Orijinalini görmek için tıklayınız : Eyvah Eyvah!.. Abdullah

Örükcülü
26.04.2012, 11:44
28.Nisan.2012 Cumartesi günü oynayacağımız Süper Final Avrupa Ligi 3. maçımızın hakemi Abdullah Yılmaz oldu. Daha önce defalarca maçımızı yöneten ve Trabzonlu olduğu için adeta bize eziyet eden A. Yılmaz'ın verilmesi bizi endişeye sevk etti.

İnşallah korktuğumuz gibi olmaz.

etzel1967
26.04.2012, 11:53
son derece yanlış bir atama olmuş...ben bu hakemin tarafsız hareket edeceğine ve dürüst bir maç yöneteceğine inanmıyorum...inşallah yanılırım...

infial§
26.04.2012, 12:23
''sahaya okuz bağlasan gorur''denilebilecek bır pozisyonu gormemezlikten gelerek kufurlerimızle muhattap olmuş hakem

DOGU_BEY
26.04.2012, 12:32
Tam bir soru işareti??? Felaket senaryosu yazmak istemem ama Bursa dün Eskişehiri eledi kupadan ve artık Eskişehirin lig hedefi kaldı...Biz lider giderken birilerinin yaptığı bu hakem atamasındaki zamanlamaya bakın ne tesadüf değil mi!!!! Bu haftalara dikkat edin hep tesadüfler haftası zaten...Mesela burak yılmazın gsli oyuncularla yemekte görülmesi, bu hafta abdullah yılmazın bize atanması...ne kadar tesadüf değil miii!!!!

Ferhat06
26.04.2012, 12:45
kasıtlı bir atama .bakalım ne filimler çevirecek.

sivasliapocan
26.04.2012, 13:01
Böyle hakemleri zaten hep bize verirler başka hakem yok sanki tff büyük takımları tutuyor çünküüü bilindikk takımı tutan hakemleri bizimm takımın maçına veriolar bizde yenilioz

eyupk
26.04.2012, 13:12
bi bu eksikti, tebrikler tff

serkan_ozcan58
26.04.2012, 13:48
barış şimşekten sonra korktuğum hakemlerden bi tanesi katledilen maçlarımız trabzon bölgesi hakemi istemiyoruz umarım ilk kez bizi yanıltırda adam gibi maç yönetir

ready
26.04.2012, 13:57
Allah aşkına bırakın şu hakem polemiklerini sen maçda elinde bir poşet çekirdekle maç seyret takımı destekleme futbolcun maçı kazanmak adına ortaya bişey koymasın sonra kalk sen hakemleri suçla ohh ne @la memleket

58hsn58
26.04.2012, 14:00
insallah hayirlisi olur, baska biseyde diyemeyiz zaten...

fanatikk
26.04.2012, 14:01
Son derece kötü bir hakem. Federasyonun dikkatlice takip etmesi gerekir.İnşallah adil bir maç yönetir, bizi şaşırtır ama taraflı bir hakem olduğunu defalarca gördük.

hasanim58
26.04.2012, 15:50
yinemi arkadas yaaa boylesi onemli ve guzel olacak bir maci ne hale sokacaktir kim bilir yada hepimizi yaniltip adaletli yonetir temennim bu insallah boyle olur

35kağan58
26.04.2012, 15:52
Bir çok formda hakem varken yine yersiz bir atamaya imza atmış MHK.

Champion_58
26.04.2012, 17:59
Başkan da görüyormu bunları??

sefilix
26.04.2012, 18:27
aman aman. hocadan beklediğimiz birşey yok adil davransın yeter.

