Orijinalini görmek için tıklayınız : İstifa Mevsimi !..
izmirliyigido 27.01.2013, 23:45 Takıma verecek birşeyleri olmayan asil ve asıl teknik direktörler, takımın önünü açmak uğruna, yönetimin rahat kararlar almasını sağlamak için bazen öyle kararlar alırlar. Ve istifa ederler.
İstifa herşeyin sonu değil, yeni birşeylerin başlangıcıdır. Buna karar vermek kadar uygulamakta çok önemlidir. Ligin son 2-3 haftasında peşpeşe gelen istifalara bugün iki onurlu hareket yapan teknik direktörlerde eklendi. İstanbu BŞB'ye 4-1 yenilen Bursaspor Teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile Elazığspor'a 3-1 yenilen Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş istifa ettiler.
Diğer istifa eden takımların yeni teknik direktörleriyle yaptıkları ortada. Takımda bir canlanma, bir diriliş göze batarken futbolcular da daha bir istekle oynuyorlar. Bizde ise çöküş devam ediyor, uyku hali devam ediyor, vurdumduymazlık devam ediyor, aymazlık devam ediyor, üzüntü devam ediyor ve teknik direktör devam ediyor.
Allah sonumuzu hayır etsin !..
.
şamatacılar 27.01.2013, 23:55 Yönetim ve rıza çalımbay acilen istifa etmeli.
Sivasspor küme düşerse en büyük suç yönetimdedir
Yanılmıyorsam rıza çalımbayın sözleşmesi 1 yıl uzatıldı,ne günlere kaldık
kursad1981 28.01.2013, 00:02 lıgın demırbas hocalarıda ıstıfa etmıs
noname87 28.01.2013, 00:25 Sıra bizimkilere yavaş yavaş geliyor Şifo,Cuper için de işler iyi gitmiyor.
58MUAMMER58 28.01.2013, 00:26 istifa eden hocaların takım yönetimlerine bakmaklazım bu hocalar çok başarısız hoca oldukları içinmi istifa ettiler ertuğrul sağlam kayserisporda bjkde bursada çok başarılı oldu bursayı şampiyon yaptı şampiyonlar liginden kazanılan parayı iyi kullanamadılar ellerindeki kaliteli oyuncuları oraya buraya sattılar enson takımın belkemiği n diayeyi satıp yerine düzgün adam almadılar pinto batalla haricinde sivassporda oynamasını istiyeceğimiz kimvar ?su.lu ertuğrul oldu şimdi değilmi yönetimin suçu yok:mad:tas hamsispora gelince şenol güneş o şehirden çıkmış nadir adamlardan biridir 100 bin trabzonludan anca 1 tane şenol çıkar bu hoca türkiyeyi dünya 3. yapmış hocadır henüz o başarıyı yakalamış yerli hoca varmı ?ts haketmediği şampiyonlar ligi parasını avrupa kupası paralarını fb nin alacağı parayı hepsini aldığı halde üstelik haksız şekilde yayıncı kuruluştan aldığı paraları çarçur etmiş şampiyonluğa oynatan oyuncularını gs ye satmış selçuk umut bulut burak yılmaz engin vs yerlerine adam almamışlar henrikelerle viteklerle mustafayla zekiyle şampiyonluğa oynamaya kalkışmışlar sonuç ortada fatura yönetimedeğil hocaya kesilmiştir dünyanın parasına oynuyan oyuncuların hiçmi suçu yok bedavadan gelen paraları harcamayan yönetimin hiçmi suçu yok :mad:rıza hocamıza gelince aslında istifa etmesini gerektirecek okadar çok neden vARKİ sezon başındaki bjk askı yüzünden takıma gerekli transferlerin yapılmaması sivassporda oynayacak kapasitede olmayan oyuncuları transfer etmesi takımın en önemli en eksik bölgesi forvete ortasahaya defansa önliberoya sağlam adam aldıramaması futbolcuların bazılarıyla polemk yaşaması formsuz oyuncularda ısrar etmesi seyirciyle arasında sıcaklık olmaması oyuncu seçimlerinde taktiksel anlamda bize göre yanlışlıklar yapması vs vs başka hocalara göre kredibilitesi yüksek olduğu halde bunu iyi kullanamaması diğer hocalara göre istifa etme gerekçeleri olabilir fakat bu kötü gidişin tek sorumlusu yalnızca rıza hocamıdır ?penaltıyı bile gol yapamayan bomboş pozisyonları gol yapamayan dünyanın parasını aldıkları halde ruh gibi oynayan oyuncuların hiçmi suçu yoktur ?mutlaka 3 5 tane çok kaliteli adam almalıyız sıkıntı yaşarız diyen rıza hocanın istediği hangi oyuncuyu almışlaRDIR ?yönetimin hiçmi suçu yoktur ?bugün gördük elazığ öyle ahım şahım top oynamadı fakat seyircinin müthiş gazıyla iyi mücadele etti kazandı mersin desen stad ful dolu tüm futbolcular elinden gelenin en iyisini yaptı sivasta 3 4 bin kişi gelenlere lafım yokda o stadı 1 maç olsun ful doldurmayan taraftarın hiçmi suçu yok ?
Rallim58 28.01.2013, 00:47 Sivas'ta mevsim kış, Sivasspor teknik kadrosu da "kış uykusunda" :)
Poyrazcan 28.01.2013, 07:19 TEKNİK KADROYA, YENİ TRANSFERLERİN UYUMU ADINA ÜÇ MAÇ DAHA DESTEK VERİLMELİ.
BU SÜREÇTE DE OLMAZSA İSTİFA DEDİĞİNİZ ENSTRÜMANI İSTEDİĞİNİZ KADAR ÇALABİLİRSİNİZ.
BANA SORARSANIZ; TARAFTARLIK BUGÜNLERDE BELLİ OLUR; TARAFTAR TRİBÜNLERİ FULL DOLDURUP, BU TAKIMI SONUNA KADAR DESTEKLEMELİ!
SİZ 2-3 BİN KİŞİYLE MAÇA GELİRSENİZ, NASIL BİR DİRİLİŞ BEKLERSİNİZ?
Yusuf Çevik 28.01.2013, 08:19 Rıza Hoca`dan çok yönetimde suç var.Yönetimin değişmesi gerekiyor.
izmirliyigido 28.01.2013, 08:30 Yönetimde suç var diyen arkadaşlarım, bunu derken ben bu konuda Mecnun Otyakmaz'ın ayrı tutulmasını düşünüyorum. Zira onun kadar "elini taşın altına sokan" yöneticiler olsaydı bunları konuşmazdınız diye düşünüyorum.
Kaldı ki, Mecnun başkan çok büyük fedakarlıklar ve billinçli bir kulüp başkanlığı politikası izlediğine inananlardanım. Kulübümüzü her platformda başarıyla temsil ediyor, saygın bir çizgiye getiriyor ve savunuyor.
