Orijinalini görmek için tıklayınız : MHK Nereye...?
Rallim58 28.11.2012, 21:56 http://resimzade.com/Show.html?i=38692&token=13564 (http://resimzade.com/Show.html?i=38692&token=13564)http://resimzade.com/Show.html?i=38693&token=15148 (http://resimzade.com/Show.html?i=38693&token=15148)
Spor Toto Süper Lig 14. haftanın hakemleri açıklandı. İBB-Sivasspor karşılaşmasını Sivasspora önyargılı davranışları ile dikkat çeken Barış Şimşek yönetecek. Trabzon bölgesi hakemlerinden olan Barış Şimşek'in yardımcılıklarını ise yine Trabzon bölgesi hakemlerinden İsmail Köse ve Mehmet Metin yapacak. 4. hakem ise Giresun bölgesinden Mürvet Sezer olacak.
Yiğidoların hafızalarına kazınan Sivasspor Eskişehir karşılaşmasından sonra Başkanımız Mecnun Otyakmaz'ın "Trabzon bölgesi hakemi istemiyoruz" açıklamasının ardından 14 aydır müsabaklarımıza verilmeyen Barış Şimşek, hatırlanacağı üzere o dönemde Eskişehirsporda forma giyen Batuhan'lı bir pozisyonda kalecimize kırmızı kart ve penaltı vermesinin ardından, Batuhan hakeme "hocam bana dokunmadı bile" sözlerine Barış Şimşek'in "sen karışma işine bak" söylemi ise Şimşek'in Sivas ve Sivasspora antipati duyduğu ayyuka çıkmıştı.
Federasyon ve MHK'yı İBB-Sivasspor karşılaşmasını dikkatle takibe davet eden yiğidolar, "bu karşılaşmada da bariz hatalar yaparsa Şimşek'i Sivas ve Sivasspor düşmanı ilan edeceğiz" şeklinde tepkilerini dile getiriyorlar.
TFF'nin iletişim merkezini faks ve telefon yağmuruna tutarak tepkilerini dile getireceklerini belirten taraftarlar "Yeter artık" diyeceklerini belirttiler.
poolat58 28.11.2012, 21:56 BAŞKANIMIZ UYARMIŞTI; BİZE TRABZON BÖLGESİ HAKEMİ VERMEYİN DİYE AMA FAYDASIZ...
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/c45.0.403.403/p403x403/59635_10200146019721590_433354 28_n.jpg
Pazar günü Saat : 13:30 da Sivasspor' umuz ile İST.B.Bld. arasında oynanacak müsabakayı Barış ŞİMŞEK yönetecek.Bu hakem ile sadece 2 maç kazanabilmişiz.
BARIŞ ŞİMŞEK 'in SİVASSPOR KARNESİ
SİVASSPOR : 0 - 4 : ESKİŞEHİRSPOR ( Maçı 9 kişi tamamlamıştık. Kalecimiz bile atılmış bir de aleyhimize penaltı verilmişti .) 18 Eylül 2011 Bu maçı Hatırlamayan yoktur Sanırım..
SİVASSPOR : 1 - 1 : BUCASPOR 14 Ağustos 2010
ESKİŞEHİRSPOR : 1 - 1 SİVASSPOR 9 Mayıs 2010
SİVASSPOR : 0 - 2 : GENÇLERBİRLİĞİ 21 Mart 2010
SİVASSPOR : 1 - 0 : TARSUS İDMAN YURDU 23 Aralık 2009
SİVASSPOR : 1 - 2 : BEŞİKTAŞ 6 Nisan 2008
GALATASARAY : 3 - 1 : SİVASSPOR 25 Kasım 2006
TORKU KONYASPOR : 2 - 0 : SİVASSPOR 10 Eylül 2006 (Maçı 8 kişi tamamlamıştık. )
BEŞİKTAŞ : 0 - 1 : SİVASSPOR 23 Nisan 2006
ÇAYKUR RİZESPOR : 1 - 0 : SİVASSPOR 30 Ekim 2005
34orhan58 28.11.2012, 22:05 ben ALLAH izin verirse o gün stadyumda olcam bu sefer sahaya girerm aynısın yaparsa bu hakemi varya ...
ROMANTİK KATİL 28.11.2012, 22:15 Nerde SİVAS düsmanı var en kritik macımıza onu veriyorlar. İnsallah eze eze yenerizde hakemin elinden pek bişey gelmez. Karabulutlar üzerimizdemi dolasmaya basladı acaba. Manisadanda korkmaya basladım :( İnsallah bi aksilik cıkmaz bu hafta.
eyvah ki ne eyvah.istanbulda ters takım bu barış şimşekte ters adam. inşallah bu sefer bi terslik yapmaz
34yigido34 28.11.2012, 22:24 trabzon bölgesi hakemi büyük ihtimal belediyeye yenilcez
Takımda ters hakemde ters işimiz zor
ROMANTİK KATİL 28.11.2012, 22:40 Hepsinin ALLAH belasını versin.
Ricardo Pedriel 28.11.2012, 22:49 kahrolsun illuminati-mhk-tff
ALLAH BELALARINI VERSİN
Rallim58 28.11.2012, 22:51 Hepsinin ALLAH belasını versin.
kahrolsun illuminati-mhk-tff
ALLAH BELALARINI VERSİN
Bela okumadan nizami ve haklı tepkimizi TFF'nin fax ve telefonlarına endişelerimizi dile getirmeliyiz.
Yiğidoya bela okumak yakışmaz.
etlidöktürek 28.11.2012, 22:51 şu lavuklardan ( barış-abdullah-kuttusi) bir süreliğinede olsa kurtulmuştuk...:mad:
Allah belasını versin böyle yawşak adamların ben bir sivaslı hakem göz göre göre rum takımının maçını bile yönetse taraf tutmasını asla istemem ama bunlar rumlardanda beter haysiyetsiz herifler
ROMANTİK KATİL 28.11.2012, 22:55 Bela okumadan nizami ve haklı tepkimizi TFF'nin fax ve telefonlarına endişelerimizi dile getirmeliyiz.
insanın içi yanınca ne yaptıgını bilmiyor reis:(
ankastre 28.11.2012, 22:56 eskişehir ile sivasta yaptığımzı maçtı 2 kırmızız kart göstermişti adi adam. o maçta sivastaydım gitmiştim. federasyonun faksınıda bildirselerde faks çekip telefon edip barışın maçımıza verilmeisn desek diyecem ama bunu yapan sivastan 10 kişiyi geçmez.aslında buna benzer durum başka yerlerde olsa hatta tarbzona yapılsa trabzon ayağa kalkardı bizde ise maalesef inşallha ben yanılırımda herkes tffyi arar.
http://resimzade.com/Show.html?i=38692&token=13564 (http://resimzade.com/Show.html?i=38692&token=13564)
düdük barış şimşek çok güldüm resime:)
kursad1981 28.11.2012, 22:57 bu trabzonlu kaybetmemız ıcın her turlu kararı verır
kahrolsun pkk kahrolsun trabzon bölgesi hakemleri arkadaslar bu mail adreslerine yüklenelim http://www.tff.org/default.aspx?pageID=450
Telephone : + 90 212-362 22 22
Fax: + 90 212 323 49 50
Address : İstinye Mahallesi Darüşşafaka Caddesi No: 45 Kat: 2-3 Post Code: 34330 İstinye / İstanbul
E-Mail: iletisim@tff.org
International Department
Telephone : + 90 -212 362 22 60
Fax : + 90 -212-323 49 68
E-Mail: intdept@tff.org
Media Matters
Telephone: + 90-212 362 22 68
Fax: + 90-212-323 49 60
Bela okumadan nizami ve haklı tepkimizi TFF'nin fax ve telefonlarına endişelerimizi dile getirmeliyiz.
Doğru abi haklısın yiğidoya bela okumak yakışmaz...
Sivasspora karşı art niyetli olan bütün hakemler, trenin altında kalsın :D:D:D
ankastre 28.11.2012, 23:00 kahrolsun pkk kahrolsun trabzon bölgesi hakemleri arkadaslar bu mail adreslerine yüklenelim http://www.tff.org/default.aspx?pageID=450
sağol gardaş, buraya yazak en azından memleketimizn hakkını savunmasını bilek, birlik beraberlik olak.
LÜTFEN MAİL VE TELEFON YAGMURUNA TUTALIM
Telephone : + 90 212-362 22 22
Address : İstinye Mahallesi Darüşşafaka Caddesi No: 45 Kat: 2-3 Post Code: 34330 İstinye / İstanbul
International Department
Media Matters
ROMANTİK KATİL 28.11.2012, 23:03 Doğru abi haklısın yiğidoya bela okumak yakışmaz...
kalp kalbe karsı derler. bütün sivaslıların kalbi mantıgı aynıdır su an heralde :D
Rallim58 28.11.2012, 23:03 insanın içi yanınca ne yaptıgını bilmiyor reis:(
Olsun biz yinede bela okumayalım. Allah kalbine göre versin demek daha doğru bir yaklaşım olsa gerek.
