Orijinalini görmek için tıklayınız : REZALET ! ! !
NAUGHTYBOY58 04.02.2013, 09:56 Gittiğimiz Kadıköy deplasmanında içeriye giremedik. Bunun nedeni bazılarının dost takım ilan ettiği fenevbahçe taraftarları. Onlara ayırt edilmiş olan biletler bittiği için bizim tribünden biletlerin neredeyse hepsini tahsis edip yarısını maç saati 50-100 tlye Bize ve oradaki istanbul taraftarlarına satmaya çalışmasıdır. Bunu oradaki emniyet arkadaşların yanında gözünün önünde yapmasına rağmen hiç bi şekilde adamlara sorgu sual etmeyen biz söylediğimizde işinize gelmiyorsa almayın kardeşim diyen istanbl emniyetine bizim emniyetimizden hiç bi ses cıkmamış. orada yiğido genclik, 1967 GTD ve İstder grubundan kimse iceriye bilet bulup girememiştir. Maç başladıktan tam 30 dakika sonra bilet geldi denildi oradada 10-15 bilet yine ancak gelmiştir. biz orada toplam 120-130 Sivas'tan giden gerçek cefakarlar dışarıda kalmış ve gole bile dışarıda sevdik :) Çok garip durum ki bizim burada fenerle oteki büyük takımlarla oynadığımız zaman bilet fiyatları 5-10 tl oluyor. bizim gittiğimiz bütün deplasmanlarda bilet fiyatları ucuyor. Gerçekten Rezalettt.
Eğer ki istanbuldan stada giden bi arkadaş gitsin o tribünde kaç Sivassporlu kaç Fenerbahceli vardı ! Stadın arama noktasındaki atkılar formalar onların hepsini görüp alan emniyete güvenlik görevlilerine zaten birşey söyleyemiyorum. Yönetim hiç bi şekilde ne giren fenerbahcelilere engel olabldi. nede bizim içeri girmemizi sağlayabildi.
Tuztaş grup'a (HASAN TUZTAŞ'A) vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ederiz,
Gerçekten çok ayıp bu yapılanlar !
Yazıklar olsun Fenerbahçe yönetimine !
Aynı şey kendilerine olsa şimdi tüm BİZANS basını bangır bangır bağırıyordu !
alaattin 5858 04.02.2013, 10:40 maça bir saat kala gittim 30 liraya bilet aldım maça girdim fakat bilet az kalmıştı kapıdan içeri girerken komser polislere fenerlilerin sivas biletlerini satın aldıklarını içeri alırken dikkatli olmalarını fenerlileri içeri almamalarını söyledi ama fenerliler çoktan içeri girmişti bile dışarda kalan arkadaşlar kara borsadan iki katına bilet aldılar dışarda kalan arkadaşlardan birisi içeri girince durumu taraftarımıza söyledi bizde yönetim uyuma taraftarın dışarda diye bağırdık sesimizi duyurabildikmi bilmiyorum sonra yırtık biletlerimizi istediler ama oda çare olamadı maç çıkışında bir saatten fazla bekletildik ama olsun yinede galibiyet çok güzeldi
Fenerbahçe kulübü ve taraftarı ahlaksızlıklarını bir kez daha gösterdiler,burdan Sivasspor yönetimine de iki lafım var,Sivas'tan gelen taraftara sahip çıkmak kimin görevi vasfınız yöneticilik ise 1000 km yoldan gelen bu gençlere dudak büküp yapacak bi şeyimiz yok denirse kusura bakmayın da böyle idarecilik olmaz,Fenerbahçe denen kahpeler Sivas'a geldiklerinde yalakalık ta yarışırsınız fener taraftarına her kolaylığı sağlarsınız iş kendi taraftarına gelince sırt dönersiniz.harbiden zoruma gidiyor az değil 1000 km yol gitmişler maça giremiyor Sivasspor taraftarı yazıklar olsun böyle yöneticiliğe, bu taraftar çok bile oynayın 3-5 bin kişiye :mad::mad::mad:
poolat58 04.02.2013, 11:30 vay vay. bunların yaptığına başka birşey denmez. bide dost ilan eden çakma sivaslı özü fenevli olanlar burada kardeşlik bilmem ne şaçmalıkları yazmaz mı deli oluyorum. alın size kardeş. borjana atılan çakmağı da unutmayın. bunların hepsi bizans tohumu bunlardan adama hayır gelmez. cefakar taraftar gruplarımıza teşekkür ediyyorum.
