Orijinalini görmek için tıklayınız : VARIMIZ YOĞUMUZ SEBO BABAMIZ
erhan5834 14.11.2005, 18:13 ŞU ALEMDE TEK GERÇEK VAR O DA AMİGO SEBO ... 15 SENEDİR SİVASSPORA GÖNÜLDEN DESTEK VEREN SEBO ABİMİZİN HERZAMAN ARKASINDAYIZ 1967 SİVAS GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK HERZAMAN DESTEĞİMİZİ VERMEYE DEVAMEDECEĞİZ...SİVASSPOR SEBO ABİYLE BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞMAYA DEVAMEDECEK..İYİKİ VARSIN AMİGO SEBO SENİ SEVİYORUZ...VARLIĞIN GÜVEN VERİYOR...UMARIM HERKEZDE BİZİM GİBİ DÜŞÜNÜYODUR...YANLIZ DEĞİLSİN SEBO REİS
1967_DERNEK_10UR 14.11.2005, 18:21 KESİNLİKLE SEBAHATTİN ABININ ARKASINDAYIZ...HEM DERNEĞİMİZİN YÖNETİM KURULUNDA HEMDE SİVASSPOR'UN RESMİ AMİGOSU..DESTEĞİMİZİDE FENERASYON MAÇINDA GÖSTERDİK VE TRİBÜNLERE ÇAĞIRARAK KENDİSİNİ ONURLANDIRDIK..İTHAL AMİGO İSTEMİYORUZ..
1967_DERNEK_MUSTAFA 14.11.2005, 18:25 HEP DESTEK TAM DESTEK SEBATTİN ABİYE SEBODAN BAŞKA GELECEK KİŞİYİ BEN ŞAHSIM OLARAK HİÇ KAİLE ALMAM BİLE
BENİM ANLAMADIGİM BİR AMIGO SEVDASINA KAPILMIŞ GİDİLİYO NEDEN?
YILLARDIR EMEK VERMİŞ YAGMUR KAR CAMUR DEMEMİŞ SİVASSPOR İÇİN CANINI VERMİŞ.COGU ZAMAN İŞINDEN GUCUNDEN OLMUŞ,SEBAHATTIN GARDAŞDAN DAHA İYİ AMIGO OLCAGINI SANMIYORUM.BIRAKALIM BU AMIGO SEVDASINI BİZLER MAÇTA NASIL OLMALIYIZ ONA BAKALIM.MAÇTA BİZLER GÖREVİMİZİ YAPMAZSAK BAGIRMAZSAK ,DUNYANIN EN MEŞUR AMIGOSUNU GETİRELIM BU İŞ GENE OLMAZ.İTAL AMIGO İSTEMIYORUZ
SEBAHATTİN ABİ..SERHAN GARDAŞ SİZLERİ SEVIYORUZ.MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR...
1967_DERNEK_10UR 14.11.2005, 18:43 YILLARINI SİVASSPOR İÇİN VERMİŞ..SİVASSPOR'DAN HİÇ BİR MAAŞ VEYA GELİRİ OLMAYAN SADECE VE SADECE SİVASSPOR'U SEVDİĞİ İÇİN BU MESLEKTE SEBO ABIMIZ..KİMSE ONUN EMEĞİNİ İNKAR EDEMEZ..
MAVİ_BERE 14.11.2005, 19:10 SELAMIN ALEYKÜM!!!!
ANKARA'DA Yaşayan SİVASLI GARDAŞLAR ÖNEMLE DUYRULUR!!!!!!!
Herkesin bildiği gibi ankara'da yaşayan sivaslı bir hayli çok,ama birlik beraberlik yok.
Bu birlik beraberliği sağlıya biliriz...
Nasılmı?
İSTANBUL'DAKİ YİGİDOLAR RAMAZAN AYINDA İFTAR VEREREK TANIŞTILAR VE MAÇLAR DA BİRLİK BERABERLİK İÇİN DE BAGIRDILAR TAKIMLARINA DESTEK VERDİLER....
BİZ de birbirimizi yakından tanımış oluruz hem...
VE Sİvas'daki maçlara veya deplasman maçlarına ankaradan otobüs ve ya özel bir araçla gideriz ve çok güzel olur...
Daha sonrasında fazlalık olursa ANKARA'DA BİR DERNEGİMİZ OLUR...
BU düşünceler çok güzel şimdi ben gözümde canlandırıyorum da çok mutlu oluyorum...
BEN Sİvas'daki maçlara gitme sansım oluyor ama yanlız gidiyorum..hiç olmassa diyorum en kötü ihtimalle 5 kişi gitsek diyorum ama kimse yok...
ANKARADAKİ SİVASSPOR SEVERLERİ VE SİVASLILAR SİZDEN TEK İSTEGİM BENİ BU YOLDA YANLIZ BIRAKMAYIN!!!!! LÜTFEN...!!!!!