Doğru abi haklısın yiğidoya bela okumak yakışmaz...
Gardaş sende adamı ezdin geçtin..:)
Rallim58 28.11.2012, 23:06 Telephone : + 90 212-362 22 22
International Department
Media Matters
Bilgileriniz için teşekkürler karamik....
ROMANTİK KATİL 28.11.2012, 23:07 Valla söylenecek daha cok sey varda +18 ve aldıgımız terbiye ve yasımızın getirdigi bazı seyler için böyle ufak seylerle idare ediyoruz. tren araba ucak felan işte :D:D:D:D:D:D
favori58 28.11.2012, 23:49 eskişehir ile sivasta yaptığımzı maçtı 2 kırmızız kart göstermişti adi adam. o maçta sivastaydım gitmiştim. federasyonun faksınıda bildirselerde faks çekip telefon edip barışın maçımıza verilmeisn desek diyecem ama bunu yapan sivastan 10 kişiyi geçmez.aslında buna benzer durum başka yerlerde olsa hatta tarbzona yapılsa trabzon ayağa kalkardı bizde ise maalesef inşallha ben yanılırımda herkes tffyi arar.
http://resimzade.com/Show.html?i=38692&token=13564 (http://resimzade.com/Show.html?i=38692&token=13564)
düdük barış şimşek çok güldüm resime:)
Helal olsun hemşarim Sivaslıyı çok güzel özetlemişsin maalesef biz böyleyiz
burak58as553 28.11.2012, 23:49 1-2 maç istediğimiz sonucu aldık ya hemen girin olayın içine şeref yoksunu insanlar..İnşallah Barış Şimşek'e bu maçı yönetmek nasip olmaz
favori58 28.11.2012, 23:51 Bu adamın ve Abdullah Yılmaz'ın suratını görünce resmen tiksiniyorum, Bunlar insan olamaz,karektersiz alçak adamlar
MHK'yi kınıyorum ve bu tepkimi usulüne uygun bildireceğim
zkrllh58 28.11.2012, 23:53 twitteri olan arkadaşlar #barışşimşek başlığında tepkisini dile getirelim...
favori58 28.11.2012, 23:55 Bununla maç kazansak bile ben yine bu adama lanet okuyacağımb
İstanbul'daki Yiğidolara sesleniyrum,Allah'ını seven bu maça gelsin,bununla yetinmesin yanında birilerinide getirsin. Büyükşehir maçını kazanmak bize farz oldu.
yigido yakup 28.11.2012, 23:58 ben üzerime düseni yaptim herkes tff yi mail fax telefon yagmuruna tutmali.
asagidaki yazdiklarimi mail olarak gönderdim
öncelikle bir sivasli olarak tff ve mhk tepkimi dile getirmek istiyorum Baris simsegin bundan önceki yönettigi sivasspor maclari takip edilmeden yaptigi sivas düsmanliginin cezasiz kalmis olmasiyla birlikte tekrar macimizda bu ismi görmek bizleri fazlasiyla rencide etmektedir.
yoksa Mhk ve federasyon sivasspor a ceza verme derdindemir?
umud ediyorum bu hakem e gerekli uyarilar yapilir simdiden yapacagi adaletsiz kin dolu mac yönetmesinin hesabi simdiden yapilir.
türk futbolunu germeye kin ve nefret kusmaya kimsenin hakki yok .lütfen futbolumuzu kirletmeyelim kirleten mahlukatlar ne sifatda olursa olsun onlara firsat vermeyelim.
bu yazdigim maili mac sonundada gönderecek olmaktan üzüntü duyorum
58MUAMMER58 29.11.2012, 00:01 :mad:ayıp denen bişey var diyeceğimde bilen yok geçen sezon olimpiyatta yaptıklarını cümle alem gördü seyirci azdaha sahaya giriyordu sivasdaki eskişehir maçınıda alem gördü maçı akıp resmen eskişehire verdi mhk nin başındaki şahısın karakteride bu pislik hakemden farklı değil laz milleti değilmi eniyisinin ALLAH bintürlü belasını versin nedir yaw bu mikroplardan çektiğimiz eger seyirci taşkınlık yaparsan tek suçlu mhk ve bu soyu bozuk hakem müsvettesi olacaktır:mad:
Futbolculardan bir isteğim var ama yapamazlar....
Maç öncesi seremonide bu şeref yoksunu mahlukatın elini sıkmasınlar.. Büyük ses getirir diye düşünüyorum....
Bunun bir ceza-i müeyyidesi var mıdır bilmiyorum ama bir şeyler yapmak lazım
artık...
migroArmis 29.11.2012, 00:08 Buna benzer konuların birinde yine eyvah !!! diye bir başlık atıldığını anımsıyorum...Hakem şu an hatırımda değil..Ben ise o maçın tertemiz geçeceğinin tahmininde bulunmuştum..Nitekim de tertemiz geçti ve Sivasspor maçı farklı kazanmıştı..Ve sonuç böyle olduktan sonra bu yorumu yazan arkadaşların hiç bir tanesi hakem hakkında yorumdada bulunmamıştı...Her zaman yaptığım bir eleştri hakem yönünde olmuştur..Abdullah Yılmaz konusunda eleştrilere katılıyorum Çünkü o kadar büyük bir stem varki her dönem Sivasspor alehine bir şeyler yapmış olmalı...Ama Süperligteki hakemlerin belkide yarısına belki fazlası olabilir burada stem var...İnanın yıllardır burada anlayamadığım tek konu bu olmuştur ...Neden herkes elbirliği ile Sivasspora zarar vermeye çalışssın ki...Neden bir Akhisara neden Elazığa neden Eskişehire zarar vermiyorlar da Sivasspora karşı bu eylem içerisindedirler...Alehte karar olmusmudur olmustur..Bunlar tum maçlarda olabiliyor...Yani benim fikrim Sivasspora karşı böyle bir eylem olmadığı yönündedir (A .Yılmaz dışında).. Hakemlerin art niyetli yaklaştıklarına inanmıyorum...
ROMANTİK KATİL 29.11.2012, 00:08 ben üzerime düseni yaptim herkes tff yi mail fax telefon yagmuruna tutmali.
asagidaki yazdiklarimi mail olarak gönderdim
öncelikle bir sivasli olarak tff ve mhk tepkimi dile getirmek istiyorum Baris simsegin bundan önceki yönettigi sivasspor maclari takip edilmeden yaptigi sivas düsmanliginin cezasiz kalmis olmasiyla birlikte tekrar macimizda bu ismi görmek bizleri fazlasiyla rencide etmektedir.
yoksa Mhk ve federasyon sivasspor a ceza verme derdindemir?
umud ediyorum bu hakem e gerekli uyarilar yapilir simdiden yapacagi adaletsiz kin dolu mac yönetmesinin hesabi simdiden yapilir.
türk futbolunu germeye kin ve nefret kusmaya kimsenin hakki yok .lütfen futbolumuzu kirletmeyelim kirleten mahlukatlar ne sifatda olursa olsun onlara firsat vermeyelim.
bu yazdigim maili mac sonundada gönderecek olmaktan üzüntü duyorum
Yiğidoların hafızalarına kazınan Sivasspor Eskişehir karşılaşmasından sonra Başkanımız Mecnun Otyakmaz'ın "Trabzon bölgesi hakemi istemiyoruz" açıklamasının ardından 14 aydır müsabaklarımıza verilmeyen Barış Şimşek, hatırlanacağı üzere o dönemde Eskişehirsporda forma giyen Batuhan'lı bir pozisyonda kalecimize kırmızı kart ve penaltı vermesinin ardından, Batuhan hakeme "hocam bana dokunmadı bile" sözlerine Barış Şimşek'in "sen karışma işine bak" söylemi ise Şimşek'in Sivas ve Sivasspora antipati duyduğu ayyuka çıkmıştı.
Böyle bir insanı son haftalara yaklasırken atamanızı bir türlü anlayabilmiş degiliz. Umarım verdiginiz bu karardan ne sizler nede bizler üzüntü duyarız. Brnde bunu gönderdim.
Futbolculardan bir isteğim var ama yapamazlar....
Maç öncesi seremonide bu şeref yoksunu mahlukatın elini sıkmasınlar.. Büyük ses getirir diye düşünüyorum....
Bunun bir ceza-i müeyyidesi var mıdır bilmiyorum ama bir şeyler yapmak lazım
artık...
