Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalımbay, "Tepkiler daha yoğun olmalıdır"

Rallim58
30.11.2012, 10:29
http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/hoca/1.hoca58.jpg

Sipas Tv'de Nail Sertakan'ın sorularını cevaplayan Çalımbay, "Taraftarlarımızın hakeme olan tepkilerin yoğun olması gerekir" dedi.

Manisasporu kupa dışı bırakan Sivassporun teknik patronu Çalımbay, karşılaşma sonrası Sipas Tv'ye verdiği röportajda, karşılaşmayı değerlendirdikten sonra, Sertakan'ın İBB-Sivasspor karşılaşmasına atanan Barış Şimşek'e yiğidoların yoğun tepkisi oldu, siz ne düşünüyorsunuz? şeklindeki sorusuna Çalımbay, taraftarlar tepkilerinde son derece haklı diyerek "Eskişehir faciasını hafızalarımızdan bizlerde silmedik, taraftarlarda silmedi. Birilerinin bu hakem karşısında tepkilerini dile getirmesi lazım. Ben teknik adamım ama bunu görüyoruzki taraftarlar yapıyor. Daha fazla tepki gösterilmelidir. Eskişehir karşısında yapılanların, hakemlikle ilgisi yoktu o farklı bir ruh halin kararları idi. Bize yapılanlar malum takımlara yapılsa değil bir yıl 10 yıl hatta 20 yıl karşılaşmalarına çıkarttırmazlardı" şeklinde konuştu.

Taraftarlar olup bitenlerin farkında olduğunu belirten Çalımbay,"İBB karşılaşmasında neler yapıp neler yapmadığını göreceğiz, taraftarlar kimseyi kırmadan haklı tepkilerini daha yoğun bir şekilde dile getirmelidir" dedi.

Salim58
30.11.2012, 10:35
Hocam bize yapılan malum takımlara yapılsaydı düdüğü bıraktırırlardı.
İnşaallah İBB maçında hata yapmaz.Karadeniz bölgesi hakemlerini bizim maçlara vermemeleri konusunda bizler taraftar olarak görevimizi yapmamız gerek, kulübümüzde yazılı başvuru yapması gerek.

münihliyigido58
30.11.2012, 10:49
malesef macin esnasinda tepki verirsek, sirf hakemin cinsel kimligine yönelik tezahürrat yapiyoruz. bu bizi bir yere getirmiyor.

infial§
30.11.2012, 10:51
Bizim taraftarda kindarlık,öç alma duygusu yok yapılanları çabuk unutuyoruz

adres58
30.11.2012, 12:05
Biz taraftar değiliz, bizde bazı olgu ve duygular eksik yada noksan dediğimde tepkiler almıştım. Demekki bu kanım ''KISMİ'' de olsa doğrudur...

Hayatta sevmediğim Trabzon taraftarı bile o kadar zaman geçtiği halde hükmen mağlubiyetin acısını unutmadı ve onlarca pislik yapıp çoğumuza bıkkın getirdi. Adeta tırstık. Şimdi biz neden tepkimizi koymuyoruz. Diyorlarki Barış Şimşekle belki ''BARIŞIRIZ''... Yok ya adamın içi kin nefret dolu bunun yansımasıda doğal olarak Eskişehir maçında ayyuka çıkmış birde Barış Şimşekden barış bekleyeceğiz öylemi.. Çook bekleriz...

Rallim58
30.11.2012, 12:40
Herkes Barış Şimşek'in bu yönetimini suçlu bulup sadece "artniyetli hakem" veya "Sivasspor düşmanı" demedikleri kalmıştı...

Bülent Albayrak:
"Bugün Barış hoca için kariyerine kötü bir leke olarak kalacak bu maç, öyle düşünüyorum. Bütün samimiyetimle söylüyorum, maçtan sonra gittim 'hocam tebrik ediyorum sizi' dedim. Bana 'benimle dalga geçiyorsun' dedi. Yani 'benimle dalga geçiyorsun' demesi onun maçı gerçekten çok kötü yönettiğinin itirafıdır. Ben dedim ki, 'hocam tepki gösteriyoruz kızıyorsun, tebrik ediyoruz kızıyorsun' dedim. Böyle bir şey olabilir mi arkadaşlar? Tebrik etmeye gidiyorum, 'benimle dalga geçiyorsun' diyor. Bu bir itiraftır arkadaşlar, başka hiçbir şey değildir. Bugün futbolu konuşmak isterdik, hakemi konuşuyoruz. Çok üzgünüm.'' dedi.