slasher//z 04.02.2013, 13:27 içeride tribünler boş olmasına rağmen taraftar dışarıda kaldı.bilet yok denildi ve malesef yönetim bu sıkıntıyı çözemedi.sivas taraftarı stada gelip kapıda kaldı en az 200 kişi.
hala feneve dost takım diyenler bu haber sanırım tam sizin içindi. Bİz ise burda kendimiz stada girmiyoz kendi biletimizi feneve veeriyoz neymiş dost takımmış ve gelir elde etmekmiş. alın adamlardaki itibarınızı görün işte....
NAUGHTYBOY58'ya konuyu örneklediği için teşekkür ederim
Kasım Öktem 04.02.2013, 14:13 Benim İstanbul'daki arkadaşlarım maça 1 saat kala gidip gişede bilet bulduklarını söylüyor.
Sivas'tan kalkan otobüsler öğlen İstanbul'daydı. Bilet bulamadıklarına göre grubun içeriye girmesine yetmeyecek kadardı galiba gişedeki bilet sayısı.
fatihcan58 04.02.2013, 14:34 Arkadaşlar Deplasmana gidip Sİvassporu desteklemeniz çok güzel. Fakat İstanbul gibi İzmir gibi, Antalya gibi Deplasmanlara gitmeniz çok yanlış. 2 Sezon önce Buca - Sivas Maçında 300 bilet ayrılmıştı. 150 tanesini Sivastan gelenlere ayrılmış çoğumuz dışarda kalmış birçoğumuzda Buca tarafında yerimizi alarak gizli gizli maçı seyretmiştik. Sizlerin zaten Sivasta maçlarını izleme fırsatınız var. Bizim senede bir kere Sivassporu izlememiz için fırsatımız oluyor. Bunuda Sizlerin sayesinde kaybediyoruz. Lütfen Gideceğiniz deplasmanları daha dikkatli seçin. Ege Bölgesinde, Marmara Bölgesinde Zaten Bize Ayrılan yeri dolduracak taraftarımız var. Seyircimizin olmadığı şehirleri seçerseniz hem sizin için hem bizler için bir iyilik yapmış olursunuz.
Kasım Öktem 04.02.2013, 14:42 Arkadaşlar Deplasmana gidip Sİvassporu desteklemeniz çok güzel. Fakat İstanbul gibi İzmir gibi, Antalya gibi Deplasmanlara gitmeniz çok yanlış. 2 Sezon önce Buca - Sivas Maçında 300 bilet ayrılmıştı. 150 tanesini Sivastan gelenlere ayrılmış çoğumuz dışarda kalmış birçoğumuzda Buca tarafında yerimizi alarak gizli gizli maçı seyretmiştik. Sizlerin zaten Sivasta maçlarını izleme fırsatınız var. Bizim senede bir kere Sivassporu izlememiz için fırsatımız oluyor. Bunuda Sizlerin sayesinde kaybediyoruz. Lütfen Gideceğiniz deplasmanları daha dikkatli seçin. Ege Bölgesinde, Marmara Bölgesinde Zaten Bize Ayrılan yeri dolduracak taraftarımız var. Seyircimizin olmadığı şehirleri seçerseniz hem sizin için hem bizler için bir iyilik yapmış olursunuz.
Deplasmana gitmenin neresi yanlış?
Bilet sıkıntısı bildiğim kadarıyla sadece Buca'da oldu. Onda da stad küçüktü, Bucaspor yönetimi az sayıda bilet tahsis etti. İnönü'de Kadıköy'de her sene 300 kişiye oynuyoruz. Dolmuyor bize ayrılan kısım.
