Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas Emniyeti Ne İşe Yarar?

DOGU_BEY
17.04.2013, 22:00
Sivasspor süper lige çıktığından beri özellikle de bu son 4-5 yıldır Sivas emniyeti içerideki maçlarda Sivasspor taraftarına adeta deplasman takımı muamelesi yapıyor onu da geçtim resmen çifte standart yapıyor!

•Ne zaman burada bir ts veya kayseri ya da önemli bir maç olsa bizim taraftarımız didik aranırken ve maç boyu tribünler kameraya çekilirken ne hikmetse rakip taraftarlar ve özellikle de ts taraftarı her türlü meşale ve yanıcı maddeyi içeri rahatça sokar....bizim taraftar ise yağmurda şemsiye getirdiği için suçlu olur!

•Bu çifte standartlaraa ve uzun süredir en rahat maçların oynandığı ve asla bazı şehirlerdeki gibi olumsuz olayların yaşanmadığı bir stat ve şehir olmasına rağmen Sivas halkına yapılan bu haksızlığa kim dur diyecek?

•Bugünden basit bir örnek: tsli taraftarlar meşale yakıyor, patlayıcılar atıyor, sonrasında koltuklar kırıyor ve polisler hala bizim tribünleri kameraya alıyor! O da hakem kararlarına tepki gösterdiğimiz için!

•Buradan sevgili emniyet müdürlerimiz ve ilgili amirlerimize sesleniyoruz: Lütfen herkese adil yaklaşın ve üniforma giyince artisleşen bazı polislerinize gereken uyarıyı yapın lütfen!

asabibaba
17.04.2013, 22:21
Trabzonluları atamadılar Amirleri bir taraf yemedi Kayserililer yapsaydı direk dışarıdalardı ama bunlara bişi yapamadılar yapamazlarda MEMLEKETİMİZİ MAALESEF SAHİBİ YOKK KİMSESİZLERİN BİLE KİMİ VAR AMA SİVASIN KİMSESİ YOK

sinan-58
17.04.2013, 22:29
onlar ancak bize terörist muamelesi yaparlar

infial§
17.04.2013, 22:35
Sivas emniyeti ancak sivas tarafına karşı görevini yapıyor,milleti donuna kadar ararlar,elde kamera 90 dakika tribünleri çekerler rakip taraftara gelince görevlerini unutuyorlar

DOGU_BEY
17.04.2013, 22:40
Sivas emniyeti ancak sivas tarafına karşı görevini yapıyor,milleti donuna kadar ararlar,elde kamera 90 dakika tribünleri çekerler rakip taraftara gelince görevlerini unutuyorlar

öyle ki tsliler koltuk kırıp attıklarında bile hala büyük bir iştahla bizim tribünleri kameraya alıyorlardı!!!

etlidöktürek
17.04.2013, 22:44
https://twitter.com/sabriugan tepkini ortaya koy yiğido!!!

Salim58
17.04.2013, 22:52
http://resimzade.com/Show.html?i=39997&token=72355 (http://resimzade.com/Show.html?i=39997&token=72355)

Biz tv den izlediğimiz için olup biteni fazla göstermediler.
Koltukları kırıp birbirlerine giren bu çirkef trabzon taraftarına emniyet birşey yaptımı acaba.

asabibaba
17.04.2013, 23:02
Renga renk sis bombaları çatapatlaar saha Wietnama döndü ama Emniyetten tık yok sanki biz deplasmandayız ....Şimdi Oflaz efeNdi çıksın sıkıyosa konuşsun İL GÜVENLİK KURULU bunları ARAMAMA karrımı almış hafta içindee hesap verin bize vermek zorundasınız vergi veren biri olarak bu hesabı sormaak benim kanunen hakkım ver hesabını İl Güvenlik Kurulu NEDEN BU ADAMLARDAN BENİ KORUMADINIZ? NEDEN KORUYAMADINIZ? bozuk paralarımız tehlikeli madde iken bu patlayıcılar tehlikeli madde değil mi? neden alındı ? nasıl alındı? kim aldı ? kim arayamadı? neden bu seyirciler dışarı alınmadı?

antik58
17.04.2013, 23:04
http://resimzade.com/Show.html?i=39997&token=72355 (http://resimzade.com/Show.html?i=39997&token=72355)

Biz tv den izlediğimiz için olup biteni fazla göstermediler.
Koltukları kırıp birbirlerine giren bu çirkef trabzon taraftarına emniyet birşey yaptımı acaba.

Emniyetle içli dışlı biriyim az çok onların görevini biliyorum yanlışım varsa düzeltin(Sivasta olmadığım için maça gelemedim ve sizin yorumlarınızdan hareketle konuşuyorum)
1- bildiğim kadarıyla maçlarda üst aramasını özel güvenlik yapıyor polis başlarında duruyor talimatı belki polis veriyor ama sonuçta üst araması özel güvenliğin işi.

