Orijinalini görmek için tıklayınız : Yiğidolar isyanda...!

Rallim58
24.02.2013, 00:56
http://f1302.hizliresim.com/16/s/kfq7g.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Sivassporun cefakar yiğidoları isyanda…

Alınan BJK mağlubiyetinin faturasını, şanssızlıkların yanı sıra, hakem Çağatay Şahan ve takımını 10 kişi bırakan Uğur’a kesilmesi haksızlık olmasa gerek…

Sivassporda bir şeylerin iyi gitmediği de net olarak ortada… Net olarak ortada olan bir başka şey ise, Rıza Çalımbay’ın anlaşılmaz inatlığıdır.

Bu inatlık, bu anlaşılmaz tavırlar nedendir? bilinmez…

Gol yollarında eksikliğimizin giderilmesi adına alınan Piech’in, son 5 dakikada oyuna alınması dalga geçmekten başka nedir?…

Siyah-Beyaz aşkını her gün giydiği eşofman takımında gösterip, Sivasspora geldiği günden bugüne kırmızı beyaz giymemesinin esprisi nedir?…

Son haftalarda kendini göstererek, iyi karşılaşmalar çıkaran Erhan’ın yerine kendisine “uğur” gördüğü, son günlerin tartışılan ismi Uğur Kavuk’la oyuna başlamasının sırrı nedir?…

55.-60. dakikada oyuncu değişimi yaparak sonuca gitmeyip, son 5 dakikada oyuncu değişmesini nasıl izah ederiz?..

Bu isyanın, çığ gibi büyümemesi için;
“Piech’i ben almadım ki” düşüncesi ile ucuz inat uğruna, Uğur Kavuk ısrarının gözden geçirilmesi mutlaka sağlanılmalıdır. 2. Doğa olayı yaşanmaması için, Sivasspor için düşüncemi paylaşıyorum

Aksi halde...

Yiğidolar isyanda…!

onurcngr
24.02.2013, 01:08
yazik gunahtir bize yaptiklari gunlerdir bu maci bekledik bu mu olacakti ödülü... takim oynuor oynuyor bir anda sacma sapan hareket mahvediyor herseyi. ugur daha fazla mahvetmeden bu takimi Allah rizasi icin birak git bu sehri. hem taraftarin hem emek harcayan oyuncularin hakkini yiyorsun senden fayda gelmez kimseye, sen gitmeden riza hoca inadindan vazgecmez en iyisi senin gidisin...

MaXiMuM
24.02.2013, 01:10
Kazasız belasız şu sezon bitsin, başka bir şey istemiyorum.

Not : Abi naçizane tavsiyem; bu metni yarın sipas tv de Nail beye, ( kelimeleri yutmadan) okutturman gerek.

Rallim58
24.02.2013, 01:11
Piech'i iki haftadır, son dakikalarda oyuna almasına rağmen pozisyon üretecek kabiliyete sahip olduğuna şahit olduk. Piech'i, son dakikalarda oyuna almak inadından mutlaka vazgeçerek, ilk 11 kadrosunda uygun görmüyor ise mutlka 2. yarıya Piech'le başlamalıdır.

Uğur'un uğursuzluğu artık netleşmiştir.

KaanK
24.02.2013, 01:17
Takım coşkulu oynamaya başlamış ataklar yoğunlaşmış ve ataklar belli ki sonuç verecek
Ama;
Birdenbire büyük kaptan, hocamızın kimselerde görmediği cevher sahibi uğur isimli sivasa zerre katkısı olmamış vatandaş sahne alıyor
Ardından ne mi oluyor ?
Hocamız yine taktik dehasını konuşturarak hakanı sağ beke alıyor sonra adem giriyor, son haftaların etkili ismi kamil küsüyor ( haklı olarak )

Sonra sahadaki anlaşılmaz dizilişten sonra son 5dk hocamız " bakın 3 forvetle oynadım " demek için pedriel ve piech'i alıyor ( Allah razı olsun)

Bence oyunun özeti bu

Tamam hakem penaltımızı vermedi ama biz bugün kazanabilirdik, kazanmalıydık

Artık kaptanlık pazubandı takan 67 numaralı oyuncu hoca nazarında bitmek bilmeyen kredisini taraftar gözünde çoktan yitirmiştir, bundan sonra oynayacağı her maç kendisi için tepki olacaktır

Hoca birisine jest yapılacak diye bir kural koyduysa (!) burada o kişi 67 numaralı arkadaş değil Sivasın en büyük başarılarında formasında ter olan hayrettindir

Ben SİVASSPOR gibi bir takımda 67 numaralı vatandaşın kaptanlık yapmasından UTANÇ duyuyorum

Bu duygusal bir tepki değildir. 2-3 senedir aynı derdi çekiyoruz

Hoca adalet duygusunu kaybetmiştir, taraftarın inancını kaybetmiştir. Bu sene Türkiye kupasını alamazsak HEDEFLERİ OLAN CAMİA olarak, boşa geçmiş bir sene olacaktır

AMA rıza hoca ve onun kafasında küçük hedef ve dünyaları olan kimseler için İLK 10 başarı sayılacağından kaybedilen birşey yoktur

MANTALİTE FARKI İŞTE

cengizzzhan58
24.02.2013, 01:24
Rallim58 kardeş sonuna kadar haklısın.Gol yollarında ki silahlarımızı atif ve grosickinin çıkmasını anlamış değilim.Değişiklik yapacaksan kadiri çıkar sağ beke erhanı koy kadiri çıkar piechi oyuna sür !

sivaslıadem
24.02.2013, 01:38
su inadın ve siyah beyaz tutkun olmasa hoca
Allah seni başımızdan eksik etmesin diyeceğim

Uğura gelince adamda yüz olsa bir dk durmaz bu takımda
Ancak kendisi de biliyor daha iyi bir yer bulamayacağını sesini çıkarmadan bu takımda yatıyor
Uğuru bu takımdan tek gönderecek kuvvet taraftardır son çare
Tıpkı doğaya yaptıkları gibi

münihliyigido58
24.02.2013, 01:47
1 - UGURLA BASLAMAK DOGRU KARAR

Niyemi? Stoperlerden Murat cezali, Ümit sakat. Bu takima ancak Navratil'i ve Rajnoch'u birakiyor, dikkat ederseniz ikiside ilk onbirde cikti. Bir diger stoper olan Erhan Güven son maclarda sag kanatda oynadi, iyi isler cikardi. Onu taktiksel acidan kulübeye cekip, Ugura sans vermek, Erhan'i sakatlik ihtimalinde oyuna sürmek, oyun kurgusunu fazla bozmamak icin en dogru karar. Ugurun aslinda karate sampiyonasina katilmak istedigini kim bilebilirdi? Bu hareket ondan bir ilk, ve hocaya mal edilemez.

