Orijinalini görmek için tıklayınız : Üyemiz akifesk'i kaybettik !...
izmirliyigido 18.03.2013, 12:33 akifesk
http://resimzade.com/Show.html?i=39694&token=7715 (http://resimzade.com/Show.html?i=39694&token=7715)http://resimzade.com/Show.html?i=39701&token=6452
Mesaj Adeti: 1.355
Son Aktivitesi: 20.02.2013 15:24
Adınız Soyadınız: akif yazıcı
Sitemiz üyelerinden, akifesk isimli Akif Yazıcı kardeşimizi kaybettiğimizi bugün sabah acı içerisinde öğrendik. Kimsenin yarasını deşmek değil ama biz burada acısıyla, tatlısıyla bir aile ortamı gibi olduk. Kardeş olduk. Birimizin sevinci, acısı hepimizindir. Allah gecinden versin bu tür haberleri paylaşırsak sevenlerinin de haberi olur.
Paylaşımlarımız sevinçte ve acıda da olmalı ki, biz SİVAS ailesi olarak birbirimize kenetlenelim.
Acımızı paylaşmak ve duymayanlara duyurmak vazifesiyle kardeşimiz Akif'e Allah'tan rahmet, sevdiklerine ve ailesine sabir ve sağlık diliyoruz. Allah gani gani rahmet eylesin !...
.
favori58 18.03.2013, 12:35 Aman Allah'ım. Ne acı bir haber. Mekanı cennet olsun
tykinik58 18.03.2013, 12:37 Akif kardeşime ALLAH'tan rahmet, acılı ve kederli ailesine başsağlığı, metanet ve sabır diliyorum.
Rabbim mekanını cennet eylesin,Ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun.
DOGU_BEY 18.03.2013, 12:39 Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin..ölüm sebebi ne acaba, kaza falan mı::confused:
siteye girdiğimde hep iyi haberler görmeyi umuyorum ama olmuyordu. şmdi yine aynısı oldu.
zaman zaman görüşleri kimseye uymasa da çoğu kişi görüşlerine kızsada o hep doğru bildiğini söyliyordu. diyecek tek şey Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar diliyorum.
58_Buğra_98 18.03.2013, 12:42 ALLAH rahmet eylesin. Ailesinin başı sağolsun.
Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin..ölüm sebebi ne acaba, kaza falan mı::confused:
1986 Sivas doğumlu..
2.5 yıldır kanser ile mücadele ediyordu.
Sitede gergin tavrı da hastalığın verdiği bir psikolojiydi..
......................
DOGU_BEY 18.03.2013, 12:46 Rabbim bu hastalığı ve genç ölümünü kimseye vermesin...tekrardan Allah rahmet eylesin, ailesine sabırlar versin...Burda zaman zaman birbirimizi ne de gereksiz yerlere yiyormuşuz meğer...hiç değmeyecek şeyler...:confused:
babapiton 18.03.2013, 12:47 Belki sitede onla en çok tartışan bendim ama ne kadar üzüldüğümü anlatamam onu kızdırmayı severdim umarım mekanı cennet olur...
İddaya girmiştik sezon sonu sivasspor'un düşüp düşmeyeceği konusunda ama göremeden gitti :mad:
buraks58 18.03.2013, 12:47 allah rahmet etsin, mekani cennet olsun insallah cumle olmuslerimizle beraber. rabbim ailesine ve yakinlarina sabirlar versin.
ayrica bu duyarli yaklasimi gosteren sitemize ve uyelerine tesekkurler.
B.DUMANLI 18.03.2013, 12:49 Cok üzücü bir haber.Bu dünyada her insanoglu geldigi gibi gidecektir.Ölüm yasa bakmaz,bu yüzden bu site icerisinde tartismalar öyle boyutlara ulasiyorki ,hayatda sadece kalp kirmakla kaliyorsun.Bu dünyada kalici tek sey yaptinliklarinla ve insanliginla anilirsin.Herkesin bir gün ölecegini aklindan cikarmamasi gerektigine inananlardanim...Insanlarin temel ilkesi hosgörü olmali ve insanlar birbirlerine öyle yaklasmalidir.
Vefat eden arkadasimiza günahiyla ve sevabiyla Allah´dan rahmet dilerken,yakinlarina bassagligi diliyorum.Cok aci bir olay.Tüm Sivasspor.com ailesinin basi sag olsun.
babapiton 18.03.2013, 12:55 Bunu saygısızlık olarak görmeyin sadece şuan bu resmi açtım ben bir tebessüm oldu yüzümde hepimizin gideceği yer orası bunu her gün her an hatırlamalıyız...işte 1.5 ay önce konuşuyodu bizle iddaa ya girdik bugün yok herkesin bunu hatırlaması adına resmi paylaşıyorum...
http://resimzade.com/Show.html?i=39696&token=36226
58MUAMMER58 18.03.2013, 13:01 :confused:çok üzücü bir haber ALLAH rahmet eylesin hernekadar yorumlarına düşüncelerine katılmasamda hiçbir zamanda kalbini kırcak bişey demedim tek tesellim bu eğer üzmüş olsaydım acısı daha büyük olurdu ailesine sabırlar diliyorum:confused:
yiğido58sinan 18.03.2013, 13:04 Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin,mekanı cennet olsun.
Çılgın Türk 18.03.2013, 13:04 Dün diger baslikta okudugumda inanamadim sok olmustum.
Cidden cok üzüldüm :mad:
Kendisini her ne kadar tanimasamda yazdiklarini zevkle okuyordum cünkü o sitenin asabi üyesiydi.
