Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 Eylül Alanya'dan Bilet Alacak !
4 EYLÜL ALANYA'DAN BİLET ALACAK !
Spor Toto 3.lig 2. Grubu 3.sırada bitirerek Play-Off maçları oynamaya hak kazanan Sivas 4 Eylül Belediyespor maçlarını 14-18 Mayıs tarihlerinde Alanya’da oynayacak.
Play-Off’a kalarak 2.lige çıkma şansı yakalayan 4 Eylül Belediyespor maçlarını 14-18 Mayıs tarihleri arasında Alanya’da oynayacak. 4 Eylül Belediyespor’un yanı sıra Batman Petrol ,Ümraniyespor ve Dardanelspor’un yer alacağı Play-Off maçları Alanya Oba stadında oynanacak. Önceki akşam Paşabahçe’de Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen 4 Eylül Belediyespor’lu futbolcuların yarın Alanya’ya gideceği belirtildi.
(Hürdoğan Gazetesi)
muspol58 08.05.2013, 08:54 Sivas 4 Eylül Belediyespor'a başarılar inşallah 2.lige çıkarlar
58MUAMMER58 08.05.2013, 09:07 antalyadaki yiğidoların destek olması gerekiyor ,inşallah çıkarlar 4 eylüle başarılar diliyorum
58fatihcan 08.05.2013, 11:53 Zaradan mutsuz kaldik sen yuzumuzu guldur 4 eylul
Herkes Ç.Dardanel'i favori gösterse de, bu tip Play Off'lar da genelde her zaman sürpriz takım bir üst lige çıkar.
Batman hariç diğer takımları seyrettim ve ÜMRANİYE içlerinde en iyi olanı.
Ümraniye çıkarsa şaşırmayın !
58fatihcan 08.05.2013, 15:51 Herkes Ç.Dardanel'i favori gösterse de, bu tip Play Off'lar da genelde her zaman sürpriz takım bir üst lige çıkar.
Batman hariç diğer takımları seyrettim ve ÜMRANİYE içlerinde en iyi olanı.
Ümraniye çıkarsa şaşırmayın !
Ben İstanbul Ümraniye'de oturuyorum. Takım iyi destek de var. Seviliyor da... Biz burada 4-0 yenilidik ümraniyeye. Play off da inşallah en sonda karşımıza gelir.(İlla gelecekse) Yoksa 4 eylül çok zorlar
4 Eylül'ü Bugün Uğurluyoruz !
Ligi 3. sırada bitirip Spor Toto 3.lige çıkmak için Play-Off oynama şansını yakalayan 4 Eylül Belediyespor bu akşam Sivas’tan uğurlanacak.
Belediye önünden davul-zurna ve coşkulu bir taraftar topluluğunun uğurlaması beklenen 4 Eylül Belediyespor maçlarını Alanya’da 14-18 Mayıs tarihlerinde oynayacak. 4 Eylül Belediyespor’un muhtemel rakipler Dardanelspor, Batman Petrolspor ve Ümraniyespor olacak.
RAKİBİMİZ Ç.DARDANEL OLDU !
Spor Toto 2.ligine çıkma mücadelesi veren 4 Eylül Belediyespor,Play-Off’daki ilk maçını Salı günü Dardanelspor’la Alanya Oba stadında oynanacak.
Play-Off’daki diğer rakipler Ümraniyespor ve Batman Petrol ise Çarşamba günü aynı yer ve saatte mücadele edecek. İlk maçı kazanan takımlar 2.lige çıkmak için son 90 dakikayı 18 Mayıs cumartesi günü saat 18.00’de oynayacak.
Alanya da olmasaydı keşke maçlar,bizim topçular Alanya nın sıcağına ortamına yabancılar kritik maçlar öncesi handikap olur
Batman Petrol çıksaydı çok iyi olurdu.
Ç.Dardanel çok formda ve favori.
