Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Lige Çıkacak 3.Takım Kim Olacak.?
58MUAMMER58 19.05.2013, 19:25 http://www.trtspor.com.tr/Gallery/Images/Manset/Resized/ptt-play-off.jpg
sportoto süper ligine çıkacak 3. takım olmak için MANİSASPOR-BUCASPOR-ADANADEMİRSPOR-TORKU KONYASPOR kıyasıya mücadele edecek , süperlige çıkacak 3.takım hangi takım olur?bizim için hangi takımın çıkması iyiolur ? bu başlık altında görüş ve tahminlerimizi paylaşalım
B.DUMANLI 19.05.2013, 19:27 Banko ADANADEMIRSPOR diyorum.
58MUAMMER58 19.05.2013, 19:34 Ligi ilk 2 sırada tamamlayarak doğrudan Spor Toto Süper Lig'e yükselen Kayseri Erciyesspor ve Çaykur Rizespor'un ardından Süper Lig'e çıkacak üçüncü ve son takımın belirleneceği play-off yarı final maçlarının programı şöyle:
Bugün: (İlk maçlar)
19.00 Torku Konyaspor-Bucaspor (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk)
21.15 Adana Demirspor-Manisaspor (Adana 5 Ocak)
23 Mayıs Perşembe: (Rövanş maçları)
19.00 Manisaspor-Adana Demirspor (Manisa 19 Mayıs)
21.15 Bucaspor-Torku Konyaspor (Yeni Buca)
Yarı finalde tur atlayan takımlar tarafsız sahada oynanacak finalde karşılaşacak. Finalde galip gelen takım Spor Toto Süper Lig'e yükselecek.
Konya patladı bence... Demirsporun gelmesi renk kazandırır, Bucanın gelmesi ise izmirliyiğidolar lara sevinç katar...
Kim gelirse gelsin asansör takım hüviyeti kazanması dileklerimle :D :D
Caner POLAT 19.05.2013, 19:39 Ads nin gelmesini isterim fazla tutanamazlar ligde.
asabibaba 19.05.2013, 19:45 Adanademirspor gelirse alem taraftar görür ...Anadoluda yok böyle taraftar lige renk katarlar.
B.DUMANLI 19.05.2013, 19:49 Ads nin gelmesini isterim fazla tutanamazlar ligde.
Adanademirspor süperlige gelirse takim A´dan -Z´ye kadar degisir.Avrupanin önde gelen yabancilarini getirirler,baslarinada tecrübeli bir teknik direktör ,sende bekleki Adanademirspor lüme düser diye.
Adanademirspor Istanbuldaki maclarinda kendilerine ayrilan türbünü dolduran tek takim.Adanademirspor´un seyircisi,Adanaspor´dan daha fazla.Sanayi sehri Adana takimini yalniz birakmaz.Playofflarda bunu bütün Türkiye görecek.Seyirci üstünlügü Adanademirspor´da olacak.Bütün taraftar KONYA´ya akacak.
turan_58 19.05.2013, 19:49 banko bucaspor..
ROMANTİK KATİL 19.05.2013, 19:53 Buca veya Konya gelsin insallah bunlardan biri gelir.
58MUAMMER58 19.05.2013, 20:04 bucanın konyayı eleyeceğini,manisanında kaliteli kadrosu ve tecrübesiyle adanademirsporu eleyeceğini, finalde manisa -buca karşılasması olacağını manisanın daha kaliteli kadrosu ve tecrübeli oyuncularıyla şehir takımı olma avantajıyla tekrar süper lige çıkacağını tahmin ediyorum
Buca avantaj yakaladı. Ben Manisaspor'un oyununu beğeniyordum. Birazdan Adana Demirspor deplasmanında nasıl bir oyun sergileyecekler merak ediyorum.
Adanademir gelirse lige renk katar, konya ligde hiç tat vermiyordu.
Izmirdeki yiğidolar icin Buca veya Manisa çıksın isterim.
Manisa,Konya, Buca yakın zamanda süper lige gelip tutunamadılar bu nedenle ADS cıksın isterim.
Sivasa ve Ankaraya yakın deplasman olarak Konya çıksın isterim.
Tahminim Manisa çıkar gibi.