Mümkünse ümüğünü sıksınlar :D:D:D
cılgınsivas58 29.11.2012, 00:26 geçmiş olsun şimdiden 10 kişi kaldık
cılgınsivas58 29.11.2012, 00:27 şeref yoksunu trabzonsporlular
trabzonlu hakemleri yedikleri ve içtikleri bogazlarında kalsın gebersinler
cılgınsivas58 29.11.2012, 00:32 trabzon bu hafta yenildiya onun acısını sivastan çıkartırlar
Anadoluvoyages 29.11.2012, 00:41 Dorduncu hakem de Kuddusi olmasin!
Anadoluvoyages 29.11.2012, 00:44 Allah bu mahlukati bildigi gibi yapsin...
Hakemin kim oldunu düsünmeden alacagimiz üc puan hesabi yapiyordum eyvahki ne eyvah Allah yardimcimiz olsun isimiz cok zor meil attim yarinda arayacagim ama bir sonuc alacagimizi sanmiyorum bana göre planlanarak verilmis birsey bu
Burada is Riza hocaya düsüyor oyunculari bu sahsiyetsiz hakeme dikkat etmeleri konusunda cok titiz olmasi gerek
Buna benzer konuların birinde yine eyvah !!! diye bir başlık atıldığını anımsıyorum...Hakem şu an hatırımda değil..Ben ise o maçın tertemiz geçeceğinin tahmininde bulunmuştum..Nitekim de tertemiz geçti ve Sivasspor maçı farklı kazanmıştı..Ve sonuç böyle olduktan sonra bu yorumu yazan arkadaşların hiç bir tanesi hakem hakkında yorumdada bulunmamıştı...Her zaman yaptığım bir eleştri hakem yönünde olmuştur..Abdullah Yılmaz konusunda eleştrilere katılıyorum Çünkü o kadar büyük bir stem varki her dönem Sivasspor alehine bir şeyler yapmış olmalı...Ama Süperligteki hakemlerin belkide yarısına belki fazlası olabilir burada stem var...İnanın yıllardır burada anlayamadığım tek konu bu olmuştur ...Neden herkes elbirliği ile Sivasspora zarar vermeye çalışssın ki...Neden bir Akhisara neden Elazığa neden Eskişehire zarar vermiyorlar da Sivasspora karşı bu eylem içerisindedirler...Alehte karar olmusmudur olmustur..Bunlar tum maçlarda olabiliyor...Yani benim fikrim Sivasspora karşı böyle bir eylem olmadığı yönündedir (A .Yılmaz dışında).. Hakemlerin art niyetli yaklaştıklarına inanmıyorum...
Keske senin dedigin gibi olsa Baris simsek,Abdullah yilmaz,Deniz coban bu muhtesem üclü Sivasspor düsmanidir.
Haklisin hakem hatasi bir cok macta olmustur ve olacaktirda ancak bu sahsiyetsiz sahislarinki art niyetten ibaret.
Sanmiyorum ama olaki maci alirsak bile bu sahisin bariz art niyetine ragmen eze eze alacagiz sende göreceksin kardes bütün insiyatifini rakip takima kulanarak bizim ataklarimizi kesecek
Haklisiniz bedua okumak yigidoya yakismaz!!
Ancak surada bir gercek var bu pilan masa basinda yapilmistir tel,fax,imeil ne yaparsan yap nafile o yüzden belki birimizin beduasi tutarda bu ve bunun gibileri birdaha duduk calamaz olur insallah.
57babasivas 29.11.2012, 07:40 bunlar sivasspor taraftarini olay çikarmasin içinmi veriliyor ne yapiyorlar anlamadim geçensenede ibb maçinda hekemi yine ts bölgesi hakemdi taraftar olarak orda çildirmiştik yine ayni si olursa bu sefer pazar daha çok sivasli gelcek önüne nasil geçerler bunlarin oyuna gelmeyin küfür etipde takımız ceza yemesin ama nasil dayancaz kararlara orasi bile mehşur bir birimizi uyarak küfür etmeyek
57babasivas 29.11.2012, 07:45 bi güzel maç izliycekdik daha şimdiden şanterler atti moral sifira indi
57babasivas 29.11.2012, 07:49 bu sefer maç pazar geçenseneki gibi cumertesi degil e busefer bakalım nasil durdurcaklar olay çikarsa bunlarin ne yapmaya çaliştiklari belli degil yine alt almak istemiycekler yine gircez alta
Ferhat06 29.11.2012, 08:40 Doğru abi haklısın yiğidoya bela okumak yakışmaz...
Konvansiyonel tren mi ,yüksek hızlı tren mi?Çünkü YHT hızlı tren acısız.:D
Rallim58 29.11.2012, 08:49 Haklisiniz bedua okumak yigidoya yakismaz!!
Ancak surada bir gercek var bu pilan masa basinda yapilmistir tel,fax,imeil ne yaparsan yap nafile o yüzden belki birimizin beduasi tutarda bu ve bunun gibileri birdaha duduk calamaz olur insallah.
Kasımcığım sabah sabah beni güldürdün.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu deriz ya..
Beddua etmek yiğidoya yakışmaz diyorsun..:) Birimizin bedduası tutar daha düdük çalamaz inşallah... :) diyorsun.
Allah iyiliğini versin emi..:)
Ferhat06 29.11.2012, 09:00 Sivas'a has özlü bir söz var:'Huylu huyunu terketmez ya gebere ya yite'.Barış Şimşek geçen sezonki Barış değil;bu sezon yöettiği birkaç maçını seyrettim ve bayağı huyunu hakemliğini geliştirdiğini gördüm.
Ama gelgör ki işin rengi Sivasa gelince değişiyor,bize karşı husumetleri var sanki.
İnşallah adil bir maç yönetir;bu hem kendisi için ve hem de 2 takım için iyi olur.
BAŞKANIMIZ UYARMIŞTI; BİZE TRABZON BÖLGESİ HAKEMİ VERMEYİN DİYE AMA FAYDASIZ...
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/c45.0.403.403/p403x403/59635_10200146019721590_433354 28_n.jpg
Pazar günü Saat : 13:30 da Sivasspor' umuz ile İST.B.Bld. arasında oynanacak müsabakayı Barış ŞİMŞEK yönetecek.Bu hakem ile sadece 2 maç kazanabilmişiz.
BARIŞ ŞİMŞEK 'in SİVASSPOR KARNESİ
SİVASSPOR : 0 - 4 : ESKİŞEHİRSPOR ( Maçı 9 kişi tamamlamıştık. Kalecimiz bile atılmış bir de aleyhimize penaltı verilmişti .) 18 Eylül 2011 Bu maçı Hatırlamayan yoktur Sanırım..
SİVASSPOR : 1 - 1 : BUCASPOR 14 Ağustos 2010
ESKİŞEHİRSPOR : 1 - 1 SİVASSPOR 9 Mayıs 2010
SİVASSPOR : 0 - 2 : GENÇLERBİRLİĞİ 21 Mart 2010
SİVASSPOR : 1 - 0 : TARSUS İDMAN YURDU 23 Aralık 2009
SİVASSPOR : 1 - 2 : BEŞİKTAŞ 6 Nisan 2008
GALATASARAY : 3 - 1 : SİVASSPOR 25 Kasım 2006
TORKU KONYASPOR : 2 - 0 : SİVASSPOR 10 Eylül 2006 (Maçı 8 kişi tamamlamıştık. )
BEŞİKTAŞ : 0 - 1 : SİVASSPOR 23 Nisan 2006
ÇAYKUR RİZESPOR : 1 - 0 : SİVASSPOR 30 Ekim 2005
Aynen katılıyorum. Ayrıca sizin yaptığınız bu istatistik çalışmasını, hemen bugün veya yarın yönetimimiz bir basın toplantısı ile herkese duyurmalı. Yoksa yine geç kalabiliriz, büyük hakem hataları bekliyorum bu Trabzonlu tetikçiden !
izmirliyigido 29.11.2012, 09:17 Bu mahluku maçımıza atayanları da, art niyetli şeytan fikirli Barış Şimşek'i de Allah'a havale ediyoruz. Daha önceki yıllarda yaptıklarını bildiğimiz için bu mahluku maçımıza verenlerde bir art niyet sezinlemek tüm Yiğidolar'ın en doğal hakkı.
Yalnız şu da var.. Ne olursa olsun, saha da yine Eskişehir maçında ki gibi katliam ve kıyım yapsa dahi stadda ki yiğidolar itidalli ve sağduyulu davranmalı. Belki o hakem müsvettesi yapacakları ile bizim 3 puanımızı (ç)alacak ama biz Allah korusun daha kötü şeyler yaparsak sahamızı kapatmaya kadar veya mim'lenip her maçta ince ince kıyılmaya kadar gidebilir. Bir ş.....z yüzünden çıkan olaylar nedeniyle Süper Lig'i kaybedebiliriz.