2 - PIECH'I BU MACTA ILK 11'E SOKMAMAK MANTIKLI

Besiktasin yüksek mücahadele gücü ve kaliteli ortasahasi bizim 4-2-3-1 kurgumuzla kontrol edilebilir seviyede, ve bunu kirmizi karta kadar cok güzel bir sekilde kanitladik.
Hocamizin, iri ve fizigi ile defans oyuncularini baglayabilen Eneramo ile oyuna cikmasi yine en dogru karar. Cift forvet ortasahada cok büyük acik verecekti, Piech'in baslamasi ise piyango olurdu. Kendisi kaliteli bir oyuncu, ama bukadar zorlu gececek maclarda takima adapte olmus isimlere güvenmek cok daha mantikli, ayrica Eneramo'dan degisik bir oyun stiline sahip, ve taktiksel acidan degisiklikler gerektirirdi. Yani Erman'in ona cok daha yakin oynamak zorunda kalmasi ve böylece yine ortasahada aciklar vermesi...

3 - PIECH'IN GEC OYUNA SÜRÜLMESI DOGRU

Taktiksel acidan, mac malesef kirmizi kartdan sonra aleyhimize döndü, yani artik gol atmak yerine skoru korumak önemliydi. Buda 81. dakkikaya kadar mümkün oldu. 1-0 geri düsünce ise hoca bütün riskleri eline aldi, on kisi olmamiza ragmen, Pedriel'i ve Piech'i oyuna sürdü... Mac artik kayipti, skoru tutmakta fayda yok, risk almak birsey getirebilir. Dogru düsünce, dogru hamle.

4 - HOCA NE GIYMEK ISTERSE GIYER.

Bunu gercekten tartismakmi lazim?

5 - 60. DAKKIKA CIVARLARINDA MACIN GIDISATINA BAKARAK OYUNA FORVET SOKMAMAK DOGRU

55.-60. dakkikalarda oyunun gidisati, pozisyon fazlaligi Sivassporun elinde. O zamana kadar 3 tane 100% denilebilinecek pozisyon harcaniyor, gol geliyorum diyor. Niye oyuncu degistireceksin? Bukadar baski kurdun, Besiktasin ortasahasini kontrol ediyorsun... Oyun senin elinde bu dakkikalarda. Gole az kaldi. Gelmezse en erken 75.'de hamle yaparsin. Piech girer oyuna, Grosicki cikar mesela. Bunu anlamak cokmu zor?

-----------

Hocayi elestirmek istiyorsaniz, saygiyla yaninizdayim ve sizi destekliyorum. Iyi günde, kötü günde hatalari göstermek, tepki vermek, fikir paylasmak cok önemli. Ama bunu yapinca bir seviye yakalamak lazim. Aklimiza gelen ilk fikiri sorgulamadan, yaziya cevirmememiz lazim... Bu herseyden önemli.

KaanK
24.02.2013, 01:54

Niyemi? Stoperlerden Murat cezali, Ümit sakat. Bu takima ancak Navratil'i ve Rajnoch'u birakiyor, dikkat ederseniz ikiside ilk onbirde cikti. Bir diger stoper olan Erhan Güven son maclarda sag kanatda oynadi, iyi isler cikardi. Onu taktiksel acidan kulübeye cekip, Ugura sans vermek, Erhan'i sakatlik ihtimalinde oyuna sürmek, oyun kurgusunu fazla bozmamak icin en dogru karar. Ugurun aslinda karate sampiyonasina katilmak istedigini kim bilebilirdi? Bu hareket ondan bir ilk, ve hocaya mal edilemez.

Peki kıymetli kardeşim maça sağ bekte formda erhanla başlayıp, stoperde olası sakatlık halinde erhanı stopere çekip 67 numarayı oyuna alması DAHA MANTIK DAHİLİNDE ve iyiniyet göstergesi olmaz mı ?

münihliyigido58
24.02.2013, 01:59
Peki kıymetli kardeşim maça sağ bekte formda erhanla başlayıp, stoperde olası sakatlık halinde erhanı stopere çekip 67 numarayı oyuna alması DAHA MANTIK DAHİLİNDE ve iyiniyet göstergesi olmaz mı ?

Iyi niyet ile mac kazanilmaz. Bence hoca dogru hamle yapti cünkü bunu düsünmüs olmali:

Erhani sagbekte birakirsam, ve Ugur kulübede baslarsa ozaman stoperlerden biri sakatlanirsa, Uguru sahaya sürüp, Erhani iceriye cekmem lazim. Bu ise defansin kurgusunu dahada karistirir.

Ugur ile baslarsam, ve ya kendisi yada stoperler sakatlanirsa, bir oyuncu degisikligi ile bu tür problemlere girmiyecegiz. Erhan iki pozisyonuda doldurabiliyor, mac icinde yeni mevkiye alismasina gerek yok.

Bence düsünce bu yönde, ve bence mantikli.

