Orijinalini görmek için tıklayınız : Gruplar Belli Oldu

psychology58
11.07.2013, 15:43
http://hm.cdn.md/img/haberbuyuk/3/3.lig640_logo_b.jpg

Spor Toto 3. Lig Grupları Belli Oldu

Futbolda 2013-2014 sezonu Spor Toto 2. ve 3 Lig'de mücadele edecek takımların grupları belirlendi.

Ataköy Olimpiyatevi'nde düzenlenen grup belirleme kura çekimine, Tff Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Yönetim Kurulu ve Profesyonel Kurul Üyesi Mustafa Beyazlı, Genel Sekreter Vekili Özcan Şepik Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer katıldı.

Tff Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, Ramazan ayının ülkemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dileyerek başladığı konuşmasında, "İmkansızlıklar ve zor şartlar altında ülkemizin her bir köşesinde futbola hizmet eden kulüplerimizi ve başkanlarını burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sizler, bizler için önemlisiniz ve her zaman sizlerin yanınızdayız. BAL'dan 3. Lig'e, 3. Lig'den 2. Lig'e, 2. Lig'den PTT 1. Lig'e yükselen takımlarımızı da yeri gelmişken kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Digitürk'ün Spor Toto 2. Lig ve Spor Toto 3. Lig'e olan desteğinin bu sezon da süreceğini ifade eden Koşar, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın desteğinin ise artmasını beklediklerini kaydetti. Spor Toto 2. Lig kulüplerine 4 haneli, Spor Toto 3. Lig kulüplerine ise, 2 haneli dijital tabelalarının sezon öncesi gönderileceğini anlatan Koşar, müsabaka toplarının da geçtiğimiz yıl da olduğu gibi bu yıl da Puma tarafından verileceğini bilirdi.

Spor Toto 2. Lig'de play-off sisteminin bu yıl değiştirildiğini kaydeden Koşar, final maçına kadar takımların karşılıklı deplasmanda mücadele edeceklerini, final maçının ise Tff'nin belirleyeceği bir şehirde oynanacağını söyledi. Koşar, bu uygulamayla takımların ve taraftarların maddi kayıplarının önüne geçileceğini, aynı zamanda play-off heyecanının da artacağını ifade etti.

Koşar'ın konuşmasının ardından grup kuralarının çekimine geçildi.

4 Eylül Belediyespor'un yer aldığı 1. grup şu şekilde:

Tekirova Belediyespor
Ankara Demirspor
Adliyespor
Belediye Bingölspor
Kızılcabölükspor
Siirtspor
Adıyamanspor
Oyak Renaultspor
Payas Belediyespor
Bergama Belediyespor
SİVAS 4 EYLÜL BELEDİYESPOR
Derince Belediyespor
Silivrispor
Beylerbeyispor
Ümraniyespor
Fatih Karagümrük
Kahramanmaraş Belediyespor
Trabzon Kanuni FK

adres58
11.07.2013, 15:59
Kızılcabölükspor, guruplar belli olunca birazcık inceleme fırsatı buldum. Denizlinin bir kasabası olan Kızılcabölük, 2 yıl içerisinde hem Süper Amatör hemde BAL liginde Şampiyon olarak gelmişler. 6000 nüfuslu bu küçük kasabanın forma renkleri Sarı-Kırmızı... yaklaşık 750 kapasiteli merkez stadyumunda karşılaşmalarını oynuyorlar. Enteresan bir macera olacak 4 Eylül Belediyemiz adına...

tavatir
11.07.2013, 17:40
Tanıdık takımlar fazla. Geçen yıldan aynı grupta yer alan takımlar var. Ankara Demirspor gruba yeni gelmesine rağmen Sivas takımlarıyla yaptığı maçlardan hatırlıyoruz. Bu sene artık Play-Off falan değil grup liderliği ve doğrudan yükselmeyi hedeflemeliyiz. Son 2 yıldır performansımız benzerdi. Tam seri yakalayacakken üst üste mağlubiyetlerle zirveden uzaklaştık. Bu sene inşallah zirvede istikrar yakalarız.

u2sivasspor
11.07.2013, 17:40
hayırlı olsun inşallah ligden lider olarak çıkarız ve son yıllarda hep yaklaştığımız hedefe ulaşmış oluruz

Kokomo
17.07.2013, 15:56
Son derece KOLAY bir grup, çok sevindim.

Diğer 2 grup son derece zor.

Bizim grupta bırakın Play Off'u, 1-2 iyi takviye ile ŞAMPİYON bile olunur.

4 Eylül yönetiminin dikkatine !

myyiğido58
17.07.2013, 17:07
basarılar 4 eylul beledıyespor

GokhanTurna
17.07.2013, 19:01
Çok kolay bir grup Ümraniyespor ve Ankara Demirspor dışında zor bir takım yok. Bu gruptan lider çıkması lazım.

adres58
17.07.2013, 19:15
Fatih Karagümrük bu sene iyi takım oluşturdu haberleri geliyor. Çok ateşli ve fanatik taraftarları bizi zorlayacaktır, ayrıca vilayet takımı Adıyamanıda unutmamak lazım. Umarım bu sene o kör şeytanın bacaklarını kütürdetiriz :D

hatzivrettas
17.07.2013, 23:59
Başarılar 4 eylül belediye.

OzkanBaskan
18.07.2013, 11:43
Belediyesporun bu gruptan artık çıkması lazım bunun için nasıl bir hazırlık kampı ya da nasıl bir transfer politikası uygulanır bilmem ama yeter artık 2. liğe gelmeli..Değerli yöneticilerin biraz daha taşın altına elini sokmalılar sanırım..

Kokomo
01.08.2013, 15:18
Spor Toto 3. Lig fikstürü çekildi.

1.Grup 1.Hafta

SİVAS DÖRT EYLÜL BELEDİYESPOR - DERİNCE BELEDİYESPOR

22 Eylül 2013 Pazar

infial§
01.08.2013, 15:25
4 Eylül belediye artık kabak tadı veriyor,ya amatör düş yada 2 .lige çıkın

myyiğido58
01.08.2013, 18:30
bu gruptan rahat cıkarız ınsallah