Orijinalini görmek için tıklayınız : Üzücü Yıllar

yigidolar06
30.11.2012, 16:48
SİVASSPOR umuzun 2 ligte zor yılları bu acıları birdaha yaşamamak adına SİVASSPOR a ne kadar sahip çıkıyoruz bu günlerin kıymetini iyi bilelim

http://resimzade.com/Show.html?i=38736&token=102856 (http://resimzade.com/Show.html?i=38736&token=102856)

http://resimzade.com/Show.html?i=38737&token=78276 (http://resimzade.com/Show.html?i=38737&token=78276)

http://resimzade.com/Show.html?i=38738&token=89693 (http://resimzade.com/Show.html?i=38738&token=89693)

http://resimzade.com/Show.html?i=38739&token=128067 (http://resimzade.com/Show.html?i=38739&token=128067)

favori58
30.11.2012, 16:59
ibret alın ibret! o bazı utanmaz sıkılmaz sivaslılar varya hani başka takımların kuşunu kaldıran onlar oksunda ibret alsınlar

poolat58
30.11.2012, 17:03
nerden nereye. insan daha kötüsünü görmeden elindekinin kıymetini asla anlayamaz....

Salim58
30.11.2012, 17:06
Sivassporu o zor dönemlerden bu günlere getirenlere ayrı ayrı teşekkür ederim.

o yıllarda yaşadığımız sıkıntıları şu anda birçok kulüp yaşıyor, çoğu kulüp deplasmana gidecek kaynak bulamaz kapıya kilit vurma noktasına gelmişken biz takımımıza nekadar sahip çıkıyor nekadar destek oluyoruz düşünmemiz gerek. Başka takımın peşinden koşmayın bu takım nerelerden ne şartlarda buralara gelmiş düşünün ve bu takıma hem destek olun hemde sahip çıkın...

H_Turan
30.11.2012, 17:23
Geçmişi Çabuk unutuyoruz Nereden nerelere gelmişiz Bu yüzden stadı tam kapasiteyle doldurmalıyız 5 lirayı bu kulübe çok görmemeliyiz başka takımlar 50 lira ile tam kapaite doluyor bunu unutmayalım sevgi parayla ölçülmez Kahvede izlesen 3 lira eder 2.ligde daha iyi seyirci kapasitemiz varmış geçmişte şimdi ise çabuk unutmuşuz 10 lira verip takımın sahibi gibi destek yerine küfür ediyoruz herkez kendini Teknik drektör zanediyor

ROMANTİK KATİL
30.11.2012, 19:16
Herkes mümkün oldugunca maddi manevi destegini esirgememeli. Dün televizyonlardan izledigimiz futbol takımları bugun ayagımıza geliyorlar. Bu güzel duyguları bizlere yasatanda Sivassporumuzdur. İnsallah Sivassporumuz süperligde sürekli kalıcı olur. Bizim en iyi reklamımız ve sosyal aktivitemiz sivasspordur kıymetini bilelim.

RoKeT
30.11.2012, 19:17
Yıllardır sivasspor Süper ligde ve ciddi gelirleri var ama ne hitmetse adam akıllı trasfer de yapılmiyo bu paralar nereye gidiyor merak ediyorum kulübün borcu yok doğru fakat parasıda yok gibi bi izlenim var Paralar nereye gidiyor. bunun da her ay Olmasa bile her yıl Gelir gider tablosu ile bilgilendirilmeli :confused:

Ricardo Pedriel
30.11.2012, 19:23
o zaman sivasspor'u desteklemeyenler hiç desteklemesin

58MUAMMER58
30.11.2012, 20:46
birzamanlar sivasspor gol atamıyordu sivassporlu taraftarlar 4eylülde gol duasına çıkmışlardı bugünün kıymetini bilmek için biraz geride kalan yılları hatırlamak geldiğimiz seviyenin kıymetini bilmeklazım şunu net olarak söyleyebilirim eğer sivasspor olmazsa tvlerde gazetelerde hava durumu haberlerinde bile sivas adını duyamayız bunu herkes böyle bilsin

infial§
30.11.2012, 21:49
O dönemler çok zordu Doğu grubu batak tı,Karadeniz grubu bataktı,mAhalle takımlarıyla maç yapıyorduk

Kokomo
30.11.2012, 22:38
O kötü günler unutulmaz ...