Takımın başarısızlığı yönetim kaynaklı değil bence hoca kaynaklı. Rıza hocamız takıma yeteri kadar ilgisini ve sevgisini vermiyor. Futbolcularla abi-patron ilişkisini ayarlayamıyor. Futbolculara teknik birşey veremiyor. Futbolcularımızı bireysel olarak değerlendirdiğin zaman bile %80'i çok iyi futbolcular. Ama bunlardan bir takım yapamamak, bir başarı çıkartamamak yönetimin değil, teknik kadronun hatası olsa gerek.
.
Yönetim büyük ölçüde başkandır, ben başkanı ayrı tutalım görüşüne katılmıyorum. Senelerdir hatalardan ders alınmıyorsa kulübün başındaki insanın bizzat sorumluluğu vardır. Biz buradan bas bas bağırdık Bülent Uygun'da yaptığınız hatayı yapmayın bir takım tamamen hocanın insiyatifine bırakılamaz ama Rıza Hoca ile aynı hata tekrarlandı.
Takıma verecek birşeyleri olmayan asil ve asıl teknik direktörler, takımın önünü açmak uğruna, yönetimin rahat kararlar almasını sağlamak için bazen öyle kararlar alırlar. Ve istifa ederler.
İstifa herşeyin sonu değil, yeni birşeylerin başlangıcıdır. Buna karar vermek kadar uygulamakta çok önemlidir. Ligin son 2-3 haftasında peşpeşe gelen istifalara bugün iki onurlu hareket yapan teknik direktörlerde eklendi. İstanbu BŞB'ye 4-1 yenilen Bursaspor Teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile Elazığspor'a 3-1 yenilen Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş istifa ettiler.
Diğer istifa eden takımların yeni teknik direktörleriyle yaptıkları ortada. Takımda bir canlanma, bir diriliş göze batarken futbolcular da daha bir istekle oynuyorlar. Bizde ise çöküş devam ediyor, uyku hali devam ediyor, vurdumduymazlık devam ediyor, aymazlık devam ediyor, üzüntü devam ediyor ve teknik direktör devam ediyor.
.
sizin gibi futbol bilgi yoksunu insanların aslında baktıgınızda takımımıza ve camıamıza ne denlı zararlı etkıler yaptıgını gormememk ımkansız.bırde senın gıbılerını ıl temsılcısı yapıyorlar..Sivasspor lu olmak sadece galıbıyette sevınmek degıldır.rıza hoca da bu takıma gayet faydalıdır
sivasfutbol 28.01.2013, 09:38 sizin gibi futbol bilgi yoksunu insanların aslında baktıgınızda takımımıza ve camıamıza ne denlı zararlı etkıler yaptıgını gormememk ımkansız.bırde senın gıbılerını ıl temsılcısı yapıyorlar..Sivasspor lu olmak sadece galıbıyette sevınmek degıldır.rıza hoca da bu takıma gayet faydalıdır
rıza hocanın faydalı bir futbol meziyetini örnek gösterebilirmisiniz sivasspora ne gibi faydaları oldu..
mucahit_58 28.01.2013, 09:41 Takıma verecek birşeyleri olmayan asil ve asıl teknik direktörler, takımın önünü açmak uğruna, yönetimin rahat kararlar almasını sağlamak için bazen öyle kararlar alırlar. Ve istifa ederler.
.
Izmirliyigido Gardasim seni birkez daha tebrik ediyorum.. Deve kusu edasinda kafasini kuma sokan forum yoneticilerine inat. Silinecegini bildigim icin acmadim Riza Hoca Istifa diye bi konu. Ama acsam bu siteyi faal olarak takip edenlerin %90ni katilir bu goruse..
Ahmet Ateş 28.01.2013, 09:43 Arkadaşlarımın mesajlarının bir bölümüne katılıyorum. İzlediğim kadarıyla Rıza Çalımbay'ın takıma verdiği bir şey yok. Takımın bir oyun düzeni yok rastgele oynuyor. Tabi oynanana oyun denilirse. Eneramo, Grosiçki ve Pedriel takımdan derhal gönderilmeli. Rıza Çalımbay da kendi bırakmalı.
Saygılar.
geç olmadan karar alınmalı, ancak bu yönetimin B PLANI yoktur...
kupadan ziyade ligde oynayacağımız fenerbahçe maçından sonra birşeyler netleşir...
mucahit_58 28.01.2013, 09:47 sizin gibi futbol bilgi yoksunu insanların aslında baktıgınızda takımımıza ve camıamıza ne denlı zararlı etkıler yaptıgını gormememk ımkansız.bırde senın gıbılerını ıl temsılcısı yapıyorlar..Sivasspor lu olmak sadece galıbıyette sevınmek degıldır.rıza hoca da bu takıma gayet faydalıdır
Sen futbol bilgini yoksunu olmayan futbol dehasi, 4-2 yendigimiz kayseri maci dahil zevk alarak izledigin bir maci soyle, Riza hocanin 2,5 senede takima neler kattigini soyle, T.direktor olarak herhangi bi basarisini soylede bizde bilek.
(Lig ortasinda bjk yalakaligini, rakipleri analiz etmemesini, Ugur VE Kadir israrini seni mahcup etmemek icin sormuyorum bile.. Peh)
izmirliyigido 28.01.2013, 09:48 sizin gibi futbol bilgi yoksunu insanların aslında baktıgınızda takımımıza ve camıamıza ne denlı zararlı etkıler yaptıgını gormememk ımkansız.bırde senın gıbılerını ıl temsılcısı yapıyorlar..Sivasspor lu olmak sadece galıbıyette sevınmek degıldır.rıza hoca da bu takıma gayet faydalıdır
Öncelikle hitap ve konuşma üslubunu düzgün kullanmaya davet ediyorum. "Senin gibiler", "benim gibiler" ifadeleri hiç hoş bir tarz değil. Benim futbol bilgisi yoksunluğumu bu yazımla ölçebiliyorsan ya sen futbol alimisin, ya teknik direktörsün, ya çok süper bir spor adamısın ya da Rıza Çalımbay'sın.
Burası tarafsız ve saygı çerçevesi içerisinde taraftarların içini döktüğü bir taraftar sitesi olduğu için benim gibilerin il temsilcisi yapılması ve görüşlerimi belirtmem bir aykırılık oluşturmamaktadır.
Rıza hocanın başarılı olduğunu savunan azınlıklardan birisin sadece. O da senin futbol anlayışından ileri gelmekte. Ve saygı duyarım. Her insan ufku kadar, hedefi kadar yani aklı yettiği kadar bulunduğu ortamdan mutlu olur. Sen futbol oynamayan, gol atamayan, zevk vermeyen ve hızla ligin dibine doğru giden, oynadığı son maçı 3-0 kaybeden bir takımdan zevk alıyorsan saygı duyuyorum kardeşim.