Kayseri takimi geldi bir kere kim gelirse gelsin bana ne:mad:
sivassporum olsun yeter
sivaslıadem 19.05.2013, 20:59 uzun zamandır adana demirspor süper lig hasreti çekiyor
Daha güçlü bir anadolu için adana demirsporun gelmesini isterim
Manisa buca konya asansör takımı oldu hep
Adana Yakın deplasman ayrıca
Her ne kadar ümidim olmasa da adanayı istiyorum
yigidolar06 19.05.2013, 21:02 Buca çıksın olmazsa manisa çıksın
İzmir civarındaki yiğidolar için ya Buca ya da Manisa. Zaten şu anki duruma göre ikisinden biri çıkacak gibi...
babapiton 19.05.2013, 21:09 Konya bize ters geliyo çıkmasın,
Manisa 2 takımı oluyo şehir için fazla,
Adana nın taraftarı çok çirkef sıkıntılı bir deplasman bizim için
Buca diyorum...
Caner POLAT 19.05.2013, 21:11 Adanademirspor süperlige gelirse takim A´dan -Z´ye kadar degisir.Avrupanin önde gelen yabancilarini getirirler,baslarinada tecrübeli bir teknik direktör ,sende bekleki Adanademirspor lüme düser diye.
Adanademirspor Istanbuldaki maclarinda kendilerine ayrilan türbünü dolduran tek takim.Adanademirspor´un seyircisi,Adanaspor´dan daha fazla.Sanayi sehri Adana takimini yalniz birakmaz.Playofflarda bunu bütün Türkiye görecek.Seyirci üstünlügü Adanademirspor´da olacak.Bütün taraftar KONYA´ya akacak.
Sene başında yönetim istifa diye bağırıyolardı sonradan fikstür avantajıyla buralara geldiler.juninho ve erçağ haricinde süper lig icin yeterli düzeyde topçuları yok bence.Takımına bağlı taraftarı var ama başarıda olunca tribünleri dolduruyorlar.Bi Sakarya yada gözgöz değiller kanımca
Buca ilk maçını 1-0 kazandı .
ADS 0-1 Manisa maç devam ediyor...
Bence Manisa çıkar....
PETKOVİC 19.05.2013, 21:27 maçlar ne ara başladı ya ben öbür hafta zannediyodum konyanın gelmesini istiyodum yenilmişler
DOGU_BEY 19.05.2013, 22:00 kahin olmaya gerek yok...çıkan takım belli: manisa...
ADS yi isteyenler Sivasspor a karşı yaptıkları şerefsizlikleri bilmiyorlar herhalde,Adana'da oynanan Kayseri maçında kayserinin şerefsiz tataftarı ile birlik olup,sanatçı hadiseye varana kadar küfürler ettiler,edepsiz Allah kitap bilmeyen fellah adamların süper ligde yeri yok,
B.DUMANLI 19.05.2013, 22:36 ADS yi isteyenler Sivasspor a karşı yaptıkları şerefsizlikleri bilmiyorlar herhalde,Adana'da oynanan Kayseri maçında kayserinin şerefsiz tataftarı ile birlik olup,sanatçı hadiseye varana kadar küfürler ettiler,edepsiz Allah kitap bilmeyen fellah adamların süper ligde yeri yok,
Bugüne kadar Adana´ya sempati ile bakiyordum,hatta bu sempati ile banko Adanademirspor dedim.Maci gördükten sonra resmen pisman oldum.Adamlar resmen BARBAR.2013 yilinda kameramanlarin kafasini yariyorlar,pet siselerini sahaya atiyorlar,Manisa seyircisini polis disari cikariyor,bu seferde kendi aralarinda kavga ediyorlar.Top toplayici cocuklarin islerini engelliyorlar.Tam bir vahset.PTT liginde kalsinlar en iyisi.Bunlar süperligide kana bularlar.
Birde bunlara 35000 kisilik stadyum yapiliyor,bu karari verenlere yuhlar olsun.Umarim Manisa süperlige cikar,bunu oynadigi futbolla kanitliyorlar.
