Orijinalini görmek için tıklayınız : Pazartesi Görüştük...
Morten58 06.06.2012, 20:34 Sivasporumuzun başarılı teknik direktörü Rıza Çalımbay "Sivassporumuz'la Yolumuz'a Devam" Dedi!
http://desmond.imageshack.us/Himg215/scaled.php?server=215&filename=fft99mf1036591.jpg&res=landing
Teknik patronumuz Rıza Çalımbay, "Beşiktaş'la görüştüm ama görüşen bir tek ben değilim. Beşiktaş yönetimi adı geçen teknik adamlarla tek tek görüşüyor. Başkanımdan izin alarak benimle de görüştüler. Ama ortada teklif filan yok. Başkaları Beşiktaş yönetiminin bu konudaki kararını bekleyebilir ama benim bekleme lüksüm yok. Ben Sivasspor'un teknik direktörüyüm ve şu andaki tek düşüncem Sivaspor'un geleceği. Bunun için yönetimimizle, başkanımızla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" dedi.
Çalımbay, ortada kendisine yapılan bir teklifin daha olmadığını belirterek, "Başkanımızda bir anlayış gösterdi ve görüşmeme izin verdi. Bir nevi onlara 'Ya anlaşın ya da Rıza hoca defterini kapatın' dedi. Başka teknik adamlar Beşiktaş yönetiminin karar vermesini bekleyebilirler, ama benim bir işim bir görevim var. Ve yeni sezonla ilgili Sivasspor olarak ciddi planlarımız büyük hedeflerimiz var. Dediğim gibi şu andan itibaren tek bir düşüncem var o da bu transfer dönemini ve kamp sürecini Sivasspor olarak en iyi şekilde değerlendirmek" dedi.
sert bir dille benim 1 yılllık mukavelem var diyeceksin olup bitecek
hoca beşiktaş dedikçe bjk nazlanıyor nazlanıyor hocam postu ucuza bırakma
Bu ifadelerden ben tatmin olmadım. Hatta bjk yönetimine ince birde mesaj var. Ben diğerleri gibi değilim, 1 hafta bekleyemem, elinizi çabuk tutun alacaksanız diyor.
Madem düşündüğünüz gibi devam kararı alsaydı, şunu demeliydi ;
Bu konu kapanmıştır, başında bulunduğum takımımla devam ediyorum....
Ben göremedim bu mesajı.....
Morten58 06.06.2012, 20:46 Lütfen artik eski konulari konusmiyalim, Rıza Çalımbay ile yola devam ve basta, is bitmistir. Artik Taraftarlar olarak Yigidolarimiz'A sahip cikalim gelecek Sezon Planlamalar yapilsin ve sanli Sivasporumuzun oyunculari bizim cok güzel Taraftarlarimiz var desin bunu duymak istiyorum, Seyirce Hayir, gercek Taraftar'a Evet!!!!
cemahmety 06.06.2012, 20:49 Hocam emin ol ki beşiktaşın durumu şuan sivasspor'dan daha iyi değil bucaspordan bile pahalı diye transfer yapamıyorlar. Sen sivasspor'a doğru transferleri yap yine müthiş bir takım oluruz sen yeterki aklından beşiktaşı çıkar
citothehan58 06.06.2012, 21:02 Riza Hocam hepimiz seni cok seviyoruz.
Sivasspor hepimizin gururu baska Sivasspor yoktur.
Sivasspora sivasli bir Teknik direktör cok yakisir.
Eskisehirdeyken fazla basarili olamamisdin burada basarili oldun daha da olacakssin biz sana inanip güveniyoruz taraftar olarak arkandayiz yeter ki su bjki unut gitsin. Onlarin durumu iyi degil onlarda iyi transfer bile yapamassin biz de yaparsin. Belki avrupaya gide bilirsek sana ihtiyacimiz olacak! Iyi transferler yap bizi gururlandir Hocam. BJK'a gidersen seni ayni Ertugurl Hoca gibi harcarlar. Eger gercek Yigidoysan Sivassporun arkasinda ol ve Sivasimizi destekle.
blacksky 06.06.2012, 21:08 Klavye basindan hocaya gider yapip duranlar.. basimiza yine sikeciler mi musallat olsun istiyorlar?.. Riza Hoca durum neyse acik acik soyluyor diye mi suclu oldu?
benozgurr 06.06.2012, 21:34 cok uzadı bu konu ısteselerdı zaten bu zamana kadar ıster alırlardı umarım artık tamamen kapanmıstır
burak58as553 06.06.2012, 21:44 Klavye basindan hocaya gider yapip duranlar.. basimiza yine sikeciler mi musallat olsun istiyorlar?.. Riza Hoca durum neyse acik acik soyluyor diye mi suclu oldu?