Serdar63972
24.02.2013, 02:23
kardesim riza yalakaligi yapacaksaniz yikilin gidin, bizim yuregimiz yaniyor yanlis seyler yaptirtmayin bize. Alt alta dogrular sayilmis. neymis defansin ortasindan biri cikarsa uguru saga alirmisda erhan defansin ortasina gecermis te defansin kafasi karisirmis. Simdi karismadi degilmi? Ugu kirmizi gordu hakan defansin sagina geldi. Hic kimsenin kafasi karismadi. Bunlar rizayi koruma hareketleri bunu burda yemezler. Hoca inanadiriciligini kaybetmistir.

münihliyigido58
24.02.2013, 02:50
ugurun bu hareketi yapacagini kim bilebilirdi? yalakalik ile alakasi yok. hoca hata yaptiysa, ben bunu görürsem söylerim, ama bu macta hatasi yok. sakatlanma olursa defansif kurgu yoksa dahada karisir diye, kanatida, ortayida oynayabilen erhani yedek tuttu. bu kadar basit. murat cezali olmazsa cok eminim erhan sagbekte baslardi.

svsli585858
24.02.2013, 03:10
ugurun bu hareketi yapacagini kim bilebilirdi? yalakalik ile alakasi yok. hoca hata yaptiysa, ben bunu görürsem söylerim, ama bu macta hatasi yok. sakatlanma olursa defansif kurgu yoksa dahada karisir diye, kanatida, ortayida oynayabilen erhani yedek tuttu. bu kadar basit. murat cezali olmazsa cok eminim erhan sagbekte baslardi.

bunlar hikaye kardeş niye defansın dengesi bozulsun ki sanki başka takımlarda hiç böyle şeyler olmuyormu... isterse erhanı ortaya çekmesin gerekirse hayrettini alsın stopere uğurdan yine iyi değlimi adamın oynadığı hangi maçta bi faydası olmuş saattli bomba adam

KIZILCAN
24.02.2013, 03:41
sevgili uğur,sen yatağında şu an osura osura uyurken ben üzüntüden ve takımı çok sevdiğimden uyuyamıyorum!

AvRuPaNiNKrALi58
24.02.2013, 03:56
sevgili uğur,sen yatağında şu an osura osura uyurken ben üzüntüden ve takımı çok sevdiğimden uyuyamıyorum!

Gece Gece güldürdün be hemserim.. :D aci ama gercek.. üzüntüden bende uyuyamiyorum

B.DUMANLI
24.02.2013, 06:07
http://f1302.hizliresim.com/16/s/kfq7g.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Sivassporun cefakar yiğidoları isyanlarda…

Alınan BJK mağlubiyetinin faturasını, şanssızlıkların yanı sıra, hakem Çağatay Şahan ve takımını 10 kişi bırakan Uğur’a kesilmesi haksızlık olmasa gerek…

Sivassporda bir şeylerin iyi gitmediği de net olarak ortada… Net olarak ortada olan bir başka şey daha ise, Rıza Çalımbay’ın anlaşılmaz inatlığıdır.

Bu inatlık, bu anlaşılmaz tavırlar nedendir? bilinmez…

Gol yollarında eksikliğimizin giderilmesi adına alınan Piech’in, son 5 dakikada oyuna alınması dalga geçmekten başka nedir?…

Siyah-Beyaz aşkını her gün giydiği eşofman takımında gösterip, Sivasspora geldiği günden bugüne kırmızı beyaz giymemesinin esprisi nedir?…

Son haftalarda kendini göstererek, iyi karşılaşmalar çıkaran Erhan’ın yerine kendisine “uğur” gördüğü, son günlerin tartışılan ismi Uğur Kavuk’la oyuna başlamasının sırrı nedir?…

55.-60. dakikada oyuncu değişimi yaparak sonuca gitmeyip, son 5 dakikada oyuncu değişmesini nasıl izah ederiz?..

Bu isyanın, çığ gibi büyümemesi için;
“Piech’i ben almadım ki” düşüncesi ile ucuz inat uğruna, Uğur Kavuk ısrarının gözden geçirilmesi mutlaka sağlanılmalıdır. 2. Doğa olayı yaşanmaması için, Sivasspor için düşüncemi paylaşıyorum

Aksi halde...

Yiğidolar isyanda…!

Buraya kadar yapilan tesbitler cok güzel,hepsi dogru.
Dün adeta Riza hoca iyi giden Sivasspor´un altina takoz koydu,Ugur´la basladi takimi kifayetsiz birakti.
Bununlada yetinmedi aylarlardan beri ,Erman´in egoistligine care bulamiyor.
Yüz toptan belki serbest vuruslarda iki tanesini gol yapabilecek Erman´a katlanmasini anlamiyorum.Takim icerisindeki bu egoistlik takim arkadaslarinida bezdiriyor bence.Ne korner ,nede serbest vuruslarda etkili olamayan Erman bununicin ,Piech´í baltaliyor,yenilincede sahaya sürüyor.
Riza hoca dün iyi teknik direktör olmadigini ispatlamis oldu.Ugur denen komikle oyuna baslamasi ve kart sinirinda olan Erman ve Grosicki´nin bu oyunda en azindan sari kart alarak Bursa kupa macinda olmamamalarini hatirlatabilirdi.Onuda yapmadi.Riza hoca eski takimina RESMEN KIYAK yapmistir.Besiktas sampiyonluktaki iddiasini sürdürsün diye,fakat bu oyunuyla Besiktas zaten sampiyon olamaz.Allah´ín vurdugu Besiktas´a Riza hoca sacmaliklariyla dün resmen hayat verdi.
Bu yönetim artik susmamali.Riza hoca defterini kapamalidir.Takimin altina dinamit koyan,kendi bildikleri ugruna bazi oyunculari harcayan hoca istemiyoruz.
Erman´da ve Ugur´da ne buluyorsun önce bunun cevabini vermesini istiyoruz....Bunlari ya kesersin ,yada ceker gidersin.Senin Besiktas hayranligindan GICIK kaptik.
Dün gene basit bir golle yenildin Riza hoca.Sezon basindan bugüne kadar sabrettik ama olmuyor,sabir kalmadi bizde,sen bu isden anlamiyorsun.
Kasimpasa ve Besiktas maclarinda Piech´í oyuna ilk yari sürseydin oyunun gidisi daha baska olabilirdi....Sonucada yansirdi....
Sen Piech´ín resmen anatomisini bozdun oyuna almaya ,almaya.Oyuna girdigi kisa sürelerde iki macda iki sari kart gördü.
Biz calisan insanlariz, bizim hafta sonumuzu zehir ediyorsun Riza hoca,bizi moralsiz haftaya baslatiyor.Buna hakkin yok .
Kötü oynayan oyuncusunu hatir ugruna kesemeyen bir hoca meslegine kötülük eden bir hocadir bence.
RIZA HOCA dün aksam Besiktas´a omuz verdin puan almasini sagladin icin huzurla doldumu?