58MUAMMER58 19.05.2013, 22:52 biz işimize gelene bakalım, adanın seyircisi varmış takımlarını seviyormuş bizeneee bu takımı iyi tanımak lazım,zamanında 2.ligde rizeyle şampiyonluğa oynadıklarında duygusal olarak çok kıyaklarımız olduğu halde sayemizde şampiyon olduğu halde herortamda sivasa düşmanlık besleyen bir şehirdir,diyarbakırın,trabzonu n güney versiyonudur kayseriye daha yakındır adanadaki maçlarda kayserililerle birlik olup sivaslı namına küfretmedikleri ALLAH ,PEYGAMBER,KİTAP, kalmadı sivaslı tanıdıkları herkese küfretmişlerdir:mad:bunu unutmak sivasspora ihanet olur ,bunların kanında canoluk vardır,[kürdün çingenesi] mayalarını bu akşamki manisa maçında göstermişlerdir ne rakip taradtar ne polis ne toptoplayıcı ne kameraman bıraktılar ,böyle futbol teröristlerinin bu ligde asla yeri olmamalıdır olacağınıda sanmıyorum varsın buca gelsin manisa gelsin
tykinik58 20.05.2013, 08:11 Dün ve önceki gün internete girip de yorumları okuyup yorum yazamadım. Şu an yeni okudum 2 maçın sonucuna göre fikrimi söylüyorum sanmayın ben baştan beri birinci Bucaspor'u ikinciye Manisaspor'u isterdim. İstememin sebepleri bana göre çok farklı. Adanademirspor taraftarı çok pislik akşam maç sonunda gördük. Her takım gidecek galibiyet alanlar olacak sonuç ortada hep aynı manzaralar. Konyaspor'u istemem çünkü Sivas 4 Eylül'de galibiyet alırız koltuklarımız kırılıp sahaya atılır sonuçta Sivasspor ceza alır aklım mantığım almıyor. Konyaspor da İ.B.B. Çaykur Rizespor gibi pislik ve başımızın belalısı takımdır.
Bucaspor'u isterim İzmir'deki Yiğidolar için çok iyi olur keza Manisaspor da Ege'deki Yiğidolar için çok iyi olur düşüncesiydeyim.
Dün oynanan maç sonuçlarına göre gönlümden geçen gerçekleşecek inşaallah.
PETKOVİC 20.05.2013, 09:14 bucanın konyayı eleyeceğini,manisanında kaliteli kadrosu ve tecrübesiyle adanademirsporu eleyeceğini, finalde manisa -buca karşılasması olacağını manisanın daha kaliteli kadrosu ve tecrübeli oyuncularıyla şehir takımı olma avantajıyla tekrar süper lige çıkacağını tahmin ediyorum
futbol sahada oynanıyor henüz her şey bitmiş değil. seninki düz mantık tamamen. eğer kaliteli kadroya bakacak olsaydık barca real her sene şampiyonlar ligini alırdı
izmirliyigido 20.05.2013, 09:38 En son 18 sene önce Süper Ligde mücadele eden Adana DS, takım olarak hepimize cazip gelse de, taraftarı bakımından kesinlikle istemiyorum. Onlar önce adam olmayı öğrensinler sonra Süper Lig'e çıksınlar.
Konyaspor ise şehir olarak, taraftar olarak her ne kadar haketse de, İzmir ve Manisa takımları dururken şahsen istemem.
Sivasspor'umuzu Ege'de, hele hele İzmir'de doya doya seyredemiyoruz. O yüzden ben öncelikle Bucaspor'un, o olmazsa da Manisaspor'un gelmesini isterim.
Kadro zenginliği, futbol olarak Manisaspor Süper Lige daha yakın. Ama hiç farktemez, biri gelsinde, hangisi olursa olsun farketmez.
.
izmirliyigido 20.05.2013, 09:39 Cazip geliyor üyelerimize. Haydi buna da bir anket koyalım.. :D
.
yigidolar06 20.05.2013, 11:04 Bugüne kadar Adana´ya sempati ile bakiyordum,hatta bu sempati ile banko Adanademirspor dedim.Maci gördükten sonra resmen pisman oldum.Adamlar resmen BARBAR.2013 yilinda kameramanlarin kafasini yariyorlar,pet siselerini sahaya atiyorlar,Manisa seyircisini polis disari cikariyor,bu seferde kendi aralarinda kavga ediyorlar.Top toplayici cocuklarin islerini engelliyorlar.Tam bir vahset.PTT liginde kalsinlar en iyisi.Bunlar süperligide kana bularlar.
Birde bunlara 35000 kisilik stadyum yapiliyor,bu karari verenlere yuhlar olsun.Umarim Manisa süperlige cikar,bunu oynadigi futbolla kanitliyorlar.