Ben ve benim gibi düşünen binlerce kişi Sivasspor'un bu başarısızlığı haketmediğini, elimizde ki futbolcuların çok iyi olduğuna ama iyi oynatılmadığına inanıyoruz ve üzülüyoruz. Sen yeterli görüyorsan, sen üzülmüyorsan o senin ufkun ile ilgili bir sorun. Saygı duyuyorum kardeşim.
Ben sadece galibiyetlerine sevinen yazan biri değilim. Ben galibiyetlerinde bile eleştiren biriyim. Neden? Çünkü oynadığımız futbol zevk vermeyi bırak her maçta tehlike sinyalleri veriyor. O yüzden her seferinde "hay senin oynatacağın futbolun......" diye yazıyorum. Çünkü 4 ay, ne 4 ay'ı sezon başından beri bu istikrarsızlık takımı bu hale getireceği belliydi. Ve hızla da çöküyoruz. Eğer futbol bilgin varsa ne demek istediğimi anlarsın ve körü körüne bağlanmazsın hocaya. Kardeşim benim, başka Sivasspor yok, bunu biliyorsundur umarım. Değeri kaybettikten sonra anlamı yok konuşmanın, devekuşu rolünü oynamamak lazım diye düşünenlerdenim.
.
58sinan58 28.01.2013, 09:48 Sivas'ta mevsim kış, Sivasspor teknik kadrosu da "kış uykusunda" :)
o zaman desene nisan sonu gibi uyanacaklar zaten mayıstada lig bitiyor birde uyanamazlarsa işimiz zor
alaattin 5858 28.01.2013, 09:52 yetkisi olanlar anket açsalar rıza hoca istifa etmelimi etmemelimi diye sitede herkez oyunu kullansa taraftarın çoğunluk görüşü belli olur yönetime mesaj olur.
izmirliyigido 28.01.2013, 09:58 yetkisi olanlar anket açsalar rıza hoca istifa etmelimi etmemelimi diye sitede herkez oyunu kullansa taraftarın çoğunluk görüşü belli olur yönetime mesaj olur.
Çoğunluğun istediği şeyi yönetimde biliyor ama şimdiden ortalığı karıştırmanın anlamı yok. Zaten durumlar kritik, büyük hocamız gereken tedbirleri alacaktır. Önümüzde ki şu iki Fenerbahçe maçlarını kayıpsız bir atlatalım, atlatamazsak o zaman zaten ankete de gerek kalmaz sanırım.
Biz sadece üstümüze düşeni yapalım, takımı yalnız bırakmayalım bu iki maçta da.
.
Yigidoyuz058 28.01.2013, 09:59 Izmirliyigido Gardasim seni birkez daha tebrik ediyorum.. Deve kusu edasinda kafasini kuma sokan forum yoneticilerine inat. Silinecegini bildigim icin acmadim Riza Hoca Istifa diye bi konu. Ama acsam bu siteyi faal olarak takip edenlerin %90ni katilir bu goruse..
Arkadasa katiliyorum sonucta burasi resmi site degil VE nerdeyse tamama yakinimiz istifa etmesini istiyoruz Riza hocanin, ve bu cogunluga ragmen bir konu acamiyorsak yada siliniyorsa bu site ne ise yarar?
Taraftarin nabzini tutmak, goruslerini ortaya koymak degilse nedir amaci?
Yigidoyuz058 28.01.2013, 10:09 Izmirliyigido gardasim ben bir uye olarak anket yapmak istiyorum, yoneticilerden izin gerekiyormus kimden alabilirim bu izni?
Mustafa58Ağa 28.01.2013, 10:29 hayırlısıyla rıza çalımbay istifa etseydi
Respect58 28.01.2013, 10:34 sizin gibi futbol bilgi yoksunu insanların aslında baktıgınızda takımımıza ve camıamıza ne denlı zararlı etkıler yaptıgını gormememk ımkansız.bırde senın gıbılerını ıl temsılcısı yapıyorlar..Sivasspor lu olmak sadece galıbıyette sevınmek degıldır.rıza hoca da bu takıma gayet faydalıdır
Sivasspor 19 maçta 6 galibiyet 5 beraberlik 8 mağlubiyet almış ve 23 puan toplayabilmiş.
Galibiyetleri inceleyelim;
Gaziantepspor 0 - 1 Sivasspor
Sivasspor 1 - 0 Kasımpaşa
Beşiktaş 0 - 1 Sivasspor
Sivasspor 1 - 0 Eskişehirspor
Sivasspor 4 - 2 Kayserispor
Sivasspor 3 - 1 Elazığspor
Alınan galibiyetlerin dört tanesi 1-0 skorlarla alınmış ve ne şartlar altında alındığı malum şans eseri bir gol at üzerine yat.
Ligin en iyi hücum hatlarından birisi olmasına rağmen 21 gol atarak en az gol atan takımlar arasında kalmış.Ve kalesinde 27 gol görmüş.Şuan ligde 12.sırada ve düşme potasıyla arasında ki puan farkı 3.
Önümüzdeki 5 maç ise;
Fenerbahçe v Sivasspor
Sivasspor v Trabzonspor
Kasımpaşa v Sivasspor
Sivasspor v Beşiktaş
Bursaspor v Sivasspor
Kağıt üzerinde bu 5 maçta da rakipler favori ve rızanın oyun anlayışıyla bu maçlardan puan çıkarmak mucize.
Ey futbol dahisi vatandaş hadi tabloya bakarak rızanın takıma katkısını anlat bakalım bize.
Rakamlar yalan söylemez.Herşey ortada iken çıkıp boş boş konuşanların amacını biliyoruz.Bu sitede iki grup var birisi Sivassporlu olan diğeri Rıza Çalımbaycı olan.Şimdi rızanızıda alıp gidin buradan.Biz yandaş değil Sivassporluyuz ve başka Sivasspor'da yok.
58_babacan_58 28.01.2013, 10:45 Yönetim, eğer Rıza istifa ederse hoca konusunda alternatifi düşünmesi gerekiyor hemen istifa ettiği anda yeni bir hocayı takıma getirmesi lazım. Bence ya ertuğrul sağlam yada şenol hoca hiçte fena olmaz.
üçyıldız58 28.01.2013, 10:46 tek suçlu rıza hoca değildir.yönetimde suçludur.birde taraftarı eleştiren delikanlı sivas basını nerde hadi eleştirsinler rıza hocayı yönetimi
Besyo_cu 28.01.2013, 10:46 Oynanan oyun ve eldeki mevcut futbolcu yapısı gelecek için ümit vermiyor olsada şuan için teknik adam değişikliği faydadan çok zarar getirir. Yerli Teknik adamlar içerisinde Rıza hocanın yerine alternatif isimler yok, yabancı bir teknik adam ise zorlu fikstür öncesi felaket olur.
Mersin Maçında Teknik zafiyetten çok futbolcuların ruhsuz halleri mağlubiyeti getirdi. Hoca sezon başından beri Burhan Eşer'i alalım diye yönetime baskı yapmasına rağmen elimizle Mersin'e hediye ettik. O Burhan'da neredeyse tek başına bizi yıktı. Bu oyuncunun transfer edilmemesinde hata Rıza hoca' da mı ?