Umarım finale kalırız ...
hatzivrettas 10.05.2013, 11:51 Sivas klüplerinin başarıları bütün sivas'ı mutlu eder. Umarım 3.lig'den 2.lige çıkar 4 eylül belediye.
58fatihcan 11.05.2013, 01:43 Hayirlisiyla bir finale cikalim. Ordan insallah 2 lig.
B.DUMANLI 11.05.2013, 07:13 Ilk macda Dardanel´i gecebilirsek,ikinci mac icin bayagi umutlanabiliriz.Asil sorun Dardanel.Bir tarafta sehir takimi ,diger yanda belediye takimi.Mac öncesi kim daha sansli federasyonca?....
4eylülspora başarılar dilerim playoftan çıkacağımıza inanıyorum
nightmare58 11.05.2013, 15:32 İnşallah başarılı olur Belediye.
Poyrazcan 11.05.2013, 17:37 Çok büyük ve ani bir aksilik olmazsa ben de orada olacağım.
kaplanlı 11.05.2013, 19:58 4 eylül belediye bu gruptan çıkabilir.başarılar....
B.DUMANLI 11.05.2013, 23:43 Futbolcular 2.lige cikmaya inanirlarsa bu isin üstesinden gelirler.Aksi halde sonuc Trabzon-Sivas kupa maci gibi olur.
RAKİBİMİZ Ç.DARDANEL OLDU !
Spor Toto 2.ligine çıkma mücadelesi veren 4 Eylül Belediyespor,Play-Off’daki ilk maçını Salı günü Dardanelspor’la Alanya Oba stadında oynanacak.
Play-Off’daki diğer rakipler Ümraniyespor ve Batman Petrol ise Çarşamba günü aynı yer ve saatte mücadele edecek. İlk maçı kazanan takımlar 2.lige çıkmak için son 90 dakikayı 18 Mayıs cumartesi günü saat 18.00’de oynayacak.
Spor Toto 3. Lig Play-off maçlarında saat değişikliği.
14 Mayıs Salı
Sivas 4 Eylül Belediyespor - Dardanelspor A.Ş
Alanya Oba
Saat: 17:00
3. Lig Play-off maçlarının yeni başlama saatleri ve programı şöyle: (http://www.tff.org/default.aspx?pageID=439&ftxtID=18001)
4 Eylül'e Müthiş Uğurlama !
14-18 Mayıs tarihlerinde Alanya’da oynanacak olan 2.lige yükselme Play-Off maçlarına katılacak olan 4 Eylül Belediyespor’a önceki akşam müthiş bir uğurlama yapıldı.
Alanya’da Salı günü Dardanelspor’la Play-Off maçına çıkacak olan 4 Eylül Belediyespor önceki akşam Belediye önünde törenle uğurlandı.
Uğurlamaya,Belediye Başkanı Doğan Ürgüp,yardımcıları,Kulüp Başkanı Ahmet Polat,ASKF Başkanvekili Zeki Ekici,bazı kulüp temsilcileri ve çok sayıda taraftar katıldı. Taraftarlar meşale yakarak takım lehine tezahüratta bulunurken,ASKF Başkanvekili Zeki Ekci’de 4 Eylül Belediyespor’un 2.lige çıkacağına inandığını belirterek takıma başarılar diledi.
Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise,burada takımı yalnız bırakmayan herkese teşekkür ettiğini belirterek.” 4 Eylül Belediyespor ve Zara Belediyespor birlikte bir üst lige çıkmasını çok istiyorduk ama nasip değilmiş. Sivas’ta sporun kalkınması lazım. Bunun Sivas’ın ekonomisine, imajına katkıları olacağını düşünüyorum. Bu manada göreve geldiğimiz günden bu tarafa spora ayrı bir önem veriyoruz.” Dedi.