Eğer sen sezon sonunda 1 yıllık kontrat imzalayıp,Beşiktaş ile görüşüyorsan ben sana kızarım..Madem Beşiktaş'ı istiyordun o zaman Sivasspor ile 1 senelik anlaşmayacaktın.
Sivasspor'la anlaşıyorsan diğer takımlarla görüşmeyeceksin.
Kural bu kadar basit bence.Rıza Hoca Sivas'ı ve Sivasspor'u düşünüyorsa bunu yapmaması gerekir..
asabibaba 06.06.2012, 21:49 Rıza Çalımbay bitti mi?
Ahmet Nur Çebi'nin yaptığı açıklamaların ardından gündeme bomba gibi düşen Rıza Çalımbay iddialarına Karakartal.com yanıt buldu.
06 Haziran 2012 15:17
Kaynak : Karakartal.com
İsmi son günlerde Beşiktaş'ımız ile sık sık anılan Rıza Çalımbay yaşananlara Karakartal.com ve Sporx aracılığıyla açıklık getirdi.
İşte detaylar:
Beşiktaş’ın teknik direktör adayları arasında ilk sırada yer alan ve bugün yönetici Ahmet Rıza Çebi’nin açıklamalarının ardından “Rıza Çalımbay ile görüştük” açıklamalarına tecrübeli teknik adam son noktayı koydu.
Sivasspor teknik patronu Rıza Çalımbay Karakartal.com'a , “Beşiktaş’la görüştüm ama görüşen bir tek ben değilim. Beşiktaş yönetimi adı geçen teknik adamlarla tek tek görüşüyor. Başkanımdan izin alarak benimle de görüştüler. Ama ortada teklif filan yok. Başkaları Beşiktaş yönetiminin bu konudaki kararını bekleyebilir ama benim bekleme lüksüm yok. Ben Sivasspor’un teknik direktörüyüm ve şu andaki tek düşüncem Sivaspor’un geleceği. Bunun için yönetimimizle, başkanımızla çalışmalarımızı devam ettiriyoruz” dedi. Çalımbay, ortada kendisine yapılan bir teklifin daha olmadığını belirterek, “Başkanımızda bir anlayış gösterdi ve görüşmeme izin verdi. Bir nevi onlara “ya anlaşın ya da Rıza hoca defterini kapatın” dedi. Başka teknik adamlar Beşiktaş yönetiminin karar vermesini bekleyebilirler, ama benim bir işim bir görevim var. Ve yeni sezonla ilgili Sivasspor olarak ciddi planlarımız büyük hedeflerimiz var. Dediğim gibi şu andan itibaren tek bir düşüncem var o da bu transfer dönemini ve kamp sürecini Sivasspor olarak en iyi şekilde değerlendirmek” dedi.
Özel Haber: Eray Emin Aydemir
Twitter: https://twitter.com/#!/ErayEAydemir
KAYNAK:http://www.karakartal.com/futbol/riza-calimbay-bitti-miSXHBQ48471SXQ
asla bu kivrakligini unutamiyacagiz ama malesef agir konustum hocam ama ! :mad:
eyuphulagu 06.06.2012, 21:51 Çalımbay yüzde elli!
"Tam teknik direktör meselesine yoğunlaşıp, karar verecekken, bütün dikkatimiz dağılıyor" diyen Beşiktaş'ın 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, konu ile ilgili açıklama yaptı..
Radyospor'dan Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Çebi, "Teknik direktör arayışlarımız devam ediyor; ancak kafamızı her kaldırdığımızda bir sorunla karşı karşıya kalıyoruz. Ya icraa geliyor ya da ihtarname çekiliyor. Tam teknik direktör meselesine yoğunlaşıp, karar verecekken, bütün dikkatimiz dağılıyor. Dediğiniz doğru. Rıza Çalımbay'la bir görüşme oldu. Pazartesi günü bu görüşmeyi yaptık" dedi.