Senle aynı yaşlardayız üstelikte Sivas merkez Akdeğirmenliyiz. Bizim kuşaktan olanlar Adanademirspora hiç sempatiyle bakmazlar hayırdır yiğido:mad:
B.DUMANLI 20.05.2013, 11:30 Senle aynı yaşlardayız üstelikte Sivas merkez Akdeğirmenliyiz. Bizim kuşaktan olanlar Adanademirspora hiç sempatiyle bakmazlar hayırdır yiğido:mad:
Takim renkleri Sivasdemirspor´u animsattigi icin o renkler hosuma gider.Bu sempati Adana sehrine degil tamamiyle Sivasdemirspor´u animsattigi icindir.
Ama dün maci seyrederken boyumun ölcüsünü aldim.
Bakalim o olaylarin üstünü kapatacaklarmi ,yoksa Adanademirspor´a saha kapatma cezasi gelecekmi?
Gecmisten bugüne Adana insaninin malesef kafa yapisi degismemis.
Dün türbünde yasanan olaylar,2013 Türkiye´sinde yasandigi icin her Adana´linin bundan utanmasi gerektigine inaniyorum.
Görevini yapan kameramanlarin kafasini yarmakla kalmadilar birde onlara cekim yaptirmayarak haber alma özgürlügünü kisitlamaya calisarak gercek bir barbarlik örnegi sundular.
Hic bir insan kin ve nefretle yasayamaz,gecmiste Adanademirspor´un ,Sivasspor üzerinde cesitli entrikalari olmustur.Fakat o günden bugüne kadar sayet o insanlarin kafa yapilarinda bir degisiklik olmamissa bu onlarin sucu.Adana sehri yaklasik 10 yildan beri süperlig yüzü göremiyor,bu kafayla gittikleri sürece daha bir 10 yil daha göremezler.Önce insani bu caga ayak uydurmak zorunda aksi taktirde Adanadaki mevcut sanayinin carklari arasinda yok olur giderler.
Önce sehir olarak insan olmayi ögreneceksin,yoksa cagin arkasinda kalirsin.
Dünkü olaylar asla tasvip edilemez.....
Turan 59 20.05.2013, 12:25 Bence Manisaspor çıkacak.Adanademirspor ve taraftarı yaramazlar.Çıkmalarını hiç istemem.
sivasli_boy 20.05.2013, 13:26 ADS yi isteyenler Sivasspor a karşı yaptıkları şerefsizlikleri bilmiyorlar herhalde,Adana'da oynanan Kayseri maçında kayserinin şerefsiz tataftarı ile birlik olup,sanatçı hadiseye varana kadar küfürler ettiler,edepsiz Allah kitap bilmeyen fellah adamların süper ligde yeri yok,
Kardeş valla hislerime tercuman olmussun bunların alayı p. kurusu süperlige çıkıp insanları günahamı sokacak 1. lig bile fazla bu fellahlara...
İzledim hepsini ve Bucaspor en iyisi ...
hatzivrettas 20.05.2013, 16:49 Ligimize kalite getirecek takım çıksın diyorum.
adana ve konya çıkmasın kim çıkarsa çıksın zamanla bize neler yaptı o vahşiler.
Casanova Rasit 20.05.2013, 20:54 Vallaha 4 Takim da cok Sıkıcı lar...
Ama Manisa cikar herhalde...
Ama eger adana elerse adana oluR...
yigidolar06 20.05.2013, 21:03 adana ve konya çıkmasın kim çıkarsa çıksın zamanla bize neler yaptı o vahşiler.
Ya ben Konyada yaşıyorum benim gibi yüzlercesi var Konyada üzüldüm şimdi
Ya ben Konyada yaşıyorum benim gibi yüzlercesi var Konyada üzüldüm şimdi
Ben de her sene birkaç ay Konya'da yaşarım. Konya ile Selçuklu şehri olarak benzer yapımız var. İnsani olarak, kültür olarak iyi anlaşırız.
Bu seneki Konya-Buca maçına gitmiştim sene başında. Konya'yı hiç beğenmemiştim. Aynı o maçta olduğu gibi Buca'ya yine yenildiler. Ama bu sefer fena oynamadılar.
Konya - 1461 Trabzon maçını da seyrettim ikinci yarı. O maçta da 1461 Trabzon, 4 tane gol attı. Erdal gerçekten iyi futbolcu. Ona bakıyor bütün takım.