Düsünceleri, fikirleri sitede cogu arkadaslara ters gelse de ben onun düsüncelerine saygi duyordum cünkü demokraside her gürüse saygi duymak gerekir...
Mekani cennet olsun... Akhisar yenilgisinden sonra elestirilerini okumak isterdim ama nasip degilmis :mad: :mad:
Abdullah DuMaN 18.03.2013, 13:11 Allah mekanını cennet etsin çok üzüldüm
kursad1981 18.03.2013, 13:13 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
PETKOVİC 18.03.2013, 13:14 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun hepimiz şok olduk..
sivaslıadem 18.03.2013, 13:54 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
bahbaba58 18.03.2013, 13:55 ALLAH RAHMET EYLESİN...
çok üzüldüm görüşlerine ne kadar katılmasamda bazen kızsamda sonuçta bizden biriydi SİVASSPORUN başarısını isteyen biriydi genç yaşta aramızdan uçup gitti mekanın cennet olsun
BU DÜNYA GÜZELDİ AYRILIK OLMASAYDI...
Keşke SİVASSPORUMUZUN başarısı görseydin be kardeşim :(
Rallim58 18.03.2013, 14:04 Rabbim bu hastalığı ve genç ölümünü kimseye vermesin...................... ....
Burda zaman zaman birbirimizi ne de gereksiz yerlere yiyormuşuz meğer...hiç değmeyecek şeyler...:confused:
Külli nefsin zâikatü'l-mevt",
"Her nefis ölümü tadacaktır. Onun için, kırmaya, hakk gasbına azami gayret etmeliyiz. Akif evladımızın ailesine sabr-ı cemil, merhuma Allah'tan rahmet diliyorum.
Her an hepimizin başına bir iş gelebileceği düşüncesinden hareketle, saygılı olmak zorunda olduğumuzu düşünmeliyiz.
Akif kardeşimizin vefatından haberdar olunsa idi, buradan duyuru ile cenazesine katılır, tabutuna omuz verirdik. Bu tür vakıaların haberdar edilmesinin, birlikteliğimizin bir sembolü olarak, sosyal sorumluluğumuz olduğunu düşünüyorum.
Sivasspor.com yöneticilerine, bu duyarlılıklarından dolayı teşekkürlerimi iletiyorum. İyiki bu sitemiz var.
58fatihcan 18.03.2013, 14:05 Genç yaşta aramızdan ayrılan arkadaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum. Kanserle uğraşmak güçlerini yeteri kadar tüketmiştir. Üstüne böyle bir haber... Allah yardımcıları olsun
SivasLady 18.03.2013, 14:09 minisohbetde istifa diye bagirip dururdu - onu bilmemek mümkün degil
Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun, rabbim ailesine sabir versin
Rallim58 18.03.2013, 14:11 minisohbetde istifa diye bagirip dururdu - onu bilmemek mümkün degil
Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun, rabbim ailesine sabir versin
Minisohbette destansı yazılarla, isyan bayrağı çeken malum3-5 üyeden bir tanesi idi.
Allah mekanınıı cennet kılar inşaallah
35gürün58 18.03.2013, 14:15 Çok genç yaşta elem verici bir kayıp Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun
asabibaba 18.03.2013, 14:19 Sitemizdeki yani içimizdeki İRLANDALILARI ilk onun için kullanmıştım.:( Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunn .... Çok kavga ettik varsa hakkım helal olsun ya umarım oda helal etmiştir.Yakınlarına sabırlar dilerim...:( :( :(
yigidolar06 18.03.2013, 14:20 ÇALIMBAY'I VERMİYORUZ..
Görüntüleme: 2.727
Konuyu Başlatan akifesk
Cevap: ÇALIMBAY'I VERMİYORUZ..
sivası küçük düşüren sivaslı olamaz..
Bu güzel duyguların insanı seni Rahmetle anıyoruz günahların aftola Nur içinde yat
58sinan58 18.03.2013, 14:25 bu benim için şok edici bir haber oldu sitemize ayrı bir renk katıyordu kardeşimize Allah tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum rabbim mekanını cennet eylesin
Seni Unutmayacağız AKİFESK
Haberi görünce çok üzüldüm Allah rahmet eylesin,hasta olduğunu bilmiyordum,genç yaşta hastalık ile yaşamak zor Allah Allah gani gani rahmet eylesin,5-6 sene önce de sitemizin üyelerinden elbeyli(doğan)kardeşimiz rahmetli olmuştu,diyecek bir kelime yok
izmirliyigido 18.03.2013, 14:30 Bu kardeşimizin fotografı yok mu? Varsa biri bu sayfalara eklesin..
.
ilyasbaba_58 18.03.2013, 14:32 Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin hepimizin dönüşü orası olacak.selam ve dua ile.
svsli585858 18.03.2013, 14:33 çok acı bi durum muhabbetimiz olmasada bu sitede bulunan herkez kardeşimizdir Allah rahmet eylesin.. ailesinin ve hepimizin başı saolsun....ordu maçında akif kardeşimiz için bi pankart hazırlasak güzel olur aslında son görevimizi yerine getirmiş oluruz.
Çılgın Türk 18.03.2013, 14:35 20 Subat son mesaji
http://a1303.hizliresim.com/17/l/l67zm.jpg
Twitter'de Akif Yazici diye bir profil var, muhtelen Afikesk arkadasa ait.
cünkü orada son mesaji 18 subatta atmis.