BEN KENDİ CEP TELEFON NUMARAMI VERİYORUM VE 3 HAFTA SONRA KAYSERİDE
KAYSERİ&SİVAS MAÇI VAR ben bu maça kayseriye gidecem benim le bu yola başkoyan varsa ÖLÜMÜNE ÖLÜM diyen varsa buyursun basımın üstünde yeri var....
LEVENT AKÇINAR
CEP TELEFON NUMARAM: 0543 296 46 98...
MSN ADRESİM:duygulum_1982@hotmail. com
BİRAZ SİZDEN SİVASSPORA DESTEK CIKMANIZI BEKLİYORUM BASKA BİRSEY İSTEMİYORUMMM...
TELEFONLARINIZI BEKLİYORUMMMM..
ÖNEMLİ NOTT::::
BU KONUYU LAF OLSUN VE SÖZDE KALSIN DİYE ACMADIM...
ANLAYAN ANLAR...
HakkıTİMUÇİN 14.11.2005, 19:21 bu yazıyı baska bir topiğe hazırlamıştım...ama buraya koymak zorunda kaldım !!!!
Valla bu topiğe açıldığı günden beri yazı yazmayı o kadar
cok istedimki...ama bu konuya özellikle yazması gerekenler yazsın diye bekledim...onlardan önce görüş yazmak dahi saygısızlık olur diye düşündüm...
kim öcelikli olarak yazması gerekenler ?????
Bunlar yazın-kışın, karda-yağmurda senelerdir Sivasın her Sivas’taki ve deplasmandaki her maçına giden hepimizinde bildiği kişiler..tek tek isimlerini saymama gerek yok !!!
Şimdi görüyorum Sivas 1.lige cıktıktan sonra tek tük maçlarına giden (bunlara ben de dahilim)… hatta ve hatta Sivassporun hiçbir maçına gitmemiş olanlar dahi buradan ahkam kesmekte bilip bilmeden konuşmaktadırlar.. Her Sivaslının, maça gitsin gitmesin konuşmaya hakkı var, ve tabi eleştiri yapmaya da…. Ancak eleştiriler yapıcı olmalı. Yine üzülerek görüyorum ki, Amigomuzu tanımayanlar bile onun şimdiye kadar neler yaptığını bilmeyenler dahi acımasızca eleştiriyor.. El insaf beyler !! Amigo Sebo senelerdir Sivasspor için her türlü fedakarlığı yapmış, her maçına gitmiş ve gittiği her maçta da Sivasspor taraftarını ateşlemek için elinden geleni yapmış bir SİVASSPOR AŞIĞIDIR… taraftar olarak hiçbirimizin SEBO kadar emeği yoktur..Allahtan korkup bu emeğe saygı gösterelim.. Son zamanlarda Seboya yardım eden Serhan kardeşimiz ve Başta Dernek Başkanı olmak üzere 67 derneği var.. Onlarında hakkını yememek lazım.. Her sene Sivassporun peşinde 30-40 bin km. yol yapıyorlar, hemde ne zorluklarla…
Şimdi tüm bu emekler boşa gitmiş.. maça gelipte bağırmayanların, çekirdek yiyip tiyatro seyreder gibi maç seyredenlerin sebebinide bu insanlara mal ediyorsunuz.. Haksızlık ediyorsunuz bence..Ne yapsın sebo her maç tribün tribün dolanıyor, milleti çoşturmak için elinden geleni yapıyor ama bağırmıyorlar…Sebo’nun milleti dövecek veya küfredecek hali yok !!.. Öyle yapmaya çalışsa eminim daha fazla tepki alır..
Neyse lafı fazla uzattım..sonuç olarak hepimiz Sivassporun yararına bir şeyler yapmak için yazıyoruz. Bu hepimizin hakkı buna bir lafım yok ama…emeğede saygı duyalım lütfen !!!
MAVİ_BERE 14.11.2005, 19:27 SELAMIN ALEYKÜM!!!!
Herkesin bildiği gibi ankara'da yaşayan sivaslı bir hayli çok,ama birlik beraberlik yok.
Nasılmı?
İSTANBUL'DAKİ YİGİDOLAR RAMAZAN AYINDA İFTAR VEREREK TANIŞTILAR VE MAÇLAR DA BİRLİK BERABERLİK İÇİN DE BAGIRDILAR TAKIMLARINA DESTEK VERDİLER....
VE Sİvas'daki maçlara veya deplasman maçlarına ankaradan otobüs ve ya özel bir araçla gideriz ve çok güzel olur...
BU düşünceler çok güzel şimdi ben gözümde canlandırıyorum da çok mutlu oluyorum...
BEN Sİvas'daki maçlara gitme sansım oluyor ama yanlız gidiyorum..hiç olmassa diyorum en kötü ihtimalle 5 kişi gitsek diyorum ama kimse yok...
ANKARADAKİ SİVASSPOR SEVERLERİ VE SİVASLILAR SİZDEN TEK İSTEGİM BENİ BU YOLDA YANLIZ BIRAKMAYIN!!!!! LÜTFEN...!!!!!