58MUAMMER58
24.02.2013, 08:18
:mad:sivasspor tüm takımların gözünü korkutmuş kapanan tüm takıımlar sivasspordan puan yada puanlar alıyor ortasahada ve forvette kilidi açacak oyuncumuz yok defansımız artık eskisi gibi çok pozisyon vermiyor hakemler geçen yıl sivassporu avrupaya taşımamak için işbirliği yaptı adeta fb yi cüneyt çakıra rağmen yennmiştik bjk yi yenemedik hakem biyerden talimat almış bu belli kim acaba talimatı veren [TÜPÇÜ]olmasın tepkiyi vermezsek yarın çok geçolabilir şike şike diye diye ortalığı birbirine katan cenah gazeteci bozuntuları ahada şikenin danıskasını görün adiler :mad:

Sivasli010
24.02.2013, 09:01
Riza hoca heralde kovulmak istiyor, bu mac hic sinirlenmedi.... Sevindi heralde. Kovulmak icinden elinden geleni yapayior heralde..(Cunku adam kovulunca para alicak)

Ayni Mourinho gibi, casillias yedek birakti gibi, ozil yedek birakti gibi... Kovulmak istedi, kovulunca 20milyon avro aiicakti)

Riza istifa, baska birsey demiyorum.

hoLiGan Enes
24.02.2013, 09:19
Grosickiye yaptıgı bu haksızlığa ben artik tepkimi koyyorum antalya maçında herkes görecek . Nedir bu çekememezlik anlamış degiliz. Yeni polonyali oyuncumuzla grosicki çıkıp açıklama yapiyor bu ligi sallayacağız diye ama hoca ayağında top tutamayan pedrielden vazgeçmiyor rahat ol hocam rahat beşiktaş kurtarır seni.

aysglyvz58
24.02.2013, 10:34
Sabaha kadar maçı düşündüm ya bu adam nasıl böyle bişey yaptıda bizi 10 kişi bıraktı ya şükrediyorum ölümlü bi kaza olmadı önümüzde zorlu 2 maç var bunlardan en az 4 puan toplamamız gerekiyor yoksa kendimizi ateş hattına atabiliriz..

Salim58
24.02.2013, 11:18
Oturmuş ağlarken kara bahtıma
Nasıl isyan etmem, nasıl kahretmem

Kahretmemek isyan etmemek elde değil maça güzel başla güzel pozisyonlarda yakala ama sonuca gideme, Uğur efendinin futbol dışı hareketi nedeniyle kızarması bize pahalıya maloldu. Rıza hocanın zamansız oyuncu değişikliklerini anlayamadım gitti, birileri hocam bir kezde şu oyuncu değişikliklerini biraz erken yapsak demiyormu acaba..Bitime beş dakika kala oyuncu değişikliği nekadar anlamsız bişey sanki öndeyizde zaman geçiriyoruz..

Uğur'un uğursuzluğu hakemin yanlışları ve Rıza hocanın oyunu okuyamaması maçı katletmiş Beşiktaşa hediye etmiştir..

Besyo_cu
24.02.2013, 11:31
Bu maçta hocaya yüklenmek doğru değil...

Defansta Ümit sakat, Murat'ta cezalı geriye kalan 3 stoperden Navratil ve Rajnoch sahada geriye bir tek Erhan Güven kalıyor, olası bir sakatlık veya kırmızı kart görme durumunda oyuna sokacağı stoper kalsın diye Erhan'ı kesip Uğur'u oynattı. Dünyanın neresinde olursa olsun en büyük hocalar dahi bunu yapardı.

Piech asla tek santrafor oynayacak bir oyuncu değil, iyi oyuncu önemli özelliklere sahip ancak kesinlikle tek forvet oynayacak bir oyuncu değil. Piech'i oynatmak için Erman, Grosicky veya Aatıf'ı kesmek gerek Rıza hoca'da haklı olarak şimdilik bu düzeni bozmuyor.

Beşiktaş maçında kötü bir Sivasspor yoktu, Rıza Hoca beşiktaş'ı çok iyi analiz etmişti. Dünki maçta 3 tane yüzde yüzlük golü Mcgregor inanılmaz refleksle çıkardı. Eneramo ve özellikle Kamil ile 2 tane yüzde yüz penaltımız verilmedi.

Zorlu fikstürü geride bıraktık sadece 32. hafta Galatasaray'la oynayacağız onun haricinde hep dengimiz takımlar ile oynayacağız, olumsuzluğa veya karamsarlığa gerek yok. Çok iyi takımız istikrar ile daha iyi hale geleceğiz.

Beşiktaş maçında hakemin maçın bitiş düdüğünün hemen sonrasında Beşiktaşlı oyuncu ve teknik heyetin sevincini gördükten sonra bir düşünün nereden nereye geldiğimizi.

Hocayı eleştireceğimize birazda kendimizi eleştirelim bu stat neden dolmuyor taraftar olarak ne kadar verdik de ne bekliyoruz.