Benim favorim ise Manisa. Buradaki yorumlarımı takip eden üyelerimiz hatırlar ben Play-Off maçlarından çok önce Manisaspor'u, sistemini takdir ediyorum. Özellikle Reha Erginer hocanın oynattığı tarz ve felsefeye uzun zamandır dikkat ediyorum. Orta sahada Bekir ve Eray'ı çok beğeniyorum. Keşke bizim takıma alınabilseler. En azından alternatif olurlar orta sahada.
Kizilirmak58 21.05.2013, 07:56 inş bucaspor olurda izmirde sivassporumzu seyrederiz ..bunu canı gönülden istiyorum.
Rallim58 21.05.2013, 09:38 Ben sporcunun zeki çevik aynı zamanda ahlaklısını severim diyen Atatürk'ün sözünün yerine gelmesi adına,
Futbolda şiddeti destekleyen, futbol terörü estiren, sporun seyir zevki olan bir oyun olduğu algısından uzak toplumun temsilcisi olan kulüp (isterse Sivas'ım olsun), değil süper ligde, futbol dünyasında yer verilmemelidir.
Manisa halkının ve Manisaporun bunu hak ettiğini düşünüyorum.
"Hoşgeldin Manisaspor" demek istiyorum
58_SEMİH_58 21.05.2013, 09:40 Buca gelsin Buca
Abdullah DuMaN 21.05.2013, 10:03 İzmirli yiğidolar için manısa yada buca cıksın dıyorum
manisa ve buca finali garantilediler zaten nerdeyse
ikisinden biri gelir. egeli yigidolar bayram eder
ROMANTİK KATİL 21.05.2013, 21:00 Forza BUCAAAA :)
58MUAMMER58 23.05.2013, 11:30 konyadan süpriz bekliyorum,manisa adanademiri elerde bucanınki garanti değil bu akşam final biletini konya-manisa alabilir
1926tayfun 23.05.2013, 15:07 Buca gelir inş.İzmir deplasmanı zevkli olur.
58MySouL 23.05.2013, 16:41 macları hangi kanal verecek:D
Maçta Son 15 dakika Manisa finale yakın.
Büyük ihtimal Manisa-Buca finali olabilir, olursa favorim Bucaspor.
kaplanlı 23.05.2013, 20:32 konyanın gelmesini isterim.
Çılgın Türk 23.05.2013, 22:50 Torku Konyaspor deplesmanda Bucaspor'u 2-1 yendi ve finalin adi belli oldu.
Final maci Eskisehir'de Manisaspor ile T. Konyaspor arasinda oynanacak
Manisa-Konya finali. Sezon içerisindeki genel performans bana kalırsa Manisa'nın şansını bir adım öne çıkarıyor. Ama Konyaspor daha önce de Play-Off ile çıkmıştı. Bu maçlarda şansı yaver gidebiliyor. Final maçı ne olacağı belli olmaz. Ama yine de Manisa'nın şansı yüzde 51 diyorum.
Manisaspor'da Bekir,Eray ve Cem Sultan bana kalırsa Süper lig ayarında yerli oyuncular. En azından bizim gibi bir takımda rahatlıkla ilk 18 içinde alternatif oyuncular olurlar.
Elenen Bucaspor'da da 58 numaralı Hasan sanırım Sivaslı bir oyuncu. Konyaspor'da da sonradan oyuna giren Atilla hemşehrimiz olduğunu duymuştuk.
Ayrıca elenen Bucaspor'un sol beki Alparslan Erdem'i Gs ve Gençlerbirliği'nden beri takip ederim. Gerçekten çok iyi bir sol bek. Ülkemizde sol bek sıkıntısı yaşanırken rahatlıkla Ziya'nın alternatifi olabilir.
Final maçında iki takıma da başarılar dilerim. Futbol kazansın. Centilmenlik kazansın. En önemlisi de inşallah bizim için hayırlı olan takım lige çıkar :)
konyanın çıkmasını isterim ama manisaspor çıkar kadrosu çok iyi
izmirliyigido 24.05.2013, 08:42 Ben Manisaspor gelir demiştim. Final Manisaspor */* Konyaspor oldu. Eğer siyasi bir etki olmazsa Manisaspor güzel futbol oynuyor, Süper Lige çıkan 3. takım olur. Çıkarsa da İzmir ve Ege'de ki Yiğidolar için çok güzel olur. 2 maç birden izleriz.
.
Favori olarak gördüğüm Bucaspor'un elenmesine üzülsemde finale kalan takımlara sevindim.
