Orijinalini görmek için tıklayınız : Kamil Grosicki'li Polonya,Letonya'ı 1-0 devirdi!

Morten58
22.05.2012, 22:41
http://m.onet.pl/_m/6d2d61307fc341e2631e46f6d9333f c8,10,1.jpg

Sivassporumuzun YILDIZ ismi Kamil Grosicki'nin 90 dakika forma giydiği maçta , Polonlar Hazirlik macinda kazanan taraf oldu. Kamil Grosicki ayrica skorada katki sagladi kendisi cok güzel asit yapti ve Hannover 96'li Artur Sobiech golü atti. Kamil Grosicki ayrica eski savunma Oyuncumuz Denis Ivanovs ile formasini degisti. Siz degerli Yigidolar, Kamil Grosicki'nin takimimizda kalmasini ne kadar istiyorsunuz?

Morten58
22.05.2012, 22:43
sivasliyim sivassporlu grosickiden asist geldi hannover dogumlu ve hannoverde yasiyorum Hannover96 li Artur Sobiech gol atti :):):)

benozgurr
22.05.2012, 22:47
Valla kardes bizim kalmasini istememizden daha cok onun ne kadar kalmak istedigi onemli kalmak istiyorsa zaten kimse gondermez ama orda parlarsada o durmaz ama su kesin en azindan para kazandirir

58akif34
22.05.2012, 22:49
katkı saglayacaksa kalsın fakat bu sezon gıbı saman alevı gıbı bır parlayacak bır sönecek se iyi paraya satılabılır

infial§
22.05.2012, 22:55
grosicki kendını geliştirmelı bu sezon hem ovduk hemde kızdik ama takımda kalmalı,

Metal Gear
22.05.2012, 23:07
http://www.youtube.com/watch?v=beeZO_COJJ4&feature=related

kara
22.05.2012, 23:12
Grosicki artis martis ama seviyorum belkide taraftarın en çok sevdiği futbolculardan biridir

eyupk
22.05.2012, 23:16
aslında gerçekten çok iyi bir futbolcu grosicki, ama çokta bencil, gördük bu sezon bir maçta iyi oynarsa diğer maçta kesin kötü oynuyor.

58MUAMMER58
22.05.2012, 23:31
şimdi kalksakda adama kötü futbolcu desek ayıp olur gercekten çok iyi oyuncu sivasspora geldiğinden beri katkısı çok oldu birçok maçta silik oynaDI ilk geldiğinde tsaraftarla futbolcu nassıl bütünleşir gösterdi yalnız dikkattimi birşey çekti bizimkiler ona pas vermiyor veremiyor hele erman onun bölgesine tek top atmıyor hermaçta 2 3 pozisyon yakalıyor onuda bencilliğinden harcıyor eğer sivasspora batallla alex gibi biri alınırsa groseckide biraz daha takıma oynarsa sivassporu uçurur eger 1 maç iyi 5 maç ortada olmayacaksa parayı basana verilsin yerine 3 4 iyi adam alınır

poolat58
23.05.2012, 00:27
Grosicki bence kendini milli takıma saklıyordu şimdi orda patlama yapacak görürsünüz. çünkü isteyince durdurulamayan bi oyuncu. ayrıca ivanovs ile forma değiştirmesi de çok hoş bi olay.

tykinik58
23.05.2012, 07:13
Kesinlikle kalmalı.

35kağan58
23.05.2012, 07:14
Bir istikrar yakalasa zaten iyi futbolcu olduğunu herkes biliyor. Tek sorunu maçlardan önce kapalı kutu olması size maçı da getirebilir, kaybettiredebilir.
Ama her şeye rağmen sempatik bir oyuncu ve bence Sivasspor ile de özdeşleşti.

4eylül
23.05.2012, 07:18
kaliteli oyuncu ama istikrarsız bir günü bir gününü tutmuyor maçı çevi,recek yetenekte olduğuda ortada tabiki kalmasını isterim

PETKOVİC
23.05.2012, 08:41
ya abi o bizde oynamıyo 2 mac oynuyo 5 mac yatıyo herif sivası begenmiyo ki gitmek istiyo

58hsn58
23.05.2012, 10:12
kalirsa guzel olur tabii... ama cogu arkadaslarinda dedigi gibi 2 mac oynayip sonra yan gelip yatacaksa ozaman iyi paraya satilsin daha iyi bence...

mesut_tncsvs
23.05.2012, 10:35
bir parlayıp bir sönüyor istikrar yok ermanın dediği gibi süper bir yetenek ama tembel Euro 2012den sonra cok iyi bir paraya satılabilir ki buda en kötü 7 milyon Euro olur

58isML58
23.05.2012, 11:22
Benim sahsi fikrim ise, arkadaslardan birisi yazmiski Grosicki'ye pas atilmiyor. Evet hakli ben de cok dikkat ediyorum Erman genellikle orta bolgede topla bulustugunda ya sag tarafa yada direk one oynamayi tercih ediyor yada kendisi gitmeye calisiyor. Ama ne zaman grosicki'ye 2 top atiyor adam resmen oyle ortalar yapiyor yada calimlar atiyorki takimi pozisyona sokuyor. Tamam kabul ediyorum topda eziyor ama hangi oyuncu top ezmiyorki bunu Fenerli Alex bile yapiyor. Bu arada ben Grosicki'nin mutsuz oldugunu dusunmuyorum cunki kendisi gecen yaz evlendi vede karisiyla birlikte cok mutlu bir hayat suruyor. (Yani tam bi profesyonel hayata basliycak kivama geldi.) Bu arada ne kadar yetenekli olursa olsun bence kendisini kuvvetlendirmesi lazim girdigi mucadeleleri kazaniyor ama cok cabuk sakatlanabiliyor. Bununda nedeni ni kondisyonuna bagliyorum... Insallah yorumuma sicak bakarsiniz.

