Orijinalini görmek için tıklayınız : Taraftardan Çalımbay'a pankart
58^SiVaS^58 03.02.2013, 23:22 http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2013/02/03/fft16_mf3010214.Jpeg
Fenerbahçeli taraftarlar, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın babasının kalp rahatsızlığı nedeniyle Kadıköy'de te geçmiş olsun pankartı açtı.
Rıza Çalımbay, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada Fenerbahçeli taraftarlara teşekkür etti ve şu açıklamaları yaptı:
''Fenerbahçe taraftarına böyle duyarlı oldukları için çok teşekkür ediyorum. Babam için de moral olmuştur.Önceki pankartı Fenerbahçe'ye mal etmemiştim zaten. Birkaç kişinin yaptığı olayı Fenerbahçe gibi Türkiye'nin gurur duyulacak bir kulübüne mal edemem''
Milliyet
psychology58 03.02.2013, 23:38 Bir insan hangi takıma mensup olursa olsun kişilik sahibi bir birey olduğu zaman işte bu şekilde ezeli rakibinin bile taraftarları o kişiye uğraşıp pankart hazırlıyor
Adam gibi adamsın RIZA ÇALIMBAY !!!
Harput0658 03.02.2013, 23:59 Fenerbahçeli taraftarlara duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz.
badboysefaa 04.02.2013, 00:00 2 ekmek 1 süt pankartıda vardı bi aralar
güneşyurdu 04.02.2013, 00:09 rıza hoca şansal büyükayı fena bozdu...marküs mert de payını aldı...öyle bir bozdu ki maç sonu röpartajında...adam fena çuvalladı...sadec inkar etmekle kaldılar...aferin rıza hocaya secerelerini belli etti...dediki neden sivasın bazı tartışmalı pozisyonlarını ekranlar getirmiyorsunuz...ben bunu rica bile ettim...şansl büyüka ve ekibine yakıştıramadım dedi sütodyo buz kesti..
Mustafa58Ağa 04.02.2013, 01:58 eyvallah fb taraftarları
atomkarınca 04.02.2013, 03:49 büyüksün RIZA HOCAM...türkiyenin ertugrul sağlamla birlikte en karakterli hocasısın...seninle gurur duyuyoruz HOCAMMM
Poyrazcan 04.02.2013, 06:49 GALİBİYETTEN ÖTÜRÜ EMEĞİ GEÇEN HERKESİ KUTLUYOR, BEKTAŞ ÇALIMBAY'A BENDE GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM...
Poyrazcan 04.02.2013, 06:54 RIZA HOCA BU OYUNCULARA EN AZ İKİ FARKLI GALİBİYETİ EMRETMELİDİR.
TEK FARKLI GALİPKEN SON DAKİKADA YEDİĞİMİZ GOLLERDEN AZ PUAN BIRAKMADIK.
ATIF'IN FB MAÇINDA KAÇIRDIĞI GOL O MAÇLARI HATIRLATTI BANA.
TEK FARKLI ÜSTÜNLÜĞE GÜVEN OLMAZ!
Helal olsun bu pankartı hazırlayanlara futbolun içinde böyle güzellikleri görmeyeli uzun zaman olmuştu.
Eski pankartı affettiren bir pankart olmuş, tebrikler ...
MEVLUTHOCAOGLU 04.02.2013, 08:06 Fenerbahçeli taraftarlara duyarlılıklarından dolayı teşekkürler
poolat58 04.02.2013, 10:41 keşke daha önce kendi tarfatraları yani biz açsaydık böyle bir pankart....oradaki birkaç insana teşekkür ederim. daha önceki pankart nasıl tüm fb taraftarına mal edilmediyse bu da öyle...
58sinan58 04.02.2013, 10:46 fenerliler sonunda doğru yolu bulmuş tebrikler
ELLİSEKİZ 04.02.2013, 10:58 Sözüm ona misafirperver milletiz ...Buna en başta ben dahil olmak suretiyle tüm yurt geneli için diyorum.Rakip takımı neden hep düşman görürüz acaba.? Neden tatlı rekabetler tuzsuz tartışmalara neden olur .Nedendir ki Kapımıza stadımıza gelen misafire söveriz .Biz veya bir başkası farketmez.Kim yaparsa yapsın fanatizmle kontrolsuz taşkınlıkla takımını destekleyene karşıyım Sivaslıda olsa.Yürekle desteklemek ne kaybettiriyor ki ? Türkiye stadlarında meşhur bir söz vardır rakibe söylenir ''Haydi haydi haydi Allah aşkına Filanca takımı ..... dönsün şaşkına'' Yahu arkadaş yok böyle bir cümle Allah aşkı ile başlayan cümle küfürle bitiyor.Nerde kaldı Müslümanlık? Boğazın yırtılana kadar tezahürat yap laf eden olmaz Küfür niye kardeşim? Sövdüğün kim? Düşman mı ? Aynı kulvarda rekabet etmeye çalıştığın rakip mi ?Sen oraya gittiğinde gülle çiçekle mi karşılacaksın.? Sözüm Sivas Trabzon Antep Urfa değil herkes için .Futbolu, spor müsabakalarını bu boyutlara getirenler utansın.
bozatli58 04.02.2013, 11:37 f b liler kıskandıgından rıza hocaya ne yakıştıracaklarını şaşırıyor rıza hocayla ugraşacagınıza aykut hocaya iyi bir pankart hazırlarsanız iyi olur
MEVLUTHOCAOGLU 04.02.2013, 11:49 f b liler kıskandıgından rıza hocaya ne yakıştıracaklarını şaşırıyor rıza hocayla ugraşacagınıza aykut hocaya iyi bir pankart hazırlarsanız iyi olur
Onunda pankartı hazırdır sanırım
ardahanlı 06.02.2013, 10:36 Bir geçen hafta tt arenada beşiktaş için açılan pankarta bakın birde buna....
Fener taraftarlarının bu pankartı tabiiki çok müstesna bir davranış ancak bunların artık standart olması gerekir....
Ahmet Ateş 06.02.2013, 12:13 O konuşmada Şansal Beyefendi bize böyle bir talep gelmedi dedi. Kabul. Fener maçında hangi pozisyonları ekrana getirdiniz. Egemen'in teakwondo hareketlerini mi, Kuıyt'un bel kündesini mi veya bir başkasını mı? Maraton'a göre Sivas'ın iki golü yok, Fener'in 1 golü var. Onu da Cüneyt Çuku attırdı zaten.
|