2- maçlarda kameralar sürekli bizi çekti demişsiniz ancak taraftar olan tüm tribünlerde polis çekim yapar siz trabzon tarafında çekilmediğini sanmışsınız ancak emin olun onlarında görüntülerini almışlardır.

3- bir arkadaşımız koltukları kırdılar polis kavga ettiler polis bişey yapmadı demiş koltuk kırma olaylarına polis bakmaz kavga ederlerse aralarında büyümeden önlemeleri lazımdıki bu bizi pek ilgilendirmiyor:)

4-son olarak meşale maytap vb. konularda sonuna kadar taraftarımız haklı ancaktvden izlediğim kadarıyla herşeyiyle güzel giden bir maçta son dakika golü ve taraftarımızın hep bir ağızdan küfür etmesi hiç iyi olmadı SİVASSPORumuz final oynar emin ol trabzon herzamanki gibi kendine yakışanı yaptı bizim taraftarımız öfkesini pk kontrol edemedi ve büyük ihtimal yine ceza yiyeceğiz:confused:

Ben tvden izlediğim ve yorumlarınızdan okuduğum kadarıyla msj yazdım inşallah SİVASta kırdıkları koltukların parasını tur atlayarak onlardan çıkarırız saygılar...

avare
17.04.2013, 23:07
en guvendigimiz emniyet gucleribile bunu yapiyorsa kime derdimizi anlatacagiz anlamiyorum bu sivas sahipsizmi kim bizim sesimizi duyacak

MaXiMuM
17.04.2013, 23:21
Bu gün stada girişte olağanüstü bir arama-tarama yaptı güvenlikçiler. Öyle ki sıkılmadan utanmadan bacak aralarıma kadar arayınca sonunda patladım ; " istersen merak ediyorsan .................. :D

Bu nedir yaa insanların sabrınımı deniyorlar anlamadım gitti...

iborotti58
17.04.2013, 23:25
sahamızdaki ilk maçta siyah forma,siyah elbise ile hakemleri-emniyeti ve kağıtlara yazacağımız döviz(pankart) la protesto edelim.

58sinan58
17.04.2013, 23:30
Haydi hakemleri anladıkta size ne oluyor sayın emniyet yetkilileri aklınızca misafirperverlik örneğimi sergilemeye çalışıyorsunuz kendi taraftarımıza her türlü yaptırımı uygularken adamlar koltukları kırıyor her türlü pisliği yapıyor onlara niye şirin görünmeye çalışıyorsunuz

iborotti58
17.04.2013, 23:34
haber 7 de sivas bölümüne yazan atilla koç adi yorumcuya yazdığım cevap yayınlanmaz,atv spikeri Trabzon taraftarından farksız,hakemler sadece sivasa karşı bağnaz bu iş burda bitmez,eyvah memleketteki poliste bizi tutmaz.ne olacak bu işin sonu.

58fatihcan
18.04.2013, 00:29
Sivas emniyet hepsini si..r et dicez artik anlasilan

akyuvalı
18.04.2013, 08:26
:mad:Her maça gelirken poşet poşet kağıt komfeti hazırlayıp getiriyorum. Kağıt komfetimiz bile didik aranırken bu trabzon uşakları o kadar patlayıcıyı stda neresinde ve nasıl soktular? Bu güvenlikçiler sadece kendi insanına mı erkek olabiliyorlar...
Rıza hocayı haksız yere tribüne gönderen, penaltımızı vermeyen, trabzonun gol atması için elinden geleni yapan hakemi ve bu güne kadar gaspedilen puanlarımızı protesto etmek için SİVASSPORUMUZ bundan sonraki tüm maçlarına SİYAH FORMA ile çıkmasını tavsiye ediyorum...[/B][/B]

58fatihcan
18.04.2013, 09:00
Turkiyede sivas taraftarindan daha fazla ambargo uygulanan var mi acaba

Abdullah DuMaN
18.04.2013, 09:04
Aramaları güvenlik personelinin yaptığı doğrudur ama o maddeleri attıktan sonra çevik kuvvetin hemen müdahele etmesi gerekirdi geçen sezon istanbuldaki bursa maçında bursa taraftarıda büyük olay çıkarmış ama polisler sadece 3 sivassporlu çocuğu göz altına almıştı bu işler böyle

MEHAT
18.04.2013, 14:27
Sivasspor süper lige çıktığından beri özellikle de bu son 4-5 yıldır Sivas emniyeti içerideki maçlarda Sivasspor taraftarına adeta deplasman takımı muamelesi yapıyor onu da geçtim resmen çifte standart yapıyor!

•Ne zaman burada bir ts veya kayseri ya da önemli bir maç olsa bizim taraftarımız didik aranırken ve maç boyu tribünler kameraya çekilirken ne hikmetse rakip taraftarlar ve özellikle de ts taraftarı her türlü meşale ve yanıcı maddeyi içeri rahatça sokar....bizim taraftar ise yağmurda şemsiye getirdiği için suçlu olur!

