Orijinalini görmek için tıklayınız : Çalımbay: Mağlup olmak için her şeyi yaptık!
ddolphiner 02.12.2012, 21:16 http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/calimbay_maglup_olmak_icin_her _seyi_yaptik13544666090_h95945 8.jpg
Çalımbay, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, iyi başladıkları müsabakada pozisyonları değerlendiremediklerini belirterek, ''Böyle goller yiyeceğimizi ve penaltı kaçıracağımızı beklemiyorduk. Mağlup olmak için ne gerekiyorsa yaptık'' diye konuştu.
Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası maçının da kendilerini etkilediğini anlatan Rıza Çalımbay, ''Mazeret değil ama 2 gün önce maç oynamamız da bizi etkiledi. Hem kupada hem burada bazı arkadaşlarımızı oynatmak zorunda kaldık. Eneramo'yu sakatlığı nüksettiği için değiştirdim'' şeklinde konuştu.
Rıza Çalımbay, iyi bir takım olduklarını, bu maçtan dersler çıkararak daha iyi olacaklarını sözlerine ekledi.
Sivassporlu futbolcu Rajnoch da ilk yarı iyi mücadele ettiklerini, ancak istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.
Karşılaşmada penaltı kaçıran Pedriel ise, gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini ifade ederek, ''Söylenecek fazla bir şey yok. Penaltıyı atamadım'' şeklinde konuştu.
AA
Mehmet Nas ilk 11'de oynarsa her zaman orta sahada mücadele gücümüz yüksek olur ve Kadir'in performansı da düzelir hocam bence.
58_SEMİH_58 02.12.2012, 21:37 http://resimzade.com/Show.html?i=38749&token=35191 (http://resimzade.com/Show.html?i=38749&token=35191)
FirtinaK 02.12.2012, 21:40 Kupa macini mazeret olarak gösteriyor resmen yaw. Sana kim dedi as oyunculari 90 dakika oynat diye ey Hoca?!
Ha birde Mehmet Nas neden oynatilmadi? Bunu cok merak ediyorum.
58_SEMİH_58 02.12.2012, 21:42 Kupa macini mazeret olarak gösteriyor resmen yaw. Sana kim dedi as oyunculari 90 dakika oynat diye ey Hoca?!
Ha birde Mehmet Nas neden oynatilmadi? Bunu cok merak ediyorum.
Doğa gitti,Adem kadroya girmeye başladı.Mehmet Nas'ın oynaması için Adem'in gitmesi lazım heralde :mad:
2hatalı gol yedik ama ilk yarıda 4 tanede yiyebilirdik çok net pozisyona girdiler defalarca bizimse sadece ilk 10 dk ermanın bir şutu ve kamilin direkten dönen şutu var başka pozisyon yok çok istikrarsız bir takımız kime 4 atacağımız kimden 5 yiyeceğimiz hiç belli dğil ayarımız yok kayseri maçı manisa maçından eser yok ani düşüşler ve yükselişler gösteriyoruz kötü bi şey tam işler yoluna girdi kaybetmemeye başladık derken antalya maçındaki gibi berbat bir futbolla kaybediyoruz
izmirliyigido 02.12.2012, 21:45 Komiksin hocam. Daha bu zamana kadar ders çıkartamadıysan bundan sonra çıkartamazsın. Sanki bizden başka haftada 2 maç oynayan yok. Bu mazeret olmamalı !.. O halde, her takımın yaptığı gibi kupa maçlarına 2. takımını çıkartacaksın. Maçın gidişatına göre de as oyunculardan üçünü oyuna dahil ederek diğerlerini lig maçına saklayacaksın. Bunu sıradan futbola sadece seyirci ve taraftar olarak bizler bilip söylüyorsak bu işin ilmini yapmış senin gibi profesörlerin (!) çoktan düşünmesi lazım. Git hoca git, yorumlarını kendine yap ya da başkasına yap, Yiğidolar'a yediremezsin.
Adem 2. yarıda oyundan düşmüş Mehmet Nas alınmaz mı? Aatıf varlık gösteremiyor Pedriel onun yerine 2. yarıda alınmaz mı? Eneramo ne sakatlığı var ki oyundan çıkıyor? Kadir son zamanlar da dökülüyordu bu maçta resmen s.çtı oyundan alınmaz mı? Erman uyarılmaz mı? Borjan kaleyi çok terk ediyor uyarılmaz mı?
Bak gördün mü biz çok bilmiş taraftarlar bile birşeyler görebiliyoruz. Sen görmek istemiyor musun göremiyor musun? Ya da sen halen Kara Kartal semalarına mı bakıyorsun da buraları göremiyorsun. Kes ümidini unut Beşiktaş'ı. Samet hoca atı aldı Üsküdar'ı geçti. Belki takımı şampiyon yapacak, sana orayı yedirmez !...