58^SiVaS^58
23.05.2012, 13:45
Benim sahsi fikrim ise, arkadaslardan birisi yazmiski Grosicki'ye pas atilmiyor. Evet hakli ben de cok dikkat ediyorum Erman genellikle orta bolgede topla bulustugunda ya sag tarafa yada direk one oynamayi tercih ediyor yada kendisi gitmeye calisiyor. Ama ne zaman grosicki'ye 2 top atiyor adam resmen oyle ortalar yapiyor yada calimlar atiyorki takimi pozisyona sokuyor. Tamam kabul ediyorum topda eziyor ama hangi oyuncu top ezmiyorki bunu Fenerli Alex bile yapiyor. Bu arada ben Grosicki'nin mutsuz oldugunu dusunmuyorum cunki kendisi gecen yaz evlendi vede karisiyla birlikte cok mutlu bir hayat suruyor. (Yani tam bi profesyonel hayata basliycak kivama geldi.) Bu arada ne kadar yetenekli olursa olsun bence kendisini kuvvetlendirmesi lazim girdigi mucadeleleri kazaniyor ama cok cabuk sakatlanabiliyor. Bununda nedeni ni kondisyonuna bagliyorum... Insallah yorumuma sicak bakarsiniz.

Aynen sana katiliyorum kardes cok dogru Grosickiye pas atilmiyor atildigi zamanda genellikle cok güzel pozisyonlar cikariyor grosicki

akkara58
23.05.2012, 15:03
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YZGKUanQGeo

YİĞİDO EMİR 58
23.05.2012, 15:05
kamil grosicki gitme gitmemesini istediğim tek adam

citothehan58
23.05.2012, 15:06
Aynen sana katiliyorum kardes cok dogru Grosickiye pas atilmiyor atildigi zamanda genellikle cok güzel pozisyonlar cikariyor grosicki

Aynen öyle kardesim ne güzel söylemissin!
Bence Grosicki sivas da memnun iyi oynuyor. Gollerle Assistlerle sivasin en kisa zamanda yildizi oldu. zaten biz futbolculari yildiz yapip cogu zaman satiyoruz!
Ama bence grosicki bizde kalacak cünki hanimiyla sizi cok seviyorum dedi.
hatta süper final da armayi gösterdi kalp yapti !
Ben ona inaniyorum bundan sonra düzgün oyniyacak bence daha yasi genc gönderilmemeli. o son maclarda polonya maclari icin oynamadi sakatlanmamak icin. ama 2012 yarismasi bitince siz görün bakim neler yapiyor ayni geldiginde manisa macinda ki gibi oynayip parlayacak dagitti defans takim kalmayacak.

nejmi58
23.05.2012, 15:35
Benim sahsi fikrim ise, arkadaslardan birisi yazmiski Grosicki'ye pas atilmiyor........... Insallah yorumuma sicak bakarsiniz.

yorumuna cok sicak bakiyorum...

akifesk
23.05.2012, 15:58
kesinlıkle takımda tutulmalı . patlama yapacaksa bizde yapsın o patlamayı..

ayrıca her an skoru değiştirebılecek bir hücüm silahı. bjk de Q7 bizde grosicki..

HALIL
23.05.2012, 16:13
bence bana kizacaksiniz ama grosicki gider biraz gerçekci olun insallah iyi bir paraya elimizden çikaririz elimizde patlamasin yeter

herkezin yeri doldurulur bir tek sivasspor kalicidir

Morten58
23.05.2012, 18:36
Benim sahsi görüsüm, Kamil Grosicki en az 1 yil daha Sivassporda tel dökmeli, dökecektirde! Insallah takimda kalir!

Morten58
23.05.2012, 18:59
http://www.youtube.com/watch?v=V8DXMNjNsSo

Bu Röpörtaj cok yeni bunu Türkceye civerebilen varmi aranizda?

tavatir
23.05.2012, 19:14

Sanırım Polonya kadrosu turnuvada 23 kişiye düşürülecek. Grosicki de bu listede yer almak istiyor.

citothehan58
23.05.2012, 19:15

Bundan sonra kim oyniyacak ben mi yoksa Maciek Rybus mi ?
Ama simden sonra elimden geleni yapacagim ilk 11 de oynamak icin!
Maciek cok cesitli bir oyuncu ancak benim ve onun icin ilk onbirde fazla yer olmuyor. Bunlari Sivassporlu orta saha oyuncusu söylüyor!