Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalımbay canlı yayında...
Rallim58 13.05.2012, 16:16 http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031 (http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031)
Her hafta pazartesi günleri yayınlanan "Futbol Analiz"in stüdyo konuğu, teknik direktörümüz Rıza Çalımbay olacak.
Karasalda Sipas Tv, Ulusalda Vizyon Tv olarak yayın yapan, tv'de Proğramın yapım ve yönetimini Nail Sertakan yapıyor.
Yarın saat 21.30 da başlayacak proğramın konuğu Çalımbay'a yöneltilen tüm sorulara içtenlikle cevap vereceği bilinmelidir.
Sivasspor.com üyerlerinin isim ve şehir belirterek soracakları soruların anlaşılabilir, kısa ve öz olması bekleniyor.
Rallim58 13.05.2012, 16:17 İlk soru benden olsun…
Sivas’tan Yasin Alim
İyi akşamlar... Bizim en büyük transferimiz Sayın Çalımbay’ın Sivasspor’da kalacak olmasıdır.
Bu müjdeyi verebilirler mi? Teşekkürler
Değerli hocamız...
Kastamonu/Çatalzeytin ilçesinden Atilla...
Bu sene her platformda yurt dışından oyuncular takip ettiğinizi beyan etmiştiniz. Eneramo gitti, mutlaka bir kaç yabancı oyuncumuz ile yollar ayrılacak. Zira bu görünür bir durum. Basın da yer aldı, Steau Bükreşte kiralık oynayan Brezilyalı oyuncu ile anlaşma sağlandımı, Eneramo dan başka gidecek oyuncular kimler, taraftarlar merak etmektedir.
Bu konuda bizleri aydınlatabilirmisiniz.
Teşekkürler...
serkan_ozcan58 13.05.2012, 17:40 Serkan Özcan
değerli hocam bu sene devam etmeyi düşünüyormusunuz?eğer kalırsanız gelecek sezon nasıl radikal kararlar alcaksınız giden oyuncular ve gelceklerle seneye sivassporumuzun hedefi ne olacak?son sorumda yönetimle konuşup lisanslı ürünlere ağırlık verilmesi taraftarı stadyumu çekmek ve deplasmana otobüs kaldırmak gibi görüşmeniz oldu mu neler yapmayı düşünüyorsunuz;?
ozledımeskıyı 13.05.2012, 18:18 Burak ERARSLAN Sivas
hocam sivassporumuzla gelecek seneki hedeflerimiz neler olacak bu doğrultuda transfer politikamız ne olacak
34orhan58 13.05.2012, 18:29 Ben ıstanbuldan orhan
hocam önümüzdeki sezon bu sene en çok hata verdiğimiz defans hattıyla ilgili ne planlarınız var ayrıca uğur kavuğun yaşınıda düşünerek o bölgeye iyi bir transfer gerekirmi takdir tabiki sizin hayırlı akşamlar iyi yayınlar
Besyo_cu 13.05.2012, 18:30 İstanbul - Osman
İyi yayınlar Nail Bey sayenizde Sivasspor ile ilgili en doğru bilgileri ediniyoruz.
Benim Sorum :
- Süper Final'de düşük performans göstermemizde Rıza Hocanın adının Beşiktaş ile geçmesinde ve Hocamızın da her fırsatta Beşiktaş'ta çalışmayı isterim demesinin payı nedir ?
- Mecnun Başkanın yokluğunda yönetimden gereken desteği gördümü ve yeni sezonda transfere ne kadar bütçe ayrıldı
yorumyapıyombenya 13.05.2012, 18:34 İspanya - Ömer
Merhabalar Nail bey size ve hocama selamlarımı iletiyorum.
Rıza hocayı biz yetiştirdiği genç oyuncular ile tanırdık neden bunu Sivasta yapmıyor ligin son maçı hiç bir iddiamız yok neden Muhammed Ali atam, Cihan gibi oyunculara 11 de şans vermedi. ?
58MUAMMER58 13.05.2012, 18:41 İSTANBULDAN MUAMMER
İYİ AKŞAMLAR NAİL ABİ ÖNCELİKLE PROGRAMINIZI ÇOK BEĞENİYORUZ RIZA HOCAMDAN ÖĞRENMEK İSTEDİĞİM HANGİ MEVKİLERE TRANSFERLER YAPILACAK KAÇ TANESİ YERLİ VE YABANCI TRANSFER OLACAK KALECİ SORUNUMUZ MALUM BORCANIN DURUMU NEDİR BU MEVKİYE KALİTELİ TECRÜBELİ İYİ BİR KALECİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORMU?