Bizi oralardan alıp Şampiyonlar Ligine taşıyan herkese, başta Osman Seçilmiş ve Mecnun Başkanım olmak üzere ;

BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜRLER ...

hasanim58
30.11.2012, 22:50
sivasin sivaspordan baska neyi var bu takimin kiymetini bilmek lazim bilmeyenlerede birsekilde bildirmek lazim

58 SiVaSıM 58
30.11.2012, 23:13
geçmişte yaşayalım ki ders olsun kocaeli,sakarya,ankaragücü gibi köklü takımlar şuan kepaze durumdalar ama bizim başkanımız on numara hocamız on numara o yüzden tehlike yok

izmirliyigido
01.12.2012, 08:42
Nerelerden nerelere geldik çoğumuz bunun farkında değiliz. 3. Ligde mahalle, köy, ilçe takımlarının çamurlu sahalarında futbol oynarken, buz gibi soyunma odalarında giyinip soyunurken, soğuk duşlarında duş alamadan yollara revan olurken alkışladığımız SİVASSPOR'umuz şimdi büyük başkanımız MECNUN OTYAKMAZ ve onun değerleri arkadaşları sayesinde SÜPER LİG'in en iyi takımlarından birisiyiz.

Ama bazı kafalar bunu algılayamıyor, idrak edemiyor. Yeterli desteği veremiyoruz, maçlarına gitmiyoruz, tribünleri boş bırakıyoruz, futbolcuları yalnız bırakıyoruz, yönetimi küstürüyoruz. Herkes böyle bir takıma sahip olmak için şehri satar, yakar. Örnek mi? Bir Kocaeli, bir Sakarya, bir Adana hatta hatta bir İzmir !.. Takımları Süper Ligde olsun diye yırtınıyorlar ama olmuyor işte.

Gelin genç kardeşlerim, gelin Yiğidolar takıma verdiğiniz desteğinizin iki katını verin, maximumunu verin. Başka Sivasspor yok, başka Süper Lig yok !..

Deniz beye de teşekkür ediyorum bu çalışmaları için. Bizleri ve bilhassa gençleri bilgilendirdiği için, "geçmişi unutanın gelecekten umudu olmaz" cümlesini bize yaşatmaya çalıştığı için. Teşekkürler...., teşekkürler Deniz bey !.

.

Ferhat06
01.12.2012, 09:01
Evvela Deniz beye yürek dolusu teşekkürler konuyu açdığı için..Yokluklar içinde amatör ruhla Sivassporu bugünlere getiren Kadı Hikmet ,Selahattin Elbay başta olmak üzere Abdullah Kasap,,Mahmutlara,Kayhanlara,G ültekinlere,Sabri ve İsmaillere selam olsun.
İsimlerini burada sayamayacağımız kadar onlar çoklar ve büyükler.Bugün süper ligin gediklisi bir kulüp olmamızı sağlayan Mecnun başkana ve yönetimine selam olsun.