KAYSERİ&SİVAS MAÇI VAR ben bu maça kayseriye gidecem benim le bu yola başkoyan varsa ÖLÜMÜNE ÖLÜM diyen varsa buyursun basımın üstünde yeri var....
LEVENT AKÇINAR
BİRAZ SİZDEN SİVASSPORA DESTEK CIKMANIZI BEKLİYORUM BASKA BİRSEY İSTEMİYORUMMM...
ANLAYAN ANLAR...
1967_Dernek_Ayhan 14.11.2005, 20:09 KESİNLİKLE SEBAHATTİN ABININ ARKASINDAYIZ...HEM DERNEĞİMİZİN YÖNETİM KURULUNDA HEMDE SİVASSPOR'UN RESMİ AMİGOSU..DESTEĞİMİZİDE FENERASYON MAÇINDA GÖSTERDİK VE TRİBÜNLERE ÇAĞIRARAK KENDİSİNİ ONURLANDIRDIK..İTHAL AMİGO İSTEMİYORUZ..
AMİGOLARIN RESİMLERİ YOKMU,SİTENİN BRİ KÖŞESİNE KONSA FENA OLMAZ.
Arif Coşkun 14.11.2005, 20:24 AMİGOLARIN RESİMLERİ YOKMU,SİTENİN BRİ KÖŞESİNE KONSA FENA OLMAZ.
Katılıyorum. Veya siteye olmasada buraya neden girip görüş ve isteklerini belirtmezler.Karşılıklı görüş alıverişi olsa daha yararlı olmazmı.Hem herkeslede tanışmış olurlar.
1967_DERNEK_MUSTAFA 14.11.2005, 20:30 yanlış anlaşılmasında iyileri tenzi ediyorum bu memleketin insanından ne köy olur ne kasabahiç birşey olmaz ne olur bilyormusunuz pazar günü pikniği nerde yapalım maçlarda nasıl küfür edelim bizde bunlar var iki kişi bir araya gelip bir şey yapamıyoruz birbirimizin kuyusunu kazmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruzben şahsım bu memleketten memleketin insanından bıktım
1967DERNEK_BASKANI 14.11.2005, 20:39 SİVASSPOR'UMUZUN AMİGOSU SEBAHATTİN ÜNLÜ'YÜ YANİ POSTA'CI SEBO'YU ELEŞTİRENLER HAKKINDA KISA VE ÖZ KONUŞMAK GEREKİRSE BİR İKİ SORUM OLACAK?SEN HİÇ 3.LİGDEYKEN KAMAN MAÇI'NA BULANCAK MAÇI'NA ÇORUM MAÇI'NA ÇARŞAMBA MAÇI'NA VS,VS...GİTTİN Mİ?BU GÜN SEBO'YU ELEŞTİRENLER EMİNİM Kİ SONRA DAN SİVASSPOR'LU OLANLAR.BEN SEBO'NUN DEPLASMANA GİTMEK İÇİN AYRI AYRI ZAMANLAR DA 3 KERE CEP TELEFONU NU SATIP YOL PARASI YAPTIĞINI GÖRDÜM.BEN SEBO'NUN KARISINI HASTA YATAĞINDA BIRAKIP DEPLASMANLARA GİTTİĞİNİ GÖRDÜM.SEBO SENİN GİBİ SONRA DAN DEĞİL ANADAN DOĞMA SİVASSPORLU'DUR.ŞİMDİ SANA BİR TAVSİYEM VAR ..SEBO'YU BEĞENMEYEN SÖZÜM ONA SİVASSPOR TARAFTARI ÇIK BİR 15 SENEDE TRİBÜNLERDE SEN AMİGOLUK YAPTA GÖREYİM BOYUNU YAPACAK CESARETİN YOKSA KES SESİNİ TRİBÜNLERDE ÇEKİRDEK YEMENE DEVAM ET HANİ ATALARIMIZIN BİR SÖZÜ VARDIR..İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR..HER ZAMAN YANINDAYIZ SEBO REİS..
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEK BAŞKANI
YALÇIN KORKMAZGİL
CAGLAYAN 14.11.2005, 20:50 http://www.sivasspor.com/albums/1967TaraftarDernegiFotolari/Tesislerde_2.jpg
http://www.sivasspor.com/albums/album05/Galatasaray_Sivasspor_3.jpg
http://www.sivasspor.com/albums/album05/Galatasaray_Sivasspor_32.jpg
AMIGO SEBO´NUN HER ZAMAN ARKASINDAYIZ.!!!!!
SEBO SEN BIZIM HERSEYIMIZSIN IYIKI VARSIN.