Rallim58 13.05.2012, 18:43 Yasin Alim - Sivas
Eneramo ile yollarımızın ayrılması kesin ise...
1- Sivasspora; ileride top tutacak, Mehmet Yıldız, Eneramo modeli futbolcu transferi olacak mı?
İsim belirtmese de anlaşma sağlanan futbolcu adeti ve mevkiilerini açıklayabilir mi?
2- Beşiktaş'ın başına geçmeniz halinde, Sivassporun mali imkanları ile futbolcu izlemenizi, Beşiktaş için değerlendirmeye alıp kullanır mısınız?
Teşekkürler...
Ankara - Salim
İyi yayınlar Nail Bey. Benim Rıza hocamıza iki sorum olacak.
1. Hocamız'ın Sivasspor'da kalıp kalmayacağını merak ediyorum,Bu konuda yönetimle nezaman bi görüşme yapacak.Ben Rıza hocamızı daha uzun yıllar Sivasspor'un başında görmek istiyorum.
2. Alacağımız oyuncular mutlaka var bunları günü geldiğinde öğreneceğiz,Takımdan kimler gidecek bu konuda yönetime bir rapor verdimi.
Teşekkürler...
Sivas'tan Mustafa Alim
Rıza hocamın bizi bırakıp hiç bir yere gitmeyeceğine inancım tam.
Galatasarayın şampiyonluğunu kutlayarak şunu belirtiyorum. Bence bu sezonun en başarılı iki takımı var. Biri Fenerbahçe diğeri ise Sivasspor. Hocam bu konuda ne düşünüyor.
KaRiZmA YiĞiDo 13.05.2012, 21:33 Sayın Rıza Çalımbay'a şunu sormak isterim.Takım eskiden olduğu gibi seyircisiyle,yönetimiyle neden bütünleşemiyor?
eyuphulagu 13.05.2012, 21:36 İyi geceler Nail Bey;Rıza hocama soruyorum;1.sorum:sivasspora bu yıl da aynı Murat kardeşimiz gibi genç oyuncular kazandıracak mısınız?2. sorum:Orta sahaya takımı iyi yönetecek bir 10 numara alınacak mı?
B.DUMANLI 13.05.2012, 22:16 Sayin Nail bey;ben Almanya´dan B. DUMANLI.
Riza hocama 1. sorum bilindigi gibi bu yil Avrupa Futbol Sampiyonasi var.Oradan futbolcu alacagiz deyip ,iki yil öncesi dünya kupasi maclarindan bakindigimiz oyuncular var deyip,sonradan bu oyuncularin maliyeti yüksek olmasindan dolayi seyirciler adeta avutulmus,alel acele yasli futbolcularla yola devam edilmis ve sezonun ikinci yarisinda kendisininde teknik direktörlüge getirildigi yil kil payi ligde kalmistik.Acaba bu senaryoyu bir kez daha yasayacakmiyiz.2. sorum Grosicki´nin Sivasspor´a olan katkisindan menunmu?3.sorum ise Korcan´in Sivasspor icin ideal bir kaleci olduguna inaniyormu?
SİVAS tan Yavuz
Merhabalar iyi yayınlar...
Rıza hocamı çok sevdiğimi her defasında yorumlarımda belirtmişimdir.
Kendisi Sivaslıdır ve Sivassporun menfaatını belkide benden daha fazla düşünüyordur. Yalnız BJK klubüyle adının geçmesi ve her defasında BJK nın bende yeri ayrı demesi biz SİVASSPOR taraftarını Gerçekten çok üzüyor takımın başındayken buna benzer söylemlerini doğru bulmuyorum.Böyle düşünceleri bir kenara bırakıp SİVASSPOR un başarılarına yönelmesini avrupada ve lig te başarılar getirmesini KUPALAR getirmesini isterim sivasa saygılar.
sivasdergi 13.05.2012, 23:38 Yavuz Kaya - Kars
Şike olayı camiamız için tamamen kapandı mı ? Bundan sonrası için rahat uyuyalım mı ? Ekonomimiz sağlam mı ve sağlam adımlar atılıyor mu ? Olası zor durumlar için ekonomimizin güçlü olması gerekir. Mehmet Yıldız tekrar düşünülür mü takımımızda ?