Mustafa Denizli:
"Hakem Barış Şimşek hatalı kararlar verdi. Maçın ilk yarısında Sivas lehine verilmeyen penaltının oyunun akışını değiştirdi. Penaltı golü öncesinde, Batuhan'ın kendini yere bırakmasından sonra "hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı kart" göstereceğini düşündü ve Batuhan ona göre tepki gösterdi.

Markus Merk
İlk yarıda Sivas lehine penaltının verilmesi durumunda maçın daha değişik ortama gelebileceğini söyledi. Penaltı maçın dönüm noktası olurdu, hakem Barış Şimşek'in Sivasspor'un penaltısını vermeyerek, 3. golde ofsayt kaldırmayarak ve Eskişehir lehine penaltı çalarak yanlış kararlara imza attığını söyledi.

Kokomo
30.11.2012, 12:50
TARAFTAR değil YÖNETİM VE SİZLER TEPKİNİZİ Daha fazla göstermelisiniz hocam!

Çünkü medya önünde olan sizlersiniz ?

Ayrıca TARAFTARIN tepkisi PARA cezası veya saha kapatma cezası olarak geri dönüyor ?

HAŞİM5858
30.11.2012, 13:07
Bir taşla iki kuş vurmak istiyor olabilirler. Hem istanbulun düşüşünün önüme geçmek hemde sivasın yükselişine engel olmak. Bunu federasyonun içinden birileri yapıyor.
İnşallah o gün ayaklarına kramp girer hakemlik yapamaz..
yada o gün değil bundan sonra hakemlik yapamasın...

Allah seni bildiği gibi yapsın Barış Şimşek

58MUAMMER58
30.11.2012, 13:33
adamın hakemlikle filan alakası yok eğer buülkede düzgün bir mhk başkanı düzgün bir federasyon olsaydı buadama 3.liğde bile düdük vermezdi şöyle düşünün trabzon maçına sivaslı hakem verilseydi tsliler neler yapardı ibb trabzonun altyapısı bu takımın genlerinde nuri albayrağın kanı var onedenle sivasın önünü kesmek için kasıtlı verilmiş birhakem bu ibb maçlarına tsli hakem vermek zorundalarmı ?sesimizi çıkartmadığımız için bunu yapıyorlar maalesef başkanımızında sözü geçmedi enson eskişehir maçından sonra maçlarımıza bu hakemi yada tsli hiçbir hakemi vermeyin dedik anlıyanolmadı bu maçta sivasspor kırmızı kart görmeden penaltı yemeden tamamlarsa sivasspor kazanır

Külhan
30.11.2012, 13:44
Bu federasyon bizimle dalgami geciyor daha birsezon olmadan adami karsimiza cikardi bu apacik sivasa karsi suikast niteliginde bir vaka mademki sivassporda bu ferasyona vergisini veriyor öyleise bu ne perhiz bu ne lahana tursusu bu kadarda vurdum duymaz olunmazki eger bu IBB macindada bildigini yaparsa bu fedarasyona güvenimiz yok bunu böyle bilesiniz cikacak nahos olaylardan federasyon sorumludur yigido dan vebal gitmistir.

erolbal
30.11.2012, 15:09
Barış (kindar,despot) Şimşek ( art niyetli, bize karşı Trabzonlu) hakem değil tetikçidir. MHK bu atamayı bilerek yaptı. Eskişehir maçında çok adaletsiz, saygıgızdı. Avrupada bu adama "eski hakem " denmesi bile yasaklanırdı. Fanatik Trabzonlu olduğunu biliyoruz.

Aynı şeyleri yapsa gene birşey olmayacak. Ancak belediye maçında ince ince kıyacak. Es Es maçında hiçbir art niyetlinin olamayacaği kadar cesurdu.

Zekeriya Alp bu adamı kazanacak güya...... Yazık......