•Bu çifte standartlaraa ve uzun süredir en rahat maçların oynandığı ve asla bazı şehirlerdeki gibi olumsuz olayların yaşanmadığı bir stat ve şehir olmasına rağmen Sivas halkına yapılan bu haksızlığa kim dur diyecek?

•Bugünden basit bir örnek: tsli taraftarlar meşale yakıyor, patlayıcılar atıyor, sonrasında koltuklar kırıyor ve polisler hala bizim tribünleri kameraya alıyor! O da hakem kararlarına tepki gösterdiğimiz için!

•Buradan sevgili emniyet müdürlerimiz ve ilgili amirlerimize sesleniyoruz: Lütfen herkese adil yaklaşın ve üniforma giyince artisleşen bazı polislerinize gereken uyarıyı yapın lütfen!

iyi yere degınmısın tebrık edıyorum o unıformalı artisler var ama emri verenlerde aynı SİVAS HALKI bir çöp sokamzken elin hamsi kafalısı sokmadıgını koymamıs deplasmanda aynı muamele sahanda aynı muamele saha ıcınde hakem bı yandan nereye kadarr

bahbaba58
18.04.2013, 14:43
Kendi taraftarını dik dik arar rakip taraftarların sis ve ses bombasını sahaya koltuk atmasını izlemeye yarar...

nuri_58
18.04.2013, 20:38
Torpil küçük olduğu için bulunamamış olabilir.Fakat koca meşaleyi nasıl farketmediler ?

favori58
18.04.2013, 20:52
Trabzon kupa maçından sonra sivas gazete ve televizyonları takip ettimde hürdoğanda abdullah abiden başka emniyeti eleştiren ollmamış. ağzına sağlık apo abi. sen olmasan dertlerimizi dile getirecek kimse yok.

DOGU_BEY
19.04.2013, 00:10
BEZİ ALMAYAN EMNİYET PATLAYıCILARI NASIL ALDI?
...Hatırlarsanız daha önceki haftalarda,üzerinde sadece takıma başarılar dileyen sez afişlerin güvenlik tarafından kapıdan geri çevirildiğini yazmıştım. Hatta birisine bende şahit oldum Namık Kemal İlköğretim Okulu ‘nun“ Desteğinden dolayı Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz’a teşekkür ederiz” pankartı içeri alınmamıştı. Ama dün akşam Trabzon tribünlerindekilerini hep birlikte gördük. O kadar meşale,o kadar patlayıcı içeri nasıl alındı? Cevap ver Sivas Emniyeti!. Sadece teşekkür yazan bez pankartı almayıp,patlayıcı ve meşaleyi almanın izahı nedir. Lüften bu konuda açıklmama yapındra bizde bilelim...

ABDULLAH YİĞİT -HÜRDOĞAN

58fatihcan
19.04.2013, 08:28
Aramaları güvenlik personelinin yaptığı doğrudur ama o maddeleri attıktan sonra çevik kuvvetin hemen müdahele etmesi gerekirdi geçen sezon istanbuldaki bursa maçında bursa taraftarıda büyük olay çıkarmış ama polisler sadece 3 sivassporlu çocuğu göz altına almıştı bu işler böyle

Katiliyorum. Bursa taraftari kac tane mesaleyi sahaya attilar. Hareket yok. Bizim taraftarimiz ne yapmis da gozaltina aliyorsun

58fatihcan
19.04.2013, 08:29
Emniyet ya trabzonlulari aramadi adam akilli... ya da adamlar neresine soktuysa onla girdiler

kayayatakci
19.04.2013, 10:37
evet trabzon seyircisi dünyanin en pislik leri --emniyet görevini yapmadigina göre emniyetteki görevliler ya trabzonlu veya trabzon taraftari bunlarin arastirilmasi lazim hakemleri ayni tarftarlari ayni simdide görevliler eklendi insallah trabzon ligden düser pislik peklenir onlarda rus ligine daha uygun bence.sivasi ve sivassporu seven tüm yigidolara selam

selimdelen
19.04.2013, 12:37
super ligde cunety çakır dahi sivasspor alehine karar verebiliyor hata yapabiliyor bu maçı yönecetek hakem e ALLAH zihin açıklığı versin

kaplanlı
19.04.2013, 15:53
bu yapılan çifte standartlara çok şaşırmamak lazım.bizim halkımız doğrudan yanadır,mertdir,insanlığını hep ön planda tutar,çirkeflik nedir bilmez,karşısındakini kendisi gibi dürüst zanneder. bu zamanda bu gibi değerler önemini kaybettiği için kimseye yaranamıyoruz.olsun biz bu değerleri taşımaya hep devam edeceğiz.allah doğrularla beraberdir.