Orijinalini görmek için tıklayınız : Adları Profesyonel...!

yener_sahin
09.01.2013, 21:28
http://img29.imageshack.us/img29/7388/19423101513735445611171.jpg

Dört Eylül Belediyespor ve Sivasspor’da profesyonel olarak sözleşme imzalayan Sivaslı çocuklar, ligin ilk yarısında oynanan profesyonel lig karşılaşmalarında bir dakika bile görev yapmadı. Sezon başında büyük umutlarla başka takımlardan transfer edilen isimlerle, kendi altyapılarındaki gençlere profesyonel olarak imzalar attıran Sivasspor ve Dört Eylül Belediyespor’da teknik kadrolar genç isimlere profesyonel takımlarda forma giyme şansı vermedi. Profesyonel olarak kendilerine yeni bir yol çizen Sivaslı yetenekli ayaklar, Sivasspor ve Dört Eylül Belediyespor’un ligde ilk yarı oynadıkları 17 karşılaşmada görev yapmadı. Ekiplerinin A2 kadrolarında sahalarda yer alan;

Kaan Kılcı (Sivasspor),
Sefa Emmioğlu,
Melih Mursal,
Ahmet Karaca,
Batuhan Karkınay,
Mustafa Akkuş,
Mustafa Yüksektepe
ve Poyraz Özakbeyaz (Dört Eylül Belediyespor)

kağıt üstünde profesyonel oldular ancak, profesyonel bir müsabakada ligde yer almadılar. Sezon başında büyük umutlarla profesyonel imza atan genç isimlerden Kaan Kılcı Sivasspor profesyonel takımıyla idmanlara çıkıyor. Kural gereği 18 kişilik kadrolarda yer alıp Sivasspor’un süper lig maçlarında kulübede oturuyor. Dört Eylül Belediyespor’da profesyonel yetenekler ise Antalya’da başlayan ikinci yarı kampına bile götürülmezken onlarda A2 liginde ikinci yarının başlamasını bekliyor. Amatör spor camiası sezon başında büyük umutlarla profesyonel yapılan Sivaslı çocukların ligde forma giymemesine üzülürken, Sivasspor’dan sonra Dört Eylül Belediyespor yönetiminin Sivaslı yeteneklere fazla değer vermemesine anlam vermekte zorluk çekiyor.

Rallim58
09.01.2013, 21:47
Yener'im çok önemli bir konuyu dile getirdiğin için teşekkürler.

"Altyapıdan adam yetiştirmek lazım" denildiği şu günlerde, isabetli bir konu olmuş...

Evlatlarımızı kağıt üzerinde profesyonel yapıp, kendi aklı amatör olanlara ithaf olunur, diyelim...

sivastatlıbelam
09.01.2013, 21:52
belki bu isimler içinde messiler,xaviler,puyollar var ama bunu değerlendirecek bir zihniyet bizim ilerigörüşlü!!! yönetimde malesef yok:confused:

hala tamuzmuş,kujoviçmiş,şu bu ,kardeşim sen altyapını bir kur,işlet bak göreceksin süperligi 3-4 yıla kadar nasıl sallıyoruz.ama nerdeee

şarkışla 58
09.01.2013, 22:39
Hem gençlere yer vermiyorlar sonra da kurtuluş altyapıda diyorlar

sivaslıadem
10.01.2013, 04:19
herkes gibi ben de ziya örneğini vereceğim
Neydi ne oldu
Milli takımı en çok hak eden oyuncumuz
O da aslında sakatlıklar sayesinde! formayı kaptı ve bir daha da çıkarmadı
Bu oyuncuları kazanmak için illa birilerinin sakatlanmasını mi bekleyeceğiz
Biri sakatlanınca koy kardeşim bunları
Defans oyuncusunu forvette denemek gibi fantezilere girmektense genç bir yetenek kazanalım

Kokomo
10.01.2013, 09:07
Rıza nedeni ile Sivasspor'da oynatılmayanları anlıyorum.

Ama 4 Eylül'de neden şans verilmiyor Sivaslılara anlamak güç !

nightmare58
10.01.2013, 10:21
Dört Eylül Belediyespor'un A2 takımında Sefa Alkaç diye genç bir kardeşimiz de var sürekli oynuyor, sağ bek mevkiinde. O da Sivaslıdır.

OzkanBaskan
10.01.2013, 10:23
Koskoca memleketten 5 senede bir Ziya çıktı ona göre düşünün işte

nightmare58
10.01.2013, 10:26
Sivasspor'un A2'de Muharrem isminde genç bir Sivaslı kardeşimiz daha var, soyadını hatırlayamadım, idmanlara falan çıkıyor diye biliyorum. Biraz arayınca buldum; Muharrem Akkuş.