ROMANTİK KATİL
30.11.2012, 15:26
Hepimiz anlasılıyorki barıs simsekin atanmasını istemiyoruz ve tepkiliyiz. Ama bu macta dikkat edilmesi gereken baska seylerde var. İ.B.B takımının siddetle puana ihtiyacı var. Bizi yenmelerini pek yadırgamam. Ama mactan sonra hiç bir maglubiyeti kendi üstüne almaayan Rıza hocaya malzeme saglamasın. Cünkü hocamız kendini hiç suclu bulmuyor. Her maglubiyetten sonra bahanelerin arkasına sıgınıyor. İnsallah herseye ragmen galip gelebiliriz ve layık oldugumuz yerlerde yerimizi alırız.

Ricardo Pedriel
30.11.2012, 15:44
trabzonluların uzun zamandır sivas aleyhine karar verdiğini gördüğü halde hala maçı trabzonlulara veren ş*********

poolat58
30.11.2012, 15:59
maça gidecek arkadaşlar. eğer bu hamsi kafalı yine o.ç luğu yaparsa her zaman söylediğimin tersini söylüyorum. sahaya girin ve maçtan ihraç edin. tüm medyanın ve futbol dünyasının haberi olsun ki bir daha böylesi artniyetli ş....szileri maçlarımıza veremesinler. bi düşünün bize yaptıklarını bir istanbul takımına yapsalardı ortalığı yıkarlardı be.
Çok değil daha 2 hafta önce neymiş efendim fb li caner kırmızı kart görmüş ülkeyi birbirine kattılar. fifa kokartlı aydunus a neredeyse hakemliği bıraktıracaklardı.
peki aynı şey bize yapılsaydı ne olurdu(ki daha kötüleri yapılıyor) hiç bişey olmazdı. biraz i..ne hakem diye stadta bağırırdık ertesi günde unutulur giderdi. bu ülkenin futbolu adam olmaz. taki 3 ist. takımının egomanyası sona erip adalet sağlanana kadar.

favori58
30.11.2012, 16:06
haysiyetsiz bir adamdır barış şimşek ve abdullah yılmaz

Abdullah DuMaN
30.11.2012, 16:10
Eğer ülke futbolumuzda gerçekten adalet olsaydı birileri çıkıp şu adamın kokartını yırtardı rezil herifin teki tam bir Sivasspor düşmanı

tekdoktirin
30.11.2012, 16:19
ne federrosonu ya hep çet bunlar çapulcu bun larda bir nevi ergen ekon

kayayatakci
30.11.2012, 16:28
BARIS SIMSEK--VE ABDULLAH YILMAZ IKISIDE HAMSI SURATLI BALIK KÖKENINDEN GELIYORLAR.TAM BIR SIVAS DÜSMANLARI IKISIDE NEDENI SIVAS TRABZONU EZE EZE YENMISTI BIRDE OLAYLI MACTA SIVAS 3 -0 .HÜKMEN YENMISTI HAMSI BOZMALARI DAHA ONLARI HAZMADEMIYORLAR .BIZIM SIVASTAN BIR HAKEM CIKIPTA ONLARA KARSILIK VERMELILER AMA YOK YOK SÜPERLIG HAKEMIMIZ YOK .INSALLAH IKISININDE AYAKLARI KIRILIR BIR ÖMÜR BOYU SAKAT KALIRLAR ..ALLAH ONLARIN CEZASINI VERSIN HAMSI BEYINLILERIN

sefilix
30.11.2012, 16:53
....... Görev aldığı maçlarda Sivasspor aleyhine verdiği kararlarla dikkat çeken Trabzon Bölgesi hakemi Şimşek, ligde en son geçtiğimiz sezonun 2. haftasında 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan Eskişehirspor karşılaşmasında görev almıştı.
Karşılaşma boyunca verdiği tutarsız kararlarla dikkat çeken Şimşek, bu maçta Hayrettin ve kaleci Borjan'a kırmızı kart göstererek Yiğidoları sahada 9 kişi bırakmış, Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ı ise tribünlere göndermişti.
Yine aynı maçta kaleci Milan Borjan'ın kırmızı kart görmesinin ardından kaleyi devralan Rasmussen'e gösterilen kart ve penaltı kararı ise, Şimşek'in Sivasspor'a duyduğu antipatiyi ayyuka çıkarmıştı.
Karşılaşmanın 86. dakikasında Erkan’ın ara pasında topa hareketlenen Batuhan, kaleyi devralan Rasmussen’den sıyrılırken dengesini kaybedip yere düşmüş ve hakem Barış Şimşek penaltı noktasını göstermişti.
Bu pozisyonun ardından Batuhan'ın ‘hocam bana dokunmadı bile' sözlerine Barış Şimşek'in ‘sen karışma işine bak' söylemi hafızalarda derin izler bırakmıştı.
12 aylık aranın ardından yeniden Sivasspor karşılaşmasında görev alacak olay hakem Şimşek'in İstanbul'da vereceği kararlar, şimdiden merak konusu oldu.
Trabzon bölgesi hakemlerinden olan Şimşek'in yardımcılıklarını yine aynı bölgeden İsmail Köse ve Mehmet Metin yapacak. Karşılaşmada Giresun Bölgesinden Mürvet Sezer ise dördüncü hakem olarak görev alacak. sivasınsesi

