Orijinalini görmek için tıklayınız : Rıza Hocaya sahip çıkalım

yigidolar06
26.02.2013, 00:10
Futbol analizdeki konuşmalarından sonra kafamdaki düşüncelerim değişti Takımla Taraftar arasında kopukluk yaşanıyor açıklama olmayınca gördüklerimizle eleştirdik Rıza hocaya haksızlık yapmıyalım

Morten58
26.02.2013, 00:18
Futbol analizdeki konuşmalarından sonra kafamdaki düşüncelerim değişti Takımla Taraftar arasında kopukluk yaşanıyor açıklama olmayınca gördüklerimizle eleştirdik Rıza hocaya haksızlık yapmıyalım

Önemli olan elestiri degil , Sivasspor'umuzun yöneticilerinden , tekniy heyetine , futbolculardan taraftarimizla bütün olmasi.

Herzaman , destek verilmelidir, cok atesli olamamiz gerekiyor, insallah Allah'in izniyle 2012/203 Sezonununun Türkiye Kupasini kazaniriz ve , RIZA HOCAMIZLA tarihe geceriz.

DOGU_BEY
26.02.2013, 00:19
Abi hocanın canlı yayında bu sene ilk defa net bir hedef söylemesi yani hedefin türkiye kupasında final ve kupayı almak olduğunu söylemesi bile ona olan kızgınlığımı ve eleştirilerimi biraz azalttı...istikrarsız gidiyoruz 2 hafta iyi 3 hafta kötü..büyük ihtimal de ligde ilk 10'da oluruz..4 haftaya kadar az çok düşenler de netleşir..ama önemli olan ilk kez hocanın ağzından dile getirilen kupaya var gücümüzle asılmak ve yeniden avrupa arenasına çıkmak...

•o yüzden hocanın canlı yayında kupa hedefini açıkça belirtmesinden sonra en azıdan bu sezonun Rıza hocayla bitmesi ve istifa söylemlerinin rafa kaldırılması gerektiğini düşünüyorum...inşallah kupada en azından finale çıkarız ve kupayı da alırız...fakat doğruya doğru ligdeki bu istirkarsız gidişat da devam eder, fakat yeter ki kupa hedefine ulaşalım ben bu saaten sonra buna da razıyım artık...bir de hocanın canlı yayının sonunda Sivassporun başına bir iş geldiğinde; (küme düşmesi halinde) herkes gider memleketlerine ve başka takımlara ama üzülen ve kalanlar ise, Ben, Başkan Hayrettin ve Ziya olur, demesi çok damardan oldu ve bugüne kadarki birçok yanlışı da sildi götürdü..O yüzden en azından bu sezon sonuna kadar artık aşırı eleştirler ve istifa söylemlerini bırakalım derim..

Rallim58
26.02.2013, 00:20
Stüdyodan ayrılırken veda konuşmasında dikkat çeken sözleri duygusaldı...

Sivassporun başına bir iş geldiğinde; (küme düşmesi halinde) herkes gider memleketlerine ve başka takımlara ama üzülen ve kalanlar ise, Ben, Başkan, Hayrettin ve Ziya olur, dedi...

B.DUMANLI
26.02.2013, 00:22

Bosuna dememisler zararin neresinden dönersen kardir diye...
Demekki düsüncelerin degismesi icin Riza hocanin her hafta televizyona cikmasi gerekiyor galiba.

Morten58
26.02.2013, 00:23
Abi hocanın canlı yayında bu sene ilk defa net bir heef söylemesi yani hedefin türkiye kupasında final ve kuapayı almak olduğunu söylemesi bile ona olan kızgınlığımı ve eleştirlerimi biraz azalttı...istikrarsız gidiyoruz 2 hafta iyi 3 hafta kötü..büyük ihtimal de ligde ilk 10'da oluruz..4 haftaya kadar az çok düşenler de netleşir..ama önemli olan ilk kez hocanın ağzından dile getirilen kupaya var gücümüzle asılmak ve yeniden avrupa arenasına çıkmak...

•o yüzden hocanın canlı yayında kupa hedefini açıkça belirtmesinden sonra en azıdan bu sezonun Rıza hocayla bitmesi ve istifa söylemlerinin rafa kaldırılması gerektiğini düşünüyorum...inşallah kupada en azından finale çıkarız ve kupayı da alırız...fakat doğruya doğru ligdeki bu istirkarsız gidişat da devam eder, fakat yeter ki kupa hedefine ulaşalım ben bu saaten sonra buna da razıyım artık...

Ben Türkiye KUPASINA herzaman raziyim , nede olsa Avrupa Arenasina cikacak Sivasspor'umuz ,ve benin gibi gurbetde yasayan Yigidolar orada , Yigidolarimiza cahip cikip hep destek tam destekleycektir. Kimsenin süphesi olmasin!!!

cılgınsivas58
26.02.2013, 00:23
benimde fikrim degişti
bazen hataları olsada sivasın başına gelmiş geçmiş en iyi teknik direktör çalımbaydır
hocanın arkasında durmalıyız

cılgınsivas58
26.02.2013, 00:24
rıza hoca gibi sıvaslıya sahip çıkmazsak kim sahip çıkacak
medya mı sahip çıkacak?

Morten58
26.02.2013, 00:26

Sivassporun başına bir iş geldiğinde; (küme düşmesi halinde) herkes gider memleketlerine ve başka takımlara ama üzülen ve kalanlar ise, Ben, Başkan, Hayrettin ve Ziya olur, dedi...

ve 1994 dogumlu KAAN KILCI oda Sivas'LI !!! Oda üzülürdü.

A.Turan Korkmaz
26.02.2013, 00:26
Uğur'u bir daha oynatmasın,Arkadius'u da takıma adapte etsin,çok birşey istemiyoruz ki. Aksi halde, yanlış tercihlerle takımı oyuna yenik başlatmış oluyoruz. Rıza hoca yanlış oyuncu tercihi yaptığını görmeli.TS maçının son on dakikasındaki Uğur'un oyuna alınması yanlış bir tercihti, o yanlışlık o maçın kazanılmasıyla Uğur'a ödül oldu,BJK maçında ilk 11'e girdi ama kaybeden Sivassporumuz oldu.
Uğur değil Piech oynamalı görüşümüzde ısrarlıyız. Haklı olup olmadığımızı Perşembe günkü Bursaspor maçında ilk 11 çıkacak Piech'in performansı gösterecek.

DOGU_BEY
26.02.2013, 00:27
belki de bugünkü canlı yayın bir milat olabilir..belki de hepimizin beklediği şey buydu..yani görünen görünmeyen şeylerin açıkça dile getirilmesi ve paylaşılmasıydı..belki de hocanın '' Sivassporun başına bir iş geldiğinde; (küme düşmesi halinde) herkes gider memleketlerine ve başka takımlara ama üzülen ve kalanlar ise, Ben, Başkan, Hayrettin ve Ziya olur. '' demesi her şeye bedel oldu... belki de beklediğimiz şey işte bu içten ve damardan bir sözdü, taraftarla küsmek veya ters düşmek değil..işte şu laf bile belki çok şeyi silmeye yetti...her şey bundan sonra daha iyi olur inşallah..

Morten58
26.02.2013, 00:33
Allah'a emanet olun sanli Sivasspor Taraftarlari!

Hep destek tam destek ile son sözüm , kendi memleketimizin Cocugu , kendi memleketimizin abi, kendi memleketimizin , büyügüne saygi duyalim - sahip cikalim.

Evelallah o Türkiye Kupasini da müzemize götürecegiz.

HAYIRLI GECELER!

B.DUMANLI
26.02.2013, 00:33
Iyi hasda bu arada Ugur´a katlanmak zorundamiyiz.Ugur hususunda geri adim atmadigi gibi ,Piech´e hala olumsuz bakiyor.
Bursa kupa macinda Piech´e sans taniyacagini söyledi bakalim yedek agirlikli kadroda yeterli paslari alabilecekmi.

legant
26.02.2013, 00:41
Valla hocaya çok kızıyordum yok yönetim aldı felan deyip oynatmıyor saniyorduk meger is başka imiş ama rıza hoca konuşmalı bence böyle anlatmalı neler oluyor şeffaflasmali yoksa yanlış anlaşılmalar oluyor malesef. Hoca beni çok duygulandirdi valla Sivasspor U eleştirdiğimiz yönetim ve teknik direktör meger tam özlenen istenen kıvama getirmiş meger. Küme de düşsek arkandayiz hocam helal olsun hakikaten böyle olması da yeter ama çıtayı gecen yıl sen yükselttin o yuZden biraz daha iyisini bekledik senden gönül dosta küser mis Allah razı olsun hepinizden

legolass
26.02.2013, 00:43
Ben programlari izleyemedim ama hocanin dediklerini buraya yazmissiniz ondan hareketle soyluyorum. Cok agır laflar söylemis olabilriz ama hepimiz sivasliyiz bizde takimimizn iyiligini istiyoruz. özellikle son sozleri cok etkileyici ve duygusal olmus. eger bu takimin basina bi is gelrse en cok ben baskan hayrettin ve ziya üzuluruz demis.aksam aksam gozlerim doldu. diger oyuncular belki sadece para icin oynuyorlar ama hayrettin ziya riza hoca ve baskan duygularla. Sivasli olmak ayricalktir.Allah sivasimiza zeval vermesin

Rallim58
26.02.2013, 00:45
Iyi hasda bu arada Ugur´a katlanmak zorundamiyiz.Ugur hususunda geri adim atmadigi gibi ,Piech´e hala olumsuz bakiyor.
Bursa kupa macinda Piech´e sans taniyacagini söyledi bakalim yedek agirlikli kadroda yeterli paslari alabilecekmi.

Piech'e Bursa-Sivas kupa karşılaşmasının ilk 11 de yer verip 90 dakika oynatma hesabı yapıyor.

Son 5 dakika da az zamanda çok şey yapmaya çalışan Piech (Pire:)) 90 dakikada çok şey yapmasını bekliyorum.

Pire, Bursa'da kupa maçında "işte ben buyum" demelidir.

58MUAMMER58
26.02.2013, 03:22
Hiç kimse dokunulmaz eleştirilmez değildir. Yönetimde teknik heyette futbolcularda taraftarlarda eleştirilir... Bizler de nacizhane doğru bildiklerimizi, bize göre yanlış, hocaya ve yönetime göre doğru olan seyleri eleştiriyoruz, eleştirmeye de devam edeceğiz. Saygı cercevesinde tabiki..

Rıza hocanın hatalarını saysak, sayfalar dolar.. Zaten neden eleştirildiğini herkes biliyor benim kızdığım nokta; yok, hoca mısın? yok, defol git..! filan ne hayrın oldu bu takıma? diye amacını aşan eleştirilerdir..

Rıza hoca bir kere hiçbir takımı düşürmedi aksine hep zirveye oynattı... Denizli'yi tarihinde Avrupa'da oynattı. Küme düşen Eskişehir'i zirveye çıkarttı, Rize'yi ilk 5'e soktu, bunları görmek lazım... Sivasspor küme düşüyordu, hangimizin umudu vardı ligde kalmaya? bu takımı aldığı oyuncularla ligde tuttu. Ertesi sezon en azılı Sivas düşmanları bile Sivassporun futbolunu izlemeye bayıldıklarını anlatıyordu... Buna Hıncal Uluç telegol yorumcuları Erman Toroğlu, Rıdvan Dilmen ve Şansal Büyüka dahil... 1-2 maç hariç yenildiğimiz maçlardan bile keyif alıyorduk... Eeger Avrupaya gidemediysek bunun tek sebebi hakemlerin kastii olarak Sivassporun yoluna taş koymasıdır... Bunu kimse inkar edemez en az 10 milyon € kaybımız oldu. O para kasamıza girse istediğimiz oyuncuları alırdık...

Bu seneye gelince o geçen seneki çoşku, attığımız goller yok. Neredeyse sezona sağ beksiz forvetsiz ortasahasız hatta kalecisiz devam ettiğimiz halde oyuncularımız istediğimiz performansda değil milyon $'lara kurulmuş Bjk'den, FB'den, TS'den, Bursa'dan diğer takımlardan aşağı top oynamıyoruz... Kaybettiğimiz maçları tekrar tekrar izleyin hep kazanabileceğimiz maçlardı. Belki Karabük ve Antalya ve Mersin maçlarında varlık gösteremedik... Diğer maçlarda galibiyeti kaçıran takım hep biz olduk biz neyin tartışmasını yapıyoruz...

Yahu hoca adam gibi değişiklik yapsaydın da hamsileri gole doyursaydın.. FB'ye biraz daha gol attırsaydın.. Kasımpaşa'yı elimizden niye kaçırdık? BJK'yı elimizden hakem aldı biz bunun üzüntüsünü yaşıyoruz... Başkası o stadlarda ayakları titriyor, korner atamadan şut cekemeden çekip giden takımlar var.. Bilmem anlatabiliyor muyum?

Benim tepkim bunları gözardı edip acımasızca eleştiren kardeşlerimedir... El insaf tamam kızdığımız noktalar zaten belli bazı oyuncularda israr etmesi, zamanında oyuncu degiştirmemesi, vs. vs. vs.

Şu aşamada sivassporumuzun olası bir teknik direktör krizini yaşaması doğru değil yabancı hocaymış filan biraz mantıklı olmak lazım lig bitiyor ALLAH korusun 11 de 0 bile çekeriz o çok begendiğiniz Hikmet karaman Konya'nın iliğini bitirdi, Gaziantep'i önce ligde tuttu sonra dibe bırakıp Bursaya kaçtı... Dini imanı para olan bu gibi adamların Sivas'a hayrı dokunmaz... Metin Diyadin diyorlar... Adam hamsi mahsusdan bu takımı küme düşürür... Ertuğrul Sağlam diyorlar... Bu pskolojiyle Bursa'daki kaliteli oyuncularla ne yaptı ki? ne kadarda kötü olsa kendi evladımız... Bu takımı o kurdu o tanıyor çok da kötü top oynamıyoruz... Bu takımın ligde sorun yasayacağını da sanmıyorum... 4 galibiyet bizi rahatlıkla ligde tutar 6-7 galibiyet de bizi Avrupa'ya tasır... Bunu yapacak güç var. bunlar gercekler...

Rıza hocayı bilmem tanımam elini sıkmışlığım yok... Çıkarım yok böyle düşünenleri hoca yalakası diye suçlamanın da anlamı yok... Tek sevdamız SİVASSPOR....

O nedenle tüm kardeşlerimden ricam yensek de yenilsek de; takıma ve hocaya sonuna kadar destek olup, köstek olmamalıyız...