Ferhat06
24.02.2013, 11:33

Besiktasin yüksek mücahadele gücü ve kaliteli ortasahasi bizim 4-2-3-1 kurgumuzla kontrol edilebilir seviyede, ve bunu kirmizi karta kadar cok güzel bir sekilde kanitladik.
Hocamizin, iri ve fizigi ile defans oyuncularini baglayabilen Eneramo ile oyuna cikmasi yine en dogru karar. Cift forvet ortasahada cok büyük acik verecekti, Piech'in baslamasi ise piyango olurdu. Kendisi kaliteli bir oyuncu, ama bukadar zorlu gececek maclarda takima adapte olmus isimlere güvenmek cok daha mantikli, ayrica Eneramo'dan degisik bir oyun stiline sahip, ve taktiksel acidan degisiklikler gerektirirdi. Yani Erman'in ona cok daha yakin oynamak zorunda kalmasi ve böylece yine ortasahada aciklar vermesi...

Taktiksel acidan, mac malesef kirmizi kartdan sonra aleyhimize döndü, yani artik gol atmak yerine skoru korumak önemliydi. Buda 81. dakkikaya kadar mümkün oldu. 1-0 geri düsünce ise hoca bütün riskleri eline aldi, on kisi olmamiza ragmen, Pedriel'i ve Piech'i oyuna sürdü... Mac artik kayipti, skoru tutmakta fayda yok, risk almak birsey getirebilir. Dogru düsünce, dogru hamle.

5 - 60. DAKKIKA CIVARLARINDA MACIN GIDISATINA BAKARAK OYUNA FORVET SOKMAMAK DOGRU

55.-60. dakkikalarda oyunun gidisati, pozisyon fazlaligi Sivassporun elinde. O zamana kadar 3 tane 100% denilebilinecek pozisyon harcaniyor, gol geliyorum diyor. Niye oyuncu degistireceksin? Bukadar baski kurdun, Besiktasin ortasahasini kontrol ediyorsun... Oyun senin elinde bu dakkikalarda. Gole az kaldi. Gelmezse en erken 75.'de hamle yaparsin. Piech girer oyuna, Grosicki cikar mesela. Bunu anlamak cokmu zor?

-----------

Hocayi elestirmek istiyorsaniz, saygiyla yaninizdayim ve sizi destekliyorum. Iyi günde, kötü günde hatalari göstermek, tepki vermek, fikir paylasmak cok önemli. Ama bunu yapinca bir seviye yakalamak lazim. Aklimiza gelen ilk fikiri sorgulamadan, yaziya cevirmememiz lazim... Bu herseyden önemli.

Aynı fikirdeyim.Takım iyi top oynuyordu ama ŞANS faktörü sonucu belirledi.10 kişi kalmak önemli değil çünkü geçen hafta BJK İnönüde 10 kişi kalan Antepden gol yedi.

dedebali58
24.02.2013, 11:38
insan tükürdüğü yüze bakmamalı.baktığı yüzede tükürmemeli sonucu beklemekten başka çaremiz yok önümüzde kupa yarıfinali var ligde daha çok maç var uğur konusunda hepimiz hemfikiriz galiba ancak hakemede hakkını teslim etmeliyiz karabük maçının hakemide bu imiş marifetini gösterdi bunun aleyhine kamu oyu oluşturmalıyız birdaha maçlarımıza verilmemeli..

Metal Gear
24.02.2013, 11:43
En başından beridir Rıza Hoca'nın iyi bir hocası olmadığını savunuyorum..Erhan kaç haftadır gayet başarılıydı,onu kesmekteki amaç anlaşılır gibi değil..Rıza Hoca2nın yerinde başka hoca olsa bu kadroyu ilk beşe sokar..

anadolu5858
24.02.2013, 12:39
rıza ligin en dengesiz futbol oynatan hocası bunu anlamak için 2 yıldır yaptığına bakarsak 2 hafta yukarı(ilk 3,5 heyecanı)devamında 3 hafta aşağı(düşme korkusu)yaşıyoruz adamın dengesizliği yüzünden telef olacağız aksi olsaydı eskişehiri yıllarca bir ileri iki geri oyalamazdı..dikkatinizi çekmiştir uğur lavuğu kart gördükten sonra eksik oynadığımızı kim iddia edebilir çünkü adam kocaman bir 0 varlığı yada yokluğu aynı

MaXiMuM
24.02.2013, 13:00
Arkadaşlar Erhan Güven hakkında bir konuda yanılıyoruz. Erhan stoper değil, SAĞ BEK.

Rıza hocanon zoraki stoper yapmak istediği bir futbolcu. Erhan kariyeri boyunca sağ bek oynamıştır. Araştırın bunu göreceksiniz. Sadece 67 numaralı vatandaşı takımdan kesmemek için sağ bek yerine stoperde oynatıyordu. Konu bu.

ready
24.02.2013, 13:08
trabzon fenerbahçe maçları kazanacaksın gelecen kasımpaşa yenilecen beşiktaşa son dakikalarda yenilecen bana göre hocada bir dengesizlik var oyunu okuyamıyor

burak58as553
24.02.2013, 13:23
Ya hadi diyelim ki Navratil-Rajnoch ikilisinden biri sakatlandı.Yedeklerde de birtek Uğur var.Çek o zaman Erhan'ı stopere al Uğur'u.
Bir de bu açıdan düşünmek gerekir..

antik58
24.02.2013, 13:25

-----------

Güzel kardeşim yorumlarına kısmen katılıyorum ancak seninde yazdığın gibi rıza hocanın hamleleri maçı kazanmak için değilde aksi durumlar olursa fark yemeyim diye yapılmış hamleler. En basiti biz halı saha maçı yaparken bile sürekli bir arkadaşımızın hataları yuzunden yeniliyorsak bir daha o arkadaşı çağırmayız tabi bu iddiası olan maçlarda keyfine oynadığımız maçlarda böyle bir durum olmaz. kaldıkı SİVASSPOR dan bahsediyoruz kaç sezondur maçı değerlendirelim kısmında uğurun oynayıpta uğura değinmediğimiz hafta olmadı sağolsun hep baltaladı ve devamda edecek.SİVASSPOR düşecek olsa teknik ekip oyuncu belki yönetim hepsi gidecek ama yine sen ve ben kalacaz bu adilmi sence?

