Orijinalini görmek için tıklayınız : 7. Haftanın hakemleri açıklandı

infial§
03.10.2012, 19:12
Süper Lig'in 7. haftasındaki maçlarda görevli hakemler şunlar:

5 Ekim Cuma:
20.00 Kardemir Karabükspor-Orduspor: Cüneyt Çakır

20.00 Gaziantepspor-Medical Park Antalyaspor: Serkan Çınar

20.00 Trabzonspor-Kasımpaşa: Hüseyin Göçek

6 Ekim Cumartesi:
16.00 İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Gençlerbirliği: Koray Gençerler

19.00 Sanica Boru Elazığspor-Akhisar Belediyespor: Barış Şimşek

19.00 Galatasaray-Eskişehirspor: İlker Meral

7 Ekim Pazar:
16.00 Sivasspor-Bursaspor: Bülent Yıldırım

19.00 Mersin İdmanyurdu-Kayserispor: Volkan Bayarslan

19.00 Fenerbahçe-Beşiktaş: Özgür Yankaya

Ricardo Pedriel
03.10.2012, 19:25
fedarasyon yine delikanlıya vermedi maçı

58g0kberk58
03.10.2012, 19:28
oh be sonunda tecrübeli düzgün bir hakem sivas maçına sonuca etki edecek bir hakem oldugunu dusunmuyorum bulent yıldırım'ın. yani eğerki iyi oynarsak rakibimize üstünlük sağlarsak bu maçı kaybetmemiz için hiç bir neden yok

Ricardo Pedriel
03.10.2012, 19:29
Bülent Yıldırım en son Manisaspor ile deplasmanda oynadığımız maçı yönetmişti.O maçıda 3-1 yenerek Manisaspor'u 1.lige uğurlamıştık

Cley
03.10.2012, 19:57
Gs ye uyduruktan penaltı veren hakem değil mi? Sonuca büyük etki eden hatalar yapabiliyor. Dikkatli olmalıyız. Ligde sevmediğim 5 hakemden biri diyebilirim.

cemahmety
03.10.2012, 20:04
Bülent Yıldırım çok iyi bir hakem. Ligimizin en iyi 3 hakeminden birisi diye düşünüyorum, kolay kolay hata yapmayan bir hakem bizim maçlarımızı takip ettiğim kadarıyla adilane yönetti.

bonuce123
03.10.2012, 20:10
hakemlere güvenmiyorum inşallah bu hafta bıze yamuk yapmazlar.

infial§
03.10.2012, 20:30
Aslen gayserılı olan bulent yıldırım,Fıfa kokartlı Ankara bölgesi hakemi,türk hakemliğinin zaman zaman vasat, zaman zaman vasatın altında olan ama asla iyi bir hakem olmayan hakemlerinden sadece biri.

58MUAMMER58
03.10.2012, 20:37
ismen tecrübeli hakem olabilir yanlış hatırlamıyorsam şampiyonluğu verdiğimiz yıl ankara bb spor maçında balili vesedatı doğrattıran birçok yanlış karar verip futbolcularımızı kartlarla sindiren hakem umarım iyi maç yönetir

alaattin 5858
03.10.2012, 20:56
biz çıkıp herzamanki gibi topumuzu oynar mücadelemizi yaparsak hakemi hiç konuşmadan bursayı yeneriz hakemleri fazla gündeme getiripte kendimize anti pati oluşturmuyalım

etlidöktürek
03.10.2012, 22:55
yemiyor artık abdullahı,kuddusiyi,barışı 4 eylüle göndermeye:)...verin bu adamları bende bu maçlarda sılaya gelecem........ tabiki desteğe:)

Rallim58
04.10.2012, 10:47
http://resimzade.com/Show.html?i=37230&token=5777 (http://resimzade.com/Show.html?i=37230&token=5777)

Sivassporun Bursapor'u konuk edeceği karşılaşmanın hakemi açıklandı.

Karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'a, Ekrem Kan ve Mustafa Sönmez yardımcı olacak. Müsabakanın 4. hakemi Hüseyin Sabancı olurken, gözlemciliğini ise eski hakemlerden Erol Ersoy yapacak.

6. haftayı deplasmanda BJK'yı devirmenin keyfini yaşayan Sivasspor'da hedef, Bursaspor'u da yenerek 3 puanı hanesi yazdırmak.

07.10.2012 Pazar günü saat 16.00 da yapılacak karşılaşmaya yiğidoların ilgi göstermesi bekleniyor.

ezelşener
04.10.2012, 11:37
http://resimzade.com/Show.html?i=37230&token=5777 (http://resimzade.com/Show.html?i=37230&token=5777)

Sivassporun Bursapor'u konuk edeceği karşılaşmanın hakemi açıklandı.

Karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'a, Ekrem Kan ve Mustafa Sönmez yardımcı olacak. Müsabakanın 4. hakemi Hüseyin Sabancı olurken, gözlemciliğini ise eski hakemlerden Erol Ersoy yapacak.

6. haftayı deplasmanda BJK'yı devirmenin keyfini yaşayan Sivasspor'da hedef, Bursaspor'u da yenerek 3 puanı hanesi yazdırmak.

07.10.2012 Pazar günü saat 16.00 da yapılacak karşılaşmaya yiğidoların ilgi göstermesi bekleniyor.

allah bu bülentin belasını versin.eyyamcı herif.yükselişe geçtikya bilinçli olarak bunu bize verdiler.adam.şidiye kadar 13 maçımızı yönetmiş ve 1 kez gelip gelmişisz varında anlayın artık.Tüm taraftarımıza ve oyuncularımıza sesleniyorum.allah yardımcımız olsun.yani hem bursayı hemde bülenti yenmek zorundayız.ayrıca arkadaşlar ben burdan sesleniyorum.Lütfen yanınınızda en az da 1 arkdaş götürün yada ikna edin şu stadı dolduralımda en azından eyyamcı bülenti baskı altına almaya çalışalım.( şimdiedn ümidim Kırıldı bülent yüzünden) tüm yiğidoları stada bekilyorum ve herkese selam ve sevgiler

ezelşener
04.10.2012, 13:12
Sevgili Yiğido Kardeşlerim : Burda Bülent Yıldırımın hakem verilmesinden sürekli dert yanıyoruz.bunun yerine sizin hepinize bir önerim var (tabi Üye Olanlarda Vardır da) Önerim şu İlk Önce Twitter'e üye olun ordan Spor Bakanı Suat Kılıç'ın takipçisi olun selçuk dereli'nin de olabilirisniz .suat kılıça sürekli Bülent,serkan,kuddusi,barış,ab dullah yılmaz gibi hakemlerin süper liğ maçları yönetmemesi gerektiğini.bu hakemlerin bazı takımlara karşı sürekli ön yargılı olduklarını,adil olmadıklarını canınız sıkıldıkça Twitleyin.ben ve bazı arkadaşlarım sürekli yapıyoruz.örnegin bülent yıldırımın neden uzun dinlenmeden sonra sivas-bursa maçına verildiğini,bülentin yönettiği 13 maçımızdan sadece 1 tanesini kazandığımızı MHYK yi uyarması gerektiğini sürekli Twitliyorum.lütfen bunu yapın arkadaşlar.................Ned enmi Yapın : Çünkü Suat Kılıç'ın Twitter de bir açıklaması var diyorki ' Arkadaşlar attığınız Twitleri sürekli takip ettiriyorum bu iş için 5 tane 1müdür olmak üzere adam görevlendirdim ve gerekli yerlere ulaşıyor ' diye defalarca açıklama yaptı siz yiğidolar bu yolu seçerse sesimizi duyurursak MHKY rahat edemz ve bu saydığım hakem bozuntularını rahat bir şekilde bizi maçlara veremezler.hep yönetimden beklemeyelim çok kolay sadece Twitter e üye ol suat kılıç.'ın takipçisi olun herşeyi yazın ve bizlerde burda birbirimizin takipçisi olalım.herkese görev düşüyor kolay gelsin.hep elele olalım.lütfen bu yazım uzun oldu diye okumamazlık etmeyelim...okuyanlarda alıntı yapsın.selamlar.

58hsn58
04.10.2012, 13:26
desene yine hakeme karsi oynicaz...

ezelşener
04.10.2012, 14:43
Bülent Yıldırım çok iyi bir hakem. Ligimizin en iyi 3 hakeminden birisi diye düşünüyorum, kolay kolay hata yapmayan bir hakem bizim maçlarımızı takip ettiğim kadarıyla adilane yönetti.