Finalde gülen taraf Konya olursa Sivasspor'u görmek için Deniz abim sevinir Manisa olursa Yalçın abim sevinir... Konya çıksada mesafe 6 saatten kısaldı bizde sevinsek.:)
engin2609 24.05.2013, 08:55 oyncu kalitesi olarak manisaspor her ne kadar ön plana ciksada ben konyasporun turu gecmesini isterim gecebilecek güçleride var
58MUAMMER58 24.05.2013, 10:22 konyadan süpriz bekliyorum,manisa adanademiri elerde bucanınki garanti değil bu akşam final biletini konya-manisa alabilir
düşündüğüm gibi oldu konya bileti kaptı,manisa hepsinden daha iyi oynuyor gibi sanki ,konyadada patlamaya hazır birkaç kişi var ,finalde konyanın büyük seyirci avantajı olacaktır,normal şartlarda hakem faktörü devreye girmezse,siyaset işin içine karışmazsa,tff den mhk den yavşaklık olmazsa manisa süper lige çıkar ,ancak dediğim faktörlerin devreye girmesi yüksek ihtimalli birmaç olacaktır ,konyanın çıkması daha güçlü olasılık diye düşünüyorum,zamanında böyle eskişehir-bolu maçı oynandı bjk inönüde hakem resmen maçı boludan alıp eskişehire vermişti,ordu-eskişehir playof maçında eskişehir 2-0 galipken ordulu taraftar 85 .dakkda bıçakla hakemi kovaladı maç hükmen yada 2-0 la bitirilmesi gerekirken şikeciler kralı haluk ulusoy 2 3ay erteledi yalandan tekrar ettirdi, ordu -eskişehiri yendi ptt ligine çıktı ,demek istediğim butür maçlarda kadro olarak ne kadar güçlü olursan ol ,siyasi gücün yoksa işin yaş ,manisaya 2 takım fazla deyip mıknatısı konya tarafına çevirebilirler onuda hep beraber seyredip göreceğiz
yigidolar06 24.05.2013, 10:34 Favori olarak gördüğüm Bucaspor'un elenmesine üzülsemde finale kalan takımlara sevindim.
Finalde gülen taraf Konya olursa Sivasspor'u görmek için Deniz abim sevinir Manisa olursa Yalçın abim sevinir... Konya çıksada mesafe 6 saatten kısaldı bizde sevinsek.:)
Bir taraf daha çok sevinecek ama İzmirmi
http://resimzade.com/Show.html?i=40535&token=101614 (http://resimzade.com/Show.html?i=40535&token=101614)
Yoksa Konyamı
http://resimzade.com/Show.html?i=40536&token=98702 (http://resimzade.com/Show.html?i=40536&token=98702)
GokhanTurna 24.05.2013, 11:34 Bir taraf daha çok sevinecek ama İzmirmi
http://resimzade.com/Show.html?i=40535&token=101614 (http://resimzade.com/Show.html?i=40535&token=101614)
Yoksa Konyamı
http://resimzade.com/Show.html?i=40536&token=98702 (http://resimzade.com/Show.html?i=40536&token=98702)
İki grup üyesi olduğum için benim için fazla bir etki yapmıyor :) Ama ben Konya'nın çıkmasını isterim ve büyük ihtimalde çıkcak. Ligde oynanan iki maçıda Konya 2-1 kazanmıştı.
nightmare58 24.05.2013, 11:36 Konya ilk Buca maçında hak etmişti turu. Nizami bir golleri sayılmadı 3 topları direkten döndü. Konya gelsin, İç Anadolu'dan bir takım olsun. Yakın deplasman olur diğerlerine göre en azından taraftar için.
58MUAMMER58 26.05.2013, 15:14 bugün akşam 9 da ya manisa ya konya sevinecek ,eskişehir taraftarıda konyaya destek verecektir ,taraftar avantajı konyada olacaktır,daha önce erciyes ve orduyu kurup süper lige çıkartmayı başka hocalara bırakan uğur tütüneker, busefer bu sevinci kendi hanesine yazdıracaktır, hernekadar kadrosunu konyadan daha kaliteli bulduğum manisanın çıkacağını daha önce desemde, bu maçta siyasetin etkili olacağını 2.yarının lideri konyanın süper lige yakın olduğunu düşünüyorum
manisaspor konyadan daha güçlü takım ama taraftar bakımından konya avantajlı gözüküyor iki takımada başarılar dilerim
2 takımda iyi ancak Konya daha istekli gözüküyor.
