Orijinalini görmek için tıklayınız : Süperlig de Transferler

Sayfa : 1 [2] 3 4

burak58as553
11.06.2012, 20:38
Trabzonspor, Kayserispor ve Eskişehirspor'unda istediği Sivasspor'un golcüsü Eneramo ile prensip anlaşmasına vardı. (Lig TV)

ünisivas
11.06.2012, 22:18
Besiktas'in yeni teknik direktoru Sven Goran Eriksson

şarkışla 58
11.06.2012, 22:59
SİVAS da sosyal hayat yok da Trabzon da çok mu var.

asabibaba
11.06.2012, 23:25
SİVAS da sosyal hayat yok da Trabzon da çok mu var.

Haftasonu diploma töreni için oradaydım. Bende Trabzon'u küçük bir şehir zannediyordum, hatta Sivas Trabzon'un yanında Paris diyenler vardı . Ama hiçte öyle değilmiş.. Son derece temiz , modern ve hoş bir şehir izlenimi edindim ...Ama sanırım deniz aldatıcı bir etken olacak.. hayırlısı :rolleyes:

benozgurr
12.06.2012, 05:12
türkiyede 30 un uzerınde sehır gezdım yabancı ulkelerede gıttım hala da dısarıdayım ınanın sıvas gıbısını görmedim bana hep düzenli hep temiz geldi sivas trabzona bende gittim bizim meydanımız bedel trabzonun hepsine

adres58
12.06.2012, 12:10
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2012/6/11/fft1mm1774517.jpg

Yeni sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefleyen Göztepe'de transfer çalışmaları devam ediyor.

Sarı-Kırmızılılar, teknik direktör Hüseyin Kalpar’ın ısrarcı olduğu Sivasspor’lu Kağan Timuçin Konuk’la anlaşma sağladı. 22 yaşındaki solbek geçtiğimiz sezon Sivasspor formasıyla 13 resmi maçta forma giydi.

Çılgın Türk
12.06.2012, 14:01
SON DAKIKA: AS gazetesinin haberine göre; Orduspor, İspanya'nın Sporting Gijon takımında forma giyen David Barral'ı transfer etti.

Çılgın Türk
12.06.2012, 14:05
Yiğit resmen Karabük'te

Kardemir Karabükspor, Yiğit İncedemir'i 3 yıllığına kadrosuna kattı. 27 yaşındaki futbolcu imzayı attı...

http://gcdn.sporx.com/img/3/2012/yigitimg_4400.jpg

Çılgın Türk
12.06.2012, 15:08
SON DAKİKA: Galatasaray, Umut Bulut'u 1 yıllığına satın alma opsiyonuyla kiraladı.

35kağan58
12.06.2012, 17:13
Umut Bulut transferi ile Galatasaray son iki sezonda 4. Trabzonsporlu(selçuk inan,engin baytar,ceyhun gülselam,umut bulut) futbolcuyu transfer etmiş oldu.

35kağan58
12.06.2012, 17:14
Fanatik kaynaklı haberde Bursaspor'un, Almanya'nın FC Köln takımında forma giyen Polonyalı Slawomir Peszko ile ilgilendiği öne sürüldü.
http://www.fanatik.com.tr/Peszko-Bursaya-yakin_3_Detail_244_265652.htm

35kağan58
12.06.2012, 17:16
Fanatik'in haberine göre Antep yıldızlarını satıyormuş:
Yaşanan mali kriz nedeniyle yıldız oyuncularını elinden çıkaracak olan Güneydoğu ekibinde, Cenk Tosun, Popov, Sosa ve Serdar gibi oyunculara gelen tekliflerin de değerlendirileceği ifade edildi.
http://www.fanatik.com.tr/Antep-yildizlari-satiyor_3_Detail_252_265487.ht m

Çılgın Türk
12.06.2012, 18:30
FANATIK gazetesinin ne kadar sallandigi kanitlandi.
Kayserispor'un 6 ay evvel transfer ettigi adami simdi Besiktas aliyor diye yazmislar hahahahah YUHHHHH Fanatik yuhhhhhh.

Fanatik'in haberi
http://www.fanatik.com.tr/Sirada-Omer-var_3_Detail_33_265581.htm

Kayserispor'un bildirisi:
http://www.kayserispor.org.tr/tur/hdetay.asp?id=1199

ünisivas
12.06.2012, 22:48
Fenerbahçe'nin, Montpellier'in 23 yaşındaki stoperi Mbiwa ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. LİGTV

35kağan58
13.06.2012, 07:59
Kayserispor Basın Sözcüsü Rıfat Pehlivan:
bir yabancı, bir yerli kaleci ve bir yerli sağ kanat oyuncusu alarak transferi kapatacaklarını açıkladı.

35kağan58
13.06.2012, 08:01
Adı bir ara Beşiktaş ile anılan geç kaleci Mert Fehmi Günok Fenerbahçe'de kaldı.
Fenerbahçe Kulübü:
genç kaleci Mert Günok'la 3 yıllık yeni sözleşme imzalandığını duyurdu.

35kağan58
13.06.2012, 08:05
İtalyan Sky Sports kanalı Fener'in Wolfsburg'un Hırvat golcüsü Mario Mandzukic'i istediğini iddia etti.

eroldeger
13.06.2012, 08:48
sivaslı ertuğrul aslan vardı en son konyadaydı onu alsalar bizimkiler bari 10 m.nas 20 tane uğur kavuk yapar bizimkiler transfer yapmayı bilmiyorlar ya

35kağan58
14.06.2012, 08:34
Galatasaray, Heerenveen'de forma giyen Faslı Oussama Assaidi'yi imza için İstanbul'a getirdi.
Kaynak: NTV Spor
http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/66526/assaidi-imza-icin-istanbulda

35kağan58
14.06.2012, 08:37
Beşiktaş, Sakaryaspor'dan defans oyuncusu Berat Çetinkaya'nın kulüp ve genç futbolcu arasındaki görüşmelerin başladığını KAP'a bildirdi.

sivasliapocan
14.06.2012, 10:48
fener lucio ile temasları sürdürüyormuş lucionun fenere gelmeye sıcak baktığı bildirildi
kaynak:http://www.samanyoluhaber.com/spor/Lucio-Fenerbahceye-gelecek-mi/773128/

Çılgın Türk
14.06.2012, 12:34
İBB'den Ankaraspor'a

Yeni sezon hazırlıkları için kolları sıvayan Ankaraspor, kadrosuna Süper Lig takımlarının gözde ismi Ali Güzeldal’ı kattı.

Çılgın Türk
14.06.2012, 12:36
Sivok için Kayserispor devreye giriyor!

Panathinaikos'tan Cleyton ve Cruzeiro'dan Bobo'yu transfer eden Kayserispor, rotasını şimdi de Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona eren Tomas Sivok'a çevirdi.

Çılgın Türk
14.06.2012, 12:56
Miroslav Stoch, 2014 yılında bitecek sözleşmesini 2 yıl daha uzattı

58akif34
14.06.2012, 13:52
Kasimpasa ilker avcibayla anlasti

benozgurr
14.06.2012, 15:27
Artık bizimkilerde imzalasa

akifesk
14.06.2012, 15:31
Şike yi Sivas'a getirenler utansın . O sebeple transfer yapılmıyor . Rıza hoca gönderilmeli .

noname87
14.06.2012, 16:13
İBB'den Ankaraspor'a

Yeni sezon hazırlıkları için kolları sıvayan Ankaraspor, kadrosuna Süper Lig takımlarının gözde ismi Ali Güzeldal’ı kattı.

şu adam iyiydi bence alınabilirdi

sivaslıadem
14.06.2012, 20:45
bülo eski öğrencilerini topluyor
Tum , sezer badur ,ivesa ,
Bir de hırvatistandan spachia ile anlaşmaya vardı
Sporx

Murad_Kelleci58
14.06.2012, 22:10
Bizim bu sitede ki hayalperest arkdaslarin beklentileri, utopya zirhina baglanmis transfer haberleri yada eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagar cinsinden transfer haberleri.. ornek alex sivas'a imzaya geliyor veya "elmander sirada simao" gibi yada "tum gelse dugun bayram" "sezer bu takima tek basina yeter" gibi soyentili istek transfer listeleri yada haberleri.. :)))

asabibaba
14.06.2012, 22:18
Sivas'ta şike var diyenler utansın bu takım temiz ... alternatif sunmadan sonuç çıkaranlar utansın.. :mad:

58akif34
14.06.2012, 22:30
Bizim bu sitede ki hayalperest arkdaslarin beklentileri, utopya zirhina baglanmis transfer haberleri yada eskiye ragbet olsa bit pazarina nur yagar cinsinden transfer haberleri.. ornek alex sivas'a imzaya geliyor veya "elmander sirada simao" gibi yada "tum gelse dugun bayram" "sezer bu takima tek basina yeter" gibi soyentili istek transfer listeleri yada haberleri.. :)))

Yine kitabin ortasindan dalmissin helal olsun valla

Çılgın Türk
15.06.2012, 01:00
Orduspor Torres ile anlaştı

Orduspor'da transfer çalışmaları devam ederken mor-beyazlı ekip, İspanyol futbolcu David Barral Torres ile prensipte anlaştı.

Kulüp genel sekreteri Murat Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Hector Cuper'in raporu doğrultusunda İspanya'nın Sporting Gijon takımında oynayan forvet David Barral Torres ile yaptıkları görüşmenin olumlu sonuçlandığını söyledi.

Transfer komitesinde yer alan yöneticilerin futbolcu ile prensipte anlaşmaya vardıklarını kaydeden Gürsoy, ''İnşallah en kısa zamanda resmi imzayı da atarız'' dedi.

35kağan58
15.06.2012, 09:41
Kayserispor, gündemine Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Tomas Sivok'u aldı.
http://www.fanatik.com.tr/Kayseri-Sivokun-pesinde_3_Detail_250_265913.ht m

Haber doğru mu pek inanmıyorum ama eğer doğruysa Kayseri yukarıyı zorlayacak ilk takım olur diye düşünüyorum.

HALIL
15.06.2012, 13:59
Şike yi Sivas'a getirenler utansın . O sebeple transfer yapılmıyor . Rıza hoca gönderilmeli .

sakin ol bakalim sampiyon

easyyy !

akifesk
15.06.2012, 16:24
Orduspor Torres ile anlaştı

Orduspor'da transfer çalışmaları devam ederken mor-beyazlı ekip, İspanyol futbolcu David Barral Torres ile prensipte anlaştı.

Kulüp genel sekreteri Murat Gürsoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Hector Cuper'in raporu doğrultusunda İspanya'nın Sporting Gijon takımında oynayan forvet David Barral Torres ile yaptıkları görüşmenin olumlu sonuçlandığını söyledi.

Transfer komitesinde yer alan yöneticilerin futbolcu ile prensipte anlaşmaya vardıklarını kaydeden Gürsoy, ''İnşallah en kısa zamanda resmi imzayı da atarız'' dedi.

ordu kadar bile olamıyoruz yazıklar olsun.. la liga dan oyuncu alıyor adamlar.. bizde yerimizde sayıyoruz hatta geriliyoruz gitgide küçülüyoruz.. yazıkkk

Çılgın Türk
15.06.2012, 17:01
Karabükspor'da gurbetçi transferi

15 Haziran 2012 Cuma - 17:36
AA

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, Almanya'nın SSV Ulm 1846 takımından Adem Candır'ı transfer etti.

Futbol Şube Sorumlusu İsmail Durak AA muhabirine, Almanya'nın SSV Ulm 1846 takımından gurbetçi 19 yaşındaki Adem Candır ile anlaşarak 3 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Özellikle kadroyu geniş tutmak için bu tür genç oyuncuları transfer ettiklerini ifade eden Durak, şunları kaydetti:

"Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Yaklaşık 1 ay önce görüşüp anlaştığımız genç oyuncu Candır ile sözleşme imzaladık. Genç oyuncu artık bizim için ter dökecek. Bu oyuncuyu daha önce izlemiştik. Takıma katkı sağlayacağına inanıyoruz."

sivasfutbol
15.06.2012, 20:29
ordu kadar bile olamıyoruz yazıklar olsun.. la liga dan oyuncu alıyor adamlar.. bizde yerimizde sayıyoruz hatta geriliyoruz gitgide küçülüyoruz.. yazıkkk

para yok diyorlar şeffaf bir yönetim yokki gerçi türkiyedeki bütün futbol kulüpleri de kapalı kutu benim şahsi görüşüm şu bir şekilde sivassporun parasını yiyorlar 2 yıl üst seviyelerde oynadı takım iyide para aldı nerde kardeş bu paralar nereye harcandı hesap vermeleri lazım gelmezmi haksızlık yaptılarsa yaradan birgün sorar elbette..

35kağan58
16.06.2012, 08:58
Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, Hırvatistan'ın Sibenik takımında stoper mevkisinde oynayan Hrvoje Spahija, Gençlerbirliği'nden Herve Tum, Eskişehirspor'dan kaleci Vanja Ivesa ile Gaziantepspor'dan orta saha oyuncusu Sezer Badur ile ön anlaşma imzaladıklarını belirtti.

Bülent hoca eski öğrencileri Tum, İvesa ve Sezer'i yine yeni takımına transfer etmiş, Bilica'nın da adı geçiyor. Gene eski öğrencilerini bi kulüpte toplayıp daha iyi teklif gelirse ve onları bırakırsa kimse şaşırmaz...

35kağan58
16.06.2012, 14:39
Fanatiğin son dakika haberine göre bjk teknik direktörü Samet Aybaba olmuş.

35kağan58
16.06.2012, 14:40
Bu da haberin linki:http:
www.fanatik.com.tr/Kartalin-yeni-hocasi-belli-oldu_3_Detail_33_266098.htm

Çılgın Türk
16.06.2012, 14:47
Fanatiğin son dakika haberine göre bjk teknik direktörü Samet Aybaba olmuş.

Bjk yeniden yapilanmaya gitmek istiyor. Genclere sans verip yeniden Ali-Feyyaz-Metin'li dönem baslatmak istiyorlar. Bunun icinde bence en uygun isim zaten Samet Aybaba olurdu. Samet Aybaba genc oyunculara sans vermeyi seven hoca..

Çılgın Türk
16.06.2012, 14:51
G.Saray ve F.Bahçe izledi, G.Birliği aldı

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündemine gelen Türk pasaportlu futbolculardan Jimi Durmaz ve Mervan Çelik Gençlerbirliği ile anlaşmaya vardı.

Serkan Çalık, Ankaraspor'da

Yeni sezon için transfer çalışmalarını hızlandıran Ankaraspor, hücum hattına 3 yıllığına Serkan Çalık’ı aldı.

Kayserispor, Sivok'la görüşüyor

Kayserispor Basın Sözcüsü Rıfat Pehlivan, Beşiktaşlı Sivok başta olmak üzere bazı yerli ve yabancı oyuncularla transfer görüşmelerini sürdürdüklerini söyledi

eskibektaşlı
16.06.2012, 15:03
para yok diyorlar şeffaf bir yönetim yokki gerçi türkiyedeki bütün futbol kulüpleri de kapalı kutu benim şahsi görüşüm şu bir şekilde sivassporun parasını yiyorlar 2 yıl üst seviyelerde oynadı takım iyide para aldı nerde kardeş bu paralar nereye harcandı hesap vermeleri lazım gelmezmi haksızlık yaptılarsa yaradan birgün sorar elbette..

Arkadaşım bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz, UEFA 20 haziranda şike ile ilgili kesin kararını açıklayacak herne kadar biz üzerimize kondurmasakta yönetim her ihtimali göz önüne alarak dikkatli davranmak zorunda ve bu nedenle 20 haziran tarihini yani kesin kararı bekliyorlar doğru da yapıyorlar, konu aydınlandıktan sonra transfer politikası kesinlik kazanacaktır, birazcık mantık lütfen ..

Çılgın Türk
16.06.2012, 15:05
Geçtiğimiz sezon Ankaragücü formasıyla dikkatleri üstüne çeken genç oyuncu, Kardemir Karabükspor'la 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Ankaragücü'nün tüm alacaklarını ödeyip, kadrosunda tutmayı başardığı İshak Doğan, Kardemir Karabükspor'a transfer oldu.

Trabzonspor ile Bursaspor'un da gündeminde yer alan 21 yaşındaki sol bek, Kırmızı-Mavililer'le 3 senelik sözleşme imzaladı. 600 bin Euro bonservis bedeli ödenen yıldız futbolcu, geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 22 maçta forma giyerken, bir kez de rakip fileleri havalandırdı.

ci58
16.06.2012, 17:35
vay lan bi karabük gibi 1 transfer edemedik bakin sana adamlar ahmet ilhani yigit incedemir gibi süperligden adamlar aliyor biz napiyoz ? :D biz anca 3.ligden saban,alican gibi adam aliriz umarim yabanci oyuncular en azindan iyi olsa

35kağan58
16.06.2012, 17:42
Bjk Samet Aybaba'yı Kamuyu Aydınlatma Platformu(KAP)'a bildirdi.
Açıklamada:
'Samet Aybaba ile 4 yıllığına anlaşılmıştır.' denildi ve
kendisine;
2012-2013 sezonu 1.400.000 TL'sı
2013-2014 sezonu : % 10 artış,
2014-2015 sezonu : % 8 artış ,
2015-2016 sezonu : % 6 artış yapılacaktır.

