Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray Maçı Biletleri
Bu maçın biletleri hakkında çok fazla soru işareti var açıklık getirmek istedim.
Galatasaray Kulübü biletleri artık biletixden satmıyor öncelikle bunu belirtelim. birkaç haftadır biletlerin satışı bilet.galatasaray.org dan kredi kartına yapılıyor ve teslimatları da gs storelardan yapılıyor.
Sivasspor'a 2600 kişilik yer ayrıldı. Cuma saat 11.00 da bilet.galatasaray.org dan satışa çıkacak. Ancak muhtemelen çok az miktarda kısmı belki 300-400 tanesi buradan satılacak. Biletler Galatasaray taraftarının eline geçmesin dıye ınternet ortamından çok azının satışı yapılacak. Bilet satışı sırasında muhtemelen bıletler tükendi uyarısı alacaksınız.
Bu aslında ev sahibi için de güzel bir taktik. Bu şekilde deplasman taraftarı biletlerin bittiğini sanıyor ancak geri kalanları maç günü stad gişesinde satılıyor. Kısacası Cuma günü biletler bitse bile maça gitmemezlik etmeyelim maç günü stad gişesinde illaki bilet bulunacak. 2000 civarı bilet maç günü gişeden satılacak.
Biletler de 40 TL.. Öncelikle cuma 11de internet üzerinden almayı deneyelim olmazsa maç günü gişede bilet olacaktır..
ğs maçının biletlerini internet üzerinden alacaklar biletleri şu ğs storelerden alabilirler. umarım hatrı sayılır bir taraftarımız orada olur allah izin veririse cuma biletimizi alıp pazar günü de arenada olacağız.
BİLET TESLİMAT NOKTALARI
• Metrocity GS Store,
• Profilo GS Store,
• İstanbul Forum GS Store,
• Capitol GS Store,
• TT Arena Aslanlı Yol Bilet Gişesi (Hafta içi 17:00'ye kadar ve maç günü ilk yarı sonuna kadar)
Rallim58 30.04.2013, 22:14 Açıklayıcı bilgiler için teşekkürler myway kardeş...:)
Anlaşılan Federasyonun belirttiği en minimum kontenjan konusunu değerlendirmeye almışlar. Yazıklar olsun.
52.000 kapasiteli stadyumda minimum kontenjan olan %5 oran yer vermesi de bir korkunun sinyali olsa gerek.
yeniceri_can 30.04.2013, 23:41 Açıklayıcı bilgiler için teşekkürler myway kardeş...:)
Anlaşılan Federasyonun belirttiği en minimum kontenjan konusunu değerlendirmeye almışlar. Yazıklar olsun.
52.000 kapasiteli stadyumda minimum kontenjan olan %5 oran yer vermesi de bir korkunun sinyali olsa gerek.
%100'ünü verse kaç kişi orada olur ?
58fatihcan 30.04.2013, 23:42 Biletixten rahatca alabilseydik keske. Insallah sikinti olmaz
58fatihcan 30.04.2013, 23:43 Açıklayıcı bilgiler için teşekkürler myway kardeş...:)
Misafir tribununu cogu tskim dolduramiyor... sayi bence fazla
sefacoban58 01.05.2013, 00:33 ben 3 kisi ile gidecem. bilet sikinti olmaz insallah. bilgiler icin tesekkurler
rEsuLAKPINAr 02.05.2013, 05:55 Sivastan sadece Maç için istanbul'a gidicem . Bilet sıkıntısı yaşamak istemiyorum . giderim bilet kalmaz rezil olmak istemiyorum . Bize yardımcı olabilecek varmı ? İstanbullu yiğidolar ? yada alabileceğimiz bir site yokmu biletix bakıyorum yok verdiğiniz sitede de alım yapılmıyor yardımcı olabilecek kimse varmı ?
Sivastan sadece Maç için istanbul'a gidicem . Bilet sıkıntısı yaşamak istemiyorum . giderim bilet kalmaz rezil olmak istemiyorum . Bize yardımcı olabilecek varmı ? İstanbullu yiğidolar ? yada alabileceğimiz bir site yokmu biletix bakıyorum yok verdiğiniz sitede de alım yapılmıyor yardımcı olabilecek kimse varmı ?
Yukarda Mexes ve Myway arkadaşımız yazmışlar. Onların vermiş olduğu yönergeyi takip edebilirsin...
58fatihcan 02.05.2013, 10:01 Sivastan gelecekler dikkatli olun lutfen. Fb macinda cok sikinti yasandi. Biletler ciksin yardimci olmaya calisiriz
58_SEMİH_58 02.05.2013, 10:04 Biletler satışa çıkmadan bitti.
biletler yarın saat 11 de satışa cıkacak
rEsuLAKPINAr 02.05.2013, 13:30 biletler yarın saat 11 de satışa cıkacak
Sİvastan gideceğiz işte nasıl alabiliriz sorun orda
Sİvastan gideceğiz işte nasıl alabiliriz sorun orda
galatasarayın resmı sıtesınden satılıyor bıletler resmı sıteye gırınce sol ustte gorursunuz zaten saat 11 de cıkacak bızım bıletler. Istanbula geldıgınız zamman da gıseden alırsınız
rEsuLAKPINAr 03.05.2013, 00:08 galatasarayın resmı sıtesınden satılıyor bıletler resmı sıteye gırınce sol ustte gorursunuz zaten saat 11 de cıkacak bızım bıletler. Istanbula geldıgınız zamman da gıseden alırsınız
Valla sitesinde biletler tükendi diyor artık şansımıza kalmış gidicem bilet bulamazsam çok kötü olacak ama şansıma kalmış artık . Olurda yardımcı olmayan isteyen olursa
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001420785909&ref=tn_tnmn
burdan ulaşırlarsa çok memnun olurum
PETKOVİC 03.05.2013, 08:53 biletler tükenmiş. bu bizim tribün için de mi geçerli acaba?
biletlerimiz satışa çıktı şu anda. biz aldık maca geleceklerde acele etsin bir an önce alsınlar bence
Haydi biletlerinizi alın........
58fatihcan 03.05.2013, 16:31 Arkadaşlar şu an bile siteden bilet alanlar var. Biletlerinizi alabilirsiniz. Veya maç günü gişede kalır elbet
mondimert 03.05.2013, 19:28 maç gününe bilet kalmaz.Galatasaray taraftarının inanılmaz bir talebi vardı kendileri için çıkan biletlere talep karşılanmadı pek çok arkadaş misafir tribününde yerini alacak.umarım olaysız güzel bir maç olur.
Saygılar
|