Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadiusz Piech neden oynatılmıyor?
nefhret_58 18.04.2013, 09:53 Arkadaşlar herkesin bilgisinde olduğu bir konudur. Piech geldiği günden beridir klübede oturuyor. Oynadığı maçlarda ise mükemmel gayet sarfediyor. Sözüm ona form düşüklüğü, adaptasyon süreci v.b konularla ligin ortasına kadar bu yiğidoyu sahada göremedik. Şimdi size soruyorum. Kupa maçında trabzonun yavaş ve hava toplarında iyi olan stoperlerine karşı Eneramo mu daha etkiliydi yoksa hızlı adam eksilten dışarıdan şut çıkarabilen Aatif ve Erman mı? Bu ikilinin yanında Piech te olsaydı acaba trabzon defansı ne yapacaktı? Fazla futbol dehası olmamıza gerek yok.
Saygıdeğer Rıza Hocam... Piech Sercan kadar maçta değerlendirilebilecek bir oyuncu değil mi? Senin istemediğin ama bir o kadarda Sercan dan daha iyi bir santrafor olan Piech sonradan bile olsa neden oyunlara dahil edilmiyor?
Piech; “Bunu tekrar söylüyorum, ben gerçekten, sona kadar hazırım. Ben gerek teknik heyetin, gerekse taraftarların benden memnun kalacağına yürekten inanıyorum. Yeter ki bir şans verilsin" dedi.Bu sözleri sarfedip emek harcayan bir kişi malubiyete katkısı olsa bile bu klübü kendine değer olarak bilmiş ve formayı hak etmiştir.
Sivasspor Taraftarı olarak Piech'in oynatılmama sebebini klübün artık açıklaması gerekmektedir. Hiç olmazsa bu kadar yetenekli bir kişiye tribünlerden destek verilmesi gerekmektedir.
izmirliyigido 18.04.2013, 09:56 Yaramızı kaşıma kardeşim, çok haklısın. Çoğumuzun içini acıtan bir konu o. Muhatabı belli ama bugün zamanı değil.
.
58fatihcan 18.04.2013, 10:08 Piech bu macta gayet iyi performans sergileyebilirdi evet. Pedriel yerine dusunulebilirdi 2-0 zaten. Kayseride oynar insallah takim dinlenmesi acisindan
pepsiyusuf 18.04.2013, 10:09 Arkadaşlar rıza hocayı eleştiriyorsunuz eleştireceksiniz hakkınız amma piech gençlerbirliği maçında staddaydım. adam yirmi dakika iyi efor sarfetti ondan sonra topa dahi koşamıyor televizyondan izlemek farklı staddan izlemek farklı bende rıza hocanın yerinde olsam pieh oynatmam hepinize saygılar
Arkadaşlar rıza hocayı eleştiriyorsunuz eleştireceksiniz hakkınız amma piech gençlerbirliği maçında staddaydım. adam yirmi dakika iyi efor sarfetti ondan sonra topa dahi koşamıyor televizyondan izlemek farklı staddan izlemek farklı bende rıza hocanın yerinde olsam pieh oynatmam hepinize saygılar
:mad::mad:
Kardesim insallah sen Hoca olmiyacaksin :D
yaa bukadar zor mi yaa?? Eneramonin yerine Piech oynat ve bak nasil Futbol oyniyorlar hatta Kamil ve Piech bi kere ikisi görmek istiyorum!!
noname87 18.04.2013, 10:35 :mad::mad:
Kardesim insallah sen Hoca olmiyacaksin :D
yaa bukadar zor mi yaa?? Eneramonin yerine Piech oynat ve bak nasil Futbol oyniyorlar hatta Kamil ve Piech bi kere ikisi görmek istiyorum!!
Taktik bilmiyorsunuz sonra o niye oynamadı bu niye oynamadı.Piech güçsüz bir oyuncu dün maçta Giray Eneramo'yla uğraşırken 3-4 kere Trabzon savunması açık verdi Piech oynasa Giray adam adama savunma yapmazdı büyük olasılıkla sen de Piech'in ayağına top geldikçe işte süper oynuyor derdin.Takım Barcelona gibi olur da 4-6-0 oynarsın bizim gibi takımlar için ileri de kesinlikle güçlü bir oyuncuya ihtiyacımız var zamanında Mehmet Yıldız'dı şimdi Eneramo
Casanova Rasit 18.04.2013, 11:11 Piech oynamali!!!
Kac yasinda Adam, polanyali. goleleri leblebi gibi atar.