35kağan58
17.06.2012, 09:17
Fanatik yine Sivasspor ile ilgili bir haber yayınlamış bakalım bu da mı asparagas zaman gösterecek. Haberin başlığı Yiğido Golcülerini buldu diye.
haberin linki:
http://www.fanatik.com.tr/Yigido-golculeri-buldu_3_Detail_246_266151.htm

35kağan58
17.06.2012, 09:22
Haberde adı geçen N’Douassel'i aynı gazete uzun zamandır yazıyor ama adı geçen diğer golcü Edgar Da Silva ilk defa yazılıyor ve kariyerinde Porto, Sao Paulo gibi takımlarda var.
Edgar Da Silva:
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/edgar-silva/profil/spieler_45673.html
Transfermarkt sitesindeki profili
http://en.wikipedia.org/wiki/Edgar_Bruno_da_Silva
Maç,gol ve kariyer bilgileri
http://www.youtube.com/watch?v=wUKq_KIj3OM
bu da gollerinden bir kesit

atrium58
17.06.2012, 10:57
Yönetim transferleri yapmak için 20 hazirandaki UEFA kararlarini bekliyormus kendine güveni yok demek ki. Kendine suçsuzluğuna güvenemeyen adamları ben niye savunayım ki..

adres58
17.06.2012, 11:17
Yönetim transferleri yapmak için 20 hazirandaki UEFA kararlarini bekliyormus kendine güveni yok demek ki. Kendine suçsuzluğuna güvenemeyen adamları ben niye savunayım ki..

20 Haziranın amacı Avrupa kupaları için küçük de olsa bir ihtimalin yaşanacağı... Yoksa her hangi bir küme düşme olayı olmayacak kuvvetli ihtimal. Eğer Avrupa olayı gerçekleşirse ki çok zayıf bir ihtimal politika ona göre izlenecek. Edindiğimiz görünüm bu şekilde...

Ayrıca bir de şu dikkatimi geçti Edgar Bruno Da Silvanın transferi halinde artık penaltı kaçırmayacağız.. Adam Guimares'in penaltıcısı :D :D

eskibektaşlı
17.06.2012, 16:54

Arkadaşım hiç düşünmeden yorum yapıyorsun, nasıl olsa sırtında yumurta küfesi yok, Biz Sivasspor ve taraftarları olarak şike konusunda kendimize güveniyoruz lakin, UEFA ya ve bizi bu durumda gösterenlere güvenmiyoruz, sadece senin kendine güvenmen karar verirken bir şey ifade etmiyor ve her zaman da adil kararlar verilmiyor, sorumluca düşünelim lütfen şunun şurasında 4 gün kaldı...

sivasfutbol
17.06.2012, 19:42
Arkadaşım hiç düşünmeden yorum yapıyorsun, nasıl olsa sırtında yumurta küfesi yok, Biz Sivasspor ve taraftarları olarak şike konusunda kendimize güveniyoruz lakin, UEFA ya ve bizi bu durumda gösterenlere güvenmiyoruz, sadece senin kendine güvenmen karar verirken bir şey ifade etmiyor ve her zaman da adil kararlar verilmiyor, sorumluca düşünelim lütfen şunun şurasında 4 gün kaldı...

site de yorum yapanların hepsi hiç düşünmeden yorum yapıyorlar bir tek sizmi düşünerek yorum yapıyorsun o zaman bütün yorumları siz yapın bize gerek yok..

eskibektaşlı
18.06.2012, 08:17
site de yorum yapanların hepsi hiç düşünmeden yorum yapıyorlar bir tek sizmi düşünerek yorum yapıyorsun o zaman bütün yorumları siz yapın bize gerek yok..

ifadene göre ''sitedeki yorum yapanların hepsi hiç düşünmeden yorum yapıyorlar bir tek siz mi'' diyorsun bu senin ifaden ben herkes demedim sadece senin yazına alıntı yaptım, hepsi demeklede herkes senin gibi mi düşünüyor sayın kardeşim sağlıklı ayağı yere basan yorum yapan arkadaşlarımı tenzih ederek ifade ediyorum ki ''herkes'' ifadenle diğer arkadaşları da adeta senin gibi düşünüyormuş gibi gösteriyorsun bu doğru değil...Sağlıcakla kal..

burak58as553
18.06.2012, 13:55
İspanyol yayın organı Planetafichajes'a göre Galatasaray Polonya Milli Takım oyuncusu sağ açık Grosicki için Sivasspor ile temas halinde.

35kağan58
18.06.2012, 13:57
Trabzonspor, profesyonel futbolcu Souleymane Bamba'nın transferi konusunda Leicester City FC ile anlaşma sağlanmıştır. Buna göre, Leicester City FC'ye sözleşme fesih bedeli olarak 750.000 GBP(sterlin) olarak belirlenmiş.

35kağan58
18.06.2012, 13:59
Bursaspor'dan yapılan açıklamada;
'Bazı yayın organlarında, Köln takımının orta saha oyuncusu Slawomir Peszko ile kulübümüzün ilgilendiği yönünde çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.'denildi.

Çılgın Türk
18.06.2012, 16:02
Elyasa Kasımpaşa'da!

18 Haziran 2012 15:09 NTVSpor.net

Kasımpaşa, Gaziantepsporla yollarını ayıran savunma oyuncusu Elyasa'yı kadrosuna dahil etti.

35kağan58
18.06.2012, 16:27
Egemen 'devam' dedi.
Egemen, 3 yıl daha siyah beyazlı takımda kalacak. Kaynak: Ligtv
http://www.ligtv.com.tr/haber/egemen-devam-dedi

Çılgın Türk
18.06.2012, 17:30
Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Akhisar Belediyespor, Mersin İdman Yurdu'ndan Çağdaş Atan'ı renklerine bağladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Boluspor'un başarılı futbolcusu Ferhat Kiraz ile 3 yıllık anlaşma sağladı

Çılgın Türk
18.06.2012, 20:15
Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde çalışmalarını sürdüren Elazığspor, bir dönem Ankaragücü, Fenerbahçe, Kayserispor, Manisaspor ve son olarak Konyaspor'da forma giyen Gökhan Emreciksin ile anlaşmaya vardı.

Süper Lig'in yeni ekibi Elazığspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, 27 yaşındaki futbolcu ile yapılan anlaşmanın 1 yıllık olduğu belirtildi.

tekdoktirin
18.06.2012, 21:54
ya yok yok supon sor yok sıvas ta zengin yok ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, paraya tapmış densiz ler var

35kağan58
19.06.2012, 09:03
Yiğido taarruzda!
Sivasspor yabancı transferinde ilk hedefine ulaştı. Kırmızı-Beyazlılar, orta sahada oynayan Aatif Chahechouhe ile anlaştı. Sırada golcü N'Douassel var...
Kaynak: Fanatik
http://www.fanatik.com.tr/Yigido-taarruzda_3_Detail_88_266330.h tm

Çılgın Türk
19.06.2012, 11:52
Koray Çölgeçen Leopar Oldu

Tecrübeli defans oyuncusu Koray Çölgeçen Ankaraspor'la 3 yıllığına anlaştı.

Çılgın Türk
19.06.2012, 11:53
Fenerbahçe yönetimi uzun süredir gündemini meşgul eden Hasan Ali Kaldırım konusunda Kayserispor'la anlaştı...

Son iki gündür Kayserispor Kulübü Başkanı Recep Mamur ile yoğun bir görüşme trafiğine giren F.Bahçe Asbaşkanı Ali Yıldırım sonunda sarı-kırmızılı kulübü ikna etti.

Pazartesi gecesi son yapılan telefon görüşmesinde Kayserispor başkanı Mamur, Ali Yıldırım'ın "4 milyon euro ve kaleci Ertuğrul" teklifine “evet” dedi.

Geçen sezon Samsunspor'da kiralık olarak oynayan kaleci Ertuğrul Taşkıran bu defa iki yıllığına Kayserispor'a kiralandı. F.Bahçe kulübünün Kayserisporla her konuda anlaşmasına rağmen bu görüşmeyi KAP'a bildirmediği, birkaç gün sonra açıklayacağı öğrenildi.

Çılgın Türk
21.06.2012, 13:38
Kasimpasaspor Volkan Yaman, Elyasa Surme ve Abdurrahman Dereli'yi transfer etti.

Çılgın Türk
21.06.2012, 14:29
Simdiye kadar gerceklesen transferler

Akhisarspor Bld.: Cagdas Atan(M.I.Y), Emin Aladag(Denizlispor)

Antalyaspor:Nikola Zizic(Lucko Zagreb), Xavier Kodjo(Union Douala), Lamina Diarra(Partizan Belgrad), Koray Arslan(Eskisehirspor), Hakan Arikan(M.I.Y), Lokman Gör(Pendikspor), Ergün Teber (Genclerbirligi), Isaac Promise(Manisaspor)

Besiktas: Mehmet Akgün (Genclerbirligi),Oguzhan Özyakup(Arsenal), Berat Cetinkaya(Sakaryaspor)

Bursaspor: Ferhat Kiraz (Boluspor)

Eskisehirspor: Aytac Kara (Altay), Mehmet Güven(Manisaspor), Ruud Boffin(West Ham), Serol Demirhan(Ankaragücü)

Elazigspor: Ali Zorlu (Giresunspor), Hrvoje Spahija(Sibenik), Vanja Ivesa(Eskisehirspor), Gökhan Emreciksin(Konyaspor)

Fenerbahce: Kuyt (Liverpool), Hasan Ali Kaldirim(Kayserispor),Salih Ucan (Bucaspor)

Galatasaray: Dany (Gaziantepspor)

Genclerbirligi: Ilkay Durmus (Stuttgart), Mehmet Kara(Paderborn)

IBB: Hakan Canbazoglu (Nazilli Bld.)

Kayserispor: BOBO(Cruzeiro), Silva Cleyton(Panathinaikos), Ömer Bayram(Nac Breda), Erdal Akdari(Hannover 96), Ertugrul Taskiran(Fenerbahce)

Karabükspor:Ahmet Ilhan Özak, Yigit Incedemir(Manisaspor), Lomana Lualua(Blackpool)

Kasimpasaspor: Elyasa Süme(Gaziantepsor), Ilker Avcibay(Manisaspor), Vokan Yaman(Eskisehirspor), Abdurahman Dereli(Samsunspor)

Mersin Idman Yurdu: Murat Erdogan(Manisaspor), Eren Tozlu(Girensunspor)

Orduspor: Alfredo Monje (Olympiakos), Nizamettin Caliskan(Manisaspor)

Sivasspor: Doga Kaya (Eskisehirspor), Abdulkadir Özgen(Bucaspor), Erhan Güven(M.I.Y), Saban Özel(Sakaryaspor)

Trabzonspor: Souleymane Bamba(Leicester City), Emre Güral(Bucaspor), Yasin Öztekin, Soner Aydogdu(Genclerbirligi)

Not: listeyi ben yaptim, unuttugum futbolcular olabilir.

35kağan58
22.06.2012, 13:57
Gençlerbirliği, Sırbistan'ın Kızılyıldız takımının kaptanı Dusko Tosiç'i 3 yıllığına renklerine katan imzayı attırdı. Oyuncu sol bek mevkisinde oynuyormuş.

35kağan58
22.06.2012, 13:57
Orduspor, Almanya İkinci Ligi takımlarından FSV Frankfurt'ta oynayan Şamil Cinaz ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

35kağan58
22.06.2012, 13:59
Kardemir Karabükspor, Ankaragücü'nün defans oyuncusu İshak Doğan ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Murat ARICI
22.06.2012, 19:45
bizde bir halt yok hala..

Çılgın Türk
23.06.2012, 14:00

Antalyaspor:Nikola Zizic(Lucko Zagreb), Xavier Kodjo(Union Douala), Lamina Diarra(Partizan Belgrad), Koray Arslan(Eskisehirspor), Hakan Arikan(M.I.Y), Lokman Gör(Pendikspor), Ergün Teber (Genclerbirligi), Isaac Promise(Manisaspor)

Besiktas: Mehmet Akgün (Genclerbirligi),Oguzhan Özyakup(Arsenal), Berat Cetinkaya(Sakaryaspor)

Eskisehirspor: Aytac Kara (Altay), Mehmet Güven(Manisaspor), Ruud Boffin(West Ham), Serol Demirhan(Ankaragücü), Ufuk Budak (Freiburg)

Elazigspor: Ali Zorlu (Giresunspor), Hrvoje Spahija(Sibenik), Vanja Ivesa(Eskisehirspor), Gökhan Emreciksin(Konyaspor)

Fenerbahce: Kuyt (Liverpool), Hasan Ali Kaldirim(Kayserispor),Salih Ucan (Bucaspor)

Genclerbirligi: Ilkay Durmus (Stuttgart), Mehmet Kara(Paderborn), Dusko Tosiç(Kizilyildiz)

IBB: Hakan Canbazoglu (Nazilli Bld.), Taner Yalcin(Köln)

Kayserispor: BOBO(Cruzeiro), Silva Cleyton(Panathinaikos), Ömer Bayram(Nac Breda), Erdal Akdari(Hannover 96), Ertugrul Taskiran(Fenerbahce)

Karabükspor:Ahmet Ilhan Özak, Yigit Incedemir(Manisaspor), Lomana Lualua(Blackpool), İshak Doğan (Ankaragücü)

Kasimpasaspor: Elyasa Süme(Gaziantepsor), Ilker Avcibay(Manisaspor), Vokan Yaman(Eskisehirspor), Abdurahman Dereli(Samsunspor)

Orduspor: Alfredo Monje (Olympiakos), Nizamettin Caliskan(Manisaspor), Şamil Cinaz (FSV Frankfurt)

Sivasspor: Doga Kaya (Eskisehirspor), Abdulkadir Özgen(Bucaspor), Erhan Güven(M.I.Y), Saban Özel(Sakaryaspor)

Trabzonspor: Souleymane Bamba(Leicester City), Emre Güral(Bucaspor), Yasin Öztekin, Soner Aydogdu(Genclerbirligi)

HALIL
23.06.2012, 14:35
en iyi transferleri trabzonspor yapmis !

izmirliyigido
23.06.2012, 14:41
Gaziantepspor: Serdar Özbayraktar (Eskişehirspor) Ali Turan (Antalyaspor) - 2 yıllık sözleşme imzaladılar

Karabükspor: Atilla Aybars Garhan (Ankaragücü) - 4 Yıllık sözleşme imzalandı

.

Çılgın Türk
23.06.2012, 14:47
Gaziantepspor: Serdar Özbayraktar (Eskişehirspor) Ali Turan (Antalyaspor) - 2 yıllık sözleşme imzaladılar

.

Resmi mi dedikodu mu? Resmi olmayanlari listeye almiyorum da.

akifesk
23.06.2012, 14:49
bizimkiler transfer yapamaz sadece seyreder..

psychology58
23.06.2012, 14:53

Kardeş senin sivasspor başkanlıgında gözün var galiba ! bu nasıl bir eleştiri anlayışıdır bu takım bu başkan bu yönetim hiç mi iyi şeyler yapmadı hep olumsuz eleştiri yapıyorsun arada iyi şeyleri de yazmalısın bence çünkü iyi olan şeyler de var bu takımda

58_SEMİH_58
23.06.2012, 14:56

Serdar Özbayraktar'ın G.Antep formasıyla çekilmiş fotoğrafları vardı.

akifesk
23.06.2012, 14:57

.

karabük kadar olamadık ne diyelim yazık.

adres58
23.06.2012, 15:14
Kardeş senin sivasspor başkanlıgında gözün var galiba ! bu nasıl bir eleştiri anlayışıdır bu takım bu başkan bu yönetim hiç mi iyi şeyler yapmadı hep olumsuz eleştiri yapıyorsun arada iyi şeyleri de yazmalısın bence çünkü iyi olan şeyler de var bu takımda

O kişi veya kişiciklerden iyi yorumlar beklenmez. Felaket anında biter iyi zamanlarda pusuya yatarlar. Atilla Aybars gibi bir oyuncuya bile ''Onlar kadar olamadık'' der, Ama Abdulkadir gibi bir oyuncuya yorum yazmayacak kadar da gözlerinde at gözlükleri vardır.

izmirliyigido
23.06.2012, 15:24

Spor sitelerinde (Lig Tv.com, ajansspor.com gibi) çıktığına göre resmidir.

.

YİĞİDO EMİR 58
23.06.2012, 15:30
yine bunlardan en iyi biz olucaz toplama takımla başarı gelmez !!!!! bir yaparız pir yaparız

asabibaba
23.06.2012, 15:32
yine bunlardan en iyi biz olucaz toplama takımla başarı gelmez !!!!! bir yaparız pir yaparız

yazdığın yazını her harfine kurban olsun kemik sevenler kendini adam sayan adamcıklar teşekkürler kardeşim binlerce teşekkür;)

Yigido DogaN
23.06.2012, 16:05

eyvallah gardaşş ... varoolasın allahına kurban :) NE GÜZEL SADE KISA VE ÖZ BİR YORUM...
KATILIYORUM SANA...
UNUTULMASINKİ GECEN SEZON EN COK GOL ATAN 4 TAKIMDAN BIRIYDIK .. ŞİMDİ YAPILACAN FORVET VE ÖZELLİKLE DEFANSİF KARAKTERLİ OYUNCU İLE BU TAKIM COSACAKTIR...

ozledımeskıyı
23.06.2012, 17:35
O kişi veya kişiciklerden iyi yorumlar beklenmez. Felaket anında biter iyi zamanlarda pusuya yatarlar. Atilla Aybars gibi bir oyuncuya bile ''Onlar kadar olamadık'' der, Ama Abdulkadir gibi bir oyuncuya yorum yazmayacak kadar da gözlerinde at gözlükleri vardır.