Rıza Hoca'yı bende eleştiriyorum bu oyun Sivasspor'a yakışmıyor ancak ölüm fikstürü denilen zorlu bir periyoda girerken hoca değişikliği yapmak ne getirir ne görürür iyi hesaplamak gerek.
Boşta zaten iyi hoca yok,bizi kurtaracak bir Mesut Bakkal bulamayız.
SivassporunSesi 28.01.2013, 10:59 Yönetimde suç var diyen arkadaşlarım, bunu derken ben bu konuda Mecnun Otyakmaz'ın ayrı tutulmasını düşünüyorum. Zira onun kadar "elini taşın altına sokan" yöneticiler olsaydı bunları konuşmazdınız diye düşünüyorum.
Kaldı ki, Mecnun başkan çok büyük fedakarlıklar ve billinçli bir kulüp başkanlığı politikası izlediğine inananlardanım. Kulübümüzü her platformda başarıyla temsil ediyor, saygın bir çizgiye getiriyor ve savunuyor.
Takımın başarısızlığı yönetim kaynaklı değil bence hoca kaynaklı. Rıza hocamız takıma yeteri kadar ilgisini ve sevgisini vermiyor. Futbolcularla abi-patron ilişkisini ayarlayamıyor. Futbolculara teknik birşey veremiyor. Futbolcularımızı bireysel olarak değerlendirdiğin zaman bile %80'i çok iyi futbolcular. Ama bunlardan bir takım yapamamak, bir başarı çıkartamamak yönetimin değil, teknik kadronun hatası olsa gerek.
.
Bu konuda sana katılmıyorum oldum olası bizim bi transfer politikamız olmadı şampiyonluğa oynadığımız sezon bile kadro kırıntılarıyla başarılı olduk mesela Rıza Hoca geldikten sonra bi istikrar geldi takıma adamın hep listesindeki son adamlar alıntı mesela transferler hep geç yapıldı transferde üçün beşin hesabı yapıldı daha neler neler sağlam bi yönetim olsa kesinlikle bu takım kafaya oynardı sözüm meclisten dışarı...
Serdar63972 28.01.2013, 11:03 sizin gibi futbol bilgi yoksunu insanların aslında baktıgınızda takımımıza ve camıamıza ne denlı zararlı etkıler yaptıgını gormememk ımkansız.bırde senın gıbılerını ıl temsılcısı yapıyorlar..Sivasspor lu olmak sadece galıbıyette sevınmek degıldır.rıza hoca da bu takıma gayet faydalıdır
Futbol allamesi gardaşım...
Rıza Hoca vizyonu olmayan...
Her sene düşmemeye oynayıp, düşmediği zaman başarı sayan bir hocadır.
Eğer sen bir başarısını biliyorsan bizimle paylaşırmısın?
Geneldeki yorumlar yönetimin istifa etmesi şeklinde ancak SİVAS ve SİVASSPORumuz sahipsiz Mecnun başkan ve ekibi gittiğinde yerine dışardan birinin geleceğini hiç sanmıyorum yine belediye başkanı olan SİVASSPOR kulup başkanı olacak ve eski kabuslar tekrarlanacak.Yönetimde belli isimlerde revizyona gidilebilir ancak tamamen yönetimin gitmesi SİVASSPORa zarar verir diye düşünüyorum...
Yönetim değişmedikten sonra hoca degisikliginin bi faydası olmaz. Transfer yapmayı becerebilen bir yönetim gelmeli.
Simdi Ertuğrul sağlam gelmiş yine Uğur'u oynatacak pedrieli kadiri oynatacak . Elindeki malzeme bunlar çünkü . Sen transfer yapmazsan hoca ne yapsın . Hamdallahi kendi cebinden mı transfer etsin. Kendi cebinden uğurun yerine sag bek mı alsın .
Calım-by ve yönetim istifa etmeli !!
Mustafa58Ağa 28.01.2013, 11:30 Yönetim değişmedikten sonra hoca degisikliginin bi faydası olmaz. Transfer yapmayı becerebilen bir yönetim gelmeli.
Simdi Ertuğrul sağlam gelmiş yine Uğur'u oynatacak pedrieli kadiri oynatacak . Elindeki malzeme bunlar çünkü . Sen transfer yapmazsan hoca ne yapsın . Hamdallahi kendi cebinden mı transfer etsin. Kendi cebinden uğurun yerine sag bek mı alsın .
Calım-by ve yönetim istifa etmeli !!
calım by ne :mad:
fatihcan58 28.01.2013, 11:48 Yönetim istifa etsin diyenler. Sanki istifa etseler başkanlığa adaylığını koyacaklar.
Yönetim ve rıza çalımbay acilen istifa etmeli.
Sivasspor küme düşerse en büyük suç yönetimdedir
bırakın boş palavraları, sanki daha iyisimi gelicek.
Mustafa58Ağa 28.01.2013, 12:05 bırakın boş palavraları, sanki daha iyisimi gelicek.
evet aklı becekede kalan hocadan iyi olacağı kesin
bırakın boş palavraları, sanki daha iyisimi gelicek.
Bunlardan iyi olacağı kesin . Transfer yapamıyorlar beceremiyorlar bu işi..
Yaptıkları tek şey borcumuz yok diye övünmek . Bi tane adamakilli transfer yok . boyle yönetimle superligde olmamız büyük şans
A.Turan Korkmaz 28.01.2013, 13:40 Sivasspor 19 maçta 6 galibiyet 5 beraberlik 8 mağlubiyet almış ve 23 puan toplayabilmiş.
Galibiyetleri inceleyelim;
Gaziantepspor 0 - 1 Sivasspor
Sivasspor 1 - 0 Kasımpaşa
Beşiktaş 0 - 1 Sivasspor
Sivasspor 1 - 0 Eskişehirspor
Sivasspor 4 - 2 Kayserispor
Sivasspor 3 - 1 Elazığspor
Alınan galibiyetlerin dört tanesi 1-0 skorlarla alınmış ve ne şartlar altında alındığı malum şans eseri bir gol at üzerine yat.
Ligin en iyi hücum hatlarından birisi olmasına rağmen 21 gol atarak en az gol atan takımlar arasında kalmış.Ve kalesinde 27 gol görmüş.Şuan ligde 12.sırada ve düşme potasıyla arasında ki puan farkı 3.
Önümüzdeki 5 maç ise;
Fenerbahçe v Sivasspor
Sivasspor v Trabzonspor
Kasımpaşa v Sivasspor
Sivasspor v Beşiktaş
Bursaspor v Sivasspor
Kağıt üzerinde bu 5 maçta da rakipler favori ve rızanın oyun anlayışıyla bu maçlardan puan çıkarmak mucize.
Ey futbol dahisi vatandaş hadi tabloya bakarak rızanın takıma katkısını anlat bakalım bize.
