Orijinalini görmek için tıklayınız : Hocadan 12. adama

Abdullah DuMaN
07.08.2012, 11:36
Çalımbay'dan 12. adama

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 18 Ağustos'ta başlayacak yeni sezon öncesi taraftarlara seslendi.

http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2012/8/6/fft1mm1852459.jpg

Taraftarların her maça ilgi göstermesini isteyen başarılı hoca, “Bizim için önemli olan taraftarlarımızın destek vermesi. Kendi sahamızda ve deplasmanda oynayacağımız tüm müsabakalarda 12. adamımızı yanımızda görmek istiyoruz. Sivasspor’dan başarı bekleniyorsa, taraftarlar da takımlarının yanında yerlerini almalı” sözlerini sarfetti

Fanatik

etzel1967
07.08.2012, 11:41
beş liraya kıyıp maça gitmezler, buradan yönetime hocaya bela okurlar...öncelikle sen taraftar olarak üzerine düşeni yap, sonra karşı taraftan bekle...

Ahwettt
07.08.2012, 11:55
Hocam Sivassporda tarafttar yokki Sivassporun taraftarı sanal taraftar ancak sanal alemde eleştirmeyi dalga geçmeyi bilirler. Sivassporun kalıplaşmış 4 yada 5 bin taraftarı var gerisi yalan Hele Sivasta yerel basın asla yok. Liğ bittiiği zaman yerel basın denen hiç bir basın bulamazsın. Yarın 4 eylül stadına gelerek 2 röportaj yapmakla basıncılar yaptıklarını zannederler köşe yazarlarıda savunması olmayan taraftarları eleştirirler. Liğ başladığında zaten kalıplaşmış taraftarın olan 4-5 bin taraftar 4 eylül stadına olurlar Hocam.. Eğer 350binlik bir şehirde 2.500 kombine bileti tükenmiyorsa kimse Sivasspor taraftarı yım demesin 350 bin kişilik şehirde 15 bin kişilik satad dolmuyorsa bu sivasın ayıbıdır. Yönetimin yapacağı tek şey var yarın fener galatasaray beşiktaş trabzon maçaltını en az 100 TL Yapacaklar z

HALIL
07.08.2012, 12:03
riza hoca'yada yazik tarafarlar ve yonetim arasinda sıkışıp kaldi

58^SiVaS^58
07.08.2012, 13:58
beş liraya kıyıp maça gitmezler, buradan yönetime hocaya bela okurlar...öncelikle sen taraftar olarak üzerine düşeni yap, sonra karşı taraftan bekle...

Aynen sana katiliyorum

Salim58
07.08.2012, 14:01

Beş lirayı bırak beleş maça bile gitmiyorlar.

SiVaS YıKıLMaZ
07.08.2012, 14:35
siz yeterki zirveye oynayın

58YIGIDO58
07.08.2012, 14:58
Birak lutfen hoca taraftarin stadi doldurmasindan once taraftari memnun etmen gerekir hani is bitirici kaliteli bir Santrafor alabildinmi ben Almanyada yasiyorum ama sahsi gorusum benim bildigim bu taraftar Santrafor alinmadikca Maca gelmez

abdullahmkaya
07.08.2012, 16:28
İstanbuldaki her maça Allah izin verirse gidiyorum

elbeylii
07.08.2012, 16:32
Birak lutfen hoca taraftarin stadi doldurmasindan once taraftari memnun etmen gerekir hani is bitirici kaliteli bir Santrafor alabildinmi ben Almanyada yasiyorum ama sahsi gorusum benim bildigim bu taraftar Santrafor alinmadikca Maca gelmez

helal gardas konus kaç aydır transfer haberini bile doğru dürüst veren biri çıkmadı sonrada benden medet um yap bi iş bitirici transfeer gör bakalım

58akif34
07.08.2012, 17:36
12. adamı temsılen ben gelecem hocam ınsallah buyuk işler başaracaz hep beraber

dogan5880
07.08.2012, 17:43
sıvas ın yerlı halkı maça verılen paraya acıyor 5 tl maça verceme dıyor kahvede oyun oynarım yada ınt cafelerde zaman geçırırm dıyor bırazda ekonomı ıyı olması lazım

58akif34
07.08.2012, 17:45
taraftar transfer istedi yönetim cok iyi transfer yaptı şimdi görelim bayler bayanlar merdivenden kayanlar atıp tutanlar istifa çağriları yapanlar stattakı koltuklar bos doldurma zamanı gorecez bakalım sezon sonna kadar yıne aynı kar soguk ayaz demeden takımını destekleyen taraftar mı gelecek yoksa yenılerı mı ılave olacak

Burak Çimen
07.08.2012, 20:10
taraftar transfer istedi yönetim cok iyi transfer yaptı şimdi görelim bayler bayanlar merdivenden kayanlar atıp tutanlar istifa çağriları yapanlar stattakı koltuklar bos doldurma zamanı gorecez bakalım sezon sonna kadar yıne aynı kar soguk ayaz demeden takımını destekleyen taraftar mı gelecek yoksa yenılerı mı ılave olacak

Şampiyonluğa oynadığımız sene gelen taraftar her maça her sezon gelse bu takım coşar. Seyirci çok büyük etken. Hem yönetim için hem de futbolcular, teknik direktör vs. için... Bu sene de şampiyonluğa oynarsak yine aynı taraftar gelir... Yoksa gerçek taraftarlar gelir :(