Yazdıklarının altına aynn imzamı atarım Abdülkadir Özgeni en az bizimle beraber 5-6 tane süperlig takımının istediğine bahse girerim.

eyuphulagu
24.06.2012, 00:15
Sivasspor M.Ali Atam'ı Azerbaycan'ın bir takımına vermiş.. İşte bu haber:2011-2012 sezonunu Sivassporumuz da geçiren Muhammed Ali Atam, Azerbaycan Ligi ekiplerinden Sumqayıt'a transfer oldu.

Sumqayıt Resmi Internet Sitesi'nden yapılan açıklamada geçtiğimiz sezonu Sivassporumuz da geçiren Muhammed Ali Atam ile sözleşme imzalandığı açıklandı.

Muhammed Ali Atam'a Sivassporumuza verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, yeni takımında başarılar dileriz

eyuphulagu
24.06.2012, 00:28
Sporx.Com da Sivassporun Samsunsporlu Murat YILDIRIM'ı istediğine dair haber gözüme çarptı;Haberin Ayrıntısı:Yurt içi transfer piyasasının en gözde oyuncusu olan Samsunsporlu Murat Yıldırım'a Süper Lig kulüplerinden teklif yağıyor.

Süper Lig kulüplerinden birçok teklif alan Murat Yıldırım için Bursaspor, Sivasspor ve Karabükspor'un resmi teklifte bulundukları öğrenildi. Ertuğrul Sağlam ve Rıza Çalımbay'ın mutlaka kadrosunda görmek istediği oyuncu için, 29 Haziran'da yapılacak Samsunspor kongresi bekleniyor. CAS davası sonucu UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele hakkı kazanan Bursaspor diğer kulüplere göre transferde bir adım önde olduğu belirtildi.

Geçen sezon Samsunspor küme düşmesine rağmen, karadeniz ekibinin kaptanı Murat Yıldırım inanılmaz bir performans sergilemişti. 33 Süper Lig maçında forma giyen orta saha oyuncusu 5 gollük bir performans ile sezonu tamamlamıştı. Samsunspor'un, kaptanı için en az 1 milyon euroluk bir bonservis bedeli istemesi bekleniyor.

İtalyan basınında çıkan haberler de, Trabzonspor'dan Burak Yılmaz'ın da gündemlerinde olduğu yazılan Roma ekibinin listesindeki bir başka ismin ise Samsunspor'dan Murat Yıldırım olduğu iddaa edildimişti. 25 yaşındaki eski oyuncusunu yeni takımında da görmek isteyen Petkovic'in bu transferde ısrarcı olduğu belirtilmişti.Kaynak:SPORX.COM-23.06.2012

adres58
24.06.2012, 00:32
Sivasspor M.Ali Atam'ı Azerbaycan'ın bir takımına vermiş.. İşte bu haber:2011-2012 sezonunu Sivassporumuz da geçiren Muhammed Ali Atam, Azerbaycan Ligi ekiplerinden Sumqayıt'a transfer oldu.

Sumqayıt Resmi Internet Sitesi'nden yapılan açıklamada geçtiğimiz sezonu Sivassporumuz da geçiren Muhammed Ali Atam ile sözleşme imzalandığı açıklandı.

Muhammed Ali Atam'a Sivassporumuza verdiği emeklerden dolayı teşekkür eder, yeni takımında başarılar dileriz

Məhəmməd Əli Atam rəsmən “Sumqayıt”da

Aftandil Hacıyev, Emin Cəfərquliyev, Sabir Allahquliyev, Ceyhun Sultanov, Fərid Quliyev, Səlahət Ağayev və Elçin Sadıqovun transferini reallaşdıran “Sumqayıt” Futbol Klubu növbəti futbolçu ilə masa arxasına əyləşib. 2011/2012 mövsümünü Superliqada mübarizə aparan “Sivasspor”da keçirmiş Azərbaycan əsilli Məhəmməd Əli Atam icarə əsasında klubumuzda forma geyinəcək. 24 yaşlı sağ cinah müdafiəçisi “Sumqayıt” FK ilə birillik müqavilə imzalayıb.

2004-cü ildə “Qalatasaray”ın əvəzedici komandası ilə peşəkar müqavilə imzalayan Məhəmməd Əli Atam 3 mövsüm “Cim-Bom”un şərəfini qoruyub (Son mövsüm 26 oyun, 4 qol). O, 2005-ci ildə Türkiyənin 17 yaşadək futbolçulardan ibarət milli komandası ilə Avropa çempionluğunu qazanıb. Adıçəkilən futbolçu 2008-ci ildə “Qalatasaray”ın əsas komandası ilə 3 illik müqavilə imzalasa da, əsas heyətdə forma şansı qazana bilməyib. Ardınca Türkiyə 1-ci liqasında mübarizə aparan “Altay”, “Sarıyer”, və “Erzincanspor”da icarə əsasında çıxış edən Atam 2011-ci ildə “Sivasspor”la üçillik müqavilə imzalayıb (2 oyun, 1 qol).

Kaynak (http://sumqayitpfc.az/?s=xeber&id=640)

Yolun açık olsun Azerbaycan Komandası.... :D :D

sinansakru
24.06.2012, 00:39
Ulan maç olunca zorla geliyorsunuz sonrada burda gelmiş transfer neden olmuyo diye ahkem kesiyorlar sen paradan haber ver gardaş ! Kayseri bi istisna onlar satıp kazanıyorlar

yorumyapıyombenya
24.06.2012, 10:58

Şuan ki görüntü söyleminizi doğrular nitelikte takıma katılan oyuncuların hepsi vasat orta ayar oyuncular, sadece Abdulkadir iyi denenilir oda Süper ligde zirveyi hedefleyen bir takımın tek başına golcüsü asla olamaz. Rıza Hocanın beşiktaşa gidip gitmeme durumunun uzun sürmesi transfer görüşmelerini olumsuz etkiledi diye düşünüyorum. Bu belirsizlik yüzünden de Ligde alınması gereken daha doğrusu alabileceğimiz Eskişehirden Koray, Serdar Bayraktar, Manisadan Mehmet Güven, Yiğit, Nizamettin, İlker , İsaac gibi oyuncularıda başkalarına kaptırdık. Bu yüzden de yabancı oyuncu transferine daha fazla önem vermeye başladık.

35kağan58
24.06.2012, 11:01
Fanatik yine Sivasspor'a golcü bulmuş:
İşte Yiğido'nun yeni golcüsü:
Sivasspor, uzun süredir temasta olduğu Kyle Lafferty ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.
http://www.fanatik.com.tr/Iste-Yigidonun-yeni-golcusu_3_Detail_246_266837.ht m

yorumyapıyombenya
24.06.2012, 11:01
Ulan maç olunca zorla geliyorsunuz sonrada burda gelmiş transfer neden olmuyo diye ahkem kesiyorlar sen paradan haber ver gardaş ! Kayseri bi istisna onlar satıp kazanıyorlar

Sen paradan haber ver diyip daha sonra Kayseri örneğini veriyorsun. Sende genç oyuncu al sat para kazan tutan mı var ? Son yıllarda Sivasspor'da 10 maç ve üzeri oynamış en genç oyuncunun yaşı kaç bana söylermisin

Para kazanacağımız oyuncuları da çok kötü sözleşme imzalayarak elden kaçırdık. Eneramo gibi bir oyuncuyu getirip sadece bir buçuk yıllık sözleşme imzalamak büyük bir hatadır aynı şekilde Ermanın sözleşmesine konan komik serbest kalma maddesi gibi.

cenk5821
24.06.2012, 12:04
Sivasspor, uzun süredir temasta olduğu Kyle Lafferty ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

o haber ilk 'AMK' gazetesinde okudum ama eğer doğruysa çok iyi oyuncu aldık adamda fizik war hız var teknik var herşey var forvet ve fotvet arkası sol kanatta oynayabiliyor inşallah doğrudur.

DoomsDay58
24.06.2012, 12:13

Eğer bir forvet alınacaksa kesinlikle bu adam olmalı yaşı genç 1.93 boyu var ve gelecek vaat ediyor.

akifesk
24.06.2012, 15:13
Şuan ki görüntü söyleminizi doğrular nitelikte takıma katılan oyuncuların hepsi vasat orta ayar oyuncular, sadece Abdulkadir iyi denenilir oda Süper ligde zirveyi hedefleyen bir takımın tek başına golcüsü asla olamaz. Rıza Hocanın beşiktaşa gidip gitmeme durumunun uzun sürmesi transfer görüşmelerini olumsuz etkiledi diye düşünüyorum. Bu belirsizlik yüzünden de Ligde alınması gereken daha doğrusu alabileceğimiz Eskişehirden Koray, Serdar Bayraktar, Manisadan Mehmet Güven, Yiğit, Nizamettin, İlker , İsaac gibi oyuncularıda başkalarına kaptırdık. Bu yüzden de yabancı oyuncu transferine daha fazla önem vermeye başladık.

hak ettiğim yerde olmak istiyorum diyen erman takımda tutuluyor.

beşiktaş için gece gündüz papatya falı yapan. beşiktaş deyince gözleri fal taşı gibi açılan Rıza bey takımda tutuluyor..

25 000 kişilik stat . hiç bir açıklaması yok.

ve hala hocayı yönetimi savunan insanlar.

sivaslı biri tüm bunları sineye çekip yutamaz.. yazık:mad:

58MUAMMER58
24.06.2012, 15:55
tüm taraftarlar gibi bende yeni transferleri merakla bekliyorum beklemek biraz geriyor bizi ben iyioyuncular alacağımıza inanıyorum başka takımlar gibi 15 20 transfer yapacak değiliz kadronun iskeleti sağlam benim görüşüme göre sivasspor hedefine göre transfer yapmalı geçen sezon hedef önce ligde kalıp ilk 14 sonra ilk 10 sonra ilk 8 sonra ilk 4 oldu şanssızlık hakem hataları beceriksizlik ilgisizlik vs anca ilk 8 hedefini tutturduk transferleri hedef belirleyip yapmakta fayda var bizim beklentimiz nedir hocanın beklentisi yönetimin beklentisi nedir öncelikle bunu belirlemek lazım sivasspor için en ideal gerçekçi hedef ligde kalmayı garantileyip avrupa kupasında mücadele etmek olmalı transferlerinde buna göre şekillenmesi lazım ligde kalacaksak iyi golcü bide ortasaha yeter birazdaha yukarıları hedefliyeceksek çok kaliteli kaleci oyun kuracak kaliteli stoper daha alınmalı yönetimin rıza hocanın sözlerinden 3 transfer yapılıp transfer bitirilecek çok kaliteli stoper alınmazsa yapılacak transferin anlamı kalmaz zira bu ligin gol manyağı olmuş takımıyız önce güvenlik diyorum henüz bu alanda isim geçmiyor adı geçen golcülerin ortasahanın isimleri fiyatları kaliteleri iyi bence inşallah alırız adı gecen oyuncuları

settar58
24.06.2012, 16:50
hak ettiğim yerde olmak istiyorum diyen erman takımda tutuluyor.

beşiktaş için gece gündüz papatya falı yapan. beşiktaş deyince gözleri fal taşı gibi açılan Rıza bey takımda tutuluyor..

25 000 kişilik stat . hiç bir açıklaması yok.

ve hala hocayı yönetimi savunan insanlar.

sivaslı biri tüm bunları sineye çekip yutamaz.. yazık:mad:

sen gerçekten sivassporlumusun yoksa içimizdeki trabzonlulardanmısın hiç yapıcı bir eleştirin, olumlu bir yorumun yok hangi haberi okusam kesinlikle olumsuuz birşey yazmışsın.

Çılgın Türk
25.06.2012, 12:57

Eskisehirspor: Aytac Kara (Altay), Mehmet Güven(Manisaspor), Ruud Boffin(West Ham), Serol Demirhan(Ankaragücü), Ufuk Budak (Freiburg)

Elazigspor: Ali Zorlu (Giresunspor), Hrvoje Spahija(Sibenik), Vanja Ivesa(Eskisehirspor), Gökhan Emreciksin(Konyaspor), Herve Tum(Genclerbirligi)

Gaziantepspor:

Genclerbirligi: Ilkay Durmus (Stuttgart), Mehmet Kara(Paderborn), Dusko Tosiç(Kizilyildiz)

Karabükspor:Ahmet Ilhan Özak, Yigit Incedemir(Manisaspor), Lomana Lualua(Blackpool), İshak Doğan (Ankaragücü)

Orduspor: Alfredo Monje (Olympiakos), Nizamettin Caliskan(Manisaspor), Şamil Cinaz (FSV Frankfurt)

Sivasspor: Doga Kaya (Eskisehirspor), Abdulkadir Özgen(Bucaspor), Erhan Güven(M.I.Y), Saban Özel(Sakaryaspor), Korcan Celikay(Besiktas)

Not: listeyi ben yaptim, unuttugum futbolcular olabilir. Güncelleme 25.06

HALIL
25.06.2012, 15:42
bu arada kasimpasa bombayi pattlati porto'dan kaleci helton'u almislar !

akifesk
25.06.2012, 17:37
bu arada kasimpasa bombayi pattlati porto'dan kaleci helton'u almislar !

kasımpaşa portodan heltonu alıyor bizde yeniköyspordan beleşe oyuncu alırmıyız onu hesaplıyoruz. kızıncada kızdı oluyor :mad:

mrhgnr58
25.06.2012, 17:49
kasımpaşa portodan heltonu alıyor bizde yeniköyspordan beleşe oyuncu alırmıyız onu hesaplıyoruz. kızıncada kızdı oluyor :mad:

ya gardas sen niye böyle önyargiliyisin?? ya bizim yeniköyspordan aldigimiz futbolcu gelecegin en iyi oyuncularindan olursa ?? helton sanki eski günlerindeki gibi formdami saniyorsun? ltf önyargili olma biktik senin böyle yorumlarindan hep sivassporu sucluyorsun kim istemez en iyi futbolcuyu ? sen simdi sivas'i istanbula mi kiyasliyorsun ? yildiz futbolcularin genelde gece hayatlari var. sivasspor ama kendini tek futbola konsantre eden futbolcu almak istiyor !!!!

Çılgın Türk
25.06.2012, 18:00
http://cdn.sporx.com/img/3/2012/2bekir_sevgi_33d625a5839.jpg

Bursaspor, kaleci Bekir Sevgi ile prensipte anlaştı.

Yeşil-beyazlılar, Spor Toto 2. Lig takımlarından Bugsaşspor'un 22 yaşındaki kalecisi Bekir Sevgi ile prensip anlaşmasına vardı.

Genç kalecinin önümüzdeki günlerde Özlüce Tesisleri'ne gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.

Murat ARICI
25.06.2012, 19:39
sadece gülüyorum demek yeniyolspordan tek transferi biz yapmıyor muşuz ? :)

HALIL
25.06.2012, 20:16
yanliz benim anlamadigim bir durum var bizim yonetim surekli diyor ki sivas'ta gece hayati'nin olmadigi aslinda biraz yanlis dusunuyoruz çunku bir futbolcu robot gibi surekli top oynamaz ki yani oyle futbolcu bulmak çok zor onlar da eglenmeyi hakkediyor

ama bir durum varki bazi futbolcular siradan bir yasam tarz'lari var ayni bizim gibi ailesi ile beraber arada sirada çay bahçesin'e gider lunapark'a gider

bir iki superstar oyuncu alagiz diye sivas'i ibiza'yami çevirelim.:D

ama sivas'ta barlar veya discolar açilmasini isterim açikcasi modern'lik açisindan boylece futbolcularin bahane'si olmaz

Morten58
25.06.2012, 20:37
yanliz benim anlamadigim bir durum var bizim yonetim surekli diyor ki sivas'ta gece hayati'nin olmadigi aslinda biraz yanlis dusunuyoruz çunku bir futbolcu robot gibi surekli top oynamaz ki yani oyle futbolcu bulmak çok zor onlar da eglenmeyi hakkediyor

ama bir durum varki bazi futbolcular siradan bir yasam tarz'lari var ayni bizim gibi ailesi ile beraber arada sirada çay bahçesin'e gider lunapark'a gider

bir iki superstar oyuncu alagiz diye sivas'i ibiza'yami çevirelim.:D

ama sivas'ta barlar veya discolar açilmasini isterim açikcasi modern'lik açisindan boylece futbolcularin bahane'si olmaz

Aman aman uzak dursunlar güzel Sivas'imiz'i cirkinlestirmeyelim hem disco bar acilirsa busefer oradaki genclerimiz icin cok kötü olur , Almanyadaki türk gencler malesef yüzde 60 si kötü yola gidiyor!!!

Basarili olmak icin önce inanmak lazim , tabiki inancin varsa! Inanacan , basaracagim diyecen , güvenecen ve destekleyip sahip cikacagin Takimimiza bu yeter!

tavatir
25.06.2012, 22:25
Rüştü Sivasspor'a gelir diye bir haber çıksa şu ortamda sanırım kimse garipsemez demi :)

münihliyigido58
25.06.2012, 22:59
aslinda sivas'in büyük ögrenci demografisi icin barlar acmak lazim. iyi de para kazanilir. mesela aksu civarlarina iyi olur. oralar daha hizli gelisir ve üniversiteye daha yakin.
bir mimar olarak ayrica gözüm hep egri köprü civarlarinda, aslinda oraya cok güzel bir semt planlanabilir. hatta ara sira cizim yapiyorum o bölge icin. sivasimizi gelistireceksek barlarin genc insanlar icin getirdigi hayat kalitesinide ard gecmemiz lazim, yoksa bir yere varamayiz.