B.DUMANLI
01.12.2012, 12:29
Sivasspor böyle zor günlerden geldi fakat,bu dönemleri kolay asti.Gerek yapilan yanlis transferler,gerekse yönetim yanlisligi Sivasspor´un o günki kötü günleri yasamasindaki en büyük etkendir.Bu günlere gelmemizdeki en önemli unsur gecmisteki kötü günlerimizdir.Bir zamanlar lige renk katan Kocaelispor,Sakaryaspor,Altay, Sekerspor,Göztepe,Ankaragücü Vefa ve Karagümrük bunlar birer birer bir yildiz gibi sönüp gittiler.Bunlar bir kez daha süperlige gelirlermi bilemem ama bildigim tek sey bu takimlar birinci lige renk katan takimlardi.Umudumuz Sivasspor´un süperligde kalici olmasi.

yigidolar06
08.12.2012, 14:00
Deniz beye de teşekkür ediyorum bu çalışmaları için. Bizleri ve bilhassa gençleri bilgilendirdiği için, "geçmişi unutanın gelecekten umudu olmaz" cümlesini bize yaşatmaya çalıştığı için. Teşekkürler...., teşekkürler Deniz bey !.

Evvela Deniz beye yürek dolusu teşekkürler konuyu açdığı için..

Ben teşekkür ederim herşey Sivasspor için

hüso58
08.12.2012, 21:17
la gardaş keşke amatör kümede olssaydık da en azından eskisi gibi yüreğimizle oynasaydık

B.DUMANLI
08.12.2012, 21:59
Üzücü yillarla futboldaki gecmisimiz kastedilmis ama,bugün icinde bulundugumuz durum cok daha vahim degilmi?Takimimiz göz göze eriyor ve bir müdahale veya bir aciklama gelmiyor yönetimden.Sivasspor bu ligde kalmalidir fakat oynadigimiz futbol gözede hos gelmiyor ve taraftarida resmen sinirlendiriyor.Resmen futbol fakiriyiz ve bu oyunu biz oyniyamiyoruz.6 eksikle Braga yorgunu bir takima kendi sahamizda 1-3 yeniliyoruz.Bundan daha üzücü ne olabilirki.Gaziantepspor gecen hafta GS´dan deplasmanda bir puan aldi,biz ise Galarasay´in galibiyeti icin herseyi yaptik.Bir hafta sonumuzu bir kez daha zehir eden zihniyeti kiniyorum artik.Bu GS yenilmiyecek bir takimmiydi?

infial§
08.12.2012, 22:15
Bu günden sonra bu başlık değişsin,şerefli inançlı yıllar olsun ,o zamanların taraftarı bi başkaydı şimdi tribünler korkak,pısırık,heyecansız,Yiği do namı o yıllarda kaldı

ROMANTİK KATİL
09.12.2012, 00:16
Bu günden sonra bu başlık değişsin,şerefli inançlı yıllar olsun ,o zamanların taraftarı bi başkaydı şimdi tribünler korkak,pısırık,heyecansız,Yiği do namı o yıllarda kaldı

Bencede öyle olması lazım. Adamların taraftarı gelip bizim stadımızda show yapıyor. Bizim taraftarımızda Sivas demeye üseniyor. Taraftar demişim seyirci onlar.Seyirci bile dilim varmıyor ama neyse. Statta bagırmayacaksanız destek vermeyecekseniz ne diye maca geliyonuz. Biz bu süperligin en kötü futbol sehriyiz. İnsallah bu durumdan bir an önce kurtuluruz.

DOGU_BEY
09.12.2012, 00:37

ağzına sağlık...bataklıktaydık belki, belki 3.liglerde 2.liglerde kalmaya oynuyorduk ama o zaman köy takımlarıyla oynanan maçlara bile otobüs otobüs giden, canını dişine takan ve takımıyla yatıp kalkan abilerimiz kardeşlerimiz vardı...

yigidolar06
20.12.2012, 10:52
Şu an uçurumun kenarına kadar geldik allah sonumuzu hayır eyleye

ROMANTİK KATİL
20.12.2012, 13:08
Şu an uçurumun kenarına kadar geldik allah sonumuzu hayır eyleye

Bu Rıza gitmedikce o ucurumun kenarında hep olacagız. Belki üzülecek bir seylerimiz bile kalmayacak. Bu sehrin ruhunu taraftarını mutlulugunu kısacasını herseyini aldı götürdü bu Rıza Calımbye. ALLAH sonumuzu hayır eylesin.