.
ROMANTİK KATİL 02.12.2012, 21:53 Kötü oynayan bir Kayserisporu ve 2. lig takımının yedeklerini yenmenin vermiş oldugu rehavet rahatlık ve oyuncuların sımarıklıgı yüzünden bu mac gitmiştir. Sayın hocamızda buna katkı vermiştir.
ben bu yorumu bir yerden hatırlıyorum galiba bundan önceki malubiyettede kullanmıştık admine tavsiyem her mağlubiyetten sonra rıza hocadan önce bu yazıyı yeniden yayınlayabilirsin :rolleyes:
kardeşim orta sahada oynayan adam 90 dakika bir faul yapmazmı ben maçı seyrettim Ademin faul yaptığını görmedim, bu kadar laubalilik olmaz iki golüde çıkarken verdiğimiz paslardan yedik hayırlı olsun, rezilce bir futbol oynadık, gerisi hikaye, adamlar çok istedi her topa atladı, bizde karı gibi oynadık
takima yapilacak takviyelerin simdiden calismasina baslanmali bu boyle gitmez
3 hafta önce tvye çıkıp herkes işini yapsın diyerek taraftara haddini bildiren rıza hoca ;
Taraftar işini yapıyor özellikle 2 haftadır çok da iyi yapıyor
Peki sen ?? Sana kim hesap soruyor ? Taraftar soramaz sorduğu zaman ağzının payını alır gördüğümüz gibi
Bu takım sana, büyük kaptanın uğura, kıymetlin doğaya, atillaya, ademe 3-4 gömlek büyük be hoca
DOGU_BEY 02.12.2012, 22:18 Hep bahaneler, şunlar bunlar...Ey Rıza hoca bu takım sen geldiğinden beri penaltı atma özürlü oldu, antremanlarda sen hiç mi özel takımda penaltıcı çalıştırmazsın? 2 senedir kaçırdığımız penaltıalrın haddi hesabı yok...Abdülkadir Buca'da hem serbest vuruşları hem penaltıları çok iyi kullanan bir adamdı neden bu adama attırılmaz bu penaltı? Pedriel topu koşup öyle bir aldı ki sanki mahalle maçında topu kim kaparsa penaltıyı o atar mantıpı! Ve sen de buna seyirci kaldın hocam...Ayrıca vizyonsuzluk ve hedefsizlik başta sende olduğu sürece topçular da işte öyle maç seçer, 1 hafta oynar 2 hafta yatarlar! Artık bu istikrarsızlıktan 1 iyi 1 kötü olmaktan bıktık, neden taraftarın morallerini 1 hafta önce yükseltirken diğer hafta sıfırlıyorsunuz, buna ne hakkınız var???
dogan5880 02.12.2012, 22:22 canları sagolsun yensede yenılsede memleket de takımda bızım
Ben ne diyorum imparator rıza çalımbayın demeçlerine Gül'ün geçin,hocalık vasfı yok konuşmayı da hiç bilmiyor
DOGU_BEY 02.12.2012, 22:46 Ben ne diyorum imparator rıza çalımbayın demeçlerine Gül'ün geçin,hocalık vasfı yok konuşmayı da hiç bilmiyor
öz eleştiriye tahammülü yok, geçen seneden beri aynı bahanler ve alınmayan önlemler..düşünebiliyor musunuz 2 yıldır bu takımın penaltıcısı yok!!!
Metal Gear 02.12.2012, 22:48 Ben Rıza Hoca'nın teknik anlamda iyi bir hoca olmadığını en başından beri düşünüyorum,inanıyorum.Bunu söyleyince bazı arkadaşlar saldırmaya başlıyor..
DOGU_BEY 02.12.2012, 22:53 Ben Rıza Hoca'nın teknik anlamda iyi bir hoca olmadığını en başından beri düşünüyorum,inanıyorum.Bunu söyleyince bazı arkadaşlar saldırmaya başlıyor..
Katılıyorum, özellikle de maçın seyrini değiştirecek hamleleri yapamıyor daha doğrusu göremiyor...Sürekli aynı şablon ve sistem ve sadece değişen oyuncular oluyor...Ne ikinci bir plan ne taktik değişiklik var...
Karşılaşmada penaltı kaçıran Pedriel ise, gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini ifade ederek, ''Söylenecek fazla bir şey yok. Penaltıyı atamadım'' şeklinde konuştu.