HEP DESTEK
TAM DESTEK
HaSreT_AsKiSi 14.11.2005, 20:50 HâYâTi ÖYlê Bî YâSâKi Sêni KiSkânSîn..ÖYLê BîR SêVGî ÖLüm SâNâ AcîSîN..ÖYLê BiR DÔsT ÔLkî , OLmâYâN UTâNSîN....58
serhankaburcuk 14.11.2005, 20:51 Bu yazıları okurken biraz maziye dalarak eski günleri hatırladım...Sebahattin abi ile bereber gittiğimiz ve takımımıza destek olduğumuz deplasman maçları aklıma geldi biranda...Hatta bir maç vardıki...Tam terörün en cafcaflı dönemi ve biz Sebahattin abi ile beraber bir münibüs tutarak tam 5 kişi Diyarbakır maçına gitmiştik ...Maçtan önce bazı arkadaşlar bize aynen şu ifadeyi kullandı...''Beyler siz kafayımı yediniz''Ama Sebahhatin abi ve bizim içimizdeki bir sevda idi ve biz bu sevdayı söndüremezdik...Buradan Sebahattini eleştiren insanlara sadece şunu söylüyorum... İyi günde herkes bu takımı destekler ama kötü günde nerelerdeydiniz...Sebahattin abiye sonuna kadar desteğiz...
1967_CLUB_ÖZGÜR 14.11.2005, 20:53 AMIGO GELECEKSE TARAFTARDA GELSIN CUNKU BIZ OLMAYACAĞIZ...SEBO ABİSİZ Bİ MAÇ DAVULSUZ TOHMAA BENZER......SEBO REİSSSSSSSSS ARKANDAYIZZZZZZZZ SEN VARSAN ÖLÜMÜNEEEEE VARIZZ!!!!
YOKSAN YOKUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!! !!
serhankaburcuk 14.11.2005, 20:53 http://www.sivasspor.com/albums/album05/Galatasaray_Sivasspor_3.jpg
Sebahattin abi ile fotoğrafımız...
1967_DERNEK_NAİL 14.11.2005, 20:55 BİZ ANAMIZDAN DODUK SEBOREİSİ GÖRDÜK ONUNLADA ÖLÜRÜZ
1967_CLUB_ÖZGÜR 14.11.2005, 21:00 SEBO REİSSSSSS VARLIĞIN YETERRRRRRRRRRRR
SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ!!!
serhankaburcuk 14.11.2005, 21:02 Sebo kıskananlar çatlasın sen hiç üzülme...Bir herzaman beraberiz...
sivas58net 14.11.2005, 21:53 DEGERLİ AMİGOMUZ SEBO KARDEŞİMİN ARKASINDAYIZ. VEDE ARKASINDA OLMAYA SÖZ VERDİK BİZ BU YOLA BAŞ KOYDUK. SEHİTLER ÖLMEZ SEBOSUZ SİVASSPOR DÜŞÜNÜLMEZ BUNU HERKEŞ BÖYLE BİLSİN. SEBO KARDEŞİME TAM DESTEK HEP DESTEK. DEGERLİ SEBO KARDEŞİM SİVASSPORUMUZUN VARI YOĞU SENSİN BU BÖYLE BİLİNE (((((İTHAL AMİGO İSTEMİYORUZ YÖNETİİİİİİİMMMMM)))))
www.sivas58.net yönetimi adına Adem Güneş
gakgo58 hakkı abinin soylediklerine aynen katılıyorum... ekleyecekpekte birsey bırakmamıs saolsun... sebo'yu tanıyan tanımayan yorum yapıyor... sebo'nun ne kadarı kadar iyi veya kötü emeğiniz var???!!!
1967_CLUB_HÜSEYİN 14.11.2005, 22:06 [b]değerli amigomuz sebo resin daima arkasındayız 1967 genc taraftarlar derneği olarak sebahattin areisin çok emeği geçti bu takımda kimse inkar edemez bunu sebo reis bizim herşiyimiz o daima sahip çıkacağız çok değerli büyüğümüzdür o bizim hep destek tam destek vereceğiz ona [b/]
(((((İTHAL AMİGO İSTEMİYORUZ YÖNETİİİİİİİMMMMM)))))
))))))))ŞAMPİYON SİVASSPORRRR(((((((
1967_CLUB_ÖZGÜR 14.11.2005, 22:34 SENIN HAKKIN ÖDENMEZ......SENIN YERIN DOLMAZ.........
AKSİNİ DÜŞÜNENLER UTANSIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1967_CLUB_ÖZGÜR 14.11.2005, 22:37 BİZE 4 EYLÜL SENİİ HATIRLATIYORRRRR!!!!!!!
arkadaslar rahmetli amigo ihsandan sonra bu görevi üstlenmek her babayigitin harcI degildi.Ancak sebo gardasImIz bu yükün altIna cesurca girdi.Bence bu arkadasImIzIn önderliginde serhan kardesimiz ve diger arkadaslar ellerinden geleni fazlasI ile yapIyor.seboya yüklenmek yerine taraftarlarI uyandIrmanIn yollarInI arayalIm.