yigidolar06
18.03.2013, 13:03
Bu konuyu açtık Sivas taraftarını Sivası dışarda yaşayan 7 den 70 e her Sivaslı arkadaşlara ulaşmaktı gayem daha geç olmadan eyvah demeden yönetim gerekeni yapmalıdır

B.DUMANLI
18.03.2013, 13:35
Icinde bulundugumuz durumdan daha üzücüsünü Sivasspor mutlaka gecirdi,fakat yillardan beri süperligde olan bir takimin ,kaza takimina yenilmesi cok daha üzücü.Bunuda Riza hoca´ya borcluyuz.HEMSEHRIMIZE.....

DOGU_BEY
18.03.2013, 13:42
iş işten geçmeden radikal karar ve tedbirler alınmazsa Allah korusun yine üzücü yıllara doğru gideriz...

58MUAMMER58
18.03.2013, 14:19
sivassporun 2.ligden düşerken diyarbakırla 2-2 berabere kaldığında hüngür hüngür ağlamıştım ALLAH öyle bir acıyı tekrar ettirmesin ,panik yapmayada gerek yok kalan maçlarda taraftarlarımız stadı fulleyip sonuna kadar destek olmalı hertürlü hesaplaşmayı sezon sonuna bırakmalıyız futbolcular aklını başına devşirmeli,rıza hoca inatlarından takıntılarından vazgeçmeli ,yönetimde teknik heyet ve oyuncularla toplantı yapıp durumun ciddiyetini anlatmalı ,süperlige çıktığımızdan beri 2 3 yıl hariç hep zor yırtıyoruz paçayı ,çekirge 1 zıplar 2zıplar 3.de ...öyle olmasın inşallah şusaaten itibaren destek olmaktan başka çaremiz yok kendi sahamızdaki maçları kazansak yeter

58fatihcan
18.03.2013, 15:08
O günlerde Sivsspor a destek daha fazlaydı. Stadın her maç dolduğunu herkes anlatır. Şimdi bu destek neden gelmiyor. Takım iyiken gelmiyor. Süper ligde de Sivas kafaya oynarken stad boş kümeye oynarken stad full. Hayırdır bizimkiler gazete puan tablosuna bakarken gazeteyi ters mi tutuyorlar acaba

Kizilirmak58
18.03.2013, 15:54
sivassporun süper ligde olmasının kıymetini bilmiyor taraftarımız . dün izmirdeki göztepe - karşıyaka maçındaydım . o taraftarlrı görünce 2 lig takımları olması dahi değerinden hiç bişey kaybetmemiş . derin bi iç çektim sivasspor tribünlerini düşündğümde

58fatihcan
18.03.2013, 16:03
sivassporun süper ligde olmasının kıymetini bilmiyor taraftarımız . dün izmirdeki göztepe - karşıyaka maçındaydım . o taraftarlrı görünce 2 lig takımları olması dahi değerinden hiç bişey kaybetmemiş . derin bi iç çektim sivasspor tribünlerini düşündğümde

Kardeşim o derbi Türkiye de ve dünyada 2.ligde seyirci rekoru kırmış bir derbi. Bizde Kayseri maçı bile dolmuyor ki. O izlediğin taraftar olabilmek için Sivasa uzun yıllar veririz bu gidişle.

Dua
18.03.2013, 22:37
Sorun Stadi doldurmak degil.

Bize Vizyonu olan Teknik Direktör ve Basariya ac Futbolcular lazim.
Bu ikisi birlesince Stad zaten dolar ve Basari gelir.
Tekrar eski kötü günlere dönmemek icin acil kararlarin alinmasi gerek.

