Orijinalini görmek için tıklayınız : Haydi Zara, Kalk Ayağa

Rallim58
22.04.2013, 09:38
http://resimzade.com/Show.html?i=40061&token=110809 (http://resimzade.com/Show.html?i=40061&token=110809)

BAL liginde ilimizi 2 sezondur başarıyla zirveye taşıyan Zara Belediyespor'un 3. lige çıkmasına ramak kaldı. Son 2 haftaya giriliyor ve 3. lig yolu gözüktü.

Yapılması gereken çok basit. Zara'da bulunan istisnasız tüm esnaflarımızın işyerlerini Kırmızı-Siyah bayraklarla donatarak, ilçeyi şampiyonluk havasına sokmalarıdır. Takım futbolcuları bu hareketlilikten son derece mutlu olur, özveri ile çalışıp, kazanmayı arzular.

Son iki karşılaşmadan elde edilecek 6 puan ve sezonu 59 puanla şampiyon olarak 3. lige yükseleceklerini candan istiyor, diliyor ve bekliyorum. Zara Belediyesporun aynı puana sahip takipçisi 1930 Bafraspor bu hafta uzun süre 3-3 devam eden Bulancak engelini de 81. dakikada da olsa aştığını düşünürsek, Zaraspor kalan 2 karşılaşmayı da final niteliğinde oynayacağını düşünmelidir. Son hafta oynanacak, Bulancak karşılaşmasına Zara halkı ile birlikte, Sivas'tan futbolseverler de Bulancak'a taşınmalıdır.

Başarılı ve BAL liginin tecrübeli teknik adamı, futbolseverlerin sevilen siması Ahad Kömürlüoğlu ve ekibi ile, özverili çalışmaları ile şampiyonluğun emektarı futbolcuları tebrik ediyor, şimdiden şampiyonluklarını kutlamak istiyorum.

58fatihcan
22.04.2013, 09:41
Abi helal olsun guzel yazi olmus. Sonuna kadar haklisin. Esnaf alsin bi bayrak koysun cok zor degil. Olmadi belediye dagitain. Icraat azicik ya. Zara hak ettigi yere gelsin

Rallim58
22.04.2013, 09:54
Zara Belediyespor (SİVAS) - 53 puan (kalan maçları)

Zara Belediyespor - Oltaş Soyaspor (Ordu)
Bulancak Belediyespor (Giresun) - Zara Belediyespor

1930 Bafra Spor (SAMSUN) -53 puan (kalan maçları)

Öz Espiye Belediyespor (Giresun) - 1930 Bafra Spor
1930 Bafra Spor - Yomra Spor (Trabzon)

Grup olarak Karadeniz içerisinden, Zara Belediyesporumuzun şampiyonluğu tarihe geçecek bir olaydır.

Zara'lı kardeşlerimizin ellerinden gelen tüm desteklerini esirgememelerini bekliyorum. Geçen sene birçok karşılaşmalarına özel aracımla ilçeye giderek takip eden, son final karşılaşmasına da Giresun'a giderek destek veren bir futbolsever olarak, şampiyonluk yolunda Zarasporumuzun desteklenmesini candan istiyorum.

yerliturkuaz
22.04.2013, 09:57
Zara şehri bu saatten sonra kendini şampiyonluk havasına sokmalıdır ayaklarına kadar gelen bu tarihi fırsatı tepmemeliler özellikle bu hafta oynayacağımız maçda stadımızı düğün yerine çevirmeli futbolcularımızı vede teknik yönetimi bu yönde artı bir destek vermelidirler.

Maçın pazar günü olacağı düşünülerek gerekirse Sivasspor kulubünede davet göndererek futbolcuların ve yönetim kadrosunun maça gelmeleri sağlanmalıdır.

Gırmızı gara şampiyon ZARA...

Salim58
22.04.2013, 10:06
Gırmızı Gara Şampiyon Olmaya Az Kaldı Zara.

Tebrik eder başarılar dilerim.

favori58
22.04.2013, 11:10
Zarayı tebrik etmekle birlikte,ne olur tv58 yetkilileri biraz az zara haberi yapın içimiz dışımız zara oldu. tamam başarısıyla seviniyoruz fakat 4 eylülbelediyespora 15 dakika zarasporada yarım saat 45 dakika yayın olursa sivaslı olarak rahatsız olurum

Rallim58
22.04.2013, 11:24
Zarayı tebrik etmekle birlikte,ne olur tv58 yetkilileri biraz az zara haberi yapın içimiz dışımız zara oldu. tamam başarısıyla seviniyoruz fakat 4 eylülbelediyespora 15 dakika zarasporada yarım saat 45 dakika yayın olursa sivaslı olarak rahatsız olurum

Genel itibariyle haklı gibi olsanız da, Zara Belediyespor 3. lige yükselmesi konusunda gösterdiği özveri, başarı için değil yarım saat yarım gün yayını da hak eder.

Başarı gösteren, temsil kabiliyeti yüksek hangi takım olursa o desteklenmelidir. Nihayetinde ilimizin başarılı bir takımıdır. Özel idareden neden az bahsediliyorsa, Zaraspordan da o denli fazla bahsedilmesi gayet normaldir.

Buna bir de proğram yapımcısı ve moderatörü Mustafa Ateş kardeşimizin, Zarasporun Sportif Direktörü olduğunu eklersek olay kaçınılmaz oluyor. O kadar da olsun. Bal tutan parmağını yalar:)(Hele bu bal da Zara balı olursa :))

Mete209
22.04.2013, 11:33
3. Lig yolunda Zaraspor'a başarılar dilerim.

Mete209
22.04.2013, 11:48
tv58 yetkilileri biraz az zara haberi yapın içimiz dışımız zara oldu.

tv58 kapandı galiba.