Rakamlar yalan söylemez.Herşey ortada iken çıkıp boş boş konuşanların amacını biliyoruz.Bu sitede iki grup var birisi Sivassporlu olan diğeri Rıza Çalımbaycı olan.Şimdi rızanızıda alıp gidin buradan.Biz yandaş değil Sivassporluyuz ve başka Sivasspor'da yok.
İki grup var demişsiniz. Zikretmediğiniz üçüncü grup adına söz alıyorum. Biz üçüncü grup! üyeleri ne Rıza hocacı ne de karşıtı değiliz. Sadece Sivaspor aşığıyız. Eşimizi çocuğumuzu bırakır yağmur yaş nöbet izin demeden maçlara gelir takımı destekleriz. İyi yapılan işleri alkışlar,yanlış giden durumları da uyarırız. Bazan izan insaf dışına çıkıldığında da aklıselime davet ederiz. Evet, üçüncü grup adına şunları söyleyebilirim.
1) Rıza hocamız bu takımı en iyi bilen olarak ve eleştirileri de dikkate alıp yanlışlarını düzelterek sezon sonuna kadar devam etmeli ve sezon sonu Sivasspor teknik direktörlüğünü bırakmalıdır.
2) Takım tertibinde şu an acil olarak,alarm veren sağ kanata neşter atılmalıdır. Uğur Kavuk dinlendirilmelidir . Erhan ve önünde Mehmet Nas denenebilir mesela çözüm olarak.
3) Orta sahada daha organize olabileceğimiz,biraz daha defansı kollayan,hızlı atağa çıkmaya dayalı bir oyun sistemine daha yakın oynamalıyız. Oyun düzenimizi kökten değiştirmesek de küçük bir ayar gerekiyor.
4) Son olarak, ne olursa olsun,taraftarlar olarak staddaki boşluklar,biz Sivassporlulara yakışmıyor. Elazığspor'un,Mersin'in son maçlarında seyirci sayısına bakın bir de bizimkine. Stadı dolduralım. Bu takım bizim. Bu gemide şu grup bu grup hep beraberiz. Düşersek hep beraber düşeceğiz. Birbirimizle uğraşmak,yarış yapmak yerine takıma destek olalım.
Ferhat06 28.01.2013, 14:07 İki grup var demişsiniz. Zikretmediğiniz üçüncü grup adına söz alıyorum. Biz üçüncü grup! üyeleri ne Rıza hocacı ne de karşıtı değiliz. Sadece Sivaspor aşığıyız. Eşimizi çocuğumuzu bırakır yağmur yaş nöbet izin demeden maçlara gelir takımı destekleriz. İyi yapılan işleri alkışlar,yanlış giden durumları da uyarırız. Bazan izan insaf dışına çıkıldığında da aklıselime davet ederiz. Evet, üçüncü grup adına şunları söyleyebilirim.
1) Rıza hocamız bu takımı en iyi bilen olarak ve eleştirileri de dikkate alıp yanlışlarını düzelterek sezon sonuna kadar devam etmeli ve sezon sonu Sivasspor teknik direktörlüğünü bırakmalıdır.
2) Takım tertibinde şu an acil olarak,alarm veren sağ kanata neşter atılmalıdır. Uğur Kavuk dinlendirilmelidir . Erhan ve önünde Mehmet Nas denenebilir mesela çözüm olarak.
3) Orta sahada daha organize olabileceğimiz,biraz daha defansı kollayan,hızlı atağa çıkmaya dayalı bir oyun sistemine daha yakın oynamalıyız. Oyun düzenimizi kökten değiştirmesek de küçük bir ayar gerekiyor.
4) Son olarak, ne olursa olsun,taraftarlar olarak staddaki boşluklar,biz Sivassporlulara yakışmıyor. Elazığspor'un,Mersin'in son maçlarında seyirci sayısına bakın bir de bizimkine. Stadı dolduralım. Bu takım bizim. Bu gemide şu grup bu grup hep beraberiz. Düşersek hep beraber düşeceğiz. Birbirimizle uğraşmak,yarış yapmak yerine takıma destek olalım.
Ben de sizin grupdayım kabul ederseniz:D.Görüşlerine aynen katılıyorum.
Yigidoyuz058 28.01.2013, 14:51 bırakın boş palavraları, sanki daha iyisimi gelicek.
Gelir niye gelmesin, isim onemli degil sistem istiyoruz biz. Guvenecek birini istiyoruz. Hangi Mac sistemli yada iyi top oynadik kornerden balik 1 gol at sonra ustune yat. Sezon ortasinda Bjk bjk diye agla, sozlesmene bjkden teklif alirsa sorunsuz ayrilma kosulu bile var bu ney la?
MEVLUTHOCAOGLU 28.01.2013, 15:02 böyle vurdum duymazlık olamaz bu nasıl iştir arkadaş yaw aklım almıyor ne bir sistem var nede bir taktik uydum kalabalığa oyun anlayışı var
Respect58 28.01.2013, 15:11 İki grup var demişsiniz. Zikretmediğiniz üçüncü grup adına söz alıyorum. Biz üçüncü grup! üyeleri ne Rıza hocacı ne de karşıtı değiliz. Sadece Sivaspor aşığıyız. Eşimizi çocuğumuzu bırakır yağmur yaş nöbet izin demeden maçlara gelir takımı destekleriz. İyi yapılan işleri alkışlar,yanlış giden durumları da uyarırız. Bazan izan insaf dışına çıkıldığında da aklıselime davet ederiz. Evet, üçüncü grup adına şunları söyleyebilirim.
1-) 19 tane lig maçı sayısını tam bilmiyorum ama oynan o kadar kupa maçı var bu kadar sürede takımı tanıyamayan,eleştirileri dikkate almayan ve üzerine hiç birşey koyamamış birisinin bundan sonra ortaya birşey koyamayacağı bariz belli.
2,3,4. maddelere baktığımızda tamamen teknik ekibin şimdiye kadar çoktan düzeltmesi gereken şeyler.Bunları ben düzelteceksem onların orada ne işi var.Yani teknik ekibi değiştirdiğimizde diğerlerine de çözüm bulmuş olacağız.
İki gruba ayırırken Rıza yandaşları-Rıza karşıtları diye bir ayrım yapmadım. Dikkat ederseniz;Rızacı olan diğeri Sivassporlu olan yazmışım.Sivassporlu olan Rıza karşıtı anlamını çıkarmakta nasıl bir mantıksa onuda anlamadım.
MEVLUTHOCAOGLU 28.01.2013, 16:00 1-) 19 tane lig maçı sayısını tam bilmiyorum ama oynan o kadar kupa maçı var bu kadar sürede takımı tanıyamayan,eleştirileri dikkate almayan ve üzerine hiç birşey koyamamış birisinin bundan sonra ortaya birşey koyamayacağı bariz belli.
2,3,4. maddelere baktığımızda tamamen teknik ekibin şimdiye kadar çoktan düzeltmesi gereken şeyler.Bunları ben düzelteceksem onların orada ne işi var.Yani teknik ekibi değiştirdiğimizde diğerlerine de çözüm bulmuş olacağız.