şarkışla 58 13.05.2012, 23:47 Şarkışladan selamlar.
İyi yayınlar
Benim sorum
Bu yıl orta sahada top tutan bir takım değil de,orta sahayı çabuk geçen bir taktikle oynadık.Gelecek sezon orta sahaya oyunu yönlendiren bir beyin transferi düşünüp daha çok paslı bir sistemmi olacak yoksa yine orta sahayı hızlı geçen bir yapıda mı oynatacak takımı.
poolat58 14.05.2012, 02:53 Kayseriden Gökhan
hocam bildiğimiz kadarıyla SİVASSPORUMUZUN kasasında hatırı sayılır miktarda para var. eğer kalırsnız ki ımarız öyle olur, kaliteli transferle seneye yeniden şampiyonluğa oynayabilirmiyiz? sizin transferlerinizin iyi tuttuğunu da düşünerek soruyorum siz kendinize bu konuda güveniyor musunuz biz size güveniyoruz saygılar...
HababamHa 14.05.2012, 08:20 Malatya Abdurahman
İyi yayınlar Nail bey Rıza hocamıza saygılar.
Transer bütçemiz ne durumda hocamız yerli ve yabancı flaş transferler düşünüyormu.
ankastre 14.05.2012, 09:33 kastamonudan muharrem
nail bey sende olmasan spor proğramıda izlemiyecez. tebrikler.
rıza hocama sorum şu. hocam korcan için niye 2-3 sene başka takımda kendini pişirmeli dedin. sivas takım değilmi.yapma gurban oluyum sana. seni seviyok senin dediğine bak.
atrium58 14.05.2012, 11:40 İyi yayınlar.. selamlar Nail bey ben öncelikle Sivassporumuzun Rıza hoca gibi birisine emanet edilmesinden son derece mutluyum. Eminim her şeyin en iyisini en güzelini yapmaya çalışacaktır bu yönden kafam çok rahat. İnşallah sivasta uzun vadeli planları vardır. Playoff ta bazı futbolcuların çabuk pes ettiklerini motivasyonsuz kaldıklarını gördüm yedek kulubesinin zenginleşmesiyle bu sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum Rıza hocam bu konuda bana katılır mı? Saygılar diliyorum..
babapiton 14.05.2012, 12:01 Sivas'dan Doğukan
İyi yayınlar.Geçen sene gördük ki Rıza hocanın transfer stratejisi genç,takımında ilk 11 oynayan oyunculardı ve genellikle bu isimler Sivas'a kolay uyum sağlayan orta avrupa'dan oldu bu strateji devam edecekmi ? Gurbetci oyuncu almayı düşünüyormusunuz ?
izmirliyigido 14.05.2012, 12:54 İzmir'den iyi akşamlar ve selamlar - Yalçın KINIK
Hocam takımda kaldığınız takdirde sizden 2 şey bekliyoruz. Birincisi takımın kendine öz güvenini sağlamanız. Özellikle DEFANS bloğunun ve KALECİLERİN. Bu sene her maçta, her pozisyonda yüreğimiz ağzımızda maç seyrettik. Defansın hataları ve zaafı hem bizi hem futbolcuların özgüvenini mahvetti.
İkincisi ise lütfen artık HEDEF koyalım, "şampiyon olacağız" diyelim, "Avrupa'ya gideceğiz", "TÜRKİYE KUPASINI alacağız" diyelim. Bakın Süper Final Avrupa Ligi Grubuna kaldık ne kadarda güzel başladık ama başta siz inanmadınız ki, futbolcular inansın. Sonuçta hedeften çok uzakta kaldık. Ne kadar güzel yakalamıştık fırsatı. Keza Türkiye Kupasında öyle..
Bu konularda bizleri rahatlacağınızı umuyor, bizimle beraber bu yolda nice başarılara imza atmanızı diliyoruz. Erman Kılıç'ın adının Beşiktaş ile anılması ve Erman'ın talihsiz açıklamaları için yorumunuz nedir?
Selam ve saygılarımla,
.
Harput0658 14.05.2012, 13:51 İstanbul'dan Murat HARPUT.