Dünkü maçta da sıkıntı Sivas'tan gidenlerden değil FBlilerden kaynaklanmış arkadaşların dediğine göre.
Yılda 1 kere görüyoruz diye dert yanacağına sen de deplasmana gitsen kötü mü olur?
Ayrıca taraftar grubu yoksa o tribünden hiçbir şey beklemeyin. Hepsi oturur maçı izler 10 dakkada bir gaza gelip Sivas Siiivasss diye bağırır tekrar yerine oturur.
Taraftar grupları deplasman tribünün olmazsa olmazıdır.
Düşünceni yanlış buluyorum.
Mustafa58Ağa 04.02.2013, 15:13 çok ayıp çok :mad::mad::mad::mad:
noname87 04.02.2013, 15:26 Bunu fedarasyona taşımak lazım büyük ceza alır Fenerbahçe
Arkadaşlar Deplasmana gidip Sİvassporu desteklemeniz çok güzel. Fakat İstanbul gibi İzmir gibi, Antalya gibi Deplasmanlara gitmeniz çok yanlış. 2 Sezon önce Buca - Sivas Maçında 300 bilet ayrılmıştı. 150 tanesini Sivastan gelenlere ayrılmış çoğumuz dışarda kalmış birçoğumuzda Buca tarafında yerimizi alarak gizli gizli maçı seyretmiştik. Sizlerin zaten Sivasta maçlarını izleme fırsatınız var. Bizim senede bir kere Sivassporu izlememiz için fırsatımız oluyor. Bunuda Sizlerin sayesinde kaybediyoruz. Lütfen Gideceğiniz deplasmanları daha dikkatli seçin. Ege Bölgesinde, Marmara Bölgesinde Zaten Bize Ayrılan yeri dolduracak taraftarımız var. Seyircimizin olmadığı şehirleri seçerseniz hem sizin için hem bizler için bir iyilik yapmış olursunuz.
Böyle saçma bir teklif görmedim,duymadım
slasher//z 04.02.2013, 15:53 Arkadaşlar Deplasmana gidip Sİvassporu desteklemeniz çok güzel. Fakat İstanbul gibi İzmir gibi, Antalya gibi Deplasmanlara gitmeniz çok yanlış. 2 Sezon önce Buca - Sivas Maçında 300 bilet ayrılmıştı. 150 tanesini Sivastan gelenlere ayrılmış çoğumuz dışarda kalmış birçoğumuzda Buca tarafında yerimizi alarak gizli gizli maçı seyretmiştik. Sizlerin zaten Sivasta maçlarını izleme fırsatınız var. Bizim senede bir kere Sivassporu izlememiz için fırsatımız oluyor. Bunuda Sizlerin sayesinde kaybediyoruz. Lütfen Gideceğiniz deplasmanları daha dikkatli seçin. Ege Bölgesinde, Marmara Bölgesinde Zaten Bize Ayrılan yeri dolduracak taraftarımız var. Seyircimizin olmadığı şehirleri seçerseniz hem sizin için hem bizler için bir iyilik yapmış olursunuz.
bu da yorum mu şimdi yaa. oturduğun yerden sallıyosun içeride tribün boş dışarıda taraftar var bilet satan yok abi..neyin peşindesin sen sanki istanbuldaki her deplasman doluyomuş gibi.hiç gülesim yoktu yaa.
ozledımeskıyı 04.02.2013, 17:03 Bizim farkımız bu işte adamına göre değil kendi delikanlığımıza göre hareketler cefakar yiğidolarımıza teşekkür edip buna sebebiyet verenleri kınıyoruz.
Benim İstanbul'daki arkadaşlarım maça 1 saat kala gidip gişede bilet bulduklarını söylüyor.
Sivas'tan kalkan otobüsler öğlen İstanbul'daydı. Bilet bulamadıklarına göre grubun içeriye girmesine yetmeyecek kadardı galiba gişedeki bilet sayısı.