Zaten bütün herkes aportta bekliyor, bizi düşürmek için, bizim düşmemiz için. Onun için bütün kardeşlerimizden rica ediyoruz. Kulübe zarar verecek davranışlarda bulunmayın ama (inşallah olmaz) eğer öyle bir tutum olursa da sesli - küfürsüz - protestonuzu yapın.
İnşallah bu meymenetsiz de insafa gelirde, vicdanı ile maç yönetir, sadece gördüğünü çalar, eyyamcılık yapmaz. Allah yardımcımız olsun !..
.
Kasımcığım sabah sabah beni güldürdün.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu deriz ya..
Beddua etmek yiğidoya yakışmaz diyorsun..:) Birimizin bedduası tutar daha düdük çalamaz inşallah... :) diyorsun.
Allah iyiliğini versin emi..:)
Abicim neyaparsin gercekten canı gönülden istiyorum birinin bedduasının tutmasını yoksa bu ......... Ler birimizin basına bela olacak hiç olmazsa bedduan giderse kimsenin bası ağrımaz.
Saygılar abicim kendine iyibak.
tolga özkalfa ile birlikte süper lig'in en kötü hakemi.
alaattin 5858 29.11.2012, 10:21 10 oldu mesajı yazıp yazıp siliyorum terbiyem müsade etmiyor şerefli bir adam olsan sivas eskişehir maçından sonra sivastan özür diler hakemliği bırakırdın
Başkanımız aylar önce MHK'ya sözlü olarak bizim maçlarımıza Trabzon bölgesi hakemleri vermeyin diye söyledik demişti,Başkanım bunlara sözlü değil yazılı başvuruda bulunmanız gerek,Birçok maçda adaletsizce hakkımızı yiyen bu hakemleri bizim maçlarımızdan tamamen çeksinler veye birdaha hiç öttürmemek üzere düdüklerini ellerinden alsınlar.
TFF 'ye bu maili attım
Sayın TFF yetkilileri bu hafta oynayacağımız İBB maçının hakemi Trabzon bölgesi hakemlerinden Barış Şimşek olduğu bilgisini almış bulunmaktayız bu hakemin ve bu bölge hakemlerinin geçmişte Sivas ve Trabzon şehirleri arasındaki gerginlik nedeniyle Sivassporun maçlarında tarafsızlığını yitirdikleri güvenlerini ve saygılarını kaybettikleri herkes tarafından bilinmektedir bu nedenle bu insanın ve bu bölge hakemlerinin maçlarımızda görev almamasını sizden istirham ediyorum aksi taktirde daha büyük olayların çıkmasından hepimiz tedirgin olmaktayız saygılar.
58MUAMMER58 29.11.2012, 11:42 Buna benzer konuların birinde yine eyvah !!! diye bir başlık atıldığını anımsıyorum...Hakem şu an hatırımda değil..Ben ise o maçın tertemiz geçeceğinin tahmininde bulunmuştum..Nitekim de tertemiz geçti ve Sivasspor maçı farklı kazanmıştı..Ve sonuç böyle olduktan sonra bu yorumu yazan arkadaşların hiç bir tanesi hakem hakkında yorumdada bulunmamıştı...Her zaman yaptığım bir eleştri hakem yönünde olmuştur..Abdullah Yılmaz konusunda eleştrilere katılıyorum Çünkü o kadar büyük bir stem varki her dönem Sivasspor alehine bir şeyler yapmış olmalı...Ama Süperligteki hakemlerin belkide yarısına belki fazlası olabilir burada stem var...İnanın yıllardır burada anlayamadığım tek konu bu olmuştur ...Neden herkes elbirliği ile Sivasspora zarar vermeye çalışssın ki...Neden bir Akhisara neden Elazığa neden Eskişehire zarar vermiyorlar da Sivasspora karşı bu eylem içerisindedirler...Alehte karar olmusmudur olmustur..Bunlar tum maçlarda olabiliyor...Yani benim fikrim Sivasspora karşı böyle bir eylem olmadığı yönündedir (A .Yılmaz dışında).. Hakemlerin art niyetli yaklaştıklarına inanmıyorum...
değerli kardeşim yıllardır burada yorumlarını severek okuyoruz belkide bizi eniyi anlıyabilecek başka takım taraftarısınız burada gördüğünüz üzere hiçbirimiz hakemlerden zerre kadar yardım medet beklemiyoruz sadece gördüklerini çalsın önyargılı davranmasınlar tek isteğimiz bu sivasspor şampiyonluğa oynadığı dönemde hakemler tarafından en az mağdur olan takımdı zira bursasporda öyle şampiyon olduğu sezon hakemler tarafından birçok maçta tolere edilmiş onun için şampiyonolmuştur sivassporun 2 defa şampiyonluğu kaçırdığı sezon bülent hocanın yanlışları futbolcuların lakayıtsızlığı taraftarların sahip çıkmayışı filan etki etmiştir fakat özellikle sonmaçlarda hakemlerin sivassporun aleyhine rakiplerimizin lehine inanılmaz hataları olmuştur ankarada sincanda ank bb sporun sert futboluna yunusmu bülentmi yıldırım unuttum müsade etmiş sedatın balilinin sakatlanmasına neden olmuştur hem maçı kaybettik hemde en önemli iki oyuncumuzu kaybettik alisamiyende gs ye yenildik sivasdada yenildik şampiyonluk gitti bjk yle de öyle hakemler bj k aleyhine tek yanlış karar vermezken sivassporu ince ince kıymışlardır yapılan şikeleri saymıyorum bile ALLAHtan revamı 15 puan geriden gelip şampiyon olmak nedeğiştiydi :mad:2.ligdede böyle hakem hataları yüzünden rizeye şampiyonluğu verdik manisa maçsattı sonmaç rize- akçaabat takımları horon tepip şampiyonluğu kutladılarhakemler sivassporu ince ince doğradılar bunların hiçbiri tesadüfi değildi hep siyasete ve hakemlere kurban gittik abdullah yılmazı zaten öğrenmişşiniz geçen sezon sivassporun avrupaya gidemeyişinin tek sebebi hakemlerdir bunu net şekilde söyleyebilirim ts maçını hatırlayın kaleönüne giden topu cehc voleybolcu gibi kesiyor penaltı vermiyor volkan hakemin önünde kaana tekme atıyor kırmızı görmüyor yan hakem orta hakem 4.hakemin gözü önünde rakiptençıkan topu bizim aleyhimize taç veriyor karabük maçında eskişehir maçında aleyhimize öyle komik penaltılar verildiki sezonun aleyhine ençok penaltı verilen takımıydık bu barışşimşek abdullah yılmaz sivasspora karşı önyargılı maç yönetiyor bunu daha iyi anlamanız için elinizde imkan varsa bu yaratıkların yönettiği sivas maçlarını dikkatlice izleyin nedemek istediğimizi anlarsınız bu ligin en sakin efendi taraftarıyken azdaha stada dalıyorduk mhk nin bunları bile bile tekrar aynı hakemi atamasını manidar buluyoruz yoksa hakemlerden zerre kadar beklentimiz yok olmadı olmayacakta tek istediğimiz adam gibi gördüğünü çalıp eyyamcılık yapmamasıdır :mad:
favori58 29.11.2012, 12:00 Arkadaşlar tamam herkes tepkisini gösterdi burada ama asıl tepki gösterilmesi gereken yer TFF,lütfen artık isyan tmeyi bırakalım ve tf'yi MHK'yi telefon ve mail yağmuruna tutalım yoksa kendi kendimizi avuturuz,haydi herkes mail ve telefona
allah belasini versin o hakemin
HababamHa 29.11.2012, 13:21 Buraya yazıp çizmekle sonuç alamazsınız gardaşlarım.