Poyrazcan
26.02.2013, 04:48
BU KADAR HAKSIZ ELEŞTİRİLER SONUNDA RIZA HOCA ELBET BİRGÜN BU TAKIMDAN AYRILACAK.
ONU BUGÜN İSTİFAYA DAVET EDENLER 'KEŞKE RIZA HOCA GİTMESEYDİ' DİYECEKLER.
BU KULÜBE SİVASLI BİR TEKNİK ADAMDAN DAHA KİM YÜREĞİNİ VERİRKİ?
VE SONUNDA KENDİSİDE İTİRAF ETMİŞ; HERKES GİDER, SADECE SİVASLILAR KALIR BU KULÜPTE, DİYE.

adres58
26.02.2013, 08:15
Hoca ''sel gider kumu kalır'' demek istemiş...

Benim Sayın Rıza Çalımbayın oyun mantalitesi konusunda eleştirilerim olur. Belkide çoğumuzun. Biz Türk insanı olarak duygusal bir yapıya sahibiz. Hemen yelkenlerimiz suya iner. Unutmayın Muhsin hocamızda bunlardan bahsederdi. Lakin biz onun adamlığına söz söylemeyiz söyletmeyiz. Haklıdır sav larında belki ama özellikle Uğur Kavuk konusunda hiç bir zaman yanında olamayacağım. Bizim tek üzüntümüz ''neden'' sorularımızın cevapsız kaldığı ve hala ısrarcı tavır sergilemesiydi. Bizim platformumuz Sivasspor üzerinedir. Eğer başka bir platformda hocamız, oyuncularımız, başkanımıza bir hıyanet olursa da onu koruyacak kişiler de kendi çapımızda bizler oluruz. Doğrusu ile yanlışı ile onlar ''bizimdir'' hiç kimseye dokundurmayız. Lakin yanlışları da söylemek durumundayız. Hocamız kadro olarak seçimlerinde ''Beşiktaş müsabakasında'' yanlışlar yapmıştır ve bunu kabullenmemektedir. Çok rahat kazanacağımız bir karşılaşmayı Uğur inadı ve hakemin eyyamcılığı kreması sayesinde kaybettik. Bizim eleştirimiz budur. Eleştiri doğruyu buldurur diyoruz biz....

Serdar63972
26.02.2013, 08:44
Programı izlemedim, ama şurdaki yorumlara bakarak yorum yazmak istiyorum;

A benim saf duygusal hemşerim. Ne de çabuk gaza geliyorsun. Ne demiş; ben kalırım başkan kalır Hayro ve Ziya kalır.

Başkana - Hayro'ya birşey diyemem de. Rıza Hoca kalır mı kalmaz mı bir analiz yapalım mı?

Daha takım küme düşmeden, daha resmi herhangi bir teklif olmadan dedikodulara kanıp Bjk - bjk diye tutturan Rıza Hoca değil miydi? ben mi yanlış anlıyorum.

Sırf bjk ile flört yaşadığı için ligin başında adam akıllı transfer yapmayan Doğa harikalarını takıma toplayan aynı Rıza hoca mıydı değil miydi?

Grosicki Sivasspor'la olmuyor büyük klübe gitmeli - Ziya Bjk'nin 10 yıllık sol bek sorununu çözer diyen Rıza Hocamıydı ben mi hayaller aleminde yaşıyorum.

Şimdi kimse bizim Sivaslı damarımızı kullanmadan tez zamanda takım içinde adaletli davranacaksa - oyunu taktiksel olarak okuyup müdahalelerde bulunacaksa (teknik direktörlüğü öğrenecekse) - takıma oyunculara yeni hedefler koyabilecekse buyursun devam etsin.

izmirliyigido
26.02.2013, 09:31
Kaç gündür yazmayayım diyorum zaten yazamıyorum da hastalarım var diye ama bugün içimdeki ses yazmaya zorluyor. Dün akşam programı bile izleyemedim sadece 5-10 dakikalık bölümde "sevgili kardeşimiz Kaan Karaguş'a ters konuşurken (sen olsan kimi çıkartırsın diye çıkışarak konuştuğu bölüm)" ile "mağlubiyetlerden sonra ençok kendisinin üzüldüğünü söylerken" izledim. Bahsettiğiniz diğer bölümleri izleyemedim.

Şimdi... Koca 2 sene birşey yapamamışsın, çıkmışsın yarım saatlik bir programda laf süslemeleriyle taraftarın gönlünü almışsın ve benim duygusal ve başarıya aç insanım bunu yemiş. Yemezler. Ben yemem. Neden? Çünkü ortada gerçekler var, somut birşey yok. Kupayı almak hedefim diyorsun. Nasıl bir taktiğin var? YOK !.. Bence yok!.. Maç içerisinde maçın gidişatına göre ikinci bir planın B-Planın yok kupayı almak için nasıl birşey düşünüyorsun hocam?

Herkes senden başarı, istikrar beklerken hiç oynamadan kazanan Kasımpaşa ve Beşiktaş'a 1-0 yeniliyorsan kupada nasıl final olacak bilemiyorum.

Her zaman söylüyorum, futbolcularımızın her biri ayrı bir yetenek olmasa ligde bu puanda da olamayız. Çünkü bir taktiğimiz, bir planımız yok ki?

Allah aşkına bir söyler misiniz hocamız ne dedi de, hepinizin yelkenleri suya indi? Nasıl bir demagoji yaptı? Kadroyu illa ki kendisi seçecek ama biraz da taraftarın, basının ve medyanın sesine kulak verecek. Bu Piech çok mu kötü Allah aşkına, bu Uğur çok çok mu iyi, Pedriel bir kurtarıcı mı? Biz bunları istiyoruz. Çok mu şey istiyoruz?

Tamam babası rahatsız, Allah'ım acil şifalar ve sıhhat versin. Hergün duacıyım. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur. Fakat takımdan kopartan, işine saygı duymayan, takıma ve renklerine saygı duymayan çizgi sergilemesine sebep olan başka sebep ne ola ki? Bunu hepimiz biliyoruz ve sezon başında demiştim ki;

- "Bu görüntüsünü değiştirmek için, Rıza hocamız daha çok çalışmalı geçen sene ki başarısının çok çok üstünde olmalı. Yoksa başarısız olursa aklı halen B......ş'ta kaldı deriz" demiştim.

Şimdi bak gördünüz mü dememe gerek var mı?

Bırakın arkadaşlar, hocamızın söylediğ her ne ise başarısızlığını örtbas etmek için, üzerinde ki yükü hafifletmek içindir. Ama lütfen konuyu tam olarak bilen birileri o cümleleri burada paylaşsın öğrenelim.

.

Salim58
26.02.2013, 09:38
Programın tamamını takip ettim Rıza hocamız birçok konuya güzel ve net cevaplar verdiği gibi bazı sorulara da -bu ne biçim soru? demesi bana biraz enteresan geldi...

Rıza hocayı programın başlarında çok gergin gördüm. Kaybedilmemesi gereken maçlar ve hakem hataları hocamızı da bir hayli yıpratmış olmalı ki hocamızda artık yeter deme noktasına gelmiş.

Uğur konusundaki yaklaşımları yine mesafeliydi. Uğur hatasını anlamış yapmamam gereken bir hareketti demiş ama yapmamam gerekle olmuyor yapmayacaksın Uğurcuğum...

Rıza hocamıza kızıyor eleştiriyorsak bu kişiliğine değil yapılan yanlışlarınadır. Hocamız her eleştiriye açığım diyor ama eleştirilere net cevap vermekten hep kaçınıyor net cevapları yokmu var transferde istediğimiz oyuncuların hiç birini alamadık Piech hiç gündemimizde yoktu mecburen aldık demeye getirmesi de ayrı bir konu.

Piech'i kupa maçında ilk 11'de oynatmayı düşünüyor bakalım nasıl bir performans sergileyecek hep beraber göreceğiz..

Grosicki ile sorun olmaması olayı tatlıya bağlaması da bana göre yapılması gerekendi sağolsun hocamız onuda yapmış zaten ..Sivassporun başına bir iş geldiğinde (küme düşmesi halinde) herkes gider memleketlerine ve başka takımlara ama üzülen ve kalanlar ise, Ben, Başkan, Hayrettin ve Ziya olur, demesi gayet güzel de bir hoca olarak değil bir Sivaslı olarak takımın başına bir iş geldiğinde bu üzüntüyü tüm Sivas ve Sivasspor sevdalıları yaşar.

Hocamız artık Sivasspora yapılan bazı hataları yüksek sesle gündeme getirmenin zamanının geldiğinin farkında, bu ve benzeri sert açıklamalar karşısında ceza alırsınız denmesi üzerine Sivasspor'un haklarını korumak için verilecek her cezaya razıyım bir yıl cezada verseler umurumda değil demesi bence geceye damgasını vurmuştur.

Rallim58
26.02.2013, 09:43
Bugün saat 10.30 da yapacağı basın toplantısı, ses getirecek diye düşünüyorum...

ccey
26.02.2013, 10:09
Tabiki rıza hocanın arkasında durmalıyız, ama artık formsuz uğur ve pedrieli de kenara alması bir süre kadroya almaması gerek kendilerine gelsinler, yeri geldiğinde rayno, m.nas ve diğerleri dışarda kalıyor, arkandayız hocam bence futbolda çok iyi

ankastre
26.02.2013, 10:29

A benim saf duygusal hemşerim. Ne de çabuk gaza geliyorsun. Ne demiş; ben kalırım başkan kalır Hayro ve Ziya kalır.

Başkana - Hayro'ya birşey diyemem de. Rıza Hoca kalır mı kalmaz mı bir analiz yapalım mı?

Daha takım küme düşmeden, daha resmi herhangi bir teklif olmadan dedikodulara kanıp Bjk - bjk diye tutturan Rıza Hoca değil miydi? ben mi yanlış anlıyorum.

Sırf bjk ile flört yaşadığı için ligin başında adam akıllı transfer yapmayan Doğa harikalarını takıma toplayan aynı Rıza hoca mıydı değil miydi?

Grosicki Sivasspor'la olmuyor büyük klübe gitmeli - Ziya Bjk'nin 10 yıllık sol bek sorununu çözer diyen Rıza Hocamıydı ben mi hayaller aleminde yaşıyorum.

Şimdi kimse bizim Sivaslı damarımızı kullanmadan tez zamanda takım içinde adaletli davranacaksa - oyunu taktiksel olarak okuyup müdahalelerde bulunacaksa (teknik direktörlüğü öğrenecekse) - takıma oyunculara yeni hedefler koyabilecekse buyursun devam etsin.

gardaş sen başkasından bahsetmemişin aynen bizim hocadan bahsetmişin :) söylediklerin hepsi doğru

yigidolar06
26.02.2013, 10:41

Kasımpaşadan 5 yıllığına teklif almış hoca ama sivası yarıyolda bırakıp gitmedim dedi.

Beşiktaştanda 2 defa teklif gelmiş istesem giderdim dedi.

Parada pulda gözüm yok demesi Rıza hocada aynı bizler gibi düşünmesi Sezon sonuna kadar KREDİSİNİ uzatmıştır

Sivasli010
26.02.2013, 10:45
Biz kumeye dusuyoruz siz daha riza hoca diyorsunuz! birak gitsin yaw...

biz besiktasli hocayi napalim.

Mete209
26.02.2013, 10:46
Takımın başına bir şey gelmesini bırak, fırsatını bulsa takımdan ilk kaçacak olan Rıza Hoca'dır!

Biz balık hafızalı değiliz! Beşiktaşla flört edip bizi boynuzladığını unutmadık!

KaanK
26.02.2013, 11:21
Dün akşam hocayı baştan sona izledim. İnanılmaz gergin ve agresif şekilde yayına devam etti.
Gelen soruların artniyetinden tutun, akıl yoksunluğuna eleştiri içeren tüm sorulara cevap vermeye bile değmez şeklinde inanılmaz sert tutumla cevap verdi.
Hocanın taraftarla arasında ciddi iletişim problemi var
Artı egosu inanılmaz yüksek ve yaptığı yanlışı kesinlinkle kabul etmiyor
Taraftar sadece maça gelsin gerisine karışmasın tek patron benim diyor

Hedefin Türkiye kupası olduğunu söyledi ve kenetlenme vakti olduğunu belirtti, beşiktaş olayından da bahsetti ve kendisinin Sivası yarıyolda bırakmayarak tekliği geri çevirdiğini ayrıca kasımpaşadan da o dönem teklif aldığını söyledi

Eğer hoca artık hedef koyduysa, kupa için artık ben de eleştiriden kendi adıma bu süreçte vazgeçiyorum

Bakalım inşallah kupayı alırız hoca da eski kredisine yeniden kavuşur ne diyelim

Ha tabi bir de çok güvendiği 67 numara yine kendisini yarı yolda bırakmazsa

alaattin 5858
26.02.2013, 11:25
rıza hoca akşamki futbol analiz proğramında seviyesiz sorular yüzünden haklı olarak sinirlendi burda nail beyinde hatası oldu halbuki bu sitede zarar veriyorsunuz konu adlı yazıyı rıza hocaya güzelce okusalardı hem rıza hocada bukadar kırılmaz mesajda yerine ulaşırdı ben o mesajı alıntı yapıp soru olarak gönderecektim fakat o yazıya emek harcayıp yazan arkadaşa saygısızlık olur diye yazmadım mini sohbet bölümünde site yönetiminden bu mesajı futbol analiz proğramına soru olarak göndermelerini rica ettim ama gönderen olmadı keşke o güzel yazıyı gönderselerdi uğur u beşiktaş maçında oynattığı için en çok eleştirenlerden biride benim.rıza hocanın uğuru hücum gücü erhandan daha iyi olduğu için tercih ettim demesi bile bana göre yanlış tercih olmasına ramen hocaya hakverdim burda asıl sıkıntı basın sözcüsü olmayıp sivas ın hakları savunulmayınca taraftar karşısında muhatap bulamayınca her sıkıntı her tepki direk rıza hocaya geliyor rıza hocanın babasının rahatsızlığından dolayı zaten bir takım sorunları var burda yönetim eğerki rıza hocanın başarılı olmasını istiyorsa acil olarak rızanın yükünü hafifletmesi bazı sorunlarla yönetimin devreye girmesi gerekir.rıza bu kadar sorunla uğraşmakta çok zorlanıyor akşam proğramda rızayı baya çökmüş gördüm ilk maçta rıza hocanın moralini yükseltmemiz gerekir rızanın akşamki açıklamalarından dolayı teşekür ederim bizleri bazı bilmediğimiz konularda baya bilgilendirdi

SIVAS58FOREVER
26.02.2013, 11:29
Programı sonuna kadar izledim, bu adam Sivas için büyük bir nimettir, altyapı dahil herşeyi ona teslim etmeliyiz.

programı izlemedim ama yorum yapmak istiyorum diyen arkadaşlar, lütfen izleyin de ondan sonra yorum yapın, bilmeden dinlemeden yalan yanlış konuşmayın.