Yusuf Enes
26.04.2012, 18:30
vay anasını ya bunların hepsi sivasın düşmanı ya

poolat58
26.04.2012, 18:32
Tamam niyetleri belli oldu bunlar bizi avrupadan men etmek istiyor...lideriz ya battı yine o..çç..larına hemen bu hamsiyi verdiler bizim maça :mad:

HOLYWOOD HOGAN
26.04.2012, 18:37
Arkadaslar bu hakem gay degil mi?? :)

bulentt07
26.04.2012, 20:41
Bir Hakemin skoru hatta kaderini nasıl etkilediğinin resmi kanıtı Kuddusi Müftüoğlu dur.Trabzon macını elimizden alıp Trabzona vermişti.Bu macta biz nekadar iyi oynasakta hakem art niyetle yönetirse İlk dk dan bizi bozar.

gülkız
26.04.2012, 20:42
Abdullah Yılmaz'ın güzel maç yöneteceğine inanıyorum..Çünkü Sivasspor onun yönettiği 9 maçta 6 galibiyet,1 beraberlik,2 mağlubiyet almış..O yüzden nüfus cüzdanında trabzon yazıyor diye önyargılı bakmam..

bulentt07
26.04.2012, 21:00
Abdullah Yılmaz'ın güzel maç yöneteceğine inanıyorum..Çünkü Sivasspor onun yönettiği 9 maçta 6 galibiyet,1 beraberlik,2 mağlubiyet almış..O yüzden nüfus cüzdanında trabzon yazıyor diye önyargılı bakmam..

Simdi bende tff sayfasında onları sayıyordum haberı okuyup gaza gelip yorum yapmak yerine arastırmak en ıyısı.Bende kötü bir anımız varmı dıye düsündüm bulamadım.Umarım güzel mac yönetir kimsenin hakkını yemez.Bu hakemle Yenildigimiz macların birinde 4. Hakemmiş Yendıgımız maclarda orta hakem.

58MUAMMER58
26.04.2012, 21:42
tüm yiğidoların duyduğu endişelerin aynısını bende taşıyorum tff mhk bu hakemin sivassportaraftarıının gözünde güvenilmez hakem olduğunu ayrıca bizim yavşak hakemler listemizin en başında bulunduğunu bile bile bu maça tayin edilmesini manidar buluyorum olimpiyatta en ufak hatada biryığın küfür yiyecek hem sivassporun cezası katlanacak hemde sivassporun sahası kapanacak büyük ihtimalle :mad: inşallah ben yanılırım hakem etkisi olmaz inşallah hakkıyla önyargısız maç yönetir :confused:

Kasim58
26.04.2012, 21:50
Abdullah yilmaz´in yanina 4 üncü hakem olarak Baris simsek´i verselerdi bari olay kökten cözülürdü maca cikmamiza gerek kalmazdi.

migroArmis
26.04.2012, 22:27
Sivas Sivas gibi oynasın bu saatten sonra Abdullah Yılmazda vız gelir..Bursa avrupayı garantiledi bu gece ..Play off ta bana göre Sivasın bir rakibi saf dışı kaldı diyebiliriz.Bundan sonra Bursa maçlara asılmayacaktır..Sivassporun oyun tarzı Eskişehirden daha organize ve daha atak.İBB bana göre zor bir rakip..Ama her ne olursa olsun ben Sivasın play off ta final oynayacağını düşünüyorum

DOGU_BEY
26.04.2012, 22:30

Simdi bende tff sayfasında onları sayıyordum haberı okuyup gaza gelip yorum yapmak yerine arastırmak en ıyısı.Bende kötü bir anımız varmı dıye düsündüm bulamadım.Umarım güzel mac yönetir kimsenin hakkını yemez.Bu hakemle Yenildigimiz macların birinde 4. Hakemmiş Yendıgımız maclarda orta hakem.

inşallah dediklerinizde haklı çıkarsınız da daha önce olduğu gibi bunun gibileri konuşmak zorunda kalmayız...

