Nisan Sabahı Zara Belediyesi önünden sabah saat: 10’00’da araç kaldıracağız.Zaraspor’a destek vermek isteyen herkesi Erzincan’a taşıyacağız.”dedi.
HAYDİ ZARA HAYDİ ZARA ŞİMDİ.
ŞAMPİYONLUK ZAMANI ŞİMDİ.
ERZİNCAN'A ARAÇ KALDIRAN BELEDİYE BAŞKANI HÜSAMETTİN GÜRSOY'A TEŞEKKÜR EDERİZ.
şampiyon71 18.04.2012, 00:07 ZARASPOR ERZİNCANA BUGÜN GİTMİŞ.
BAŞARILAR AHAT HOCAMIZA VE MUSTAFA ATEŞ'E DİYORUM.
ZARASPOR ERZİNCAN’DA
Bölgesel ligde 19 nisan 2012 tarihinde Erzincan Atatürk stadyumunda play -off maçları oynayacak olan temsilcimiz Zara Belediyespor Erzincan’a gelerek konaklayacağı Grand Simay Otele yerleşti.
Zara Belediyesporlu futbolcular Teknik Direktör Ahat Kömürlüoğlu yönetiminde ilk çalışmasını maçın oynanacağı Erzincan Atatürk Stadyumunda yaptı.
Çalışmada Hafif ısınma hareketlerinin ardından 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti.Antrenman yarım sahada çift kale maçla sona erdi.
19 NİSANDA ERZİNCAN'DA OYNANACAK OLAN MAÇTA SİİRT GENÇLERBİRLİĞİ KARŞISINDA KIRMIZI-SİYAHLI TAKIMA BAŞARILAR DİLİYORUM.
şampiyon71 18.04.2012, 14:01 sivassporumuza , 4 eylül belediyespor ve Zaraspora başarılar dilerim.
üçyıldız58 18.04.2012, 15:40 ahad hocamıza başarılar diliyorum
Bu bilgiyi nereden aldınız? Doğruluğu nedir?
facebook ta zarasporun sayfasında yazıyordu....
bigacti0n58 18.04.2012, 19:15 zara sivasspordan iyi bence zaranın bile dormasında göğüs reklam yerinde çicek su var sivasın isee spor toto yazık yazık....:mad:
bu arada tebrikler başarılarının devamını dilerim :)
2 maçı aldıktan sonra da tekrar 3.lige çıkmak için 1 maç daha yapılacak mı ?
Siirt temsilcisi Siirt Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Zara Belediyespor,rakibini elediği takdirde Pazar günüde Kalkandere-3 Mart maçının galibiyle karşı karşıya gelecek.Bu maçı alırsa bir maç daha yapacak üçüncü bi maç olacakmı oda henüz belli değil.Zara Belediyespor 3 lige çok yakın diyebiliriz.
Erzincan'a bağlanıp takımın son durumu hakkında bilgi aldım. Takımın havası yerinde maç saatini bekliyorlar hem teknik heyet hemde futbolcular bu maçları kayıpsız geçeceklerinden eminler.Hava yağmurlu olsada saha zemini güzelmiş güzel bi maç olacağını tahmin ediyor Zara Belediyespor'a başarılar diliyorum..Maç bugün saat 14.30 da
COBANSARAYLI 19.04.2012, 11:44 Ahad hoca`ya ve Zara belediyespora Basarilar
58zarali58 19.04.2012, 13:24 Allahin izinle 3.lige cikacayiz
Almanyadan SLM Zaraspora
SenSetik 19.04.2012, 14:13 maç bugündü ne oldu bilen varmı acaba?
Zaraspor 19.04.2012, 14:49 Karşılaşmada 17'dakika 0-0 eşitlik devam ediyor.
Zarasporumuzun maçını canlı dinleyin http://zaraspor.com/zarafm/
27.dakika 0-0 devam ediyor,maçın orta hakemı cihat çelikdağ
ilk yarı 0-0 berabere bitti
zaralı19 19.04.2012, 15:40 Mahmut Hoşg 1-0 47' Öne geçtik
zaralı19 19.04.2012, 16:15 2-0 devam ediyor son dakikalar
Zara Belediyespor Mahmut ve M.Kocabey'in attığ gollerle rakibi Siirt Gençlerbirliği'ni 2-0 yenerek Erzincan şehir stadın'dan ayrılmıştır..