Casanova Rasit
26.06.2012, 04:54
ANKARASPOR geri döndü, bence onunda haberlerini buraya yazin...
mesela baki yi almislar...

akifesk
26.06.2012, 11:22
bizimkiler ne yazık ki transferden anlamıyr transfer yapmaı bılmıyor

HALIL
26.06.2012, 12:46
has.... ankaraspor super lig'de mi :confused:

ünisivas
26.06.2012, 13:40
aslinda sivas'in büyük ögrenci demografisi icin barlar acmak lazim. iyi de para kazanilir. mesela aksu civarlarina iyi olur. oralar daha hizli gelisir ve üniversiteye daha yakin.
bir mimar olarak ayrica gözüm hep egri köprü civarlarinda, aslinda oraya cok güzel bir semt planlanabilir. hatta ara sira cizim yapiyorum o bölge icin. sivasimizi gelistireceksek barlarin genc insanlar icin getirdigi hayat kalitesinide ard gecmemiz lazim, yoksa bir yere varamayiz.

Sivas merkez de 3 tane bar var. değişen bişey yok :)

eneskeskin
26.06.2012, 15:07
Sivas merkez de 3 tane bar var. değişen bişey yok :)
bar falan yalan olması gereken sanayi ve ticaret sivasta sanayide kalkınma olmadan şehir kalkınmaz çünkü gidilecek bi avm bile yok şimdi ilçelerde ikinci üçüncü avmler açılıyor sivasta hala yeri ayarlanamadı

Çılgın Türk
26.06.2012, 15:08
Galatasaray, Toulouse takımında forma giyen milli futbolcu Umut Bulut'u kiraladığını resmi olarak açıkladı.

KAP'a yapılan bildiri şu şekilde:

"Toulouse FC profesyonel futbolcularından Umut Bulut'un 2012-2013 sezonunda geçici transferi için kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Buna göre, futbolcuya 2012-2013 futbol sezonunda 1.250.000 EUR sabit transfer ücreti ve 10.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir."

Çılgın Türk
26.06.2012, 15:15
http://i.sabah.com.tr/sbh/2012/06/26/SporHaber/382923542309.jpg

Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen genç futbolcunun yeni takımı belli oldu.

Beşiktaş altyapısından yetişen Erkut Şentürk, Eskişehirspor ile anlaştı.

Siyah beyazlı takımın altyapısında oynadığı futbolla dikkat çeken ve geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Erkut'un Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona ermişti.

Genç futbolcu, kırmızı siyahlı takımın dün akşamki antrenmanına da katıldı

Çılgın Türk
26.06.2012, 16:53
Osasuna’nın Stoperi Orduspor’da

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Orduspor, İspanya La Liga'da mücadele eden Osasuna'nın stoperi Roversio Rodrigues de Barros ile 2 yıllık anlaşma imzaladı.

Brezilya'nın Santa Cruz, Portekiz'in Gil Vicente FC, FC Paços de Ferreira takımlarının ardından İspanya'nın Real Betis, ve Osasuna'da forma giyen 27 yaşındaki oyuncu Avrupa'dan bir çok takımının transfer listesinde bulunmasına rağmen Teknik Direktör Hector Cuper'in isteği ile Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen tarafından takıma dahil edildi.

Brezilya asıllı Portekiz vatandaşı olan Roversio Rodrigues de Barros 1,87’lik boya sahip.

HALIL
26.06.2012, 20:32
orduspor'u gerçekten kutluyorum lige geldi geleli buyuk bir is basariyorlar arsenal ile alt yapilarini birlestirdiler mesela ki arsenal'in altyapisi dunyanin en iyilerinden

ustelik gerçekten harika transferler yapiyorlar açikcasi kiskaniyorum boyle takimlari bu durumda ama takim olmak ayri bir sey o yuzden sivasspor'umu hiç bir seye degismem

Çılgın Türk
27.06.2012, 15:25
Kardemir Karabükspor, Hamburger SV takımında oynayan 20 yaşındaki forvet Bertul Kocabaş ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

ozledımeskıyı
27.06.2012, 15:57
Kardemir Karabükspor, Hamburger SV takımında oynayan 20 yaşındaki forvet Bertul Kocabaş ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Bu takımların iskeleti hiç yokmuydu anlamadım 10 tane transfer yapıp nereye varacaklarını zannediyorlar anlamıyorum.

Çılgın Türk
27.06.2012, 16:02
Bu takımların iskeleti hiç yokmuydu anlamadım 10 tane transfer yapıp nereye varacaklarını zannediyorlar anlamıyorum.

Genc futbolcular banko oynasin diye degil, ileriye dönük transfer edilir.
Kayserispor'da en iyi örnektir.

ozledımeskıyı
27.06.2012, 16:05
has.... ankaraspor super lig'de mi :confused:

Güldürdün ha ben i ne alakası var ya 3 takım çıktı ztn süperlige yer yok spora döndüler kaptılmışlardı ya :D:D heyecan yapmışın hmn :)

HALIL
27.06.2012, 17:59
Güldürdün ha ben i ne alakası var ya 3 takım çıktı ztn süperlige yer yok spora döndüler kaptılmışlardı ya :D:D heyecan yapmışın hmn :)

evet bende gordum bank asya'dalarmis açikcasi hakketmiyorlar sinirlerim bozuldu :D

HALIL
27.06.2012, 18:05
bazi takimlar her yil 10 oyuncu satip daha fazlasini aliyor ve bizim taraftar ozeniyor bence bizim yonetimin yaptigi çok dogru.

migroArmis
27.06.2012, 21:48
Yattara ,Romaniç ,Veysel ,Tuncay Şanlı gibi isimler Bursaya gelmek için menejerlerle haberler yolluyorlar..Hatta Yattara memnun kalmazssanız parayı iade ederim bile dedi..Aslında alıyorlardı taraftar net bir şekilde istemiyoruz deyince yönetim anında vazgeçti..Hayırlısı...Ama en çok hoşuma giden şey bizde transfer olurken taraftar istemiyoruz dedimi Ronaldo bile olsa getirmiyor yönetim...Ertuğrul Sağlam karakteri bozuk adamı Bursaya bile sokmuyor...Transferde Türkiyede en beceriksiz kişi olan Ertuğrul Sağlamın kimleri alacağının inanın çok merak ediyorum

Çılgın Türk
28.06.2012, 01:29

Antalyaspor:Nikola Zizic(Lucko Zagreb), Xavier Kodjo(Union Douala), Lamina Diarra(Partizan Belgrad), Koray Arslan(Eskisehirspor), Hakan Arikan(M.I.Y), Lokman Gör(Pendikspor), Ergün Teber (Genclerbirligi), Isaac Promise(Manisaspor), Murat Akin(Kasimpasaspor)

Bursaspor: Ferhat Kiraz (Boluspor), Bekir Sevgi(Bugsaşspor)

Eskisehirspor: Aytac Kara (Altay), Mehmet Güven(Manisaspor), Ruud Boffin(West Ham), Serol Demirhan(Ankaragücü), Ufuk Budak (Freiburg), Erkut Şentürk(Besiktas)

Elazigspor: Ali Zorlu (Giresunspor), Hrvoje Spahija(Sibenik), Vanja Ivesa(Eskisehirspor), Gökhan Emreciksin(Konyaspor), Herve Tum(Genclerbirligi)

Galatasaray: Dany (Gaziantepspor), Umut Bulut(Toulouse)

Gaziantepspor:

Karabükspor:Ahmet Ilhan Özak, Yigit Incedemir(Manisaspor), Lomana Lualua(Blackpool), İshak Doğan (Ankaragücü), Bertul Kocabaş(Hamburger SV)

Orduspor: Alfredo Monje (Olympiakos), Nizamettin Caliskan(Manisaspor), Şamil Cinaz (FSV Frankfurt),Roversio Rodrigues de Barros(Osasuna)

Sivasspor: Doga Kaya (Eskisehirspor), Abdulkadir Özgen(Bucaspor), Erhan Güven(M.I.Y), Saban Özel(Sakaryaspor), Korcan Celikay(Besiktas), Alican Karadag(Keçiörengücüspor)

sivaslıadem
28.06.2012, 10:44
hiç yabancı transferi yapmadık hala

Respect58
28.06.2012, 11:20
Servet'i Kasımpaşa kaptı!

Çılgın Türk
28.06.2012, 15:36
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2012/6/28/fft1mm1794750.jpg

Eskişehirspor, Patryk Malecki'i kiraladı

Eskişehirspor, Polonya'nın Wisla Krakow takımından Patryk Malecki'yi bir yıllığına kiraladı.

Respect58
28.06.2012, 16:13
İbrahima YATTARA Bursaspor'da..

museboy
28.06.2012, 16:28
http://live.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/besiktas-o-ismi-gonderiyorSXHBQ285219SXQ
Beşiktaş'ta Ekrem Dağ, önümüzdeki sezon kadroda yer almayacak.
tecrübeli bir isim aslında ve 32 yaşında yani rahat iki sezon oynar. bence alınırsa daimi sağ bekimiz olabilir. Mutlaka bana tepki gösterenler olacaktır ama transferi düşünülebilir..

ünisivas
28.06.2012, 16:59

Antalyaspor:Nikola Zizic(Lucko Zagreb), Xavier Kodjo(Union Douala), Lamina Diarra(Partizan Belgrad), Koray Arslan(Eskisehirspor), Hakan Arikan(M.I.Y), Lokman Gör(Pendikspor), Ergün Teber (Genclerbirligi), Isaac Promise(Manisaspor), Murat Akin(Kasimpasaspor)

Bursaspor: Ferhat Kiraz (Boluspor), Bekir Sevgi(Bugsaşspor)

Eskisehirspor: Aytac Kara (Altay), Mehmet Güven(Manisaspor), Ruud Boffin(West Ham), Serol Demirhan(Ankaragücü), Ufuk Budak (Freiburg), Erkut Şentürk(Besiktas)

Galatasaray: Dany (Gaziantepspor), Umut Bulut(Toulouse)

Gaziantepspor:

Karabükspor:Ahmet Ilhan Özak, Yigit Incedemir(Manisaspor), Lomana Lualua(Blackpool), İshak Doğan (Ankaragücü), Bertul Kocabaş(Hamburger SV)

Orduspor: Alfredo Monje (Olympiakos), Nizamettin Caliskan(Manisaspor), Şamil Cinaz (FSV Frankfurt),Roversio Rodrigues de Barros(Osasuna)

Sivasspor: Doga Kaya (Eskisehirspor), Abdulkadir Özgen(Bucaspor), Erhan Güven(M.I.Y), Saban Özel(Sakaryaspor), Korcan Celikay(Besiktas), Alican Karadag(Keçiörengücüspor)

Konyasporun transfer yasağı var hem futbolcu alamıyor hemde satamıyor diye biliyordum . emreciksin transferi doğruysa güzel transfer yapmıs elazığspor

Çılgın Türk
28.06.2012, 17:04
Konyasporun transfer yasağı var hem futbolcu alamıyor hemde satamıyor diye biliyordum . emreciksin transferi doğruysa güzel transfer yapmıs elazığspor

Transfer yasaklari alinan futbolcular icin gecerli olur, satilanlar icin degil!
Transfer yasagi ile kulübün yeni futbolcu alip daha cok borclanmasi engellenir. Futbolcu satisinda ise kulübe para girer o yüzden yasak degildir!

HALIL
28.06.2012, 17:11
servet'i alamazdik zaten bir istanbul takimina gitigine sasirmadim

ibrahima yattara bursaspor'da iste ben bu transfere gulerim :D yattara 1 maç oynayi hat trick yapan sonra 10 maç yatan adam

HALIL
28.06.2012, 17:41
bu arada elazigspor bulgar yildiz valeri bojinov'u renklerine baglamis

Çılgın Türk
28.06.2012, 17:45
28 Haziran 2012 Perşembe - 13:19
AA

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Elazığspor, İngiltere'nin Westham United takımında forma giyen Fransız oyuncu Julien Faubert ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, bordo-beyazlı ekibin, La Liga (İspanya 1. Futbol Ligi) ve İngiltere Premier Ligi tecrübesine sahip olan Julien Faubert ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi. Açıklamada, Faubert transferinin, Elazığspor'a hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Bu arada, Elazığ ekibinde, orta saha oyuncusu Alaattin Tosun'un sözleşmesinin futbolcuyla yapılan görüşmeler sonucunda karşılıklı olarak fesh edildiği kaydedildi.

-Faubert'in kariyeri-

Futbola Fransa'nın Cannes Kulübü'nde başlayan, 1 Ağustos 1983 doğumlu Faubert, 2004 yılında Bordeaux'e transfer oldu.

2007 yılından itibaren İngiltere'nin Westham United takımının başarısı için ter döken Faubert, 2009 yılında İspanya'nın Real Madrid takımına kiralandı.

Faubert, kısa süren Real Madrid kariyerinin ardından 2010 yılında Westham United'a döndü.

--------------

26.10.1991 Doğumlu kaleci Mücahit Atalay ile sözleşme imzalandı.
Hacettepe altyapısında yetişen genç kaleci 2009 yılında Trabzonspor'a transfer oldu. 14 kez de Türkiye genç milli takım forması giyen Mücahit Atalay'ın kulübümüzde uzun yıllar başarılı bir şekilde forma giymesini temenni ediyoruz.
Elazığspor camiasına hayırlı olsun.

redwhite
28.06.2012, 17:50
bu arada elazigspor bulgar yildiz valeri bojinov'u renklerine baglamis

son durumunu bilmiyorum ama italya liginde yıldızdı güzel transfer

redwhite
28.06.2012, 17:52
[QUOTE=museboy;793221]http://live.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/besiktas-o-ismi-gonderiyorSXHBQ285219SXQ
Beşiktaş'ta Ekrem Dağ, önümüzdeki sezon kadroda yer almayacak.
tecrübeli bir isim aslında ve 32 yaşında yani rahat iki sezon oynar. bence alınırsa daimi sağ bekimiz olabilir. Mutlaka bana tepki gösterenler olacaktır ama transferi düşünülebilir..[/QUOT

faydalı olur

Çılgın Türk
28.06.2012, 18:04
28 Haziran 2012 Perşembe - 19:02
AA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, geçen sezon Medical Park Antalyaspor'da forma giyen Kerem Şeras'ı renklerine kattı.

Lacivert-beyazlı kulüp, Kerem Şeras ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kerem Şeras, Spor Toto Süper Lig'de daha önce Medical Park Antalyaspor'un yanı sıra Gençlerbirliği, Hacettepe ve Ankaragücü'nde forma giydi.

ünisivas
28.06.2012, 18:11
Transfer yasaklari alinan futbolcular icin gecerli olur, satilanlar icin degil!
Transfer yasagi ile kulübün yeni futbolcu alip daha cok borclanmasi engellenir. Futbolcu satisinda ise kulübe para girer o yüzden yasak degildir!

teşekkür ederim bilginiz için. ama sakın sitem var gibi hissettim :(

Çılgın Türk
28.06.2012, 18:27
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba yeni sezonu açmaya hazırlanırken, İstanbul'da bırakacağı yabancı futbolcuları da belirledi.

Ekrem Dağ'ın alacaklarına karşı bonservisinin verilmesi, 1.5 milyon Euro'da direten Sivok'un ayrılmasından sonra Quaresma, Simao, Holosko, Ernst, Rüştü, Bebe, Alves ve Sıdney de kampa götürülmeyecek.

Öte yandan Kaiserslautern'den serbest kalan Olcay Şahan'ı Bursaspor isterken Beşiktaş bu oyuncu ile anlaştı.

Çılgın Türk
29.06.2012, 00:16
Kasımpaşa, geçtiğimiz sezon Orduspor’da kiralık olarak forma giyen Galatasaray’ın Rumen futbolcusu Bogdan Stancu ile büyük ölçüde anlaştı.

25 yaşındaki forvetin 2.7 milyon euro karşılığında Kasımpaşa ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon Orduspor formasıyla Spor Toto Süper Lig’de 31 maçta forma giyen Stancu, 10 kez rakip fileleri havalandırdı.

migroArmis
29.06.2012, 01:50
servet'i alamazdik zaten bir istanbul takimina gitigine sasirmadim

ibrahima yattara bursaspor'da iste ben bu transfere gulerim :D yattara 1 maç oynayi hat trick yapan sonra 10 maç yatan adam

Siz çıkan habere bakmayınız..İbrahim Yattara transferi kesinlikle olmayacak taraftar kesin tawrını koydu yönetimde vazgeçti..Ama alınan biletler Bursaya gelecek olması doğruydu...Yattara memnun kalmazssanız parayı iade ederim gibi bir madde bile düşünüyormuş transferinde(Bursaspor için)

migroArmis
29.06.2012, 02:11
Biz bu tavrı koyduk az önce bizim siteyede baktım ordada bu yeni haber var yanına da ünlem işaretini bastıra bastıra koymuşlar..Ben gelsede bunun formalite olacağını alınmayacağını iyi biliyorum..Eğere alınırsa bizim yönetimde ve Ertuğrulda çatırdamalar var demektir..İlki Yattara istikrarlı bir futbolcu değil ikincisi Bursa (taraftar)nedendir bilinmez bu adamı istemiyor

migroArmis
29.06.2012, 02:16
Haberi detaylı okudum şimdi Ertuğrul bunu istemediğini söylemişti zor ikna etmişler diyor...Alacaklar gibi yazmışlar da...bence iyi bir transfer olmaz gibime geliyor

http://www.teksas.org/haberoku.asp?haber=10258

Kokomo
29.06.2012, 07:46
Haberi detaylı okudum şimdi Ertuğrul bunu istemediğini söylemişti zor ikna etmişler diyor...Alacaklar gibi yazmışlar da...bence iyi bir transfer olmaz gibime geliyor

http://www.teksas.org/haberoku.asp?haber=10258

Yattara transferi olursa son derece yanlış olur, 2 maç oynayıp , taraftarın gözünü boyayan sonra da 5 maç yatan bir tip ...

eSrArEnGiZ_
29.06.2012, 10:42
forvete nerde enerama nerde mehmet yıldız gibi ağır adamlar var hep onları kadroya dahil ettik şöyle atik bir futbolcu bulamadık bir ara rasmussen geldi oda Sivası beğenmedi...

ozledımeskıyı
29.06.2012, 13:59
forvete nerde enerama nerde mehmet yıldız gibi ağır adamlar var hep onları kadroya dahil ettik şöyle atik bir futbolcu bulamadık bir ara rasmussen geldi oda Sivası beğenmedi...