AA
Ne Farkeder Kardeş Boşver
çeliktepelim 02.12.2012, 23:16 ya rıza hoca kupa maçında 3-0 dan sonra asları dinlendirmen gerektiğini bütün taraftar biliyor birsenmi bilmiyorsun kupa özel proğramında orhan hocaya sorduğumda bunun oyuncuları yormuyacağını antrenman niyetine geçtiğini söyledi şimdi sen kalkıp yenilgimizde bununda etkisi vardiyorsun bune perhiz bune lahana turşusu
bykara5835 02.12.2012, 23:23 hocam hafta içi kupa maçı oynadık demişsin gecen seneyi unutun galiba butakım hafta içi kaçkere lig maçı oynadı hafta sonuda yine lig maçları vardı çoğunuda kazandı ne ayaksın sen
gardaş lavobo varmı yok gardaş biz maçın içine ediyoz :D
58MUAMMER58 02.12.2012, 23:37 galip gelirsek rıza hoca başımızın tacısın yenilirsek rıza hoca uğuru ademi kadiri al git diyoruz:mad: maalesef bu maçıda pisi pisine kaybettik koca 90 dakk rakip kalecinin tuttuğu şutumuz 1 yada 2 kaleyi tutan hiç şutumuz yok sadece direkten dönen 1 top bu takım hiçmi şut çalışmıyor? rıza hocam fatyi çürüttün muratı cerny sakatladın kalecileri bitürlü tutturamadın sezon başında takımı iyi takviye edemedin iyioyuncular yerine sakat vasat kalitesi sivasda oynamaya yetmiyecek bednar adem doğa abdulkadir gibi adamları aldın daha önce bedavadan oynamadan trilyonları verdirdiğin radayı sandroyu sakat kerimi denis ıvanov mmba kamenarı ve daha nicelerini saymıyorum bile kamanan gibi adamı küstürdün kazanacağınyerde yolladın agbetu gibi keita gibi zita gibiyüreğiyle terinin son damlasına kadar savaşan adamların yerini doğayla ademle doldurdun taraftarın ne düşündüğüne zerre kadar deger vermedin burnundan kıl çektirmedin herşeyi ben bilirim ben kimi oynatırsam s...s...ke seyredeceksiniz havasında bildiğinden şaşmadın inatçılığın arnavutlara taş çıkartır :mad:bu maça takım iyihazırlanmamış nasıl bir şablonla oynadık ben anlamadım bide rakip fizikli uzun oyunculardan kurulduğu halde topu hep havadan oynattın hava toplarından kaçtanesini kazandık bidaha izle haaa şunuda diyebiliriz ermanın 2 şutu gol olsa kadirin şutu direkten dönmese groseçki atıff biraz düzgün şut atsa borjan 2 topuda çıkartsa pedriel penaltıyı atsa hersey baska da olabilirdi denilebilir fakat nedense bu lanet takımı bitürlü yenemedik sizlerde yenmek adına hiçbir mücadele yapmadınız maalesef:mad:
58sinan58 02.12.2012, 23:43 Pedriel penaltıyı atamadım yapacak birsey yok demiş gecen sene eneramodan çektik penaltı konusunda bu senede bundan çekeceğiz heralde iki senedir doğru dürüst bir penalticimz yok çok yazik
cılgınsivas58 02.12.2012, 23:58 yav hocam ermana topu alır almaz vur mu diyorusun bu topu alır almaz her yerden vuruyor
cılgınsivas58 03.12.2012, 00:00 elimizdeki bir maçı daha kaybettik ayıp akhisar 1 gençler2 belediye 3 mersin 4
sonuc ney elde var sıfır
cılgınsivas58 03.12.2012, 00:03 biri penaltı atamaz üzgünüm der biri yattıgı yerden para alır(ugur) biri kaleyi her gördügü zmn vurur biri orta sahada artislik yapacam diye topu kaptırır
ne bu arkadaş
58megayigido 03.12.2012, 00:07 ibb zaten sadece sivası yeniyor nerdeyse adamlar sivasa banko 3 puan olarak hesaplıyolardır
takım çok kötüydü rıza hocadan da kaynaklanıyor ama yenilginin faturasını rıza hocaya kesmek biraz fazla olur ceza sahası önündeki topu uzaklaştırmayıp kalabalığın içine pas veren uğur gibi bir futbolcumuz var fatura ona kesilmeli utanç vericidir ki bu adam kapatnımız söylenecek söz var da ....
Hocanın bu dediklerinden şunu çıkarıyorum,amaçsız yaşayan ve hayatının enerjisini kaybetmiş insansın hoca
FirtinaK 03.12.2012, 00:14 Ben Rıza Hoca'nın teknik anlamda iyi bir hoca olmadığını en başından beri düşünüyorum,inanıyorum.Bunu söyleyince bazı arkadaşlar saldırmaya başlıyor..
Riza Calimbayi elestirmek bazi arkadaslar icin büyük suc. Hocamiz kafasina göre davranabilir, basibos nede olsa. Zaten Riza hocayi elestirenler onu sadece yenildigimiz maclarda degil galip geldigimiz maclarda da elestiriyor. Demek ki yaptigi bazi yanlislar var ki onun icin elestiriliyor.