Bu konuyu açan yigidolar06 da yerli yersiz hocayı her yerde eleştiriyordu, ancak kendisini tebrik ediyorum, erdemli bir insanmış ki hatasını kabul edip düşüncesinin değiştiğini söyleyebildi, ancak bazıları bunu söylemeyi kendilerine yediremiyorlar.

Bir Uğur ve Piech polemiğidir gidiyor, adam herşeyi açıkladı, antrenmanları izliyor musunuz, kimin ne performans da olduğunu görüyor musunuz? Formayı kim hak ederse o alır biz vermeyiz diyor. Ayrıca sene başında istesem Beşiktaş'a da giderdim Kasımpaşa'ya da giderdim ama Sivas'ı yarı yolda bırakmadım dedi, Kasımpaşa bizden çok daha fazla para önerdi, adam benim parayla işim yok diyor, ben çocukluğumun geçtiği caddelerde yürümek istiyorum diyor.

2 yıldır ortada başarı yok diyen arkadaş da izlememiş, izlese cevabını alırdı, ilk sene bizi çağırdılar bu takımı ligden düşmesin dediler biz de kabul ettik ve ligde kaldık dedi hoca. ikinci sene hedefimiz play off oynamaktı onu da başardık dedi, bu sene de hedefimiz Türkiye kupası dedi, istediğim 2 oyuncuyu alabilseydik türkiye kupasını da kesin kazanırdık dedi ama maalesef alamadık dedi ve transfer döneminde bu bizim en büyük hatamız oldu dedi.

Programı izlemeyenler yazmasın arkadaşlar, biz hep beraber kenetlenip SivasSpor'a karşı yapılan hakem hatalarına odaklanalım, yayıncı kuruluşun çifte standartına odaklanalım. Bir başka konu da şu, istenmediğim yerde ben zaten durmam dedi Rıza Hoca, tazminat vs. gibi şeyler de zaten istemem, benim parayla işim olsaydı şu an başka yerde olurdum dedi.

Lafın kısası hocaya haksızlık etmeyelim beyler, hepiniz dağılın şimdi :)

SIVAS58FOREVER
26.02.2013, 11:38
[QUOTE=alaattin 5858;838481]rıza hoca akşamki futbol analiz proğramında seviyesiz sorular yüzünden haklı olarak sinirlendi burda nail beyinde hatası oldu

Nail Bey, dün akşam müthiş başarısız bir program yönetti, açıkçası hocaya kastı var diye düşünmeye başladım, çünkü hiçbir sunucu misafir olarak davet ettiği bir konuğa bu kadar ağır ve hakaret kokan sorular sormamalı ama Nail Bey bunu yaptı, yani Rıza Hoca'nın yaptığı Sivas'a ihanettir tarzında mesajlar okudu, Beşiktaş yenebilsin diye oyun kurguladı gibi mesnetsiz soruları hiç filtre etmeden hocaya sordu, Uğur ve Piech konusunda peş peşe aynı soruyu farklı ağızlardan 5 defa sordu, hoca da hepsine sabırla cevap verdi. Nail Bey hoca hakkında hep olumsuz yorumları okudu ve olumlu mesajları es geçti, hoca da taraftarın hepsi ondan rahatsız gibi hissetmeye başladı ancak stad ağzına kadar doluyor hoca bunları görüyor, onu sevenleri ve isteyenleri görüyor.

Açık konuşmak gerekirse bu kadar ağır laflar karşısında çabuk sinirlenen ve parlayan biz Sivaslılardan bir başkası olsa programda Nail bey'e çok ağır konuşurdu ama Rıza Hoca gene de beyefendiliğini korudu.

Nail Bey bu sorular anlık geliyor o yüzden filtre edemiyorum dedi ama bu siteden sorulan bu sorular gündüz yazılmıştı ve o da bu soruları birebir okudu.

Her neyse birlik beraberlik mesajlarının yoğunlukta olması gereken bir programdamda hoca daracık bir araya sıkıştırılıp oturtulmuş ne bir çay kahve ikramı var ne de bişey, devamlı okunan mesajlarda hoca beşiktaş yalakası, sivas ı satıyor, ihanet ediyor tarzında mesajlar okundu.

Nail Bey hata yaptı ama hocayı eleştirenlerin de herşeyi net anlamasını sağladı, çünkü dün hoca bırakıp gitsin diyenler bugün bağrına basıyor.

alibababali
26.02.2013, 11:40
serdar kardesim bu ne garez yazilar yaziyorsun belkide riza hocayi taniyorsun izlemedigin program hakkinda bile bu kadar garez yazi yazabiliyorsun belkide maclari bile izlemeden yazi yaziyorsun birazda sadece maci izle ve maca yorum yaz kisitli kadroya ragmen iki kulvarda oynayan dort takimdan birisi sivasspor bunuda unutma

SIVAS58FOREVER
26.02.2013, 11:51
[QUOTE=Salim58;838465][B]Programın tamamını takip ettim Rıza hocamız birçok konuya güzel ve net cevaplar verdiği gibi bazı sorulara da -bu ne biçim soru? demesi bana biraz enteresan geldi...

Neden enteresan geliyor hemşerim, soruda ne diyor, Rıza Hoca Beşiktaş'ın işini kolaylaştırmak için kasten Uğur'u oyuna aldı diyor, soruda böyle bir cümle geçebilir mi? Bir başka soruda Rıza Hoca Sivas'a ihanet ediyor diyor, böyle soru olur mu?

Orada SivasSpor'un gidişatıyla ilgili sorular sorulur ve cevapları alınır, başka kanallarda da teknik direktörler bu tarz sorulara muhatap olur, sen git Fatih Terim'e sor o zaman dün Ordu sizi yensin diye mi falancayla oyuna başladın? Bakalım Fatih Terim ne yapacak?

Arkadaşlar orası illegal bir sorgu odası değil ve kimse Rıza Hoca'nın Sivas'a ihanetinden bahsedemez, bahseden olsa da cahilliğine verip es geçersin ama bunu canlı yayında hocaya iletemezsin.

Oyuncu seçimini eleştirirsin elbette ki, hepimiz eleştirebiliriz, ama Beşiktaş yensin diye mi değiştirdin gibi bir soru olabilir mi? Hoca bu soruya ne cevap verebilir? Hayır Beşiktaş yensin diye değil diye mi başlasın? Biz Beşiktaş ı ilk yarı kendi evinde yendik, bu maçta da yeniyorduk, hakem penaltımızı verse yenecektik.

SIVAS58FOREVER
26.02.2013, 11:55
[QUOTE=Salim58;838465][B] Hocamız her eleştiriye açığım diyor ama eleştirilere net cevap vermekten hep kaçınıyor.

Kardeş sen programı izlediğine emin misin? Hangi soruya net cevap vermedi, tüm sorulara bu kadar net cevap veren bir insanı böyle itham etmek bence büyük bir iftiradan başka bir şey değildir. Hangi hoca bu kadar hakaret kokan sorular karşısında sabırla net cevaplar vermiştir bugüne kadar? Program sonunda Nail bey bile net cevaplardan dolayı teşekkür etti, sanırım sen izlemedin programı yada konsantre olmadan izledin.

mishka
26.02.2013, 11:57
Şu anlaşılmak istenmiyor; Rıza Hoca ile problemimiz yok ve kendi adıma başarılı olmasını ve senelerce Sivas'a hizmet etmesini istiyorum.Ama duygusal konuşmaların da değiştirmediği bir gerçek Rıza Hoca'nın Sivasla ilgili uzun vadeli planı yok ve adaletli olmak gibi bir kaygısı yok.

Futbol oynayanlar bilir kimi antrenman kimi de maç futbolcusudur, eğer sonuç odaklı bir oyunsa ve bizim için maçlar, puanlar önemliyse maçta gösterilen performans, takıma sağlanan katkı forma tercihlerindeki ana etkendir. Uğur antrenmanda çok etkili olabilir ama maçta hata yaptıktan sonra o performans beni ilgilendirmez. Bunun yanında Piech de kendisine verilen yetersiz sürede bile iyi futbolcu olduğunu gösterdi. Antrenman performansları konusunda da hocanın beyanından başka değerlendirmeye esas bir veri yok.

ayna26
26.02.2013, 12:04
Lig maratonunda olan bir takım inişli çıkışlı performans gösterebilir,bu her takımda olan bir durumdur.Sivasspor şu an iki kulvarda yoluna devam ediyor.Fb ve Ts maçları sonrası konuşulanlar ile Bjk maçı sonrası konuşulanlar tezatlık göstrmekte.O halde taraftar olarak her durumda takımın menfaatlerine yarayacak yorum ve eleştirilerde bulunmak en akilane tutum olsa gerek.Rıza Hocayı eleştirirken işi menfi duruma getirmek onun şahsına yönelik ithamlarda bulunmak etik olmasa gerek.Aynı şey futbolcular için de geçerlidir.Uğura yönelik yapılan eleştiriler çok ağır.saha içinde elinde geleni yaptığına inanıyorum, talihsiz bir şekilde rakibine sert girmesi takımını 10 kişi bırakması elbette istenmeyecek durum, elbetteki bu duruma uğur da üzülmüştür.ama unutmamak gerek ki takımımız şu an bir çok süper lig takımından daha iyi futbol oynuyor, taşlar yerine oturacaktır, sabır ve sukünet içinde takıma destek çıkılması gerekir.Ben inanıyorum ki hem kupada hem de ligde bu takım iyi işler yapacak.

SIVAS58FOREVER
26.02.2013, 12:04
Şu anlaşılmak istenmiyor; Rıza Hoca ile problemimiz yok ve kendi adıma başarılı olmasını ve senelerce Sivas'a hizmet etmesini istiyorum.Ama duygusal konuşmaların da değiştirmediği bir gerçek Rıza Hoca'nın Sivasla ilgili uzun vadeli planı yok ve adaletli olmak gibi bir kaygısı yok.

Futbol oynayanlar bilir kimi antrenman kimi de maç futbolcusudur, eğer sonuç odaklı bir oyunsa ve bizim için maçlar, puanlar önemliyse maçta gösterilen performans, takıma sağlanan katkı forma tercihlerindeki ana etkendir. Uğur antrenmanda çok etkili olabilir ama maçta hata yaptıktan sonra o performans beni ilgilendirmez. Bunun yanında Piech de kendisine verilen yetersiz sürede bile iyi futbolcu olduğunu gösterdi. Antrenman performansları konusunda da hocanın beyanından başka değerlendirmeye esas bir veri yok.

Daha önce söylediğim gibi programı izlemeden yazanlar hep yanılgıya düşüyor, adam Piech i biz izlemedik yönetim aldı diyor, Piech i beşiktaş maçında oynatmam için ya Aatıf ı yada Grosicki yi oynatmamam gerekiyordu diyor yada Enaramo'yu, bu seferde neden Aatıf ı oynatmıyorsun hoca diyeceksiniz, her takım 11 kişiden kuruluyor kardeş, birini seçerken de 4 antrenör bir araya gelip öyle seçiyoruz diyor.
Ayrıca henüz takım arkadaşlarının dahi isimlerini bilemeyecek kadar yeni birisi, pas isterken hey diye sesleniyor, isimleri bile henüz tam öğrenmemişken onu oyuna alıp çocuğa yazık edemem dedi hoca, herkesin ondan beklentileri varken tam hazır olmadan oyuna alıp başarısız olmasını ve beklentilerini boşa çıkarmam doğru olmaz dedi. Ayrıca bu takıma kim faydalı olacaksa onu oynatırız diyor. Perşembe günkü Bursa maçına kadar biraz daha hazır olacak ve oynatacağız dedi adam, kimseyi gereksiz eleştirmeyelim.

SIVAS58FOREVER
26.02.2013, 12:08
Lig maratonunda olan bir takım inişli çıkışlı performans gösterebilir,bu her takımda olan bir durumdur.Sivasspor şu an iki kulvarda yoluna devam ediyor.Fb ve Ts maçları sonrası konuşulanlar ile Bjk maçı sonrası konuşulanlar tezatlık göstrmekte.O halde taraftar olarak her durumda takımın menfaatlerine yarayacak yorum ve eleştirilerde bulunmak en akilane tutum olsa gerek.Rıza Hocayı eleştirirken işi menfi duruma getirmek onun şahsına yönelik ithamlarda bulunmak etik olmasa gerek.Aynı şey futbolcular için de geçerlidir.Uğura yönelik yapılan eleştiriler çok ağır.saha içinde elinde geleni yaptığına inanıyorum, talihsiz bir şekilde rakibine sert girmesi takımını 10 kişi bırakması elbette istenmeyecek durum, elbetteki bu duruma uğur da üzülmüştür.ama unutmamak gerek ki takımımız şu an bir çok süper lig takımından daha iyi futbol oynuyor, taşlar yerine oturacaktır, sabır ve sukünet içinde takıma destek çıkılması gerekir.Ben inanıyorum ki hem kupada hem de ligde bu takım iyi işler yapacak.

Yazdıklarından dolayı teşekkür ederim, aslında taraftarlarımızın büyük bir çoğunluğu bu şekilde düşünüyor ve stadı da dolduruyor, sadece bazı Bülent hoca sevdalıları stada dahi gitmeyen insanlar hocaya her fırsatta saldırıyorlar.

mishka
26.02.2013, 12:09
Herkesin yorumlarına tek tek alıntı yapıp cevap verme ihtiyacını niye duyuyorsun. Ben yorumumu yaptım sen de yorumunu yaptın bitti. Birşeyleri dikte etmenin manası yok. Gereksiz değil tam tersi gerekli eleştiriyoruz. Birileri Sivas taraftarının hiçbir şeye tepki göstermeyen herşeye amenna diyen taraftar olmadığını görmeli.

SIVAS58FOREVER
26.02.2013, 12:11
Herkesin yorumlarına tek tek alıntı yapıp cevap verme ihtiyacını niye duyuyorsun. Ben yorumumu yaptım sen de yorumunu yaptın bitti. Birşeyleri dikte etmenin manası yok. Gereksiz değil tam tersi gerekli eleştiriyoruz. Birileri Sivas taraftarının hiçbir şeye tepki göstermeyen herşeye amenna diyen taraftar olmadığını görmeli.

Çünkü haksızlığa karşıyım, haklı bir konuda beraberce eleştirelim, ama haksız yere yapmayalım.

yigidolar06
26.02.2013, 12:13
[QUOTE=Salim58;838465][B]Programın tamamını takip ettim Rıza hocamız birçok konuya güzel ve net cevaplar verdiği gibi bazı sorulara da -bu ne biçim soru? demesi bana biraz enteresan geldi...

Neden enteresan geliyor hemşerim, soruda ne diyor, Rıza Hoca Beşiktaş'ın işini kolaylaştırmak için kasten Uğur'u oyuna aldı diyor, soruda böyle bir cümle geçebilir mi? Bir başka soruda Rıza Hoca Sivas'a ihanet ediyor diyor, böyle soru olur mu?