Kokomo
22.04.2013, 11:54
Zara 53
Bafra 53
Bulancak 52

Burada bence asıl tehlike BULANCAK. Çünkü son hafta oraya gidiyoruz ve orası en zor deplasmanlardan birisidir. Yenmemiz gerekli.

Bu nedenle bu hafta ATAKUM - BULANCAK maçı bence en önemli maç. Çünkü Bulancak berabere bile kalsa ümidini yitirir. Bizim maça da asılmaz.

O yüzden bu hafta sonu bu maçı takip edelim. Atakum puan aldığı an ;

ZARAMIZ ŞAMPİYON !

MaXiMuM
22.04.2013, 12:10
tv58 kapandı galiba.

Evet dün itibariyle Tv58 yayın hayatına son verdi. Başka bir isimle İstanbulda yayın hayatına devam edecekmiş.

MaXiMuM
22.04.2013, 12:11
Zara Belediyespor (SİVAS) - 53 puan (kalan maçları)

Zara Belediyespor - Oltaş Soyaspor (Ordu)
Bulancak Belediyespor (Giresun) - Zara Belediyespor

1930 Bafra Spor (SAMSUN) -53 puan (kalan maçları)

Öz Espiye Belediyespor (Giresun) - 1930 Bafra Spor
1930 Bafra Spor - Yomra Spor (Trabzon)

Grup olarak Karadeniz içerisinden, Zara Belediyesporumuzun şampiyonluğu tarihe geçecek bir olaydır.

Zara'lı kardeşlerimizin ellerinden gelen tüm desteklerini esirgememelerini bekliyorum. Geçen sene birçok karşılaşmalarına özel aracımla ilçeye giderek takip eden, son final karşılaşmasına da Giresun'a giderek destek veren bir futbolsever olarak, şampiyonluk yolunda Zarasporumuzun desteklenmesini candan istiyorum.

Beni almadan gitme ha :D

Rallim58
22.04.2013, 15:39
Beni almadan gitme ha :D

Hadi gidiyoruz bilgisi gelirde, seni almadan gidersem gardaş, Bulancak dönüşü beni Sivas'a sokmazlar :)

HababamHa
22.04.2013, 15:49
Gırmızı Gara şampiyonluk zamanı geldi be Zara.

MaXiMuM
22.04.2013, 16:05
Gırmızı Gara şampiyonluk zamanı geldi be Zara.

He babo heeeeeee :D

hatzivrettas
22.04.2013, 16:30
Umarım 3.lige adımını atarsın Zara.

Rallim58
22.04.2013, 19:04
Görevim gereği bulunduğum döneme denk gelen Divriği'de de esnafları harekete geçirerek sokakları kırmızı-mavi bayraklarla donaltılmasını sağlamıştık. İleri gelen gelen esanflarından birine "takım 3. lige çıkıyor mağazanıza, sokağınıza bayrak asın" dediğimde, "...... bey Allah aşkına bana ne getirisi var" diyen kişinin D.Ç: Divriğisporun 3. lige çıktıktan sonra, yönetimde olmak için çırpınanlar arasında yer aldı...

Zara Belediyespor'un 3. lige çıkmasından sonra, Zara'da hava değişiminin nasıl olduğunu çok değil, ilk senden itibaren hissedilecektir. Yeterki Zara'lılar takımına sahip çıksın...

asabibaba
22.04.2013, 19:30
Evet dün itibariyle Tv58 yayın hayatına son verdi. Başka bir isimle İstanbulda yayın hayatına devam edecekmiş.

Kahramaraş eşrafından bir esnaf abimize nakti ödeme karşılığında sahibinden acele satıldı :D:D

58fatihcan
22.04.2013, 21:31
Super amatorden iki takim cikarsa ikiside ilce takimi olur ve taraftar destegi olur

58fatihcan
22.04.2013, 21:33
Tv58 hakkinda bilgi verir misiniz biraz daha

Rallim58
22.04.2013, 22:15
Tv58 hakkinda bilgi verir misiniz biraz daha

TV 58'in satıldığı şeklinde bir söylenti vardı ama son durum nedir bilemiyorum.

BekirBayrak
23.04.2013, 14:54
Zara esnafı bayraklarla ilçeyi donatıp farkı bir hava kazandırmalıdır.

kaplanlı
23.04.2013, 15:09
zaraspor bu defa başaracaktır.bu hafta evinde oynayacağı maçta tüm zaralı hemşehrilerimizin stadı doldurarak takıma ciddi destek olacağına inanıyorum.kalbimiz sizlerle atacaktır.tebrikler zaraspor.

Rallim58
23.04.2013, 23:58
Zara esnafı bayraklarla ilçeyi donatıp farkı bir hava kazandırmalıdır.

Zara'da esnafların bayrak hazırlıklarına başladığı şeklinde gelen bilgiler umarım doğrudur.

Kokomo
24.04.2013, 08:48
AMATÖR MAÇA 15.000 TARAFTAR GELDİ !

Zonguldak’ta oynanan Zonguldak Kömürspor-Ankara Adliyespor BAL ligi maçına 15 binin üzerinde taraftar geldi. En az 5 bin kişide maçı evlerin çatılarında ve yüksek alanlarda izlemek zorunda kaldı.

Süper ligde mücadele eden Sivasspor’un maçlarına ortalama 6-7 bin seyirci gelirken,BAL liginde mücadele eden Zonguldak Kömürspor’un maçına 15 binin üzerinde taraftar geldi.

BAL ligi 6.grupta mücadele eden ve 3.lige çıkma savaşı veren Zonguldak Kömürspor’un kendi sahasında oynadığı maça 15 binden fazla taraftar gelirken,5 binden fazla seyirciside maçı evlerin çatılarından ve sahayı gören yüksek yerlerden izlemek zorunda kaldı.