En çok da sen yaptın elinden geleni Rıza Çalımbay !
1) Kadir-Adem ikilisi dökülürken ve gol geliyorum derken M.Nas müdahalesini yapamadın ?
2) Grosicki sezonun en kötü oyununu oynarken yerine adam almadın ?
3) Aatıf forvet arkası ortada oynarken onu kenara çektin ?
4) Erman kenarda oynarken tuttun ortaya aldın ?
5) Navratil-Rajnoch dökülürken , Murat'ı oyuna almadın ?
Daha 10 tane yazarım ama yeter bu kadarı herhalde ...
Bir maç sonucunda hoca maçla ilgili düşüncelerini açıklamış ve mağlup olmak için herşeyi yaptık demiş.Burada bizli bir ifade kullanmış yani mağlubiyet sadece oyuncuların eseri değil teknik heyetin de bunda etkisi var manası taşımaktadır.İstikrarlı bir taraftar olmak gerek nasıl ki takımın istikrarlı olmasını bekliyorsak taraftar olarak da istikrarlı olmak gerek.Galibiyette takımı ve hocayı göklere çıkartan yorumlarda bulunan zihniyettekilerinde mağlubiyette de aynı hassasiyeti gösterme ferasetine ulaşması gerekir.Bakıyoruz hocaya, oyunculara işkembeden sallamalar var, bir maçlık taraftarlığı bırakmak gerek, eleştiriler yapılırken isimler üzerinde yoğunlaşmaya gerek yok, gerek oyuncu gerekse teknik heyet zaten hatasını biliyordur.Ben bu takımdan umutluyum, hocamız da mütevazi.Verdiği demeçler birilerininki gibi sağa sola çatan demeçler değil.Tarfatar plarak hem hocanın hem de oyuncularımızın yanındayım.Bir gün değil sonuna kadar bu takımın taraftarıyım seyircisi değil.Takımımıza şimdiden gs maçında başarılar diliyorum ve şimdiden galibiyet yaşatmaları için temennilerde bulunuyorum.
Doğaya kızanlar nerde doğa yok takım yine aynı demekki suç doğada değilmiş
alaattin 5858 03.12.2012, 11:14 Doğaya kızanlar nerde doğa yok takım yine aynı demekki suç doğada değilmiş
gardaş suç doğada değil doğayı oynatan zihniyette bu gün aynı zihniyet devam ediyor doğayı formsuz formsuz ilk 11 oynatıyordu şimdi uğur ve kadir i böylece bu oyuncuları da yedekte bekleyenleride malesef kazanmak yerine kaybediyoruz
Serdar63972 03.12.2012, 11:21 Doğaya kızanlar nerde doğa yok takım yine aynı demekki suç doğada değilmiş
Bu nasıl yorum yaa...
Bu doğanın olmadığı 4 uncu hafta 2 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet var. Puan ortalaması 1,75
Doğanın oynadığı haftalarda 10 maç 3 galibiyet 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet var. puan ortalaması 1
Şimdi nasıl bir zihniyet ki bu alınan mağlubiyeti takımdan kaçmış bir oyuncuya bağlıyor. O alınan 10 puanda da doğanın payı yüzde kaçtır?
yiğido gardaş 03.12.2012, 11:35 http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/calimbay_maglup_olmak_icin_her _seyi_yaptik13544666090_h95945 8.jpg
Çalımbay, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, iyi başladıkları müsabakada pozisyonları değerlendiremediklerini belirterek, ''Böyle goller yiyeceğimizi ve penaltı kaçıracağımızı beklemiyorduk. Mağlup olmak için ne gerekiyorsa yaptık'' diye konuştu.
Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası maçının da kendilerini etkilediğini anlatan Rıza Çalımbay, ''Mazeret değil ama 2 gün önce maç oynamamız da bizi etkiledi. Hem kupada hem burada bazı arkadaşlarımızı oynatmak zorunda kaldık. Eneramo'yu sakatlığı nüksettiği için değiştirdim'' şeklinde konuştu.
Rıza Çalımbay, iyi bir takım olduklarını, bu maçtan dersler çıkararak daha iyi olacaklarını sözlerine ekledi.
Sivassporlu futbolcu Rajnoch da ilk yarı iyi mücadele ettiklerini, ancak istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.
AA
Evet saın Çalımbay Nihayet sizde gördünüz.