Sivas ı beğenmediğini nerden çıkarıyorsunuz yok öyle bir şey ztn kiralıktı eneramodan forma şansı bulamadı gönderdik.

Çılgın Türk
29.06.2012, 14:26
Beşiktaş, Olcay Şahan transferinde genç oyuncunun kulübüyle anlaştı. Siyah beyazlı kulüpten borsaya yapılan açıklama şöyle:

"Futbolcu Olcay Şahan'in transferi konusunda kendisi ile görüşmeler devam etmekte olup; Kulubü F.C. Kaiserslautern ile anlaşma sağlanmıştır. Sözleşme fesih bedeli olarak F.C. Kaiserslautern'e 15.07.2012 tarihine kadar 400.000.Euro ve 01.07.2013 tarihine kadar 400.000. Euro olmak üzere toplam 800.000.Euro ödenecektir.Futbolcunun başka bir Kulube satılması halinde F.C. Kaiserslautern'e % 10 pay verilecektir."

Mustafa58Ağa
29.06.2012, 15:28
Türkiye Transfer'de 19 milyon € gider,10 milyon € gelir elde ediyor.Yani 9 milyon € zarardayız.

Mustafa58Ağa
29.06.2012, 17:06
2013-13 TRANSFERLERİ (Gelenler)

Akhisar Bld. Gençlikspor
-Emin Aladağ (Denizlispor)
-Çagdaş Atan (Mersin İdman Yurdu)
-Evren Özyigit (Denizlispor)

Beşiktaş
-Rıdvan Şimşek (Elazığspor)
-Berat Çetinkaya (Sakaryaspor)
-Mehmet Akgün (Gençlerbirliği)
-Oğuzhan Özyakup (Arsenal)

Bursaspor
-Yenal Tuncer (Samsunspor)*
-İbrahim Kaş (Mersin İdman Yurdu)*
-Halil Zeybek (Turgutluspor)*
-Emrah Kiraz (Kahramanmaraşspor)*
-Tunay Acar (Adana Demirspor)*
-Ferhat Kiraz (Boluspor)
-Bekir Sevgi (Bugsaşspor)
-Mustafa Aykut Turan (Fethiyespor)*
-Abdulmuttalip Altın (Oyak Renault)*

Elazığspor
-Vanja Ivesa (Eskişehirspor)
-Julien Faubert (West Ham)
-Sezer Badur (Gaziantepspor)
-Hervé Tum (Gençlerbirliği)
-Gökhan Emreciksin (Konyaspor)
-Hrvoje Spahija (HNK Sibenik)
-Ali Zorlu (Giresunspor)

Eskişehirspor
-Tarik Mayhos (Ankara Demirspor)*
-Mehmet Erkut Şentürk (Beşiktaş)
-Ufuk Budak (SC Freiburg II)
-Patryk Malecki (Wisla Krakow)
-Aytaç Kara (Altay)
-Mehmet Güven (Manisaspor)
-Serol Demirhan (Ankaragücü)
-Ruud Boffin (West Ham)
-Adem Sarı (Şanlıurfaspor)*
-Kerem Bulut (Mladá Boleslav)
-Deniz Vural (Balıkesirspor)*
-Mikail Albayrak (Bozüyükspor)*
-Patryk Malecki (Wisla Krakow)

Fenerbahçe
-Okan Alkan (Kayserispor)*
-Furkan Aydın (Bozüyükspor)*
-Recep Berk Elitez (Erciyesspor)*
-Hasan Erbey (Konya Şekerspor)*
-Dirk Kuyt (Liverpool)
-Salih Uçan (Bucaspor)
-Hasan Ali Kaldırım (Kayserispor)
-Onur Karakabak (Manisaspor)*

Galatasaray
-Anil Dilaver (Samsunspor)*
-Erhan Şentürk (Karşıyaka)*
-Emmanuel Culio (Orduspor)*
-Bogdan Stancu (Orduspor)*
-Colin Kazım-Richard (Olympiakos)*
-Dany Nounkeu (Gaziantepspor)
-Umut Bulut (Toulouse)

Gaziantepspor
-Ibrahim Ferdi Çoşkun (Mersin İdman Yurdu)*
-Murat Ceylan (Samsunspor)*
-Bülent Tek (Beypazarı Şekerspor)*
-Ali Turan (Antalyaspor)
-Serdar Özbayraktar (Eskişehirspor)

Gençlerbirliği
-Efe Halil Özarslan (Bucaspor)*
-Mustafa Kayabaşı (Balikesirspor)*
-Sakıb Aytaç (Denizlispor)*
-Mahmut Boz (Karşıyaka)*
-Mehmet Kara (SC Paderborn)
-Dusko Tosic (Kızılyıldız)
-İlkay Durmus (VFB Stuttgart)

İstanbul BŞB
-İbrahim AkdaA (Ümraniyespor)*
-Aykut Sevim (Kızılcahamam)*
-Taner Yalcin (Köln)
-Eduardo (Genoa)

Kasımpaşa
-İlker Avcıbay (Manisaspor)
-Taner Yıldız (İstanbulspor)*
-İsa Kaykun (Eyüpspor)*
-Kerem Şeras (Antalyaspor)
-Dormushali Saidhodja (Unbekannt)
-Elyasa Süme (Gaziantepspor)
-Abdurrahman Dereli (Orduspor)
-Volkan Yaman (Eskişehirspor)

Kayserispor
-Burak Bükel (Siirtspor)*
-Ömer Bayram (NAC Breda)
-Salih Dursun (Sakaryaspor)
-Cristian Riveros (Sunderland)
-Erdal Akdarı (Hannover 96)
-Cleyton (Panathinaikos)
-Bobô (Cruzeiro)
-Ertuğrul Taşkıran (Fenerbahçe)

KDÇ Karabükspor
-Muhammet Utku (Kilimlispor)*
-İshak Dogan (Ankaragücü)
-Adem Candır (SSV Ulm)
-Yigit İncedemir (Manisaspor)
-Ahmet İlhan Özek (Manisaspor)
-Güven Güneri (İnegölspor)*
-Lomana Lua Lua (Blackpool)
-Atilla Aybars Garhan (Ankaragücü)
-Levent Yılmaz (Ünyespor)*
-İsmail İsa (Elazığspor)*
-Bertul Kocabaş (Hamburger SV II)

MP Antalyaspor
-Isaac Promise (Manisaspor)
-Xavier Kodjo (Union Douala)*
-Ergün Teber (Gençlerbirliği)
-Koray Arslan (Eskişehirspor)
-Lokman Gör (Pendikspor)
-Hakan Arıkan (Mersin İdman Yurdu)
-Lamine Diarra (Partizan)
-Onur Arıkan (Pendikspor)*
-Atakan Cangöz (Fethiyespor)*
-Mehmet Ali Anıl Tosur (Fethiyespor)*
-Nikola Zizic (NK Lucko)
-Bayram Akdere (Fethiyespor)*

Mersin İdman Yurdu
-Tunç Murat Behram (Güngörenspor)*
-Emre Gürbüz (Tarsus İdman Yurdu)*
-Eren Tozlu (Giresunspor)
-Erkan Sekman (Antalyaspor)
-Serkan Yanık (Bucaspor)
-Murat Erdoğan (Manisaspor)
-Milan Stepanov (Bursaspor)

SİVASSPOR
-Abdulkadir Özgen (Bucaspor)
-Erhan Güven (Mersin İdman Yurdu)
-Doğa Kaya (MP Antalyaspor)
-Şaban Özel (Sakaryaspor)
-Alican Karadağ (Keçiörengücü)
-Marius Niculae (Dinamo Bukreş)
-Milan Borjan (FC Vaslui)*
-İbrahim Yay (Anadolu Üsküdar)*

Orduspor
-Nizamettin Çalışkan (Manisaspor)
-Sinan Turan (Konya Şekerspor)*
-Banahene (Giresunspor)*
-Hüsamettin Tut (Çankırıspor)*
-Orkan Balkan (Bugsaşspor)*
-Vicente Monje (Olympiakos)
-Şamil Cinaz (FSV Frankfurt)
-Roversio (Osasuna)
-Javier Umbides (Aris Saloniki)

Trabzonspor
-Göksu Alhas (1461 Trabzon)*
-Sol Bamba (Leicester)
-Emre Güral (Bucaspor)
-Yasin Öztekin (Gençlerbirliği)
-Mücahit Atalay (1461 Trabzon)*
-Barış Ataş (Mersin İdman Yurdu)*
-Hüseyin Kayıkcı (Sarıyer)*
-Marek Sapara (Gaziantepspor)*
-Eren Albayrak (Orduspor)*
-Sefa Akın Başıbüyük (1461 Trabzon)*
-Zeki Yavru (1461 Trabzon)*
-Gökhan Aslan (1461 Trabzon)*
-Soner Aydoğdu (Gençlerbirliği)

*(kiralıktı geri döndü)

münihli_58
29.06.2012, 19:36
Ya arkadas neden Muhammet Ali ve Kaan gitti? Muhammet Ali kiralik onu biliyorum ama altyapidan gelen futbolculari neden kadroda tutmuyoruz? Saban alindi Erhan alindi tamam ama kendi altyapimizdan Ziya gibi oyuncu ciktiginda gurur duyuyoruz baska takimda yetisip bizde parlayanlarla degil. Anlam veremiyorum...

avare
29.06.2012, 19:49
SİVASSPOR
-Abdulkadir Özgen (Bucaspor)
-Erhan Güven (Mersin İdman Yurdu)
-Doğa Kaya (MP Antalyaspor)
-Şaban Özel (Sakaryaspor)
-Alican Karadağ (Keçiörengücü)
-Marius Niculae (Dinamo Bukreş)
-Milan Borjan (FC Vaslui)*
-İbrahim Yay (Anadolu Üsküdar)*

Marius Niculae (Dinamo Bukreş) bu transfer dogrumu acaba

HALIL
29.06.2012, 19:53
marius niculae diye bir sey yok !

Mustafa58Ağa
29.06.2012, 20:53
marius niculae diye bir sey yok !

bir yerde öyle yazıyordu

HALIL
29.06.2012, 21:25
bir yerde öyle yazıyordu

evet biliyorum transfermarkt ama emin ol oyle bir sey sozkonusu degil yoksa açiklanirdi

tavatir
29.06.2012, 21:42
O oyuncudan sonradan vazgeçilmişti.

Mustafa58Ağa
30.06.2012, 09:43
evet biliyorum transfermarkt ama emin ol oyle bir sey sozkonusu degil yoksa açiklanirdi

araştırdım marius nicaule sivasspor'da

Çılgın Türk
30.06.2012, 12:58
Orduspor, Manisaspor'dan Ferhat Çökmüş'le 2 yıllık sözleşme imzaladı.

http://www.sondakika.com/haber/haber-orduspor-da-2-imza-3746046/

Ferhat Cökmüs begendigim futbolculardandi. Orduspor cok iyi transferler yapiyor. Tebrikler.

psychology58
30.06.2012, 15:10
Mersin İdman Yurdu da hayır kurumuna döndü :D Boboyu Türkiye ye onlar getirdi Kayseri aldı. Şimdi de Valencia dan Miguel i getirdiler gezdirdiler , yedirdiler,içirdiler adam ülkesine gitmiş onunlada anlaşamamışlar :D

HALIL
30.06.2012, 16:14
bazi anadolu kulupleri fazla uçarak turk futbolunu zarar'a sokuyo turk futbolu uçurumun esiginde ! o yuzden bizim yonetim'i çok seviyorum kendinden emin derin ve sessiz gosteris yapmadan her sene basarili oluyor o yuzden'de bu ligde kalici olduk bunu artik anlamalisiniz diger kulupleri kiskanip aa bakin bunu almislar 10 milyon euro'ya falan filan halbuki goreceksiniz butun o gosteri yapan bazi anadolu kulupleri basta ordu mesin karabuk lige en son çikan takimlar'dan bahsediyorum bu takimlar iflas edecektir birer birer 5 yil içinde goreceksiniz bu yil mesela elazig adamlar iflasin esiginde bu yil buyuk ihtimal lig'de kalamazlar ama bizim taraftarlar o takimi guzel transferler yapiyor biz yapamiyoruz diyor allah akil fikir versin takiminiz'in degerini bilip opup anliniza koyun !

adres58
30.06.2012, 16:41
bazi anadolu kulupleri fazla uçarak turk futbolunu zarar'a sokuyo turk futbolu uçurumun esiginde ! o yuzden bizim yonetim'i çok seviyorum kendinden emin derin ve sessiz gosteris yapmadan her sene basarili oluyor o yuzden'de bu ligde kalici olduk bunu artik anlamalisiniz diger kulupleri kiskanip aa bakin bunu almislar 10 milyon euro'ya falan filan halbuki goreceksiniz butun o gosteri yapan bazi anadolu kulupleri basta ordu mesin karabuk lige en son çikan takimlar'dan bahsediyorum bu takimlar iflas edecektir birer birer 5 yil içinde goreceksiniz bu yil mesela elazig adamlar iflasin esiginde bu yil buyuk ihtimal lig'de kalamazlar ama bizim taraftarlar o takimi guzel transferler yapiyor biz yapamiyoruz diyor allah akil fikir versin takiminiz'in degerini bilip opup anliniza koyun !

Kemik kadro kurmak ve devamını getirmek çok önemli. O kadroyu oluşturdukdan sonra ayrılanın yerlerine 2 yada 3 takviye ve akabinde gerisini düşünerek genç ve dinamik oyuncuları monte etmek bizim takımımızın yaptığı en iyi iş. Buradan isim yapmış veya paraya doymuş 7-8 transfer yapıp afedersiniz fuzuli yere kıçımızı açtığımız günlere şahit olmak istemiyoruz. Eneramo gitti mutlaka yerine oyuncu alınacak. Kadirin yanına orta sahaya dönük bir play-maker oyuncumuz ve kalemizde yaşadığımız sorunu gidereceğimiz 3 transfer bize kafi iken (genç alınan oyuncuların haricinde) adeta yönetimden yeni bir takım istermişcesine transfer isteyen taraftarlarımızda mevcut. Biz başkasına özenirken Millet bize özeniyor onlardan kimsenin haberi yok. Hatta yönetimi acemilikle suçlayan yeni yetmeler bile mevcut aramızda. Bu kişiler içimizdeki malum ülke taraftarları. Onlar bizi her sezon başında küme düşürürler ama ne hikmetse bir türlü düşmeyiz. Çünkü politaka doğrudur. Sonra biz böyle diyincede yönetim yalakası oluruz şakşakçı oluruz bilmem neler neler...

Mantıkta veya önermesinde sadece bir yanlış vardır. Oda yanlışla yanlış önermesidir. Diğerleri hep doğrudur. Bu önerme ışığında bir topluluk içindeki yanlış kişilerdir bunlar. Ama yanında yapılan her doğru şey içinde doğru olur kaybolur giderler aramızda.