Güzel abicim bende orada deplasmandaydım frkn hizmetli abi bn. oraya gittik ewet bilet vardı hemde stadn neredeyse tamamı boştu. gönül rahatlığı ile biraz gezintiye cıktık bilirsn deplasman halini. Stadın önüne geldik biraz ayak sürüdükten sonra bi baktık gişede bilet yok dendi. bi stada baktık bi bilet gişesine bide o kadar bileti alıp sivaslı olanı gormedik. O istanbul'dan giden arkadaşların turnike kapısının onündeki formaları cıkarılmış kendileri alınmış fb taraftarınıda söyledimi yahutta polisin yanında bilet var diye bağıran 3-5 capulcunun olduğunu ozellikle köprü altında satılan biletleri söylemedi heralde ki bilmiyorsun abi.. karaborsa bileti 40-50 hatta 100 tlye satanlar vardı. Sivassporlu kimse almadı ama fener tribünü full doldu die onlarda bizim oradan almışlar bunları eminim ki anlatmamışlardır sana. Maç başladıktan tam 30 dakika sonra bilet geldi dendi bilet gişesine gittik. 15 bilet ancak satışa cıktı ve sonra oradan yine bitti dendi. haa istesek o 15 bileti alabilirdik oradan yana sıkıntı yok ama 55 kişi bizden aynı şekilde oteki gruptan ve istder grubndan kalan en az 120 kişiydik 15 bileti alıp kardeşlerimizn yarısı icerde yarısı dışarda olmazdı. bizim tepkimiz yönetim bizi karaborsanın kucağına attı ona. polisin yanında yapmalarına rağmen ses ckarmadı hiç bi görevli. Fener atkısını üstüne saklayan girdi saklayamayanın ürünü aldı kenara koydu kendisini stada aldı. arkadaşların herhalde direk gidip içeri girdi herhalde abi :)
bassguitar 04.02.2013, 19:10 fener seyircisi kadar ahlaksız varmı acaba......................
akkara58 04.02.2013, 19:20 fenerbahce yönetim kurulu üyesi muhterem yönetim ve başkana iletiin... :mad::mad:
34orhan58 04.02.2013, 20:19 Yıllardır ıstanbuldaki bütün maçlara giderm ilk defa böyle birşey yaşadım aslında fbliler biletleri önceden bitirdiği için bizim taraftan almalarını tahmin etmek gerekirdi ama tahmin etsen ne olcak çünkü bende dahil biletleri hep stada gider alıp öyle girerdik içeriye dedim ya ıstanbulda ilk defa böyle birşeye şahit oldum beklememize rağmen görevlilerden birisi bilet geliyor sıraya girin dedi sıraya girip aldık içeri girdim bu sefer dışardan gelen yk çıkıp baktım meğerki sadece onbeş bilet gelmiş içerdedeki fblilerde sonradan çıkartılmış bizim sayımız yüzelli yada iki yüzdü. böyle bir adiliğe kim sebep olduysa hepsine yazıklar olsun ayrıca yönetimiznde birşeyler yapıp devreye girmemeside beni çok üzdü. Benim sivastaki hemşerilermden ricam birdahaki fener maçında onlar Sivastan bilet alcağı zaman buna benzer birşey yapmanızdr bu yapılan mutlaka karşılık bulmalı
Yıllardır ıstanbuldaki bütün maçlara giderm ilk defa böyle birşey yaşadım aslında fbliler biletleri önceden bitirdiği için bizim taraftan almalarını tahmin etmek gerekirdi ama tahmin etsen ne olcak çünkü bende dahil biletleri hep stada gider alıp öyle girerdik içeriye dedim ya ıstanbulda ilk defa böyle birşeye şahit oldum beklememize rağmen görevlilerden birisi bilet geliyor sıraya girin dedi sıraya girip aldık içeri girdim bu sefer dışardan gelen yk çıkıp baktım meğerki sadece onbeş bilet gelmiş içerdedeki fblilerde sonradan çıkartılmış bizim sayımız yüzelli yada iki yüzdü. böyle bir adiliğe kim sebep olduysa hepsine yazıklar olsun ayrıca yönetimiznde birşeyler yapıp devreye girmemeside beni çok üzdü. Benim sivastaki hemşerilermden ricam birdahaki fener maçında onlar Sivastan bilet alcağı zaman buna benzer birşey yapmanızdr bu yapılan mutlaka karşılık bulmalı