Zara Belediyespor'u tebrik eder Kalkandere maçında başarılar dilerim.
Zara Belediyespor Mahmut ve M.Kocabey'in attığ gollerle rakibi Siirt Gençlerbirliği'ni 2-0 yenerek Erzincan şehir stadın'dan ayrılmıştır..
Zara Belediyespor'u tebrik eder Kalkandere maçında başarılar dilerim.
hala aklıma geldikçe il özel idare spora kaptırılan 5 puana yanıyorum....onların yüzenden 2 maç daha yapacağız.. kına yaksın il özel idare sporlular ama zara ..her türlü engellemelere karşı 3 lige çıkacak merak etmeyin
zaralı19 19.04.2012, 16:48 bekle 3.lig Zaraspor geliyor
Zaraspor 19.04.2012, 17:05 Kalkanderespor - 3 Mart Beldespor maçı olaylar nedeniyle ertelenmişti. Federasyonun verdiği karara göre 3 Mart Beldespor 3-0 mağlup edilip, 3 puanı da silindi.
Sıradaki maçımız Rize ekibi Kalkanderespor ile olacaktır.
Desteklerini Erzincan'da esirgemeyen taraftarımıza ve canlı yayınla maçı tüm Dünyaya ulaştıran Zara Fm'e teşekkür ederiz.
Takımımızı canı gönülden kutlarım.
Rize Kalkandere önünde de devamını bekliyoruz ...
burak58as553 19.04.2012, 22:09 Haydi gelsin artık 3.lig :)
sivaslıadem 20.04.2012, 02:31 hadi bakalım lazlara kaptırmayın sakın 3. lig biletini
tykinik58 20.04.2012, 08:42 3. Lige 2. takım olarak çok yakışır Zaraspor. Dilerim 3. Lige çıkan takım olur Zaraspor. SİVASSPOR'umun ardından profesyonel liglerde iki takımımız daha olur. 2012 - 2013 yılı SİVAS'ın yılı olacak inşaallah. Başarılar ve tebrikler Zaraspor.
Maçı 200 Zara'lının izlediği yazıyor Hürdoğan'da. Doğru mudur ?
grupları lider bıtıren takımlar dırekt 3.lıge mı çıktı?
kursad1981 20.04.2012, 16:46 grupları lider bıtıren takımlar dırekt 3.lıge mı çıktı?
hayır gruplarını 1. olarak bıtıren 13 takım gurup 2.lerının kendı arasında oynayacagı 1. ve 2. tur maclarından gelecek 5 takım toplam 18 takım bırbırıyle eslesecek kazanan 9 takım 3.lige cıkacak
şampiyon71 21.04.2012, 16:38 Zarasporun rakibi Kalkandere olacak.Maç günü ve saati belli değil.TFF kararını hafta başı verecek.
şampiyon Zaraspor ...
Zarasporun rakibi Kalkandere olacak.Maç günü ve saati belli değil.TFF kararını hafta başı verecek.
şampiyon Zaraspor ...
haydi zara göster lazlara
zaranın kalkandere maçı bugun mü arkadaşlar???
Evet maç bugün saat 14:30 da Erzincan da oynanacak...
Kazanan takım İnş.Zarasporumuz Finale kalacak...
Evet maç bugün saat 14:30 da Erzincan da oynanacak...
Kazanan takım İnş.Zarasporumuz Finale kalacak...
Maç bugünmü.?:) Takım sabah antreman yaptı şu anda Sivas'ta geziyorlar.
Maç günü ve saati belli değil.TFF kararını hafta başı verecek.
.
bugun bal liginde maç coktu ama zaragoza'nın maçı yoktu:rolleyes:
tekdoktiri 22.04.2012, 17:22 ben bir hafik li olarak saygı duyyarum zaralı işadamlarına bizimkiler sallamasyon başarılar tabiki yetmez zara iki liğe,yakışır ,kırmızı gara lar,,
Kalkandere Maçı 25 Nisan Çarşamba günü saat 14.30'da oynanacaktır.
|