İki gruba ayırırken Rıza yandaşları-Rıza karşıtları diye bir ayrım yapmadım. Dikkat ederseniz;Rızacı olan diğeri Sivassporlu olan yazmışım.Sivassporlu olan Rıza karşıtı anlamını çıkarmakta nasıl bir mantıksa onuda anlamadım.
aynen katılıyorum ama şuda bir gerçek herzaman taraftara yüklenmemek lazım adam gibi oynama yok sistem taktik hiçbirşey yok takım anlayışı yok ruh yok yokda yok bu kadar yokların içine kim girse yok olur önce futbolcular daha sonra teknik heyet taşın altına elini koyacaklar yoksa boş tribünlere daha çok oynarlar onlar kendilerini düzeltsinler bizler taraftar olarak gerekeni fazlası ile yaparız.
59yigido58 28.01.2013, 17:21 bak trabzon tolunay kafkası hemen göreve getirdi bizim rıza pısırık istifa etmeye bile yüzü yok insanda biraz gurur olur ben başkan olsam bir dakika tutmam görevde
59yigido58 28.01.2013, 17:22 git rıza git rıza git rıza git rıza git rıza git rıza git rıza git rıza RIZAAAAAAAA GİTT ARTIKKKKKKKKKKK
Champion_58 28.01.2013, 17:24 SİVASSPORDA EN BÜYÜK SORUN ORTASAHANIN DÜZENSİZLİĞİDİR..
ölçülü top atamayan ortasaha, forvet hattının gol şansını sıfıra indirmektedir.
ileride top indirip kimseyi etrafında göremeyen eneramo artık bıkmış bu işten belli çünkü tek forvet oynatan rıza hoca desteklemeyi unutmuştur oraları..:mad:her ne düşünüyorsa forvetin yalnızlığını çözemediği kesindir.
örneğin kaç zaman önce ara pas yapıp gol attığımızı hatırlayamaz olduk ..:confused:
zaten artık ters top yapamayan bir takım haline geldik.
eli havada ters kanattaki adamımız boşta duruken erman yada kadir ,yaklaşık 5-6 oyuncunun kümelendiği sıkışık yerlere karambole top atmayı zevk haline getirmişler resmen..:mad: sonuç hep taca giden atak..
tac atışlarımız bile amatörce resmen ,orta sahayı bırakıp çizgidekinin kafaya top atılır aşırtılır aşırtılır auta gidene kadar hemde..bunda ısrar edilmesi nasıl bişeydir çözen varsa anlatsın bi zahmet..:confused:geniş oynamak dururken neden zor ediyoruz gerçekten anlayamıyorum ..:mad:
e bu anlayışın sonucunda tabi tek yol kalıyor kanatlar
kanatlara gereğinden fazla zor etsekte ,çok değil koca maçta üç tane bile isbetli orta kesemiyoruz forvetlerimize ..:mad: ne hikmetse sıfıra inen dışarıya top çıkaramıyor..:rolleyes:
defansif anlayışı kemikleşmiş orta sahadanda , ileriye yada aralara top atan kimse yok varsa biz neden göremiyoruz açıklasın biri..:confused:
kadirin topu gevelerken kaptırdığı kaç pozisyon kalemizde gol oldu baktınızmı hiç?
defansı zora sokmaktan,kafayı gömüp çalım yapmaktan boştaki adamı göremiyor ki adam..:mad:5 metreye atamadığı pası rakip girip alıyor aradan
aldığı topu bukadar kolay teslim eden başka takım yok yani anlaycaanız !!:mad:
oyunu sahaya yayamıyoruz ki kontrollü atak yapalım..anca şişirme top çıkıyor ortasahadan ...kısacası göbekten oyun yönlendiremeyen bir ortasaha görünümünden kurtulamıyoruz...:mad::mad::ma d:
yaptığımız tek iş kanatlardan gelmek onu da beceremiyoruz:mad::mad::mad:
sağ kanatta ;
pedriel 5 topun 4ünü eziyor,uğur bindirme yapınca bizim forvetler yerine kale arkasına yada taca kesiyor topu yalansa söylesin biri...:rolleyes:
bi adam bir maçta ;18 kenarına inmişken maç boyunca 3 tane orta yapamazsa aldığı paranın hakkını veriyor denirmi acaba sorarım kendisine ve teknik ekibe...:confused::mad:
sol kanatta;
zaten atıf olmazsa hareketler belli top grosickiye verilir ziya yanından kacar ama yeterince çalışmadıklarından anlaşamayıp rakibe teslim ederler gelen topların yarısını ...:rolleyes:
ikili olarak asla bişey yapmazlar ya ziya girer zor eder sıfıra ortayı yapamaz veya rakibe nişanlar ,yada grosicki 18 önünde sağına çeker kız gibi vurur kaleye...ilk geldiğinde galatasaray defansını hallaç pamuğu gibi atan grosicki rıza hocanın kısırve kaos dolu oyun anlayışını terketmemesinden dolayı resmen küstürülmüştür oyuna çünkü.....:mad:
4 EYLÜLE GELİPTE SÜREKLİ BUNLARI İZLEMEKTEN EZBERLEDİM TAKIMI
RAKİPLERDE EZBERLEMİŞ BELLİ... 6 MAÇTA 1 GALİBİYET ALABİLMİŞİZ...::mad:
TARAFTAR OLARAK BU RUHSUZ VE EZİK OYUN ANLAYIŞINDAN BIKTIĞIMI
,GEREKLİ MOTİVASYON VE OYUN İSTEĞİNİN FUTBOLCULARA YANSIYACAĞI VE
SİVASSPORA YAKIŞIR MÜCADELECİ FUTBOL AKLININ ÖN PLANDA TUTULDUĞU , COŞKULU MAÇLAR İZLEMEYİ ARZU ETTİĞİMİ TEKNİK EKİBE BİLDİRİR GEREĞİNİ YAPMALARININ ŞART OLDUĞUNU HATIRLATIRIM...
YİĞİDOYA İSYAN ETTİRMEYİN..
59yigido58 28.01.2013, 17:26 haftanın yarısını istanbulda geçiriyorsun takım kim kime dumduma senin çokta umrunda rıza efendi istanbulda bir çok kulup var git birinede bizde kurtulalım senden hiç değilse vaktini sivasa ayıran biri gelirde takıma faydası dokunur
yigidolar06 28.01.2013, 18:54 SİVASSPORDA EN BÜYÜK SORUN ORTASAHANIN DÜZENSİZLİĞİDİR..
ileride top indirip kimseyi etrafında göremeyen eneramo artık bıkmış bu işten belli çünkü tek forvet oynatan rıza hoca desteklemeyi unutmuştur oraları..:mad:her ne düşünüyorsa forvetin yalnızlığını çözemediği kesindir.