1967_CLUB_ÖZGÜR 14.11.2005, 22:48 <<<<<İTHAL AMİGO İSTEMİYORUZ YÖNETİM!!!!!!!>>>>>>>
sivas58net 14.11.2005, 22:50 (((((ŞEHİTLER ÖLMEZ SEBOSUZ SİVASSPOR DÜŞÜNÜLMEZ İTHAL AMİGO GELİRSE BU TARAFTAR BİTER.)))))http://www.sivasspor.com/forum/attachment.php?attachmentid=55 9&stc=1&d=1132000417
ofgurleyuk78 14.11.2005, 23:01 Arkadaslar biliyorsunuz ben Karabükte ikamet ediyorum. Benim anlayamadigim böyle sevdiginiz bir amigo arkadasiniz var da niye baska amigo ariyorsunuz. Selamlar.
1967_CLUB_ÖZGÜR 14.11.2005, 23:02 Arkadaslar biliyorsunuz ben Karabükte ikamet ediyorum. Benim anlayamadigim böyle sevdiginiz bir amigo arkadasiniz var da niye baska amigo ariyorsunuz. Selamlar.
YOK GARDAS YANLIŞ ANLAMIŞSIN AMİGO ARAYAN BİZ DEİL >>YÖNETİM!!!!!BAŞKA AMIGO TANIMAYIZ BU BÖLE BİLİNE!!!
Valla Sebahattin Ağabey geçen seneye kadar tanımazdım Mersin-SİVASSPOR maçında tanıdım ve gördümki SİVASSPOR için elinden geleni yapıyor ama daha öncede söylemiş olduğum gibi taraftarımız bu konuda bilinçsiz ben Sebonun iyi bir amigo olduğuna kanaat getirdim ancak takviye gerekli diyenede saygı gösteririm.
1967_CLUB_ÖZGÜR 14.11.2005, 23:16 BENİM ANLAMADIGİM BİR AMIGO SEVDASINA KAPILMIŞ GİDİLİYO NEDEN?
YILLARDIR EMEK VERMİŞ YAGMUR KAR CAMUR DEMEMİŞ SİVASSPOR İÇİN CANINI VERMİŞ.COGU ZAMAN İŞINDEN GUCUNDEN OLMUŞ,SEBAHATTIN GARDAŞDAN DAHA İYİ AMIGO OLCAGINI SANMIYORUM.BIRAKALIM BU AMIGO SEVDASINI BİZLER MAÇTA NASIL OLMALIYIZ ONA BAKALIM.MAÇTA BİZLER GÖREVİMİZİ YAPMAZSAK BAGIRMAZSAK ,DUNYANIN EN MEŞUR AMIGOSUNU GETİRELIM BU İŞ GENE OLMAZ.İTAL AMIGO İSTEMIYORUZ
SEBAHATTİN ABİ..SERHAN GARDAŞ SİZLERİ SEVIYORUZ.MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR...
YÖNETIM ANLAMIYOR ISTE...İTHAL AMIGO İSTEMIYORUZ YONETIM!!!!!
Imparator5834 14.11.2005, 23:37 SİVASSPORUN & YANİ & TEKBİR & TESCİLLİ & ORJİNAL & AMİGOSU & VARDIR & ODA & SEBOOOO ABİDİRRRRRRR.& İTHAL AMIGO İSTEMİYORUZZZ. & SEBO ABİ SEN BİZİM HERSEYİM MİSSİNNN.
tartışılmaya gerek bile yok...yoruma hele hiç gerek yok
1967_DERNEK_10UR 15.11.2005, 13:05 Arkadaslar biliyorsunuz ben Karabükte ikamet ediyorum. Benim anlayamadigim böyle sevdiginiz bir amigo arkadasiniz var da niye baska amigo ariyorsunuz. Selamlar.
BİZ ARAMIYOZ AMİGOMUZDAN MEMNUNUZ MEMNNUN OLMAYANKLARDA ÇIKSIN KENDİLERİ YAPSINDA GÖRELİM..15 SENE ÖNCE AKILLARI NERDEYDİ..
gercek58li 15.11.2005, 13:39 Arkadaslar,ben sahsen tanimiyorum kendisini,ayni zamanda adasim oluyor!
Siteden ve Sivastaki arkadaslardan duydugum kadariyla,olsa olsa kendisine yardim edecek biri aranabilir,o da kendi iclerinde zaten var,Serhan gardasimiz ve bazi arkadaslar...
