Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivas şehri beni büyüledi
Sivas şehri beni büyüledi
Sivasspor'un teknik direktörü Roberto Carlos, geldiği günden beri Sivas şehrinin kendisine gösterdiği sıcaklığa hayran kaldığını belirtti. "İnsanlar samimi, yardımsever. Herkes sevgi dolu" diyen Carlos şöyle konuştu: "Bu şehre müthiş bir futbol takımı oluşturmak istiyorum. Sivas'ın en büyük markası Sivasspor olmalı. Hedeflere tek tek yürümek istiyoruz." Carlos, ligin ilk haftasında Kayseri deplasmanına çıkacaklarını belirterek, "Hedefimiz 3 puan" dedi.
kaynak : FOTOMAC
Adam gibi adam Carlos , helal olsun sonunda Sivasin degerini bilen bir teknik adamimiz var . Sivasimizin fahri elcisi.
Seni seviyoruz Roberto Carlos .
Adamın biride sivas'ta layla, reina yok futbolcu gelmiyor diyordu. Gelecek futbolcuda soğuyordu şehirden geleceği varsa o da gelmiyordu. Zaten futbolcu buraya içmek için geliyorsa hiç gelmesin... teşekkürler RC olması gereken bu
Buruciye Medresesi yanına kurulan iftar sofrasında yenen yemek sonrasında tarihi Çifte Minareli Medrese'de çay sohbetinde hocaya uzatılan mikrofona Türkçe olarak ne güzel hayırlı bayramlar yiğidolar demesine bayıldım.
Kişilik ve karakter her zaman biz yiğidoların önceliği olduğundan dolayı bu unsuru kendisinde tamamlamış Roberto Carlos'umuzun da tutumunu normal görmekteyim. Seni seviyorum Carlos
cemahmety 09.08.2013, 15:07 Sende bizi büyüledin Carlos hocam inşallah başarılarımızla bütün şehiri ve ülkeyi de büyüleriz
myyiğido58 09.08.2013, 17:11 helal sana carloooss :)
ofozturk 09.08.2013, 18:14 bunları söylediyse helal olsun valla futbolu futbolculugu bilen birileri sivasın kıymetını bilebilir ancak.
yiğido58sinan 09.08.2013, 18:22 kendi memleketlimiz rıza beyin Sivas yorumlarına bakın bi de Carlos'un. Şehri şehir yapan en başta insandır sabah sokağa çıkınca güleryüzlü insanlarla karşılaşabiliyorsan o sokak senin için paristen bile değerlidir helal sana carlos..
58megayigido 09.08.2013, 18:24 Riza olsa derdiki istedigimiz transferleri yapamadik.. isimiz zor :)
Esmesekte gurleyek yaw :)
ozledımeskıyı 09.08.2013, 18:26 Önemli
Bugün trt spor da Kampi günlüğü programında Sivasspor kampı mercek altına alındı ben bir kısmını izleyebildim kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için tekrar var mı diye baktım bu gece 00.50'de tekrarı var kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için. İyice sunucuya bağladım ama neyse taımımızı ve Rc'nin röportajını dinlemek istersiniz dedim.
OzkanBaskan 09.08.2013, 18:50 Hocanın halkla taraftarla bütünleşmesi çok önemli Carlos'un bu açıklamasında görüyoruz ki o artık Sivas'lı 👏👏sıra bizde biz sivaslılar olarak hem hocamızı hem de takımımızı yalnız bırakmayalım ve onlara sahip çıkalım.. Çıkalım ki gelsin başarı!!
Biz cumhuriyetide bu sehirde nice zorluklara katlanarak kurduk ve simdi kimse bizi hatirlamiyor olsun yeterki biz o görevi ifa ettik simdide ANADOLUDAN SIVASIMIZI SAMPION YAPARSAK kimse sasmasin bizim isimiz bahar yagmuruna benzer önümü hayirli sonumu bilinmez Rahmet gibi yagacagiz insallah yeterki sivas halki bizimle gönül birligi yapsin gerisi hic önemli degil.
cemahmety 09.08.2013, 20:24 Önemli
Bugün trt spor da Kampi günlüğü programında Sivasspor kampı mercek altına alındı ben bir kısmını izleyebildim kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için tekrar var mı diye baktım bu gece 00.50'de tekrarı var kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için. İyice sunucuya bağladım ama neyse taımımızı ve Rc'nin röportajını dinlemek istersiniz dedim.
Ben açtığımda havuzun başında malzemeci ile bişeyler konuşuyordu spiker. Çok mu sonra açtım bilemediğimden yazdığın iyi oldu gece izleyelim :D
buraks58 09.08.2013, 22:15 kamp günlüğü programını izlemek isteyen arkadaşlar için;
http://tvarsivi.com/player.php?y=40&z=2013-08-09 18:30:00
Morten58 10.08.2013, 00:42 Malesef birileri yanlis bilgi vermis, ve Sivasspor'u izleyemenyler oldu... :mad: :mad: :mad:
Bende Morten58 olarak tüm Sivasspor'lular icin bu güzel görüntüleri kayit yapip , özetini Youtube'e koydum. :):):)
Doya , doya izleyiniz !!!
Bugün TRT SPOR'da Kamp Günlüğü programında Sivasspor kampı mercek altına alındı
Video -------- Kamp Günlüğü - TRT SPOR - Sivasspor ( 1.Parça ) izlemek için tıklayın (https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OB5SdbWe2e8&hd=1)
Video -------- Kamp Günlüğü - TRT SPOR - Sivasspor ( 2.Parça ) izlemek için tıklayın (http://www.youtube.com/watch?v=mp2L9U3mwZQ&hd=1)
Video -------- Kamp Günlüğü - TRT SPOR - Sivasspor ( 3.Parça ) izlemek için tıklayın (http://www.youtube.com/watch?v=arpFK8ISEA8&hd=1)
etlidöktürek 10.08.2013, 19:16 RC nin yüzümüzü güldüren demeçleri gerçekten muhteşem.. o bizim gönlümüzü fethetti önce, zeki insan her halinden belli eder kendini.. Rıza Çalımbayı en çok eleştiren yiğidolardan birisi de benim, ama giden gitti kendisine başarılar dileyelim ve HASYİĞİDO olduğumuzu bir daha gösterelim mesaj anlaşıldı;) kimse unutmasın ki Anadolunun en hoşgörülü ve sabırlı taraftarı YİĞİDOLAR dır bu böyle bilinee...
astaravisa 11.08.2013, 00:00 fener bereli vekillerimiz duysun
mustafa58aa 11.08.2013, 14:39 çokgüzel şeyier yazmışsınız arkadaşlar çok duygulandım karlosu yakından görmedim ama bende çoksevdim helalolsun
|