Selamlar. Bu sene Sivasspora oynattığı oyundan dolayı Hocamızı tebrik ediyorum.
Yavaş yavaş emin adımlarla ilerlediğimizi düşünüyorum.
Sorum şu;
Bu seneki tahmini transfer bütçesi nekadar?
Ve bizim bir oyuncuya maksimum verebileceğimiz yıllık maaş nekadar.
Sivasspor ile kupalar görmenizi diliyorum.
Saygılarımla.
BekirBayrak 14.05.2012, 15:17 SİVAS'tan Bekir BAYRAK
Hocam Erman'ın Beşiktaş'a transfer söylentilerini nasıl karşılıyorsunuz?
YİĞİDO EMİR 58 14.05.2012, 16:07 Sivas'tan Emir
transferleri açıklasın rıza hoca birde hayrettinin durumu ne
Morten58 14.05.2012, 16:07 Almanyadan Ahmet
Hocam bu Takim bizim Süper Ligde tek TAKIMIMIZ! Eneramo'dan sonra Grosicki,Erman Kılıç,Kadir Bekmezci,Ziya Erdal,Milan Cerny,Korcan gibi önemli Oyuncularimizi kaybetmek istemeyiz Ic Transfer ve Dis Transferlerle ilgi bizi Haberdar ederseniz cok sevinirim saygilarimla.
Proğramı Tv den takip edemeyenler buradan takip edebilirler.
http://www.sipastv.com/?page_id=594
SivassporunSesi 14.05.2012, 17:52 Burak Çiçek
Antalya/Gündoğmuş
Hocam öncelikle tüm olumsuzluklara rağmen bize top oynamayı öğrettiğiniz için çok teşekkürler.Başkanımızda çıktı önümüze hedef koyup bunu yapacağız demeliyiz.Transfer konusunda biraz ayrıntılı isim olmasada yapılacakları anlatırsanız bizi çok mutlu edersiniz.Tabii bide bizi bırakmayın Beşiktaş sizin önemli ama Sivasspor ve Sivaslı için siz daha önemlisiniz.
asabibaba 14.05.2012, 19:20 Sivas'tan TUGRUL HOCA;
Sayın hocam ERMAN da gidecek mi? Ben milli takıma Sivasspor'da seçilmem demesi (ben bunu basından değil emin olduğum bir kaynaktan öğrendim.)çok ağır bir sonuç değil midir? giderse Sivasspor çok kan kaybetmiş olmaz mı ? SAYGILARIMLA
Burak Çimen 14.05.2012, 19:56 Benim Adım Burak Çimen / Sivas
Son zamanlarda Erman Kılıç' ın ve sizin Beşiktaş' la isminiz anılıyor. Bu konuya bir açıklık getirebilir misiniz?
iyi yayınlar
Sivastan Öner ŞAHİN
benim sorum takımdan kimler gitti tam olarak nerelere transfer yapılacak bunların taraftara kesin olarak belirtilmesi gerekiyo düşünüyorum iyi yayınlar...
GROSİCKİ5858 14.05.2012, 20:25 Ertuğrul kaplan - sivas
1-Çok iyi transferler yapacağız diyorsunuz bu isimleri ne zaman öğrenebiliriz?
2-Servet Çetini transfere sıcak bakıyor musunuz ve doğru habermi?
saygılar...
Metal Gear 14.05.2012, 20:28 İyi yayınlar..
Bu sene ve önceki senelerde futbolcularımızın sürekli İstanbul'da oynama heveslerini dile getirmelerinden son derece rahatsızım..Futbolcusu bunu yapan takımın taraftarı da istanbul'a heves eder.Durum bu kadar açık ve net!
mustafa_kavak58 14.05.2012, 20:42 Proğramı Tv den takip edemeyenler buradan takip edebilirler.
http://www.sipastv.com/?page_id=594
acilmiyo site baska bir link varmi dun denedimde oluyo simdi acilmiyo :confused:
yorumyapıyombenya 14.05.2012, 21:00 İspanya - Mallorca'dan Ömer
Saygılar ve sevgiler Nail bey benim sorularım ;
- Bir sezonda 4 farklı kalecinin forma giydiği 2. bir takım yok neden böyle oldu Borjan transferi bir hatamıydı ?
