cücü baba
23.04.2012, 11:27
S.A. Arkadaşlarım son 9 ayda 3 tane Resmi Müsabakalarda TÜRKİYE derecesi yapan ve diğer tüm katıldığı özel turnuvalarda MİLLİ Karatecileride yenerek Şampiyon olan oğlum ( küçük yiğido ) Gökhan FİLİZ - 27-29 Nisan Tarihleri arasında KIRŞEHİRDE yapılacak olan TÜRKİYE LİSELER ARASI GENÇLER KARATE ŞAMPİYONASINA katılacaktır. İlimizi son 4 yıldır bu dalda başarıyla temsil eden ve bu seferde yine başarılarını beklediğimiz oğlum adına dualarınızı bekliyorum.......
izmirliyigido
23.04.2012, 11:39
Başarılı bir şekilde Sivas'ı temsil eden ve hem bizleri, hemde ailesini sevindiren küçük kardeşimize yine başarılar diliyoruz. Allah yardımcısı olsun..
.
etlidöktürek
23.04.2012, 17:00
helal olsun yiğidimize,inş başarılı olur kardeşimiz..
kayayatakci
23.04.2012, 17:33
bende eski bir tekwandocu olarak kücük kardesimize sonsuz basarilar diliyorum
haydi gökhan bu yılda geçenyılki gibi senden şampiyonluk bekliyoruz
sana güveniyoruz...:)
favori58
25.04.2012, 19:25
Tebrkler ve başarılar küçük yiğido
gökhan FİLİZ türkiye liseler arası karete şampiyonasında 2. olmuştur.
finale kadar 5 rakibine üstünlük kuran gökhan 0-0 biten final karşılaşmasını hakem kararıyla kaybetmiş ve 2. olmuştur.
gökhanı başarasından dolayı kutluyor,şampiyonluklar bekliyoruz...
85200258
28.04.2012, 23:43
Hocam aman valizle filan yollama cocugu karate kıyafetleriyle çıksın yola genç yigidomuz. Olası sampiyonlukta sizin valizde para oldugunu iddia eder bu dalkavuk zihniyet :)
ozsivasli58
29.04.2012, 01:17
Allah Yar Ve Yardımcısı Olsun Genç Yiğidonun.Rabim güç ve Kuvvet Versin Amin Amin Amin.
cücü baba
30.04.2012, 12:03
Arkadaşlar dualarınız sayesinde oğlum bir kez daha TÜRKİYE 2. si olmuştur finali ise 0-0 biten müsabaka sonucu hakem kararı ile kaybetmiştir..ilgi ve alakanıza teşekkürler.......
Maşallahı var yeğenimizin, bir süre sonra bütün altınları toplayacak inşallah :)
Gökhan'ı ne kadar tebrik etsek azdır, bu madalyalar artarak devam edecektir ;)
vay yigido..:D masallah diyelimde nazar degmesin, insallah dahada basarili olur...
Arkadaşlar dualarınız sayesinde oğlum bir kez daha TÜRKİYE 2. si olmuştur finali ise 0-0 biten müsabaka sonucu hakem kararı ile kaybetmiştir..ilgi ve alakanıza teşekkürler.......
Aslan yeğenimi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
cücü baba Sivasa geldiğimde Gökhan'la tanışmak isterim...
Rallim58
30.04.2012, 15:20
cücü baba'nın cücüğüüüü... Tebrik ediyorum, takipte biraz geciktim ama yoğundum, kusura bakma cücü babaaa.. İnşaalha en kısa zamanda altınla döner de, nasıl olduğuna bakarız...???..:)
Gogo'yu öpüyorum