Orada SivasSpor'un gidişatıyla ilgili sorular sorulur ve cevapları alınır, başka kanallarda da teknik direktörler bu tarz sorulara muhatap olur, sen git Fatih Terim'e sor o zaman dün Ordu sizi yensin diye mi falancayla oyuna başladın? Bakalım Fatih Terim ne yapacak?

Arkadaşlar orası illegal bir sorgu odası değil ve kimse Rıza Hoca'nın Sivas'a ihanetinden bahsedemez, bahseden olsa da cahilliğine verip es geçersin ama bunu canlı yayında hocaya iletemezsin.

Oyuncu seçimini eleştirirsin elbette ki, hepimiz eleştirebiliriz, ama Beşiktaş yensin diye mi değiştirdin gibi bir soru olabilir mi? Hoca bu soruya ne cevap verebilir? Hayır Beşiktaş yensin diye değil diye mi başlasın? Biz Beşiktaş ı ilk yarı kendi evinde yendik, bu maçta da yeniyorduk, hakem penaltımızı verse yenecektik.
Tamam burda Rıza hocayı güzel savunuyorsun. Tüm merak edilenleri burda yazılanları konuşulanları direk Rıza hocaya sorulması sansürsuz beni aydınlattı kendi adıma. Tv kanalı ve Nail by de kendini bu konuda geliştirsin Rıza hocada kendini güzel eleştirdi yanlışlarını yüzüne karşı söyledi. Biz Sivaslıyız hatalarımızdan dersler çıkaracağız, çıkarmalıyızda

mishka
26.02.2013, 12:16
Haksız değiliz, ayrıca kime göre neye göre. o senin düşüncen insanlar da farklı düşünebilir. Ben burada farklı üyelerinde olumlu olumsuz mesajlarını okumak istiyorum. Hep aynı üyelerin kendi doğrularını dikte etme adına farklı düşünenlerin mesajlarından alıntı yapması bana doğru gelmiyor. Konunun kendi seyrinde devam etmesi için kendi adıma bu konuya mesaj yazmayacağım. Saygılar.

SIVAS58FOREVER
26.02.2013, 12:22
Haksız değiliz, ayrıca kime göre neye göre. o senin düşüncen insanlar da farklı düşünebilir. Ben burada farklı üyelerinde olumlu olumsuz mesajlarını okumak istiyorum. Hep aynı üyelerin kendi doğrularını dikte etme adına farklı düşünenlerin mesajlarından alıntı yapması bana doğru gelmiyor. Konunun kendi seyrinde devam etmesi için kendi adıma bu konuya mesaj yazmayacağım. Saygılar.

Farklı düşünceler olmalı diyorsun, ben senin gibi düşünmüyorum diye bana tahammül edemiyorsun, kendinle çelişiyorsun, sen farklı düşünebilirsin ben de farklı düşünüyorum ve burada görüşlerimizi yazıyoruz ama sırf seninle aynı düşünmüyorum diye bana kızıp ben burada yazmayacağım artık deyip, beni diktecilikle suçlaman da son derece paradoksal bir durum.

SIVAS58FOREVER
26.02.2013, 12:22
[QUOTE=SIVAS58FOREVER;838487]
Tamam burda Rıza hocayı güzel savunuyorsun. Tüm merak edilenleri burda yazılanları konuşulanları direk Rıza hocaya sorulması sansürsuz beni aydınlattı kendi adıma. Tv kanalı ve Nail by de kendini bu konuda geliştirsin Rıza hocada kendini güzel eleştirdi yanlışlarını yüzüne karşı söyledi. Biz Sivaslıyız hatalarımızdan dersler çıkaracağız, çıkarmalıyızda

Doğru, Nail Bey'in kendini geliştirmesi gerekiyor ama gene de teşekkür ediyoruz çünkü doğruların görünmesine faydası dokundu.

mishka
26.02.2013, 12:28
Yazmayacığımı söyledim ama cevap hakkı doğdu. Benim yazmana itirazım yok mesele şu; düşüncelerini açıkladın ben de bu düşüncenin yanlış olduğunu düşünüyorum ama sen yanlışsın deme ve onun da ötesine geçip her yorumdan alıntı yapıp sen yanlışsın doğru o değil doğru bu şeklinde bir tarz bana göre değil.

Kasim58
26.02.2013, 12:33

Asil benim merak ettigim sen hangi takima gidersin acaba?
Muhtemelen üzerinden hic eksik etmedigin siyah beyazli takima yardimci antrönör olarak yada alt yapi calistirirsin.
Sünkü simdilik Samet Aybaba senden daha basarili.Hocam kusura bakma bir insan yada kisilik olarak dürüslünüzden süpem yok Sivas´li olmanizdan dolayi bende oldugu gibi bircok Yigido´da ayri bir samimiyet besliyoruz sana .
Ancak iki bucuk üc yildir sivasin basindasin kackez Sivasspor´un salini boynunuza taktiniz???yada kackez Sivasspor esormani ile ciktiniz basin önüne???

Külhan
26.02.2013, 12:36
Benimde ecücük de olsa fikrim degisti ama dedigimiz gibi arkadus piech denenmeden ugurda tasfiye olmadan asla gönlüm riza hocaya eskisi kadar sevgili degil ama nede olsa hemsehrimiz milliyetcilik damarimiz da var.

yigidolar06
26.02.2013, 12:58
Asil benim merak ettigim sen hangi takima gidersin acaba?
Muhtemelen üzerinden hic eksik etmedigin siyah beyazli takima yardimci antrönör olarak yada alt yapi calistirirsin.
Sünkü simdilik Samet Aybaba senden daha basarili.Hocam kusura bakma bir insan yada kisilik olarak dürüslünüzden süpem yok Sivas´li olmanizdan dolayi bende oldugu gibi bircok Yigido´da ayri bir samimiyet besliyoruz sana .
Ancak iki bucuk üc yildir sivasin basindasin kackez Sivasspor´un salini boynunuza taktiniz???yada kackez Sivasspor esormani ile ciktiniz basin önüne???

Rıza Çalımbayın Sivasspor un formasını giydiği özel maç
oturanların soldan ikincisi
http://resimzade.com/Show.html?i=39467&token=78831 (http://resimzade.com/Show.html?i=39467&token=78831)

Salim58
26.02.2013, 13:18
Kardeş sen programı izlediğine emin misin? Hangi soruya net cevap vermedi, tüm sorulara bu kadar net cevap veren bir insanı böyle itham etmek bence büyük bir iftiradan başka bir şey değildir. Hangi hoca bu kadar hakaret kokan sorular karşısında sabırla net cevaplar vermiştir bugüne kadar? Program sonunda Nail bey bile net cevaplardan dolayı teşekkür etti, sanırım sen izlemedin programı yada konsantre olmadan izledin.

Ben programı izlediğimden eminim sen sadece programı izlemişsin ben hem programı izledim hemde sorulan soruları takip ettim, sen soruları takip etmediğin için hangi soruya net cevaplar verildi hangilerine verilmedi bilemezsin...Sütüdyo konuğu Kaan kardeşimin sorusunu bile cevaplamadı soruyu tamamlamasına müsade etmedi sen tutmuş iftiradan bahsediyorsun.

Nail bey teşekkür etmekle büyüklüğünü gösterdi, Rıza hocamız Nail beye nasıl hitap etti?
Bu taraftar Rıza hocanın iyi yönlerini takdir ettiği kadar kötü yönlerini ve yanlışlarını söylemesi bunada cevap araması gayet normaldir, taraftar işine baksın demekte tamamen anormaldir, herkes gelip geçici bu kulüp ve bu taraftar kalıcıdır..Benim veya başka bir yiğidonun kafasında oluşan yanlış bilgileri değerlendirip cevabını vermekte hocamızın işidir ama hocamız malesef bu hakkının bir kısmını kullanmış bir kısmını kullanmamıştır..

Biz yiğidolar Rıza hocamızı iyi ve kötü yönleri ile hep idare ediyor iyi yaptığı şeyleri alkışlarken yanlış yaptığı şeyleride eleştiriyor buna cevap arıyoruz..

SIVAS58FOREVER
26.02.2013, 14:18
Yazmayacığımı söyledim ama cevap hakkı doğdu. Benim yazmana itirazım yok mesele şu; düşüncelerini açıkladın ben de bu düşüncenin yanlış olduğunu düşünüyorum ama sen yanlışsın deme ve onun da ötesine geçip her yorumdan alıntı yapıp sen yanlışsın doğru o değil doğru bu şeklinde bir tarz bana göre değil.

Kardeşim cevap hakkını kendinde görüyorsun da benim de cevap hakkım olduğunu neden kabullenemiyorsun? Sen herşeye cevap yazacaksın hatta yazmayacağım dediğin halde cevap hakkın var diye yazacaksın ama ben yazmayacağım, bu hak senden başkasında yok öyle mi?

Arkadaşlar lütfen daha adil olalım ve empati kurmaya çalışalım

SIVAS58FOREVER
26.02.2013, 14:38
Ben programı izlediğimden eminim sen sadece programı izlemişsin ben hem programı izledim hemde sorulan soruları takip ettim, sen soruları takip etmediğin için hangi soruya net cevaplar verildi hangilerine verilmedi bilemezsin...Sütüdyo konuğu Kaan kardeşimin sorusunu bile cevaplamadı soruyu tamamlamasına müsade etmedi sen tutmuş iftiradan bahsediyorsun.

Nail bey teşekkür etmekle büyüklüğünü gösterdi, Rıza hocamız Nail beye nasıl hitap etti?
Bu taraftar Rıza hocanın iyi yönlerini takdir ettiği kadar kötü yönlerini ve yanlışlarını söylemesi bunada cevap araması gayet normaldir, taraftar işine baksın demekte tamamen anormaldir, herkes gelip geçici bu kulüp ve bu taraftar kalıcıdır..Benim veya başka bir yiğidonun kafasında oluşan yanlış bilgileri değerlendirip cevabını vermekte hocamızın işidir ama hocamız malesef bu hakkının bir kısmını kullanmış bir kısmını kullanmamıştır..

Biz yiğidolar Rıza hocamızı iyi ve kötü yönleri ile hep idare ediyor iyi yaptığı şeyleri alkışlarken yanlış yaptığı şeyleri de eleştiriyor buna cevap arıyoruz..

Güzel kardeşim, hoca tüm sorulara net cevap verdi, Kaan sorusunu sordu cevabını aldı, Kaan kardeşinin hocaya kalkıp da yaptığı değişiklik yerine farklı bir değişiklik yapsa nasıl olurdu tarzında bir soru yöneltmesi bile yanlış. Bu hocanın takdiridir, Grosiçkiyi çıkarmasam Aatıf ı çıkaracaktım yada Enaramo yu çıkaracaktım dedi adam. 3 değişiklik hakkı değişik varvasyonlarla kullanılabilir, bunlardan hocaya uygun olanını 4 antrenör olarak bu şekilde kararlaştırmışlar, Kaan ise öyle değil de şöyle olsaydı gibi sorunca hoca da sen söyle o zaman kimi çıkarsaydım dedi.

Nail Abin büyüklüğünü gösterdi sanıyorsun ama aslında acemiliğini gösterdi dün, aynı soruyu 5 defa peş peşe sordu, ondan sonra yazılan hakaretane soruları hiç filtre etmeden canlı yayında okudu, yok Rıza hoca sivasa ihanet ediyormuş yok beşiktaşın işini kolaylaştırmak için uğuru alıyormuş, yok sırf uğur maç başı primi alsın diye onu oyuna alıyormuş vs. Bu tip soruları Nail abin gitsin de Fatih Terim gibi bir hocaya sorsun bakalım falanca oyuncuyu prim alsın diye mi oyuna aldın diye, nasıl ağzının payını alıyor, Rıza hoca büyüklüğünü gösterdi de gene de işi alttan almaya çalıştı. Hoca kimin ne kadar prim aldığını bile bilmez, o oyununa bakar, para pul işi muhasebe departmanının işidiri teknik departmanın değil.

Dün Rıza Hoca yerinde bir başkası olsa o program o provakatif sorular nedeniyle olaylı biterdi ama hoca efendiliğini sonuna kadar korumaya gayret etti, Nail abin sorular anlık geliyor dedi sorular gündüzden sorulmuştu, sunuculuk da başarı da zaten anlık mesajları derleyip toplayıp düzgün bir program yapmaktan ileri gelir.

Bence hoca bir daha da o programa konuk olmaz, keşke Mustafa Ateş in programına konuk olsaydı daha düzenli bir program olurdu. Eski kaptan İsmail Mut ve Abdullah Yiğit ile beraber çok daha iyi bir program izleyebilirdik.

poyrazer5858
26.02.2013, 15:23
dün nail bey seyirciden gelen saçma sapan soruları hocaya sorarak hata etti.
rıza hoca bu sorulara tepki göstermekte haklıydı. maalesef taraftarımız ne takıma sahip çıkıyor, ne de hocasına..rıza hoca bu konuda kırgınlığını da kızgınlığını da belli etti.artık birlik olma zamanı. herkesin içi rahat olsun bu takım küme düşmez. eğer takım taraftardan yeterli desteği görürse, kupada final oynar, ligi de ortalarda bir yerde bitiririz.

Serdar63972
26.02.2013, 15:53
Kasımpaşadan 5 yıllığına teklif almış hoca ama sivası yarıyolda bırakıp gitmedim dedi.

Beşiktaştanda 2 defa teklif gelmiş istesem giderdim dedi.

Parada pulda gözüm yok demesi Rıza hocada aynı bizler gibi düşünmesi Sezon sonuna kadar KREDİSİNİ uzatmıştır

Kasımpaşaya gitmediğini soylemesi bile ayıp ihanet kasımpaşa kim. biz sivassporun buyuklugunu taraftarımıza ve teknık dırektorumuze anlatamadık ona yanarım... Beşiktaşa gitmedim de tek kelimeyle tartışılmayacak bir yalan... bjk ya gitmeyecek adam sozlesmesıne madde koydurmaz...

Serdar63972
26.02.2013, 15:56
Programı sonuna kadar izledim, bu adam Sivas için büyük bir nimettir, altyapı dahil herşeyi ona teslim etmeliyiz.

programı izlemedim ama yorum yapmak istiyorum diyen arkadaşlar, lütfen izleyin de ondan sonra yorum yapın, bilmeden dinlemeden yalan yanlış konuşmayın.

Bu konuyu açan yigidolar06 da yerli yersiz hocayı her yerde eleştiriyordu, ancak kendisini tebrik ediyorum, erdemli bir insanmış ki hatasını kabul edip düşüncesinin değiştiğini söyleyebildi, ancak bazıları bunu söylemeyi kendilerine yediremiyorlar.