MaXiMuM
24.02.2013, 13:32
trabzon fenerbahçe maçları kazanacaksın gelecen kasımpaşa yenilecen beşiktaşa son dakikalarda yenilecen bana göre hocada bir dengesizlik var oyunu okuyamıyor

Gardaş zaten her maç yeneceğiz biye bir kural yok. Olabilir futbol 3 neticeli bir oyun. Biz yenildik diye isyan etmiyoruz.

İsyanımız ;

Bu takımda torpilli futbolcuların olmasına,
Dolayısıyla hakkı olduğu halde oynayamayan futbolcuların takımdan soğuyup küsmesine,
Son bir kaç maç hariç, futbolcuların ruhsuzluğuna,
Hocanın, 67 numara ile piech hakkındaki anlaşılmaz inatçılığına.

Ama boş verin yarın hoca çıkar; Herkes işine baksın der.
Taraftar son maçlarda işini yapmaya başladı hocam, ya siz ?

ELLİSEKİZ
24.02.2013, 13:38
Maçın hakkı bu olmamalıydı.En kötü beraberlikti.Uğuru ve Rıza hocayı bende eleştiriyorum.Yanlış nerde biliyor musunuz? Bu takıma ara transferde yada sezon başında sağlam okkalı ve adam gibi transfer yapamayan yönetimde.Son vuruşlar tam bir fiyasko.Hep söyledim yine söylüyorum bu forvet kurgusuyla bu sonuçlar kaçınılmazıdr.Beşiktaş gibi bir takıma karşı defalarca pozisyon bulup atamıyoruz.Orta saha top mu atmıyor? Defans akılalmaz hatalar mı yapıyor ?Takım fena değildi .Ezilmedi BJK karşısında .Uğurun potansiyeli belli arkadaş.Bunun üzerine çıkamıyor .Rıza hoca bunda ısrar etmemeliydi. VElhasılıkelam yönetim elini taşın altına koymuyor.Riske girmiyor .Borcumuz yok, borcumuz yok diye övünen zatlar adam gibi transfer yapaydınızda borcumuz olaydı .Zaten kazandığın maçlarda oyuncu kendini amorti ediyordu.RIZA HOCA ve UĞUR BİLİNDİK KRONİK TEPKİLER .BEN PİNTİ ve TEMBEL OLAN YÖNETİMİ KINIYORUM.Mutfakta olan malzeme bu kaliteli bir yemek beklemeyelim(Forvet şarttı alınmalıydı)

58 SiVaSıM 58
24.02.2013, 13:47
ben diyorum rızanın tek şansı kupadır eğer kupayı alamazsa acilen defolup gitmelidir uğur-pedriel-kadir-adem-murat akça bunlarınıda alıp çekip gitmelidir kamil gibi bi adamı sen nası çıkarırsın utanmadan bide gönlünü alıyosun erman neden cıkmadıda kamil cıktı.al bjkni başına çal defol git bjkne rajnocha artistlik yaptın şimdi ona muhtaçsın rajnoch bizim takımn en iyi stoperi ama sen körsün kazmalardan anlıyosun kaliteden değil o uğur dua etsin biz centilmen bi taraftarız

mishka
24.02.2013, 14:01
Ama boş verin yarın hoca çıkar; Herkes işine baksın der.
Taraftar son maçlarda işini yapmaya başladı hocam, ya siz ?

Ben hiçbir hocanın kendi taraftarına böyle bir şey dediğini duymadım görmedim bizim hocadan başka .

Ayrıca bizim centilmenliğimiz teşbihte hata olmaz uysal koyunluğa döndü. İsteyen istediğini söylüyor yapıyor tepki sıfır. Bir maçta Piech diye stadı inletsek bakalım nasıl oynatmıyorlar. Stadta yaşanan sıkıntılarla ilgili bir yürüyüş yapılsa bakalım nasıl afişleri vs yi almıyorlamış. Trabzonda veya başka bir ilde 35 binlik stad sözü versinler de 25 binlik stad yapsınlar kıyamet kopar ama bizde yine ses soluk yok. Aynen kafasına vur ekmeğini al modundayız.

B.DUMANLI
24.02.2013, 14:11
Bu maçta hocaya yüklenmek doğru değil...

Defansta Ümit sakat, Murat'ta cezalı geriye kalan 3 stoperden Navratil ve Rajnoch sahada geriye bir tek Erhan Güven kalıyor, olası bir sakatlık veya kırmızı kart görme durumunda oyuna sokacağı stoper kalsın diye Erhan'ı kesip Uğur'u oynattı. Dünyanın neresinde olursa olsun en büyük hocalar dahi bunu yapardı.

Piech asla tek santrafor oynayacak bir oyuncu değil, iyi oyuncu önemli özelliklere sahip ancak kesinlikle tek forvet oynayacak bir oyuncu değil. Piech'i oynatmak için Erman, Grosicky veya Aatıf'ı kesmek gerek Rıza hoca'da haklı olarak şimdilik bu düzeni bozmuyor.

Beşiktaş maçında kötü bir Sivasspor yoktu, Rıza Hoca beşiktaş'ı çok iyi analiz etmişti. Dünki maçta 3 tane yüzde yüzlük golü Mcgregor inanılmaz refleksle çıkardı. Eneramo ve özellikle Kamil ile 2 tane yüzde yüz penaltımız verilmedi.

Zorlu fikstürü geride bıraktık sadece 32. hafta Galatasaray'la oynayacağız onun haricinde hep dengimiz takımlar ile oynayacağız, olumsuzluğa veya karamsarlığa gerek yok. Çok iyi takımız istikrar ile daha iyi hale geleceğiz.

Beşiktaş maçında hakemin maçın bitiş düdüğünün hemen sonrasında Beşiktaşlı oyuncu ve teknik heyetin sevincini gördükten sonra bir düşünün nereden nereye geldiğimizi.

Hocayı eleştireceğimize birazda kendimizi eleştirelim bu stat neden dolmuyor taraftar olarak ne kadar verdik de ne bekliyoruz.