Mail atın barış emmiyi topa tutun düdüğünü elinden alsınlar.
ankastre 29.11.2012, 13:30 hepimiz hakeme yükleniyoruzda tff ye mhk ya aynı şekilde yüklensek daha iyi olacak. haydi yiğidolar
60 yorum yapılmış,inşallah o kadar da mail atılmıştır
poolat58 30.11.2012, 17:25 Buna benzer konuların birinde yine eyvah !!! diye bir başlık atıldığını anımsıyorum...Hakem şu an hatırımda değil..Ben ise o maçın tertemiz geçeceğinin tahmininde bulunmuştum..Nitekim de tertemiz geçti ve Sivasspor maçı farklı kazanmıştı..Ve sonuç böyle olduktan sonra bu yorumu yazan arkadaşların hiç bir tanesi hakem hakkında yorumdada bulunmamıştı...Her zaman yaptığım bir eleştri hakem yönünde olmuştur..Abdullah Yılmaz konusunda eleştrilere katılıyorum Çünkü o kadar büyük bir stem varki her dönem Sivasspor alehine bir şeyler yapmış olmalı...Ama Süperligteki hakemlerin belkide yarısına belki fazlası olabilir burada stem var...İnanın yıllardır burada anlayamadığım tek konu bu olmuştur ...Neden herkes elbirliği ile Sivasspora zarar vermeye çalışssın ki...Neden bir Akhisara neden Elazığa neden Eskişehire zarar vermiyorlar da Sivasspora karşı bu eylem içerisindedirler...Alehte karar olmusmudur olmustur..Bunlar tum maçlarda olabiliyor...Yani benim fikrim Sivasspora karşı böyle bir eylem olmadığı yönündedir (A .Yılmaz dışında).. Hakemlerin art niyetli yaklaştıklarına inanmıyorum...
kardeşim kısmen söyledklerine katılıyorum. bizim taraftar bazen iyi hakeme de kötü diyor, kötüye de. böyle olunca bir anlamı kalmıyor.
ama şurası kesin abdullah yılmaz, kuddusi müttüoğlu ve barış şimşek denen emek hırsızlarının her halinden belli oluyor bize ne kadar nefret duydukları.
poolat58 30.11.2012, 17:33 maça gidecek arkadaşlar. eğer bu hamsi kafalı yine ******** luğu yaparsa her zaman söylediğimin tersini söylüyorum. sahaya girin ve maçtan ihraç edin. tüm medyanın ve futbol dünyasının haberi olsun ki bir daha böylesi artniyetli ş....szileri maçlarımıza veremesinler. bi düşünün bize yaptıklarını bir istanbul takımına yapsalardı ortalığı yıkarlardı be.
Çok değil daha 2 hafta önce neymiş efendim fb li caner kırmızı kart görmüş ülkeyi birbirine kattılar. fifa kokartlı aydunus a neredeyse hakemliği bıraktıracaklardı.
peki aynı şey bize yapılsaydı ne olurdu(ki daha kötüleri yapılıyor) hiç bişey olmazdı. biraz i..ne hakem diye stadta bağırırdık ertesi günde unutulur giderdi. bu ülkenin futbolu adam olmaz. taki 3 ist. takımının egomanyası sona erip adalet sağlanana kadar.
migroArmis 30.11.2012, 18:30 değerli kardeşim yıllardır burada yorumlarını severek okuyoruz belkide bizi eniyi anlıyabilecek başka takım taraftarısınız burada gördüğünüz üzere hiçbirimiz hakemlerden zerre kadar yardım medet beklemiyoruz sadece gördüklerini çalsın önyargılı davranmasınlar tek isteğimiz bu sivasspor şampiyonluğa oynadığı dönemde hakemler tarafından en az mağdur olan takımdı zira bursasporda öyle şampiyon olduğu sezon hakemler tarafından birçok maçta tolere edilmiş onun için şampiyonolmuştur sivassporun 2 defa şampiyonluğu kaçırdığı sezon bülent hocanın yanlışları futbolcuların lakayıtsızlığı taraftarların sahip çıkmayışı filan etki etmiştir fakat özellikle sonmaçlarda hakemlerin sivassporun aleyhine rakiplerimizin lehine inanılmaz hataları olmuştur ankarada sincanda ank bb sporun sert futboluna yunusmu bülentmi yıldırım unuttum müsade etmiş sedatın balilinin sakatlanmasına neden olmuştur hem maçı kaybettik hemde en önemli iki oyuncumuzu kaybettik alisamiyende gs ye yenildik sivasdada yenildik şampiyonluk gitti bjk yle de öyle hakemler bj k aleyhine tek yanlış karar vermezken sivassporu ince ince kıymışlardır yapılan şikeleri saymıyorum bile ALLAHtan revamı 15 puan geriden gelip şampiyon olmak nedeğiştiydi :mad:2.ligdede böyle hakem hataları yüzünden rizeye şampiyonluğu verdik manisa maçsattı sonmaç rize- akçaabat takımları horon tepip şampiyonluğu kutladılarhakemler sivassporu ince ince doğradılar bunların hiçbiri tesadüfi değildi hep siyasete ve hakemlere kurban gittik abdullah yılmazı zaten öğrenmişşiniz geçen sezon sivassporun avrupaya gidemeyişinin tek sebebi hakemlerdir bunu net şekilde söyleyebilirim ts maçını hatırlayın kaleönüne giden topu cehc voleybolcu gibi kesiyor penaltı vermiyor volkan hakemin önünde kaana tekme atıyor kırmızı görmüyor yan hakem orta hakem 4.hakemin gözü önünde rakiptençıkan topu bizim aleyhimize taç veriyor karabük maçında eskişehir maçında aleyhimize öyle komik penaltılar verildiki sezonun aleyhine ençok penaltı verilen takımıydık bu barışşimşek abdullah yılmaz sivasspora karşı önyargılı maç yönetiyor bunu daha iyi anlamanız için elinizde imkan varsa bu yaratıkların yönettiği sivas maçlarını dikkatlice izleyin nedemek istediğimizi anlarsınız bu ligin en sakin efendi taraftarıyken azdaha stada dalıyorduk mhk nin bunları bile bile tekrar aynı hakemi atamasını manidar buluyoruz yoksa hakemlerden zerre kadar beklentimiz yok olmadı olmayacakta tek istediğimiz adam gibi gördüğünü çalıp eyyamcılık yapmamasıdır :mad:
Hakem hatalarından canınızın yandığı maçların kırılma noktaları olmuş olması olayları unutulmaz yapar...Saydığınız tüm olmuş olaylara hayır diyemem..Ama size bazı katılmadığım noktalarda cevap verebilirim ...Bunlara gerekte yok aslında ne güzel sizde saymışsınız zaten hakem hatalarını...Benimse öğrenmek istediğim konuya yine yanıt bulamadım...Ortada gözle görülür yanlışlar var ise bunuda tek bir hakem değil de hakemler yapıyorsa neden Sivasspora karşı yapılıyor...Ben bunu anlamış değilim...Anlamamamdaki en büyük neden de şudur ki...kendimden örnek vereceğim...Daha öncede söylemiştim benim Sivasla ilgili hiç bir bağım yok...Asker arkadaşım bile yok diyebilirim..Sivası hiç bilmediğim halde bana Sivasla ilgili bir konu sorulsaydı il vereceğim cevap ''haa onlar Yiğidodur merttir delikanlıdır ''bu olacaktı..Ben bu cevabı kafamdan vermiyorum ..Demek ki Sivaslı gerçekten delikanlı efendiki bu benim Sivasla ilgim olmamasına karşı kulağıma çalınmış..Ben biliyorsam bunu en azından Türkiyenin dörtte üçü hatta tamamına yakını biliyordur....Şimdi hal böyle iken ben kendime infaz edeceğim bir takım arasaydım bu asla Sivasspor olmazdı...Nedenlerinide üstte yazdım..Başka bi takım olurdu...Holiganlığıyla ilgili kendi takımım Bursaspor olabilir mesela..Ama Sivas olmaz...İşte tam burasını anlamıyorum...
poolat58 30.11.2012, 19:58 Hakem hatalarından canınızın yandığı maçların kırılma noktaları olmuş olması olayları unutulmaz yapar...Saydığınız tüm olmuş olaylara hayır diyemem..Ama size bazı katılmadığım noktalarda cevap verebilirim ...Bunlara gerekte yok aslında ne güzel sizde saymışsınız zaten hakem hatalarını...Benimse öğrenmek istediğim konuya yine yanıt bulamadım...Ortada gözle görülür yanlışlar var ise bunuda tek bir hakem değil de hakemler yapıyorsa neden Sivasspora karşı yapılıyor...Ben bunu anlamış değilim...Anlamamamdaki en büyük neden de şudur ki...kendimden örnek vereceğim...Daha öncede söylemiştim benim Sivasla ilgili hiç bir bağım yok...Asker arkadaşım bile yok diyebilirim..Sivası hiç bilmediğim halde bana Sivasla ilgili bir konu sorulsaydı il vereceğim cevap ''haa onlar Yiğidodur merttir delikanlıdır ''bu olacaktı..Ben bu cevabı kafamdan vermiyorum ..Demek ki Sivaslı gerçekten delikanlı efendiki bu benim Sivasla ilgim olmamasına karşı kulağıma çalınmış..Ben biliyorsam bunu en azından Türkiyenin dörtte üçü hatta tamamına yakını biliyordur....Şimdi hal böyle iken ben kendime infaz edeceğim bir takım arasaydım bu asla Sivasspor olmazdı...Nedenlerinide üstte yazdım..Başka bi takım olurdu...Holiganlığıyla ilgili kendi takımım Bursaspor olabilir mesela..Ama Sivas olmaz...İşte tam burasını anlamıyorum...
kardeşim bizi liğme liğme doğrama nedenleri şunlar.
a.yılmaz ve b.şimşek trabzonludur. bilindiği üzere bizimde ts ile husumetimiz var. biz şampiyonluğa oynarken bizi çekemiyor adeta çatlıyorlardı. sonra bir olaylı maç oldu.