Bir Uğur ve Piech polemiğidir gidiyor, adam herşeyi açıkladı, antrenmanları izliyor musunuz, kimin ne performans da olduğunu görüyor musunuz? Formayı kim hak ederse o alır biz vermeyiz diyor. Ayrıca sene başında istesem Beşiktaş'a da giderdim Kasımpaşa'ya da giderdim ama Sivas'ı yarı yolda bırakmadım dedi, Kasımpaşa bizden çok daha fazla para önerdi, adam benim parayla işim yok diyor, ben çocukluğumun geçtiği caddelerde yürümek istiyorum diyor.

2 yıldır ortada başarı yok diyen arkadaş da izlememiş, izlese cevabını alırdı, ilk sene bizi çağırdılar bu takımı ligden düşmesin dediler biz de kabul ettik ve ligde kaldık dedi hoca. ikinci sene hedefimiz play off oynamaktı onu da başardık dedi, bu sene de hedefimiz Türkiye kupası dedi, istediğim 2 oyuncuyu alabilseydik türkiye kupasını da kesin kazanırdık dedi ama maalesef alamadık dedi ve transfer döneminde bu bizim en büyük hatamız oldu dedi.

Programı izlemeyenler yazmasın arkadaşlar, biz hep beraber kenetlenip SivasSpor'a karşı yapılan hakem hatalarına odaklanalım, yayıncı kuruluşun çifte standartına odaklanalım. Bir başka konu da şu, istenmediğim yerde ben zaten durmam dedi Rıza Hoca, tazminat vs. gibi şeyler de zaten istemem, benim parayla işim olsaydı şu an başka yerde olurdum dedi.

Lafın kısası hocaya haksızlık etmeyelim beyler, hepiniz dağılın şimdi :)

Allahtan şehr-i Sivas ın anahtarı yok. Olsa korkuyorum onuda vereceksiniz. Hocanız da hedefleriniz de topuk seviyesinde...

Serdar63972
26.02.2013, 16:03
serdar kardesim bu ne garez yazilar yaziyorsun belkide riza hocayi taniyorsun izlemedigin program hakkinda bile bu kadar garez yazi yazabiliyorsun belkide maclari bile izlemeden yazi yaziyorsun birazda sadece maci izle ve maca yorum yaz kisitli kadroya ragmen iki kulvarda oynayan dort takimdan birisi sivasspor bunuda unutma

Kulvar mı dedin... Eger bu ligden düşme korkusu yaşayacaksak kupayı hoca Rızaya hediye edelim evinin salonunda dursun. Senın iki kulvarda oynuyoruz dediğin kulvarlardan birinde dusme hattının bır karıs ustundeyız. Elazığ deplasman - Akhisar deplasman - Kadro dar demişsin. hocan bjk ile fıngırdesecegıne zamanında transfer calısması yapacaktı. eline sağlık umit gibi uc adam daha bulacaktı.

favori58
26.02.2013, 16:15
Akşam bazen tv 58'i bazıda nail abyi seyrettim,keşke rıza hocamız tv58'e gelszeydi. Tmam nail abi iyi bir sivassporlu buna itiraz yok fakat harbiden televizyonculukta çok acemi,soruları dolandırarak soruyor,peşinedende özür diliyor.

SIVAS58FOREVER
26.02.2013, 17:04
Allahtan şehr-i Sivas ın anahtarı yok. Olsa korkuyorum onuda vereceksiniz. Hocanız da hedefleriniz de topuk seviyesinde...

Güzel hemşerim, SivasSpor'da altyapı sorunu çok büyük bir eksiklik, altyapı'dan Ziya ve Kaan dışında oyuncu çıkmadı, ancak iyi bir altyapı kurulursa uzun vadede SivasSpor'a maddi anlamda çok faydası olacaktır, sadece takımımıza değil aynı zamanda kendi topraklarımın çocuklarının önü açılacaktır, Afrikalardan Kutuplardan oyuncu almak yerine kendi memleketimizin çocuklarını alıp parayı da onlara kazandırabileceğiz.

Rıza hoca diyor ki bana altyapı konusunu tam olarak verin, herşeyiyle bu işi yapalım, başına çocukları hem kişilik olarak hem de sporculuk anlamında çok iyi yetiştirecek ekibi koyayım ve maddi durumu benim gibi kötü olan çocuklar bu sayede heyecanla çalışıp önleri açılsın ve ailelerine de katkıları olsun. SivasSpor'a sahip çıkan bir siyasi görmedim diyor hoca, sahipsiz bir takım diyor, bu adama altyapının anahtarı da verilir şehrin anahtarı da verilir.

tekdoktiri
26.02.2013, 19:14
rıza hocaya laf yok biz sıvaslı lar şapkamızı önümüze koyup bir düşün meklazım biz burdayızda irlandılar okadar çokki lobi yok taraftar baskısı yok e ne istiyoruz insaf ya hocadan akılı olmaklazım

adres58
26.02.2013, 19:53
Rıza Çalımbay Hocamız Sivaslıdır.....

Rıza Çalımbay Hocamız Sivassporludur....

Nail Bey Tv programlarında acemidir....

Nail Bey Tv programlarında PC den gelen sorularda sıkıntılıdır...

Rıza Çalımbay Hocamızın Beşiktaş maçında hataları olmuştur...

Genelde görüşler bu çerçevede dönüyor. Herkes kendi düşüncesinde haklıdır elbette. Ama sonuç olarak herkesin tek derdi Sivasspordur. Umuyorum ki bu güzel başlıktaki tartışılan bu konu Sivassporumuza başarı getirecektir. Ne Rıza Hocamız nede taraftarımız kimseye küsmesin. Bizim ve onların tek derdi Sivasspor olduğuna göre doğru yol mutlaka bulunacaktır. Şu an da Sivassporumuz küme düşmemiştir. Sakin olup kritik maçlara odaklanmalı. Tüm bireylerimizle desteğe devam etmeliyiz. Teşvik etmeli ve tüm hatalardan ders çıkarmalıyız. Yapıcı olmalı tahripkar her türlü olgu ve düşüncelerden uzak durmalıyız... Biz Sivassporluyuz ve üzerimize düşen herşeyi layığı ile yapmalıyız. İyisi ile kötüsü ile bu takımın tüm fertleri ''Biziz'' ve ''Bizimdir''

savaş2
26.02.2013, 20:15
***sadece duygusal bir ifade kullanmıştır , tabii hocamız davranışıyla, dürüstlüğü ile örnek bir hemşehrimizdir. bazı oyuncularla ilgili ve davranış durumlarını değiştirmesi gerekir. takımımızın başarısı için artık inatclılğını bir kenera bırakması gerikir biz ondan daha büyük başarılar beklemekteyiz.

lanbilal
26.02.2013, 20:24
Rıza hocam disiplinine, beyefendi kişiliğine diyecek sözümüz yok. Senin gibi birinin Sivas ellerinden çıkması da çok gurur verici birşey. Ama oyun esnasında ki inatçılık nedendir, formsuz oyuncuları oynatmak nedendir?

lanbilal
26.02.2013, 20:25
Bu arada arkadaşlar Rıza hocaya sorulan soruların bir kısmını paylaşabilir misiniz? İzleme imkanım olmadı. Şimdiden teşekkürler

holigan
26.02.2013, 20:39
Önemli olan elestiri degil , Sivasspor'umuzun yöneticilerinden , tekniy heyetine , futbolculardan taraftarimizla bütün olmasi.

Herzaman , destek verilmelidir, cok atesli olamamiz gerekiyor, insallah Allah'in izniyle 2012/203 Sezonununun Türkiye Kupasini kazaniriz ve , RIZA HOCAMIZLA tarihe geceriz.

bravo morten.bak iste simdi sivasporlu olma yolunda bir adım attin.:)

holigan
26.02.2013, 20:56
Abi hocanın canlı yayında bu sene ilk defa net bir hedef söylemesi yani hedefin türkiye kupasında final ve kupayı almak olduğunu söylemesi bile ona olan kızgınlığımı ve eleştirilerimi biraz azalttı...istikrarsız gidiyoruz 2 hafta iyi 3 hafta kötü..büyük ihtimal de ligde ilk 10'da oluruz..4 haftaya kadar az çok düşenler de netleşir..ama önemli olan ilk kez hocanın ağzından dile getirilen kupaya var gücümüzle asılmak ve yeniden avrupa arenasına çıkmak...

•o yüzden hocanın canlı yayında kupa hedefini açıkça belirtmesinden sonra en azıdan bu sezonun Rıza hocayla bitmesi ve istifa söylemlerinin rafa kaldırılması gerektiğini düşünüyorum...inşallah kupada en azından finale çıkarız ve kupayı da alırız...fakat doğruya doğru ligdeki bu istirkarsız gidişat da devam eder, fakat yeter ki kupa hedefine ulaşalım ben bu saaten sonra buna da razıyım artık...bir de hocanın canlı yayının sonunda Sivassporun başına bir iş geldiğinde; (küme düşmesi halinde) herkes gider memleketlerine ve başka takımlara ama üzülen ve kalanlar ise, Ben, Başkan Hayrettin ve Ziya olur, demesi çok damardan oldu ve bugüne kadarki birçok yanlışı da sildi götürdü..O yüzden en azından bu sezon sonuna kadar artık aşırı eleştirler ve istifa söylemlerini bırakalım derim..

dogu-bey gardasimla dünde biraz konustuk bakiyorum herkeste bir yumusama var normaldir cünki dogru olan budur,bize bizden baska dost olmaz.sözün özü orada gizli zaten bu takim düsmeyecek insallah ama eger o kötü ihtimal olursa biz kalacagiz bu takimin etrafinda bunu haftalardir bagira bagira söylüyorum,demekki ustanin agzindan duymak önemliymis.insallah bunu sivasspor.com da algilamistir ve insanlari galyana getirecek manifestolar yayinlamaz,biz bu siteyi taraftar sitesi zannediyorduk ama neredeyse yöneticileriyle sivassporu savunma durumuna düstük.kisisel olarak görüs bildirebilirler yöneticilerde bir taraftar ama yazinin altina sivasspor.com yazdinmi o benimde herkesinde görüsü olmus oluyor,böyle bir haklari yok benim adima veya burada isimlerini sayamiyacagim kadar cok gercek sivasspor sevdalilari adina.herkes dikkat etmeli bu sürecte ama en cokta site yönetiminin dikkat etmesi gerekiyor.

A.Turan Korkmaz
26.02.2013, 21:11
Rıza hocamızın katıldığı proğramdaki açıklamalarından aklıma en çok takılan, en önemli satırbaşları şunlardı:
1) ''A2'den oyuncu almayacağım,çünkü A takıma yükselmeyi değil yarışmacı olmayı istiyorlar.''
2) Kamil Grosicki'nin BJK maçında oyundan alınışına verdiği tepkiye:
''Kamil'e tepki göstermekte haklı olduğunu söyleyip ondan özür diledim,ama tepkisini gösterme şeklinin yanlış olduğunu da belirttim.'
3) Uğur'un hatasını kabul edip istemeden yaptığını söylediğini anlatıp gene oynatacağını kadroya alacağını söyledi.
4) Yönetim'in cimri davranması nedeniyle istenilen oyuncuların alınamadığını üstü kapalı da olsa anlattı. (Hamdallah,Burhan Eşer vb. )
5) Hakemlerin kötü yönetimlerinin artık alışkanlık haline geldiğini ve sıradan bir duruma dönüşüp adeta rakipten biri haline geldiklerini ifade etti. Hangi hakem çıkacak diye haklı olarak endişelendiklerini söyledi.
6) Arki'yi( kendi deyimiyle) oynatabilmesi için, ileri üçlü olan Atıf,Kamil veya Eneramo'dan birini kesmek zorunda olduğunu anlattı. Erman! demedi mesela.

Bu ve benzeri satırbaşlarının herbiri birer konu başlığı olarak forumumuzda yeralıp günlerce tartışılabilecek önemdedir. Bu söyleşi bu yanıyla oldukça ışık tutucu olmuştur. Muğlak olan bazı hususlar daha bir gün ışığına çıkmıştır. Aaa,Rıza hoca ne kadar haklıymış yaa, demesek de yeni bir durum değerlendirmesi herkes kendi içinde yapmaktadır. Sezon sonuna kadar hocamızla tartışılmadan devam edilmesini savunan ben bile,BJK maçına Uğur'la başlanıp Arki oynatılmayınca çileden çıktım. Hala aynı fikirdeyim. Arki Piech, takıma acilen monte edilmeli, Uğur da ancak kritik önemde olamayacak risksiz anlarda takımda yer bulmalıdır. Ancak,böyle olursa Rıza hoca'ya yeniden güven duyabilirim.

holigan
26.02.2013, 21:16
Rıza Çalımbayın Sivasspor un formasını giydiği özel maç
oturanların soldan ikincisi
http://resimzade.com/Show.html?i=39467&token=78831 (http://resimzade.com/Show.html?i=39467&token=78831)

riza hocanin yanindakide oturanlar 1.sira riza calimbayin kardesi nejdet calimbay,bu macta eski skorbot kulesindeydim macin skor tabelalarini degistiriyorduk. 1-2 yenilmistik yanlis hatirlamiyorsam.

holigan
26.02.2013, 21:23
özür dilerim kemal calimbay.

A.Turan Korkmaz
26.02.2013, 21:24
riza hocanin yanindakide oturanlar 1.sira riza calimbayin kardesi nejdet calimbay,bu macta eski skorbot kulesindeydim macin skor tabelalarini degistiriyorduk. 1-2 yenilmistik yanlis hatirlamiyorsam.

Düzeltme yapmak zorundayım.
1. sıradaki oturan Necdet Ergün'dür. 80'li yılların Beşiktaş takımının efsane sağ açık oyuncusudur ve Sivas'lıdır.
Üstte ayakta duranlardan ise gene hemşehrimiz eski Galatasaraylı oyuncu Erdal Keser de o maçta oynamıştı.

holigan
26.02.2013, 22:16
1. sıradaki oturan Necdet Ergün'dür. 80'li yılların Beşiktaş takımının efsane sağ açık oyuncusudur ve Sivas'lıdır.
Üstte ayakta duranlardan ise gene hemşehrimiz eski Galatasaraylı oyuncu Erdal Keser de o maçta oynamıştı.

dogrudur gardas isin rast gelsin,yukarda erdal var niyazi- ahad var asagida nejdet riza ömer ilhami ismail hatirlayabildiklerim. kemal oynadi bu macta ikinci yari ama resimde yok hatta ondan sonra sivasa transfer oldu uzunca bir zaman oynadi sivasta.

MaXiMuM
26.02.2013, 22:25
6) Arki'yi( kendi deyimiyle) oynatabilmesi için, ileri üçlü olan Atıf,Kamil veya Eneramo'dan birini kesmek zorunda olduğunu anlattı. Erman! demedi mesela.

Bu ve benzeri satırbaşlarının herbiri birer konu başlığı olarak forumumuzda yeralıp günlerce tartışılabilecek önemdedir.

Gardaş bu satır başların dan birisi, yani alıntısını yaptığım bu durumda bir yanlışlık var.