Sivasspor’un son derece kritik maçlarına 4 Eylül stadında 6-7 bin kişi gelirken,amatör statüdeki bir maça 15 binden fazla taraftarın gelmesi dikkat çekiyor.

(Hürdoğan Gazetesi)

58fatihcan
24.04.2013, 10:06
Zarada olan yigidolar varsa bizi buradan bilgilendirebilir mi. Bayraklar felan var mi

Alişan
24.04.2013, 10:10
Zaramızı 3.ligde görmek bizide sevindirir geçen sezonda iyi bir lig çıkardılar inşallah bu sezon 3.ligde görürüz bakarsınız bir gün süper lige çıkmış ve sivassporla karşılaşıyor allah inşallah bu günleri görmemizide nasip eder.

şampiyon71
25.04.2013, 07:19
Bu başarı küçümsenecek bir başarı değil.Tesis yok, imkanlar amatör.Ama Zaraspor teknik heyeti ile başarının mimarı olan futbolcuların ruhları profesyonel.İlginç de bir durum var.takımda oynayan arkadaşların %99'u Sivaslı çocuklar.Bu bence Sivasın görünmeyen en bütük başarısı.Sivaslı çocuklara kapısını kapatanlar bence utanmalı.Zaraspor şampiyon olursa (olacak % 100) buna inanıyorum.Birçok kişi biz ne yaptık diyecek .Ama iş işten çoktan geçmiş olacak.Başarıda Zaraspor yönetiminin elbette katkısı çok büyük.Ahad hocaya ayrıca Sivas'ın teşekkür etmesi gerekir.Adı ahad ama diğer adıo bana göre ,BAŞARI'dır.Mustafa aTEŞ kardeşimide ayrıca çok severim.Onunda çok başarılı işler yaptığını uzun zamandır takip ediyorum.Ergüder Sümbüloğlu, Yüzbaşı Kurt Zaraspora varını yoğunu mesasisini harcayan isimler.Bence bu Zara sadece izlenir ve alkışlanır.Zaradaki maçları imkanım olduğu sürece izliyorum.Taraftarın takımı biraz daha fazla desteklemesi şart.en büyük eksik bence taraftar desteği diyorum.ŞAMPİYONLUK SİVAS'A ZARA'YA HAYIRLI OLSUN.

Kokomo
26.04.2013, 08:40
Pazar günü Zara’da Ordu Altaşspor’la karşılaşacak olan Zara Belediyespor çalışmalarını Teknik direktör Ahat Kömürlüoğlu nezaretinde sürdürüyor.

Sivas’ta Muhsin Yazıcıoğlu spor kompleksinde çalışan Zara Belediye’de Aykut,Kadir ve Sinan’ın sakatlıkları düşündürüyor. Teknik Direktör Ahat Kömürlüoğlu “Bu hafta da yine bazı futbolcularımız forma giyemeyecek. Yavuz Arslan’ın da tedavisi sürüyor. Tedavisi süren futbolculardan Aykut, Kadir ve Sinan’ın oynama ihtimali çok zayıf. Kim sahaya çıkarsa çıksın. Artık geri dönüş yok.”dedi.

Zara Belediyespor, hazırlıklarını Sivas Belediyesi Muhsin Yazıcıoğlu spor tesislerinde yapacağı antrenmanla sürdürecek.

(Hürdoğan Gazetesi)

Rallim58
26.04.2013, 11:22
Cumartesi Sivasspor, Pazar günü Zara Belediyespor, gitmek, destek vermek mecburiyetindeyiz...

Pazar günü özel minibüs tahsis edilirse giden çok olur diye düşünüyorum...

ş.usta
26.04.2013, 15:51
Cumartesi Sivasspor, Pazar günü Zara Belediyespor, gitmek, destek vermek mecburiyetindeyiz...

Pazar günü özel minibüs tahsis edilirse giden çok olur diye düşünüyorum...

Doğru söylüyorsun ağbi.:)

Bir organizasyon yapta Zara'ya gidelim ağbiciğim:)

Casanova Rasit
26.04.2013, 16:21
Zara ya basarilar ;)

Rallim58
27.04.2013, 11:01
Doğru söylüyorsun ağbi.:)

Bir organizasyon yapta Zara'ya gidelim ağbiciğim:)

Ustam hayhay... Gdielim dersin gideriz.. Biliyorsun geçen sene de bu sene de çok kez aracımla giidp izledim.

Amaç sadece senin benim ya da bir araç gitmesi değil. Zara Ahmet Başyurt stadyumunun hınca hınç doldurularak, müsabaka boyu desyekleyecek taraftarın Zara'ya taşınmasıdır.

üçyıldız58
27.04.2013, 13:05
kayseri deplasmanından dönerken pazar günü zaraya gidelim destek olalım dedik
birkaç arkadaşımız ben gitmem onlar zamanında fenerbahçe trübününe gidip zaralı fenerliler diye birde kaşkol yaptırıp gözümüze baka baka fenerbahçeyi desteklediler diye muhabbet geçtiysede.
bunu tüm zaralılara mal etmenin yanlış olduğu fikri hakim bastı bizde karar verdik yarın 8 arkadaş sivasspor formalarıyla zara ahmet başyurt stadyumunda yerimizi alacağız.
şimdiden oğlum kırmızı kara şampiyon zara demeye başladı

cücü baba
28.04.2013, 12:32
Genel itibariyle haklı gibi olsanız da, Zara Belediyespor 3. lige yükselmesi konusunda gösterdiği özveri, başarı için değil yarım saat yarım gün yayını da hak eder.