B.DUMANLI 26.05.2013, 15:31 Iki sehirlede bir alakam yok.Ama Manisaspor daha tecrübeli oyunculara sahip olmakla kalmiyor,ayaga top yapmasini biliyor ve bilincli oynuyor.
Manisa bu sansi tepmez ve süperlige gelir diyorum.Konya bundan önceki süperlig macerasi gene playoff´la olmustu lakin bu seferki rakip kolay degil.
58fatihcan 26.05.2013, 15:43 Neden bilmiyorum ama konya olsun diyorum
ROMANTİK KATİL 26.05.2013, 16:23 Hak eden kazansın. Manisa kazanırsa İzmirli Yigidolar için iyi olacaktır. Konya kazanırsada Ankaradaki Yigidolar için iyi olacaktır. Fakat Manisa sehrinin iki takımı olacak gelirlerse. Keske her ilin süper ligde tek takımı olmus olsa. Baska illerdeki yasayan taraftarlar içinde olumlu olurdu.
etzel1967 26.05.2013, 18:31 arkadaşlar, konya yada manisa, her neyse de, bu tür organizasyonların sivasta yapılmaması gibi bir yasak mı var? her şey müsait oysa sivasta ve bizim stat eskişehirin dandik stadından daha güzel....biraz da bunu sorgulasak?
''coğrafya yalan söylemez en büyük Konya:):)an itibariyle Manisa'nın penaltısı verilmedi
58MUAMMER58 26.05.2013, 20:43 bugün akşam 9 da ya manisa ya konya sevinecek ,eskişehir taraftarıda konyaya destek verecektir ,taraftar avantajı konyada olacaktır,daha önce erciyes ve orduyu kurup süper lige çıkartmayı başka hocalara bırakan uğur tütüneker, busefer bu sevinci kendi hanesine yazdıracaktır, hernekadar kadrosunu konyadan daha kaliteli bulduğum manisanın çıkacağını daha önce desemde, bu maçta siyasetin etkili olacağını 2.yarının lideri konyanın süper lige yakın olduğunu düşünüyorum
******* THE END *******
Morten58 26.05.2013, 20:48 Ptt 1 ligde 21 hafta maclari oynadikdan sonra ben Konyaspor , süper lige cikar demistim gercektende cikitilar.
Ayrica arasia Konyaspor gibi Süper Lig'den düsüp , tekrar yükselmek de güzelmis, en azindan adamlar Kupayi müzesine götürüyorlar :) :D :):)
MAC SONU:
AHMET DAVUTOGLU :) :) :)
BÜLENT ARINC :mad: :mad: :mad:
Besyo_cu 26.05.2013, 20:59 Konyaspor kötü gidişe Uğur Tütüneker'i getirerek akıllı iş yaptı ve Uğur Hoca Erdinç'in sakatlığının geçmesi ile 2. yarı harika maçlar çıkarttı.
Futbolda nokta transfer diye birşey var, Akhisar Gekas'ı aldı ve küme düşmekten kurtuldu. Konya'da Ars'ı getirdi ve o Ars Konya'yı önce Play Of'a şimdi de Süper Lige taşıdı.
Federasyonun 1461'e, trabzon ile bağlantınızı kesmesseniz Süper Lige çıkartmayız uyarısından sonra 1461 frene bastı ve en önemli 2 oyuncusu olan Eren ve Sercan'ı Rize'ye sattı, eğer 1461 frene basmasaydı çok açık ara bu ligi şampiyon bitirirdi.
Büyük sempati duyduğum şahsen de tanışma fırsatı bulduğum Uğur Hocayı yürekten kutlarım, hayırlı olsun.
cemahmety 26.05.2013, 21:05 Yiğido için farketmez 2 ekipte kolay yendiğimiz takımkar İBB de düştüğüne göre bu sene daha rahatız:D
Konya haketti çıktı. Benim için iyi oldu gibi. Daha çok maç seyretme imkanı bulabilirim :) Sene başında Buca'ya yenildikleri ilk maçta hiç beğenmemiştim. Uğur Tütüneker ile ciddi değişim geçirdiler. Ama en önemlisi inşallah Sivasspor için hayırlısı olur. Fair-Play için iyi olur. Konya ile aramızda insani ve sosyal açıdan iyi bir diyalog ve benzerlikler var. Bu açıdan umarım güzel diyaloglar devam ettirilir. Konya'daki Yiğidolar için de hayırlı olsun. Centilmenlik için onlara da iş düşecek.