Mesajlarinin bazilarini okudum, hastaliktan falan bahsediyor..
iste o profil https://twitter.com/yazicisivas
Çılgın Türk 18.03.2013, 14:36 Bu kardeşimizin fotografı yok mu? Varsa biri bu sayfalara eklesin..
.
Twitter adrsinde var, ama Akifesk'e ait mi pek emin degilim, onu taniyanlara sormak lazim.
58fatihcan 18.03.2013, 14:40 Admin bey burada akifsek üyemizin mesajlarından, konularından bir derleme yapabilir miyiz acaba. Böyle birşey mümkün müdür
Ferhat06 18.03.2013, 14:40 İnanamadım önce ama yakıcı bir gerçek;hepimizin başı sağolsun.Allah mekanını cennet eylesin.Ailesine sabırlar dilerim.Onu çok özleyeceğiz.
yigido yakup 18.03.2013, 14:40 Allah rahmet eylesin mekani Cennet olsun
dünya bu Kadar gecici simdi düsününce gecmis günlerdeki tartismalarimizi hatirladim vede bu dünya meseleleri icin birbirizimizi kirmanin dökmenin nekadar bos oldugunu anliyoruz
Nur icinde yat
burak58as553 18.03.2013, 15:10 Vay beeee..Çok şaşırdım ve üzüldüm..
Allah rahmet eylesin..
Bu haberi bende facebooktan öğrendim,sizler gibi bende çok üzüldüm bu kardeşimize, ama ne yaparsınız işte ölüm her an yanımızda, şunu ben dahada çok iyi anladım dünya işleri yüzünden şu yalan dünyada birbirimizi kırmanın ne kadar çok yanlış olduğunu anladım. Rabbim rahmet etsin kardeşimize, günahları varsada Allah affetsin ve ailesine sabırlar diliyorum. Bu arada kardeşlerim kardeşimizin cenazesine gidemedik bari bi pankart yaptıralım Ordu maçına yetiştirelim.
nightmare58 18.03.2013, 15:26 Mekanı cennet olsun, bizim mahallede oturuyorlardı bir dönem, sanırım babası da daha önce vefat etmiş. Allah ailesine özellikle annesine sabır versin.
nightmare58 18.03.2013, 15:28 8 şubatta Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'na twitt atmış; @MuezzinogluDR Acıbadem hast. göğüs cerrahisi dr. Semih halezeroğlu'na bi genç bi hasta göndermişsiniz. benide gönderseniz ameliyat olacağım. Üzüldüm valla ölüm ani...
fatih585858 18.03.2013, 15:34 Allah rahmet eylesin, Yüce yaradan ailesine ve sevenlerine sabırlar versin.
sivaslıadem 18.03.2013, 15:39 çok renk katıyordu
Işimize gelmediği için de site yönetimine ihbar edip banlatıyorduk
Nelerin kavgasını veriyoruz şu 3 günlük dünyada
Metal Gear 18.03.2013, 15:53 Akif kardeşimiz çocuk yaşta babasını kaybetmiş,genç yaşta ise bu kötü hastalığa yakalanmıştı..Dünya nimetlerini tatamadı..Rabbim en güzel nimetleri tattırsın ahiret yurdunda..Hep kuutsal topraklara gitmek istedi ama nasip olmadı..Allah,paygamber kabrini görme aşkıyla yanan kardeşimize,o kutlu Nebi'nin cemalini göstermeyi nasip eylesin..Allah rahmetiyle kuşatsın!
Ordu maçına onun resiminin olduğu bir pankartı asalım trübüne :( Allah rahmet eylesin
Gizemli58 18.03.2013, 16:10 akif benim komşum cenazesine gittim allah mekanını cennet etsin
Allah rahmet eylesin.Yakınlarına da sabır versin.üzüldüm..
Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun insallah...
Allah rahmet eylesin, foruma renk katıyordu ne olursa olsun. Sanırım hasta yatağında Sivasspor tek tesellisiydi, ondandı bu kadar kabullenememesi başarısız sonuçları.
Arkadaşlar bu arada birbirimizi kırmayalım. Biraz empati birçok sorunu çözer.
58_SEMİH_58 18.03.2013, 16:30 Allah rahmet eylesin.
EneS ElmaS 18.03.2013, 16:34 Allah rahmet eylesin, mekani cennet olur insallah.
Bu videoyu kendisi Twitter'da paylasmis:
http://www.youtube.com/watch?v=zgSv1II3Igg&feature=youtu.be
poolat58 18.03.2013, 16:57 Dünya hali işte...3 günlük dünya için birbirimizi kırmamız gerektiğini bir kez daha anlamış olduk...Sizlerin de bildiği üzere akifesk kardeşimiz genelde, yaptığı yorumlar nedeniyle çoğu kişi tarafından eleştirilir, bazen de dalga geçilirdi...buna ben de dahil...nerden bilebilirdik ki kanser illetine yenik düşeceğini...benim babam da bu dertten Allah'ın rahmetine kavuştuğu için iyi bilirim...şimdi ise onun için tek gerçek ahiret...dünyada hiçbir şeyi fazla önemsemeyelim kardeşlerim...AKİFESK KARDEŞİME ALLAH'TAN RAHMET SEVENLERİNE SABIR DİLİYORUM...HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM...