- Avrupa Şampiyonasında takip ettiğimiz oyuncular olacak mı ?
halilim5858 14.05.2012, 21:00 öncelikle bu programda emegi gecen herkese tesekkürler ben almanyadan halil ibrahim riza hocam ALLAH sizden razi olsun bu sene sadece sivasliya degil bütün türkiyeye ve futbol severlere zevkli bir takim seyrettirdin avrupada cogu kulubü geride birakarak twente ile deplasmanda her macta gol atma basarisini yakaldik seneye yine ayni sivasspor olacakmi eneramo gitti erman gidecek diye dedikodular var iskelet kadro bozuluyormu sistem degisecekmi acaba yoksa ayni siteme devam edecekmiyiz tesekkürler hocam
Rallim58 14.05.2012, 21:09 acilmiyo site baska bir link varmi dun denedimde oluyo simdi acilmiyo :confused:
Şu anda teknik kadronun çalışmalara başladığı ve yayın öncesinde problemin giderileceği bilgisi geldi.
eyuphulagu 14.05.2012, 21:09 Rıca hocam iyi geceler;İhale aşamasına gelen yeni statyum hakkında ne düşünüyorsunuz?Hocam 25000 kişilik kapasite gelişen,büyüyen bir Sivas için yeterli mi?
Bura açılıyor buradan takip edebilirsiniz.
http://www.turkavizyon.com/sipas_tv_televizyonu_canli.htm
Atilla Çatalzeytin....
Hocam başkanımız o bizim her şeyimiz dedi... Buna mukabil her yönden bu takım ile özdeşleştiğinizi görüyor ve takip ediyoruz. Her yönden mükammele yakın bir kulübümüz var. Yani bir Anadoluya göre üst düzey diyebiliriz. Ama taraftar bazında bir türlü üst seviyeye gelemedik. Bu konuda da herşeyimiz olduğunuza göre bir çalışmanız olabilirmi... Profesyonel taraftarımız yok maalesef..
Besyo_cu 14.05.2012, 21:51 İStanbul'dan - Osman
İyi akşamlar Nail Bey, Rıza Hocama ve Mehmet Hocama sevgilerimi iletiyorum.
Hocamızın kalacak olmasına çok sevindik bu güzel müjde için çok teşekkür ederim, Programınızı büyük bir keyifle izliyoruz.
Benim 3 Sorum olacak değerli Hocamız cevaplarsa çok mutlu olurum ;
1. Sorum: Lige çıkan Elazığ ve Akhisar'ı değerlendirebilir mi ? Önümüzde ki sezon nasıl bir lig bizleri bekliyor ve hedef nedir ?
2. Sorum : Hocamız adeta transfer dersi verircesine çok önemli oyuncuları transfer ediyor, transferde hocamız nasıl bir yol izliyor değerlendirme nasıl yapılıyor.
3. Sorum ise : Tesisleşme açısından Sivasspor'u nasıl buluyor eksiğimiz varmı.
Hocam, Rasmussen'in iyi oyuncu olduğunu ifade etti.Şahsi görüşürüm tam aradığımız forvetti.Neden bırakıldı,dönme ihtimali var mı?
Hocanın moralini bozuk gördüm :mad:
DİYARBAKIRDAN ŞERAFETTİN ÇİMEN...
NAİL ABİ,MEHMET BEYE VE SİVASIMIZIN HERŞEYİ GURURU RIZA HOCAMA SAYGI VE SEVGİLER...
BU SENEKİ SÜPER PERFORMANS İÇİN AYRICA TEŞEKKÜR EDERİM
1-BENİM SORUM DİALLO TAKIMDA KALACAKMI ?
2-TAKIMA 10 NUMARA NİTELİGİNDE OYUN KURUCU BİR OYUNCU VARMI ALINMAK İSTENEN ?
3-HOCAM BÜYÜK TAKIMLARDAN OYUNCU GETİRECEKMİ ESKİ ÖGRENCİLERİNDEN YADA?
SON OLARAK HOCAM BİZLERE KALE ARKASINDA MAÇ İZLEMEK İŞKENCE GİBİ GELİYOR MAÇA TARAFTAR OLARAK İYİ KONSANTRE OLAMIYORUZ.
AVRUPADA EN ATEŞLİ TARAFTAR KALE ARKASINDA OLUYOR BİZDE İSE MARATONDA..