EsEnTePeLi
18.03.2013, 23:09
Rabbim o günlerin tekrarını bir daha yaşatmasın inşallah. Bu günlere gelmemizi sağlayan ne kadar adam varsa Allah hepsinden razı olsun. Başka Sivasspor yok ! Anlayın bunu artık istanbul yalakaları.

ROMANTİK KATİL
02.04.2013, 21:24
Ahhhh Ulannnnnnn ahhhhhhhhhhhh :mad::mad::mad::mad::mad::mad:

58fatihcan
03.04.2013, 00:26
Dusunmek bile aci verici ya. Basliga bak sivas ikinci yariya cikaracak futbolcu bulamayacak. Allah o gunleri bir daha yasatmasin bizlere. Kiymetini bilin sivastaki yigidolar. Kiymetini bilelim dunyadaki yedi milyon sivasli

mnt3
03.04.2013, 01:04
SİVASSPOR umuzun 2 ligte zor yılları bu acıları birdaha yaşamamak adına SİVASSPOR a ne kadar sahip çıkıyoruz bu günlerin kıymetini iyi bilelim

http://resimzade.com/Show.html?i=38736&token=102856 (http://resimzade.com/Show.html?i=38736&token=102856)

http://resimzade.com/Show.html?i=38737&token=78276 (http://resimzade.com/Show.html?i=38737&token=78276)

http://resimzade.com/Show.html?i=38738&token=89693 (http://resimzade.com/Show.html?i=38738&token=89693)

http://resimzade.com/Show.html?i=38739&token=128067 (http://resimzade.com/Show.html?i=38739&token=128067)

Sivassporumuzun 3.ligde Keçiörengücü ile şampiyonluk mücadelesi verdiği sezonun devre arası...Onlar 1.sırada..biz ise 2.sıradayız.Takımımız harika futbol oynuyor,o sezon Sivasta oynadığımız maçlarda 1 puan bile kaybetmedik.Keçiörengücünde Ankaragücü'nün eski kaptanı Bombacı Nazmi var,onun yanında gene eski Ankaragücülü Oral var falan..Sivassporumuzun 1 yöneticisinin o devre arası Belediye Düğün Salonunda Sivasspor ile ilgili bir etkinlikte söylediği sözler hala aklımda:"Keçiörengücü şu anda Kıbrıs'ta kampta.Biz takımımızı Sivas'ta kampa alamıyoruz"...Sivassporumuz bu günlerden geçti de geldi.Yıllar Sonrasında Süper Ligde 2 sezon üst üste şampiyonluk kovaladık.Lütfen takımımıza,yönetim kurulumuza,teknik direktörümüze ,futbolcularımıza sahip çıkalım.Kulübümüzün lisanslı ürünlerini satın alıp kulübe destek olalım.Ben 3.ligde Sivasspor-Kayseri Emniyetspor ,Sivasspor-Yeni Sincanspor maçları izledim.Tekrar böyle takımları izlemeyi hiçbir Sivasspor seven istemez galiba( amatör kümeye düşüp tekrar profesyonel lige çıkıldığını da biliyorum)

Kokomo
03.04.2013, 08:48
Sivassporumuzun 3.ligde Keçiörengücü ile şampiyonluk mücadelesi verdiği sezonun devre arası...Onlar 1.sırada..biz ise 2.sıradayız.Takımımız harika futbol oynuyor,o sezon Sivasta oynadığımız maçlarda 1 puan bile kaybetmedik.Keçiörengücünde Ankaragücü'nün eski kaptanı Bombacı Nazmi var,onun yanında gene eski Ankaragücülü Oral var falan..Sivassporumuzun 1 yöneticisinin o devre arası Belediye Düğün Salonunda Sivasspor ile ilgili bir etkinlikte söylediği sözler hala aklımda:"Keçiörengücü şu anda Kıbrıs'ta kampta.Biz takımımızı Sivas'ta kampa alamıyoruz"...Sivassporumuz bu günlerden geçti de geldi.Yıllar Sonrasında Süper Ligde 2 sezon üst üste şampiyonluk kovaladık.Lütfen takımımıza,yönetim kurulumuza,teknik direktörümüze ,futbolcularımıza sahip çıkalım.Kulübümüzün lisanslı ürünlerini satın alıp kulübe destek olalım.Ben 3.ligde Sivasspor-Kayseri Emniyetspor ,Sivasspor-Yeni Sincanspor maçları izledim.Tekrar böyle takımları izlemeyi hiçbir Sivasspor seven istemez galiba( amatör kümeye düşüp tekrar profesyonel lige çıkıldığını da biliyorum)