Özetle takımımızın bu politikası doğru bir politikadır.

noname87
30.06.2012, 16:52
Mersin İdman Yurdu da hayır kurumuna döndü :D Boboyu Türkiye ye onlar getirdi Kayseri aldı. Şimdi de Valencia dan Miguel i getirdiler gezdirdiler , yedirdiler,içirdiler adam ülkesine gitmiş onunlada anlaşamamışlar :D

yattarada yatırdı:D

ünisivas
30.06.2012, 17:32
SiVASSPOR

Gelenler: Abdulkadir Özgen, Doğa Kaya, Korcan Çelikay, Niculae

Gidenler: Eneramo, Sandro

Gündemdekiler: N’Douassel, Lafertty

FENERBAHÇE

Gelenler: Dirk Kuyt, Hasan Ali Kaldırım, Salih Uçan, Mehmet Topal

Gidenler: Ertuğrul Taşkıran, Emre, Bilica, Okan Alkan

Gündemdekiler: Costa, Sercan Sararer, Pedro Geromel, Diarra

BEŞİKTAŞ

Gelenler: Mehmet Akgün, Berat Çetinkaya, Oğuzhan Özyakup

Gidenler: Aurelio, Rüştü, Bebe, Edu, Sidney, Korcan

Gündemdekiler: Robinson, Ellias, Uğur Boral, Jovanovic, Olcay

GALATASARAY

Gelenler: Dany, Umut Bulut

Gidenler: Ayhan Akman, Servet Çetin, Aykut Erçetin

Gündemdekiler: Umut, Demba Ba, Alper, Hamit, Melo, Assaidi

TRABZONSPOR

Gelenler: Sol Bamba, Emre Güral, Yasin Öztekin, Soner Aydoğdu

Gidenler: Glowacki, Piotr ve Pawel Brozek, Murat Tosun, Barış Memiş

Gündemdekiler: Mathijsen, Serdar Kurtuluş, Alper Potuk, Doka, Eneramo, Servet Çetin

BURSASPOR

Gelenler: Ferhat Kiraz, Bekir Sevgi

Gidenler: Svensson, Tagoe, Stepanov

Gündemdekiler: Romaric, Peszko, Deniz Yılmaz, Yattara

GAZiANTEPSPOR

Gelenler: Serdar Özbayraktar, Ali Turan

Gidenler: Binya, Dany, Sezer Badur, Elyasa

Gündemdekiler: Carew, Sapara

ESKİŞEHiRSPOR

Gelenler: Aytaç Kara, Boffin, Mehmet Güven, Kerem Bulut, Serol , Ufuk Budak, Malecki, Erkut Şentürk

Gidenler: Akos Elek, İvesa, Koray Arslan, Volkan Yaman,

Gündemdekiler: Radoviç, Servet Çetin

ANTALYASPOR

Gelenler: Diarra, Hakan Arıkan, Kodjo, Koray Arslan, Lokman Gör, Nicola Zizic, Ergün Teber, İsaac

Gidenler: Ömer Çatkıç, Jaba, Sedat Ağçay, Radeljic, Sinan Kaloğlu, Zitouni, Erkan Sekman, Doğa Kaya, Musa Aydın, Kerem Seras, Polat Keser, Mehmet Yılmaz, Ali Turan

Gündemdekiler: Erkan Zengin

KAYSERiSPOR

Gelenler: Ertuğrul Taşkıran, Ömer Bayram, Salih Dursun, Bobo, Cleyton, Erdal Akdarı

Gidenler: Hasan Ali, Erhan Kırcı, Semih Aydilek, Pekarik, Okan Alkan

Gündemdekiler: Sivok

GENÇLERBİRLİĞİ

Gelenler: İlkay Durmuş, Mehmet Kara, Dusko Tosiç

Gidenler: Ergün Teber, Yasin Öztekin, Soner Aydoğdu, Mehmet Akgün, Herve Tum, Serkan Çalık, Mununga, Aytaç Sulu

Gündemdekiler: Mervan Çelik, Jimmy Durmaz

ORDUSPOR

Gelenler: Vicente, Nizamettin, Hüsamettin Tut, Şamil Cinaz, Ferhat Çökmüş, Roversio, Umbides

Gidenler: Abdurrahman Dereli, Sedat Bayrak, Onur Bilgin

Gündemdekiler: Culio, Stancu, Barral Torres, Uğur Akdemir

KARABÜKSPOR

Gelenler: Adem Candır, Yiğit İncedemir, Ahmet İlhan Özbek, Lua Lua, Aybars, İshak, Bertul Kocabaş

Gidenler: İlhan Parlak

Gündemdekiler: Uğur Uçar

İSTANBUL B.B.

Gelenler: Taner Yalçın, Hakan Canbazoğlu

Gidenler: Ali Güzeldal, Behram

Gündemdekiler: Eduardo

MERSİN İ.Y.

Gelenler: Murat Erdoğan, Eren Tozlu, Serkan, Erkan Sekman, Stepanov

Gidenler: Hakan Arıkan, Erhan Güven, Moritz, Beto, Tonia Tisdell, Zurita, Çağdaş Atan, Amoah

Gündemdekiler: Otman Bakkal, Delgado, Keita, Gekas, Miguel

ELAZIĞSPOR

Gelenler: Gökhan Emreciksin, İvesa, Spahija, Tum, Sezer Badur, Ali Zorlu, Bilica, Faubert

Gidenler: Ozan Tahtaişleyen, Veysel Aksu, Erşen Çilingir, Alaattin

Gündemdekiler: Burhan Eşer, Bozhinov, Gomis

KASIMPAŞA

Gelenler: İlker Avcıbay, Elyasa Süme, Volkan Yaman, Abdurrahman Dereli, Saidhodja, Kerem Şeras

Gidenler: Murat Akın, Hüseyin Y.

Gündemdekiler: Salpingidis, Stefan Baboviç, Yaser Yıldız

AKHİSAR BLD.

Gelenler: Güray Vural, Emin Aladağ, Evren Özyiğit, Çağdaş Atan

Gidenler: İsmail Özeren, Şehmus Özer, Fatih Kara, Osman Bozkurt, Lütfü Üren, Bilal Özdemir

Gündemdekiler: Mehmet Batdal

bilgi: fanatik( ne kadar doğru bilmem :)

Çılgın Türk
01.07.2012, 15:14
Servet Çetin 2 yıllığına Eskişehirspor da...

sıvaslıharun58
01.07.2012, 15:30
Servet Çetin 2 yıllığına Eskişehirspor da..
kaynak

sıvaslıharun58
01.07.2012, 15:31
:mad:Servet Çetin 2 yıllığına Eskişehirspor da...
kaynak nedir

yorumyapıyombenya
01.07.2012, 15:35
Şuana kadar çok kötü transfer politikası izliyoruz. Alabileceğimiz bizi üst seviyeye çıkartacak oyuncuları kaçırıyoruz. Şimdiye kadar ki transferlerimiz Abdulkadir hariç hep vasat yedek kulubesini dolduracak oyuncular. Servet bize çok şey katacak bir isimdi onu da kaçırdık demek.

Çılgın Türk
01.07.2012, 15:37
:mad:
kaynak nedir

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/20891769.asp

http://www.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/g-saraydan-es-ese-transfer-olduSXHBQ285635SXQ

psychology58
01.07.2012, 15:47
Servet Çetin 2 yıllığına Eskişehirspor da...

Bu kötü oldu işte.Şimdi yerli stoper olarak kimi alacagız merak ediyorum dogrusu

Çılgın Türk
01.07.2012, 15:49
Bu kötü oldu işte.Şimdi yerli stoper olarak kimi alacagız merak ediyorum dogrusu

Bülent Ertugrul olabilir...

http://www.yeniasir.com.tr/Spor/2012/07/01/kskde-bulent-sesleri

psychology58
01.07.2012, 15:49
Bülent Ertugrul olabilir...

http://www.yeniasir.com.tr/Spor/2012/07/01/kskde-bulent-sesleri

Ön libero degil mi o ?

Çılgın Türk
01.07.2012, 15:51
Ön libero degil mi o ?

Evet ama belki stoperde oynuyordur :)

psychology58
01.07.2012, 15:52
Evet ama belki stoperde oynuyordur :)

yok kardeş oynamıyormuş :) ama eskişehir forumlarında okudugum kadarıyla çok kişilikli bir futbolcuymuş tam bir profesyonel diyorlar ön libero için alternatif olarak düşünülebilir

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/buelent-ertugrul/profil/spieler_7087.html

adres58
01.07.2012, 16:01
33 yaşındaki bir oyuncuyu almak için büyük çaba sarfedeceğimizi zannetmiyorum. Kadroyu gençleştirmek yerine dahada yaşlandırmaktan başka bir şey değil bu. Gördünüz Antalyanın halini, yok tecrübeliydi yok isimdi derken paçayı sayemizde yırttılar. Ligin 2. yarısında kondüsyondan düştüler ve tepsi aşağı gideceklerdi. Uğur Hayrettin Nicelau (transferi bittiyse) zaten yaşlı oyuncular yanlarına bir iki tane daha koyarsak bu seneki aldığımız gençleri inkar etmek olur.

Elbeyliliyiz
01.07.2012, 16:08
Korcanimizin son 3 macindaki performansi beni cok endiselendirdi herhalde kaleciye ihtiyacimiz yok. Iyi bir kaleci sart en azindan korcanin eski hali gibisi.

psychology58
02.07.2012, 10:50
Elazığspor'a iki Namibyalı!

Şu ana kadar kadrosuna birçok takviye yapan Elazığspor, son olarak Namibya’dan iki futbolcuyu denemek üzere Türkiye’ye getirdi.

Uzun bir yolculuğun ardından bugün öğlen saatlerinde İstanbul Atatürk Hava Limanı’na inen futbolcular Isaacks Heinrich ve Louis Jerome'un yarın Elazığspor’un Kartepe kampına katılacakları öğrenildi.

Alınan bilgilere göre yaşamını Namibya’da sürdüren aslen Bingöl Kığılı olan ve bir dönem Elazığ’da da ikamet eden teknik direktör Ali Ekber Akan’ın referansı ile Türkiye’ye gelen futbolcular Isaacks Heinrich ve Louis Jerome, teknik direktör Bülent Uygun’un beğenmesi halinde çok cüzi ücretlerle Elazığspor’a kazandırılacak.

Her iki futbolcuyu da bugün Atatürk Hava Limanı’nda Elazığspor’un eski yöneticilerinden ve Naimiba’da yaşayan Elazığlı bir iş adamının karşıladığı ve söz konusu futbolcuların Türkiye’ye gelmelerinde önemli bir rol oynadığı öğrenildi.

Elazığspor’un denemeye alacağı futbolculardan Isaacks Heinrich’i, Çin’de bulunan eski Fenerbahçeli Anelka’nın takımının da çok istediği öğrenilirken, bu futbolcunun Ali Ekber Akan’ın arada olması nedeniyle tercihini Elazığspor’dan yana kullandığı bildirildi.

Her iki ayağını da çok iyi kullanan Isaacks Heinrich, son 4 sezonda Naimbia’da gol krallığı sevincini yaşadı.

1985 doğumlu olan başarılı futbolcu Naimbia Milli Takımı’nın da değişmez isimleri arasında bulunuyor.

Elazığspor’un Türkiye’ye getirdiği bir diğer isim ise Louis Jerome.
1985 Naimbia doğumlu olan Jerome de forvet mevkinde görev yapıyor. Isaacks Heinrich gibi Jerome de Naimbia Milli Takmı’nda görev yapıyor.

Yarın sabah saatlerinde Elazığspor’un kamp yaptığı Kocaeli Kartepe’ye gidecek olan futbolcular hakkındaki görüş, deneme sürecinde gösterecekleri performansa göre bildirilecek.

HALIL
03.07.2012, 12:42
elazigspor sedat bayrak'i da kapti

bilica,tum,sedat bayrak,sezer badur, ayrica eski sivassporllar ilhan ummak ve ahmet gorkem gork ve buyuk ihtimal musa aydin ve ibrahim dogasan'la da ilgileniyorlarmis yani bildigi eski efsanevi sivasspor kadrosunu kurmak istiyorlar

sizce sonlari nasil olacak açikcasi biraz zoruma gidiyor bulent'in yaptigi neden kadromuzu bozdun simdi geri topluyorsun serefsiz

Morten58
03.07.2012, 13:26
http://www.ligtv.com.tr/haber/transferde-kim-kimi-aldi

Ligtv ye göre Sivasspor sadece Bucaspordan Abdulkadir Özgen'i ve BJK'dan Korcan Celikay'I almis!

Listede : Doga Kaya , Erhan Güven , .... isimler koyulmamis.

Ayrica bana göre en iyi Transferleri Orduspor yapti.

Mustafa58Ağa
03.07.2012, 13:40
Egemen Korkmaz ile sözleşme feshedildi

Kaynak:http://www.ligtv.com.tr/haber/egemenle-yollar-ayrildi

yorumyapıyombenya
03.07.2012, 13:51
elazigspor sedat bayrak'i da kapti

bilica,tum,sedat bayrak,sezer badur, ayrica eski sivassporllar ilhan ummak ve ahmet gorkem gork ve buyuk ihtimal musa aydin ve ibrahim dogasan'la da ilgileniyorlarmis yani bildigi eski efsanevi sivasspor kadrosunu kurmak istiyorlar

sizce sonlari nasil olacak açikcasi biraz zoruma gidiyor bulent'in yaptigi neden kadromuzu bozdun simdi geri topluyorsun serefsiz

Yorumlarını beğenerek takip ediyorum ancak bu yorumunu uygun bulmadım. Musa, İbrahim, Sedat ve Sezer Bülent Hoca zamanında değil daha sonra ki süreçte takımdan ayrıldılar, Blica ise yanılmıyorsam şimdiye kadar en yüksek bonservis bedeli ile sattığımız oyuncu durumunda. Bülent Hoca mali krizde ki Elazığ'a alınabilecek en iyi oyuncuları alıyor, Elazığ ligin flaş takımı olabilir ki İnşallahda olur.

Çılgın Türk
03.07.2012, 14:33
Serdar Özbayraktar (Eskişehirspor) ve Ali Turan (Antalyaspor) Gaziantepspor'da

psychology58
03.07.2012, 14:58
Yorumlarını beğenerek takip ediyorum ancak bu yorumunu uygun bulmadım. Musa, İbrahim, Sedat ve Sezer Bülent Hoca zamanında değil daha sonra ki süreçte takımdan ayrıldılar, Blica ise yanılmıyorsam şimdiye kadar en yüksek bonservis bedeli ile sattığımız oyuncu durumunda. Bülent Hoca mali krizde ki Elazığ'a alınabilecek en iyi oyuncuları alıyor, Elazığ ligin flaş takımı olabilir ki İnşallahda olur.

Kardeş Musa , İbrahim ve Sedat konusunda haklısın Bülent Uygun dan sonra takımdan ayrıldılar fakat Bülent Uygun un bizim takımımızı dagıttıgı ve onun yüzünden iki sene çok sıkıntılı günler yaşadıgımız da su götürmez bir gerçek ve bu kadroyu neden dagıttıgını hangi zihniyette oldugunu da menajerlik olayından anladık ben böyle adamların Türk futboluna zarar verdigini düşünüyorum Elazıgspor kariyerinin de fazla uzun süreceginide düşünmüyorum

MEVLUTHOCAOGLU
03.07.2012, 15:10
Kardeş Musa , İbrahim ve Sedat konusunda haklısın Bülent Uygun dan sonra takımdan ayrıldılar fakat Bülent Uygun un bizim takımımızı dagıttıgı ve onun yüzünden iki sene çok sıkıntılı günler yaşadıgımız da su götürmez bir gerçek ve bu kadroyu neden dagıttıgını hangi zihniyette oldugunu da menajerlik olayından anladık ben böyle adamların Türk futboluna zarar verdigini düşünüyorum Elazıgspor kariyerinin de fazla uzun süreceginide düşünmüyorum

Zaten mahkeme hükmünü verdi 11 ay yazık olacak elazığspora buca'nın eskişehirin durumuna düşecek sanırım

58temha
03.07.2012, 15:54
Orduspor arjantinli Umbides'i renklerine bağladı

Orduspor, geçen sezon Yunanistan'ın Aris takımında forma giyen 29 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Arjantinli Javier Horacio Umbides ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Mor-beyazlı kulüpten yapılan yazılı açıklamada, transfer çalışmalarının, teknik direktör Hector Cuper'in yönetim kuruluna verdiği rapor doğrultusunda devam ettiği belirtildi. Bu kapsamda, 3 sezondur Yunanistan'ın ASK Olympiakos Volou ve Aris takımlarının formasını giyen Umbides ile 3 yıllık sözleşme yapıldığı kaydedildi. Transferi değerlendiren kulüp başkanı Nedim Türkmen ise Avrupa hedefleri kapsamında takıma önemli takviyeler yapmaya devam edeceklerini vurgulayarak, ''Takımımıza iyi bir transfer daha kazandırdık. Transfer çalışmalarımız sürecek. Önümüzdeki günlerde çok iyi bir forvet oyuncusunun transferini tamamlayacağız. Orduspor'u Avrupa'ya götürecek iyi bir ekip kurmak için çalışıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Çılgın Türk
03.07.2012, 16:19
Orduspor en büyük transferini aslinda gecen sezon yapti.... HECTOR CUPER

35kağan58
03.07.2012, 16:29
Orduspor gelişme yolunda iyi adımlar atıyor fakat başkanları bana çok antipatik geliyor. Yani demek istediğim adamda başkan ağırlığı yok her lafın içinde.
Bilmiyorum sizde benimle hemfikir misiniz?

Çılgın Türk
03.07.2012, 16:38
Orduspor gelişme yolunda iyi adımlar atıyor fakat başkanları bana çok antipatik geliyor. Yani demek istediğim adamda başkan ağırlığı yok her lafın içinde.
Bilmiyorum sizde benimle hemfikir misiniz?

Son zamanlarda biraz kabuguna cekildi gibi. Ama adamin vizyonu var, iyi hamleler yapiyorlar.
Ben Eskisehirspor baskanini hic sevmem. Futbolcu transferlerinde futbolcudan daha cok o poz veriyor kameralara :D :D

Çılgın Türk
03.07.2012, 17:30
Besiktas pahali maliyetli futbolculari tek tek gönderiyor.
Portekizlilerden sonra Egemen de gitiyor.

58temha
03.07.2012, 18:08
Antalya'nın yeni golcüsü

Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmeye hazırlanan Antalyaspor, Ioannis Masmanidis'e göz dikti.Belçika 2. Ligi’nde AS Eupen’de forma giyen 29 yaşındaki Yunan orta saha oyuncusunun da, Antalyaspor’a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Geçen sezon oynadığı 29 maçta 14 kez gol sevinci yaşayan Masmanidis, 7 de asist yaptı.

58temha
03.07.2012, 18:10
Bursaspor ondan yanıt bekliyor!

Transferde hareketli günler yaşayan Bursaspor, Manchester City'nin savunma oyuncusu Toure'den haber bekliyor.