ANLAŞMA OLASILIĞIMIZ YÜZDE 50'DİR
2. Başkan Çebi, görüşmenin içeriğinin sorulması üzerine, "Karşılıklı düşüncelerimizi ifade ettik. Yeni bir görüşme yapabiliriz. Şu an için bir sonuca ulaşılmış değil. Rıza hocayla da anlaşma olasılığımız yüzde 50'dir" diye konuştu.
2 GÖRÜŞME OLDU
Rıza Çalımbay ise konuyla ilgili olarak, "Görüşme yaptık. Tamer Kıran'la görüştük. Ancak daha önce de görüştük. Bu ilk değildi. 2 görüşmemiz oldu; ama benim beklemeye fırsatım yok. Benim durumum diğer teknik direktörlerden farklı. Sivasspor'u çalıştırıyorum. Sivasspor da benim için çok önemli. Burada transferlerimizi yapacağız. Çalışmalara başlayacağız. Bana son görüşmemizde "1 hafta bekle" dendi. Fakat bu içinde bulunduğumuz durumda uzun bir süre" dedi.
MECNUN ODYAKMAZ, BEŞİKTAŞLI İDARECİLERLE GÖRÜŞTÜ
Rıza Çalımbay, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın da Beşiktaş'la konuyla ilgili bir görüşme yaptığını belirterek, "Mecnun başkan geçen Pazar günü Beşiktaşlı idarecilerle görüştü. 'Rıza hocayı istemeniz önemli, bizim için gurur verici; fakat biz bir an önce karar vermenizi rica ediyoruz. Biz hocamızdan vazgeçmek istemiyoruz. Kendisi bizden sözleşmesine Beşiktaş'la ilgili madde koyulmasını istedi. Biz de sadece Beşiktaş'tan teklif gelirse sizi bırakmayı kabul ederiz. Başka takımlar için bu geçerli değil, diyerek önerisini kabul ettik. 1 gün içerisinde bu durumu netleştirelim' dedi. Bir sonuç çıkmadı. Biz Sivasspor'u düşünmek zorundayız. Daha dün 3 transfer yaptık. Ben Beşiktaşlıyım, ama burada takımımı yönetmek durumundayım. Zaman kaybedemem" diye konuştu. Kaynak:Ajansspor.com
06 Haziran 2012 , 13:42
eyuphulagu 06.06.2012, 22:04 Çalımbay yüzde elli!
"Tam teknik direktör meselesine yoğunlaşıp, karar verecekken, bütün dikkatimiz dağılıyor" diyen Beşiktaş'ın 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, konu ile ilgili açıklama yaptı..
Radyospor'dan Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Çebi, "Teknik direktör arayışlarımız devam ediyor; ancak kafamızı her kaldırdığımızda bir sorunla karşı karşıya kalıyoruz. Ya icraa geliyor ya da ihtarname çekiliyor. Tam teknik direktör meselesine yoğunlaşıp, karar verecekken, bütün dikkatimiz dağılıyor. Dediğiniz doğru. Rıza Çalımbay'la bir görüşme oldu. Pazartesi günü bu görüşmeyi yaptık" dedi.
ANLAŞMA OLASILIĞIMIZ YÜZDE 50'DİR
2. Başkan Çebi, görüşmenin içeriğinin sorulması üzerine, "Karşılıklı düşüncelerimizi ifade ettik. Yeni bir görüşme yapabiliriz. Şu an için bir sonuca ulaşılmış değil. Rıza hocayla da anlaşma olasılığımız yüzde 50'dir" diye konuştu.
2 GÖRÜŞME OLDU
Rıza Çalımbay ise konuyla ilgili olarak, "Görüşme yaptık. Tamer Kıran'la görüştük. Ancak daha önce de görüştük. Bu ilk değildi. 2 görüşmemiz oldu; ama benim beklemeye fırsatım yok. Benim durumum diğer teknik direktörlerden farklı. Sivasspor'u çalıştırıyorum. Sivasspor da benim için çok önemli. Burada transferlerimizi yapacağız. Çalışmalara başlayacağız. Bana son görüşmemizde "1 hafta bekle" dendi. Fakat bu içinde bulunduğumuz durumda uzun bir süre" dedi.