Turan 59 18.03.2013, 16:59 Genç yaşta kaybettik.Çok üzüldüm.
bahbaba58 18.03.2013, 17:07 Dünya hali işte...3 günlük dünya için birbirimizi kırmamız gerektiğini bir kez daha anlamış olduk...Sizlerin de bildiği üzere akifesk kardeşimiz genelde, yaptığı yorumlar nedeniyle çoğu kişi tarafından eleştirilir, bazen de dalga geçilirdi...buna ben de dahil...nerden bilebilirdik ki kanser illetine yenik düşeceğini...benim babam da bu dertten Allah'ın rahmetine kavuştuğu için iyi bilirim...şimdi ise onun için tek gerçek ahiret...dünyada hiçbir şeyi fazla önemsemeyelim kardeşlerim...AKİFESK KARDEŞİME ALLAH'TAN RAHMET SEVENLERİNE SABIR DİLİYORUM...HAKKINI HELAL ET KARDEŞİM...
Değerli kareşim seninde başın sağolsun güzel yorumun içinde tşk ederim aynen katılıyorum bu dünyada hiç bir şey için kalp kırılmaz...
Özelliklede aynı değerlere önem veriyorsak SİVASSPOR konusunda hepimiz biriz hepimiz bu takımı 3 büyütülmüşlerin dışında tutuyoruz yani görüş alış verişi yaparken sen hiç şeyden anlamıyon sen böylesin gibi cümleler kullanılmamalı kim ister bu takımın KÖTÜ OLMASINI ( SİVASSPOR düşmanları hariç)
mucahit5884 18.03.2013, 17:22 Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ailesine sabirlar versin
GokhanTurna 18.03.2013, 17:25 Allah rahmet eylesin başımız sağolsun :(
poolat58 18.03.2013, 17:35 Değerli kareşim seninde başın sağolsun güzel yorumun içinde tşk ederim aynen katılıyorum bu dünyada hiç bir şey için kalp kırılmaz...
Özelliklede aynı değerlere önem veriyorsak SİVASSPOR konusunda hepimiz biriz hepimiz bu takımı 3 büyütülmüşlerin dışında tutuyoruz yani görüş alış verişi yaparken sen hiç şeyden anlamıyon sen böylesin gibi cümleler kullanılmamalı kim ister bu takımın KÖTÜ OLMASINI ( SİVASSPOR düşmanları hariç)
sağol kardeşim dostlar sağolsun...burası bir aile, aile içinde de ufak tefek şeyler oluyor işte önemli olan bunları...affetmek affettirebilmek...
Her ne kadar birbirimizi göremeyip tanımasakta,sanki devamlı bu sitede niklerden birbirimizi tanıdık gibiyiz onunun içindirki bir tanıdığımı kaybetmiş gibi üzüldüm.Allah (cc) rahmetiyle muamele eylesin.Ben haklarımı helal ettim,sizlerde helel edin.Mekanı cennet olsun
Sitemizin asi çocuğu...
Sitemizin en yasaklı üyesi...
Mini sohbetin isyankar çocuğu...
Allah Rahmet Eylesin.. Cenab-ı Allah taksiratını affetsin. Eğer sitemizin haberi olsaydı güzel bir merasimle uğurlardık, ama maalesef hakka bizsiz koştu.
İnna Lillahi ve İnna ileyhi Raciun...
furkancfc 18.03.2013, 18:13 Allah Rahmet Eylesin.. Mekanı Cennet Olsun.
Caner POLAT 18.03.2013, 18:25 Allah rahmet eylesin.Yakınlarına da sabır versin
Kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine sabır dilerim. Mekanı cennet olsun.
RüStü ElmaS 18.03.2013, 19:36 Genç arkadaşımıza Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşaallah.
Rabbim ailesine ve yakınlarına sabır versin.
Besyo_cu 18.03.2013, 19:39 Allah rahmet etsin, mekanı cennet olur İnşallah.
noname87 18.03.2013, 19:44 Allah rahmet eylesin.
münihliyigido58 18.03.2013, 19:47 Bir insan ölürse trajedi, onbin insan ölürse istatistik.
Mekani cennet olsun, allah ailesine, sevenlerine sabir versin.
ZiDaNe58 18.03.2013, 19:54 haberi görünce şok oldum pek bi muhabbetimiz yoktu ama devamlı görürdüm sitede rabbim tahsilatını affetsin mekanı cennet olsun nur içinde yatsın inşallah..:(ordu maçında unutmaz inşallah taraftarlarimiz akif kardesimizi inna lillahi ben inna ileyhi raciun
Akif kardesime ALLAH rahmet etsin mekani cennet olsun.
Bir yakınımı kaybetmiş kadar üzüldüm. Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun! Sivasspor sevdalısı bir yiğidoyu kaybettik! Takdir Allah'ındır. Emri Hak vaki olmuş, boynumuz kıldan ince, Allah yakınlarına sabır versin.
allah rahmet eylesin benim akrabamdı ama site kayıtlı oldunu bilmiyordum ......
Örükcülü 18.03.2013, 20:58 Kim ne derse desin, birbirimizi görmesekte, birbirimizi tanımasakta büyük bir aile olduk. Birimizin üzüntüsü birbirimize daha çok yakınlaştırdığına göre demek ki biz gerçekten aile olmuşuz. Şimdi ailemizin bir bireyini, asi gencini kaybetmenin üzüntüsünü derinden hissediyoruz ve yaşıyoruz.
Mekanın cennet olsun genç kardeşim. Ölüm kimseye yakışmaz. Ama takdir-i ilahi olunca söyleyecek, yapacak birşey kalmıyor. Biz senin gençliğine yanarken aileni düşünemiyoruz. Allah onlara sabır versin. Sana da rahmet eylesin.