örneğin kaç zaman önce ara pas yapıp gol attığımızı hatırlayamaz olduk ..:confused:
eli havada ters kanattaki adamımız boşta duruken erman yada kadir ,yaklaşık 5-6 oyuncunun kümelendiği sıkışık yerlere karambole top atmayı zevk haline getirmişler resmen..:mad: sonuç hep taca giden atak..
tac atışlarımız bile amatörce resmen ,orta sahayı bırakıp çizgidekinin kafaya top atılır aşırtılır aşırtılır auta gidene kadar hemde..bunda ısrar edilmesi nasıl bişeydir çözen varsa anlatsın bi zahmet..:confused:geniş oynamak dururken neden zor ediyoruz gerçekten anlayamıyorum ..:mad:
kanatlara gereğinden fazla zor etsekte ,çok değil koca maçta üç tane bile isbetli orta kesemiyoruz forvetlerimize ..:mad: ne hikmetse sıfıra inen dışarıya top çıkaramıyor..:rolleyes:
defansif anlayışı kemikleşmiş orta sahadanda , ileriye yada aralara top atan kimse yok varsa biz neden göremiyoruz açıklasın biri..:confused:
kadirin topu gevelerken kaptırdığı kaç pozisyon kalemizde gol oldu baktınızmı hiç?
defansı zora sokmaktan,kafayı gömüp çalım yapmaktan boştaki adamı göremiyor ki adam..:mad:5 metreye atamadığı pası rakip girip alıyor aradan
oyunu sahaya yayamıyoruz ki kontrollü atak yapalım..anca şişirme top çıkıyor ortasahadan ...kısacası göbekten oyun yönlendiremeyen bir ortasaha görünümünden kurtulamıyoruz...:mad::mad::ma d:
sağ kanatta ;
pedriel 5 topun 4ünü eziyor,uğur bindirme yapınca bizim forvetler yerine kale arkasına yada taca kesiyor topu yalansa söylesin biri...:rolleyes:
bi adam bir maçta ;18 kenarına inmişken maç boyunca 3 tane orta yapamazsa aldığı paranın hakkını veriyor denirmi acaba sorarım kendisine ve teknik ekibe...:confused::mad:
sol kanatta;
zaten atıf olmazsa hareketler belli top grosickiye verilir ziya yanından kacar ama yeterince çalışmadıklarından anlaşamayıp rakibe teslim ederler gelen topların yarısını ...:rolleyes:
ikili olarak asla bişey yapmazlar ya ziya girer zor eder sıfıra ortayı yapamaz veya rakibe nişanlar ,yada grosicki 18 önünde sağına çeker kız gibi vurur kaleye...ilk geldiğinde galatasaray defansını hallaç pamuğu gibi atan grosicki rıza hocanın kısırve kaos dolu oyun anlayışını terketmemesinden dolayı resmen küstürülmüştür oyuna çünkü.....:mad:
SİVASSPORA YAKIŞIR MÜCADELECİ FUTBOL AKLININ ÖN PLANDA TUTULDUĞU , COŞKULU MAÇLAR İZLEMEYİ ARZU ETTİĞİMİ TEKNİK EKİBE BİLDİRİR GEREĞİNİ YAPMALARININ ŞART OLDUĞUNU HATIRLATIRIM...
Yönetim bu yazıyı okusun sivas basını bu yazıyı okusun Rıza hocadan hesap sorsunlar insanda biraz gurur varsa çekip gider gelinen nokta budur
kamışlı58 28.01.2013, 18:58 bizim rıza hazretleri ne bekliyor geldiginde takım 17 ciydi şimdi 12 ne degişti eskiden yenilsekte mücadele vardı şimdi oda kayboldu dünyada hiç olmayan bir oyon oynatıyor hazret ya tutarsa ayıp --------------
B*Ü*L*E*N*T U*Y*G*U*N EN UYGUN
B.DUMANLI 28.01.2013, 19:07 Sivasspor´da biz ne hocamizin istifasina gönlümüz elvermez,nede böyle bir konuyu gündeme getiririz.
Sivasspor´da taslar yakinda yerine oturacaktir.Bundan kimsenin süphesi olmasin.
Takimimizin sevinci bizim sevincimiz ,üzüntusü bizim üzüntümüzdür.
Ser verir ,SIR vermeyiz.
59yigido58 28.01.2013, 20:00 erdemli insan istifa eder bakın erdemlilerden bir ikisi şunlar ertuğrul sağlam, şenol güneş, bizim rıza kafasını kuma gömmüş istifaları duymamış haberi olsa oda istifa ederdi ne zaman kafasını kumdan çıkarırsa istifa edecek bence mecnun başkan onun kafasını kumdan çıkrtmasını beklemeden müdahale etsin yoksa iş işten çoktan geçmiş olacak
etlidöktürek 28.01.2013, 20:30 ne istifası cemre hele bir toprağa düşsün bakalım))
Sivasa geldiği günden beri maçlara bile Siyah - Beyaz eşofmanla çıkıyor. Ben bunu bir hakaret olarak kabul ediyorum. Gına geldi artık şu siyah-beyaz eşofmanından.
cılgınsivas58 28.01.2013, 21:22 bir şeyi 40 defa diyince oluyormuş çalımbay istifa diyekte olsun
migroArmis 28.01.2013, 22:11 istifa eden hocaların takım yönetimlerine bakmaklazım bu hocalar çok başarısız hoca oldukları içinmi istifa ettiler ertuğrul sağlam kayserisporda bjkde bursada çok başarılı oldu bursayı şampiyon yaptı şampiyonlar liginden kazanılan parayı iyi kullanamadılar ellerindeki kaliteli oyuncuları oraya buraya sattılar enson takımın belkemiği n diayeyi satıp yerine düzgün adam almadılar pinto batalla haricinde sivassporda oynamasını istiyeceğimiz kimvar ?su.lu ertuğrul oldu şimdi değilmi yönetimin suçu yok:mad:tas hamsispora gelince şenol güneş o şehirden çıkmış nadir adamlardan biridir 100 bin trabzonludan anca 1 tane şenol çıkar bu hoca türkiyeyi dünya 3. yapmış hocadır henüz o başarıyı yakalamış yerli hoca varmı ?ts haketmediği şampiyonlar ligi parasını avrupa kupası paralarını fb nin alacağı parayı hepsini aldığı halde üstelik haksız şekilde yayıncı kuruluştan aldığı paraları çarçur etmiş şampiyonluğa oynatan oyuncularını gs ye satmış selçuk umut bulut burak yılmaz engin vs yerlerine adam almamışlar henrikelerle viteklerle mustafayla zekiyle şampiyonluğa oynamaya kalkışmışlar sonuç ortada fatura yönetimedeğil hocaya kesilmiştir dünyanın parasına oynuyan oyuncuların hiçmi suçu yok bedavadan gelen paraları harcamayan yönetimin hiçmi suçu yok :mad:rıza hocamıza gelince aslında istifa etmesini gerektirecek okadar çok neden vARKİ sezon başındaki bjk askı yüzünden takıma gerekli transferlerin yapılmaması sivassporda oynayacak kapasitede olmayan oyuncuları transfer etmesi takımın en önemli en eksik bölgesi forvete ortasahaya defansa önliberoya sağlam adam aldıramaması futbolcuların bazılarıyla polemk yaşaması formsuz oyuncularda ısrar etmesi seyirciyle arasında sıcaklık olmaması oyuncu seçimlerinde taktiksel anlamda bize göre yanlışlıklar yapması vs vs başka hocalara göre kredibilitesi yüksek olduğu halde bunu iyi kullanamaması diğer hocalara göre istifa etme gerekçeleri olabilir fakat bu kötü gidişin tek sorumlusu yalnızca rıza hocamıdır ?penaltıyı bile gol yapamayan bomboş pozisyonları gol yapamayan dünyanın parasını aldıkları halde ruh gibi oynayan oyuncuların hiçmi suçu yoktur ?mutlaka 3 5 tane çok kaliteli adam almalıyız sıkıntı yaşarız diyen rıza hocanın istediği hangi oyuncuyu almışlaRDIR ?yönetimin hiçmi suçu yoktur ?bugün gördük elazığ öyle ahım şahım top oynamadı fakat seyircinin müthiş gazıyla iyi mücadele etti kazandı mersin desen stad ful dolu tüm futbolcular elinden gelenin en iyisini yaptı sivasta 3 4 bin kişi gelenlere lafım yokda o stadı 1 maç olsun ful doldurmayan taraftarın hiçmi suçu yok ?