Başarı gösteren, temsil kabiliyeti yüksek hangi takım olursa o desteklenmelidir. Nihayetinde ilimizin başarılı bir takımıdır. Özel idareden neden az bahsediliyorsa, Zaraspordan da o denli fazla bahsedilmesi gayet normaldir.

Buna bir de proğram yapımcısı ve moderatörü Mustafa Ateş kardeşimizin, Zarasporun Sportif Direktörü olduğunu eklersek olay kaçınılmaz oluyor. O kadar da olsun. Bal tutan parmağını yalar:)(Hele bu bal da Zara balı olursa :))

Rallim 58 AĞBİ... amatör sporlara verdiğin değeri biliyorum ve saygıyla karşılıyor destekliyorumda.
Başta SİVASSPORUMUZ olmak üzere ZARASPORA, ÖZEL İDARESPORA ve 4 EYLÜL BELEDİYE SPORA BAŞARILAR DİLİYOR YOLLARININ AÇIK OLMASINI eski bir sivasspor amatör futbolcusu olarak TEMENNİ EDİYORUM...
Lakin sadece futbol değil bir çok branştada SİVASIMIZI Temsil eden diğer bu MEMLEKET SEVDALISI SPORCU KARDEŞLERİMİZDENDE bahsetseniz fena olmaz.
Bunlardan biriside oğlum KÜÇÜK YİĞİDO gökhan FİLİZ.
Önce ÜMİT GENÇ AVRUPA 2. olduktan sonra A MİLLİ TAKIM kampına davet edilmiştir 20 gün cıvarı A MİLLİ TAKIM kampında kaldıktan sonrada henüz 18 yaşında olmasına rağmen TÜRK KARATE A MİLLİ TAKIMI adına dövüşmek üzerine BOSNA HERSEĞİN Başkenti saraybosnada yapılan geleneksel ALİYA İZZET BEGOVİÇ karate turnuvasında ilk defa çıktığı A MİLLİ TAKIM adına 3. olarak BRONZ madalya ile ilimize dönmüştür.
( sanırım gözünden kaçtı ağbi )

58fatihcan
28.04.2013, 13:40
Zarasporun maci 14 te mi

Salim58
28.04.2013, 15:26
Zarasporun maci 14 te mi

Maç 14:30 da başladı ilk yarı dk 41 de gelen golle Zara Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

58fatihcan
28.04.2013, 15:35
Maç 14:30 da başladı ilk yarı dk 41 de gelen golle Zara Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Bilgiler icin tesekkurler. Gol oldukca yazarsaniz sevinirim. Bafra ve bulancak maclari skorlarinda bilgi sahibi misiniz

trg58
28.04.2013, 17:20
maç 2-0 biiti.bulancak mağlup oldu son hafta yanılmıyorsam bulancak deplasmanı var. o yüzden yenilmesi iyi oldu.inşallah zara çıkacak bu sene......

58fatihcan
28.04.2013, 17:52
Bulancak'ın yenilmesi iddiasının kaybı bizim için iyi oldu. Bafra ne yapacak bakalım

üçyıldız58
28.04.2013, 18:29
sivasspor formalarımızı giyip zaraya destek için gittik takım biraz tutuk başladı rakip takımda iddaası olmamasına rağmen çok asıldı maça karambolden bulduğumuz golle ilk yarıyı önde kapadık.
2.yarıda rakip baskı kurmuş gibi gözüksede oyunun kontrolü bizdeydi 2.golü buluncada iş bitti.
haftaya doksan dakka kaldı şampiyon olmak için.inşallah yüzlerinin akıyla çıkarlar.
ayrıca zaraspora destek için zaraya gelen doğan ürgübe,sivassporumuzun yıldız futbolcusu ziya erdala teşekkür ediyoruz.
garibime giden birşeyide anlatayım 6 arkadaş sivasspor formalarımızla gittik zara halkı sanki hiç sivasspor forması görmemiş gibi tuhaf tuhaf bakıyorlardı.
bir arkadaşda espiri yaptı bunlar şimdi bizi rakip takım taraftarı sanmasınlar.

Rallim58
28.04.2013, 18:52
Zara belediyesporun bu karşılaşmasına Sivas Belediye başkanı Doğan Ürgüp'ün yanısıra, milli futbolcumuz Ziya Erdal'da memleketinin takımına destek verenler arasında idi. Sivas'tan giden tüm yiğidolara teşekkürler. Misafirperver Zara halkına teşekkürler...

http://o1304.hizliresim.com/18/w/mk3gj.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://m1304.hizliresim.com/18/w/mk3wt.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://m1304.hizliresim.com/18/w/mk42g.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Gol sonrası sevinçler....

http://p1304.hizliresim.com/18/w/mk3j4.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Salim58
28.04.2013, 19:24
Maşallah hem hava güzelmiş hemde görüntüler güzelmiş.

Ziya'ya helal olsun geçen haftada 4 Eylül Belediyespor maçındaymış.

Sivas'tan Zara'ya giden yiğidolara teşekkürler...

savaş2
28.04.2013, 21:15
Zara belediyesporun bu karşılaşmasına Sivas Belediye başkanı Doğan Ürgüp'ün yanısıra, milli futbolcumuz Ziya Erdal'da memleketinin takımına destek verenler arasında idi. Sivas'tan giden tüm yiğidolara teşekkürler. Misafirperver Zara halkına teşekkürler...

http://o1304.hizliresim.com/18/w/mk3gj.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

http://m1304.hizliresim.com/18/w/mk3wt.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Gol sonrası sevinçler....

http://p1304.hizliresim.com/18/w/mk3j4.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

***3 liğ e son 90 dakika kaldı, resimlerde güzel olmuş

Kokomo
28.04.2013, 21:33
Bravo çocuklar, son hafta artık ...

3.LİG bekle bizi geliyoruz !