Baska ihtimal düsünülemez......
sebahhatın abı tam bı sıvasspor asıgı ama bı yere kadar artık amıgolugu baskalarına devretme zamanı geldı bunun en onemlı kanıtı ıse fb macında takım 2 1 yenık durumdayken meksıka dalgalanması yapmasıdır.sankı takım fb macında one gecmıs gıbı bı hareket yaptırması cok yanlıs
erhan5834 15.11.2005, 17:01 SİVASSPOR AŞIĞI DEĞERLİ İNSAN 15 YILDIR VERDİĞİN EMEKLER UNUTULMAZ SENLE TANIDIK BİZ SİVASSPORU SENLEDE DEVAMEDECEZ SONUNA KADAR YANINDAYIZ SEN RAHATOL BABA...
elikle Sebattin abiye saygısızlık yapılmış olur bence..Çünkü kendisi sivaspora yıllarını vermiş fedakar bi abimiz.Hiç kimseninde onun yerini dolduracağını pek zannetmiyorum.Türkiye çapındada çok meşur Kayserililer hiç sevmez sebattin abiyi??:D
x_burnley 15.11.2005, 17:22 sebo baba sen bizim herşeyimizsin:D
1967_CLUB_MESUT 15.11.2005, 17:54 tabiki yigidi oldür ama hakkını ver demisler sebo aßi ve serhan reis bu isi basarır bence ama amıgolarda suc yok!!! suc sivas macına gelip cekirdek yiyen kisiler!!!!! bu sivasa sebo abi cok bile benceeee.....taraftarlıgı bılmeyen sadce bılet almayla taraftar olan cekirdekcilerrrrr:) bu arada cekirdege %25 zam gelmisss belkı bu haberden sonra cekırdek yıyenlerrr azalırrrr....sadece temennni:)
erhan5834 15.11.2005, 18:15 arkadaslar rahmetli amigo ihsandan sonra bu görevi üstlenmek her babayigitin harcI degildi.Ancak sebo gardasImIz bu yükün altIna cesurca girdi.Bence bu arkadasImIzIn önderliginde serhan kardesimiz ve diger arkadaslar ellerinden geleni fazlasI ile yapIyor.seboya yüklenmek yerine taraftarlarI uyandIrmanIn yollarInI arayalIm.
BABA SAOLASIN YA KEŞKE HERKEZ SENİN KADAR DUYARLI VE ANLAYIŞLI OLSA DÜŞÜNCELERİN İÇİN ÇOK TŞK EDERİM SAOLASIN...
erhan5834 15.11.2005, 18:18 sebahhatın abı tam bı sıvasspor asıgı ama bı yere kadar artık amıgolugu baskalarına devretme zamanı geldı bunun en onemlı kanıtı ıse fb macında takım 2 1 yenık durumdayken meksıka dalgalanması yapmasıdır.sankı takım fb macında one gecmıs gıbı bı hareket yaptırması cok yanlıs
GARDAŞ DÜŞÜNCENE SAYGI DUYARIZ AMA BUNU BÖYLE DÜŞŞÜNMEN YANLIŞ BENCE MEKSİKA DALGASI ÇEKİRDEK YİYENLERİ AYAKLANDIRMAK İÇİN EN GÜZEL TEKNİKTİR SYİRCİ ÇEKİRFEKTEN BAŞKA BİŞEY BİLMİYO RUH GİBİ MAÇ İZLİYO DEVRETME DİYE BİŞEY SÖZ KONUSU OLAMAZ AMA YARDIMCI OLMAK İSTEYENLEREDE KAPI HEZAMAN AÇIK BUYURSUN GELSİNLER..
1967_Dernek_Ayhan 15.11.2005, 18:50 sebahhatın abı tam bı sıvasspor asıgı ama bı yere kadar artık amıgolugu baskalarına devretme zamanı geldı bunun en onemlı kanıtı ıse fb macında takım 2 1 yenık durumdayken meksıka dalgalanması yapmasıdır.sankı takım fb macında one gecmıs gıbı bı hareket yaptırması cok yanlıs
o anda o gerekiyordu onu yaptık çekirdekçilerden fırsat bulursak başka şeylerde yapacaz....
1967_DERNEK_10UR 17.11.2005, 19:13 HEP DESTEK TAM DESTEK..SEBAHATTİN ABIMIZİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIZ..
gercek58li 17.11.2005, 20:38 sebahhatın abı tam bı sıvasspor asıgı ama bı yere kadar artık amıgolugu baskalarına devretme zamanı geldı bunun en onemlı kanıtı ıse fb macında takım 2 1 yenık durumdayken meksıka dalgalanması yapmasıdır.sankı takım fb macında one gecmıs gıbı bı hareket yaptırması cok yanlıs
Bu ne bicim düsünce kardesim,
takim geriye düstü diye gol atana kadar sus pus oturacakmi?
Zaten yeteri kadar oturan seyircimiz var.
Eger galip,yada maglup durumda 90 dk.susmuyor ve de susturmuyorsa iste o benim icin Amigo dur!..
serhankaburcuk 19.11.2005, 00:03 Sebo kıskananlar çatlasın sen hiç üzülme...Bir herzaman beraberiz...İthal Amigo zaten olamaz...
Sebo kıskananlar çatlasın sen hiç üzülme...Bir herzaman beraberiz...İthal Amigo zaten olamaz...
imza kaşe mühür..... sebo abim sen başkasın :)
GeCeVeMaVi58pRf 19.11.2005, 01:05 evet gerceketen sebo abimiz sivasspora yıllarını vermiş onu bir kalemde sialemeyiz o bizim herseyimiz
serhankaburcuk 19.11.2005, 18:21 İnşallah yine Sebo abi ile beraber Ankarada omuz omuza verip takımımızın galip gelmesi için takıma destek olacağız...Bu cefayı her babayiğit çekmez...Gereksiz polemikleri bırakalım...Sebonun yaptığı işi herkes yapmaz...