Respect58 18.03.2013, 21:31 Çok üzüldüm gerçekten.Allah gani gani rahmet eylesin.Mekanı cennet olur inşallah.
Rallim58 18.03.2013, 21:54 Bu kardeşimizin fotografı yok mu? Varsa biri bu sayfalara eklesin..
.
http://resimzade.com/Show.html?i=39702&token=2482 (http://resimzade.com/Show.html?i=39702&token=2482)
Tanıyanlar teyid edebilir. Elime geçen resmi bu.
Allah rahmetiyle muamele etsin... Mekanı cennet olsun...
migroArmis 18.03.2013, 22:06 Allah nur içinde yatırsın.Allah taksiratlarını affetsin..Geride kalan ailesine büyük sabırlar versin...Hayatta hiç bir şey insanoğlu hayatı kadar önemli değil..Akifesk kardeşimiz keşke burada olsada bağırsa çağırsa...Keşke..
EsEnTePeLi 18.03.2013, 22:15 Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
Bence forum yöneticileri tarafından ya da üyelerle bir arada toplanıp evine taziyeye gidilmeli.
Allah rahmet eylesin, ahirette utandırmasın inşallah...
Murad_Kelleci58 18.03.2013, 22:41 İnna Lillahi ve İnna İleyhi raciûn..
Şüphesiz biz Allah'tan geldik ve o'na döneceğiz."
Çok üzüldüm..Cogu zaman ters düşerdik fikirlerimizde.. Keşke ölüm yaş sırasına göre olsaydı.. Genç ölümler hep daha derin yaralar açıyor.. RABBİM tüm yakınlarına sabirlar versin.. ALLAH rahmet eylesin..diyecek çok fazla söz bulamıyorum. Cok uzuldum gercekten.. Mekani cennet olsun
Metal Gear 18.03.2013, 22:46 http://resimzade.com/Show.html?i=39702&token=2482 (http://resimzade.com/Show.html?i=39702&token=2482)
Tanıyanlar teyid edebilir. Elime geçen resmi bu.
Allah rahmetiyle muamele etsin... Mekanı cennet olsun...
Evet,doğru kişi..
asabibaba 18.03.2013, 22:49 ORDU MAÇINDA PANKARTLA ANSAK NASIL OLUR ACABA DOSTLAR NASIL ORGANİZE OLURUZ Kİ?
migroArmis 18.03.2013, 23:00 Bence takım sahaya çıkarken akifesk adına bir pankartla çıkabilir..Kaldıki bu normaldir..Vefat eden kişi Sivasspor taraftarıdır..En güzeli budur..İtiraz edeceklerinide sanmıyorum yönetimin..Benim teklifim budur...
Çılgın Türk 18.03.2013, 23:19 http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/c0.0.403.403/p403x403/561040_421456427902744_8171293 09_n.jpg
Bazen hayatımı “şunu tutar mısın” diye birine verip kaçasım geliyor
09.10.2012 tarihinde paylastigi mesaj. Sözler kendisine mi ait bilmiyorum ama bu söz cok sey ifade ediyor :mad: :mad: :mad:
poolat58 19.03.2013, 00:09 http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/c0.0.403.403/p403x403/561040_421456427902744_8171293 09_n.jpg
Bazen hayatımı “şunu tutar mısın” diye birine verip kaçasım geliyor
09.10.2012 tarihinde paylastigi mesaj. Sözler kendisine mi ait bilmiyorum ama bu söz cok sey ifade ediyor :mad: :mad: :mad:
yiğidolar taraftar gruplarımız bu resmi bastırıp bir pankart açabilirlermi acaba ordu maçında??
yiğidolar taraftar gruplarımız bu resmi bastırıp bir pankart açabilirlermi acaba ordu maçında??
Hemde ne kadar güzel olurdu..
Allah rahmet eylesin.Dünyada çektiği hastalık acıları ahirette günahlarına keffaret olacak inşallah.Allah geride kalanlarına sabırlar versin.Kanuni ne demişti!"Muteber bir nesne yok cihanda devlet gibi; olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi"
selimdelen 19.03.2013, 07:19 Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin
Kizilirmak58 19.03.2013, 07:20 tüm yiğidoların başı saolsun . ruhu şaad olsun kardeşimizin
MEVLUTHOCAOGLU 19.03.2013, 07:46 Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabırlar versiiin
SenSetik 19.03.2013, 08:13 Allah mekanını cennet etsin...her ölüm erkendir..ama genç yaşta amansız bir hastalığa düşmek kadar kederlisi olmaz heralde...başımız sağolsun
yigidolar06 19.03.2013, 08:28 yiğidolar taraftar gruplarımız bu resmi bastırıp bir pankart açabilirlermi acaba ordu maçında??
www.sivasspor.com yönetimine iş düşüyor nede olsa sitenin üyesi rahmetli
85200258 19.03.2013, 08:33 Öncelikle Allah'tan rahmet diliyorum. Ancak bu haberi begenen herkesi kınıyorum. Ölüm haberi nasıl begenilir pes!
:mad::mad:
cooookkkk üzüldüm.........
Akif kardesime ALLAH rahmet etsin mekani cennet olsun
psychology58 19.03.2013, 08:52 Zamanında akifeks kardeşimle bende çok tartışmıştım ama bu haberi okuyunca anladım ki sanal alemde karşımızda ki insanın ne tür sorunları olduğunu bilmiyoruz. Bir futbol oyunu yüzünden kalp kırmaya degmez.