yiğidoyiğit
30.11.2012, 17:48
Sayın Yiğidolar

iletisim@tff.org adresine aşağıda yazdığım iletiyi gönderdim. Sizlerinde bu veya benzer mailleri göndermeniz çok önemli. Ancak lütfen mailler hakaret içermesin, dava konusu olmasın.

Sayın Barış ŞİMŞEK
İstanbul B.B.Spor - Sivasspor maçına atandığınızı üzülerek öğrendim. Geçen sene Sivasspor -Eskişehirspor maçında yaptığınız rezil yönetim inşallah tekrarlanmaz. Sivasspor'a karşı göstermiş olduğunuz tavır anlaşılmaz, eğer bir Trabzonspor taraftarı gibi davranacaksanız o düdüğü MHK'ya iade edin. Trabzon ile Sivas kardeştir, sizin gibi art niyetli kişiler bu dostluğu bozamaz. Hakemlik şerefli bir meslektir bu mesleğe uygun maç yönetmeniz dileğiyle.

Sayın MHK,
Geçen sene Sivas-Eskişehir maçında yaşanan hakem rezaletine rağmen bu hakemin lisansını iptal etmek yerine hala atamasını yapmanız fevkalade düşündürücüdür. Amacınız nedir? Yeni rezaletler yaşandığında nasıl olsa Sivas taraftarı iyi niyetlidir bir şey olmaz yapılanlar yapanın yanına kar kalır diyorsanız yanılırsınız her vebalin bir gün hesabını sorumlular verir. Bu atamanın durdurulmasını ve yeni bir rezalet yaşanmamasını sağlamanız dileğiyle.

Hakan ERTÜRK

Rallim58
30.11.2012, 21:36
Federasyonda MHK'nın hocayla özel iletişim kurup "senin Sivas'ı doğradığını bizde, Sivas'ta unutmadı. Biliyoruzki sana tepkileri dinmeyecek. Bu tepkiyi aza indirgemek için, seni Sivas'ın deplasman karşılaşmasında İBB-SS karşılaşmasına veriyoruz. Kendini bu karşılaşmada yapacağın yönetimle affettir" mi dediler acaba..:)

Asla inanmıyorum, böyle dediklerine.. Ancak şunu söylemiş olabilirler; "Sivas'ta yaptığın hata affedilir nitelikte olmadığını hepimiz biliyoruz. Sivas'ın deplasman karşılaşması olan İBB karşısında "temiz" bir müsabaka çıkar, aradaki kızgınlıklar, kırgınlıklar erisin..." denilmiş olabilir.

Bu nedenle de (artniyet ve önyargı taşımadığını müsabakadaki yönetimiyle gösterip) Barış'ın barış maçı olabilir.

alaattin 5858
30.11.2012, 21:49
tepkimizi dile getirirken dikkatli olalım özellikle pazargünü stadda kulübe zarar verecek tepkilerden kaçınalım valla bende stadda kendimi frenlemeye çalışıcam inşallah barış şimşek sabrımızı zorlamaz bu maçı almak için taraftar olarak 90 dakika desteğim devam edecek her zaman olduğu gibi sesim kısılmadan eve gelmem

MaXiMuM
30.11.2012, 21:49
Federasyonda MHK'nın hocayla özel iletişim kurup "senin Sivas'ı doğradığını bizde, Sivas'ta unutmadı. Biliyoruzki sana tepkileri dinmeyecek. Bu tepkiyi aza indirgemek için, seni Sivas'ın deplasman karşılaşmasında İBB-SS karşılaşmasına veriyoruz. Kendini bu karşılaşmada yapacağın yönetimle affettir" mi dediler acaba..:)

Asla inanmıyorum, böyle dediklerine.. Ancak şunu söylemiş olabilirler; "Sivas'ta yaptığın hata affedilir nitelikte olmadığını hepimiz biliyoruz. Sivas'ın deplasman karşılaşması olan İBB karşısında "temiz" bir müsabaka çıkar, aradaki kızgınlıklar, kırgınlıklar erisin..." denilmiş olabilir.

