http://hm.cdn.md/img/haberbuyuk/g/glasgowrangers466262.JPG 49 milyon sterlinlik vergi borcu nedeniyle geçen Şubat ayında kayyuma devredilen, ardından İskoçya Futbol Federasyonu tarafından 1 yıl transfer yasağı ile 160 bin sterlin para cezasına çarptırılan 139 yıllık kulüp, yapılan oylamada 30 takımdan 25'inin karşı çıkması nedeniyle 1. Lig yerine 3. Lig'de yoluna devam edecek. Sheffield United'ın eski başkanı Charles Green'in başında olduğu konsorsiyum tarafından satın alınan Rangers, Premier League fikstür çekimine de dahil edilmemişti.
Glasgow Rangres'ın küme düşmesi nedeniyle, Celtic ile oynadığı dünyaca ünlü ''Old Firm'' derbileri gelecek sezon ligde oynanamayacak.
ozledımeskıyı
14.07.2012, 16:30
Batan geminin mallarını almalıyız Lafferty kaçtı ama kalanlara Sivassporun kapısı açık:)
babapiton
14.07.2012, 16:46
Sone Aluko'yu alabiliriz iyi oyuncu 2.forvet olarak oynar
sıvaslıharun58
14.07.2012, 18:15
iyi bir defans alabiliriz.
ne duruyoruz transfer yapalim mi diyorsunuz ! once bir geçmis olsun deyin yazik ya ya bize olsaydi allah vermesin ne aci bir olay
Caner POLAT
15.07.2012, 00:39
Aynı durumda fb olsa neler neler yaparlardı :)
Casanova Rasit
15.07.2012, 02:34
vallaha ben üzüldüm o takima, koskoca takim...
biz acaba neyprdik öyle bir durum da?!
B.DUMANLI
15.07.2012, 07:58
Glasgow gibi bir takimin 3.lige düsürülmesine,basta Celtik cok üzülmüstür.Glasgow olmadan Iskocya ligi´ninde bir anlami kalmadi.
ozledımeskıyı
15.07.2012, 14:13
ne duruyoruz transfer yapalim mi diyorsunuz ! once bir geçmis olsun deyin yazik ya ya bize olsaydi allah vermesin ne aci bir olay
Halil kardeşim süperligden Gançlerbirliği düşse neyse de rangers a hiç acımam ama taraftarına üzüldüm artık Glasgow lu arkadaşları yiğido olmaya çağırıyorum :D
tekdoktirin
15.07.2012, 16:41
bence kaleci önemli nihat hariç yok oda yedek olmalı derim
35kağan58
15.07.2012, 19:34
Düşenin dostu olmaz oyuncuları kapış kapış gider.
Not; kanat forvet Lafferty, geçen sene Bursa'nın gündemine de gelen sağ bek Whittaker, sağ açık Steven davis kadrosundaki hala iş yapabilecek oyuncular...
Laffarty ismi büyük sukse yapacaktı Sivasspor da,yazık oldu
Ricardo Pedriel
14.08.2012, 23:30
bizimkiler anca haberlere güler
bizim yönetim paraya kıyamıyor arkadaşlar mezara götürecekler galiba belki bonservsi elinde olan amatör kümeden futbolcular alabililer :mad::mad::mad::mad:
Ricardo Pedriel
15.08.2012, 00:56
bizim yönetim paraya kıyamıyor arkadaşlar mezara götürecekler galiba belki bonservsi elinde olan amatör kümeden futbolcular alabililer :mad::mad::mad::mad:
kendileri yiyor paraları.erdal sarılar bence parayı owen'a yatıracağını düşündüğü için güldü
Biz olsak hemen bir yardım programıyla takımı kurtarırdık.ünlüler konser düzenler tvlerde yardımlar ve tabiki gsm operatorlerinden şu numaraya mesaj atın 5 tl bağışlayın filan