asabibaba
13.06.2013, 23:21
Son günlerde adı Sivasspor ile anılan Dinamo Zarzep’in orta saha oyuncusu Jorge Sammir ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.
Teknik Direktör Roberto Carlos’un ısrarla kadrosunda görmek istediği Sambacı için Sivasspor yönetiminin harekete geçtiği iddia edilirken, konuyla ilgili Dinamo Zarzep ekibinden net açıklama geldi.
Dün Hırvat televizyonlarına açıklamada bulunan Dinamo Zarzep Teknik Direktörü Zoran Mamic Brezilyalı yıldız için herhangi bir teklifin gelmediğini ifade etti.
Sammir’in kaliteli bir futbolcu olduğuna değinen Mamic; “Onun futbol becerisinde anlaşmazlık kesinlikle olamaz, yedi yıldır Dinamo forması giyiyor ancak çok dağınık bir yaşam biçimi var. Kendisi Avrupa’nın büyük kulüplerinde oynayabilecek bir kapasitede oyuncu ancak şuana kadar onun için herhangi bir teklif gelmedi. Gidişata bakılırsa bu yılda Dinamo’da kalacak” dedi.
Kaynak: Sivas İrade Gazetesi KAAN KARAGUŞ
Temmuz ayından önce herşey belli olur bence.
Respect58
13.06.2013, 23:31
Hırvat basınına yeni düşen haberlerde Sammir yeni sezon için yeni bir takım arıyor.7 yıldır aynı takımda oynadığı için sıkılmış ve yeni bir heyecan yaşamak istiyor.Onunla ilgilenen kulüpler Dinamo Kiev, Lokomotiv Moskova, Werder Bremen, Lazio ve Fiorentina.
Ben şahsen bu adamın bize gelmesini çok isterim ancak bunun olabileceğini sanmıyorum.Sammir gerçekten üst düzey bir futbolcu,peşinde büyük kulüpler var ve bonservisi çok yüksek.Eğer gelirse Sivasspor tarihinin en iyi transferi olur.
Sivasli010
14.06.2013, 00:15
Hırvat basınına yeni düşen haberlerde Sammir yeni sezon için yeni bir takım arıyor.7 yıldır aynı takımda oynadığı için sıkılmış ve yeni bir heyecan yaşamak istiyor.Onunla ilgilenen kulüpler Dinamo Kiev, Lokomotiv Moskova, Werder Bremen, Lazio ve Fiorentina.
Ben şahsen bu adamın bize gelmesini çok isterim ancak bunun olabileceğini sanmıyorum.Sammir gerçekten üst düzey bir futbolcu,peşinde büyük kulüpler var ve bonservisi çok yüksek.Eğer gelirse Sivasspor tarihinin en iyi transferi olur.
Ama o bir takimlarda Roberto Carlos yok, bu da bizim avantajimiz
Ve sammirde brezilyali :D
cılgınsivas58
14.06.2013, 00:21
herkes sözde gündemde ama alınan yok çünkü çok 'titiz'çalışıyorlar maşallah
engin2609
14.06.2013, 00:44
geç kalinip elimizde patlamasa bari bomba hala bekliyoruz
daginik bir yasam stili mi ? :confused:
Poyrazcan
14.06.2013, 09:52
Sivas gibi daracık bir yerde dağıtsa dağıtsa ne kadar dağıtabilir?
Yeterki getirilsin!
PETKOVİC
14.06.2013, 11:25
zagrebi anladık da zarzep ne la :D
dağınık yaşam stili olan futbolcudan hiçbir halt olmaz
cemahmety
14.06.2013, 15:15
Çok dağınık yaşam biçiminin olmasının bize iki etkisi olabilir ya bu şehre gelir adam gibi futbolunu oynamak için kendini toplar ya da şehre gelir gece hayatı yok diye 2-3 ayda kaçar gider. Bunların haricinde de bana sanki çok yüksek bir bonservisi olacaktır gibi geliyor. Kötü ve olumsuz konuşmak istemem ama bence bu transfer yatar yiğidolar
Iyi bir 10 numara takıma şart. Fakat iyi futbolculuğunun yanında ahlakının da iyi olması lazım. Meirelles gibi futbolcu bize lazım değil.
Sivasli010
14.06.2013, 15:50
Iyi bir 10 numara takıma şart. Fakat iyi futbolculuğunun yanında ahlakının da iyi olması lazım. Meirelles gibi futbolcu bize lazım değil.
Evet dogru agabey biz Aatifler lazim, adam gibi adam ve iyi futbolcu.
psychology58
14.06.2013, 16:08
Bu adamı çok istiyordum ama bu haberden sonra biraz soğudum açıkçası. Bize gelme ihtimalinin hala çok düşük olduğunu düşünüyorum fakat gelse bile Sivas'a ne kadar uyum sağlayabilir kaç ay burada kalır soru işareti