Orijinalini görmek için tıklayınız : Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu

Abdullah DuMaN
12.04.2013, 12:37
Fenerbahçe'nin rakibi Benfica oldu

Avrupa Kupalarındaki tek temsilcimiz Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi yarı finalindeki rakibi belli oldu.

İsviçre'nin Nyon kentinde, UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ve Hollandalı eski milli futbolcu Ruud van Nistelrooy tarafından gerçekleştirilen kura çekiminde Sarı Lacivertli temsilcimiz Portekiz ekibi Benfica ile eşleşti.

Fenerbahçe, 25 Nisan'da oynanacak olan yari final ilk maçını kendi sahasında, 2 Mayıs'ta oynanacak rövanş maçını ise Portekiz'de oynayacak.

İŞTE EŞLEŞMELER:

Fenerbahçe - Benfica

FC Basel - Chelsea

Benfica'yı tanıyalım

Benfica her Portekiz takımı gibi evinde zor yenilen ve taraftarının desteğiyle gerçekten iyi performans sergileyen bir ekip. Bu sezon hem ligde hem de Avrupa’da fırtına gibi esen Benfica, kupanın da en büyük adayları arasında yer alıyor. Kadrolarında kendi bölgesinde dünyaca bilinen yıldızları barındıran Portekizliler’de tek güçsüz nokta ise kalecileri Artur Moraes. Moraes, inişli çıkışlı performansı ve ilerleyen yaşı nedeniyle Benfica’nın zayıf halkası olarak gösteriliyor. Geride ufak tefek sorunlar yaşamasına rağmen Kırmızı-Beyazlılar iyi bir hücum hattına sahip. Oscar Cardozo ve Rodrigo Lima, bu sezon takımın gol yükünü çeken isimler arasında ilk sırada yer alıyor.

Fanatik

PETKOVİC
12.04.2013, 12:40
Allahın izniyle kupa bir kez daha ülkemize gelecek buna yürekten inanıyorum..

sivaslıadem
12.04.2013, 13:16
chelsea gelmemesi iyi olmuş
Başa baş bir mücadele olacaktır
Temsilcimize başarılar diliyorum ve kupayı ikinci kez ülkemize getirmelerini temenni ediyorum

bigacti0n58
12.04.2013, 13:23
Bir Türk olarak başarılar diliyorum fenerbahçeden tek dileğim kendileri avrupa kupasını alsınlar bizede türkiye kupasını bıraksınlar yeter :)

infial§
12.04.2013, 13:25
Burda Fener'den çok Basel'i tebrik ediyorum,teknik direktörlüğünü murat yakın yapıyor

Salim58
12.04.2013, 13:31
Sivasspor'a Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında başarılar, Fenerbahçe'ye UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında başarılar dilerim.

sefacoban58
12.04.2013, 13:46
finale ciksinlarda. bizde sivasspor formamizla destekliyelim amsterdam'da :p

yiğido şahin
12.04.2013, 15:15
avrupada her başarı bizlere gurur verir başarılar dilerim

Ferhat06
12.04.2013, 15:21
Sivasspora ligde ve kupada ve avrupa yolunda başarılar dilerim.

Çılgın Türk
12.04.2013, 15:22
Avrupa maclarinda 3 istanbul takiminida desteklemem
Ligde hakkimi yesinler sonra Avrupa'da destekleyim öyle mi?
Anadolu takimlarinin hepsinin Avrupa maclarini desteklerim ama ücüzleri asla desteklemem!

SenSetik
12.04.2013, 16:04
Avrupa maclarinda 3 istanbul takiminida desteklemem
Ligde hakkimi yesinler sonra Avrupa'da destekleyim öyle mi?
Anadolu takimlarinin hepsinin Avrupa maclarini desteklerim ama ücüzleri asla desteklemem!

nickinizden ve logodaki bayraktan milliyetçi birisi olduğunuz anlaşılıyor...Avrupa kupalarında ister İstanbul takımı olsun isterse kayseri olsun farketmez benim için önce TÜRK takımı olması önemlidir ve canı gönülden desteklerim...böyle düşünmeyenleri kınamıyorum ama onlar adına üzülüyorum...avrupada bir TÜRK takımı yenilince bizimle takım ismi kullanarak dalga geçmiyorlar....TÜRKLER diye bahsediyorlar...bence meseleyi bu yönden değerlendirmek lazım...kullandığınız nicke ve avatara yakışmayan bir yorum olmuş