OOOOO Sebattin abii....Seviyoruz Abi senii
Sonsuza Dek Sürecek Bizim Aşkımız 67 Yiğidolarız...
Herkes Gider Biz Kalırız 67 Yiğidolarız...
Yine Yollardayız...Sivasspor Nerede Biz Oradayız...
serhankaburcuk 19.11.2005, 18:30 ooooo Başbakan Postacı....
ooooo Sebahattin ÜNLÜ....
ooooo İbrahim Tatlıses ...
:D
serhankaburcuk 19.11.2005, 18:35 ooooo İbrahim Tatlıses ...
:D
Zuhahahaha:):):)Evet ya unuttuk İbrahim TATLISES....Ama bu aralar saçları yiner beyazladı...Saçlarını ve bıyıkları boyatınca tam bir İbrahim TATLISES oluyor...
Değerli Yiğidolar, birzamanlar Amiğo İhsanlar, Cumhurlar vardı, rahmetli oldular ama onlardan sonra hala amigo bulamadık veya çıkaramadık. Amigo özelliği olan kişidir ve özeldir. Sivassporumuz için çok gerekli olan AMİGO nasıl bulunur veya nasıl çıkarılır, bu konuda görüş ve düşüncelerinizi yazarsanız seviniriz.
Saygılarımla
istasyon58 23.08.2006, 16:58 DAMGASINI VURDU SEBO BABAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
yigidolar06 18.11.2007, 17:35 Değerli Yiğidolar, birzamanlar Amiğo İhsanlar, Cumhurlar vardı, rahmetli oldular ama onlardan sonra hala amigo bulamadık veya çıkaramadık. Amigo özelliği olan kişidir ve özeldir. Sivassporumuz için çok gerekli olan AMİGO nasıl bulunur veya nasıl çıkarılır, bu konuda görüş ve düşüncelerinizi yazarsanız seviniriz.
Saygılarımlayıllar önce amigomuzda sivassporumuzda ünlenmişlerdi sivas düştükten sonra alt liglere bu cefakar insan varını yoğunu bu uğurda harcamış. el ele verip sahip cıkalım onun önderliğinde hareket edelim 2 maçta türkiyede isim yaparız seyirçi olarak
Yigido_Burak 18.11.2007, 17:51 Sebo Baba Sen Cok Yaşa Canımız feda Sana Gercek Sivali Budur İşte Bizde Sivaslıyız Die Gecınıyoruz..İşte Tek Buyuk SEBO BabaMız..Helal Sana
EyüphanAydın 18.11.2007, 19:04 bence AMİGOLAR İÇİN Bİ KONU VEYA TOPİÇ AÇİLSA VALLA ÇOK İYİ OLU HEM YAKINDAN TANIRIZ
sebomuz canımız ciğerimiz helal olsun sebo ağa sana...
izmirliyigido 18.11.2007, 22:43 SAHİ, SEBAHATTİN (Nam-ı diğer POSTACI) NE ZAMANDAN BERİ AMİĞOLUK YAPIYPR. İZMİR'E HER GELDİĞİNDE MUHABBETİMİZ VAR AMA BİR TÜRLÜ SORAMADIM. BİLEN VARSA HANGİ MAÇTA NASIL TRİBÜNLERİN BAŞINA GEÇTİ BİR YAZIN, MERAK EDİYORUM.
BİRDE HAKKINI YEMEYİN SEBO'NUN. DAHA İYİSİNİ YAPAN VARSA ÇIKSIN. ADAM HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPIP TAKIMIN PEŞİNDE HER YERE GİDİYOR. YENİ ÇIKACAK AMİĞOLAR, TRİBÜN LİDERİ OLSUNLAR, DAHA GÜNCEL MARŞLAR, TEZAHÜRATLAR YAPTIRSINLAR AMA SEBO'YA BAĞLI ÇALIŞSINLAR. BEN BU KONUDA SERHAN KABURCUK KARDEŞİME TEŞEKKÜR EDİYORUM, SEBO'YA DA HELAL OLSUN DİYORUM.
.
ilker_8787 18.11.2007, 23:58 yaşa sebo dayı helal dayı sana :D
ademgoze 19.11.2007, 00:05 ben sivasspor 2 ligdeyken ankaraya maça gittim telekom sivas maçına orda tanımıştım zaten tanımayanda yok şimdi
bu mactada zaman zaman ekraa geldi maratonda aşağıda milleti ayağa kaldırmaya çalışıyordu yine gayretliydi...
sebo seni seviyoruz helalim var ağa...
yigidolar06 28.11.2007, 21:01 SAHİ, SEBAHATTİN (Nam-ı diğer POSTACI) NE ZAMANDAN BERİ AMİĞOLUK YAPIYPR. İZMİR'E HER GELDİĞİNDE MUHABBETİMİZ VAR AMA BİR TÜRLÜ SORAMADIM. BİLEN VARSA HANGİ MAÇTA NASIL TRİBÜNLERİN BAŞINA GEÇTİ BİR YAZIN, MERAK EDİYORUM.