Bu nedenle de (artniyet ve önyargı taşımadığını müsabakadaki yönetimiyle gösterip) Barış'ın barış maçı olabilir.

Ayı'dan post, garadenizliden dost olmaz abi :D
Bunun gibi bir kaç tane daha var. Bunlar ağzıyla kuş tutsalar, bitmiştir bizim için...

58 SiVaSıM 58
30.11.2012, 22:11
tepki versek ne işimize yarayacak hakem kararınımı değiştirecek bence hiç takmamalıyız hakemi eğer tepki gösterirsek kendini bişey zannedicek akıllı olmalyız hoca sen işine bak al şu maçı

cılgınsivas58
30.11.2012, 23:19
iyi ozaman hakemi gebertek maçta

ROMANTİK KATİL
30.11.2012, 23:24
iyi ozaman hakemi gebertek maçta

Sen gebert biz arkandayız:D O sözü senmi söylemiştin. Ne gülmüştük ya :)

lenovo58
01.12.2012, 02:08
şu lazları neden bizim maçlara verirler hiç anlamam

B.DUMANLI
01.12.2012, 11:13
Sayet bir tepki koyulacaksa bu tepki, bu sitede dile getirilmemeli.Bu tepki yerine ulasmali.Buda futbol federasyonuna cekilecek Mail´lerle mümkündür.Futbol federasyonunun(iletisim@tff.or g)Mail adresine bu konu ile ilgili yani Baris Simsek´in bu maca atanmasina dair kaygi ve üzüntülerinizi birdirebilirsiniz.Tabiki hersey uslubuyla yazilmali.

cemahmety
01.12.2012, 13:41
Bu Barış Şimşek denen hakemden bozma kişinin biraz şerefi haysiyeti onuru gururu varsa bu maçı adam akıllı yönetir, MHK'ya gelince onlar zaten hiçbir zaman bizim maçlarımıza atama yaparken adaletli olmadılar, olamadılar, çünkü art niyetliler, 4 tane kulüp hariç hiçbir kulübün isteklerini şikayetlerini dikkate almazlar.

A.Turan Korkmaz
01.12.2012, 13:51
Bu konuda taraftarlarımızın gaza getirilmeye çalışıldığını ve yanlış yola sevkedildiğini düşünüyorum.
Hakemin Sivassporun önceki maçlarında aldığı hatalı kararları bilmeyen yok. Eğer bir kez daha bariz üstüste hatalarla maçımızı yönetirse federasyonun bunu görmezden geleceğini sanmak gaflettir. O kadar da değil. Futbolumuzun her alanında sıkıntılar var ama herkesi kör,sağır ,dilsiz ya da Sivasspor düşmanı saymak saflık olur. Bence hakem normal bir maç yönetimi göstermek niyetinde olacaktır.
Sivassporumuz şu an takım olarak formunun zirvesine çıkmıştır. İBB'yi yenmek için hakeme falan ihtiyacı yoktur. Allah sakatlık şanssızlık vs. vermezse net bir skorla galip gelerek döneceğiz. Ortamı germek ve hakemi çok zorlamak bence ters tepebilir. Nasıl? Sarı kartlar ve/veya kırmızı kartlarla sonraki hafta asıl final maçımız olan Galatasaray'a karşı bazı oyuncularımızın oynayamayabilecek olmasıdır. Burada en önemli görev soğukkanlılığını koruması gereken Rıza hocadayken o da maalesef yangına körükle gidenlere katılmış sanki.
Federasyonun özellikle bu maça Barış Şimşek'i vermesinin nedenleri var ama bunlar Sivassporu durdurmak niyetiyle DEĞİL.
Sivassporun formda olduğu ve dolayısıyla hakem hatalarına rağmen kazanabileceği, seyirci tepkisinin az olacağı deplasmanda olması ve Barış Şimşek'in süper ligde maç yöneten az sayıdaki hakem arasında olmasıyla mecburen Sivasspor maçı yönetmek zorunda olması sebepleriyle bu maça denk getirilmiştir.
Özetle,herkes Sivassporumuzun oynayacağı ligin en güzel futboluna odaklanmalı, gücünü dikkatini yanlış yerlere harcamamalı.