4 Eylül Belediyespor Teknik Direktörü Alattin Çiçek de konuşmasında bir üst lige çıkma gücüne sahip olduklarını belirterek, şunları söyledi. “Bu uğurlama işi inşallah şampiyonluğa uğurlamak olur. Dönüşümüzde ise şampiyon olmuş bir takım olarak dönmüş oluruz. Amacımız bu. İnancımız, gücümüz bu yönde. Bunu başaracak potansiyele sahibiz. Umuyorum başarılı bir şekilde döneriz.”
(Hürdoğan Gazetesi)
58MUAMMER58 13.05.2013, 10:21 ligde çanakkaleyi yenmiştik ,onları yenecek gücümüz var ,engüçlü ümraniye eğer batman bişekilde ümraniyeyi elerse batmanıda geçeriz uzatmayla penaltıyla olsun yine geçeriz,finalde ümraniyle oynarsak işimiz zor 2 takım arasında bayağı kalite farkı var ümraniye daha güçlü ,hayırlısı artık önce dardaneli bi geçelimde sivasspor işini garantilesin belki taraftarımız finalde trübünleri doldurmak için sefere çıkar :confused:inşallah 2.lige çıkarız başarılar diliyorum
HAYDİ BELEDİYE KALBİMİZ SENİNLE !
Sivas Belediyespor bugün Alanya’da Play-Off’un ilk maçına çıkacak.
3.lig 2. Grupta ligi 3. Sırada bitirerek Play-Off’a kalmayı başaran 4 Eylül Belediyespor bugün saat 17.00’de Alanya Oba stadında Dardanelspor’la karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz bu maçı kazandığı takdirde Ümraniyespor-Batman Petrolspor maçının galibiyle final maçı oynayacak. Bu önemli karşılaşmayı Sakarya bölgesinden Erkan Engin yönetecek.
Öte yandan bugünkü maçta 4 Eylül Belediyespor’a destek olmak için çok sayıda Alanya ve çevresindeki Sivaslıların maça gelerek destek vereceği öğrenildi.
(Hürdoğan Gazetesi)
Maçı veren bir kanal var mı ?
MAÇIMIZI LİG TV-2 VERİYOR ARKADAŞLAR !
Playoff Yarı Final
Sivas 4 Eylül Belediyespor - Çanakkale Dardanelspor
Saat 17:00'de Lig Tv 2'de
Caner POLAT 14.05.2013, 13:38 Maçı veren bir kanal var mı ?
Lig tv sanırım.
MAALESEF OLMADI !
Spor Toto 3. Lig'de Dardanelspor ile Sivas 4 Eylül BLD'yi karşı karşıya getiren maçı Dardanelspor kazandı ve adını finale yazdırdı.
Maçı 2-1 kaybettik.
Gökhan Çetinus 52' (Kırmızı kart)
53' (0-1) Safa Serbest (pen.)
56' (0-2) Safa Serbest
Sebahattin Horoz (1-2) 65'
58fatihcan 14.05.2013, 22:13 3. Ligde kaldik yani.
sivaslıadem 14.05.2013, 22:26 her yıl olduğu gibi bu yıl da işi sonuna getirdik ama bir adım ileriye atamadık yine
Bu da sivas takımlarının kaderi heralde
psychology58 14.05.2013, 22:50 Üç takımımızdan üç kupa bekliyordum ama bu senede olmadı hepsini birer birer kaybettik...
Spor Toto 3. Lig’den Spor Toto 2. Lig’e yükselme maçında Dardanelspor, Sivas Dört Eylül Belediyespor’u 2-1 yendi. Dardanelspor, bu sonuçla finale çıkan ilk takım oldu.
Alanya Oba Stadı’nda yapılan karşılaşmada Dardanelspor’un gollerini 51 ve 56. dakikalarda Safa, Sivas Dört Eylül Belediyespor’un golünü ise 65. dakikada Muhammet kaydetti. Play-off 2. gruptaki ikinci finalist yarın Alanya Oba Stadı’nda Ümraniyespor-Batman Petrolspor maçının ardından belli olacak.