Peki mağlup olmak için gereken her şeyi yapanlar kim,Sahadaki 11 futbolcumu yoksa kulübedeki teknik kadromu,Oyuncuların yetenekleri,kapasiteleri ve performanslarını çok iyi biliyorsunuz,bazı futbolcular canla başla çalışırken,bazıları oyunu durdurmaya çalışıyor,aynı zamanda oynuyormuş gibi yapıyor,bir takımda bir genaral olur ve bu siz siniz,aksayan dişli varsa yerinden sökersiniz,
Takım istediği zaman takım oynunu oynuyor ve sonuç alıyor,ya dün büyük şehir maçı kayseri maçının değerlendirmesini yap,ikiside çok yorucu maçlar değildi,futbolcular sadece sahada gezdi.
Erman bir iki şut yan gel yat ,Erman OYNAMIYOR,
ENARAMO nun katkısı nedir,girdiği kaç mücadeleyi kazanmış,kaç faül yapmış veya verilmiş,kadir saman alevi gibi,böyle giderse sayın hocam 'üzüm üzüme baka baka kararacak ve kendisini sakatlamayacak,yormayacak,o oynamıyor,kendini yormuyor, ben niye oynuyum diyecek futbolcu sayısı artarak devam edecek,eleştriler artınca bir kıpırdama olacak ,arkası yine ''aynı tas aynı hamam''Belkide hala İstanbul hayali kuruyorlardır .Kimbilir.
Rıza hocanın en iyi yaptığı iş, maç sonrası maçı çok iyi analiz ediyor. iyide bu maçın analiizini diğer haftaya uygulayamadıktan sonra geçmiş maçın analizinin de pek önemi yok
HababamHa 03.12.2012, 13:08 Hocamız yine aynı gazeli okumuş iyi takımız bu maçdan ders çıkaracağız.
ders çıkara çıkara ders çıkaramaz hale geldik.
Hocamız yine aynı gazeli okumuş iyi takımız bu maçdan ders çıkaracağız.
ders çıkara çıkara ders çıkaramaz hale geldik.
Malatya'dan Abdurrahman gardaş..Bizde dersten kaçalım da çıkarmayalım şu dersi... :D :D
Evet saın Çalımbay Nihayet sizde gördünüz.
Peki mağlup olmak için gereken her şeyi yapanlar kim,Sahadaki 11 futbolcumu yoksa kulübedeki teknik kadromu,Oyuncuların yetenekleri,kapasiteleri ve performanslarını çok iyi biliyorsunuz,bazı futbolcular canla başla çalışırken,bazıları oyunu durdurmaya çalışıyor,aynı zamanda oynuyormuş gibi yapıyor,bir takımda bir genaral olur ve bu siz siniz,aksayan dişli varsa yerinden sökersiniz,
Takım istediği zaman takım oynunu oynuyor ve sonuç alıyor,ya dün büyük şehir maçı kayseri maçının değerlendirmesini yap,ikiside çok yorucu maçlar değildi,futbolcular sadece sahada gezdi.
Erman bir iki şut yan gel yat ,Erman OYNAMIYOR,
ENARAMO nun katkısı nedir,girdiği kaç mücadeleyi kazanmış,kaç faül yapmış veya verilmiş,kadir saman alevi gibi,böyle giderse sayın hocam 'üzüm üzüme baka baka kararacak ve kendisini sakatlamayacak,yormayacak,o oynamıyor,kendini yormuyor, ben niye oynuyum diyecek futbolcu sayısı artarak devam edecek,eleştriler artınca bir kıpırdama olacak ,arkası yine ''aynı tas aynı hamam''Belkide hala İstanbul hayali kuruyorlardır .Kimbilir.
Önce de dedim şimdide diyorum. Eneramo golcü felan değil. Boğa Güreşçisi desen tamam. Bu cüsseli bir insanda bu kdarmı cılızlık olur. Sende Allah vergisi bir kuvvet var. Baba bilader eccük hızlı dep şu toplara yahu. Oyun zekası yok çevre kontrolü yok. Bunlar futbolda olmazsa olmazlardan. Ligin en çok faul yapan ve en çok ofsayta düşen oyuncusu... Dediğiniz gibi Kayseri maçında fazla kasmadık 4-0 dan sonra bitse de gitsek dedik (Kadir Bekmezci) Manisa maçında as oyuncularının bir çoğu ya sonra dan girdi yada hiç oynamadı. Zaten skorda aldı başını gitti. Neyin yorgunluğudur bu. İngiltere deki oyuncular bionikmidir. 3 günde bir maç yapıyorlar ve Tazı gibi koşup afedersiniz Eşşek gibi (Ş harfi şeddeli) gibi mücadele ediyorlar. Bizim topçularımızda yok yol yorgunuymuşta yok 3 gün önce kupa maçı varmışta (-Hadi ordan, hadi ordan - Rahmetli Erbakan hoca) Geçiniz bunları efendim. Biz her gün mahalle maçı oynardık da banamısın demezdik. Futbolcu adam bunların arkasına sığınmaz Teknik Patron da sığındırmaz. Futbol analiz de bizzat sorduk Kadir'e -Yav adamım şu ayağında top tutma yüreğimiz ağzımıza geliyor- diye ama nerdeeee... Erman forumsuz adam sendeci, birde her duran topun arkasına geçmezmi. Madem duran topun arkasına geçiyorsun neden penaltıya gitmedin de sen kullanmadın demezlermi... Kamil için burda günlerce hatta aylarca dua ettik şu çocuk bir düzelsede takım ritmini bulsa diye. O düzelir gibi oldu ama diğerleri foss çıktı. Şansa bak yahu...