Emin ol yapsak bile güzel abicim :) bi telefonla gerekirse bizi maratondan atarlar onları sokarlar oraya ;) fenerin sampiyonluk macını hatırlatırım. Bi yönetim war bi YÖNETİM var
alaattin 5858 04.02.2013, 20:33 hele bize ayrılan türbünün arka tarafındakiler dürtmemize ramen ayağa kaldırıp bağırtamadık demek onlarda içimize sızmışlar yemeyenin malını yerler bizimkiler hala uyusun el oğlu 50 bin kişiyi dolduruyor bizde istanbulda çokluğumuzla övünüyoruz şu maça bile 500 kişiyi zor getiriyoruz oda250 si dışarıda kalıyor
Kasım Öktem 04.02.2013, 20:53 Güzel abicim bende orada deplasmandaydım frkn hizmetli abi bn. oraya gittik ewet bilet vardı hemde stadn neredeyse tamamı boştu. gönül rahatlığı ile biraz gezintiye cıktık bilirsn deplasman halini. Stadın önüne geldik biraz ayak sürüdükten sonra bi baktık gişede bilet yok dendi. bi stada baktık bi bilet gişesine bide o kadar bileti alıp sivaslı olanı gormedik. O istanbul'dan giden arkadaşların turnike kapısının onündeki formaları cıkarılmış kendileri alınmış fb taraftarınıda söyledimi yahutta polisin yanında bilet var diye bağıran 3-5 capulcunun olduğunu ozellikle köprü altında satılan biletleri söylemedi heralde ki bilmiyorsun abi.. karaborsa bileti 40-50 hatta 100 tlye satanlar vardı. Sivassporlu kimse almadı ama fener tribünü full doldu die onlarda bizim oradan almışlar bunları eminim ki anlatmamışlardır sana. Maç başladıktan tam 30 dakika sonra bilet geldi dendi bilet gişesine gittik. 15 bilet ancak satışa cıktı ve sonra oradan yine bitti dendi. haa istesek o 15 bileti alabilirdik oradan yana sıkıntı yok ama 55 kişi bizden aynı şekilde oteki gruptan ve istder grubndan kalan en az 120 kişiydik 15 bileti alıp kardeşlerimizn yarısı icerde yarısı dışarda olmazdı. bizim tepkimiz yönetim bizi karaborsanın kucağına attı ona. polisin yanında yapmalarına rağmen ses ckarmadı hiç bi görevli. Fener atkısını üstüne saklayan girdi saklayamayanın ürünü aldı kenara koydu kendisini stada aldı. arkadaşların herhalde direk gidip içeri girdi herhalde abi :)
Doğrudur kardeşim. Orada olmadığım için ayrıntısını bilmiyorum.
Dün maçtan önce arkadaşlar stada girmeden beni aramışlardı yeni bilet alıyorlardı ona istinaden yazdım. alaattin 5858 abinin bilet aldığı zamana denk geliyor sanırım.
59yigido58 04.02.2013, 21:53 madem bunları yapıyorlar bizde sivastaki maçlara onlara aynısını yapalım anlasınlar yaptıkları terbiyesizliği
A.Turan Korkmaz 04.02.2013, 21:57 Taraftar gruplarımızın TS maçına yönetimi protesto için gelmeyecekleri gibi birşey anladım. Umarım yanlış anlamışımdır. TS maçı Sivassporumuzun gerçek çıkış maçıdır. Bu en önemli maçta taraftar grupları iki taraftan seyircimizi yönlendirip ateşlemezse bizim tiyatro seyircileri stadı doldursalar da dekor olmadan öteye geçemezler. Aman ha,diyorum. Taraftar gruplarımız,bir mesaj vereceklerse bile, maça gelip de vermeliler. Onlara çok ihtiyaç var bu maçta. Zaten takımımız eksik. Gol yollarında sıkıntı yaşayacağız. Taraftar baskısı kuramazsak TS'liler buradan gülerek döner.