Manisaspor'a gelirsek yorumlarımı takip edenler benim en baştan beri beğendiğim bir takım olduğunu bilirler. Bugün çok etkisiz gördüm. Gerçek oyunlarını yansıtamadılar. Konya'ya karşı bu sene şansları tutmadı. Ayrıca Konya'nın final maçlarında şansları yaver gidiyor. Ama Reha ERGİNER hoca ile yapılanmaları devam ederse başarılı olacaklarına inanıyorum.
Gelelim bize. Bizim için de değerlendirilecek bazı oyuncular olduğunu düşünüyorum. Uzun zamandır takip ettiğim oyuncular. Devamlı seyrettiğim oyuncular bunlar.
Manisa'dan Bekir ve Eray orta sahada çok iyi adamlar.
Konya'dan Erdal Kılıçarslan'ı herkes biliyor. Çıplak gözle çok izledim ve tek başına maç çevirebilecek bir oyuncu.
Bucaspor'dan Alparslan Erdem. Gs ve Gençlerbirliği'nden sona Bucaspor'da kendini çok geliştirdi. Bence Ziya'nın iyi bir yedeği olur sol bekte.
GokhanTurna 26.05.2013, 21:29 Konyaspor'u tebrik ederim. Selçuk Üni Yiğidolar adına ve Konya halkı adına mutlu bir haber :)
34yigido34 26.05.2013, 22:09 Süper Lig'e çıkan takımlar;
1- Kayseri Erciyes (Abdullah Gül)
2- Çaykur Rize (Recep Tayyip Erdoğan)
3- Konyaspor (Ahmet Davutoğlu)
Adaletsiz bir ülkenin futbolundan ne beklersinki..!
Konyasporun süper lige çıkması o kadar önemli değil..Erciyesspor,Rizespor ve Konyaspor yeni sezonda çok büyük ihtimalle düşerler..Kayseri,Erciyesi;Tra bzon,Rizeyi istemez..Konyasporda burası neresi ben nerdeyim diyene kadar ligin dibine demir atar..Yani bu üç takımda geldikleri gibi giderler..
Besyo_cu 26.05.2013, 22:46 Süper Lig'e çıkan takımlar;
1- Kayseri Erciyes (Abdullah Gül)
2- Çaykur Rize (Recep Tayyip Erdoğan)
3- Konyaspor (Ahmet Davutoğlu)
Adaletsiz bir ülkenin futbolundan ne beklersinki..!
Kaybeden Manisa Bülent Arınç, 1461 Trabzon Erdoğan Bayraktar, Bucaspor - Karşıyaka ve Küme düşen Göztepe : Ertuğrul GÜNAY ve Binali Yıldırım, Samsun Suat Kılıç, Şanlı Urfa faruk Çelik gibi gider bunun sonu yok..
Ptt 1. Lig maçlarını yakından takip eden birisi olarak Sezon başından beri gösterdiği performansla Erciyes ve Rize zaten bunu hak etti, Konyaspor ise Uğur Tütüneker ile yakaladığı başarıyı Play Oflarla da sürdürdü ve bileğinin hakkıyla kazandı. Şu siyasetin girmediği bir futbol vardı zorlaya zorlaya illa bulaştıracaksınız.
Herşeyi siyasetle veya komplo teorileriyle bağdaştırmamak lazım. Gereksiz olur ve adamı paranoyak yapar. Diyarbakır olacak diye İbb düşmeyecek diyorlardı. Ama aklı başında herkes bunun mümkün olmadığını bilir. Spor sahalarındaki herşeyi çok fazla abartmamak lazım.
Konyaspor her birimi ile şampiyonluğu hak etti, tebrik ederiz.
İstanbul, Karadeniz veya Ege takımları yerine Anadolu takımlarının çıkmasını her zaman tercih ederim.
konyasporu tebrik ediyorum nede olsa yakın deplasman
Casanova Rasit 27.05.2013, 12:59 Konyaspor her birimi ile şampiyonluğu hak etti, tebrik ederiz.
İstanbul, Karadeniz veya Ege takımları yerine Anadolu takımlarının çıkmasını her zaman tercih ederim.
DoGu Anadolu ve Güney Dogu Anadolu da mi Senin icin Anadolu, yoksa sadece Ic Anadolu mu?
|
|