Neyse liginde kaybetmiş ve mutlak galibiyet için gelecek yüksek ihtimalle moralli gelecek bir Galatasaray ile bu hafta oynayacağız. Bunları unutup sıkı bir şekilde çalışmalı, bu haftanın kaybını geçiştirmeliyiz.
FirtinaK 03.12.2012, 14:10 Bir maç sonucunda hoca maçla ilgili düşüncelerini açıklamış ve mağlup olmak için herşeyi yaptık demiş.Burada bizli bir ifade kullanmış yani mağlubiyet sadece oyuncuların eseri değil teknik heyetin de bunda etkisi var manası taşımaktadır.İstikrarlı bir taraftar olmak gerek nasıl ki takımın istikrarlı olmasını bekliyorsak taraftar olarak da istikrarlı olmak gerek.Galibiyette takımı ve hocayı göklere çıkartan yorumlarda bulunan zihniyettekilerinde mağlubiyette de aynı hassasiyeti gösterme ferasetine ulaşması gerekir.Bakıyoruz hocaya, oyunculara işkembeden sallamalar var, bir maçlık taraftarlığı bırakmak gerek, eleştiriler yapılırken isimler üzerinde yoğunlaşmaya gerek yok, gerek oyuncu gerekse teknik heyet zaten hatasını biliyordur.Ben bu takımdan umutluyum, hocamız da mütevazi.Verdiği demeçler birilerininki gibi sağa sola çatan demeçler değil.Tarfatar plarak hem hocanın hem de oyuncularımızın yanındayım.Bir gün değil sonuna kadar bu takımın taraftarıyım seyircisi değil.Takımımıza şimdiden gs maçında başarılar diliyorum ve şimdiden galibiyet yaşatmaları için temennilerde bulunuyorum.
Hocayi kazandigi maclarda da elestirenler var (bunlara bende dahilim), cünkü hocamizin cok yanlisi var galip gelsek bile. Anlayacagin sayilari azda olsa sadece skor yorumcusu degil herkes. Ama nedense elestirince (hakaret olmadigi halde) bundan rahatsiz olan arkadaslar var bu sitede sanki Riza hoca babalarinin ogluymus gibi.
Galibiyette hocayi göklere cikartipta maglubiyette elestirenler zaten cok büyük yanlis yapiyorlar, Sivasspora zarar veriyorlar. O konuda haklisin.
FirtinaK 03.12.2012, 14:19 Doğaya kızanlar nerde doğa yok takım yine aynı demekki suç doğada değilmiş
Problem Doga degildi ki, problem hoca. Bir hoca oyuncu secimlerinde bu kadar mi yanlis yapar. Hoca Dogayi dogru yerde ve dogru zamanda kullansaydi inat etmeseydi Dogayida kaybetmezdik biz aslinda.
Bu macta Doga yoktu haklisin ama cok formda olan bir Mehmet Nas´ta yoktu ne hikmetse. Onun yerine hocanin kendi getirdigi vasat bir Adem vardi mesela. Daha bunun gibi bir sürü yanlis oyuncu secimleri...
Bir Allahin kulu bana aciklayabilir mi neden süper formda olan Mehmet bu kadar cabuk kesilebiliyor? Neden Ermani, neden Aatifi, neden Eneramoyu kesmiyor? Hemde Eneramo sözde sakat oldugu halde. Sözde diyorum cünkü eminim ki sakat makat falan degil, sadece iyi bir hazirlik dönemi gecirmedi, hazirlik dönemini plajlarda gecirmeyi tercih etti beyefendi. Kimse bana alternatifi yok demesin. Hem Abdulkadir, hem Pedriel su an ondan daha iyi forvet. Abdulkadir en iyi forvetimiz, bunu dünkü mactada gördük oyuna nasil canlilik getirdi. Ama hoca onu her zaman yaptigi gibi 0 - 2 den sonra oynatiyor, o zaman da is isten gecmis oluyor.
Neyse aslinda biz bosubosuna dil döküyoruz. Bizim hocamiz inadindan vazgecmiyor.