4 Eylül stadında ki yaşanan olumsuzlukları günlerce yazan taraftarlar nerde bu rezalet karşısında yorum niye yapmıyorsunuz,istanbula gidip maça giremeyen sizin taraftarınız
A.Turan Korkmaz 04.02.2013, 22:11 Maçta 'Yönetim uyuma, taraftara sahip çık!' sloganını onbin kişiden duymak,bazı yöneticilere iyi bir mesaj olacaktır.
superglam 04.02.2013, 23:06 Bu ne biçim misafir perverliktir biz adamları balla kaymakla ağırlıyoruz adamların yaptıklarına bak yazıklar olsun:mad:
fatihcan58 05.02.2013, 00:05 Ağa İzmir'deki sivaslıların emin ol taraftarlığı ve birliği çok iyîdir Sivas şampiyonluğa oynadığı zaman Manisa maçında bize ayrılan 3 bin kişîlik yer tıklım tıklım dolmuştu yine aynı sezon Denizli deplasmanına gîttiğimizde 300-500 arasında taraftar vardı. Ben burdan şunu anlıyorum bu grup senelerdir var peki Manisa Denizli AYDIN gibi Akhisar maçındakî yerlerini niye almadı. Bana göre sizler maç için değilde gezilecek yerleri olan illere gîdiyorsun.
holiganlady 05.02.2013, 01:14 Deplasmana gitmenin neresi yanlış?
Bilet sıkıntısı bildiğim kadarıyla sadece Buca'da oldu. Onda da stad küçüktü, Bucaspor yönetimi az sayıda bilet tahsis etti. İnönü'de Kadıköy'de her sene 300 kişiye oynuyoruz. Dolmuyor bize ayrılan kısım.
Dünkü maçta da sıkıntı Sivas'tan gidenlerden değil FBlilerden kaynaklanmış arkadaşların dediğine göre.
Yılda 1 kere görüyoruz diye dert yanacağına sen de deplasmana gitsen kötü mü olur?
Ayrıca taraftar grubu yoksa o tribünden hiçbir şey beklemeyin. Hepsi oturur maçı izler 10 dakkada bir gaza gelip Sivas Siiivasss diye bağırır tekrar yerine oturur.
Taraftar grupları deplasman tribünün olmazsa olmazıdır.
Düşünceni yanlış buluyorum.
adam haklı beyler.
Fenerbahçe,Galatasaray,Beşikta ş...hepsi aynı terane.hep menfaat.hep menfaat..bu son yaşanandan da anlaşılmıştır herhalde..Sivaslı sadece Sivasspor u tutmalıdır...dost takım,kardeş takım lafları hep yalandır
yigidolar06 05.02.2013, 10:08 Beleş maç seyretmenin keyfi başka oluyor.
Yönetim Sivastaki maç fiatlarına yüzdeyüz zam yapmalı, yada ucuz olan biletleri Beleşci arkadaşlara dağıtmalı.
Bence yönetimin bu konularda hiç taviz vereceğini zannetmiyorum.
Sivassporu sevenler yine trübünde olacaktır
bigacti0n58 05.02.2013, 10:13 Heralde protesto adına stada gitmeyecekmiş taraftar doğruysa çok yanlış her ne olduysa oldu bitti stadda tezafhürat yaparak söyersiniz tepkinizi trabzon maçında desteğe ihtiyaç var yoksa yenilmemiz muhtemel :(
Ağa İzmir'deki sivaslıların emin ol taraftarlığı ve birliği çok iyîdir Sivas şampiyonluğa oynadığı zaman Manisa maçında bize ayrılan 3 bin kişîlik yer tıklım tıklım dolmuştu yine aynı sezon Denizli deplasmanına gîttiğimizde 300-500 arasında taraftar vardı. Ben burdan şunu anlıyorum bu grup senelerdir var peki Manisa Denizli AYDIN gibi Akhisar maçındakî yerlerini niye almadı. Bana göre sizler maç için değilde gezilecek yerleri olan illere gîdiyorsun.