Bu Editör arkadasimizin yazisinin sadece son bölümüne bir cevap mahiyetinde ,ona yardimci olmak amaciyla sorusuna istinaden yazma ihtiyaci hissettigimden onun yazisindan alinti yaptim.

Sivas´lilar bu stadyumun neden dolmadigini ögrenmek istiyorlarsa,Sivas merkez icerisinde bu soruyu bir taksiciye yöneltirlerse ,alacaklari cevap bu stadyumun hangi amacla dolmadiginin cevabidir.....

Bosuna dememisler haberi taksiciden al diye....

lanbilal
24.02.2013, 14:33
Biz zaten her hafta kazanalım demiyoruz. Elbetteki yenileceğiz o kadar da iyi takım değiliz. Arkadaşımın dediği gibi de şu inatçılık takımı pisi pisine yıkma. Hocamızın Beşiktaş sempatisi

B.DUMANLI
24.02.2013, 16:14
Fazla degil daha sezon basinda ,Saban´a ve Abdülkadir´e adeta methiyeler düzen Riza hoca ikisinide 90 dakika oynatmadan gönderdi.
Sirada Piech var,fakat biz taraftarlar onun harcanmamasi icin yönetimi uyarmaliyiz.O Piech Riza hoca bu takimdan gitme pahasina oynamalidir.Grosicki ile mükemmel ikli olusturdugunu tüm seyirci gördü.
Riza hoca Piech icin türkce bilmediginden oynatmadigini söylemisti,Riza hoca iste böyle arada sirada gaflarda yapiyor.
Sen futbol oynarken hicmi adam kacirmadin ,öyle sasali bir futbolculugunda yoktu. Riza senin futbol zamanini bilenlerdenim.Sen yat kalk Milne´ye dua et .....

MaXiMuM
24.02.2013, 16:16
Yıllarca sağ bek olarak başarıyla futbol oynamış bir rıza hoca sağ bekten anlamayacakta biz mi anlayacağız. Hoca haklı, Uğur kavuk bu ülkenin yetiştirdiği en iyi sağ bektir. O kadarrrr:D:D:D

dicanio
24.02.2013, 16:35
MÜNİHLİ KARDEŞ DOĞRU OLAN NEDİR BİLİYORMUSUN İYİ OYNAYAN KAZANAN EKİBİ BOZMAMAKTIR ERHAN HAFTALARDIR İYİ FUTBOL OYNUYOR BU YÜZDEN ERHAN SAĞBEKTE BAŞLAMALIYDI.NE OLDU DEFANS KURGUSU YİNE BOZULDU UĞURUN SAÇMA HAREKETİYLE VE BU ADAM SİVASSPORDA OYNAMAYI BIRAK KAPTANLIK YAPIYOR.BENDE YILLARDIR FUTBOL OYNADIM UĞURU BU TAKIMDA 18 KİŞİLK KADROYA ALMAM.

Mete209
24.02.2013, 17:38

O bizim geldiğimiz seviye değil, onların düştüğü durumdur!

calipso
24.02.2013, 18:06
sezon sonu eneramo gidecek, bu takımda piech kalacak.. rıza hoca bunu hiç düşünmüyormu acaba????

pes doğrusu tam bir keçi inadı

ramazan5842
24.02.2013, 18:23
bugüne kadar ki uğur eleştirlerim.:

1)Futbol Analiz'e sorularınız...
RAMAZAN YILDIRIM SİVAS

sadece bu maçı baz alarak değil geçen sezondan itibaren şunu görüyorum.savunmamızın özellikle sağ kanadı S.O.S veriyor.tamam uğur tecrübeli fakat uğurun kritik hatalarından ve gördüğü gereksiz karlatlardan oldukça canımız yandı.
03.12.2012, 12:22

2)
ben eğer rıza hocamız yayına katılırsa şunu sormak istiyorum.bu maçtada gördüm ki erhanın yeri sağ bek.uğur da sağ bekte iyi fakat çok kritik zamalrda hatalar yapabiliyor ve çok kolay kart görüyor.acaba rıza hoca erhanı sağ bekte oynatmaya devam edecek mi.?birde takımımızı çok verkaç ve duvar paslarıyla oynadığını görüyoruz.rıza hocanın uzun top anlayışı yıkmaya çalıştığını görüyorum.doğru mu.?
29.11.2012, 23:56
3)
Spor Aktif'e Sorular (24.09.2012)
ramazan yıldırım-sivas
-uğur kavuk la erhan güven birarada oynuyorlar.bence uğur biraz yetersiz kalıyor.erhan sağda rajhnoh veya murat akça da yanında olabilir diye düşünüyorum.sizin düşünceniz nedir?
4)
erhan sağ bek oynamıyormuydu.al sağ beke erhanı ortaya rajnochu
17.09.2012, 12:58
5)
Cevap: Monaco Maçını Değerlendirelim !
hoca bu uğuru hala ne diye hazırlık ta olsa 11 alıyo acilen uğurun yerine transfer alınmalı bir de yine son vuruşu iyi olan forvet alımalı forvet için paraya kıyılmalı bence çünkü geçen yıl attığımız kadar gol kaçırdık
19.07.2012, 22:35
sonuç olarak ben bunları taraftar olarak 7-8 aydır söylerken acaba hoca bunları hiç görmüyor mu?uğur kusura bakma suç sende değil seni doğanın pozisyonuna sokmak için can atan hocada..

reform
24.02.2013, 20:52
Kayserispor-Antep nereden nereye geldi.Rıza hoca sen bu takımın uzun süredir başındasın varmı bir istikrar.Takım kaliteli ama istikrar yok.Futbol oynuyamıyor.Neden .

lanbilal
24.02.2013, 21:14
baska takimlar surekli.hoca degistirdigi icin istikrar yakalayamiyoruz biz ise hep ayni hocayla gottigimiz icin...