Ensar
28.04.2013, 22:06
BAL liginde ilimizi 2 sezondur başarıyla zirveye taşıyan Zara Belediyespor'un 3. lige çıkmasına ramak kaldı. Son 2 haftaya giriliyor ve 3. lig yolu gözüktü.

Yapılması gereken çok basit. Zara'da bulunan istisnasız tüm esnaflarımızın işyerlerini Kırmızı-Siyah bayraklarla donatarak, ilçeyi şampiyonluk havasına sokmalarıdır. Takım futbolcuları bu hareketlilikten son derece mutlu olur, özveri ile çalışıp, kazanmayı arzular.

Son iki karşılaşmadan elde edilecek 6 puan ve sezonu 59 puanla şampiyon olarak 3. lige yükseleceklerini candan istiyor, diliyor ve bekliyorum. Zara Belediyesporun aynı puana sahip takipçisi 1930 Bafraspor bu hafta uzun süre 3-3 devam eden Bulancak engelini de 81. dakikada da olsa aştığını düşünürsek, Zaraspor kalan 2 karşılaşmayı da final niteliğinde oynayacağını düşünmelidir. Son hafta oynanacak, Bulancak karşılaşmasına Zara halkı ile birlikte, Sivas'tan futbolseverler de Bulancak'a taşınmalıdır.

Başarılı ve BAL liginin tecrübeli teknik adamı, futbolseverlerin sevilen siması Ahad Kömürlüoğlu ve ekibi ile, özverili çalışmaları ile şampiyonluğun emektarı futbolcuları tebrik ediyor, şimdiden şampiyonluklarını kutlamak istiyorum.
-----------------------------------------------------
Zarasporu kutluyorum onlarin basarisi bizide gururlandiriyor.Ne kadar fazla takim olursa bir o, kadarda fazla basari olur en kisa zamanda onlarida 3 .Ligde görmek Sivaslilar olarak gurur duyariz. Burdan tüm zaralilari kutluyorum-

Kokomo
29.04.2013, 08:49
Ligin bitmesine bir hafta kala Zara Belediyespor liderliğini sürdürdü. Dün Ordu Altaş’ı 2-0 yenen Sivas temsilcisi ,son maçında Bulancakspor’u yenmesi halinde 3.lige çıkacak.

Zara Belediyespor 3.lige çıkma yolunda önemli bir engeli daha aştı. Dün kendi evinde Ordu Altaşspor’a oynayan Zara,Metin’in 40, Fatih ‘in 89’da attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Zara Belediyespor bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bulancak maçını kazanırsa Bafra maçına bakılmadan 3.lige çıkmış olacak.

(Hürdoğan Gazetesi)

Kokomo
29.04.2013, 08:50
Aslında bu haftanın en iyi haberi Samsun'dan geldi !

ATAKUM Bulancak'ı 1-0 yenerek Bulancak'ı devre dışı bıraktı.

Bulancak bizim maça asılmayacaktır artık.

Teşekkürler ATAKUM !

Rallim58
29.04.2013, 09:01
İlçe esnafı olayın farkında bile değiller...

Zara'nın alt yol diye bilinen caddede tek bir bayrak dışında sokaklara, işyerlerine asılan bayrak görülmedi. Bu duruma üzüldük...

Stadyumda yapılan saha süsleme çalışmaları dışında bir çalışma yapılmamış veya esnaflarımızdan duyarlılık gösterilmemiş...

58fatihcan
29.04.2013, 10:17
Zara esnafi uyan

ankastre
29.04.2013, 10:46
gırmızı gara
şampiyon oluyor zaraaaaa..

zaralı esnaflar eğer bayrak asmamışsa valla ayıp etmişler

Kokomo
30.04.2013, 08:36
ZARALI ZİYA ERDAL !

Sivasspor’un başarılı sol kanat oyuncusu Ziya Erdal, Zara Belediyespor’u kritik maçında yalnız bırakmadı.

Aslen Zaralı olan Ziya Erdal,önceki gün Zara’ya giderek kritik Zara Belediyespor-Ordu Altaş maçını izledi. Stada gelişinde ismi anons edilen ve tribünlerin sevgi gösterisinde bulunduğu Ziya, Zara’nın maçı 2-0 kazanmasından dolayı çok mutlu olduğunu ve takımın 3.lige çıkacağına inandığını söyledi.

(Hürdoğan Gazetesi)

Kokomo
02.05.2013, 08:55
BU DEFA OLSUN ZARA !

Geçen sezon Giresun’daki final maçını kaybedip 3.ligin eşiğinden dönen Zara Belediyespor, bu defa kararlı. Ancak takımın önemli isimlerinden Metin Kurt,Alp Kaya ve Sinan gibi etkili isimlerin sakatlığı Bulancak maçı öncesi teknik heyeti kara kara düşündürüyor.

BAL liginde Bafraspor’un önünde averajla lider olan Zara Belediyespor,ligin son maçınıda kazanıp mutlu sona ulaşmak istiyor.Son haftaya Bafraspor’la puan puana giren,ancak ikili averajda üstün olan Zara Belediyespor,Pazar günü Bulancak’ta tarihi bir maça çıkacak. Zara Belediyespor teknik heyet ve futbolcular bu zorlu maçın hazırlıklarını sürdürürken takımın önemli isimlerinden Metin Kurt,Alp ve Sinan’ın sakatlıkları can sıkıyor. Teknik Direktör Ahat Kömürlüoğlu yapacak bir şeylerinin olmadığını,bu üç futbolcunun tedavilerinin yoğun biçimde sürdürüleceğini,yetişmesi halinde forma giyebileceklerini söyledi.