mmm peki güzel kardeşim, gezilecek yer diyorsunda Sivastaki maçlara gırtlak patlatılan ne olacak ? hadi deplasmandan konu açalım. karabüktemi gezi için gidiliyoru trabzonada mı gezi için gidiliyor mersine kayseriye ankaraya ? gezmek için gitsek stadyumun onunde neden bekleyelim ki ? işimize geldi der çıkar gezmeye devam ederdik. bu sivasta taraftar sayılı seyirci var.. Düşüncen çok yanlış
slasher//z 05.02.2013, 11:37 içeride en az 1700-1800 kişilik boş yer varken bitti diyerek bilet satılmaması, bazı fenerlilerin bile sivas tribününden bilet alıp girmiş-veya girmeye çalışıyor olması- yönetimin bu sıkıntıyı çözememesi ve taraftarın dışarıda kalması gerçekten çok acı bir durum...
alaattin 5858 05.02.2013, 11:41 Fenerbahçe kulübü ve taraftarı ahlaksızlıklarını bir kez daha gösterdiler,burdan Sivasspor yönetimine de iki lafım var,Sivas'tan gelen taraftara sahip çıkmak kimin görevi vasfınız yöneticilik ise 1000 km yoldan gelen bu gençlere dudak büküp yapacak bi şeyimiz yok denirse kusura bakmayın da böyle idarecilik olmaz,Fenerbahçe denen kahpeler Sivas'a geldiklerinde yalakalık ta yarışırsınız fener taraftarına her kolaylığı sağlarsınız iş kendi taraftarına gelince sırt dönersiniz.harbiden zoruma gidiyor az değil 1000 km yol gitmişler maça giremiyor Sivasspor taraftarı yazıklar olsun böyle yöneticiliğe, bu taraftar çok bile oynayın 3-5 bin kişiye :mad::mad::mad:
sevgili kardeşim herşeyi yönetime yüklemenin anlamı yok sivastan gelen kardeşlerimiz öğlende istanbula gelmişler istanbula geldiklerinde biletlerini alsalar hiçbir sorun olmuyacak akşama kadar istanbulda gezip akşam stada gelince süprizle karşılaşmışlar bende 1 saat önce maça gittim bilet aldım maça girdim hatta bana kalsa fener galatasaray ve beşiktaş maçlarına seyircimiz nasıl olsa gelmiyor maç saatinde gider biletimi alır maça girerim diye düşünüyordum yani bende dahil bi vurdum duymazlık var bizde asıl sorgulanması gereken fenerbahçe 50 bin kişibilet alıp maça erkenden geliyorda istanbulda sivaslıların çokluğu ile övünürken 500 kişi bile şu maça götüremiyoruz yazık sonra bize ayrılan bölümün arkatarafında oturanlar zannedersem fenerliydi bizler bağırıp biyerlerimizi yırtarken adamlar ayağa bile kalkmadı yönetim ne yapması gerekiyordu gelip kimlik kontrolümü yapacaktı
adam normal kıyafetle gelip bilet alıp içimize sızmış anlında fenerli yazmıyorki buna kızıpta trabzon maçına gidilmemesi çok yanlış
sebasteia 05.02.2013, 11:58 bu güne kadar varlıklarıyla ne kadar etkin destek olabildilerse, bugünden sonra da yokluklarıyla o kadar zarar verebilirler.
iki sezon evvel fb maçı sonrası süresiz çekilmişlerdi hani, sonra kim çağırdı, nasıl oldu bilmiyorum, tıpış tıpış geri geldiler.