SempaticH 03.12.2012, 18:03 BAŞTA SEN YAPIYORSUN BUNU BİL HER ZAMAN BU BAHANELERE SIĞINMA KADRO DAR İKİ ÜÇ GÜN ÖNCE MAÇ OYNADIK YORGUNMUŞ TA BİLMEM DAHA NE BAHANELER BIRAK YAPTIĞIN HİÇ BİR DEĞİŞİKLE TAKIMI KURTARAMIYORSUN NEDEN NEDENİ ŞU SEN BU İŞİ BİLMİYORSUN BÜLENT HOCADANDA YARDIMCI HOCA OLMAZ ADAMIN BELİ TUTULMUŞ YAN GİDİYOR SAHADA BU ADAM NE ÇALIŞTIRACAK TAKIMI BE BIRAK HOCA ZAMANINDA ALAYDIN KADROYA ADAM AL DEDİNDE ALMADILARMI O ZAMAN BIRAKIP GİDEYDİN BU MAZERET DEĞİL TAKIM NE OYNUYOR NE TAKTİK VAR NE HIRS VAR NE AZİM VAR BOŞ BOŞ GEZİYORLAR
Kadir ayağında top eziyor. Daha geçen hafta kendine hem sorduk hem söyledik ki ayağında top tutup çok pas kaybı yapıyorsun dönen tolar da gol oluyor. Ve nitekim İBB nin 2 asistliğinide biz kendimiz yaptık. Uğur ve Kadiri tebrik ediyoruz. Galatasaray maçında telafi ederler sanırım
A.Turan Korkmaz 03.12.2012, 21:26 Bizim Kayserispor'a yaptığımız presi ve önde baskıyı İBB bize karşı yaptı. Bizim silahımızla bizi vurdu. Hem de bir hafta sonra. Bunun anlamı kenar yönetimi hatasıdır. Bu hatayı sıradan takımlar yapabilir ama Sivassporumuz sıradan bir takım değildir,olmamıştır,olamaz.
***rıza hocanın her mac ta olduğu gibi bu mactada bir sürü hataları oldu.ibb gibi acık futbolu seven bir takımın üstüne bu kadar gitmemeliydi.bu güne kadar kazanılan puanlar katı defans,kötü oyun ve şans faktörüyle toplanmıştır.takım kupa macında 3-0 önde 2 yarıda gene hayrettini deniyor,kaan ismindeki genc oyucuyu böyle bir macta bir kere oyunda denememiştir.hocamız hazıra konuyor 7 yılda bir ziyayı kazandık.
***not-hocamızın bi tek doğru kararı maclara 7 yabancı oyuncuyu sahaya sürmemesidir-
B.DUMANLI 04.12.2012, 09:16 Hocanin üzerine bu kadar gidilmesi,onu basarisiz olarak göstermek kimseye yarar saglamiyacagi gibi takimida cizgisinden ayiriyor.Yazilacak ve söylenecek her sözü tartip, düsüncelerimizi büyük bir olgunluk icerisinde dile getirmeliyiz.Bu sitede yazilan her sey kisilere bir seyler vermeli.Dün futbol analiz programini seyreden Riza hocanin bu sitede ona karsi yapilan suclamalardan ötürü ,taraftarlara adeta küskünlügü ses tonundan anlasiliyordu.Riza hoca aslinda dertli,fakat bunu aciklamiyor.En bastaki sorun Eneramo´nun antremanlara cikmak istemeyisi ve bir forvet olarak yeterli olmayisini ve Riza hoca onun icin hala %30 kapasitelerde oynuyor demesi futbolcusunu koruyor anlaminada gelse ,bu futbolcunun alternatifi olmayisi ve Sivasspor´un ona olan mecburiyeti.Bunuda Eneramonun bilisi ve isini ciddiye almamasi.Buda takima yansiyor haliyle.Kadir´in ve Ugur´un ayaklarinda top tutuslari ve bu toplari kaybetmeleri sonucu yenilen iki gol.Riza hocami diyor onlara toplari kaybedin diye.Sivasspor´un isi ikinci devre bir hayli zor olacak.Bunu kabul etsekte ,etmesekte bu böyle olacak.Ara transferde 5 futbolcunun alinmasi planlaniyor.Bu oyuncular takimla uyum sagliyabileceklermi.Sonra ara transferde alinan futbolculari kimse kurtarici gözüyle bakmasin,cünki ara transferlerde alinan futbolcular genellikle verimli olmuyorlar.Iste bizi bekleyen en büyük tehlike bu.Riza hocanin üzerine fazla gidilmesini gercekten tavsiye etmedigim gibi,atesle oynamayalim.Bizim bu sekilde oynamamizdaki en büyük etken yönetimdir,forvet bulamayan yönetim ,Eneramo´ya geri dönüs yapmistir.Eneramo ise istemeye istemeye kürkcü dükkanina geri dönmüstür.Iste Sivasspor´un icinde bulundugu gercekler bunlardir.Sivasspor seyircisi Eneramo´yu yere göge sigdiramazken o antremanlara cikmak istemiyormus.Riza hoca´ya karsi biraz daha yapici olun,hesap sorulacak kisi Mecnun baskandir.Transferleri yapan bu is icin bütce ayiran odur.Riza hocanin sezon basinda istedigi hic bir transfer gerceklesmemistir.Sezon basinda Riza hoca kaleci bile istiyordu,Borjan´in geri gelmesiyle yönetim Korcan´a güvenerek bu isi askiya aldi.Riza hocada üstelemedi.Alinan transferler ortada,Eneramo´nun isteksizligini görmek icin müneccim olmaya gerek yok.Eneramo´daki bu isteksizlik,bizi küme bile düsürtebilir.Riza hoca´ya sahip cikalim.Elimizdeki degerlerin kiymetini bilelim.Sözüm bu yönetime;Riza hocanin istedigi transferler umarim ara transferde gerceklesir,yoksa 8 yillik basariyi elinize yüzünüze bulastiracaksiniz.Gidisat onu gösteriyor.
