Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayseri'deki Yiğidolar !

izmirliyigido
23.11.2012, 15:56
Türkiye'nin dört bir köşesine yayılmış olan Yiğidolar'ı bir araya getiren en büyük olay SİVASSPOR gerçeğidir. Biz biliyoruz ki Kayseri'de de çok sayıda Sivas'lı ve üniversite de okuyan öğrenciler var. Bunların bir araya gelmesi bizleri mutlu edecektir.

Hele ki şu yaklaşan Kayserispor maçı öncesi Kayseri'deki kardeşlerimizin bir oluşum içinde olup maça gelmeleri ve pankartlarını açmalarını, destek vermelerini çok isterdik. Yok mu Kayseri'den ses verecek "Kayserili Yiğidolar".

.

u2sivasspor
23.11.2012, 20:43
üniversitede çok kişi var ama kimse birleşmiyor

58 SiVaSıM 58
23.11.2012, 21:40
kayserili yiğidolar ne saçma bi kelimedir kardeşim

Ferhat06
23.11.2012, 21:46

Niye saçma olsun Kayseride yaşayan Sivasspor taraftarı olamaz mı,pekala olur.Kayseride hatırı sayılır bir Sivaslı mevcut,artı bir de üniversite talebesini düşün orada okuyan.

Rallim58
23.11.2012, 21:54

Düşüncesini "tam ifade edememek" olarak algılamak lazım...

"Saçma" diyerek artniyet taşıdığını düşünmüyorum...

Kayseri yiğido yerine başlıktaki gibi "Kayseri'deki yiğidolar" veya "Kayseri'de yaşayan yiğidolar" ifadesi daha uygun olurdu demek istediğini düşünüyorum...

izmirliyiğido kardeşimize tepkisel bir ifade olduğunu sanmıyorum

izmirliyigido
24.11.2012, 07:50

Bende bir art niyetle söylenmiş bir cümle olarak algılamamaya çalıştım. Saçma bir isim (kelime) değil, zira bizim burada "İzmirli Yiğidolar" var, Ankara'da "Başkentli Yiğidolar" var, Antalya'da "Antalyalı Yiğidolar" var. O zaman bunlarda saçma !.. Bu isimler şu anlama geliyor "Yiğidolar - İzmir", "Yiğidolar - Ankara", "Yiğidolar - Antalya", "Yiğidolar - Kayseri" demek oluyor. Yani bazılarının (!) kullandığı "ÜniFeb - Gebze" veya "Ultraslan - Edirne" veya "Çarşı - Tekirdağ" vs gibi. Bilmem anlatabildim mi?

Ben kardeşimizin sadece orada ki Kayseri kelimesine takıldığına inanıyorum (!). Yurdun her bir yerinde bu şekilde kardelen çiçeği gibi pırtlayıp çıksak daha çok ilgi çekeceğimizi düşünüyorum. Hem o ilin insanları tarafından hem de kendi hemşehrilerimiz tarafından ilgi çeker. O insanlarda bundan nemalanacaktır, şehrimizin adı geçiyor diye. Reklamın iyisi kötüsü olmaz misali.

.

HababamHa
24.11.2012, 08:37
Güzel yurdumuzun her yerinde mutlaka yiğido vardır kayseride olan yiğidolarında şarkışladaki yiğidolarla buluşup bu maça gelmeleri gerek

ROMANTİK KATİL
24.11.2012, 09:51
sivas nufusu kadar kayseride hemserilerimiz var. kayseri sivas dernek baskanı metin ceranda amcam olur. onlarda orda organizasyon yapıyolar. ülkemizin her yeri yigodu. özellikle deplasmanlardayken daha cok destek verilmesi gerekiyor diye düsünüyorum. sivasspora destek veren tüm YİGİDOLARA tesekkürler.

u2sivasspor
24.11.2012, 12:01
sivas nufusu kadar kayseride hemserilerimiz var. kayseri sivas dernek baskanı metin ceranda amcam olur. onlarda orda organizasyon yapıyolar. ülkemizin her yeri yigodu. özellikle deplasmanlardayken daha cok destek verilmesi gerekiyor diye düsünüyorum. sivasspora destek veren tüm YİGİDOLARA tesekkürler.
sivas-kayseri maçı için organizasyon var mı varsa eğer nasıl irtibata geçebilirim

poolat58
24.11.2012, 13:34
ben de kayseride okuyorum da sivasıma geldim biletimi bile aldım. kayseride bulunanların da bir oluşum içinde olacağını sanmıyorum. çünkü birlik beraberlik adına birşey yok. sivassporu sallayan pek yok açıkçası. benim kayseride tanıdığım 30-40 sivaslıdan sadece 5-6 tane sivassporu düşünen var gerisi ist. yalakası.