ROMANTİK KATİL
01.12.2012, 20:25
Ulusal kanallardaki spor programlarına twet atalım mümkünse. Bu olayı medyaya tasımak gerekiyor.

cılgınsivas58
01.12.2012, 23:02
Sen gebert biz arkandayız:D O sözü senmi söylemiştin. Ne gülmüştük ya :)

allah razı olsun yiğido:D

ROMANTİK KATİL
01.12.2012, 23:31
Bu konuda taraftarlarımızın gaza getirilmeye çalışıldığını ve yanlış yola sevkedildiğini düşünüyorum.
Hakemin Sivassporun önceki maçlarında aldığı hatalı kararları bilmeyen yok. Eğer bir kez daha bariz üstüste hatalarla maçımızı yönetirse federasyonun bunu görmezden geleceğini sanmak gaflettir. O kadar da değil. Futbolumuzun her alanında sıkıntılar var ama herkesi kör,sağır ,dilsiz ya da Sivasspor düşmanı saymak saflık olur. Bence hakem normal bir maç yönetimi göstermek niyetinde olacaktır.
Sivassporumuz şu an takım olarak formunun zirvesine çıkmıştır. İBB'yi yenmek için hakeme falan ihtiyacı yoktur. Allah sakatlık şanssızlık vs. vermezse net bir skorla galip gelerek döneceğiz. Ortamı germek ve hakemi çok zorlamak bence ters tepebilir. Nasıl? Sarı kartlar ve/veya kırmızı kartlarla sonraki hafta asıl final maçımız olan Galatasaray'a karşı bazı oyuncularımızın oynayamayabilecek olmasıdır. Burada en önemli görev soğukkanlılığını koruması gereken Rıza hocadayken o da maalesef yangına körükle gidenlere katılmış sanki.
Federasyonun özellikle bu maça Barış Şimşek'i vermesinin nedenleri var ama bunlar Sivassporu durdurmak niyetiyle DEĞİL.
Sivassporun formda olduğu ve dolayısıyla hakem hatalarına rağmen kazanabileceği, seyirci tepkisinin az olacağı deplasmanda olması ve Barış Şimşek'in süper ligde maç yöneten az sayıdaki hakem arasında olmasıyla mecburen Sivasspor maçı yönetmek zorunda olması sebepleriyle bu maça denk getirilmiştir.
Özetle,herkes Sivassporumuzun oynayacağı ligin en güzel futboluna odaklanmalı, gücünü dikkatini yanlış yerlere harcamamalı.

Rıza hoca mactan maglubiyetle ayrılırsa bahanesi hazır. Bu yüzden simdiden söylemlere giriyor bence. Cünkü hiç bir maglubiyette cıkıp biz iyi oynayamadık veya yanlıs oynadık veya rakip takım bizden daha üstündü gibi söylemlerine hiç rastlamadık. Hep bir bahane arayısı içinde . Bu mactan gelecek kötü sonuc için bahane simdiden hazır. İnsallah hiç bişeye gerek kalmadan Sivasımız İstanbuldaki ve oraya gidecek hemserilerimiz sayesinde kazanırda herkes susar.

OzkanBaskan
02.12.2012, 12:15
Nasıl bir tepki bekliyorsun hocam ceza almamak lazım burada tepki göstermesi gereken kişiler sizlersiniz taraftara bu konuda yüklenmemek lazım.

B.DUMANLI
02.12.2012, 15:55
Baris Simsek bu gün kusursuz ve tarafsiz bir mac yönetti,fakat sahada ne yaptigi belirsiz bir Sivasspor vardi.Ilk galibiyetini alan belediyeye hayat öpücügü vererek lige sarilmasini sagladik.Seyircisi olmayan bir takim bu ligi haketmiyor bence.Yaptigimiz seyler cok yanlis belediyeye yardim etmek bizemi kalmis.....

infial§
02.12.2012, 18:03
"hocam bi yarım saat soluklan ondan sonra demeç ver"maçın hararetiyle söylediği şeyler bizim mahalle maçları sonrası demeçlerine dönüyor.