(Fanatik Gazetesi)
Serdar63972 15.05.2013, 09:32 90+4 oynanıyor köşe vuruşu noktasına yakın bir yerden 4 Eylül Belediye serbest atış kullanacak. Kaleci kalesinden çıkmış gelmiş, yani son şans, gol gelirse maç uzatmaya gidecek. Hepimiz heyecanla bekliyoruz. Pozisyon nasıl bitiyor biliyormusunuz? Futbolcumuz orta yapmak isterken topu tribünlere doğru gönderiyor... Top yere düşmeden de hakem maçı bitiriyor. Teşekkürler Belediye !!!
Rallim58 15.05.2013, 10:40 Yazık oldu 4 Eylül Belediyespora...
Bir hafta öncesinden, Antalya'daki hemşehrilerimizi tribünde destek vermek için görevlendirilenler, sadece gezmeye gitmiş olsa gerek...
Zira, 30-40 kişilik bir taraftar kitlesi satdyumda yerlerini almış idi...
Sivassporumuzun kupadan talihsiz elenişi, Zara Belediyesporun anlaşılmaz şampiyonluktan oluşunun üzerien 4 Eylül Belediyesporun şampiyonluk vizesini alamaması üzdü...
Kısaca yazık oldu, Sivas'ıma...
58MUAMMER58 15.05.2013, 10:51 nedense bu sivas takımları final oynamayı beceremiyor,sivasspor kupadan gereksiz penaltıyla başlayan gollerle eleniyor,zara spor yine öyle gereksiz olmaması gereken penaltıyla eleniyor,4 eylül desen yine öyle gereksiz penaltıyla oyundan düşüp eleniyor,yaw bu hocalar ve oyuncular hiçmi ders çıkartmazlar görüyonki böyle penaltı olunca turmur atlıyamıyon yaz<ık oldu lig lideri olarak şampiyonolmaktan başka çare yok elalemin takımı piyangodan birüst lige çıkıyor biz 2 maçta çıkacağımız bileti yırtıyoruz[/b]
Memlekete hiç hayrınız dokunmaz mı Alanya ya gezmeye mi gittiniz yenmeye mi
maçın bir bölümünü izledim.bence penaltı çok yanlış bir karardı.onu geçtim o penaltı nasıl geçerli sayılır.adam topun başında duraksıyor.ülkemiz hakemleri seviyelerini belli ettiler.
benim anlamadığım dardanel taraftarının tezahüratları.nede güzel oluyor da sivas'a k..ması diye bağırıyorlar.farkındalar mı bilmiyorum ama biz sivasspor olarak nerelerdeyiz.onlar nerelerde.sürünsünler 3. ligde
canıgonulden desteklıyor ve umuyoruz 4 eylul 2 lıge cıkar
4 EYLÜL OYNAYARAK KAYBETTİ !
Alanya’da 3.lig Play-Off ilk maçını Dardanelspor’la oynayan 4 Eylül Belediyespor,yaklaşık 40 dakika 10 kişi oynadığı maçta turu kaçıran taraf oldu. 10 kişi kalmasına rağmen etkili bir futbol sergileyen temsilcimiz ne yazıkki hakemi geçemedi.
4 Eylül Belediyespor’a yazık oldu. Alanya’da Play-Off’da Çanakkale Dardanelspor’la karşılaşan 4 Eylül Belediyespor berabere giden maçın 52. Dakikasında 10 kişi kalıp,penaltıdan gol yiyerek geriye düştü. Yılmayan temsilcimiz 65’de Sebahattin’le skoru 2-1 yaptı. Bundan sonraki dakikalarda rakibini iyice bunaltan 4 Eylül’ün karşısına bu defada hakem çıktı. 4 Eylül’e 1 kırmızı 8’de sarı kart gösteren hakem Erkan Engin,futbolcuları adeta çileden çıkardı. Hakem Engin,4 Eylül Belediyespor’un tehlikeli olabileceği bölgeden bir çok serbest vuruşu vermedi.