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun
izmirliyigido 19.03.2013, 08:53 Öncelikle Allah'tan rahmet diliyorum. Ancak bu haberi begenen herkesi kınıyorum. Ölüm haberi nasıl begenilir pes!
Şunu birkez daha haykırarak söylüyorum. Sitemizin sayfasnın formatında "Teşekkür" tuşundan başka tuş olmadığı için "olumlu anlamında, yani okudum, gördüm, öğrendim, bilgilendim, haberim oldu, anlaşıldı, vs vs vs vs" anlamında bu tuşa basılıyor.
Yoksa bir olumlu, birde olumsuz (gördüm-beğendim ve gördüm-beğenmedim) tuşlar olsaydı ona tıklamak gerekecekti.
Bu tür üzücü ve olumsuz haberlere "Teşekkür" tuşuna basmak sende -takdir etmelisin ki- beğenmek, sevinmek, iyi oldu anlamında değildir. Sadece gördüm, bilgilendim, haberim oldu anlamındadır. :mad: Saygılarımla....
.
58sinan58 19.03.2013, 09:32 Öncelikle Allah'tan rahmet diliyorum. Ancak bu haberi begenen herkesi kınıyorum. Ölüm haberi nasıl begenilir pes!
ne alakası var gardaşım şimdi ölüm haberinin beğenmesimi olur yapma Allah aşkına işin içinde ölüm var gencecik bir kardeşimizin hayatı var bu konular hassas konular onun için ortamı böyle şeylerle germeyelim lütfen herkes o teşekkürlerin ne anlama geldiğini çok iyi biliyor merak etme
alaattin 5858 19.03.2013, 09:44 kendisini tanımıyorum ama genç yaşta böyle bir hastalığa yakalanması acı bir durum kendisine allahtan rahmet ailesinede sabır diliyorum allah mekanını cennet etsin
ALLAH rahmeteylesin sevenlerine ve yakınlarına sabır versin..
PETKOVİC 19.03.2013, 10:36 Bunu saygısızlık olarak görmeyin sadece şuan bu resmi açtım ben bir tebessüm oldu yüzümde hepimizin gideceği yer orası bunu her gün her an hatırlamalıyız...işte 1.5 ay önce konuşuyodu bizle iddaa ya girdik bugün yok herkesin bunu hatırlaması adına resmi paylaşıyorum...
http://resimzade.com/Show.html?i=39696&token=36226
belki birbirinizi kırdığınız zamanlar da olmuştur. yani demek istediğim bu dünyada hele hele futbol için dünyada kimseyi kırmaya değmez.üç günlük dünya bugün varız yarın yokuz birbirimizin değerini bilelim..
DOGU_BEY 19.03.2013, 11:36 gerekirse bu pankart için burada ortak para falan toplanabilir..veya yönetim ya da basınla yakın ilişkisi olan varsa bu konuyu onlara ulaştırarak bir şeyler yapılabilir..tekrardan genç kardeşimize yüce Rabbimden rahmet diliyorum, Allah ailesine sabırlar versin...
Akifesk
+++hastanenin ameliyat ücreti çok yüksek. Başka göğüs cerrahları bu ameliyata cesaret edemiyor. Semih halezeroğlu yaparım dedi
Bunu da yeni okudum Yorum Twitter da yazmis ve gercekten coooookkkkkk
üzüldüm cünku bunun durumu daha önce bilseydim buna gercekten YARDIMCI
OLURDUM yada hepimiz bisey yapabilirdik ama maalesef gec oldu.....:mad:
asabibaba 19.03.2013, 12:37 Öncelikle Allah'tan rahmet diliyorum. Ancak bu haberi begenen herkesi kınıyorum. Ölüm haberi nasıl begenilir pes!
Beğenmeyi ohh iyi oldu anlamında algılamadım şahsen ....Bu haberi aldım ve yayınladığınız haberim olduğu için iyi oldu bundan sonrada İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE BİRLİKTEYİZ bu birlikteliğe katılıyorum olarak algıladım ve sanırım diğer arkadaşlarda böyle algıladı..
etlidöktürek 19.03.2013, 13:34 Allah mekanını cennet eylesin kardeşimizin..
akif kardeşimizin nıckı bu sitenin müdavimi olan herkesin aklının ucunda bir yerde dururdu sürekli... gerçekten çok üzüldüm şu yalan dünya için birbirimizi kırmaya,üzmeye değmez sevgili yiğidolar.
akif kardeşimiz için anma töreni,taziye ziyareti,pankart vs vs bir şeyler kesinlikle yapılmalıdır..
cemahmety 19.03.2013, 14:43 ALLAH rahmet eylesin
Metal Gear 19.03.2013, 16:31 http://c1303.hizliresim.com/17/m/l7dnc.png
Arkadaşalr küçük oldu biraz ama idare edin..Taziye evinin karşısında siyahla belirttim.Kardeşimizin kabri orası,gidenler uğrayabilir..
yerliturkuaz 19.03.2013, 16:59 Kardeşimizin mekanı cennet olsun genç yaşda toprağı gördü ailesine sabır eylesin yüce rabbim kolay değil genç yaşda oğlunu toprağa koymak...
çeliktepelim 19.03.2013, 19:30 allah rahmet etsin mekanı cennet olsun
85200258 19.03.2013, 21:03 Şunu birkez daha haykırarak söylüyorum. Sitemizin sayfasnın formatında "Teşekkür" tuşundan başka tuş olmadığı için "olumlu anlamında, yani okudum, gördüm, öğrendim, bilgilendim, haberim oldu, anlaşıldı, vs vs vs vs" anlamında bu tuşa basılıyor.