Yeşil-Beyazlılar, İngiliz ekibinin yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Fildişili’ye teklifini geçtiğimiz hafta yıllık 2.5 milyon Euro artı sponsorluklardan gelecek 1 milyon Euro önermişti. İdarecilerden zaman isteyen yıldız oyuncunun bu hafta içinde kararını vereceği öğrenildi. Ayrıca başkan İbrahim Yazıcı ile futbol şube sorumlusu Erkan Kamat’ın, bugün İngiltere’ye gideceği iddia edildi.

58temha
03.07.2012, 18:14
İşte Es Es'in yeni golcüsü

Uzun süredir transfer çalışmalarına devam eden Eskişehirspor, Atdhe Nuhiu ile kesin olarak anlaşmaya vardı.

Rapid Wien forması giyen 22 yaşındaki forveti Avusturya ekibinden 100 bin Euro’ya kiralayan Kırmızı-Siyahlılar, futbolcuya da yıllık 300 bin Euro ödeyecek. Eskişehir’e dün gelen 1.97’lik golcü oyuncu, yeni hocası Ersun Yanal ve idarecilerle tanıştı. Bu arada Nuhiu’yu satın alma opsiyonuyla kiralayan Eskişehirspor’un, bu futbolcunun beklentileri karşılaması halinde bonservisini alacağı ifade edildi.

58temha
03.07.2012, 18:16
Kaynak Fanatik.....

Çılgın Türk
03.07.2012, 18:36
Kaynak Fanatik.....

http://www.skrapid.at/9609+M51bdf7da822.html

58temha
03.07.2012, 18:54
Doğrudur Kardeş Bugün İse İmzayı Attı...

58temha
03.07.2012, 18:56
Eskişehirspor'un Transfer Listesinde Bulunan Çek Milli Takımında Oynayan Çek Futbolcu Milan Petrzela Almanya'nın Augsburg Takımına İmza Attı...

58temha
03.07.2012, 18:59
Trabzonspor'un Gol Kralı Burak Yılmaz Yarın Lazio İçin Kalemini Kullanacak :D

HALIL
03.07.2012, 19:16
orduspor mersin gibi takimlar illerde iflas eder merak etmeyin bu kadar iyuncu aliyorlar hepsini odeyemezler vallaha ummugunu kuruturlar adamin elektrikleri kesilir

HALIL
03.07.2012, 19:17

dikkat etmedim ozur dilerim

Mustafa58Ağa
04.07.2012, 11:22
Tek başına 'Barça'layan adam Gençlerbirliği'nde

http://www.youtube.com/watch?v=5xttDC22Etg

HALIL
04.07.2012, 11:32
super lig'deki takimlara bak ya hepsi super transferler yapiyor helal olsun

58temha
04.07.2012, 11:52

Kardeş Bu Adamı Değilde Heralde Nuc Nilis'i Transfer Etti İşte Haberi :

Luc Nilis Gençlerbirliği'nin teknik kadrosunu güçlendiriyor

Fuat Çapa, yeni sezonda teknik heyette Kayıtken'in yer almayacağını, ekibe yeniden Luc Nilis ve kondisyoner Kwame Duwe'nin dahil edildiğini söyledi.

Geçen sezon kaleci antrenörü Levent Zorluer ve Edward Sturing ile birlikte yardımcılığını yapan Bülent Kayıtken'in, akademik çalışmalarına daha fazla zaman ayırmak için ekipten ayrıldığını ifade etti.

Luc Nilis ile daha önce de çalıştıklarını, ancak Belçikalı forvet antrenörünün, eşinin sağlık durumu nedeniyle ülkesine döndüğünü hatırlatan Fuat Çapa, takımı iyi tanıyan Nilis ve aralarına yeni katılan Belçikalı kondisyoner Kwame Duwe'nin ekip performansına büyük katkı sağlayacağına inandığını belirtti.

Bu arada Nilis, geçen sezon 2. kez Gençlerbirliği'nde göreve gelen ve sözleşme süresi 1 yıl uzatılan Fuat Çapa ile Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'nın teknik direktörlüğünü yaptığı dönemde de çalışmıştı.

"Lucky Luc (Red Kit)"

Uzaktan attığı golleri nedeniyle “Lucky Luc (Red Kit)” ismiyle anılan Luc Nilis, 1967 yılında Belçika'da doğdu.

Ülkesinin Winterslag takımında futbol kariyerine başlayan ve daha sonra Anderlecht'e transfer olan Nilis, Hollanda'nın PSV Eindhoven ve İngiltere'nin Aston Villa kulüplerinde de forma giydi.

Eindhoven'da 164 lig maçında attığı 111 golle dikkatleri çeken Nilis, transfer olduğu Aston Villa'da oynarken, Ipswich Town maçında ayağının kırılmasının ardından futbola veda etti.

Belçika'nın 16, 17, 18, 19 , 21 yaş altı ve A milli takımlarında da görev alan Luc Nilis, kariyeri boyunca toplam 310 gole imza attı.

58temha
04.07.2012, 11:55

Çok Özür Dilerim Doğru Haber :D

Çılgın Türk
04.07.2012, 12:29
Gençlerbirliği, Sırp golcü oyuncu Dejan Lekiç ile 3 yıllık anlaşma sağladı

Yeni sezon transfer çalışmalarına başlayan Gençlerbirliği, Sırp golcü oyuncu Dejan Lekiç ile 3 yıllık anlaşma sağladı. A Milli Takım forması altında 5 maça çıkan genç oyuncu Lekiç, profesyonel kariyeri boyunca, Osasuna, Kızılyıldız, Zemun, Metalac Kralijevo, Popovici gibi kulüplerde forma giydi.

Mustafa58Ağa
04.07.2012, 12:54
Gençlerbirliğinin Kızlyıldız'da transferleri Dudka Tosiç bence ahlaksızlığından kaybeder.

Çılgın Türk
04.07.2012, 13:57
Ferhat Bikmaz Akhisar Belediye'de

Sezona merhaba diyen Akhisar Belediyespor çalışmalarına yeni transfer 24 yaşındaki orta sahanın solunda oynayan Ferhat Bıkmaz’da katıldı. Ferhat’ı beğendiğini belirten Akhisar Belediyespor Teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu “Ferhat çok beğendiğim bir oyuncu, süper Lig’de kadromda görmek istediğim bir oyuncuyu kadromuza kattığımız için mutluyum. Milli takımda da bir çok kez forma giydi, inşallah yeni sezonda bize çok faydalı olacaktır” dedi.

Öte yandan Sivasspor’dan gelen Ferhat Bıkmaz Süper Lig’de 8 olmak üzere bugüne kadar 61 kez forma giyerken 4 gol attı.

http://www.kamupersonel.com/son-dakika/07/02/2012/akhisar-belediyespor-yeni-sezona-merhaba-dedi.html

Kenan Özer Ahiksar Belediye'de

http://www.manisadenge.com/spor/kenan-ozer-akhisarda-h3387.html

Çılgın Türk
04.07.2012, 14:30
Bogdan Stancu Orduspor'da

Galatasaray Profesyonel Futbol Kulübü, Orduspor'da kiralık olarak oynayan Stancu'nun transferi konusunda Orduspor Kulübü ile anlaşma sağlandı. Orduspor, Transfer karşılığında Galatasaray Kulübü'ne 2.500.000 Euro ödeme yapacak. Galatasaray Kulübü'nün transfer hakkında KAP'a gönderdiği yazıda, "Profesyonel futbolcumuz Bogdan Sorin Stancu'nun Orduspor Kulübü Derneği'ne 2.500.000 EUR karşılığında transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır." ibareleri yer aldı.

muspol58
04.07.2012, 19:31
Bank Asya 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, Sivasspor'dan Cihan ve Karşıyaka'dan Ufukhan'ı transfer etti.
Kulüp basın sözcüsü Kaan Savruk, Hacı Boydak Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

Sivasspor'dan Cihan'ı 1 yıllığına kiraladıklarını, Karşıyaka'dan Ufukhan ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirten Savruk, ''Bugün itibari ile iki transferimiz gerçekleşti. Karşıyakaspor'dan Ufukhan Bayraktar ile Sivasspor'dan Cihan Özkara, bundan sonra Erciyesspor'a hizmet edecek. 12 Temmuz'da Bolu'da kampa başlayacağız. Biz takımımızla, teknik heyetimizle, camiamızla, tesislerimizle Süper Lig'e hazırız'' dedi.

Toplantıda hazır bulunan Cihan da, ''Kayseri Erciyesspor'a geldiğim için çok mutluyum. Şampiyon olmak için geldim buraya. Elimden gelen mücadeleyi sonuna kadar vereceğim'' diye konuştu.

Mustafa58Ağa
05.07.2012, 15:39
Kasımpaşa'ya dev eldiven

STSL'in yeni ekibi, PSV'den ayrılan tecrübeli kaleci Andreas Isaksson ile anlaşma aşamasına geldi.The Eindhovens Dagblad'a yer alan habere göre 4 yıl boyunca PSV forması giyen ve sözleşmesi sona eren Isakssonun Kasımpaşa ile anlaşmak üzere.

Kaynak:http://www.transfermarkt.com.tr/tr/kasimpasaya-dev-eldiven/news/anzeigen_95458.html

Çılgın Türk
05.07.2012, 16:41
Kim kimi aldi?

Mustafa58Ağa
05.07.2012, 17:09
Kim kimi aldi?

oradası eksikli

Kokomo
06.07.2012, 07:44
ORDUSPOR Hector Cuper faktörü nedeni ile çok iyi transferler yapıyor, dikkatinize :

Orduspor muradına erdi!
Yaklaşık bir aydır devam eden transfer görüşmeleri bugün neticelendi ve Orduspor, eski Real Madridli, Sporting Gijon'un forvet'i David Barral Torres ile 3 yıllık sözleşme imzaladı..

Casanova Rasit
06.07.2012, 13:45
ORDUSPOR Hector Cuper faktörü nedeni ile çok iyi transferler yapıyor, dikkatinize :

Orduspor muradına erdi!
Yaklaşık bir aydır devam eden transfer görüşmeleri bugün neticelendi ve Orduspor, eski Real Madridli, Sporting Gijon'un forvet'i David Barral Torres ile 3 yıllık sözleşme imzaladı..

Herkes bol bol, bizde bir iki....
elazigspora asil bakin, bence transfer yapmazsak akhisar bile gecer bizi.. buraya yaziyorum... umarim iki tane yabanci iyi forvet aliriz...!!!

Morten58
06.07.2012, 21:27
Ya bukadar olmaz ya Elazigspor'lu Bülent Uygun simdide ine eski Sivassporlu oyuncumuz , Fenerbahce'den Bilica'yi transfer etmis. Bilica 2.yil sözlesme imzalamis.

35kağan58
06.07.2012, 21:35
Beşiktaş Uğur Boral ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=222024

Morten58
06.07.2012, 21:44
Süper Lig olmasada ,ayri konu acmak istemedim konu Transfer ile ilgili ama Süper Lig degil.

http://media2.ligtv.com.tr/img/news/2012/7/06/nihatkahveci.jpg

Nihat yeniden Villarreal'de

Nihat Kahveci, Villarreal'in alt yapı teknik direktörü oldu.

Nihat Kahveci, 2006-2009 yıllarında futbol oynadığı İspanya'nın Villarreal kulübüne, alt yapı teknik direktörü olarak geri döndü.

2012 Ocak ayında Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra sahalara dönmeyen Nihat Kahveci, aktif futbol kariyerini sonlandırıp, teknik direktör olarak kendisine yeni bir sayfa açtı. Villarreal kulübünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Nihat'ın ''eve döndüğü'' duyuruldu. Yapılan açıklamada, eski bir futbolcu olarak tecrübesini getireceği ifade edilen Nihat Kahveci'nin Villarreal'in alt yapı teknik direktörü olacağı ve genç takımlara asistan antrenörlük hizmeti vereceği bildirildi.

Nihat Kahveci ise kulübün internet sitesindeki açıklamasında, ''Villarreal, bana kapılarını açtı ve her zaman burada kendimi evimde gibi hissettim. 3 sezon burada oynadım ve geçen sezon takımı bir taraftar gibi izledim. Çok sevdiğim bir kulüp ve bu yüzden kulübün bir parçası olmaktan çok memnunum. Teknik direktör olarak yeni kariyerime, futbolculuğumda da yaptığım gibi aşağıdan başlamak istiyorum'' dedi.

Kendisini Villarreal'in sadık bir taraftarı olarak gördüğünü kaydeden Nihat, geçtiğimiz sezon Villarreal'in ikinci lige düşmesinden dolayı çok üzüldüğünü söyledi.

32 yaşındaki Nihat, ''Başkan Fernando Roig bu kulüpte tarih yazdı ve en kısa zamanda takımı La Liga'ya çıkaracağından eminim. Yeni teknik direktör Julio Velazquez'e de güven duymak gerekir. Eğer kulüp ona inandıysa takımı 1. lige çıkarma kapasitesine sahip olduğu içindir'' değerlendirmesinde bulundu.

Abdullah DuMaN
07.07.2012, 08:38
Elazığspor, Bilica'yı kaptı!
Bu sene Süper Lig'e yükselen Elazığspor, Fenerbahçe'nin defans oyuncusu Fabio Bilica ile 2 yıllık anlaştığını duyurdu.

Bu sene Bank Asya 1. Lig'i 2. sırada bitirerek Süper Lig'e yükselen Bülent Uygun'lu Elazığspor, yine Bülent Uygun zamanında Sivasspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Bilica'yı kadrosuna kattığını duyurdu.

2009-2010 sezonunda Fenerbahçe'ye gelen 33 yaşındaki defans, kendisini Elazığspor'a bağlayan 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Fanatik

B.DUMANLI
07.07.2012, 09:55
En güzel transferler bizde,el ne yaparsa yapsin ,kimi alirsa alsin.Sezon baslayinca farki herkes görecek.

Morten58
07.07.2012, 10:06
Elazığspor, Bilica'yı kaptı!
Bu sene Süper Lig'e yükselen Elazığspor, Fenerbahçe'nin defans oyuncusu Fabio Bilica ile 2 yıllık anlaştığını duyurdu.

Bu sene Bank Asya 1. Lig'i 2. sırada bitirerek Süper Lig'e yükselen Bülent Uygun'lu Elazığspor, yine Bülent Uygun zamanında Sivasspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Bilica'yı kadrosuna kattığını duyurdu.

2009-2010 sezonunda Fenerbahçe'ye gelen 33 yaşındaki defans, kendisini Elazığspor'a bağlayan 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Fanatik

Sedat Bayrak ile Bilica büyük ihtimal beraber oynayacak Elazığspor'da. Benim en cok merak ettigim konu ise 58 kim giyecek , veya giyecek oyuncu olacakmi. Gecen Sezon eski Sivassporlu Sedat Bayrak Orduspor'da ve ine eski Sivassporlu Bilica Fenerbahce'de 58 no'lu forma yi giymislerdi.

Mustafa58Ağa
07.07.2012, 10:59
http://www.youtube.com/watch?v=3DVIdyNTVw0
yukarıdaki linkteki şarkı bülent uygun'a hediyedir

Çılgın Türk
07.07.2012, 12:28
http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370_HP/2012/7/6/fft96mm1806481.jpg

Fanatik Besiktas'i Ti'ye almis :)

akifesk
07.07.2012, 13:05
bizim takıma başka biri mi transfer yapacak acaba. hayrına?

kaleci forvet ve defans lazım. geçen sezon gibi 4 yeriz 3 yeriz her maç gol yeriz. servet i kaptırdılar. bilica da gitti. kim kaldı geriye . ?? transfer politikamız yok ki boşuna kızıyoruz. nerde beleş oraya yerleş.

Morten58
07.07.2012, 13:12

kaleci forvet ve defans lazım. geçen sezon gibi 4 yeriz 3 yeriz her maç gol yeriz. servet i kaptırdılar. bilica da gitti. kim kaldı geriye . ?? transfer politikamız yok ki boşuna kızıyoruz. nerde beleş oraya yerleş.

beles mi ha yani Aatif Chahechouhe beles geldi , öyle olsun ozaman. Ayrica Servet , ve Bilica yasi hep dolmus oyuncular , hem ayrica Servet 1.Sezon oynamadi,bundan sonra faydali olacagini sanmiyorum.

Morten58
07.07.2012, 13:14

Ayrica evet Defansta özelikle Stoper mevkiisinde büyük sorunumuz var burada sana yüzde yüz katiliyorum, ama beles demen mantiksiz olmus!

akifesk
07.07.2012, 13:20
Ayrica evet Defansta özelikle Stoper mevkiisinde büyük sorunumuz var burada sana yüzde yüz katiliyorum, ama beles demen mantiksiz olmus!

Genel konuştum. Yani bonservs ödemeden oyuncu alma politikasını en iyi uygulayan bizimkiler. Ama bir yerde de paraya kıyman lazım. Hiçmi paramız yok. Kaç yıldır Süper ligdeyiz.

Mustafa58Ağa
07.07.2012, 13:27
kasımpaşa bile psv'den kaleci aldı biz

akifesk
07.07.2012, 13:29
kasımpaşa bile psv'den kaleci aldı biz

Yeniköyspordan (Mahalle takımı) birini aldık. İsmini unuttum.

furkancfc
07.07.2012, 13:32
Şimdi burada takıma sallıyanlar lig başlıyınca bir yere kaybolmayın :)

Mustafa58Ağa
07.07.2012, 13:43
Yeniköyspordan (Mahalle takımı) birini aldık. İsmini unuttum.

niye mahalle takımı emrespor olsa neyse hiç profesyonel ama niye amatör alıyoruz o kimki

Morten58
07.07.2012, 13:54
Genel konuştum. Yani bonservs ödemeden oyuncu alma politikasını en iyi uygulayan bizimkiler. Ama bir yerde de paraya kıyman lazım. Hiçmi paramız yok. Kaç yıldır Süper ligdeyiz.