3-0 hükmen galip geldik. ordan gelen bir kuyruk acıları var.
bir de 2 sene önce bize attıkları şikeci iftirasının cezasını böyle çektirmeye çalışıyorlar. onlara göre bizim yüzümüzden şampiyon olamamışlarya hani. hala kinleri bitmedi. intikam almaya çalışıyorlar.
kuddusiye gelince bir bjk ve yine bir ts maçında yaptıkları halen aklımdan çıkmaz. hele ki ts maçı. geçen sene trabzondaki maçı kazansak ki 1-0 öndeydik. ilk 4 yani play off şansımız devam edecekti. sadece biz değil gençlerbirliği, es-es, bursa bu takımların da şansı vardı. ama bu haysiyetsizin yüzünden ts ilk 4 ü garantiledi ve tff ve ligtv nin istediği oldu.yani en çok taraftarı olan (gs fb bjk ts) takımlar play off a kaldı. burda kesinlikle bir artniyet vardı. bunu spor yorumcularının %90 ı da dile getirdi. işte bu gerekçeler yüzünden biz bu iddaları söylüyoruz.
Hakem hatalarından canınızın yandığı maçların kırılma noktaları olmuş olması olayları unutulmaz yapar...Saydığınız tüm olmuş olaylara hayır diyemem..Ama size bazı katılmadığım noktalarda cevap verebilirim ...Bunlara gerekte yok aslında ne güzel sizde saymışsınız zaten hakem hatalarını...Benimse öğrenmek istediğim konuya yine yanıt bulamadım...Ortada gözle görülür yanlışlar var ise bunuda tek bir hakem değil de hakemler yapıyorsa neden Sivasspora karşı yapılıyor...Ben bunu anlamış değilim...Anlamamamdaki en büyük neden de şudur ki...kendimden örnek vereceğim...Daha öncede söylemiştim benim Sivasla ilgili hiç bir bağım yok...Asker arkadaşım bile yok diyebilirim..Sivası hiç bilmediğim halde bana Sivasla ilgili bir konu sorulsaydı il vereceğim cevap ''haa onlar Yiğidodur merttir delikanlıdır ''bu olacaktı..Ben bu cevabı kafamdan vermiyorum ..Demek ki Sivaslı gerçekten delikanlı efendiki bu benim Sivasla ilgim olmamasına karşı kulağıma çalınmış..Ben biliyorsam bunu en azından Türkiyenin dörtte üçü hatta tamamına yakını biliyordur....Şimdi hal böyle iken ben kendime infaz edeceğim bir takım arasaydım bu asla Sivasspor olmazdı...Nedenlerinide üstte yazdım..Başka bi takım olurdu...Holiganlığıyla ilgili kendi takımım Bursaspor olabilir mesela..Ama Sivas olmaz...İşte tam burasını anlamıyorum...
Olması istenmeyen ve elde olmayan kötü olaylardan ötürü ne yazık ki çoğu kişi senelerdir Sivas'a ve Sivaslılara negatif şekilde bakmaktadır..Ve bu önyargının eseri olarak olumsuz durumlarla her daim karşılaşılmıştır..Einsteinın dediği gibi önyargıyı kırmak atomu parçalamaktan zor olduğu için mücadelenin dozajı Sivas açısından daha yüksek olmuştur..O açıdan art niyetli durumları anlayabilmek daha kolay olmaktadır..Mesela Sivassporun şampiyonluğa oynadığı sene hakemler çok uzun bir süre Sivasspora hakkı olduğu halde penaltı kullandırtmamıştır..Ta ki UEFA'nın resmi sitesinde hiç penaltı kullanmadan şampiyonluğa giden takım olarak Sivasspor lanse edilene kadar..Bu haberden sonra Sivasspora penaltı verilmeye başlanmıştır..Devlet Denetleme Kurumunun Madımak olayının araştırılması için görevlendirilmesi de mühimdir..Çünkü bu olay abartmıyorum Sivasın en az 50 senesini almış götürmüştür..Siyasi popülizim yapmak isteyenler bu durumu her zaman kullanmış ama araştırma yapmaya gerek duymamışlardır..Bunların en çok açığa çıkmasını da Sivaslılar istemektedir..Saptırılan,yanlı ş lanse edilen şeylerin düzeltilmesini istemek en doğal haktır..O yüzden bazı şeylere sert tepki gösterilmesi yadırganmamalıdır diye düşünüyorum..
58MUAMMER58 30.11.2012, 21:29 Hakem hatalarından canınızın yandığı maçların kırılma noktaları olmuş olması olayları unutulmaz yapar...Saydığınız tüm olmuş olaylara hayır diyemem..Ama size bazı katılmadığım noktalarda cevap verebilirim ...Bunlara gerekte yok aslında ne güzel sizde saymışsınız zaten hakem hatalarını...Benimse öğrenmek istediğim konuya yine yanıt bulamadım...Ortada gözle görülür yanlışlar var ise bunuda tek bir hakem değil de hakemler yapıyorsa neden Sivasspora karşı yapılıyor...Ben bunu anlamış değilim...Anlamamamdaki en büyük neden de şudur ki...kendimden örnek vereceğim...Daha öncede söylemiştim benim Sivasla ilgili hiç bir bağım yok...Asker arkadaşım bile yok diyebilirim..Sivası hiç bilmediğim halde bana Sivasla ilgili bir konu sorulsaydı il vereceğim cevap ''haa onlar Yiğidodur merttir delikanlıdır ''bu olacaktı..Ben bu cevabı kafamdan vermiyorum ..Demek ki Sivaslı gerçekten delikanlı efendiki bu benim Sivasla ilgim olmamasına karşı kulağıma çalınmış..Ben biliyorsam bunu en azından Türkiyenin dörtte üçü hatta tamamına yakını biliyordur....Şimdi hal böyle iken ben kendime infaz edeceğim bir takım arasaydım bu asla Sivasspor olmazdı...Nedenlerinide üstte yazdım..Başka bi takım olurdu...Holiganlığıyla ilgili kendi takımım Bursaspor olabilir mesela..Ama Sivas olmaz...İşte tam burasını anlamıyorum...
