Orijinalini görmek için tıklayınız : Genç futbolcu kansere yenildi
Abdullah DuMaN 25.06.2012, 11:50 La Liga takımlarından Real Betis'te forma giyen 23 yaşındaki savunma oyuncusu Miquel Roque hayata gözlerini yumdu.
http://img6.mynet.com/ha7/f/fut-kanser.jpg
La Liga takımlarından Real Betis'te forma giyen 23 yaşındaki savunma oyuncusu Miquel Roque yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hayata gözlerini yumdu.
Real Betis Kulübü'nden yapılan açıklamada, 2011 yılının Mart ayından bu yana yakalandığı kanser hastalığından kurtumal için tedavi gören İspanyol savunma oyuncusunun yaşamını yitirdiğini duyurdu.
Ülkeyi yasa boğan ölümün ardından twitter'da birçok isim bu acıyı paylaşırken; Barcelona'nın başarılı savunma oyuncusu Gerard Pique, "Manchester United'da oynadığım dönemde Liverpool'da oynuyordu. Huzur içinde yat arkadaşım" açıklamasını yaptı.
Rafael Benitez'in Liverpool'u çalıştırdığı dönemde İngiliz kulübüne transfer olan Roque, A takımda ilk maçını 5 Aralık 2006 tarihinde Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı giymişti. Galatasaray'ın Liverpool'u İstanbul'da 3-2 yendiği maçta Roque 84. dakikada Xabi Alonso'nun yerine oyuna girmişti.
PETKOVİC 25.06.2012, 12:10 Allah rahmet eylesin üzüldüm
oguzhan_1616 25.06.2012, 12:13 Allah rahmet eylesin.
Maalesef çok sağlıksız nesiller bizi bekliyor...
35kağan58 25.06.2012, 12:45 İnsanlar ölür. Hiç spor yapmazdı onun da etkisi vardı denir.
Adam futbolcu her gün spor yapar, sağlıklı beslenir. Genç yaşta vefat eder.
Allah rahmet eğlesin...
daha gençecik kardesim ya allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
Murat ARICI 25.06.2012, 20:40 Müslüman olsa Allah rahmet eylesin derdim..Ya şimdi..?
Müslüman olsa Allah rahmet eylesin derdim..Ya şimdi..?
cennet'e gitmek için illaha musluman mi olmak gerek hristiyan'da olsak musluman'da sonuçta hepimiz ayni sey'e inaniyoruz insanin kalbi temiz olsun yeter
FirtinaK 25.06.2012, 21:25 cennet'e gitmek için illaha musluman mi olmak gerek hristiyan'da olsak musluman'da sonuçta hepimiz ayni sey'e inaniyoruz insanin kalbi temiz olsun yeter
Kardes isine karismak istemem ama istersen bir arastir. Bizim inandigimiz cennete tabiiki sadece müslümanlar girer. Lütfen cevap yazdigim icin yanlis anlama ama bir müslüman olarak uyarmak boynumun borcu.
Bir futbol forumunda dini konularin istenilmedigini biliyorum ama duramadim sürcü lisan ettiysem affola.
Not: Hayatini kaybeden futbolcuya bir insan olarak üzüldüm yakinlarina sabir diliyorum.
Morten58 25.06.2012, 21:43 Kardes isine karismak istemem ama istersen bir arastir. Bizim inandigimiz cennete tabiiki sadece müslümanlar girer. Lütfen cevap yazdigim icin yanlis anlama ama bir müslüman olarak uyarmak boynumun borcu.
Bir futbol forumunda dini konularin istenilmedigini biliyorum ama duramadim sürcü lisan ettiysem affola.
Not: Hayatini kaybeden futbolcuya bir insan olarak üzüldüm yakinlarina sabir diliyorum.
Biz Müslümanlar olarak kim olursa olsun güzel huylu güzel ahlakli olmamiz gerekir , tabiki bir hiristiyan veya yavudi olan insana Müslüman olmayi önerebilirsin tabiki önce dinimizin güzeliklerini anlatarak , zaten bir Müslüman iyi huyluysa güzel ahlakliysa kisi ister gayrimüslim olsun senin iyi insan oldugunu söyler.
Mekanni Cennet olsun demeye gerek yok Müslüman olmayanlara ama Allah rahmet eylesin diyebilirsin , !
şarkışla 58 25.06.2012, 23:18 Allah günahlarını affetsin.Genç yaşta ölüm zor.Ayrıca kanser denilen melet en sağlıklı beslenen topçuyu bile bulabiliyor.
serrrkan 25.06.2012, 23:49 Gurur duyarak farkettimki Çanakkale'de vatanını bölmeye gelen ecnebiyi sırtına alıp cephesine taşıyan,kendi yarasındaki bezi düşman askerine saran bir ecdadın torunları hala aynı hassasiyetle bir hristiyan için rahmet okuyor..
Allah böyle mükemmel bir milletin benliğini zedelemeye çalışanlara aman vermesin.
Gurur duyarak farkettimki Çanakkale'de vatanını bölmeye gelen ecnebiyi sırtına alıp cephesine taşıyan,kendi yarasındaki bezi düşman askerine saran bir ecdadın torunları hala aynı hassasiyetle bir hristiyan için rahmet okuyor..
Allah böyle mükemmel bir milletin benliğini zedelemeye çalışanlara aman vermesin.
hay agzini opeyim super konustun :)
Murat ARICI 26.06.2012, 14:14 cennet'e gitmek için illaha musluman mi olmak gerek hristiyan'da olsak musluman'da sonuçta hepimiz ayni sey'e inaniyoruz insanin kalbi temiz olsun yeter
Cennete girmek için kalp temizliği yetmiyor hepimiz aynı şeye inanıyoruz derken sende mi BABA OĞUL KUTSAL RUHA İNANIYORSUN ? hayır biz sadece Allaha inanıyoruz..
Cennete girmek için kalp temizliği yetmiyor hepimiz aynı şeye inanıyoruz derken sende mi BABA OĞUL KUTSAL RUHA İNANIYORSUN ? hayır biz sadece Allaha inanıyoruz..
soylediklerimi tamamen yanlis anlamayin ah bi kendimi dogru duzgun anatabilsem neyse burada futbol konusalim baska bir sey degil
|