üzülerek söylüyorum "gitme kal, eksikliğini çok hissederiz" diyebileceğimiz bir taraftar grubu yok.
son söz: tavşan dağa küsmüş, dağın haberi olmamış!!!
bigacti0n58 05.02.2013, 11:58 Yapmayın bunu yaa! Trabzon maçında seyirciye aşırı derecede ihtiyaç var siz olmassanız çekirdekçilermi desteklicekde kazanacağız ? :mad:
alaattin 5858 05.02.2013, 12:26 arkadaşlar çok yanlış düşünüyorsunuz burda yönetimden çok hata sizde internetden gelmeden önce biletlerinizi alabilirdiniz istisnai bi durum olmuş fenerin maça aşırı ilgi göstermesinden dolayı bi sıkıntı oldu bunun faturasını yönetime kesip trabzon maçına gitmemekle bir hata daha yapmış olursunuz
protesto edecekseniz 5 dakika arkanızı döner öyle bağırırsınız sonra önünüzü döner desteğe devam edersiniz mesaj yerine ulaşır
sevgili kardeşim herşeyi yönetime yüklemenin anlamı yok sivastan gelen kardeşlerimiz öğlende istanbula gelmişler istanbula geldiklerinde biletlerini alsalar hiçbir sorun olmuyacak akşama kadar istanbulda gezip akşam stada gelince süprizle karşılaşmışlar bende 1 saat önce maça gittim bilet aldım maça girdim hatta bana kalsa fener galatasaray ve beşiktaş maçlarına seyircimiz nasıl olsa gelmiyor maç saatinde gider biletimi alır maça girerim diye düşünüyordum yani bende dahil bi vurdum duymazlık var bizde asıl sorgulanması gereken fenerbahçe 50 bin kişibilet alıp maça erkenden geliyorda istanbulda sivaslıların çokluğu ile övünürken 500 kişi bile şu maça götüremiyoruz yazık sonra bize ayrılan bölümün arkatarafında oturanlar zannedersem fenerliydi bizler bağırıp biyerlerimizi yırtarken adamlar ayağa bile kalkmadı yönetim ne yapması gerekiyordu gelip kimlik kontrolümü yapacaktı
adam normal kıyafetle gelip bilet alıp içimize sızmış anlında fenerli yazmıyorki buna kızıpta trabzon maçına gidilmemesi çok yanlışkusura bakmada oturduğun yerden ahkam kesmesi kolay deplasmandan bu vaziyette dön sonra akıl ver,
85200258 05.02.2013, 13:40 Sezonluk kombineyi 20 tl ye taraftar gruplarına veren yönetim Fener maçına bedava bilet ayarlayamamış....
Yönetim İstifaa!!! Bedava stada girdigimiz zaman büyük başkan deriz(!)
YAZIK
sakallım 05.02.2013, 14:16 Yönetimi bütün gücümle kınıyorum yazıklar olsun size yazıklar olsun ben KALB AMALİYATI OLMUŞ vede kontrola geldim pazartesi kontrolum oldugu halde o hasta ve riskli halimi sivasspor aşkına bir kenara atarak kadıköye geldim rezaler orada başlamıştı bilet yok fenerlilere v erilmiş bir sürü dedikodu vehasıl havamızı alarak geri döndüm piskolijim tamamen bozuldugu için kalbimden dolayı tekrar şu an hastane kontrol altına alındım bunaragmen bu durumu umursamayan ları kınıyorum yinede sivassporum herşeyden önce geliyor
alaattin 5858 05.02.2013, 17:40 kusura bakmada oturduğun yerden ahkam kesmesi kolay deplasmandan bu vaziyette dön sonra akıl ver,
canım kardeşim bin kilo metre yol gelipte maça girememek çok kötübirşey tabi ama fener taraftarının yapmış olduğu terbiyesizliği sivas yönetimine maletmek ve cezayı takıma kesmek doğru değil tepki verilecekse maça gidilir 5 dakika arkanı döner yönetimi protesto edersin sonra önüne döner takımına sahip çıkarsın herşeyin bir yolu var.ayrıca deplasmandan geri dönmenin stad kapılarında sabahlayıp stada giremeden geri dönmenin ne olduğunu karaborsadan 2 katına bilet almayı bilet bulamayınca stada tırmanıp kaçak girmeyi çok iyi bilen biriyim senin dediğin gibi oturduğu yerden ahkam kesen biri değilim
|