Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas 4 Eylül yeniden lider !
Liderliği geçen hafta kaybeden 4 Eylül Belediyespor,dün kendi evinde 1967 İskenderunspor’u 3-0 yenerek yeniden liderlik koltuğuna oturdu. 4 Eylül Belediyespor’un gollerini Taner Yılmaz,kaleci Salih ve Taner Gürsoy kaydetti.
STAD: Muhsin Yazıcıoğlu
HAKEMLER:H.Hüseyin Yıldırım xxx Demircan Şertbetçi xxx M.Fırat Darcan xxx
4 EYLÜL BELEDİYESPOR: Salih xxx Hüseyin x Taner Yılmaz xxx Gökhan Çetinus xxx Okan Aslan xxx Semih xxx Hakan xx Fahri xxx Muhammed Savaşçı xx Taner Gürsoy xxx Muhammed Ali Atam xxx
1967 İSKENDERUN: Muhammed xx Gökhan xx Okan xx Mehmet xxx İsmail xx Anıl x Abdurrahman xx Nureddin xx Ali İhsan xx Mehmet Türk xx Ali Yıldırım xx
GOLLER: Dk.34 Taner Yılmaz,Dk.62 Salih,Dk.89 Taner Gürsoy
yiğido58sinan 05.11.2012, 09:39 Haftaya 4 eylül Ankarada hacettepeyle oynuyor. Hasan Doğan stadında. Ben maça gitmeyi düşünüyorum gidecek varmı? Salim abi? :)
yigidolar06 05.11.2012, 09:48 Gambersiz düğün olurmu ordayım
58MUAMMER58 05.11.2012, 10:19 4 eylül belediye sayesinde 3.lige iyice merak saldım izlemeye çalışıyorum elimden geldikçe kendilerine başarılar dilerim inşallah 2.lige çıkacaklar
58SARKISLALI58 05.11.2012, 10:30 wala bende aynen 4eylul sayesinde bende izlemeye basliycam hangi kanal veriyorsa artik enazindan 4eylul var ins bi ust lige cikariz riza hoca ornek almali bikac futbolcu getirsinde 4eylulden enazindan eldeki ise yaramaz futbolculardan kurtaririz
yiğido58sinan 05.11.2012, 11:31 Gambersiz düğün olurmu ordayım
Tamam :) http://facebook.com/58sinan58
Helal oldun 4 Eylül belediye arkandayız
57babasivas 05.11.2012, 14:34 busene hedefini 2 lig olarak belirledi o yolda devam ediyor
SenSetik 05.11.2012, 15:02 grubu ilk sırada tamamlarsa doğrudan 2. lige çıkıyorlarmı yoksa yükselme maçlarımı yapacaklar geçen yılki gibi?
yigidokaan 05.11.2012, 15:03 abileri o değilde salih'in gol neydi öyle yaa :) daha önce bi kere gitmiştim 4 eylülün maçına oda stadın ordaki yerdeydi. ikinci gidişimde muhteşem bi maç izledim. :)
Gangstayigido 05.11.2012, 15:14 4 eylüle basarilar diliyorum ama yollari daha uzun
3lig deniyor ama aslinda 4.ligdeler
yani her iki senede bir lig atlasalar 6-7 yil sonra birinci ligdeler :D :D :D
grubu ilk sırada tamamlarsa doğrudan 2. lige çıkıyorlarmı yoksa yükselme maçlarımı yapacaklar geçen yılki gibi?
1.takım direkt çıkıyor.
2. - 5. takımlar kendi aralarında eleme usulü maç yapıyorlar.
Oradan da 1 takım daha çıkıyor.
FORZA 58 SİVAS 05.11.2012, 16:51 helal olsun size neyseki bu sene siz varsınız böyle devam çocuklar
Ricardo Pedriel 05.11.2012, 21:06 grubu ilk sırada tamamlarsa doğrudan 2. lige çıkıyorlarmı yoksa yükselme maçlarımı yapacaklar geçen yılki gibi?
1. direkt çıkıyor 2,3,4 ve 5. play off oynuyor
maç güzeldi . ilk yarının sonunda iskenderun boş kaleye kaçırdı hemde 3 kere :) ceza sahası içinde 3 oyuncularıda topu üst direğe vurdu :) şanslı olduğumuz bir andı . kalecimiz çok iyi . attığı golde çok güzeldi . geçen hafta yenildiğimiz evrenseki bu hafta menemenden 6 tane yedi . hacettepe deplasmanından 3 puanla dönmek şart . bu sene 2. lige çıkacağız inş .
İyiki 4Eylül var artık onlarla teselli oluruz sivasimizi gururla temsil ederler inşallah
HababamHa 06.11.2012, 09:26 4 Eylül Belediyesporu tebrik edetrim
Sivassporun aldığı sonuçlara üzülürken 4 Eylül Belediyesporun aldığı galibiyetlerle seviniyoruz.