degerli kardeşim tüm sorunuzun cevabını aslında bende diğer arkadaşlarımda dile getirmiş bizim bahsettiğimiz olay kalasik olağan hertakımın başına gelebilecek yanlış kararlar değil bir maçın hakem marifetiyle alınıp diğer takıma tepside sunulmasıdır bununda tüm türkiyede milletin gözü önünde yapılmış olmasıdır hiçbir tedbire maruz kalmamasıdır tepkimiz bunadır biraz bahsettim arkadaşlarımızda güzelce bahsetmiş neden bu yanlışlar sadece sivasa sivasspora karşıyapılıyor bunu öğrenmek istiyorsunuz verilen cevaplara ek olarak şunları ekleyebilirim sivas halkı şehir milliyetçisi değildir saymaya kalktınmı sivasda 5 6 çeşit insan çeşidi sayabiliriz yıllarca hakları gaspedildiği halde hakkını aramasını bilmeyen millet olduğu için hakıkını aramaya bile biraraya gelemeyen birmilletiz bunu neredeyse tüm siyasiler ve medya öğrenmiş onun için herfırsatta sivas suçlu ilan edilmektedir onun içindirki sivasdan tüm tesisler kaldırılmış başka şehirlere kaydırılmış sivasın 5 te 1 kadar iller büyükşehir olduğu halde sivas olamamıştır devlet il binaları ya kayseriye bağlanmış yada kapatılmış demirin yüzde 60 ı sivasdan çıktığı halde fabrikalar karabüğe zonguldak ereğliye iskenderuna yapılmış millet sesini çıkartmamış tarihte öyle yada böyle 40 tan fazla seyircimiz öldürülmüş yüzlercesi öldürmek maksatlı bıçak taş sopa darbeleriyle soykırıma uğratılmaya çalışılmış medya suçu sivaslılara ihale etmiş yine tarihte hiç haketmediğimiz halde sivaslıların tek birtanesinindahi kabullenemediği madımak olayı resmen devlet eliyle tertip edilmiş masum insanlar ölmüş meraktan yada tesadüfen geçerken resmi videoya takılmış diye onlarca kişi pisi pisine hapis yatmıştır bu saydığım nedenler sivaslılar üzerinde unutulmaz travmalar yaratmıştır adeta hak aramak için biraraya gelirsek devleti bölmeye çalıyorsunuz diye hapis yatarım korkusu oluşmuştur dünyaya açılan türkiyede sivas diye bişehir olduğunu ancak sivasspor sayesinde millete duyurur bulunmaktayız bunun için en çok sevdiğimiz emnçok deger verdiğimiz yumuşak karnımızdan bize vurulmaya çalışılmaktadır türkiyede sivasdan kat kat zengin kalkınmış büyükşehirler 2.liglerde 3:liglerde sürünürken sivassporun süperligde saygıın birkonumda olmasını bu ülkede milyonlarca insan hazmedemiyor bunun bilincindeyiz sivaslıların hakkını arayamayacağını bildikleri için stad kapasitesini 33 binden 25 bine düşürdüler yine tff ve mhk 4 büyükler yarıştan kopmasın yayıncı kuruluş zarar etmesin diye ligde ayarlama yapmışlardır ve halende yapılmaya devam ediliyor tüm bu nedenler neden sadece sivasa sivasspora karşı yapılıyor umarım biraz anlamışşınızdır aradığınız cevabı bulmuşsunuzdur
58 SiVaSıM 58 30.11.2012, 23:16 hakemi filan bırakalım normalde bu maçı alacak kapasitedeyiz o ite tepki gösterirsek kendini bişe sanacak hiç takmayalım biz gollerimizi atalım o o.çocuğuda çatlasın
migroArmis 01.12.2012, 00:04 Olması istenmeyen ve elde olmayan kötü olaylardan ötürü ne yazık ki çoğu kişi senelerdir Sivas'a ve Sivaslılara negatif şekilde bakmaktadır..Ve bu önyargının eseri olarak olumsuz durumlarla her daim karşılaşılmıştır..Einsteinın dediği gibi önyargıyı kırmak atomu parçalamaktan zor olduğu için mücadelenin dozajı Sivas açısından daha yüksek olmuştur..O açıdan art niyetli durumları anlayabilmek daha kolay olmaktadır..Mesela Sivassporun şampiyonluğa oynadığı sene hakemler çok uzun bir süre Sivasspora hakkı olduğu halde penaltı kullandırtmamıştır..Ta ki UEFA'nın resmi sitesinde hiç penaltı kullanmadan şampiyonluğa giden takım olarak Sivasspor lanse edilene kadar..Bu haberden sonra Sivasspora penaltı verilmeye başlanmıştır..Devlet Denetleme Kurumunun Madımak olayının araştırılması için görevlendirilmesi de mühimdir..Çünkü bu olay abartmıyorum Sivasın en az 50 senesini almış götürmüştür..Siyasi popülizim yapmak isteyenler bu durumu her zaman kullanmış ama araştırma yapmaya gerek duymamışlardır..Bunların en çok açığa çıkmasını da Sivaslılar istemektedir..Saptırılan,yanlı ş lanse edilen şeylerin düzeltilmesini istemek en doğal haktır..O yüzden bazı şeylere sert tepki gösterilmesi yadırganmamalıdır diye düşünüyorum..
Geçmişte bazı hadiseler yaşanılmış ve bu hadiseler neticesinde Sivas lı yanlış anlaşılmış önyargı oluşmuştur diyorsunuz...Bu işin siyasal sosyal boyutu...Sportif anlamdada ts olayları ve nihayetinde ts nin sizlere karşı daha kuvvetli lobileriyle hakem yönlendirmelerinide birleştirirsek şimdi konuyu idrak edebiliyorum...
migroArmis 01.12.2012, 01:19 degerli kardeşim tüm sorunuzun cevabını aslında bende diğer arkadaşlarımda dile getirmiş bizim bahsettiğimiz olay kalasik olağan hertakımın başına gelebilecek yanlış kararlar değil bir maçın hakem marifetiyle alınıp diğer takıma tepside sunulmasıdır bununda tüm türkiyede milletin gözü önünde yapılmış olmasıdır hiçbir tedbire maruz kalmamasıdır tepkimiz bunadır biraz bahsettim arkadaşlarımızda güzelce bahsetmiş neden bu yanlışlar sadece sivasa sivasspora karşıyapılıyor bunu öğrenmek istiyorsunuz verilen cevaplara ek olarak şunları ekleyebilirim sivas halkı şehir milliyetçisi değildir saymaya kalktınmı sivasda 5 6 çeşit insan çeşidi sayabiliriz yıllarca hakları gaspedildiği halde hakkını aramasını bilmeyen millet olduğu için hakıkını aramaya bile biraraya gelemeyen birmilletiz bunu neredeyse tüm siyasiler ve medya öğrenmiş onun için herfırsatta sivas suçlu ilan edilmektedir onun içindirki sivasdan tüm tesisler kaldırılmış başka şehirlere kaydırılmış sivasın 5 te 1 kadar iller büyükşehir olduğu halde sivas olamamıştır devlet il binaları ya kayseriye bağlanmış yada kapatılmış demirin yüzde 60 ı sivasdan çıktığı halde fabrikalar karabüğe zonguldak ereğliye iskenderuna yapılmış millet sesini çıkartmamış tarihte öyle yada böyle 40 tan fazla seyircimiz öldürülmüş yüzlercesi öldürmek maksatlı bıçak taş sopa darbeleriyle soykırıma uğratılmaya çalışılmış medya suçu sivaslılara ihale etmiş yine tarihte hiç haketmediğimiz halde sivaslıların tek birtanesinindahi kabullenemediği madımak olayı resmen devlet eliyle tertip edilmiş masum insanlar ölmüş meraktan yada tesadüfen geçerken resmi videoya takılmış diye onlarca kişi pisi pisine hapis yatmıştır bu saydığım nedenler sivaslılar üzerinde unutulmaz travmalar yaratmıştır adeta hak aramak için biraraya gelirsek devleti bölmeye çalıyorsunuz diye hapis yatarım korkusu oluşmuştur dünyaya açılan türkiyede sivas diye bişehir olduğunu ancak sivasspor sayesinde millete duyurur bulunmaktayız bunun için en çok sevdiğimiz emnçok deger verdiğimiz yumuşak karnımızdan bize vurulmaya çalışılmaktadır türkiyede sivasdan kat kat zengin kalkınmış büyükşehirler 2.liglerde 3:liglerde sürünürken sivassporun süperligde saygıın birkonumda olmasını bu ülkede milyonlarca insan hazmedemiyor bunun bilincindeyiz sivaslıların hakkını arayamayacağını bildikleri için stad kapasitesini 33 binden 25 bine düşürdüler yine tff ve mhk 4 büyükler yarıştan kopmasın yayıncı kuruluş zarar etmesin diye ligde ayarlama yapmışlardır ve halende yapılmaya devam ediliyor tüm bu nedenler neden sadece sivasa sivasspora karşı yapılıyor umarım biraz anlamışşınızdır aradığınız cevabı bulmuşsunuzdur
Ewet bu yorumunuzdaki yazmış olduklarınız Gülkız nicklı arkadasın söylemlerıyle örtüşüyor...Şunu görüyorumki Sivasspora yapılan bu eylemlerin ardında sportif yaklaşımdan ziyade siyasi yaklaşımların daha ağır bastığı var..Ama şunun ısrarla bilinmesini istiyorum en azından şahsım adına söyleyebilirim madımak olayını ben bırakın bir günü bir anını bile Sivasa maletmedim benim gibi düşünen çok arkadaşım mevcut..Ben burada bulunduğum süreci Bursadaki arkadaşlarımla paylaşıyorum Sivassporu neredeyse benden takip ediyorlar.Şaşırıyorlarda aslında..Yaşanmış her ne olay var isede Bursada gördüğüm ne bir şeylerin Sivaslıya maledilişidir nede Sivasspora karşı bir önyargı oluşudur..Bunu tüm Bursa geneli için söyleyebilirim..Buradaki sportmenler Sivassporun S sinden bile haberdar değiller ama karşısındada değiller..Ben her zaman kentiniz ve mevcudiyetiniz hakkında hep olumlu şeyler duydum..Belkide Sivasa Sivaslıya sempatim sevgim de buradan geliyor olabilir...Siz kalbinizi ferah tutunuz kim ne yaparsa yapsın kim hangi önyargıyla yaklaşırsa yaklaşsın Yiğido Yiğidodur .. Ve gerçekler asla değiştirilemez...Ayrıca kafamdaki soru işaretini yanıtlama gayretinizide takdirle karşılıyorum ..Teşekkür ederim...
izmirliyigido 01.12.2012, 09:14 eyvah ki ne eyvah.istanbulda ters takım bu barış şimşekte ters adam. inşallah bu sefer bi terslik yapmaz
2 ters 1 düz eder belki. Öyle olursa düzlüğe çıkan biz olacağız demektir.