STADIMIZ LÜTFEN AVRUPA MODELİ OLSUN BİZDE RIZA HOCAMLA ŞAMPİYONLAR LİGİNDE YADA UEFA DA KUPA KALDIRALIM...
SAYGI VE SEVGİLERİMLE ŞERAFETTİN ÇİMEN....
33.000 olarak birinci ağızdan Başbakanın söz verdiği stadyumun 25.000'e çekilmesi konusunda Rıza hocamın düşüncelerini merak ediyorum. Zaten az gelen taraftarımız var, stadın şehir dışına çekilmesi bu sayıyı daha da azaltmaz mı ?
engin2609 14.05.2012, 22:16 istanbuldan engin
hocam erman kılıç sozlesmesinde 750bin getirince serbest kalıyor yazıyor cıkan haberler arasında süperligde 1 maç kazanana 720 bin tl veriyor. transfer ediceginiz oyuncular bize 2-3 maç kaznadırsa zaten fiyatı cıkar mı yoksa siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
asabibaba 14.05.2012, 22:24 servetin adı geçti ama o soru sorulmadı lütfen sorarmısınız
Kastamonu Çatalzeytinden Atilla...
Hocam futbol dışında bir sorum daha olacak...
Hocam Topulyurdunda eskiden tren istasyonuna durak vardı. Her geçişimizde sizin kulaklarınızı çınlatırdık. Şimdi ise durak kaldırıldı kulaklarınız çınlamaz oldu. Sizin futbol haricinde toplumsal bir insan olduğunuzu biliyoruz. Topulyurduna bir istasyon girişimlerde bulunmanızı istiyoruz.
YİĞİDO EMİR 58 14.05.2012, 22:25 hocam mehmet yıldızın geri dönme ihtimali hiçmi yok ?
asabibaba 14.05.2012, 22:26 tuğrul ben isim yazamadım acele yazdım özür:D
Ankara -Salim
Holosko ve Sevet transferi düşünülüyormu.Erman BJK ya gidiyor deniyor doğrumu.
Morten58 14.05.2012, 22:27 Birde Kaleci Transferi yabanci mi yoksa yerli Hocam? Tesekkürler!
Murad_Kelleci58 14.05.2012, 22:27 holosko ve burak kaplan icin bir girisiminiz oldu mu.. Murad Kelkeci
halilim5858 14.05.2012, 22:28 almanyadan halil ibrahim iyi aksamlar hemserilerime hocam cogu maclarda hakem hatalarinda puanlar kaybettik bazi maclarda penaltilari atamadik acaba penaltilarimizi atacak belli bir futbolcumuz yokmu birde eski takiminizdan besiktastan futbolcu istiyormusunuz acaba
yorumyapıyombenya 14.05.2012, 22:30 Yayını büyük bir keyifle takip ediyoruz ;
Rıza Hocam yedek kulubesinde sanki heran sahaya girecekmiş gibi en az sahadaki oyuncular kadar performans gösteriyor aman hocam dikkat et kendine sen bize lazımsın diyorum ve soruma geçiyorum
Pilot takımımız olan Anadolu Üsküdar'dan istenilen verim alınıyor mu, Anadolu Üsküdar Sivasspor için yük mü ?
Hocama gülmek çok yakışıyor ancak neden hep az gülerken görüyoruz.
YİĞİDO EMİR 58 14.05.2012, 22:30 hocam seneye kupa istiyoruz
Morten58 14.05.2012, 22:33 Hocam gelecek sene Hedefimiz ne? Transferleri hedefe göremi uyguluyorsunuz ve genc A2 Takimiz'dan iyi oyuncu A Takima kazandirmayi düsünüyormusunuz? Saygilarimla Ahmet
Ankara-Salim.
Hocamızın vakti olduğu zamanlarda www.sivasspor.com'u takip ediyormu ediyorsa taraftarın buradaki yorumları hakkında ne düşünüyor.
Mustafa Alim
Hocam play Off'lar ve Türkiye kupası hedeflerinde bir strateji hatası yapmadıkmı sizce?
İlk hedefimizin Türkiye kupası olması gerekmezmiydi. Samsun maçına yedek ağırlıkla kadroyla çıkıp, Bursa maçına tam kadro ve dinlenmiş olarak çıksaydık farkeden bişey olmaz mıydı sizce ?