Yabancı futbolcu sayısı 6 + 2.

Dolayısıyla o maçta kadromuzda ;

Milan Borjan
Jakup Navratil
Rajnoh
Aatıf
Kamil Grosicki
Micheal Eneramo

yabancı futbolcularımız olduğundan dolayı senin dediğin gibi yapsaydı, Mustafa Denizli'nin durumuna düşerdik güzel gardaşım :)

Ferhat06
26.02.2013, 22:41

Aynen öyle.Sağaçık Necdet.Rıza hocanın kardeşi de o yıllarda Sivassporda oynadı,sağbekdi.Kemal Çalımbay 2 sezon falan oynadı hatırladığım kadar.

adres58
26.02.2013, 22:42
Gardaş bu satır başların dan birisi, yani alıntısını yaptığım bu durumda bir yanlışlık var.

Milan Borjan
Jakup Navratil
Rajnoh
Aatıf
Kamil Grosicki
Micheal Eneramo

yabancı futbolcularımız olduğundan dolayı senin dediğin gibi yapsaydı, Mustafa Denizli'nin durumuna düşerdik güzel gardaşım :)

:D
Abi Norton gibisin maşallah :D Gardaşımın açığını yakalamışsın...

Şaka bir tarafa, önceki yorumların birinde dediğim gibi, neden Ermandan vazgeçilmesin yada dinlendirilmesin... Yada Eneramo... Galiba gardaşım bunu demek istemiş olabilir...

MaXiMuM
26.02.2013, 22:45
:D
Abi Norton gibisin maşallah :D Gardaşımın açığını yakalamışsın...

Şaka bir tarafa, önceki yorumların birinde dediğim gibi, neden Ermandan vazgeçilmesin yada dinlendirilmesin... Yada Eneramo... Galiba gardaşım bunu demek istemiş olabilir...

Norton pc'yi kasıyor gurban, ben AVG kullanıyorum :D

adres58
26.02.2013, 23:18
Norton pc'yi kasıyor gurban, ben AVG kullanıyorum :D

Microsoft Security Essentials>>> Öneririm... AVG de neymiş :D

Rallim58
26.02.2013, 23:38
Bu arada arkadaşlar Rıza hocaya sorulan soruların bir kısmını paylaşabilir misiniz? İzleme imkanım olmadı. Şimdiden teşekkürler

http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?p=838568#post83 8568

A.Turan Korkmaz
26.02.2013, 23:45

Milan Borjan
Jakup Navratil
Rajnoh
Aatıf
Kamil Grosicki
Micheal Eneramo

Ben Rıza hoca'nın proğramdaki söylediklerini tekrar ettim sadece ana başlıklarıyla. Yanlışlık varsa Rıza hoca'dadır. Ben aynen onun söylediklerini aktardım. Proğramda,'Arek'i oynatmam için kimi çıkarsaydım. Ya Grosicki'yi,ya Atıf'ı,ya da Kamil'i çıkarmam lazımdı dedi. Yani bu saydığı üçünün de formda ve önemli oyuncular olduğunu ve o sırada onları oyundan çıkarmanın zor olacağını anlatmak istedi. Şimdi, burada ben hala neden benim yanlış hesap yaptığımı anlamış değilim. Elçiye zeval olmaz.

A.Turan Korkmaz
27.02.2013, 00:02
Ben Rıza hoca'nın proğramdaki söylediklerini tekrar ettim sadece ana başlıklarıyla. Yanlışlık varsa Rıza hoca'dadır. Ben aynen onun söylediklerini aktardım. Proğramda,'Arek'i oynatmam için kimi çıkarsaydım. Ya Grosicki'yi,ya Atıf'ı,ya da Kamil'i çıkarmam lazımdı dedi. Yani bu saydığı üçünün de formda ve önemli oyuncular olduğunu ve o sırada onları oyundan çıkarmanın zor olacağını anlatmak istedi. Şimdi, burada ben hala neden benim yanlış hesap yaptığımı anlamış değilim. Elçiye zeval olmaz.

6+2 kuralına göre hesap yaparsak ve gelecek maçta mesela Antalyaspor maçında Arek'e takımda yer verecek olsak, demek ki ya Rajnoch oynamayacak ya da Rıza hoca'nın dediği gibi Atıf,Kamil,Eneramo üçlüsünü bozması gerekecek.
Arek'in 90 dakikayı çıkaramayacağını herkes biliyor. Ben Arek'i birkaç oyuncunun yerine kullanabileceğimizi düşünüyorum. Mesela onu bir 'Nihat Kahveci' gibi düşünürsek, kapalı savunmaları delici araya koşular veya driplinglerle düşünebiliriz. Nihat,hem santrfor,hem her iki kanatta da görev alabiliyordu. Ama ona asıl şöhreti kazandıran belki de Real Sociedad'da Kovaçeviçle ikili forvet olarak mükemmel uyumlarıydı. Piech de inşallah bu olasılıklardan birine uygun olarak Sivassporumuza fayda sağlar.
Kendimle dalga geçmeyi severim. Bende bulduğunuz hataya gücenmedim. Hatta bir hata da ben ekleyeyim. Arki diye yazmışım,takımımızda yeni polonyalıyı Arki değil Arek diye çağırıyorlar.:D

Serdar63972
27.02.2013, 08:09
Güzel hemşerim, SivasSpor'da altyapı sorunu çok büyük bir eksiklik, altyapı'dan Ziya ve Kaan dışında oyuncu çıkmadı, ancak iyi bir altyapı kurulursa uzun vadede SivasSpor'a maddi anlamda çok faydası olacaktır, sadece takımımıza değil aynı zamanda kendi topraklarımın çocuklarının önü açılacaktır, Afrikalardan Kutuplardan oyuncu almak yerine kendi memleketimizin çocuklarını alıp parayı da onlara kazandırabileceğiz.

Rıza hoca diyor ki bana altyapı konusunu tam olarak verin, herşeyiyle bu işi yapalım, başına çocukları hem kişilik olarak hem de sporculuk anlamında çok iyi yetiştirecek ekibi koyayım ve maddi durumu benim gibi kötü olan çocuklar bu sayede heyecanla çalışıp önleri açılsın ve ailelerine de katkıları olsun. SivasSpor'a sahip çıkan bir siyasi görmedim diyor hoca, sahipsiz bir takım diyor, bu adama altyapının anahtarı da verilir şehrin anahtarı da verilir.

Rıza hoca adam tutmuş burda kendini savunduruyor ama bakıyorum bunu yiyen arkadaşlarımda ver. Verelim anahtarları tamam da. Kimse korkulu rüya görmek istemez. Biz altyapı işlerini Samet Aybabanın Bjk'da kalma ihtimaline bağlarsak yandı gülüm keten helva. Ne demek mi istedim. Samet Hoca Bjk'dan ayrılırsa senın çoook sevgili Rıza hocan bizim anahtarlarla Bjk da alır soluğu... Yapmadımı benzeri şeyler? Artı bana bırakın bu mavraları okumayı senin elinde Abdulkadir vardı değil mi? Sözleşmeli futbolcun bir inat ugruna belki bir kin ugruna adamı samsuna yolladın. Adamı nasıl yıldırmıssan acıklama yapmıs keşke samsun Sivastan bonservisimi de alsa diye. Şimdi abdulkadiri yedin sıra Pieche geldi demi? Altyapının anahtarını mı istiyon? Hazır yapılmısı var buyur oynat? Neden bir kin düsmanlık ugruna adamı yiyorsun ve Sivasspora zarar veriyorsun. Adam iki sene once ulkesınde yılın futbolcusu secılmıs. Senın derdın Sivasspora basarı kazandırmak mı. yoksa bak ben daha uzaga attırıyorum diye sidik yarısı yapıp yonetımın aldığı oyuncuyu oynatmam demek mı? Artı ligin ilk yarısındaki M. Nasa yapyıgı kin - garez düsmanca hareketler Hakan'ın transferiyle unutuldu sanmayın. M. Nas o takımda Ermandan once formayı hakeden adamdır. Canını dişine takıp oynuyordu. Ligin ilk yarısında Doğa harikanla silmeye calıstın olmadı. basına bela oldu. Şimdi hakan bir nebze unutturdu taraftara da ama sen iyi bir hoca değil iyi bir insan olsan kin ve adavet duygularıyla iş yapmazsın. O takımda forma en once m. Nas'ın hakkı. Yani daha yazılacak çok sey var ama burda kesıyorum. Bizce Sivasspor bir kan değişikliği yapmalı sizce şehrin anahtarı verilmeli. Ya biz Sivassporlu değiliz veya siz Sivasın Sivassporun adamı değil Rızanın adamısınız... Vesselam

SIVAS58FOREVER
27.02.2013, 09:45
Rıza hoca adam tutmuş burda kendini savunduruyor ama bakıyorum bunu yiyen arkadaşlarımda ver. Verelim anahtarları tamam da. Kimse korkulu rüya görmek istemez. Biz altyapı işlerini Samet Aybabanın Bjk'da kalma ihtimaline bağlarsak yandı gülüm keten helva. Ne demek mi istedim. Samet Hoca Bjk'dan ayrılırsa senın çoook sevgili Rıza hocan bizim anahtarlarla Bjk da alır soluğu... Yapmadımı benzeri şeyler? Artı bana bırakın bu mavraları okumayı senin elinde Abdulkadir vardı değil mi? Sözleşmeli futbolcun bir inat ugruna belki bir kin ugruna adamı samsuna yolladın. Adamı nasıl yıldırmıssan acıklama yapmıs keşke samsun Sivastan bonservisimi de alsa diye. Şimdi abdulkadiri yedin sıra Pieche geldi demi? Altyapının anahtarını mı istiyon? Hazır yapılmısı var buyur oynat? Neden bir kin düsmanlık ugruna adamı yiyorsun ve Sivasspora zarar veriyorsun. Adam iki sene once ulkesınde yılın futbolcusu secılmıs. Senın derdın Sivasspora basarı kazandırmak mı. yoksa bak ben daha uzaga attırıyorum diye sidik yarısı yapıp yonetımın aldığı oyuncuyu oynatmam demek mı? Artı ligin ilk yarısındaki M. Nasa yapyıgı kin - garez düsmanca hareketler Hakan'ın transferiyle unutuldu sanmayın. M. Nas o takımda Ermandan once formayı hakeden adamdır. Canını dişine takıp oynuyordu. Ligin ilk yarısında Doğa harikanla silmeye calıstın olmadı. basına bela oldu. Şimdi hakan bir nebze unutturdu taraftara da ama sen iyi bir hoca değil iyi bir insan olsan kin ve adavet duygularıyla iş yapmazsın. O takımda forma en once m. Nas'ın hakkı. Yani daha yazılacak çok sey var ama burda kesıyorum. Bizce Sivasspor bir kan değişikliği yapmalı sizce şehrin anahtarı verilmeli. Ya biz Sivassporlu değiliz veya siz Sivasın Sivassporun adamı değil Rızanın adamısınız... Vesselam

Ben sapına kadar Sivas'lıyım, ben Rıza Hoca'yı desteklemek gerektiğine inanıyorum diye Rıza Hoca beni tutmuş oluyor ve onun adamı olmuş oluyorum, buna dair bir ispat var mı? maalesef yok ama iftira atmak sana yakışır, Rıza Hoca'ya da bu şekilde iftira atıyorsun. Birisi bir başkasını destekliyorsa onun adamı oluyorsa, senin gibi onu desteklemeyenler de bir başkasının adamı oluyor o zaman, mesela Bülo'nun.

Abdülkadir dediğin adamı Drogba ile mi karıştırıyorsun bilemiyorum, ama SivasSpor daha doğrusu süper lig onun için biraz zor bir lig, çünkü süratli değil, tekniği zayıf, olumlu bir hareketini de maalesef görmedik, hoca Abdülkadir'e neden inat yapsın, hangi hoca başarısına bir başarı daha eklemek istemez? Piech ise daha yeni yeni hazır olmaya başlıyor, 2 sene önce gösterdiği başarı Sivas'a da gelir gelmez başarılı olacağı anlamına gelmiyor, bir hazırlık safhası geçirmesi gerekiyor, hoca zaten açıkladı Piech kampa katılabilse çok iyi olurdu hazır hale gelirdi dedi ve şunu ekledi iyi dinle sayın iftiracı hemşerim, Ben Piech i hazır olmadan oyuna alıp da o çocuğa yazık edemem dedi, hazır olmadan bir başarı gösteremez ve herkesin beklentileri boşa çıkar dedi. Hazır olmak önemli bir konu, nitekim geçen sene Enaramo çok gol atabiliyorken bu sene başında kampa katılmadan geldiği halde daha yeni yeni formunu yakalıyor.
Bu takıma kim faydalı olacaksa hoca onu oynatır, sen maça gitme, antrenmanlarda kim koşuyor kim yatıyor, kim geç kalıyor bilme, ondan sonra da kendince insanları karalamaya çalış, bu bir Sivas'lıya yakışmaz, inat uğruna değil takımın menfaatine uğruna hareket ediyor hoca, ancak oyun içindeki hamlelerini eleştirebiliriz, ben de eleştiriyorum ama bunu yaparken inat uğruna gibi, beşiktaş uğruna gibi saçma ve hakaretane yollarla yapmıyorum, sen de eğer gerçekten Trabzon'lu değil de Sivas'lıysan (çünkü Trabzon'a döşedikten sonra Trabzon cephesi Rıza Hoca'ya da tavır aldı) laflarını tartarak özenle seçerek yazarsan sevinirim.

cengo64
27.02.2013, 11:17
Rıza hoca çok romantik konuşmuş.Ben dinlemedim ama eger Sivas küme düşerse ben başkan Hayrettin ve Ziya üzülür demişse şimdi takım bütünlüğü bunun neresinde.Profesyonellik neresinde.Bursa maçında nasıl oynatacak öbür adamları.Kadir sin mesela,hocan böyle açıklama yapmış.Topa nasıl vuracan sonra.Çok tehlikeli bir açıklama olmuş bu.Ama futbolcular hocalarının zaman zaman dengesiz açıklamalarına alışık olduklarından umarım bu açıklamayı değerlendirmezler ve yine her zaman olduğu gibi canla başla oynarlar.Zira çoğu maçta hemen hemen futbolcular gördüğüm kadarıyla hep ellerinden geleni yapmıştır ve kaybedilen puanların bence temel sorumlusu hocanın teknik yetersizliğidir.Atıf ve Grociski oyunun yarısından çogunda bek oynatılır mı allahasınıza.Düşsek de ben kalırım demiş yani.Aman aman sezon başı giderim maddesini koyan kimdi.Takım transfer yapamadı be.Bu konuşmalar bence onu Sivasspor taraftarının ve en kötüsü de futbolcularının gözünde küçültecektir.Aman başkan tehlike çanları çalıyor ve bence Rıza'ya kendi futbolcularına karşı değıl rakip futbolculara yönelik taktik kurması gerektiğini hatırlat.

cengo64
27.02.2013, 11:22
Haa altyapıda tamamen ona teslim edilsin.