Pazar günü başkentte hasan doğan stadında başkentli yiğidoların lider takımı desteklemeleri gerek.
yigidolar06 06.11.2012, 09:42 tüm başkentli yiğidoları yenimahalle İVEDİK Metro istasyonu yanı Hasan Doğan Stadına bekliyoruz
58MUAMMER58 06.11.2012, 10:14 3.lige 4 eylülle merak saldım dedimya bu arada maç izlerken futbolcu takipte yapıyorum darıca gençlerde 7 numara var aynı bizim eski musa aydın teknik hızlı sancaktepesporda erhan isimli stoper var gerçekten bayıldım çocuğa ne murat akça gibi nede erhan güven gibi navratilden aşağı adam değil bilmem ki bizim takımdan birileri izlermi ki ?
slasher//z 06.11.2012, 12:48 http://www.tumspor.com/futbol/haber/948401-kaleci-70-metreden-kaleciyi-avladi
Bir atakta İskenderun Spor'lu üç futbolcunun şutları ardı ardına kale direğinde patlarken, 4 Eylül kalecisinin 70 metreden rakip takıma attığı gol ise izleyenleri hayretler içinde bıraktı.
Sivas'ta oynanan 3. Lig maçında futbol sahalarında ender görülen iki pozisyon yaşandı. 4 Eylül Belediyespor ile 1967 İskenderunspor arasında oynanan maç unutulmaz pozisyonlara sahne oldu.
15'inci dakikada 4 Eylül Belediyespor kalesine kontra atak yapan İskenderunsporlu futbolcular kaleye üst üste üç şut çekti. Ancak şutların hepsi direkte patladı.
1967 İskenderunspor'lu futbolcular bir türlü gole ulaşamayınca isyan etti. Ardı ardına yapılan ataklar sonuç vermeyince kazandığı pozisyonları gole çeviren 4 Eylül Belediyespor sahadan 3-0 galip ayrıldı.
Maçın en güzel golü ve anı ise 4 Eylül Belediyespor kalecisi Salih Şenbaş'ın kendi sahasının orta alanından kullandığı serbest vuruştan kaydettiği gol oldu. 70 metreden gol atan 4 Eylül Belediyespor kalecisini tribünler ayakta alkışladı.
http://www.tumspor.com/video-galeri/...aleciyi-avladi
alıntı
ankastre 06.11.2012, 13:48 Liderliği geçen hafta kaybeden 4 Eylül Belediyespor,dün kendi evinde 1967 İskenderunspor’u 3-0 yenerek yeniden liderlik koltuğuna oturdu. 4 Eylül Belediyespor’un gollerini Taner Yılmaz,kaleci Salih ve Taner Gürsoy kaydetti.
STAD: Muhsin Yazıcıoğlu
HAKEMLER:H.Hüseyin Yıldırım xxx Demircan Şertbetçi xxx M.Fırat Darcan xxx
4 EYLÜL BELEDİYESPOR: Salih xxx Hüseyin x Taner Yılmaz xxx Gökhan Çetinus xxx Okan Aslan xxx Semih xxx Hakan xx Fahri xxx Muhammed Savaşçı xx Taner Gürsoy xxx Muhammed Ali Atam xxx
1967 İSKENDERUN: Muhammed xx Gökhan xx Okan xx Mehmet xxx İsmail xx Anıl x Abdurrahman xx Nureddin xx Ali İhsan xx Mehmet Türk xx Ali Yıldırım xx
GOLLER: Dk.34 Taner Yılmaz,Dk.62 Salih,Dk.89 Taner Gürsoy
Gardaş bu yıldızlamayı nerden aldın.sen yıldız verdinse söyleym 3-0 gibi skorunan 3 puanı alan takımda kim oynadıysa 3 yıldızı hak etmiştir demektir.
Arkadaşlar Hasan Doğan stadındaki maçın tam tarihi ve saati ne zaman?
Serdar63972 06.11.2012, 16:55 http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Kaleci-70-metreden-gol-atti--FrZu6hR32g67.html izleyin
HababamHa 06.11.2012, 16:57 Arkadaşlar Hasan Doğan stadındaki maçın tam tarihi ve saati ne zaman?
11.11.2012 Pazar günü saat 13:30 da
Gardaş bu yıldızlamayı nerden aldın.sen yıldız verdinse söyleym 3-0 gibi skorunan 3 puanı alan takımda kim oynadıysa 3 yıldızı hak etmiştir demektir.
Hurdoğan Gazetesinden alıp iletmiştim ...
11.11.2012 Pazar günü saat 13:30 da
Evet öyleymiş nedense siteye girip bakmaya üşendim ama sonra buldum :) Olsun bu vesileyle belki görüp gelen olur
yigidolar06 10.11.2012, 21:05 tüm başkentli yiğidoları yenimahalle İVEDİK Metro istasyonu yanı Hasan Doğan Stadına bekliyoruz
Geçler maçı öncasi güzel bir kaynaşma olacak
Geçen hafta belediyenin oyununu beğenmedim şahsen bu hafta böyle oynarsak yeniliriz,İskenderun takımının 10 numarası çok iyi futbolcu onu alabilirler
Menemen deplasmanda galip gelip lider oldu sanırım. İnşallah 4 Eylül de en azından 1 puan çıkarır deplasmandan.
İskenderunsporu'u yenen menemen şuanda averajla 1. sırada bulunuyor . yenmemiz şart . rakiplerimizle aramızdaki puan farkı çok az .
|