HABİP SOLUK TRİBÜNE

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Zaralı Habip Soluk’a bu önemli maç öncesi büyük görev düşüyor. Geçen hafta adına pankartla sahaya çıkılan Müsteşar Habip Soluk’un Pazar günü Bulancak maçına giderek takıma destek olması isteniyor.

(Hürdoğan Gazetesi)

Kokomo
03.05.2013, 08:53
ZARA BU SABAH GİDİYOR !

Pazar günü Bulancak’ta son derece kritik bir maça çıkacak olan Zara Belediyespor, bu sabah Ordu’ya hareket edecek. Sivas ekibi,Pazar günü maçın oynanacağı Bulancak’a geçecek.

3.lige çıkması için kazanması gereken sadece bir maçı bulunan Zara Belediyespor,bunu başarmak için bugün yola çıkıyor. BAL liginde grubunda averajla lider olan ve Pazar günü deplasmanda Bulancakspor’u yenmesi halinde 3.lige çıkacak olan Zara Belediyespor dün Sivas’ta yaptığı antrenmandan sonra bu sabah Ordu’ya hareket edecek.

Maç gününe kadar Ordu’da kalacak olan ve yarın maç öncesi son çalışmasını yapacak olan Zara Belediyespor’da önemli isimler Alp,Metin ve Sinan’ın sakatlıkları devam ediyor. Bu üç futbolcununda takımla birlikte olacağı ve son durumlarına bakılıp karar verileceği belirtildi. Teknik Direktör Ahat Kömürlüoğlu,bu önemli maç öncesinde sadece Zara’dan değil,bütün Sivas’tan destek beklediklerini söyledi.

Öte yandan Zara Belediyespor yönetiminin MHK’ye yazı göndererek bu önemli maç için tecrübeli bir hakem istediği de belirtildi.

(Hürdoğan Gazetesi)

Kokomo
04.05.2013, 11:44
AMATÖR GİTTİN PROFESYONEL DÖN !

Zara Belediyespor yarın ikinci defa 3.ligin kapısını çalacak. Bulancakspor’la deplasmanda oynayacak olan temsilcimiz maçı kazandığı takdirde 3.lige çıkacak.

BAL ligi 3. Grupta Bafraspor’un averajla önünde lider bulunan Zara Belediyespor mutlu sona çok yaklaştı. Geçen sezon grup maçlarının finalinde kaybederek 3.ligin eşiğinden dönen Zara Belediyespor,bu defa son maçta gülmek istiyor.

Yarın deplasmanda Bulancakspor’la oynayacak olan Zara Belediyespor maçı kazanması durumunda Bafra-Yomraspor maçının sonucuna bakılmaksızın 3.lige çıkmış olacak. Dün sabah Ordu’ya giden ve maç günü Bulancak’a geçecek olan Zara Belediyespor’a bu önemli maçta çok sayıda taraftarıda destek verecek. Pazar günü sabah saatlerinde Zara’dan ve Sivas’ta çok sayıda aracın Bulancak’a hareket edeceği ve takıma vereceği belirtildi.

(Hürdoğan Gazetesi)

58MUAMMER58
04.05.2013, 12:41
zaraspor nasıl şampiyon olur? puan durumu ve bulancakla bafrayla 2 li averaj durumu nasıl bilen bir kardeşim yazabilirmi?

4eylül
04.05.2013, 14:37
zaraspora başarılar dilerim sivasımızı 3ligde temsil edecek olması ayrı onurdur kalbimiz sen,nle

cengizzzhan58
04.05.2013, 15:06
Zara'yı İnşaallah 3.ligde,Sivas 4 Eylül Belediye'yide 2.ligde görmek nasip olur :)

HababamHa
04.05.2013, 16:30
Zara Belediyespor amatör olarak gitti profesyonel olarak döner.

citothehan58
04.05.2013, 16:47
1.ZARA BELEDİYESPOR 27 16 8 3 50 19 31 56
2.1930 BAFRA SPOR 27 16 8 3 60 33 27 56

Zaraspor kazandigi takdirde 3.lige cikacakdir insallah.. ayni sivassporumuz önceden nasil basardiysa..

4 eylül belediyesporumuz insallah play offu kazanip 2.lige cikar..

Sivassporumuz ise TS yenip Finale gelir final kazandi takdirde türkiye kupasini kazanir ve süper kupasini kazanmaya oynar ve uefa da bizi önceki gibi daha iyi temsil eder kayp etti takdirde yine de uefa ya gider sadece tsi eledigi takdirde biz bi gol atsak defans yapsak yeter bile ts o zaman 1 tane degil 3 tane gol atmasi gerekir...

58fatihcan
04.05.2013, 17:00
Su an butun sivas takimlara yolun sonuna gelmis vaziyette. Zara yenerse cikacak. 4eylul playoff da. Sivas ts rovans icin avantajli. Ha gayret 3 te 3 insallah

Kokomo
04.05.2013, 21:54
zaraspor nasıl şampiyon olur? puan durumu ve bulancakla bafrayla 2 li averaj durumu nasıl bilen bir kardeşim yazabilirmi?

Bulancak'ın şansı kalmadı. BAfra ile aynı puandayız ama ikili averajda biz öndeyiz.

Yani dolayısı ile Bulancak'ı yenersek 3.LİGDEYİZ !

Beraberlik veya mağlubiyette ise maalesef şampiyonluk gidiyor.

stutgart58
05.05.2013, 00:38
o kadar karadeniz takımı varken hiç zarayı şampiypn yaparlar mı..bence zara bu kadroyu korusun seneye belki olur

58fatihcan
05.05.2013, 13:55
o kadar karadeniz takımı varken hiç zarayı şampiypn yaparlar mı..bence zara bu kadroyu korusun seneye belki olur

Hocam son birkac yorumunuza baktim da. Almanya sizi epey bozmus. Sivas kimligi tehlikeye mi ne girmis? Hicbir sivas takimina guvenmez misiniz? Felaket tellali gibisiniz

nuri_58
05.05.2013, 14:57
dk 26 durum 0-0 . inş maçı kazanıp 3. lige yükseleceğiz !