SIVAS58FOREVER
27.02.2013, 11:30
Rıza hoca çok romantik konuşmuş.Ben dinlemedim ama eger Sivas küme düşerse ben başkan Hayrettin ve Ziya üzülür demişse şimdi takım bütünlüğü bunun neresinde.Profesyonellik neresinde.Bursa maçında nasıl oynatacak öbür adamları.Kadir sin mesela,hocan böyle açıklama yapmış.Topa nasıl vuracan sonra.Çok tehlikeli bir açıklama olmuş bu.Ama futbolcular hocalarının zaman zaman dengesiz açıklamalarına alışık olduklarından umarım bu açıklamayı değerlendirmezler ve yine her zaman olduğu gibi canla başla oynarlar.Zira çoğu maçta hemen hemen futbolcular gördüğüm kadarıyla hep ellerinden geleni yapmıştır ve kaybedilen puanların bence temel sorumlusu hocanın teknik yetersizliğidir.Atıf ve Grociski oyunun yarısından çogunda bek oynatılır mı allahasınıza.Düşsek de ben kalırım demiş yani.Aman aman sezon başı giderim maddesini koyan kimdi.Takım transfer yapamadı be.Bu konuşmalar bence onu Sivasspor taraftarının ve en kötüsü de futbolcularının gözünde küçültecektir.Aman başkan tehlike çanları çalıyor ve bence Rıza'ya kendi futbolcularına karşı değıl rakip futbolculara yönelik taktik kurması gerektiğini hatırlat.

Kardeşim sen dinlemedim diyorsun ondan sonra da saçmalıyorsun yok tehlikeli açıklama olmuş yok bu konuşmalar onu küçültürmüş, alışmışsınız bilmeden konuşmaya. Lütfen önce dinle de hoca takımın bütünlüğünü ve taraftarla kaynaşması için ne kadar cümleler sarfetti, ondan sonra gel burda dinledim diye başla ve eleştirini yap. Ama dinlemediğin birşeyi eleştirmeye çalışman bence çok komik bir durum. Dinleyip de eleştirenlere birşey demiyorum, zaten dinleyip de eleştiren kimse de yok, sadece senin gibi dinlemeden konuşanlar dışında.

PETKOVİC
27.02.2013, 11:32
yok öyle bi dünya

SIVAS58FOREVER
27.02.2013, 11:37

Altyapı ona teslim edilmesin de kimse teslim edilsin? Altyapın var mı? SivasSpor'a altyapı'dan 2 oyuncu dışında kim gelmiş, ortada altyapı yok, bırakın da bu adam bu işi yapsın, kaybedecek neyin var? Bir insana düşman olabilirsin ama Sezar'ın hakkını Sezar'a vereceksin. Eminim sizler SivasSpor kazanınca bile Rıza Hoca bu takımın hocası diye sevinmiyorsunuz ve SivasSpor yenilsin diye dua ediyorsunuzdur. Rıza hoca olmasa şu an Süper ligde değildik bunu unutmayın.

yigidolar06
27.02.2013, 11:37

Eleştiri olsun, Eleştiriyede acığım dedi Rıza hoca. Teknik, Taktik yönden eleştirelim.Burda yazılanları sansursüz canlı yayında Nailbey direk okudu(bence yanlıştı,soruları özetliyebilirdi) Rıza hoca hatalarından dersler çıkaracaktır. İleriki haftalarda takıma yansıyacaktır diye umut ediyorum.Rıza hocaya bu saatten sonra güvenmek vede destekolmak zorundayız.

cengo64
27.02.2013, 11:39
'Sivas küme düşerse ben başkan Hayrettin ve Ziya üzülür'.Bu söz anladığım kadarıyla o programda söylenmiş ve ben salt bu cümle üzerine yorum yaptım.Hocanın mimikleri hakkında yorum yapmadım ki.Siz de diyebilirsiniz ki yanlış düşünüyorsun.'Çok acıklı ,çok duygulara hitap eden bir konuşma yapmış'.Kadir ,Erman gibi senelerce bu klube hizmet vermiş futbolcuların yerine koy kendini sonra da bir yorum yapsana ona buna laf atacağına.

SIVAS58FOREVER
27.02.2013, 11:41
'Sivas küme düşerse ben başkan Hayrettin ve Ziya üzülür'.Bu söz anladığım kadarıyla o programda söylenmiş ve ben salt bu cümle üzerine yorum yaptım.Hocanın mimikleri hakkında yorum yapmadım ki.Siz de diyebilirsiniz ki yanlış düşünüyorsun.'Çok acıklı ,çok duygulara hitap eden bir konuşma yapmış'.Kadir ,Erman gibi senelerce bu klube hizmet vermiş futbolcuların yerine koy kendini sonra da bir yorum yapsana ona buna laf atacağına.

Dinlemediğin halde hala inat ediyorsun, çopk acıklı bir konuşma filan yapmadı hoca, bunu kim çıkarıyor, bi zahmet internetten ara bul da ondan sonra kim duygusal konuşmuş kim acıklı konuşmuş ondan sonra konuş, Kadir hakkında Erman hakkında ne kadar övgüler yaptığını bir dinle de ondan sonra uydur uydur yaz

Serdar63972
27.02.2013, 11:42
Ben sapına kadar Sivas'lıyım, ben Rıza Hoca'yı desteklemek gerektiğine inanıyorum diye Rıza Hoca beni tutmuş oluyor ve onun adamı olmuş oluyorum, buna dair bir ispat var mı? maalesef yok ama iftira atmak sana yakışır, Rıza Hoca'ya da bu şekilde iftira atıyorsun. Birisi bir başkasını destekliyorsa onun adamı oluyorsa, senin gibi onu desteklemeyenler de bir başkasının adamı oluyor o zaman, mesela Bülo'nun.

Abdülkadir dediğin adamı Drogba ile mi karıştırıyorsun bilemiyorum, ama SivasSpor daha doğrusu süper lig onun için biraz zor bir lig, çünkü süratli değil, tekniği zayıf, olumlu bir hareketini de maalesef görmedik, hoca Abdülkadir'e neden inat yapsın, hangi hoca başarısına bir başarı daha eklemek istemez? Piech ise daha yeni yeni hazır olmaya başlıyor, 2 sene önce gösterdiği başarı Sivas'a da gelir gelmez başarılı olacağı anlamına gelmiyor, bir hazırlık safhası geçirmesi gerekiyor, hoca zaten açıkladı Piech kampa katılabilse çok iyi olurdu hazır hale gelirdi dedi ve şunu ekledi iyi dinle sayın iftiracı hemşerim, Ben Piech i hazır olmadan oyuna alıp da o çocuğa yazık edemem dedi, hazır olmadan bir başarı gösteremez ve herkesin beklentileri boşa çıkar dedi. Hazır olmak önemli bir konu, nitekim geçen sene Enaramo çok gol atabiliyorken bu sene başında kampa katılmadan geldiği halde daha yeni yeni formunu yakalıyor.
Bu takıma kim faydalı olacaksa hoca onu oynatır, sen maça gitme, antrenmanlarda kim koşuyor kim yatıyor, kim geç kalıyor bilme, ondan sonra da kendince insanları karalamaya çalış, bu bir Sivas'lıya yakışmaz, inat uğruna değil takımın menfaatine uğruna hareket ediyor hoca, ancak oyun içindeki hamlelerini eleştirebiliriz, ben de eleştiriyorum ama bunu yaparken inat uğruna gibi, beşiktaş uğruna gibi saçma ve hakaretane yollarla yapmıyorum, sen de eğer gerçekten Trabzon'lu değil de Sivas'lıysan (çünkü Trabzon'a döşedikten sonra Trabzon cephesi Rıza Hoca'ya da tavır aldı) laflarını tartarak özenle seçerek yazarsan sevinirim.

Sondan başlayayım, bir defa Trabzonspora Rıza hocan döşemedi... Sivasspor döşedi bu biiiirrr... İkincisi kimin ne kadar Sivassporlu olduğu, kimin ne kadar rızacı olduğu ve kimin ne kadar bülocu olduğu yazdığı mesajlardan anlaşılır. Mesajlarından anlaşılan sen ve senin gibi küçük bir zümre Rıza hocacı, çünkü rıza hoca'ya kim biri gözünün üstünde kaşı var dese sen zıplıyorsun. Hepimizin eleştirme hakkı var. Hele ki yanlış yapıldığından adımız gibi eminsek. Senin hocan değilmi antreman canavarı Doğa'yı Sivastan kovdurana kadar zoretti. sonunda da becerdi. Faturayı taraftara çıkardı. Hocanın Piech hazır değil zırvalamalarına da karınımız tok. O zaman hazır olmayan adamı oyuna almayacak ve maç sonunda da açıklama yapmayacak ''benim oyuna aldığım adam skoru değiştirecek '' diye. Neyse bundan sonra muhatabım değilsin. Ben Rıza Hocayı eleştriyorum. Sonuna kadar da eleştireceğim. Ne zaman ki forma adaleti - disiplin sağlanır. Heee birde şu bjk meselesi var. hakaret değil yazdıklarım. ben sözleşmeme madde koydurmadım Bjk ya isterse gider diye. Onun aklının ne kadar Sivas ta ne kadar bjk de olduğu bu maddesınden anlaşılır. Aklı başka yerde olan adamda takımı şuan ki halınden bır gram yukarı çıkaramaz. nasıl ki benım Rıza hocayı eleştirme hakkım var sende benım yazılarımı eleştirebilirsin. Fakat kendı fikrini soyle. Rıza hocanın adamı avukatı falanı fılanı degılsen avukatlıgına soyunma. ben fıkrımı yazıyorum dıyorum kı hocanın aklı sene basında istanbul dılberındeydı adam akıllı transferle bıle ılgılenmedı sende bana dekı boyle yazmıssın ama bak su adamı rıza hoca bu donemde aldı çok da faydalı oldu....

Serdar63972
27.02.2013, 11:45
Altyapı ona teslim edilmesin de kimse teslim edilsin? Altyapın var mı? SivasSpor'a altyapı'dan 2 oyuncu dışında kim gelmiş, ortada altyapı yok, bırakın da bu adam bu işi yapsın, kaybedecek neyin var? Bir insana düşman olabilirsin ama Sezar'ın hakkını Sezar'a vereceksin. Eminim sizler SivasSpor kazanınca bile Rıza Hoca bu takımın hocası diye sevinmiyorsunuz ve SivasSpor yenilsin diye dua ediyorsunuzdur. Rıza hoca olmasa şu an Süper ligde değildik bunu unutmayın.

Rıza hoca babasının hayrına orda oturmuyor. geldiği sene takımı kurtardı ama bunun kredısını daha ne kadar sure kullanacak. Düşürene kadar hakkı mı var bu adamın?

SIVAS58FOREVER
27.02.2013, 12:09
Sondan başlayayım, bir defa Trabzonspora Rıza hocan döşemedi... Sivasspor döşedi bu biiiirrr... İkincisi kimin ne kadar Sivassporlu olduğu, kimin ne kadar rızacı olduğu ve kimin ne kadar bülocu olduğu yazdığı mesajlardan anlaşılır. Mesajlarından anlaşılan sen ve senin gibi küçük bir zümre Rıza hocacı, çünkü rıza hoca'ya kim biri gözünün üstünde kaşı var dese sen zıplıyorsun. Hepimizin eleştirme hakkı var. Hele ki yanlış yapıldığından adımız gibi eminsek. Senin hocan değilmi antreman canavarı Doğa'yı Sivastan kovdurana kadar zoretti. sonunda da becerdi. Faturayı taraftara çıkardı. Hocanın Piech hazır değil zırvalamalarına da karınımız tok. O zaman hazır olmayan adamı oyuna almayacak ve maç sonunda da açıklama yapmayacak ''benim oyuna aldığım adam skoru değiştirecek '' diye. Neyse bundan sonra muhatabım değilsin. Ben Rıza Hocayı eleştriyorum. Sonuna kadar da eleştireceğim. Ne zaman ki forma adaleti - disiplin sağlanır. Heee birde şu bjk meselesi var. hakaret değil yazdıklarım. ben sözleşmeme madde koydurmadım Bjk ya isterse gider diye. Onun aklının ne kadar Sivas ta ne kadar bjk de olduğu bu maddesınden anlaşılır. Aklı başka yerde olan adamda takımı şuan ki halınden bır gram yukarı çıkaramaz. nasıl ki benım Rıza hocayı eleştirme hakkım var sende benım yazılarımı eleştirebilirsin. Fakat kendı fikrini soyle. Rıza hocanın adamı avukatı falanı fılanı degılsen avukatlıgına soyunma. ben fıkrımı yazıyorum dıyorum kı hocanın aklı sene basında istanbul dılberındeydı adam akıllı transferle bıle ılgılenmedı sende bana dekı boyle yazmıssın ama bak su adamı rıza hoca bu donemde aldı çok da faydalı oldu....

Hala utanmadan iftira atabiliyorsun, hocanın sözleşmesinde BJK isterse gider diye bir madde yok, bunu senin gibi vicdanı olmayanlar uydurdu, bunu Rıza Hoca açıkladı, ona inanmıyorsun o zaman başkan da açıkladı hatta Erdal Bey de açıkladı böyle bir madde yok diye ama siz insan karalamak adına iftira atıyorsunuz, hayır iftira değil diyorsan o zaman sözleşmeyi yayınla ve ispatla, herkes iddiasını ispatla mükelleftir.

Gelelim Rıza Hocanın avukatlığı meselesine, ben uzun zamandır bu siteye giremiyordum sen ve senin gibiler meydanı boş bulup iftiralar atmışsınız, ben şimdi bu haksızlığa dur diyorum ve bu da seni ve senin gibileri çok rahatsız etti anlaşılan, ben istediğim gibi eleştiririm, ne olacaktı sen suçsuz birine bir suç uydurup karalayacaktın biz de susacaktık öyle mi? Doğa'yı Sivas'tan hoca kovdurdu diyorsun ki çok saçma, ancak bu saçma mantığın bile çelişiyor, çünkü Piech i de hazır olmadan oynatıp onu da mı kovdursun senin mantığınla? Adam açıkça söyledi, Piech hazır olmaya başlıyor ve muhtemelen Perşembe günkü Bursa maçına kadar hazır olacak ve oynayacak, formayı hakeden alır kimse forma vermez, oyuncu formayı kendi alır.