Ne yalan söyleyeyim sanki burada Bursada içimizde yaşayan bizlerden biri gibi yorumlamışsınız olayı..Bizler bile başkan ve yönetime kızıp kötü futbolu görünce Ertuğrula kızıyorduk..Ama olayın tek suclusu başkan ve yönetimdir..Bir tiyo vereyim Ertuğrul hoca gitmedi sadece geçiş süreci olayların bu şekilde olması gerekiyor..Bursa kulislerinde dillerde dolaşan kuvvetli bir senaryo varki yeni başkan Levent Kızıl hocasıda yine Ertuğrul Sağlam...Kaldıki Ertuğrul Hoca gitmiyorum yine geleceğim diye çok açık ve net söylemde bulundu..
şarkışla 58 28.01.2013, 22:24 İstifa hiçbirşeyin çözümü değil.Helede şimdi.Sezon sonu oturulup konuşulur.O zaman bir karar verilir.Hoca değiştiren takımlar ne yapmışlar bir iki maç iyi giderler sonrası malum.Yılmaz Vural ın ligde düşürmediği takımmı kaldı.Mesut Bakkal olsun keza aynı.Bunlar vizyonsuz adamlar.Ben Rıza Hocaya iyi demiyorum ama şu an değişim zamanı değil.Sezon sonu.
yener_sahin 28.01.2013, 23:24 şenol güneşin , Ertuğrul Sağlam'ın gösterdiği erdemi sende göster Sn.Rıza ÇALIMBAY...!
Serdar63972 29.01.2013, 12:33 SİVASSPORDA EN BÜYÜK SORUN ORTASAHANIN DÜZENSİZLİĞİDİR..
sağ kanatta ;
sol kanatta;
Ağzına sağlık gardaş...
Özet çok güzel... peki çıkarılması gereken ders nedir?
Hoca takımı çok güzel çalıştırıyor... ELİNE SAĞLIK...
Rızalar ve Rızacılar çok yaşa....
Serdar63972 29.01.2013, 12:36 İstifa hiçbirşeyin çözümü değil.Helede şimdi.Sezon sonu oturulup konuşulur.O zaman bir karar verilir.Hoca değiştiren takımlar ne yapmışlar bir iki maç iyi giderler sonrası malum.Yılmaz Vural ın ligde düşürmediği takımmı kaldı.Mesut Bakkal olsun keza aynı.Bunlar vizyonsuz adamlar.Ben Rıza Hocaya iyi demiyorum ama şu an değişim zamanı değil.Sezon sonu.
Sizin zihniyetinizle son 5 hafta değişiklik yapmak zorunda kalacağız ama çok geç kalınmış olacak.
Zamanında teknik direktör değiştirmeseydi bugün Elazığın düşmesi kesindi...
Mesut Bakkal değişklik yapıldıktan sonra kümede tutmadı mı bizi?
Çok geç kalınmadan Hoca değiişikliğine gidilmeli...
Zaten önümüzdeki 5 maçta bize en fazla 3 puan gözüküyor. Demedi demeyin...
Eğer rıza hoca istifa eder de yerine yeni bir hoca gelirse sivasspor ligde Fenerbahçe macından puan alabilir. Yoksa bu düzenle fener bize hem ligde hem kupada 5 atar.
Demedi deme İbrahim !
Champion_58 29.01.2013, 14:51 Ağzına sağlık gardaş...
Özet çok güzel... peki çıkarılması gereken ders nedir?
Hoca takımı çok güzel çalıştırıyor... ELİNE SAĞLIK...
Rızalar ve Rızacılar çok yaşa....
Hep 4 eylüldeyim kardeş takımın durumu bu malesef,buradan kim ne ders almak isterse alır..özellikle teknik ekip gözün gördüğü bu hataları gidermedikçe faturası kendine çıkacaktır.Kimse şu hocacı bu hocacı olmamalıdır onu söylüyüm önce..
Burada önemli olan SİVASSPORUMUZUN bian önce top oynamaya başlayıp hakettiği yere gelmesidir ,artık yönetim mi ders çıkarır yoksa teknik direktör mü onu kısa zamanda görürüz.. anlıyacağın SİVASSPORun çıkarları gereği yönetenler gerekeni bian önce yapsın dedim yazıda..selamlar
58 SiVaSıM 58 29.01.2013, 15:13 darısı rıza çalımbaya inşallah !!!!!!
akşam sporaktifte yorumlarını dinlerken inanki çok üzüldüm 1. şu gün olmuş halen sırtından anatakımının BJK tişortu insan kendine saygı duymazsa karşı tarafa saygı duyarki kendinede saygı duyulsun sen saygı duyulmasına karşı olabilirsin ama seyirciye lütfen saygı duy kardeşim sivasımın canımın kalbimin formasını sırtına takmak çok zoruna gidiyorsa lütfen bulundugun makamı terk et senden terketme olayı gelmezse içine sinmeden görev yaptıgın bu takımSİVASSPORUM seni terk etmesini o kadar iyi bilirki konuşmanda akşam doyurucu tatmin edici bir şey bulamadım halen aynı kullanılan kelimeler bana çok çocuksu geliyor lütfen artık olgun bir şekilde yorumlarınız olursa dinlenebilir ama zor gibi hayırlısı olur inşaallah
rıza beyden hayırlısını bekliyoruz oda inşaallah daha iyisini düşünür her iki taraf içinde hayırlısı olsun inşaallah:mad:
|
|