Bu takima aslinda SivasLI Ömer Toprak lazim ,gerci Sivasspor'da oynasa Milli TAKIMA zor cagrilir!

Mustafa58Ağa
07.07.2012, 16:15
Bu takima aslinda SivasLI Ömer Toprak lazim ,gerci Sivasspor'da oynasa Milli TAKIMA zor cagrilir!

aptullah gider b...n kayserilileri alır

HALIL
07.07.2012, 20:13
bence bu sezon yine basarili olacagiz goreceksiniz

ünisivas
08.07.2012, 13:32
Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz'ın yeni takımı belli oldu. Burak, Rusya'nın Lokomotif Moskova takımı ile anlaştı.

Sabah Gazetesi Spor Müdür Yardımcısı Murat Özbostan'ın ulaştığı bilgiye göre;
Lokomotif Moskova 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Burak Yılmaz'ı transfer etti. Rus kulübü 5 milyon Euro'yu peşin verecek. Lokomotif Moskova, Burak Yılmaz'ı satarsa Trabzonspor'a yüzde 25 pay ödeyecek. Golcü futbolcunun yeni takımında yıllık 2,7 milyon Euro alacağı öğrenildi.

Morten58
08.07.2012, 14:14
Şener: ''Burak'ı L.Moskova'ya sattım''

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, trtspor.com.tr'ye beklenen açıklamayı yaptı: ''Burak'ı Lokomotiv Moskova'ya sattım, hayırlı uğurlu olsun.''

http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Images/Haber/Resized/08-07-sadri-%C5%9Fener.jpg

Transfer gündeminin en çok konuşulan ismi olan Süper Lig gol kralı Burak Yılmaz'ın, yeni sezonda formasını giyeceği takım belli oldu.

Adı özellikle Lazio ve Galatasaray ile anılan Burak Yılmaz'a son talip Lokomotiv Moskova oldu. Rus ekibi, golcü fubolcu ile anlaşırken, Trabzonspor yönetiminin de isteklerini yerine getirdi ve transfer dedikodularına en son dahil olmasına rağmen işi sonlandıran takım oldu.

trtspor.com.tr 'ye açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, '' Burak'ı 5 milyon Euro'ya sattım. Galatasaray daha iyi para veriyordu ama işi fazla oyaladı. Bu işin fazla uzamasını istemedim. Hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

Lokomotiv Moskova, Burak Yılmaz için kasasından 5 milyon Euro bonservis bedeli çıkaracak. Ruslar, bu parayı peşin olarak ödeyecek. Trabzonspor ayrıca, Burak Yılmaz'ın bir sonraki transferinden yüzde 25 pay alacak. Moskova temsilcisi, 3 yıllık anlaştığı golcü futbolcuya ise senede 3 milyon Euro ödeyecek.

HALIL
08.07.2012, 14:40
paragoz sadri paragoz burak'i para babalarina satar zaten iyi oldu burak'tan kurtuldu super lig

Çılgın Türk
09.07.2012, 21:01
http://gcdn.sporx.com/img/3/2012/isaakson34.jpg

Andreas Isaksson Kasimpasaspor'da

Spor Toto Süper Lig'e bu sezon yeniden yükselen Kasımpaşa, Hollanda ekibi PSV Eindhoven'dan İsveçli kaleci Andreas Isaksson'u kadrosuna kattı.

Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, müthiş bir kariyeri olan ve İsveç Milli Takımı'nın kalesini koruyan Andreas Isaksson'un transfer edildiği belirtilerek, ''1,99 metre boyunda ve 31 yaşında olan usta eldivenle 3 yıllık anlaşma sağlandı'' denildi.

Adı geçtiğimiz sezonlarda Galatasaray'la da anılan İsveçli kaleci, profesyonel kariyerinde, Trelleborg, Juventus, Djurgardens, Rennes, Manchester City ve PSV Eindhoven gibi takımlarda forma giydi.

Çılgın Türk
09.07.2012, 21:04
Kasımpaşa'dan bir bomba daha

Kasımpaşa'da transfer bombaları patlamaya devam ediyor. Bir dönem Beşiktaş'ın da gündemine gelen İsveçli file bekçisi Andreas Isaksson'u renklerine bağlayan Kasımpaşa, Fransa ekiplerinden Auxerre'de forma giyen forvet oyuncusu Dennis Oliech'i de kadrosuna dahil attı.

Transferle ilgili olarak Auxerre kulübünün resmi internet sitesinden Dennis Oliech ile Kasımpaşa'nın anlaşma imzaladığı belirtildi.

DENNİS OLIECH KİMDİR?

Futbol kariyerine Mathare United takımında başlayan ve 2006 yılında Nantes forması ile Avrupa futboluna adım atan 27 yaşındai Kenyalı golcü, 2008 yılında 1 Milyon Euro bonservis bedeliyle Auxerre kulübünün yolunu tuttu. Takımıyla bir sezon daha sözleşmesi bulunan Kenyalı futbolcu için Kasımpaşa'nın ne kadar bonservis bedeli ödeyeceği şu an için belirsizliğini korurken Oliech geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1'de 33 maçta 10 kez gol sevinci yaşadı. Oliech aynı zamanda Kenya Milli Takımı formasını da 54 kez terletti ve bu forma ile 28 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı

babapiton
09.07.2012, 21:06
Kasımpaşa'dan bir bomba daha

Kasımpaşa'da transfer bombaları patlamaya devam ediyor. Bir dönem Beşiktaş'ın da gündemine gelen İsveçli file bekçisi Andreas Isaksson'u renklerine bağlayan Kasımpaşa, Fransa ekiplerinden Auxerre'de forma giyen forvet oyuncusu Dennis Oliech'i de kadrosuna dahil attı.

Transferle ilgili olarak Auxerre kulübünün resmi internet sitesinden Dennis Oliech ile Kasımpaşa'nın anlaşma imzaladığı belirtildi.

DENNİS OLIECH KİMDİR?

Futbol kariyerine Mathare United takımında başlayan ve 2006 yılında Nantes forması ile Avrupa futboluna adım atan 27 yaşındai Kenyalı golcü, 2008 yılında 1 Milyon Euro bonservis bedeliyle Auxerre kulübünün yolunu tuttu. Takımıyla bir sezon daha sözleşmesi bulunan Kenyalı futbolcu için Kasımpaşa'nın ne kadar bonservis bedeli ödeyeceği şu an için belirsizliğini korurken Oliech geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1'de 33 maçta 10 kez gol sevinci yaşadı. Oliech aynı zamanda Kenya Milli Takımı formasını da 54 kez terletti ve bu forma ile 28 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı

Ben bu oyuncuyu transfer sezonu başladığınddan beri önerilere yazıyorum çok iyi oyuncu tam Türkiye'ye göre

sivaslıadem
10.07.2012, 12:16
Şener: ''Burak'ı L.Moskova'ya sattım''

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, trtspor.com.tr'ye beklenen açıklamayı yaptı: ''Burak'ı Lokomotiv Moskova'ya sattım, hayırlı uğurlu olsun.''

http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Images/Haber/Resized/08-07-sadri-%C5%9Fener.jpg

Transfer gündeminin en çok konuşulan ismi olan Süper Lig gol kralı Burak Yılmaz'ın, yeni sezonda formasını giyeceği takım belli oldu.

Adı özellikle Lazio ve Galatasaray ile anılan Burak Yılmaz'a son talip Lokomotiv Moskova oldu. Rus ekibi, golcü fubolcu ile anlaşırken, Trabzonspor yönetiminin de isteklerini yerine getirdi ve transfer dedikodularına en son dahil olmasına rağmen işi sonlandıran takım oldu.

trtspor.com.tr 'ye açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, '' Burak'ı 5 milyon Euro'ya sattım. Galatasaray daha iyi para veriyordu ama işi fazla oyaladı. Bu işin fazla uzamasını istemedim. Hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

Lokomotiv Moskova, Burak Yılmaz için kasasından 5 milyon Euro bonservis bedeli çıkaracak. Ruslar, bu parayı peşin olarak ödeyecek. Trabzonspor ayrıca, Burak Yılmaz'ın bir sonraki transferinden yüzde 25 pay alacak. Moskova temsilcisi, 3 yıllık anlaştığı golcü futbolcuya ise senede 3 milyon Euro ödeyecek.

adamlar rusyaya satıyorlar anca ,iyi para veriyorlar
şu transferden para kazanmayı bi biz beceremiyoruz

ama şimdiden soyluyorum: burakın milli takım kariyeri bana göre bitti
bunu iki sebepten düşünüyorum
1. fatih tekke gol kralı olarak gitti uefa kupası kazandı ama milli takıma cok az cağırıldı
2. burak bir cok teknik adam ile calıştı bir cok kulüpte oynadı ancak son iki sezon patlama yaptı aynı başarıyı sürdüreceğini düşünmüyorum

Çılgın Türk
10.07.2012, 14:28
Beşiktaş, Glasgow Rangers'ın kalecisi Allan Mcgregor ile bonservis bedelsiz olarak 3 yıllık anlaşma imzaladı.

ünisivas
10.07.2012, 21:40
Gelen Oyuncular
Oyuncu Adı Geldiği TakımMevkiiFiyat / Statü
Aatif ChahechouheChernomorets BurgasOrta Saha600.000
Abdülkadir ÖzgenBucasporForvet500.000
Alican KaradağKeçiörengücüOrta SahaAçıklanmadı
Doğa KayaAntalyasporOrta SahaBedelsiz
Korcan ÇelikayBeşiktaşKaleci90.000
Şaban ÖzelSakaryasporSavunma250.000
Toplam : 1.440.000 Euro

Giden Oyuncular
Oyuncu AdıGittiği TakımMevkiiFiyat / Statü
Michael Eneramo ForvetSerbest Kaldı
Sandro Orta SahaSerbest Kaldı
Timuçin KonukŞanlıurfasporSavunmaAçıkl anmadı
Toplam : 0 Euro
Zararda : 1.440.000 Euro

Gangstayigido
11.07.2012, 00:06
gidenler arasina kivanci da yaz.
benim anlamadigim neden biz kayseri gibi olamiyoruz.
amrabat gitmek istedi , adamlar hayir kalacaksin dediler ,simdi adam mum gibi oldu artik sesi bile cikmiyor.
herkes ögrenmis kariyeri yerde sürünen sivasspora geliyor tekrar parlatiyor ondan sonra adam biraz güzel sehir görünce gitmeye kalkisiyor nede olsa kal diye israr eden yok,cani isteyen gidiyor.

Morten58
11.07.2012, 15:21
http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Images/Haber/Resized/11-07-sel%27m-ya%5Bmur.jpg

Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk ile Alt yapı antrenörü Mustafa Şimşek Özkeş ile U-13 takımı antrenörü Orhan Ülke kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Toplantıda U-13 takımından bazı futbolcularla, Barcelona'ya seçilen Selim Yağmur da yer aldı. Basın Sözcüsü Kaan Savruk, U-13 takımının Türkiye 3'üncüsü olması ve Selim'in Türkiye'den Barcelona'nın alt yapı seçmelerine katılacak 3 futbolcudan biri olmasının, alt yapıya verdikleri önemi gösterdiğini söyledi.

Alt yapı antrenörü Mustafa Şimşek Özkeş ise, U-13 takımının ve Selim Yağmur'un başarısının planlı çalışmanın ürünü olduğunu söyledi. Özkeş, "1452 takımla başlayıp final grubuna kadar giden uzun yolda U-13 takımımız Galatasaray'a yenilerek Türkiye üçüncüsü oldu. 2008-2009 sezonunda U-14 takımımız Türkiye şampiyonu olmuş, A 2 takımımız Türkiye şampiyonasında Galatasaray`la final oynamıştı. Son yıllardaki bu başarılar yönetim kurulumumuz alt yapıya önem vermesi ve 10 antrenör arkadaşımızın gece gündüz özveriyle çalışmasının sonucu ede edilmiştir`` diye konuştu. U-13 takımı antrenörü Orhan Ülke de, son yıllarda alt yapıda güzel gelişmeler olduğunu, her zaman çıtayı yüksek tuttuklarını söyledi. Ülke şöyle dedi: æ`Türkiye şampiyonasında 3`üncü olduk. Galatasaray gibi önemli bir takıma kaybettik. Buna rağmen ortaya konulan mücadele ve çocuklarımızın başarısını görünce üçüncülüğe sevinemedik. Bu başarılan çok çalışmanın ürünü"

Hedef 100 yetenekli futbolcu arasına kalmak

Barcelona'nın alt yapı seçmelerine katılmaya hak kazanan Kayseri Erciyesspor A-2 takımı futbolcusu Selim Yağmur ise, hedefinin başarısını İspanya`daki seçmelerde de sürdürmek olduğunu söyledi. Selim, Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve Emre Aşık`ın yaptığı seçmelere Kayseri`den 6 futbolcunun gittiğini, son oynanan maçta Barcelona`ya gidecek 3 futbolcudan biri olmayı başardığını anlattı. Selim, æ`Futbolumu beğenen ve beni seçen Abdullah Avcı ve Emre Aşık hocalara teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. İnşallah buradaki başarımı İspanya`da da sürdürüp, kalıcı olmak istiyorum" diye konuştu.

Barcelona`da 55 ülkeden gelen oyuncular, Ağustos ayında gerçekleştirilecek 'The Chance' elemelerine katılacak. Bu elemelerde Nike'ın seçkin antrenörleri tarafından izlenecek en iyi 100 oyuncu FC Barcelona'nın dünyaca ünlü gençlik akademisinde düzenlenecek global finalde yarışmak üzere İspanya'ya gidecek. Finale kalan 100 oyuncu, Barcelona'da yoğun bir eğitim ve rekabet ortamında dünyanın önde gelen antrenör ve yetenek avcıları tarafından değerlendirilecek. Futbolcular, sporcuları daha iyi yetiştirmeye yardımcı olan 'SPARQ performans' antrenman ve test sisteminin de aralarında bulunduğu Nike antrenman programları kullanılarak değerlendirilecek.

ünisivas
12.07.2012, 15:18
Amrabat Aslan oldu!
Daha önce de Nordin Amrabat için Kayserispor Kulübü'yle bir türlü anlaşamayan Galatasaray, başkanlar devreye girince buzları eritti ve iki kulüp anlaşmaya vardı...

yorumyapıyombenya
12.07.2012, 15:46
Amrabat Aslan oldu!
Daha önce de Nordin Amrabat için Kayserispor Kulübü'yle bir türlü anlaşamayan Galatasaray, başkanlar devreye girince buzları eritti ve iki kulüp anlaşmaya vardı...

Lig TV'ye göre amrabat için Gs kayseriye 8.5 Milyon euro + 1 oyuncu verildiğini söyledi eğer doğruysa özür dileyerek ÇÜŞŞŞŞ demek istiyorum.

ünisivas
12.07.2012, 15:51
Lig TV'ye göre amrabat için Gs kayseriye 8.5 Milyon euro + 1 oyuncu verildiğini söyledi eğer doğruysa özür dileyerek ÇÜŞŞŞŞ demek istiyorum.

aynen katılıyrm ben de sana .:))))

Çılgın Türk
12.07.2012, 16:25
Kayserispor'u tebrik ediyorum her sene transferlerden cok iyi para kazaniyorlar... bazi anadolu kulüpleri örnek almalari!

58hsn58
12.07.2012, 16:47
gs, burak yilmazida borsaya bildirdi...

şahane yiğido
12.07.2012, 20:02
La Liga takımlarından Getafe, 25 yaşındaki Uruguaylı sağ bek oyuncusu Pablo Pintos'un Kasımpaşa'ya transfer olduğunu duyurdu.

bizim yönetim harbi uyuyor. kasımpaşa kadar olamadık arkadaş

KaanK
12.07.2012, 20:08
Irmak Kazuk : "Bize gelen haberlere gore transferin 5 Milyon Euro bedelini GS, geri kalan 3 Milyon Euro'yu Amrabat ödeyecek..."

Bedava oynayacak heralde bu kafasız :D

Respect58
12.07.2012, 21:39
Kasımpaşa Auxerre'dan Dennis Oliech'i transfer etmiş.

Kasımpaşanın çok zengin yönetimi var.Çok önemli futbolcuları kadrosuna katabilecek potansiyelleri varmış ancak bu yıl kullanmayacaklar büyük ihtimalle.Nur topu gibi bir baş belamız daha olacak ilerde galiba.

Çılgın Türk
14.07.2012, 13:29
Son Gakgoş Amr Zaki

Dış transferde 13 ismi renklerine bağlayan Elazığspor, aradığı forveti Mısır'da buldu.

Transfer çalışmalarını teknik direktör Bülent Uygun’un raporu doğrultusunda sürdüren Bordo-Beyazlılar, Mısır’ın Zamalek takımında forma giyen 29 yaşındaki Amr Zaki ile anlaşma sağladı. Daha önce İngiltere’de Wigan Athletic ve Hull City formaları giyen tecrübeli futbolcu, Mısır Milli Takımı’nın da vazgeçilmez oyuncularından. 60 kez giydiği Milli forma altında 29 kez fileleri havalandıran golcü oyuncunun lakabı ise ‘Mısırlı gladyatör.’ Zaki ile her konuda anlaşan yönetimin, oyuncuyla bugün İstanbul’da bir araya gelerek resmi imzayı attıracağı ifade edildi.

Fanatik