MECNUN ODYAKMAZ, BEŞİKTAŞLI İDARECİLERLE GÖRÜŞTÜ
Rıza Çalımbay, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın da Beşiktaş'la konuyla ilgili bir görüşme yaptığını belirterek, "Mecnun başkan geçen Pazar günü Beşiktaşlı idarecilerle görüştü. 'Rıza hocayı istemeniz önemli, bizim için gurur verici; fakat biz bir an önce karar vermenizi rica ediyoruz. Biz hocamızdan vazgeçmek istemiyoruz. Kendisi bizden sözleşmesine Beşiktaş'la ilgili madde koyulmasını istedi. Biz de sadece Beşiktaş'tan teklif gelirse sizi bırakmayı kabul ederiz. Başka takımlar için bu geçerli değil, diyerek önerisini kabul ettik. 1 gün içerisinde bu durumu netleştirelim' dedi. Bir sonuç çıkmadı. Biz Sivasspor'u düşünmek zorundayız. Daha dün 3 transfer yaptık. Ben Beşiktaşlıyım, ama burada takımımı yönetmek durumundayım. Zaman kaybedemem" diye konuştu. Kaynak:Ajansspor.com
06 Haziran 2012 , 13:42..Rıza Hoca ne yapmak istiyor acaba?Bundan önceki bir çok açıklamada bana bjk dan hiç teklif gelmedi diye konuşmuştu..Ama bugün yapılan son açıklamada bunun böyle olmadığı Rıza Hocanın bjk ile bir görüşme daha yaptığı açığa çıktı...Rıza hoca son açıklamada son görüşmeyle birlikte bu bizim 2. görüşmemiz diyor...Sivassporun niçin tarnsfer yapamadığı da böylece belli olmuş oldu..Sivasspor anlaşılan oyuncularla eğer Rıza Hoca ile yola devam edilecekse sözleşme imzalayacak;Rıza Hoca giderse belki de bu oyuncular yerine yeni gelecek hocanın istediği oyunculara yönelinecek...Bu iş çok uzadı;başka bir takım olasaydı;hele bu takımlardan biri zirveyi hedefleyen bir takım olsaydı ;o takım Rıza Hoca'nın biletini çoktan kesmişti bile..Umarım bu iş burada nihayet kazanır;Rıza Hoca da mesaisini tekrar Sivasspor için harcar...Bu iş uzarsa bundan en büyük zararı bence ilerde sivasspor görür...Rıza Hoca kesin kararını vermeli;gidecek mi yoksa kalacak mı?
bulentt07 06.06.2012, 22:23 Rıza hocamızın kalmasına cok sevındım kızanlar galıba ondan daha ıyısını bulacagına ınanıyorlar
Metal Gear 06.06.2012, 22:23 Klavye basindan hocaya gider yapip duranlar.. basimiza yine sikeciler mi musallat olsun istiyorlar?.. Riza Hoca durum neyse acik acik soyluyor diye mi suclu oldu?
Her söylediğin doğru olsun ama her doğruyu her yerde söyleme demiş atalarımız
yınemi olmadı hoca bjk işin:mad::mad:
asla bu kivrakligini unutamiyacagiz ama malesef agir konustum hocam ama ! :mad:
Bırakın artık bu işleri kardeşim bakın önünüze artık... Her sezon da böyle yada buna benzer şeyleri yaşar Anadolu takımları... Hatası ile doğrusu ile yanlışı ile geldi geçti artık... Asıl bundan sonrasını tartışmalıyız.. Hoca giderse kıtlık yok alırız buluruz mutlaka çalıştıracak bir babayiğit. Bu alem böyle gidiyor alışın artık...
ahmet ali 06.06.2012, 23:11 Klavye basindan hocaya gider yapip duranlar.. basimiza yine sikeciler mi musallat olsun istiyorlar?.. Riza Hoca durum neyse acik acik soyluyor diye mi suclu oldu?
Bu şikeciler dedikleriniz kimler?Açık açık soyleyin ögrenelim..
Rıza Çalımbay giderse bu her kimseler şikecilerden başkaları Sivasspor'a gelemez mi??..Sivasspor bu kadar çaresiz takım mı sizce??
sivasfutbol 06.06.2012, 23:49 tüh gördünmü yinemi sivassporda kaldı?