O sene gerçektende PARASIZLIKTAN 2.lige çıkamadık. Harika bir takımımız vardı.

58fatihcan
03.04.2013, 09:04
İstqnbulda lisansli urunlere nasil ulasilabilir. Sivasa simdi destek cikmali gec olmadan. Baska sivasspor yok

etzel1967
03.04.2013, 09:42
ibret alalım, bugünlere şükredim ve kıymetini bilelim, bugünlere gelmemize vesile olanlara vefa gösterelim...o günleri yaşayanlar bilir...1978 den beri sivasspor maçlarına giden bir taraftar olarak bu süreci iyi biliyorum...gece ile gündüz gibi fark var...işin garibi o dönemde taraftarlar daha fazla sahip çıkardı sivasspora...

yigidolar06
03.04.2013, 09:54
O seneyi çok iyi hatırlıyorum artık Keciören 2 lige çıkmış son maç ta bizimle idi Sivasspor Ankaraya Belediyenin otübüsüyle gelirdi( maçın oynanacağı gün Sivastan erkenden çıkarlardı maçı oynayıp geri dönerlerdi) Son maç ya Sivassporun başında yönetici yok sahaya çıkacak 11 zor ayarlamışlar yedek oyuncu bile malzemeciyi ayarlamışlardı. Soyunma odasına Şimdiki Ank belediye başkanı İ.Melih Gökçek (ozaman Keçiören belediye başkanıydı) Sivassporlu oyunculara yaptığı alaycı teselli konuşması içimi acıtmıştı. Maça yöneticiler gelmemiş otübüsün deposunu doldurmuşlar tk kaptanına da yemek parası vermişler.. Maçtan sonra Ulus Çankırı cad. Çiçek lokantasında Kuru fasulye vede pilavı zor yediler suya verecekleri paraları yoktu. Buda şampiyonluğa oynanan yılın son maçıydı Düşmeye gör.

ready
03.04.2013, 10:00
herşeyi taraftara baglamamak lazım biraz da futbolcular teknik kadro ve yönetiminde bişeyler yapması lazım şimdi herşey bitti yine taraftar suçlu oldu

hatzivrettas
03.04.2013, 17:00
Geçmişe bakınca şu durumumuza şükredelim.

H_Turan
03.04.2013, 18:28
Üzücü yıllar evet kaçımız hatırlıyoruz acaba diye soruyorum Kendi kendime neden diyecek olursanız Stadda boşluklar görünce Utanyorum.

Neymiş bu Takıma Küstüm Maçına gidilmez bu takımda ruh yok Diyorlar gitmeyenler Bilmiyorlar Asıl Kendilerinin ruhu yok.

Bir Şeyin Değerini Kaybettiğimiz zaman anlarız Sivasspor Şu an Süper Ligde mücadele ediyor bu ne kadar büyük nimet Şehir için,8 senedir bir türlü idrak edemedik ne hikmetse.

Hiç Mazeretimiz olamaz Stadı boş bırakmaya Kale arkası desem 5 lira sigara parasından ucuz Yani ona vermeyi biliyoruz o zaman lüks değil kaldiki.Kahveye gitsen 3 lira en ucuzu kaldiki ordada bir şeyler içiyon çoğuda öyle yapıyor Kahvede veya Evinde izliyor Digiturk alarak.