13 maçımızda düdük çalıyor ve 1.kez galip geliyoruz.bunun iyisi nerde ya.geçen sene GS maçında engin Baytar pedriyeli indirdi penaltı vermedi.daha neler neler.sanırım unuttun.en eyyamcı hakemlerden birdir.

sivaslıadem
04.10.2012, 18:54
bu hakemi hiç sevmiyorum
bizim aleyhimize düdük çok çalmışlığı var

sonuca tesir etmesin başka bir şey istemem

sivasfutbol
04.10.2012, 19:06
bu hakemi hiç sevemedim çok taraflı maç yönetiyor sivasspora kartınıda hiç esirgemiyor bu maçta bursaya penaltı verecektir görecesiniz berabere kalırsak iyi olur bizim için..

yigido yakup
04.10.2012, 20:51
en tehlikeli hakem eyyami yapar yaparkende hic belli etmez kamuoyunun hic tepkisini cekece sekilde kararlar vermez ama verdigi kararlarla sivassporumuzu her zaman ezmistir kiymistir.

nerden cikti bu dümbük kac haftadir mac verilmiyordu kurban hep sivasspormu olmak zorunda.

suanki mhk hakemleri icinde en cok nefret ettigim kansizdir bu hakem.

tekdoktiri
04.10.2012, 21:20
SIVASLIYSAN HAKEMLE İŞİN OLMAYACAK SEN SEN OLACAKSIN BİZİMKİ HEP FAZLE GELİYOR ONLARA

mnt3
04.10.2012, 21:48
Şampiyonluğu Beşiktaş'a kaybettiğimiz sezon ligin son haftalarında Kocaelispor-Beşiktaş ve gene son haftalarda Sivasspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarında Beşiktaş'ın lehine Sivasspor'un aleyhine yönettiği maçları unutmadım.Umarım sadece gördüğünü çalır

kaptann58
05.10.2012, 14:20
SİVAS DÜŞMANI BİR HAKEM

bumin58
05.10.2012, 16:22
fenerbahce 4-2 yenildiğimiz karşılaşmada fenerin ilk gol ofsayt tı ve pedriel gole giderken düşürülmüştü 100 de 100 kırmızıyı verememişti.
gs 2-1 yenildiğimiz karşılaşmalarında gs nin ilk golü fauldü ikinci golü uydurma penaltıydı. ayrıca o karşılaşmada engin kırmızı görmüştü Sivasspor gol için yüklenirken hakem uzatmaları oynatmadan karşılaşmayı bitirdi

Kısacası büyütülmüş takımlardan çok korkan bir hakem Sivassporun 6 puanını çalmıştı

bumin58
05.10.2012, 16:30
Benim kendimce yaptığım en y.vş.k 2. hakem

EN Y.VŞ.K HAKEM SIRALAMASI

1. Kuddusi
2. Bülent yıldırm
3. süleyman abay
4. halis özkahya
5. barış şişek
6 .abdullah yılmaz
7. serkan çınar
8. hüseyin sabancı .....

gülkız
05.10.2012, 18:07
Bazı hakemlerle ilgili endişeleriniz ve şüpheleriniz olabilir.Bu yüzden taraftar olarak tepkilerinizi kimseye küfür etmeden göstermenin yollarını bulmak zorundasınız.Sivasspor,staddak i küfürden dolayı en çok ceza alan takımlar arasında nerdeyse..Bülent Yıldırım konusunda ise endişelerin olması çok çok normal..Sivassporu şampiyonluktan eden ibb maçını yöneten bülent yıldırımdı.Sivassporun trabzona 6-1 yenildiği maçı yöneten bülent yıldırımdı.Geçen sezon olaylı galatasaray maçını yöneten bülent yıldırımdı.Yine geçen sezon şükrü saraçoğlunda fener maçını yöneten bülent yıldırımdı.Daha daha çok böyle durumlar var.Bülent Yıldırım,trabzonlu hakemlerden daha tehlikelidir çünkü çaktırmaz..Sivasspor süper lige çıktığı ilk sene onun yönettiği denizlispor maçından ve geçen sezon manisaspor maçından 3 puan alabilmiştir sadece.Aradaki bütün maçlardan hep puan kaybetmiştir.O yüzden Sivasspor yükselişteyken onun bu maça atanması oldukça manidar zaten..Yine de küfrün Sivassporla özdeşleşmemesine daha dikkat edilmeli.

tekdoktirin
05.10.2012, 21:49
hakemlerle işmiz yok bizim ,,ALP ENERLER,,

ydurdag
05.10.2012, 23:51
TABİİKİ HAKEM SEVİLMEZ ONLARA PARAYI VER GERİSİ BOŞ BİRAZ ŞAHSİYETİ OLANHAKEMLİK YAPIPTA KÜFÜRLERİ CEBİNE KORMU ONDAN DOLAYI ONLAR İÇİN HAYSİYET DİYE BİR OLGU OLMAZ

A.Turan Korkmaz
05.10.2012, 23:58
Sivassporumuza ters gelen bir hakem diyelim. Tek tutar yanı, UEFA'nın son dönemde önemli bir avrupa maçına ataması nedeniyle gözlerin şu an üzerinde olması. Gördüğünü çalmak zorunda. Gene de Sivassporumuzu oyunuyla rakibi ezmesi ve hakeme iş bırakmaması gerek.