Külhan
24.02.2013, 22:36
Odüsünce senin kendine göre mantikli siz ve hoca alemi kör ve sagirmi zannediyorsunuz kamili degismenin mantikini anlat da ögrenelim adam kac defa söyledi ben ikinci yaridan sonra forum buluyorum diye bagira bagira degistirdi

ikincisi hangi bir takimda yenik durumdaiken son bes dakikada oyuncu degisikligi var bunlar bir takimin yenilmesine kurulan tuzaklardir

bu hoca sivasa yaramaz bizim gözümüzde bitmistir vesselam ya bu inatdan vaz gecersin yada sivastan.

Rallim58
25.02.2013, 00:24
Arkadaşlar Erhan Güven hakkında bir konuda yanılıyoruz. Erhan stoper değil, SAĞ BEK.

Rıza hocanon zoraki stoper yapmak istediği bir futbolcu. Erhan kariyeri boyunca sağ bek oynamıştır. Araştırın bunu göreceksiniz. Sadece 67 numaralı vatandaşı takımdan kesmemek için sağ bek yerine stoperde oynatıyordu. Konu bu.

Yaşanılan problemin kaynağının çıkış noktası burasıdır.

Bir diğeri ise, inat bir tutum sergilemesidir.

cılgınsivas58
25.02.2013, 00:25
adamın ugura karşı sempatisi ve polonyalılara karşı düşmanlıgı var

Kasim58
25.02.2013, 01:00

Aslinda burada ince bir nokta var bana göre.Ugur kavuk´un beyfendiligi kisiligi insaligi tartisilmaz tartismak bizim isimizde degil biz ancak oynadigi oyunu alkislar yada elestiririz.Ugur futbol hayatinda böyle sert bir harekatta bulunup takimini yalniz birakmazken!

Acaba Riza hocanin inadini kirmak icin yapmis olabilirmi??? neyseki Riza´nin yapmadigini Ugur yapmistir sagolasin Ugur kavuk bundada vardir bir hayir.

Kokomo
25.02.2013, 09:17
İsyan değil artık hareket lazım !

Rıza Çalımbay'da Uğur Kavuk'ta gönderilmelidir.

Ya kendileri giderler ya da bu taraftar o işi halleder ...

58sinan58
25.02.2013, 11:38
ah hocam ah çocukların atari oyununda bile onsekiz kişilik kadroya almadığı adamı sen her maç banko oynatıyorsun daha ne diyim

DOGU_BEY
25.02.2013, 13:57
yazılanların hepsine noktasına, virgülüne kadar katılıyorum...abi aslında işi en güzel özetlediğin yer kırmızı beyaz eşofmanı bir kere bile giymeyip siyah beyaz aşkını her fırsatta dile getirmesidir..eğer hakketen kırmızı beyaz eşofmanı bjk maçında yürekten benimsemiş olsaydı hiçbişey oynamayan bjkyi eli boş gönderirdik...bülent uygun zamanında fenere yenildiğimiz maçlarda fenere maç sattı diyenler vardı, şimdi ben de istesek şu hasta bjkyi çok rahat yenememez miydik hoca ts ve fb maçalrındaki oyundan ve istekten neden bu kadar uzaktı diye düşünmeden edemiyorum...tamam verilmeyen penaltı dönüm noktasıydı ama ey rıza çalımbay sen bu takımı 2 hafta iyi 3 hafta kötü kimliğine zaten soktun..yenilgilerden sonra da hep kılıf hep bahane aradın durdun..bir gün de çıkıp şu hataları yaptım demedin..istikrarsız bir takıma çevirdin bizi...uğur kavuk'u evlatlık mı edindin ne yaptın? nedir bu adamın her hafta oynama zorunluluğu? doğa kaya oynatılırken de yazmıştım bu takımda ister kötü ister iyi olsun koşulsuz oynatılan torpilli adamlar var ve bunlardan biri de kavuk efendi! sen bu adaletsizlik ve inatçılığınla iyi oyuncularını takıma küstürmeye devam et kavuklarla şunlarla bunlarla 50 yaşıan kadar oyant, seni onlar kurtarır! kamili rajnochu piechi çoktan küstürdün bu takıma...her maç ister iyi olsun ister kötü biri çıkacaksa ilk çıkan hep kamil oluyor! çünkü senin ne taktik kapasiten iyi ne de oyuna müdahalelelerin...sivaslı olduğun için burda seni poh pohlayanlardan da iyice yüz bularak kendini dokunulmaz zannetmeye başaldın..unutma hocam bu inat ve takıntıarın sürerse sezon sonu bavulunu topalrsın, ya da toplatırlar!

ve bu saaten sonra mutlaka sezon sonu çalımbay ile yollar ayrılmalı ve hedefi ortasıralar değil de üst sıralar olan bir hoca yendien bu takıma gelmelidir!

mishka
25.02.2013, 14:06
kamili rajnochu piechi çoktan küstürdün bu takıma...
!

Doğubey, hoca Keita'yı gönderdiğinde anlam verememiştim böyle iyi bir oyuncu neden gönderilir diye şimdi sebebi anlaşıldı.

Külhan
25.02.2013, 21:55
Ey riza hoca sunu iyi bilki sende sivas ve sivasspor adina hic birsey kalmamis senin sevdan b j k dolaysiyle sen sivasta bir oyalama taktigi yasiyorsun ne zaman besikten telefon ve mesaj alacagim hayali ile zaman kazanmaya bakiyorsun lütfen bu dogru ise bir an önce emeline erismek icin sivasspordan vaz gec bizde seni sonuna kadar iyi niyetinden dolayi mertce analim .

ankastre
26.02.2013, 10:34
gardaş adam babasının hastalığından gendini takıma veremediki.allah şifa versin babası iyi olsaydı eğer kafasını verseydi sivas ilk üçteydi

tekdoktiri
26.02.2013, 19:20
bu hakemllere selam olsun ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,insan dedin nedir sen bilirmisin gardaş bir ömür şerefsiz yaşamaktansa, bir ,gün, şerefli yaşamak daha mubaktır gardaş alan alsın istedikadar