RsT4
05.05.2013, 15:01
İyi gidiyoruz şuan ama Bulancak'ın defansı çok iyi

Rallim58
05.05.2013, 16:21
Zara'dan buraya kadarmış...

Emeği geçen, özverili tüm teknik kadro ve futbolcuları tebrik ediyoruz...

Tek sitemim kendi evinde kaybedilen puanlaradır...

2 yıldır son anda direkten dönen şampiyonluk oldukça acı oluyor...

Bir teşekkür de Zara Fm spikerliği yapan kardeşimize...

MaXiMuM
05.05.2013, 16:22
Sivassporumuzu3. lig bataklığında iken hep bu karadeniz takımları bizlere neler yaptıklarını iyi biliyoruz. Yine aynı senaryo. Boşuna nefret etmiyoruz bu lazanyalardan...

MaXiMuM
05.05.2013, 16:23
Zara'dan buraya kadarmış...

Emeği geçen, özverili tüm teknik kadro ve futbolcuları tebrik ediyoruz...

Tek sitemim kendi evinde kaybedilen puanlaradır...

2 yıldır son anda direkten dönen şampiyonluk oldukça acı oluyor...

Bir teşekkür de Zara Fm spikerliği yapan kardeşimize...

Geçen yıl kendi takımımız özel idarenin dost kazığı, bu yıl karadeniz dayanışması. Eeeeeeeeee seneye ?

Kokomo
05.05.2013, 17:38
DEPLASMANDA ŞAMPİYON OLAN BAFRAYI 0-5 YENEN TAKIM,

NASIL OLURDA BULANCAK'TAN 1 PUAN DAHİ ALAMAZ ?

YAzıklar olsun diyorum her kimin suçu varsa bu işte !

2 yıllık emekler boşa gitti ?

HAngi takım 2 sene üst üste son maçta şampiyonluğu kaçırır ki !

Kokomo
05.05.2013, 17:40
Karadeniz dayanışması da bir yere kadar !

Eğer BAfra Bulancak'a teşvik primi verdiyse, sen 2 KATINI VER BE KARDEŞİM !

Burası Türkiye !

AHLAKLILAR VE İYİLER HER ZAMAN KAYBEDER ...

yiğido58sinan
05.05.2013, 18:33
:( :( play off tan çıkarız bari inşallah...

tavatir
05.05.2013, 18:45
Gerçekten anlayamıyorum son maçta bir takım nasıl işi bitiremez. Rakibin iddiası yok. Karşı takımda 22 adam bile oynasa şampiyon olacaksan kazanırsın. Çok ilginç, çok yazık. Play-off için önce moral motivasyon ve yeni bir ümitle harekete geçmek lazım.

Kokomo
05.05.2013, 19:52
:( :( play off tan çıkarız bari inşallah...

Bu sene play-Off yok arkadaşlar.

Sadece şampiyonlar çıkıyor.

Sezon bitmiştir ...

58fatihcan
05.05.2013, 20:01
Sezon bitti evet ne play offu. Play off olsa biz neden bu kadar kahrolalım. Yeter abi ben dayanamıyorum daha

58MUAMMER58
05.05.2013, 22:52
geçen sezon takıma iyi destek verilmişti busene o desteği göremedim bilmem yanılıyormuyum?sivaslıyım demeden önce zaralıyım demeyi iyi bilen sivasspor formasını tuvalet kağıdı gibi buruşturup yere atıp zara formasına 50 milyar ödeyenler bu sezon destek vermediler neticede zaraspor şansını çoktan kaybetmiş bafrayı yenince yeniden şansı artmıştı ,normal maç olsa bulancakı yenerdi takım heyecanı kaldıramadı hoca ve oyuncular iyi konsantre olmamışlar anlaşılan:mad:karadeniz grubundan kolay kolay çıkılmaz sivasspor böyle gruptan 13 yıl çıkamadı

58fatihcan
06.05.2013, 00:49
geçen sezon takıma iyi destek verilmişti busene o desteği göremedim bilmem yanılıyormuyum?sivaslıyım demeden önce zaralıyım demeyi iyi bilen sivasspor formasını tuvalet kağıdı gibi buruşturup yere atıp zara formasına 50 milyar ödeyenler bu sezon destek vermediler neticede zaraspor şansını çoktan kaybetmiş bafrayı yenince yeniden şansı artmıştı ,normal maç olsa bulancakı yenerdi takım heyecanı kaldıramadı hoca ve oyuncular iyi konsantre olmamışlar anlaşılan:mad:karadeniz grubundan kolay kolay çıkılmaz sivasspor böyle gruptan 13 yıl çıkamadı

Kardesim bende zaraliyim. Binlerce zarali tanidigim var. Bir tanesi sivastan once zara demedi ve sunu soylim istanbuldaki maclara bak en fazla zarali yok a gel yuzume tukur. Buradaki taraftar derneginde bile adamlar zaralilar olmasa nasil yuruyecek is diyor. Belki sivasta durum farklidir ama ben bunlari ne zara da gordum ne istanbulda