Yoksa bir olumlu, birde olumsuz (gördüm-beğendim ve gördüm-beğenmedim) tuşlar olsaydı ona tıklamak gerekecekti.
Bu tür üzücü ve olumsuz haberlere "Teşekkür" tuşuna basmak sende -takdir etmelisin ki- beğenmek, sevinmek, iyi oldu anlamında değildir. Sadece gördüm, bilgilendim, haberim oldu anlamındadır. :mad: Saygılarımla....
.
Bende kötü bi niyetle oldugunu söylemiyorum. SAdece facebook dahil şehit haberler vefat haberleri begeni yada sitemize göre teşekkür olarak işaretleniyor. Sadece Allah rahmet eylesin demek yeterlidir. Bu benim şahsi fikrim ve dikkat edilmesi gerektigini düşündügüm bi konu...
Morten58 19.03.2013, 21:13 http://resimzade.com/Show.html?i=39708&token=35432
Allah rahmet eylesin , mekani Cennet olsun, Sivasspor adina ne kadar negatif yorum yapsada , o iyi bir Sivasliydi ve Sivassporluydu.
Ruhu Saad olsun , Nur icinde yatsin.
aozdemir 19.03.2013, 22:01 Allah rahmet eylesin üzüldüm ya.
güneşyurdu 19.03.2013, 22:49 ALLAH mekanını cennet eylesin...bütün herkesin başı sağ olsun....ne desek boş insan üzülmeden,duygulanmadan edemiyor ancak takdir-i ilah-i böyleymiş...bir ara ona sanki fenerli diye gönüllenmiştim galiba haksızlık ettim umarım hakkını helal eder...
eyuphulagu 19.03.2013, 22:57 Allah Rahmet eylesin,mekanı cennet eylesin...Ailesine başsağlığı diliyorum...
etzel1967 20.03.2013, 00:48 allah rahmet eylesin...mekanı cennet olsun...
poolat58 20.03.2013, 01:21 Şunu birkez daha haykırarak söylüyorum. Sitemizin sayfasnın formatında "Teşekkür" tuşundan başka tuş olmadığı için "olumlu anlamında, yani okudum, gördüm, öğrendim, bilgilendim, haberim oldu, anlaşıldı, vs vs vs vs" anlamında bu tuşa basılıyor.
Bu tür üzücü ve olumsuz haberlere "Teşekkür" tuşuna basmak sende -takdir etmelisin ki- beğenmek, sevinmek, iyi oldu anlamında değildir. Sadece gördüm, bilgilendim, haberim oldu anlamındadır. :mad: Saygılarımla.....
aynen öyle kardeşim. teşekkür butonuna basmak ''aynı fikirdeyim, görüşlerin için sağol, güzel söylemişsin, duyarlılığından dolayı teşşkr ederim'' anlamında kullanılmaktadır.......
babayavuz 20.03.2013, 07:22 allah gani gani rahmet eylesin mekani cennet olsun
58ToPraK58 20.03.2013, 11:59 Mekanı cennet olsun... Allah rahmet eylesin ve ailesine sabır versin...
PETKOVİC 20.03.2013, 14:16 Vefat edeli 20 gün kadar olmuş sanırım. resmini görünce kendi yakınımdan birini kaybetmiş kadar üzüldüm :(
buraks58 20.03.2013, 15:31 Öncelikle Allah'tan rahmet diliyorum. Ancak bu haberi begenen herkesi kınıyorum. Ölüm haberi nasıl begenilir pes!
oncelikli olarak sunu soyluyeyim. simdi yazilan tum yorumlari okuyabildim. tekrardan tum arkadaslarimiza bu duyarli davranislarindan oturu tesekkur ediyorum. sitemizdeki bu kenetlenmede ayrica beni duygulandirdi.
kardesimizin yorumuna gelince bizi yanlis anladigini dusunuyorum. zira bu haberin insanlarla paylasilmis olmasi ve sitemizdeki duyarli yaklasimdan oturu tum herkese tesekkur ettim.
bu konuda kulubumuzunde bilgilendirilmesi gerektigini dusunuyorum. insallah firsatini bulacak bir kardesimiz bunu yapar.
Diyecek birsey bulmak her ne kadarda zor olsa yigidomuza Allah'tan rahmet ailesine sabir diliyorum..Mekanin cennet olsun Yigidom..
ROMANTİK KATİL 20.03.2013, 20:28 Tüm sivaslıyım diyenlerin ve sivasspor camiasının bası sagolsun. Kardesimizin kederli ailesinede rabbim sabır versin. Mekanın cennet olsun kardesim.
izmirliyigido 21.03.2013, 06:58 Sayfamızda görüldüğü gibi bizler kötü günde de kenetlenmesini biliyoruz. Bu kenetlenmemizi stada taşıyabilirsek çok daha anlamlı olacak. Akif kardeşimiz için pankart yaptırıp tribünlerde bunu sergileyebilirsek o kardeşimizin ruhunun şad olacağına inanıyorum.
Bu oluşum için ya sahiplenecek tribün gruplarına yada başı çekecek birilerine site üyeleri olarak maddi manevi destek olmaya davet ediyorum.
.
FALÇATA 58 21.03.2013, 07:37 Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin
***cok üzüldüm , kötü bir hastalığa genc yaşta yakalanmış Haberi görünce çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin ve Allah´im ailesine sabır versin.