Sivasspor Bu günlere kolay gelmedi o yüzden Kıymetini bilelim İyi Taraftar olup Stadı doldurup bu da yetmez iyi destek olalım Futbol Kültürümüz Gelişsin Sivas bizim şehrimiz Sivasspor bizim takımımız Sahip çıkalım Kişiler gider ama Sivasspor kalıcıdır bunu unutmayalım Küsmeyelim

58fatihcan
04.04.2013, 10:35
Riza hocanin dedigi gibi bizler gideriz sivasspor kalir. Bu takima kusmek sevgiliye kusmek gibidir. Karimiza kusmek gibidir. Hangimiz basit sebdeplerle sevgiloye kuseriz. En fazla trip... Bu takimada sadece trip atin. Kucuk olsun... Gonlumuzdeki sevgi dedtekle harman olsun.

yigidolar06
07.05.2013, 23:07
Sivassporu o zor dönemlerden bu günlere getirenlere ayrı ayrı teşekkür ederim.

o yıllarda yaşadığımız sıkıntıları şu anda birçok kulüp yaşıyor, çoğu kulüp deplasmana gidecek kaynak bulamaz kapıya kilit vurma noktasına gelmişken biz takımımıza nekadar sahip çıkıyor nekadar destek oluyoruz düşünmemiz gerek. Başka takımın peşinden koşmayın bu takım nerelerden ne şartlarda buralara gelmiş düşünün ve bu takıma hem destek olun hemde sahip çıkın...

Sivassporuna sahip çıkan dünkü gençler sizleri canı gönülden kutlarım

58MUAMMER58
07.05.2013, 23:39
bir zamanlar bu ligde yozgat,erzurum,malatya,diyarba kır,siirt,van ,aydın, sakarya ,kocaeli sarıyer, bakırköy vardı imreniyorduk ,niye sivassporumuz bu ligde değil diye ,3.ligde karadeniz grubundan çıkamıyorduk çıkartılmıyorduk bataklıktan ,çarşambası ,ünyesi ,fatsası ,bafrası, çayelisi ,pazarı ,bilmemne köy takımlarıyla oynuyorduk ,bu takıma güçlü kadro için yaRdım toplanması için ,abdiipekçide gece düzenlendi ,yapılan masraf 12 milyar, toplanan para 9 milyar gelen 1500 kişi 20 bin kişi bekleniyordu ,pirince giderken eldeki bulgurdanda olmuştuk,bikaç gün sonra bayburt gece yaptı 200 küsür milyar toplandı ,piyasada bayburtspor diye takımda yok, istanbul bayburtspor diye amatör takım var :mad: ,sivaslıların maaşından 5 tl kesmeye kalktılar birçok kişi haram etti vermedi ,bu kulüp ortada kaldı kimse sahip çıkmadı kayyuma anahtarı verdiler ,şimdi bunları unutmuş millet yada bilmiyor ,aslanlar gibi SİVASSPOR gibi takımı varken destek olması gerekirken İT takımlarının yalakalığını yapıyor ,ekmeğini yediği suyunu içtiği tarlasını ekip biçtiği şehrin takımına taraftarına küfrediyor dövmeye yelteniyor, ille bazı şeylerin değerini kaybettikten sonra anlıyoruz , biz kaybetmeden değerlerimize sahip çıkalım diyorum