BİRDE HAKKINI YEMEYİN SEBO'NUN. DAHA İYİSİNİ YAPAN VARSA ÇIKSIN. ADAM HER TÜRLÜ FEDAKARLIĞI YAPIP TAKIMIN PEŞİNDE HER YERE GİDİYOR. YENİ ÇIKACAK AMİĞOLAR, TRİBÜN LİDERİ OLSUNLAR, DAHA GÜNCEL MARŞLAR, TEZAHÜRATLAR YAPTIRSINLAR AMA SEBO'YA BAĞLI ÇALIŞSINLAR. BEN BU KONUDA SERHAN KABURCUK KARDEŞİME TEŞEKKÜR EDİYORUM, SEBO'YA DA HELAL OLSUN DİYORUM.
.BU KONUDA KARAR KILALIM AMİGOMUZA SAHİP CIKALIM NE VARSA ONDA VAR
amigomuza sahip çıkalım maçlarda sivasin sivaslının sivassporun gücünü görsünler
yigidolar06 30.11.2007, 08:59 SELAMIN ALEYKÜM!!!!
Nasılmı?
LEVENT AKÇINAR
ANLAYAN ANLAR...ASAŞ STADINDA BULUŞMAK ÜMİDYLE BENİ BULURSAN ANKARADAKİ ARKADAŞLARLA TANIŞTIRIRIM SİZLERİ
alico58_58 30.11.2007, 10:42 SEBO ABİYE DESTEK VERİYORUM NEDEN TARAFTARLIĞI BİLMEYEN BİR KENTİN İNSANLARIYLA YILLARDIR UĞRAŞTIĞI İÇİN AYRICA ONLARA TARAFTARLIK YAPMAYI ÖĞRETME GAYRETLARİNDEN DOLAYIDA TEŞEKKÜR EDERİM.AMA ŞU BİR GERÇEK Kİ SEBO ABİ AMİGOLUK YAPMAK İÇİN YETERLİ DEĞİL YILLARDIR SİVASSPOR CAMİASININ İÇİNDE GEZMEDİĞİ ŞEHİR (DEPLASMAN) KALMADI AMA YİNEDE HALEN AYNI MARŞLAR AYNI GÖRÜNTÜ 15 SENEDE TRÜBÜNLEŞMEYİ VE TARAFTAR GRUPLARINI BİR ÇATI ALTINDA TOPLAMAYI BAŞARAMADI YANİ DEMEM O Kİ SEBO ABİ AMİGO DEĞİL SADECE TARAFTAR.AMİGO DEDİĞİN ZAMAN ALEN YADA SEFA GİBİ BURSASPOR AMİGOSU GİBİ OLMALI.ANTALYALI COŞKUNDA AMİGOYUM DİYOR AMA DEMEKLE YADA BAŞKALARININ DEMESİYLE OLMUYOR BU İŞLER.HER MAÇTA BÜTÜN STADI BAĞIRTAMADIKTAN SONRA HERŞEY BOŞ.
amigosuz olmamak için amigolarımıza sahip çıkalım
ceza_tolga_rep 30.11.2007, 12:38 HEP DESTEK TAM DESTEK SEBATTİN ABİYE SEBODAN BAŞKA GELECEK KİŞİYİ BEN ŞAHSIM OLARAK HİÇ KAİLE ALMAM BİLE
imzaaaa....................... ................
Sebo iyisin hassın gerçek taraftarsın fakat kendini yenilemen lazım yoksa bu işler olmuyor.Trübünü coşturmalısın bir Gecekondu bile SİVASSPOR taraftarından fazla bağırıyor ise bence bunda bir terslik var.Başarı=Taraftar bizde ise ne yazık ki
2.lig =TARAFTAR
1.LİG=Az sayıda istanbul'da taraftar daha ne yapmayı bekliyoruz?
ALLAH göstermesin küme düşmeyi mi?
Olmaz SİVASLI takıma sahip çıkmalı.
Sebo reis 1990 lardan beri aramızdadır. Üzüldüğü nokta taraftarın kendini geliştirmemesidir. Kendiside bu nedenle eskilerden nostalji yapıyor bestelerde.
Amigo İhsan hayranıdır ve onu ölüm yıldönümünde unutmayan bir taraftardır.
Çok yaşa Sebahattin Ünlü. Çok yaşa reis.
serrkann58 03.09.2009, 12:43 Sebahattin abi ilk İstanbula SARIYER maçına geldiğinde kadıköyde ŞAMPİYONLUK maçında tanıdım tanıdığıma da çok memnun oldum
lütfen EMEĞE BİRAZ SAYGI GÖSTERELİM...
|