Çok üzücü bir haber gerçekten, Allah rahmet eylesin
tekdoktiri 22.03.2013, 10:33 Aman Allah'ım. Ne acı bir haber. Mekanı cennet olsun
Harput0658 22.03.2013, 12:45 Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
izmirliyigido 22.03.2013, 16:50 Sevgili kardeşimizi "site yönetimi ve üyeleri olarak unutmayalım, yad edelim adına pankart yaptıralım" demiştim. Site yönetimimiz olarak aldığımız kararı kimimizin kardeşi, kimimizin büyüğü, sevgili kardeşimiz (Rallim58) özverili davranarak, Orduspor maçına sürpriz olarak PANKART hazırlatmış. Bunun duyumunu aldım ve inanın çok sevindim.
Buradan kendisine çok teşekkür ediyorum. Çok duygulandım. Bu kardeşimizin ruhu birkez daha şad olacaktır. Ne güzel ve ne büyük aile olduğumuzu birkez daha anlamış oldum. Bizim bu beraberliğimiz ve samimiyetimiz hiçbir taraftar sitesinde yoktur sanırım. Bu birlik ve beraberlik, (ne kadar tartışma içerisine girsekte), maneviyatımızdan ve kardeşçe duygularımızdan birşeyler götürmediğini gösteriyor.
Hepinize güzel duygularınızdan dolayı, Rallim58 kardeşimize ise bu güzel davranışından dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
.
58fatihcan 22.03.2013, 17:49 Helal olsun bize de bu yakisirdi zaten. Insallah televizyondan da goruruz
ALLAH RAHMET EYLESIN. AILESINE VE SEVENLERINE ALLAH SABIR VERSIN. MEKANI CENNT OLSUN.
zaralı19 23.03.2013, 10:07 Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun inşallah
DOGU_BEY 23.03.2013, 11:57 Sevgili kardeşimizi "site yönetimi ve üyeleri olarak unutmayalım, yad edelim adına pankart yaptıralım" demiştim. Site yönetimimiz olarak aldığımız kararı kimimizin kardeşi, kimimizin büyüğü, sevgili kardeşimiz (Rallim58) özverili davranarak, Orduspor maçına sürpriz olarak PANKART hazırlatmış. Bunun duyumunu aldım ve inanın çok sevindim.
Buradan kendisine çok teşekkür ediyorum. Çok duygulandım. Bu kardeşimizin ruhu birkez daha şad olacaktır. Ne güzel ve ne büyük aile olduğumuzu birkez daha anlamış oldum. Bizim bu beraberliğimiz ve samimiyetimiz hiçbir taraftar sitesinde yoktur sanırım. Bu birlik ve beraberlik, (ne kadar tartışma içerisine girsekte), maneviyatımızdan ve kardeşçe duygularımızdan birşeyler götürmediğini gösteriyor.
Hepinize güzel duygularınızdan dolayı, Rallim58 kardeşimize ise bu güzel davranışından dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
.
helal olsun abi işte bu...belki kardeşimizi geriye getirmeyecek ama en azından vefa borcumuzu ödemiş olacağız, acıyı paylaşmış olacağız...Rallim 58 abimize de yürekten teşekkürler..eğer ki maddi anlamda bu işe katkı gerekiyorsa burada biz de yapalım...
Allah rahmet eylesin ailesinede sabırlar dilerim ölüm hepimize ancak akif kardeşim çok gençti.dedimya ölüm hepimize .yaşlı genç dinlemez ecel.inna lillahi ve inna ileyhi raciuun.her canlı ölümü tadacaktır...........birkaç kez atışmıştık hasta oldugunu bilmiyordum şimdi çok üzüldüm ancak öyle çokta kalp kıracak şekilde degilde görüş ayrılıgımız olmuştu.tekrar Allah rahmet eylesin.
SivassporunSesi 23.03.2013, 14:55 Allah rahmet eylesin bu siteye üye olma sebeblerimdendi çok üzüldüm Allah tahsilatını affetsin
Rallim58 24.03.2013, 00:16 helal olsun abi işte bu...belki kardeşimizi geriye getirmeyecek ama en azından vefa borcumuzu ödemiş olacağız, acıyı paylaşmış olacağız...Rallim 58 abimize de yürekten teşekkürler..eğer ki maddi anlamda bu işe katkı gerekiyorsa burada biz de yapalım...
İnce düşüncenizden dolayı teşekkür ediyorum...
HababamHa 24.03.2013, 08:50 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Casanova Rasit 25.03.2013, 01:01 20 Subat son mesaji
http://a1303.hizliresim.com/17/l/l67zm.jpg
Twitter'de Akif Yazici diye bir profil var, muhtelen Afikesk arkadasa ait.
cünkü orada son mesaji 18 subatta atmis.
Mesajlarinin bazilarini okudum, hastaliktan falan bahsediyor..
iste o profil https://twitter.com/yazicisivas
Cok aci bir sey...
Allah Rahmet eylesin...
Nur icinde yatsin...
yalan dünya, hepimizin gideceyi yer......
...
Allah rahmet eylesin. Rabbim mekanini cennet eylesin insallah ve yakinlarina sabir versin...
Abdullah DuMaN 31.03.2013, 14:50 http://resimzade.com/Show.html?i=39836&token=81854
Seni unutmadık mekanın cennet olsun Akif Yazıcı
FALÇATA 58 31.03.2013, 16:28 Allah rahmet eylesin site yönetiminede ayrıca teşekkürler bu davranışından dolayı
|