kara
27.04.2012, 00:45
NE BEKLİYORDUNUZKİ BİNBİR TÜRLÜ OYUNLAR DÖNÜYOR ORTADA MİLLETİ ŞİKE İLE UYUTUYORLAR TEMİZLİK BAŞLAYACAKSA BU TFF DEN MHK DEN BAŞLANMALI PLAYOFF ÇIKARIYORLAR İLK DÖRDÜN SONUNCUSU İLE AVRUPA PLAYOFF UNUN BİRİNCİSİ TEKRAR MAÇ YAPTIRIYORLAR UEFA YA GİTMEK İÇİN MAKSAT BÜYÜKLERDEN AVRUPAYA GİTMEYEN KALMASIN TAMAMEN SENARYO BUNLAR NE OYUNLAR DÖNÜYOR HABERİNİZ YOKTUR ÖNCE ŞAMPİYONLUK PLAYOFF UNDAN ETTİLER BİZİ ŞİMDİDE AVRUPADAN EDECEKLER BÖYLESİ MAÇLARA NEDEN FİFA HAKEMLERİNİ VERMİYORLAR ??? VERMEZLER TABİ TEZGAHLARI BOZULACAK TEMİZ FUTBOL İSTENİYORSA TEMİZ ADAMLAR KOYSUNLAR TFF NİN BAŞINA.

DOGU_BEY
29.04.2012, 00:41
inşallah dediklerinizde haklı çıkarsınız da daha önce olduğu gibi bunun gibileri konuşmak zorunda kalmayız...

maç öncesi bazı arkadaşlarımızın herşeye rağmen bu adi hakem hakkında iyi niyetli yorumları vardı ve keşke haklı çıksalardı..ama malesef gördük bugünkü kanı bozuk hakemi...bunlar gibilerin sivastan baya bi kuyruk acısı var ki ellerine fırsat geçti mi hemen kullanıyorlar yazıklar olsun ne diyeyim...

58svs58
29.04.2012, 07:56
sivası gayet güzel halletiler

sefilix
29.04.2012, 10:45
ya hu bu adam gs-antep maçını da katletmişti. şimdi sivas bölgesinde pırıl pırıl hakem arkadaşlar var. nasıl onlar yükselemiyordu bu tip eyyamcı kalitesiz futboldan anlamayan adamlar yükseliyor anlamak güç. aslında güç değil de neyse. şimdi bu adam uefa hakemi de olur ve tahmin ediyorum ki kariyerinde 1 tane bile gs maçı idare edemez. ama hakemliği boyunca çok kritik sivas maçları idare eder. biz koyun olduktan sonra güden elbet bulunur. 7 milyon kimlik sivaslısına selamlar.

bulentt07
29.04.2012, 11:12
maç öncesi bazı arkadaşlarımızın herşeye rağmen bu adi hakem hakkında iyi niyetli yorumları vardı ve keşke haklı çıksalardı..ama malesef gördük bugünkü kanı bozuk hakemi...bunlar gibilerin sivastan baya bi kuyruk acısı var ki ellerine fırsat geçti mi hemen kullanıyorlar yazıklar olsun ne diyeyim...

Sırf Trabzonlu diye kötü olacak değildir diye iyi niyetle bakmıstım ama lanet olası adam mahvettı takımı.Navratılın atılması Penaltının tekrar ettırılmemesı kesınlıkle art nıyet dusundukce deli oluyorum.Bundan sonra hicbir trabzonlu Sivasspor macında görmek istemiyoruz.Ermeni Rum Yahudi ye sempatiyle bakma ihtimalim var ama Trabzonsporlulara asla yok.

infial§
29.04.2012, 19:54
bu lig durdurulmalı,yayıncı kuruluş,medya,kulupler birliği vs,bu adamı ve bunun gıbılerı kameralar onunde sorguya cekmeliler,bu şerefsızlerın yonettiklerı maçlar"hıc yonetilmemış"sayılmalı.

kaplanlı
29.04.2012, 20:14
bütün arkadaşlar endişelerinde haklı çıktılar.bence bunlar tesadüf değil çarkın başında olanlar istedikleri gibi yönlendirme yapıyorlar.açıkca biz sivas ın başarısını istemiyoruz diyemedikleri için ellerinden geldiği kadar engellemeye çalışıyorlar.fakat biz bu grubu 1.sırada bitirip düşmanları sevindirmeyeceğiz.

izmirliyigido
30.04.2012, 10:20
Korktuğumuz başımıza geldi. TFF ve MHK'yı göreve ve daha dikkatli olmaya çağırıyoruz.

.