Hocanin üzerine bu kadar gidilmesi,onu basarisiz olarak göstermek kimseye yarar saglamiyacagi gibi takimida cizgisinden ayiriyor.Yazilacak ve söylenecek her sözü tartip, düsüncelerimizi büyük bir olgunluk icerisinde dile getirmeliyiz.Bu sitede yazilan her sey kisilere bir seyler vermeli.Dün futbol analiz programini seyreden Riza hocanin bu sitede ona karsi yapilan suclamalardan ötürü ,taraftarlara adeta küskünlügü ses tonundan anlasiliyordu.Riza hoca aslinda dertli,fakat bunu aciklamiyor.En bastaki sorun Eneramo´nun antremanlara cikmak istemeyisi ve bir forvet olarak yeterli olmayisini ve Riza hoca onun icin hala %30 kapasitelerde oynuyor demesi futbolcusunu koruyor anlaminada gelse ,bu futbolcunun alternatifi olmayisi ve Sivasspor´un ona olan mecburiyeti.Bunuda Eneramonun bilisi ve isini ciddiye almamasi.Buda takima yansiyor haliyle.Kadir´in ve Ugur´un ayaklarinda top tutuslari ve bu toplari kaybetmeleri sonucu yenilen iki gol.Riza hocami diyor onlara toplari kaybedin diye.Sivasspor´un isi ikinci devre bir hayli zor olacak.Bunu kabul etsekte ,etmesekte bu böyle olacak.Ara transferde 5 futbolcunun alinmasi planlaniyor.Bu oyuncular takimla uyum sagliyabileceklermi.Sonra ara transferde alinan futbolculari kimse kurtarici gözüyle bakmasin,cünki ara transferlerde alinan futbolcular genellikle verimli olmuyorlar.Iste bizi bekleyen en büyük tehlike bu.Riza hocanin üzerine fazla gidilmesini gercekten tavsiye etmedigim gibi,atesle oynamayalim.Bizim bu sekilde oynamamizdaki en büyük etken yönetimdir,forvet bulamayan yönetim ,Eneramo´ya geri dönüs yapmistir.Eneramo ise istemeye istemeye kürkcü dükkanina geri dönmüstür.Iste Sivasspor´un icinde bulundugu gercekler bunlardir.Sivasspor seyircisi Eneramo´yu yere göge sigdiramazken o antremanlara cikmak istemiyormus.Riza hoca´ya karsi biraz daha yapici olun,hesap sorulacak kisi Mecnun baskandir.Transferleri yapan bu is icin bütce ayiran odur.Riza hocanin sezon basinda istedigi hic bir transfer gerceklesmemistir.Sezon basinda Riza hoca kaleci bile istiyordu,Borjan´in geri gelmesiyle yönetim Korcan´a güvenerek bu isi askiya aldi.Riza hocada üstelemedi.Alinan transferler ortada,Eneramo´nun isteksizligini görmek icin müneccim olmaya gerek yok.Eneramo´daki bu isteksizlik,bizi küme bile düsürtebilir.Riza hoca´ya sahip cikalim.Elimizdeki degerlerin kiymetini bilelim.Sözüm bu yönetime;Riza hocanin istedigi transferler umarim ara transferde gerceklesir,yoksa 8 yillik basariyi elinize yüzünüze bulastiracaksiniz.Gidisat onu gösteriyor.
Aynen katılıyorum Abdulkadir hariç hiç bonservis parası verilipte Yerli oyuncu alındğı görüldümü var ise birisi açıklasın
dedebali58 07.12.2012, 23:18 birde galip gelmek için birşeyler yapın artık...
|
|