58fatihcan
08.05.2013, 00:43
bir zamanlar bu ligde yozgat,erzurum,malatya,diyarba kır,siirt,van ,aydın, sakarya ,kocaeli sarıyer, bakırköy vardı imreniyorduk ,niye sivassporumuz bu ligde değil diye ,3.ligde karadeniz grubundan çıkamıyorduk çıkartılmıyorduk bataklıktan ,çarşambası ,ünyesi ,fatsası ,bafrası, çayelisi ,pazarı ,bilmemne köy takımlarıyla oynuyorduk ,bu takıma güçlü kadro için yaRdım toplanması için ,abdiipekçide gece düzenlendi ,yapılan masraf 12 milyar, toplanan para 9 milyar gelen 1500 kişi 20 bin kişi bekleniyordu ,pirince giderken eldeki bulgurdanda olmuştuk,bikaç gün sonra bayburt gece yaptı 200 küsür milyar toplandı ,piyasada bayburtspor diye takımda yok, istanbul bayburtspor diye amatör takım var :mad: ,sivaslıların maaşından 5 tl kesmeye kalktılar birçok kişi haram etti vermedi ,bu kulüp ortada kaldı kimse sahip çıkmadı kayyuma anahtarı verdiler ,şimdi bunları unutmuş millet yada bilmiyor ,aslanlar gibi SİVASSPOR gibi takımı varken destek olması gerekirken İT takımlarının yalakalığını yapıyor ,ekmeğini yediği suyunu içtiği tarlasını ekip biçtiği şehrin takımına taraftarına küfrediyor dövmeye yelteniyor, ille bazı şeylerin değerini kaybettikten sonra anlıyoruz , biz kaybetmeden değerlerimize sahip çıkalım diyorum

Agzina yuregine saglik abi

astaravisa
08.05.2013, 09:16
Ağzına sağlık Muammer abi

Rallim58
08.05.2013, 11:40
Bir zamanlar bu ligde Yozgat, Erzurum, Malatya, Diyarbakır, Siirt, Van, Aydın, Sakarya, Kocaeli, Sarıyer, Bakırköy vardı. İmreniyorduk, niye sivassporumuz bu ligde değil diye.

3.ligde iken Karadeniz grubundan çıkamıyorduk, çıkartılmıyorduk bataklıktan. Çarşambası, Ünyesi, Fatsası, Bafrası, Çayelisi, Pazarı, bilmem ne köy takımlarıyla oynuyorduk.

Bu takıma güçlü kadro için yardım toplanması için, Abdi İpekçi de gece düzenlendi, yapılan masraf 12 milyar, toplanan para 9 milyar 20 bin kişi bekkleniyordu, katılan 1500 kişi. Pirince giderken evdeki bulgurdan da olmuştuk.

Birkaç gün sonra Bayburtlular gece yaptı, Bayburtspor için. 200 küsür milyar toplandı, piyasada Bayburtspor diye takımda yok. İstanbul Bayburtspor diye amatör takım var :mad:, Sivaslıların maaşından 5 TL kesmeye kalktılar, birçok kişi haram etti vermedi, bu kulüp ortada kaldı. Kimse sahip çıkmadı kayyuma anahtarı verdiler, şimdi bunları unutmuş millet, yada bilmiyor.

Arslanlar gibi SİVASSPOR takımı varken, destek olması gerekirken, İT takımlarının yalakalığını yapıyor, ekmeğini yediği suyunu içtiği tarlasını ekip biçtiği şehrin takımına taraftarına küfrediyor, dövmeye yelteniyor.

Bizler bazı şeylerin değerini kaybettikten sonra anlıyoruz, biz kaybetmeden değerlerimize sahip çıkalım diyorum.

Muammer kardeşim, bazı yerlerde tashihle yorumundan alıntı yapıyorum. Hakkını helal et..

Yorumunun altına imza atarım...

Bu durumları yaşamayan, şahit olmayan bilmez. valikliklerden bzilere gelen "Sivasspora destek için para toplama kampanyalarını" vermeyenler bilmez. Dünya da olmayan hiç bilmez. O günleri bilip bugün sahip olmayanlara da en hafifinden "nankör insanlar" denir. Onları da pazar günü meydanda gördük.

Allah ıslah etsin diyelim...

yigidolar06
08.05.2013, 14:07
Fenerbahçeyle oynuyacağımız Kupa finali maçı sonrasıda aynı görüntüler tekrar yaşanırmı????