58MUAMMER58 07.06.2012, 01:02 RIZA HOCAMIZIN açıklamaları beni tam tatmin etmedi bunu kaçgündür söylüyor zaten sivassporun başındayım diye demeçlerinde bjk isterse giderim diye sözlü anlaşma yapmış deniliyor hocanın bjk ye gitmesini anlayışla karşılarım ancak bu edebiyle adabıyla olmalı takımın basındayım deyip yarın bjk beni istedi ben gidiyorum hadin eyvallah derse çok yazık olur :mad: ben şöyle bidemeç bekliyordum basında yazılan çizilen beni ilgilendirmiyor bjk degil barcelona bile beni istese önümede kamyonla euro koysalar gitmiyoruum bukadar :mad:hersezon bi kötü olay sivassporu buluyor sezona rahat başlıyamıyoruz hoca gider gitmez bilememde kredisini bayaa yedi takım kötü gittiğinde hep aklın bjk dydi takıma kafa yormadın diyecekler bizimmillet der enkısa zamanda gerekli transferler yapılırda sezonada hazır gireriz dedikodudan o onu demiş bu bunu demiş asparagas transfer ve yalan haberlerden iyice bıktık ayrıca takımla ilgili gelişmeleri fanatikten yada diğer gazetelerden değil bizzat kulüp basın sözcüsünden dinlemek istiyorum bu büyük sorunuda yönetim çözer inş:mad:
şarkışla 58 07.06.2012, 01:57 Şimdi bjk Rıza Hoca ya 10 gün sonra da olsa teklif yapacak ama Rıza Hoca gitmeyecek öyle mi.İnanan var mı acaba................
yaw bu taraftarı üzmeye ne hakkı var hocanın anlamıyorum, yeter eğer gidiceksen git kalıcaksan adamca kal şöyle.
biz bu cevabı çok daha önce bekliyorduk hocam geç kaldın
rıza hoca ya sadece şunu sormak ıstıyorum,gıtmek mi zor kalmak mı?
YİĞİDO EMİR 58 07.06.2012, 11:37 hdi bakalım hayırlısı olsun
35kağan58 07.06.2012, 18:42 Hele şükür ağzından net bir şey çıktı. Sivasspor'da başarılarının devamını diliyoruz hocam.
HOLYWOOD HOGAN 07.06.2012, 19:50 İkinci başkan Çebi: Rıza Çalımbay ile masaya oturduk, net bir bir sonuç yok, anlaşma olasılığımız yüzde 50!
Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Rıza Çalımbay ile görüştüklerini doğruladı. Radyospor'dan Özgür Sancar'a konuşan Çebi, "Kafamızı her kaldırdığımızda bir sorunla karşı karşıya kalıyoruz. Ya icra geliyor ya da ihtarname çekiliyor. Ama Rıza hoca ile pazartesi görüştük ve karşılıklı düşüncelerimizi ifade ettik. Yeni bir görüşme yapabiliriz. Şu an için bir sonuca ulaşılmış değil. Rıza hocayla da anlaşma olasılığımız yüzde 50'dir" ifadesini kullandı.
BEKLEYECEK ZAMANIM YOK
Teknik direktör Rıza Çalımbay da konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "Evet, görüştük. Ancak bu ilk değildi. İki görüşmemiz oldu fakat benim beklemeye fırsatım yok. Durumum diğer teknik direktörlerden farklı. Sivasspor'u çalıştırıyorum, Sivasspor da benim için çok önemli. Burada transferlerimizi yapacağız. Bana son görüşmemizde 'bir hafta bekle' dendi. Fakat bu, içinde bulunduğumuz durum için uzun bir süre."
BIRAKMAK İSTEMEYİZ
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Rıza Çalımbay'ı bırakmak istemediklerini ifade etti. Otyakmaz, "Kendisi bizden sözleşmesine Beşiktaş'la ilgili madde koyulmasını istedi. Biz de 'sadece Beşiktaş'tan teklif gelirse bırakmayı kabul ederiz' diyerek kabul ettik" dedi.
Kaynak:fotomaç
Çılgın Türk 07.06.2012, 20:03 Bu haber artik bayatidi. Riza hoca Sivasspor'da kaliyor (%99)
Besiktasin hocasi ya Denizli ya da Gerets olacakmis..
Morten58 07.06.2012, 20:22 Bu haber silinsin cok eskidi artik basimiz arimasin bir yandan teknik direktör biryandan sike.
arkadaşlar lutfen riza ÇALIMbay ile ılgılı forma konu açmayin,hoca yapacağını yaptı kulubumuzu itibarsızlaştırdı
Olay bitmiştir kapatalım artık bu konuları rıza çalımbayla yola devam.
|
|