TrabzonSpor'a bile Rıza hoca döşemedi diyorsun, Rıza Hoca bu takımın başında ve taktiği ile tekniği ile TrabzonSpor'a boru gibi döşedi bu her ne kadar senin zoruna gitse gerçek bu

cengo64
27.02.2013, 12:14
Alıntı:
cengo64 Nickli Üyeden Alıntı

Tamam biz de diyoruz ki zaten Sivas'lıysa alsın jokey klubünü gerçek bir altyapıya dönüstürsün.Ne duruyor 3 senedir.Takımı da çok güvendiğini belirttiği Hayrettin e hatta başına en kaliteli bir Alman hocayı koyarak bırakalım.Yine de yalnış birşey olursa ona danışalım.Haa bi de şu var ki Rıza beyin takım 2. liğde iken Sivasspora hep yardım yapmaya çalıştığını da bilenlerdeniz.Duruma baktığımızda diyoruz ki Rıza beyin burnu düşsün, Sivassporumuz düşeceğine.

SIVAS58FOREVER
27.02.2013, 12:16
Rıza hoca babasının hayrına orda oturmuyor. geldiği sene takımı kurtardı ama bunun kredısını daha ne kadar sure kullanacak. Düşürene kadar hakkı mı var bu adamın?

Bu takım düşmez, sen bir hesaplama yapsana, hakem hataları olmasa şu an Sivas ilk dört takımın içindeydi, buna da yalan deyin, Sivas hakem hataları yüzünden maç kaybetmedi deyin de ne kadar Sivas'lısınız göreyim

SIVAS58FOREVER
27.02.2013, 12:19
Alıntı:
cengo64 Nickli Üyeden Alıntı

Tamam biz de diyoruz ki zaten Sivas'lıysa alsın jokey klubünü gerçek bir altyapıya dönüstürsün.Ne duruyor 3 senedir.Takımı da çok güvendiğini belirttiği Hayrettin e hatta başına en kaliteli bir Alman hocayı koyarak bırakalım.Yine de yalnış birşey olursa ona danışalım.Haa bi de şu var ki Rıza beyin takım 2. liğde iken Sivasspora hep yardım yapmaya çalıştığını da bilenlerdeniz.Duruma baktığımızda diyoruz ki Rıza beyin burnu düşsün, Sivassporumuz düşeceğine.

Güzel kardeşim Rıza Hoca bunu canlı yayında açıkladı, ben altyapıyı alırsam herşeyiyle tam olarak alırım, başına da tecrübeli ekibimi getiririm dedi, ama bugüne kadar bu ortam sağlanmamış, yani hoca diyorki altyapıyı tamamen sıfırdan inşa edicem ona göre yetki istiyor, inanıyorum ki bu yetki ona verilecek ve uzun vadede kazan Sivas ve SivasSpor olacak.

Serdar63972
27.02.2013, 13:05
Avukat efendi haddini aşan bir uslubun var. Burda senin seviyene inmmiyorum ve sana susarak cevap veriyorum. bu arada mesajlarımı oku. Doğayı ben kovdurdum.

SIVAS58FOREVER
27.02.2013, 13:27
Avukat efendi haddini aşan bir uslubun var. Burda senin seviyene inmmiyorum ve sana susarak cevap veriyorum. bu arada mesajlarımı oku. Doğayı ben kovdurdum.

Sen kimsin ki kimi kovduracaksın, sen git iftira listene yeni iftiralar eklemeye devam et

Serdar63972
27.02.2013, 14:27
Rıza hocan bile topu taraftara attı Doğanın gitmesi konusunda. Avukatlığını yaptığın adamın sözlerine bile hakim değilsin. Birde kullandığın sıfatı bir defa daha kullanırsan seviyene inmek durumunda kalacağım. Birbirimizi kırmayalım.

SIVAS58FOREVER
27.02.2013, 14:46
Rıza hocan bile topu taraftara attı Doğanın gitmesi konusunda. Avukatlığını yaptığın adamın sözlerine bile hakim değilsin. Birde kullandığın sıfatı bir defa daha kullanırsan seviyene inmek durumunda kalacağım. Birbirimizi kırmayalım.

Kimin seviyeli kimin seviyesiz olduğu belli oluyor, kerkes okuyor bunları ve merak etme herşeyi anlıyorlar, kim mesnetsiz iddialarla birilerini karalamaya çalışıyor kim birlik beraberlik mesajlarıyla SivasSpor'a faydalı olmaya çalışıyor herşey belli oluyor. Doğa'ya küfür edildi, adam da çekti gitti, sana küfür edilse sen ne yapardın? Sindirip devam ederdim diyorsan o ayrı, profesyonel bir futbolcu gibi kulaklarını da tıkayabilirdi ama bu Doğa'nın tercihiydi, giden gider kalan sağlar bizimdir. Sen bana avukat diye hitap etmeye devam ettiğin sürece bana sana nasıl hitap etmem gerektiği konusunda uyarıda bulunamazsın, sen önce kendine bak, ondan sonra başkalarına konuş

Serdar63972
27.02.2013, 14:53
Doğa'ya küfür edilmeden 1 hafta önce Akhisar maçının 35.inci dakikasında dışarı diye ben ve yanımdaki üç beş genç üniversiteli arkadaş bağırdık. Hocan 45 de oyundan aldı. Sonraki hafta küfür edildi. Doğa oynamayacağım dedi ve gitti. Doğa'yı eski öğrencisi diye alıp Sivas'a getiren kim senin hocan. Doğanın gitmesinin Sivasa maliyeti 1 milyon diyen kim senin yöneticin. Şimdi soruyorum sana, Doğa'ya yarım sene için 1 milyon veriyorsun sonra nasıl bir anlaşma sözleşmeyse bu adam oynamayacağım ben diyor elini kolunu sallaya sallaya üç kuruş faydası olmadan çıkıyor gidiyor. Madem bu kadar kıymetli adam aldınız 1 milyon verdiniz satsaydınız ya. Doğa'ya sadece senin hocan para verdirip aldırır. gençlerde 3 senelik sözleşme yapar. maç başı para verir bir yere gitmek istiyorum dediğinde de getir bu parayı git der. sivasspor kimsenin çiftliği değildir.

yigidolar06
27.02.2013, 15:04

Konuyu açtık olayı tatlıya bağlıyamadık, Serdar63972 arkadaşım haklısın ama kırıcı vede acımasızsın. SİVAS58FOREVER her yazılanı eleştirmeyin, Eleştiri olacakki başarı gelsin. Hepimiz aynı geminin içindeyiz kırıcı olmayalım YİĞİDOLAR ımızI bırakında kendileri karar versin, kendi bildiğiniz doğruları dikta etmeyiniz. Son sözüm şuki şimdi birlik beraberlik zamanı.

SIVAS58FOREVER
27.02.2013, 15:05
Doğa'ya küfür edilmeden 1 hafta önce Akhisar maçının 35.inci dakikasında dışarı diye ben ve yanımdaki üç beş genç üniversiteli arkadaş bağırdık. Hocan 45 de oyundan aldı. Sonraki hafta küfür edildi. Doğa oynamayacağım dedi ve gitti. Doğa'yı eski öğrencisi diye alıp Sivas'a getiren kim senin hocan. Doğanın gitmesinin Sivasa maliyeti 1 milyon diyen kim senin yöneticin. Şimdi soruyorum sana, Doğa'ya yarım sene için 1 milyon veriyorsun sonra nasıl bir anlaşma sözleşmeyse bu adam oynamayacağım ben diyor elini kolunu sallaya sallaya üç kuruş faydası olmadan çıkıyor gidiyor. Madem bu kadar kıymetli adam aldınız 1 milyon verdiniz satsaydınız ya. Doğa'ya sadece senin hocan para verdirip aldırır. gençlerde 3 senelik sözleşme yapar. maç başı para verir bir yere gitmek istiyorum dediğinde de getir bu parayı git der. sivasspor kimsenin çiftliği değildir.

Sen sadece futboldan futbol sektöründen de anlamıyorsun, teknik direktörler oyuncularla sözleşme yapmaz, sözleşmeyi yönetim yapar, teknik departman teknik işlerle uğraşır, kimin kaç para alacağına, kimin hangi takıma satılacağına yönetim karar verir. Doğa'nın gitmesinde Rıza Hoca'nın hiçbir suçu yoktur ama sen insanları karalama adına elini vicdanına koymadan konuşuyorsun yada bunları analiz edemeyecek kadar bilgisiz ve çabuk gaza gelen birisisin. Elma ile Armut toplanmaz, Doğa'nın sözleşmesi konusunu maçan yiyiyorsa Mecnun başkana soracaksın bu tarz bir üslupla, istasyon caddesinde mutlaka denk gelirsin başkana, git bu üslupla ona da sor bakalım seni adam yerine koyup cevap veriyorlar mı? Herşeyden önce vicdansızca saldırmayacaksın, Doğa olayını hocaya mal etmek maalesef çok büyük bir karalama kampanyasının uşaklığını yapmaktır.

SIVAS58FOREVER
27.02.2013, 15:08
Konuyu açtık olayı tatlıya bağlıyamadık, Serdar63972 arkadaşım haklısın ama kırıcı vede acımasızsın. SİVAS58FOREVER her yazılanı eleştirmeyin, Eleştiri olacakki başarı gelsin. Hepimiz aynı geminin içindeyiz kırıcı olmayalım YİĞİDOLAR ımızI bırakında kendileri karar versin, kendi bildiğiniz doğruları dikta etmeyiniz. Son sözüm şuki şimdi birlik beraberlik zamanı.

Hemşerim doğru söylüyorsun, ben normal eleştirilere okuduğunuz üzere ses çıkarmıyorum, örnek olarak oyun içi taktik hamlelerin eleştirilmesine veya buna benzer normal eleştirilere ses çıkarmıyorum, ama burada cevap verme hakkı olmayan birisi hakkında yalan yanlış bilgilerle saldırmanın da adilane olmadığını düşünüyorum ve bu haksız saldırı karşısında bunu yapanlara aslında doğruyu anlatmaya çalışıyorum, çünkü Serdar63972 hocanın sözleşmesine madde koyduğunu yalanından tutun da Doğa'nın sözleşmesini sanki hoca yapıyormuş gibi farklı ve mantık dışı beyanlarla farkında yada farkında olmayarak SivasSpor'un birlik ve beraberlik seslerinin yükseldiği bu günlerde zarar veriyor.

Serdar63972
27.02.2013, 16:04
Sen sadece futboldan futbol sektöründen de anlamıyorsun, teknik direktörler oyuncularla sözleşme yapmaz, sözleşmeyi yönetim yapar, teknik departman teknik işlerle uğraşır, kimin kaç para alacağına, kimin hangi takıma satılacağına yönetim karar verir. Doğa'nın gitmesinde Rıza Hoca'nın hiçbir suçu yoktur ama sen insanları karalama adına elini vicdanına koymadan konuşuyorsun yada bunları analiz edemeyecek kadar bilgisiz ve çabuk gaza gelen birisisin. Elma ile Armut toplanmaz, Doğa'nın sözleşmesi konusunu maçan yiyiyorsa Mecnun başkana soracaksın bu tarz bir üslupla, istasyon caddesinde mutlaka denk gelirsin başkana, git bu üslupla ona da sor bakalım seni adam yerine koyup cevap veriyorlar mı? Herşeyden önce vicdansızca saldırmayacaksın, Doğa olayını hocaya mal etmek maalesef çok büyük bir karalama kampanyasının uşaklığını yapmaktır.

Uşak senin ...... demiyorum susuyorum...

Serdar63972
27.02.2013, 16:15
Avazım çıktığı kadar da bağıracağım. Zoruna giden varsa insan gibi cevap yazar.

* Doğa dediğiniz adamı başımıza kim sardı... Utanmadan birde 10 hafta kötü performansına rağmen kim formayı hakeden adamların yerine oynattı. Taraftar tepkisini koymasa daha ne kadar bu adama sabredecektik.

* Futbolu dünyanın en zor denklemi sanan ezikler, hoca takımı antremanda görüyor diyen Rızacılar... Erhan'ın oynadığı son iki maçta hiçde sırıtmamasına rağmen Bjk maçında keserek yerine Uğur faciasını oyuna süren zihniyetin hiç mi suçu yoktur da hep eleştirenler suçlu olur.

* Topu önüne alıp sürüşünden kalitesi belli olan, her hafta ben hazırım mesajları gönderen Piech'ide Abdulkadir gibi harcayabileceğinizi mi zannediyorsunuz.

* Bu konuyu açan kim bilmiyorum ama Rızaya sahip çıkacağına SİVASSPORA SAHİP ÇIKALIM de.

* Bu sitede Rızacılar olduğu sürece SİVASSPORLULAR'ı karşılarında bulacaklar.

* Taraftarı ezmeye çalışan bir teknik direktöre sahip çıkan taraftar grubu sadece bizde var herhalde... Kendilerini tebrik ediyorum...

SIVAS58FOREVER
27.02.2013, 17:06
Avazım çıktığı kadar da bağıracağım. Zoruna giden varsa insan gibi cevap yazar.

* Doğa dediğiniz adamı başımıza kim sardı... Utanmadan birde 10 hafta kötü performansına rağmen kim formayı hakeden adamların yerine oynattı. Taraftar tepkisini koymasa daha ne kadar bu adama sabredecektik.

* Futbolu dünyanın en zor denklemi sanan ezikler, hoca takımı antremanda görüyor diyen Rızacılar... Erhan'ın oynadığı son iki maçta hiçde sırıtmamasına rağmen Bjk maçında keserek yerine Uğur faciasını oyuna süren zihniyetin hiç mi suçu yoktur da hep eleştirenler suçlu olur.

* Topu önüne alıp sürüşünden kalitesi belli olan, her hafta ben hazırım mesajları gönderen Piech'ide Abdulkadir gibi harcayabileceğinizi mi zannediyorsunuz.

* Bu konuyu açan kim bilmiyorum ama Rızaya sahip çıkacağına SİVASSPORA SAHİP ÇIKALIM de.

* Bu sitede Rızacılar olduğu sürece SİVASSPORLULAR'ı karşılarında bulacaklar.

* Taraftarı ezmeye çalışan bir teknik direktöre sahip çıkan taraftar grubu sadece bizde var herhalde... Kendilerini tebrik ediyorum...

Sen git Bülo abin gelsin, sen % 1'lik bir bölüme hitap ediyorsun geriye kalan % 99 Rıza Hocayı beğeniyor ve SivasSpor'un başarısı için onunla omuz omuza yürüyor, bu senin çok zoruna da gitse böyle ve böyle olmaya da devam edecek. Aldülkadir dediğin adamı Drogba ile karıştırıyorsun sanırım, Piech konusunda hoca onun kampa katılmadığını ve hazır hale getirmeye çalıştıklarını Perşembe gününe kadar hazır olacağını ve Bırsa maçında oynayacağını söyledi, bunu sen nerenle dinledin de anlayamadın?

adres58
27.02.2013, 19:52
Yöneticinin Notu

Kırıcı ve kişilik haklarına saygı çerçevesinde tartışmalarımıza devam edelim. Aksi halde konu kapatılacaktır.
Bilgilerinize