.
B.DUMANLI 01.12.2012, 12:44 Baktilarki Sivasspor biraz kiprdanmaya basladi ,Sivasspor´u durdurabilmek icin böyle dengesiz hakemleri atiyorlar.
A.Turan Korkmaz 01.12.2012, 15:07 Benim tezim şu. Kendinizi bir an MHK'nın yerine koyun. Süperligde sürekli maç yöneten bir hakeminiz var ve uzun haftalardır bir takımın maçına veremiyorsunuz ama bunun sonu yok illa ki bir maça vereceksiniz. Hangi maça verirdiniz?
Deplasmanda olduğu,önceki maçlarını farklı kazandığı ve takım olarak formda olduğu, maçın hakemi ola ki hata bile yapsa bir fazla gol atarak bunu telafi edebileceği bir maça.
Böyle bakarsak olaya daha serinkanlı yaklaşmış oluruz. Bu hakem gibileri artık bariz hatalar yaparak maç yönetemezler. Süperlig düzeyinde hakemler, en azından iyi niyetinden şüphe edilemeyen, belli bir standardın üzerinde hakemlerdir ve yaptıkları yanlışların bedelini daha alt liglere giderek ya da kokartlarını vererek öderler. Ligimiz,MHK'mız,federasyonumuz da eskisi gibi değildir. Artık kurallar ve maçlar daha sıkı denetleniyor. Milyonlarca kişinin seyrettiği, canlı yayınlanan bir maçtan endişelenmeye bence mahal yok.
MHK durumu normalleştirmeye çelışıyor. Bizler dikkatli olalım. Oyuncularımız da hakem yokmuş gibi davransın,Kayseri maçının ilk 60 dakikası gibi oynası ve galip gelsin. Kart görerek GS maçına da cezalı duruma düşmesinler.
Rakip İBB zaten zorda,gerginlik bize değil onlara yarar.
Benim tezim şu. Kendinizi bir an MHK'nın yerine koyun. Süperligde sürekli maç yöneten bir hakeminiz var ve uzun haftalardır bir takımın maçına veremiyorsunuz ama bunun sonu yok illa ki bir maça vereceksiniz. Hangi maça verirdiniz?
Deplasmanda olduğu,önceki maçlarını farklı kazandığı ve takım olarak formda olduğu, maçın hakemi ola ki hata bile yapsa bir fazla gol atarak bunu telafi edebileceği bir maça.
Böyle bakarsak olaya daha serinkanlı yaklaşmış oluruz. Bu hakem gibileri artık bariz hatalar yaparak maç yönetemezler. Süperlig düzeyinde hakemler, en azından iyi niyetinden şüphe edilemeyen, belli bir standardın üzerinde hakemlerdir ve yaptıkları yanlışların bedelini daha alt liglere giderek ya da kokartlarını vererek öderler. Ligimiz,MHK'mız,federasyonumuz da eskisi gibi değildir. Artık kurallar ve maçlar daha sıkı denetleniyor. Milyonlarca kişinin seyrettiği, canlı yayınlanan bir maçtan endişelenmeye bence mahal yok.
MHK durumu normalleştirmeye çelışıyor. Bizler dikkatli olalım. Oyuncularımız da hakem yokmuş gibi davransın,Kayseri maçının ilk 60 dakikası gibi oynası ve galip gelsin. Kart görerek GS maçına da cezalı duruma düşmesinler.
Rakip İBB zaten zorda,gerginlik bize değil onlara yarar.
Halit abi sana katılıyorum lakin benim aklımı kurcalayan şu nokta: Tamam mutlaka eldeki hakemlere maç verilecekte son 3 maçta 7 puan toplayıp ivmesi yukarı çıkan bir takıma özellikle Barış Şimşek tercihinin yapılması bana düşündürücü geliyor. Yoksa düşüncelerinizde haklısınız. Artık hakemliğinde profesyonelliği var. Özellikle şu an için Türk hakemliği Avrupa arenasında mercek altına alınmış ve gelişim süreçleri takip ediliyorken hiç bir hakem eyyamcılık kisvesine bürünmeye cesaret edemez. Hele hele yaşı genç olan bu hakem arkadaşlarımız gibi...
BU ADAMI NASIL SİVAS MAÇINA VERİRLER? BU ADAMA ADALETSİZ DEMEK BİLE HAKSİZLİKTİR. Yönettiği 9-10 maçtan bir Tarsus galibiyetimiz var. Eskişehir macından sonra sahada tutanların ....vicdanlari var mıdır?
sefacoban58 01.12.2012, 20:25 bence stress yapmaya gerek yok, cunku duydum ki yarinki maci fifa´dan biri izliyecekmis. baris simsek fifa kokartli oldugu icin kortrol edecekler ondan iyi yonettir bence:)
ROMANTİK KATİL 01.12.2012, 21:19 Barıs simsek sivas macına atanmıs. Gecen sene eskişehir macında sivası linc etti. Bünyamin hocam bunu nasıl degerlendiriyosunuz. bU Twite attım futbol atesine belki bünyamin bişey der.
yigido yakup 02.12.2012, 15:12 Baris Simsek beklemedigim sekilde güzel mac yönetti buna bizim takimin oyunculari yardim ettti.
genel olarak iyi yönetti . şaşırtıcı bir durum . geçmişten bugune kadar ne kadar kötü maç yönetmiş olsada öngargılı davranmamalıymışız.
B.DUMANLI 02.12.2012, 17:00 Hakem iyi yönettide maci cözemeyen orta alani tamamen bosaltan bir Riza hoca gene sinifta kaldi.
Hakem beklediğimizin aksine çok iyi yönetti, hiç bahane arayıp saldırmayın !
Verdiği penaltıyı da hiçbir hakem kolay kolay vermezdi ...
Respect58 02.12.2012, 20:56 Hakem çok çok iyiydi.Şaşırdım.
Hakem herkesi şaşırttı,hep böyle olsunlar adalet her zaman saygıyı getirir,bizi çökerten içimizden biri
alaattin 5858 02.12.2012, 21:09 mhk nın barış şimşek i bizim maça niye verdiği anlaşıldı
yalakalık olsun diye uydurma penaltı verdi hata ile hata düzelmez
verme kardeşim bizede verme haksız penaltı istemiyoruz. yeterki bizim canımızı yakmayın
ROMANTİK KATİL 03.12.2012, 00:13 Verilen tepkiler işe yaramış. Eger bu tepkiler olmasaydı hakem etki altında kalmayarak SİVAS düsmanlıgına devam ederdi bence. Trabzonlu degillermi sonucta. Hiç bi Trabzonlu misyonu ne mevkisi ne olursa olsun Sivassporun basarısını istemez.
migroArmis 03.12.2012, 00:17 Verilen tepkiler işe yaramış. Eger bu tepkiler olmasaydı hakem etki altında kalmayarak SİVAS düsmanlıgına devam ederdi bence. Trabzonlu degillermi sonucta. Hiç bi Trabzonlu misyonu ne mevkisi ne olursa olsun Sivassporun basarısını istemez.
Bence verilen tepkiler değil bu hakemi uefa takibe aldı ve bu maçınıda bir heyet izlemeye geldi fifa kokartı aday adaylarından...
ROMANTİK KATİL 03.12.2012, 00:22 Bence verilen tepkiler değil bu hakemi uefa takibe aldı ve bu maçınıda bir heyet izlemeye geldi fifa kokartı aday adaylarından...
Sonucta bir seylerin oldugu ortada. Yoksa 8 senedir süperligdeyiz Trabzon hakemlerinin bizim maclarmızda tarafsız art niyetsiz mac yönettigi görülmemiştir.Bu macta olmayan penaltıyı bbile verdi daha ne olsun.
İBB maçında hakem dışında herkes tartışlır sadece hakem tartışılmaz. Bir arkadaşımızın dediği gibi, hakem Sivassporla Barıştı ama Şimşekleri üzerine çeken gol asistliği yapan Uğu ve Kadir oldu.:)
İBB maçında hakem dışında herkes tartışlır sadece hakem tartışılmaz. Bir arkadaşımızın dediği gibi, hakem Sivassporla Barıştı ama Şimşekleri üzerine çeken gol asistliği yapan Uğu ve Kadir oldu.:)
Sedat'ı hallettin, sırada Uğur mu var Kadir mi :D:D:D
|