doldurur ;)
elbeylii 18.04.2013, 12:16 Arkadaşlar rıza hocayı eleştiriyorsunuz eleştireceksiniz hakkınız amma piech gençlerbirliği maçında staddaydım. adam yirmi dakika iyi efor sarfetti ondan sonra topa dahi koşamıyor televizyondan izlemek farklı staddan izlemek farklı bende rıza hocanın yerinde olsam pieh oynatmam hepinize saygılar
piech maçlara çıksa super olur birzamanda kaleciyi yerden yere vurdunuz bak şimdi nasıl oynayan oyuncu açılır ben inanıyorumki piech pedrielden çok iyi ama görüşün öle bişi diyemem
poolat58 18.04.2013, 12:34 Taktik bilmiyorsunuz sonra o niye oynamadı bu niye oynamadı.Piech güçsüz bir oyuncu dün maçta Giray Eneramo'yla uğraşırken 3-4 kere Trabzon savunması açık verdi Piech oynasa Giray adam adama savunma yapmazdı büyük olasılıkla sen de Piech'in ayağına top geldikçe işte süper oynuyor derdin.Takım Barcelona gibi olur da 4-6-0 oynarsın bizim gibi takımlar için ileri de kesinlikle güçlü bir oyuncuya ihtiyacımız var zamanında Mehmet Yıldız'dı şimdi Eneramo
piechin güçsüz olduğunu(!) eneramonun yılardır deneyip bir bile kere yapamadığı sırtı dönükken topu alıp kaleye zımbalamasını attığı golde gördük sen neyin kafasını yaşıyorsun arkadaşım...piech eneramodan bin kat daha etkili bir oyuncu...hem şu topu eneramoya şişirip dandun oynama huyumuzdan da kurtulmuş oluruz.
sivaslıadem 18.04.2013, 13:47 piech oynamalı
Ama eneramonun yanında 2. Forvet olmalı
Zamanında mehmet yıldız balili ikilisi gibi
piech oynamalı
Ama eneramonun yanında 2. Forvet olmalı
Zamanında mehmet yıldız balili ikilisi gibi
Sana katiliyorum cift forvet olmasi lazim. Eneramo topu tutup pieche verirse isler bence daha iyi gider.
yine gelmiş sanal teknik direktörler.. her fırsatta acaba hocaya nereden atıp tutabilirim diye pusuda bekliyorlar..
piech 15 dakikalık oyuncu. 7 gün 24 saat onunla vakit geçiren 30 senedir futbol dünyasında olan Rıza Çalımbay'dan daha iyi biliyorsunuz ya o yüzden buradan yorum yazıyorsunuz Rıza Çalımbay da bu takımın başında..
Hocanın sezon sonu Sivas'tan ayrılacağını düşünüyorum ve o gün yine ah vah edeceğiz. İşte hep bu sahip olduğu değerin farkına ancak kaybettikten sonra varanların yüzünden olacak bu gidiş de..
Hocanın ayrılacağını bilenler de popilist yorumlara başlamış. İşkembe-i kübra'dan konuşuyorlar :)
Dün o hakemi ayağına getirdin ve dik durdun ya.. Adam gibi adamsın hocam..
nostalgiaplatz 18.04.2013, 13:54 Arkadiusz Piech Gençlerbirliği maçında stadyumda performansını izleyen varmı acaba ? Rıza hoca oynatmamakda sonu kadar haklı. Hiç bir kaptırdığı topa koşmadı. Atılan paslara depar bile atmadı. Sürekli ofsaytta bekledı durdu. Oyun sıkıştı ilk yarı onun yüzünden. Kondisyon denen bişey yok o adamda. Bi kaç antremanınıda izledim rezalet ötesi adam. Çok umursamaz tavırları var. Tribünlere saç baş yoldurttu gençlerbirliği maçında.
AYDIN1985 18.04.2013, 15:45 Erman sari kart cezalisi oldugu icin Kayseri macinda yokmus bence Piech´i Kayseri macina sakliyor hoca.
arkadaş sanki bu adam hiç oynamadı oynadı ne var bunda, hoca herhalde kendisine başarı getirecek adamı kenarda tutmaz performansı o daha iyi bilir, artık lig sonuna kadar bu işleri bir kenara bırakıp takımımıza sahip çıkalım
sivassporhersey 18.04.2013, 16:09 yahu herşey bu rıza hocanın altından çıkıyor
rıza hoca piechi istemedi yönetim aldı diye
şu takımdan bir gitsede kurtulsak
piechn sonu inşallah grosickiye benzemez
sivassporhersey 18.04.2013, 16:11 Erman sari kart cezalisi oldugu icin Kayseri macinda yokmus bence Piech´i Kayseri macina sakliyor hoca.
2 aydır hazırlıyor Evet doğru
Gardasim ikinci yari sen öndesin hemde erenamo topu elle egledigi icin sarikart görmüs daha ne güne duruyorsun illaki kirmizimi görmesi lazim degis pedrielle ikili forvet piech oynasin böyle firsat ele gecermi ama bizde öyle inat cilar oldugu müddetce daha cok seyler kaybederiz ben inananiyorumki bizde degisim ancak sezon bitmeden asla olmayacak onuda insallah kümelere kalmadan basara bilirsek eyivallah.
Hoca başından beri Piech'e mesafeli duruyor. Piech'in iyi futbolcu olduğu belli. Özel bir kîni yoksa Rıza Hoca'nın Piech'e daha fazla forma şansı vermeli. Yoksa bu Piech Rıza Hoca'yı götürür.
Dünki kupa macinda sondakika verilen firikik de asla faul yapilacak bir durum yoktu bunu ne halil in tepkisi nede oyunun akisi böyle birsey göstermiyor ne olduise dördüncü hakem denen o müsbeddesiz adamin kulaklikla orta hakeme aktarmasi ile ortaya cikan bir durumdu bu asla kABUL EDILECEK edilecek bir durum degil bizim hocamizda cok cabaladi amma is isten gecti bosuna ugrastik ben hic futbol hayatinda karar verildikten sonra bozuldugunu görmedim neise hayirlisi insallah bi dahaki oyunda bunun acisini cikaririz .
|