MAÇ KARNE
STAT: Alanya Oba
HAKEMLER: Erkan Engin x Levent Görün xx Ahmet Şanslı xx
4 EYLÜL BELEDİYESPOR:Salih xx Alper Hamdi xx Taner Yılmaz xx (Dk.85 Uğur x) Gökhan xxAli xx Semih xx(Dk.80 Taner Gürsoy x)Oğuz xxNureddin xx (Dk.54 Okan x) Muhammet Savaşcı xYasin xx Sebahattin xxx
DARDANELSPOR:Erdi xx Safa xxx Onur xx Samet xx İlker xx Yavuz xx Erhan xx İlhan xx Ömer xxMurat xx Umut xx
GOLLER: Safa Dk.52 (P) ve 55 Sebahattin Dk.65
KIRMIZI KART: Gökhan Çetinus Dk.52
SARIKARTLAR:Ali,Okan,Yasin,Oğu z,Taner,Sebahattin, Alper(4 Eylül) Ömer,Murat,Uğur ( Dardanel)
(Hürdoğan Gazetesi)
58MUAMMER58 16.05.2013, 11:15 çanakkaleye sadece çanakkale savaşından dolayı saygım var ,halkı o şehrin önemine yakışan millet değil pomak,çingene, roman vs vs ,doğru dürüst ne konuştukları anlaşılır,nede yemekleri yenilir,bildiğiniz halk oyunu folklor kültürü varmıdır ?bildiğiniz bir çanakkale türküsü varmıdır,?bu yaratıklar kendilerini sivasla kıyaslıyor akıllarınca hakemler sadece süper ligde değil diğer liglerdede sivasspor düşmanı zaraspor ,4 eylül spor böyle adiler yüzünden elenmiştir sivassporda paçayı zor yırttı
58_Buğra_98 16.05.2013, 11:21 Yazık oldu 4 Eylül Belediyespor'a. Gönül isterdiki layıkıyla oynayan tur geçmeyi hak eden 4 Eylül Belediyespor hakem kurbanı olmasaydı ve 2. Lige çıkıp 3. Lig keşmekeşliğinden kurtulsaydı.
Önümüzdeki sezon inşaallah böyle durumlara düşmemek için şampiyon olarak çıkar.
4 EYLÜL'DE GURUR VE HÜZÜN !
Alanya’daki Play-Off maçında Dardanel’e 2-1 yenilerek elenen 4 Eylül Belediyespor,oynadığı futbolla taktir toplarken,elenmesi üzüntüye neden oldu.
4 Eylül Belediyespor’un Çanakkale Dardanelspor’a 2-1 yenilerek elenmesinin üzüntüsü devam ediyor. Spor kamuoyu,4 Eylül Belediyespor’un hakemin kötü yönetimine ve maçın yaklaşık 40 dakikalık bölümünü 10 kişi oynamasına rağmen son derece etkili futbol sergilediğini,90 dakikanın sonuna kadar golü arayan taraf olduğunu belirterek Sivas ekibini tebrik etti.
Teknik heyet ve futbolcular maçtan sonra bir hayli üzüntü yaşarken,elenmeyi hak etmediklerini dile getirdiler. 4 Eylül Belediyespor’un başarısında imzası olan Başkan Ahmet Polat’ta,çok üzgün olduklarını,futbolcuların emeğinin karışlığını alamadığı için üzüntülerinin daha da arttığını belirterek,maçın hakemini eleştirdi. Polat “ Hakem maç boyunca yanlı düdükler çaldı. Kritik bölgelerde lehimize vermesi gereken bir çok faulü vermedi. Ayrıca kırmızı kartta yanlıştı,çünkü kırmızıyı gören Gökhan son adam değildi” ifadelerini kullandı.
(Hürdoğan Gazetesi)
|