58MUAMMER58
06.05.2013, 10:14
Kardesim bende zaraliyim. Binlerce zarali tanidigim var. Bir tanesi sivastan once zara demedi ve sunu soylim istanbuldaki maclara bak en fazla zarali yok a gel yuzume tukur. Buradaki taraftar derneginde bile adamlar zaralilar olmasa nasil yuruyecek is diyor. Belki sivasta durum farklidir ama ben bunlari ne zara da gordum ne istanbulda

demek istediğim zaralı işadamlarının bu sene gerekli desteği vermediğiydi ,doğrudur elbetteki kanı ,sütü,mayası temiz zaralılar herzeman heryerde sivasın üstünde olmuyor, öncesivaslı sonra zaralı oluyor,ancak sende biliyorsunki zaralı olduğunu söyleyen çok kişide bırak zarayı ne sivasla ne zarayla ilgili ,geçen sezon sivasspor formasını ortada bırakan zaralılarda vardı,fb tarafına geçip zara atkılarıyla sivas seyircisine zırra verende vardı ,siz ve sizin gibileri tenzih ediyorum ,maalesef durum böyle söz konusu zara spor olduğu için dedim ,yoksa sözde sivasın ilçesi geçinipte hiçbir destek olmayan hiçbir maçına gitmeyen ,uzaktan bile sevmeyen ,nerelisin gardaş deyince direk ilçe adını söyleyen işte biz aslında sivaslı sayılmayız şurdan geldik burdan geldik,yolumuz sivastan geçiyor diye sivaslı oluyoz ,yada sivasla alakamız yok yolumuz bile geçmez diyen,biz olmasak sivaslılar acından ölür diyen milyonlarca sözde ,güya hemşerimiz var:mad: onlar gibi düşünenzaralılar destek olmadı dedim kal sağlıcakla

58fatihcan
06.05.2013, 19:49
demek istediğim zaralı işadamlarının bu sene gerekli desteği vermediğiydi ,doğrudur elbetteki kanı ,sütü,mayası temiz zaralılar herzeman heryerde sivasın üstünde olmuyor, öncesivaslı sonra zaralı oluyor,ancak sende biliyorsunki zaralı olduğunu söyleyen çok kişide bırak zarayı ne sivasla ne zarayla ilgili ,geçen sezon sivasspor formasını ortada bırakan zaralılarda vardı,fb tarafına geçip zara atkılarıyla sivas seyircisine zırra verende vardı ,siz ve sizin gibileri tenzih ediyorum ,maalesef durum böyle söz konusu zara spor olduğu için dedim ,yoksa sözde sivasın ilçesi geçinipte hiçbir destek olmayan hiçbir maçına gitmeyen ,uzaktan bile sevmeyen ,nerelisin gardaş deyince direk ilçe adını söyleyen işte biz aslında sivaslı sayılmayız şurdan geldik burdan geldik,yolumuz sivastan geçiyor diye sivaslı oluyoz ,yada sivasla alakamız yok yolumuz bile geçmez diyen,biz olmasak sivaslılar acından ölür diyen milyonlarca sözde ,güya hemşerimiz var:mad: onlar gibi düşünenzaralılar destek olmadı dedim kal sağlıcakla

Kardeşim ben seni de anladım. Haklısın destek verilmedi kulüpte para yok.. Hatta fener tribününde de oldular doğru ama sen pire için yorgan yakıyorsun ben binlerce kişiden bir kişiyi sivasın üstünde görmedim. Sana istisnalar denk gelmiş heralde kardeşim. Onlara da sivasın daha üstün olduğunu anlatırsın:D Allah'a emanet kardeşim:D

58fatihcan
06.05.2013, 19:52

He kardeşim bu arada da senin bu ayrılık olayı suşehri tarafında çok var. Ben buna yüzlerce kez denk geldim. Adam sivaslıyım demiyor. Bak sana diyalog:
-Nerelisin emmi
-Suşehri
-Sivaslısın yani
-Hee suşehriliyim

Adam ısrarlar suşehri diyor. Ve zarada böyle diyenleri de sevmezler

Kokomo
06.05.2013, 20:46
Maça gitmiş olupta yorum yapacak arkadaş yok mu hiç ?

yiğido58sinan
06.05.2013, 22:34
Bu sene play-Off yok arkadaşlar.

Sadece şampiyonlar çıkıyor.

Sezon bitmiştir ...

Yapma ya bu kadar basit mi yani tüm sezon getir getir son maç herşey boşa gitsin olacak iş değil... :(

Kokomo
07.05.2013, 14:21
Puan Durumu
O P
1 1930 Bafraspor 28 59
2 Zara Belediyespor 28 56
3 Bulancak Belediye 28 55
4 Fatsa Belediyespor 28 50
5 Atakum Belediye 28 47
6 Yeni Amasyaspor 28 47
7 Yomraspor 28 46
8 Çarşambaspor 28 43
9 Ordu Altaş Soyaspor 28 37
10 Trabzon İdmangücü 28 30
11 Öz Espiye Belediyespor 28 28
12 Erbaa Güreş İhtisas 28 27
13 Ayancıkspor 28 24
14 Sivas İl Özel İdare 28 22
15 Dikbıyık Belediyespor 28 12

psychology58
07.05.2013, 15:26
Bildiğim kadarıyla Zara'nın maddi sıkıntıları vardı ona rağmen iki sene son maçta 3.lig kapısından döndü seneye tekrardan yukarıya oynayabilir mi bilinmez ama umarım Zara'nın önde gidenleri bu takımı yeniden gereken desteği verir de yarım kalan işi seneye tamamlarlar

ankastre
07.05.2013, 20:51
zaralı gardaşlarıma çok üzüldüm ama kendi evinde gaçan puanlara yanmak lazım yazık olmuş.

58fatihcan
08.05.2013, 16:06
Yav arkadaş bu grupta kaç tane karadeniz takımı var böyle

58fatihcan
08.05.2013, 16:08
İl özel idare de direk kümeye düşmüş. Yıldızeli çıkacak yerine heralde yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah iyi olacak biraz daha. Çünkü Yıldızeli ilçe takımı. Desteği daha fazla olur İdareden