Çılgın Türk
12.04.2013, 16:16
nickinizden ve logodaki bayraktan milliyetçi birisi olduğunuz anlaşılıyor...Avrupa kupalarında ister İstanbul takımı olsun isterse kayseri olsun farketmez benim için önce TÜRK takımı olması önemlidir ve canı gönülden desteklerim...böyle düşünmeyenleri kınamıyorum ama onlar adına üzülüyorum...avrupada bir TÜRK takımı yenilince bizimle takım ismi kullanarak dalga geçmiyorlar....TÜRKLER diye bahsediyorlar...bence meseleyi bu yönden değerlendirmek lazım...kullandığınız nicke ve avatara yakışmayan bir yorum olmuş

Ben böyle düsünüyorum, farkli düsünenlere de niye farkli düsünüyorlar demiyorum... Ben ücüzleri desteklemem ama diger Anatolu takimlarinin hepsini desteklerim. Zaten ücüzlerin benim destegimide ihtiyaci yok. onlarin yeterince taraftari ve medyasi var...

Metal Gear
12.04.2013, 17:56
Umrumda bile değil..
Benfica zaten içerde dışarda acımaz fenere..

34orhan58
12.04.2013, 19:29
bize ne kardeşim bundan burası sivassporUN TARAFTAR SİTESİ DEĞİLMİ allah AŞKINA YETER KURTULUN ARTIK ŞU 3 büyütülmüşlerden takımımız önemli bı gb maçına çıkıyor ardından trabzon maçı var avrupaya bir adım kaldı belkide siz fbden haber yapıyosunuz

fatihada58
12.04.2013, 20:00
Fener ne arar la sivasta.

58fatihcan
13.04.2013, 01:38
turkiyeyi insallah basarili sekilde temsil ederler. onlarin kazanacagi puanlara ilerde sivasspor ihtiyac duyabilir

Abdullah DuMaN
23.04.2013, 10:23
Fenerbahçe-Benfica maçını Milorad Mazic yönetecek

http://www.tff.org/Resources/TFF/Auto/56ca515bf7a94d70b68e218a596cfe cb.jpg
UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe'nin, Portekiz'in Benfica takımı ile 25 Nisan Perşembe günü oynayacağı yarı final ilk maçının hakemleri belli oldu.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 22.05'te başlayacak olan karşılaşmayı Sırbistan Futbol Federasyonu'ndan Milorad Mazic yönetecek. Mazic'in yardımcılıklarını Milovan Ristic ve Igor Radojcic yapacak. Dalibor Djurdjevic'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Danilo Grujic ve Miodrag Gogic olacak.

58fatihcan
23.04.2013, 10:50
Insallah hayirli sonuclar alirlar avrupada

sero58
23.04.2013, 11:14
arkadaslar bizene fenerbahcenin rakibinden...
bu site sivasspor sitesi...

yiğido şahin
23.04.2013, 19:05
sıralamada yükselmek ve avrupaya daha çok takım göndermek adına başarılar.

mnt3
23.04.2013, 22:38
Sivasspor taraftar sitesinde Fenerbahçe ile ilgili konu açılmasını gereksiz ve hoş olmayan bir durum olarak değerlendiriyorum.Fenerbahça,G alatasaray,Beşiktaş,Trabzonspo r kiminle oynarsa oynasın yenilmelerini desteklerim.Ben de Türk'üm ama Türkiye de şu andaki futbol ortamında o 4 takım Türk,diğerleri yabancı takım gibi muamele yapılıyor.Bu duruma gelinmesinin sebebi Sivasspor değil.Ben artık neredeyse Sivasspor un o 4 takım ile yaptığı maçları izlemek bile istemiyorum.Çünkü istisnasız her maçta hakemler hakkımızı yiyorlar.Hakemler,basın Sivasspor da Türk takımı,karşısındaki de Türk takımı demiyorlar.Bakın Beşiktaş'ın da bu sezon ligde şampiyonluk mücadelesinde olması için Sivas'ta hakem açıkça Beşiktaş'ın Sivassporu yenmesi için çabaladı ve sonunda başardı.Sonraki hafta Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi yenmesini gene hakemler sağladı( Fenerbahçe 1-0 önde iken Fenerbahçe'nin nizami olarak attığı 2.golü vermeyerek)Buna rağmen Beşiktaş puan kayıpları yaşayarak üst gruptan koptu.Trabzonspor sahasında Antalyaspor ve Orduspor u yenerken 2 maç da 0-0 devam ederken Antalyaspor ve Orduspor un penaltıları verilmedi.O penaltıların verildiğini ve o maçlarda Trabzonspor un yenildiğini varsayın ,bugün puanı 34 olacaktı ve düşme hattında olacaktı.Bu kadar pisliğin yaşandığı ve bunun sebebinin o 3 İstanbul takımı ile Trabzonspor ve hakemler olduğu ortamda neden Fenerbahçe nin maç kazanmasını isteyeyim??

poolat58
24.04.2013, 00:52
.......................Yorumsu z!...................