Morten58 14.05.2012, 22:42 Hocam benden sana cok özel: Sivassporumuz Kamp Programi belli oldumu, Kamp ne olursun Almaya'nin Niderschsen Eyaletinde yapilsin ben Sivassporumuzu cok seviyorum ve hayatimda hic cnli seyredemedim 16 yasindayin ve sizle ve Oyuncularimizla tanismak isterim tesekkürler!
Morten58 14.05.2012, 22:45 Sevgili RIZA HOCAM, ben Hannover'den Ahmet. Sorum: Sivassporumuzun kamp-programi ve yeri belli oldumu,kamp Almanyanin Niedersachsen Eyaletinde olursa cok ama cok sevinirim, Sivassporumuzu ilk defaaa Canli görmek istiyorum ve sizinle tanismak istiyorum,lütfen Hocam, eger Niedersachsen olmazca cok yakin olan Eindoven olsun Hollanda!
Hocam seyircisiz oynamak yerine bayan ve çocuklar izledi bu sene. Ama onlarda da kötü tezahürat devam etti.Nasıl değerlendiriyor bunu.
Morten58 14.05.2012, 22:55 Nail Bey tesekkürler sorumu okudunuz icin, ayrica Hannover 96 Takimi cok iyi Uefa da katiliyorlar!
Metal Gear 14.05.2012, 23:03 İyi yayınlar..
Bu sene ve önceki senelerde futbolcularımızın sürekli İstanbul'da oynama heveslerini dile getirmelerinden son derece rahatsızım..Futbolcusu bunu yapan takımın taraftarı da istanbul'a heves eder.Durum bu kadar açık ve net!
Benim sorumu sormadı değil mi?:)
Morten58 14.05.2012, 23:03 Bir sorum da olacak : Lisansli Ürünler icin ne düsünüyor,yurtdisindakiler Sivasta kaziklaniyorlar , Sivassporun Lisansli Ürünler icin internetten satis olacak mi! Saygilarimla!
Morten58 14.05.2012, 23:09 Bir sorum da olacak : Lisansli Ürünler icin ne düsünüyor,yurtdisindakiler Sivasta kaziklaniyorlar , Sivassporun Lisansli Ürünler icin internetten satis olacak mi! Saygilarimla!
Hocam Ayrica bana Almanyada soruyorlar burada dogdun nicin Türk Takimlarini destekliyon veyahut nicin Sivassporu destekliyorsun diye bende herkese Sivasli oldugumu söylüyorum ve Sivassporumu cok sevdigimi hep dile getiriyorum, yanliz anlamadigin benin bu sevgim nicin bazi Sivaslilarda hemde Türkiye yasadiklari halen yok!
Morten58 14.05.2012, 23:12 Bu resimi sana yaptim Almanyadan Hocam!
http://desmond.imageshack.us/Himg818/scaled.php?server=818&filename=sivasaski.jpg&res=landing
Sorun formata uygun değildi galiba hocam, ismini ve yaşadığın şehri belirtmemişsin. ;) :)
izmirliyigido 14.05.2012, 23:15 Salim kardeşim ben programı kaçırdım da. Nail bey benim soruyu hocaya yöneltti mi, farkında mısın?
.
Tüm sorular sırasıyla soruldu,Sadece ismini yazmayanlar'ın soruları ve aynı olan sorular sorulmadı.:)
Canlı yayın bitti tüm yiğidolara hayırlı geceler.
Morten58 14.05.2012, 23:21 Cogu sorular hemen hemen ayniydi,önemli olanlar soruldu!
Metal Gear 14.05.2012, 23:24 Sorun formata uygun değildi galiba hocam, ismini ve yaşadığın şehri belirtmemişsin. ;) :)
İnsanım yahu yetmez mi?
Ne edecek şehrimi,adımı? :)
Ayıp etmiş valla..
Tüm sorular sırasıyla soruldu,Sadece ismini yazmayanlar'ın soruları ve aynı olan sorular sorulmadı.:)
Canlı yayın bitti tüm yiğidolara hayırlı geceler.
Ben programı takip ettim kısmen..Adını yazmamış birkaç kişinin mesajlarını okudu..:rolleyes:
Morten58 14.05.2012, 23:24 Nail Bey bu Canli yayinin Videolarini internette koyunursa sevinirim,proram icin tesekkürler,RIZA Hocama cok tesekkürler saygilar selamlar!
|