Orijinalini görmek için tıklayınız : Ümraniye'de Sivaslı olacak mı ?
Bu hafta sonu Pazar günü saat 15.00'de Ümraniyespor - Sivas 4 Eylül Bld. maçı var.
Bu maç için Sivaslı taraftarlar organizasyon yapıyor mu ?
Stad çok küçük, rakip taraftara ayrılan yer sayısı sadece 50 kişi.
Ama yine de gitmek gerekir diye düşünüyorum.
Rallim58 19.09.2013, 11:02 Nerede Sivas ile ilgili bir organizasyon var.
Özde Sivaslının gideceği yerdir.
Ilk defa İstanbuldaki bir maçta kendimize ayrılan yeri tıklım tıklım dolduracağımızı düşünüyorum. Sivaslı bir aile eş dost akrabaları gitse sığmazlar
Bu maçı alan takım lider de olacağından, büyük önem arz ediyor.
astaravisa 19.09.2013, 16:06 50 kişilik tribünde boş kalır. bizim millet fb gs bjk nin peşine gitmekten Sivası takip edemiyor ki..
myyiğido58 19.09.2013, 17:33 haydi istanbullu yiğidolar bu görev sizin :)
58fatihcan 19.09.2013, 18:05 Gecen sene 20-30 lisi vardir. Bu sene daha fazla olacak insallh
34MUAMMER58 19.09.2013, 21:47 bilmeyenler için az çok bahsetmek gerekiyor,ümraniyesporun oynadığı stadçık ümraniyenin eski çöplüğü hekimbaşında patlayan çöplüğün üstünde ,maç saati 2 otobüs dolusu fanatik ümraniyespor taraftarı sırayla beleşe içeri alınıyor,bilet milet yok benim milletimin davar gibi peşinden gittiği oyverdiği belediye başkanı yaptırıyorbunu,sivaslılara bilet 10 lira ,geçensezon 100 kadar taraftar vardı ,istanbuldaki tüm sivas maçlarında gördüğüm,20 kişilik grup var onlar sürekli geliyor,iyi reklam olursa birazdaha gelebilir ölmezsem işim çıkmazsa mutlaka maçta olacağım
bilmeyenler için az çok bahsetmek gerekiyor,ümraniyesporun oynadığı stadçık ümraniyenin eski çöplüğü hekimbaşında patlayan çöplüğün üstünde ,maç saati 2 otobüs dolusu fanatik ümraniyespor taraftarı sırayla beleşe içeri alınıyor,bilet milet yok benim milletimin davar gibi peşinden gittiği oyverdiği belediye başkanı yaptırıyorbunu,sivaslılara bilet 10 lira ,geçensezon 100 kadar taraftar vardı ,istanbuldaki tüm sivas maçlarında gördüğüm,20 kişilik grup var onlar sürekli geliyor,iyi reklam olursa birazdaha gelebilir ölmezsem işim çıkmazsa mutlaka maçta olacağım
Geçen sene güvenlik nasıldı ? Sivas taraftarına sataşıldı mı ? Çıkış rahat mıydı ?
34MUAMMER58 20.09.2013, 10:19 Geçen sene güvenlik nasıldı ? Sivas taraftarına sataşıldı mı ? Çıkış rahat mıydı ?
yok sıkıntı olmadı ,zaten 6 7 güvenlikçi yava yayok polislerde öyle kıllık yapmadı ,4-0 kaybedince onlar nolur bilemem
58fatihcan 20.09.2013, 10:47 Muammer kardesim dogru soyluyor. Onlar.biletsiz girerken coluk cocuk doldururken biz para verdik
59yigido58 20.09.2013, 11:47 istanbuldaki hemşerilerimiz gitmeli diye düşünüyorum
34MUAMMER58 burda da senin belediye başkanın meydandan otobüsle bedava taraftar taşımıyor mu? Saçma sapan yorum yapıyorsun. Siyasi öfkeni yazıyorsun burda. Modların izin vermemesi lazım. Her yorumuna siyaseti karıştırıyorsun.
yigidolar06 20.09.2013, 16:41 34MUAMMER58 burda da senin belediye başkanın meydandan otobüsle bedava taraftar taşımıyor mu? Saçma sapan yorum yapıyorsun. Siyasi öfkeni yazıyorsun burda. Modların izin vermemesi lazım. Her yorumuna siyaseti karıştırıyorsun.
Ümraniye belediye başkanı sivaslı bilette 10 tl oldumu isyan başlıyor sivaslıların oylarıyla seçilen kişilerin biraz daha duyarlı olması lazım değilmi
Istanbulda Sivaslılar kadar mağdur edebiyatı yapan başka taraftar var mıdır acaba. Fener maçına giremeyen Sivaslı, Olimpiyata gidemeyen Sivaslı, Ümraniyeye pahalı diyen Sivaslı. Bahane üreten çok var ama iş yapan Sivaslı 100 ü geçmez Istanbulda. Deplasmandaysan biraz cefası olacak illaki.
34MUAMMER58 20.09.2013, 21:41 34MUAMMER58 burda da senin belediye başkanın meydandan otobüsle bedava taraftar taşımıyor mu? Saçma sapan yorum yapıyorsun. Siyasi öfkeni yazıyorsun burda. Modların izin vermemesi lazım. Her yorumuna siyaseti karıştırıyorsun.
Istanbulda Sivaslılar kadar mağdur edebiyatı yapan başka taraftar var mıdır acaba. Fener maçına giremeyen Sivaslı, Olimpiyata gidemeyen Sivaslı, Ümraniyeye pahalı diyen Sivaslı. Bahane üreten çok var ama iş yapan Sivaslı 100 ü geçmez Istanbulda. Deplasmandaysan biraz cefası olacak illaki.
BAK KARDEŞ KİMSE nin ne olduğuna hangi siyasi görüşe mensup olduğu beni ilgilendirmez kimseyede siyasi kinim yok kimseyede birşey kustuğum yok ,cevap yazmıyacaktımda icap etti ben sadece doğruları konuşurum doğrular gerçeklerde herzeman acıtır insanı,ümraniye belediye başkanı balıkesirli ,ümraniyedede 30 bin kusur sivaslı var,ve birçoğu bu adamın belediye başkanı olmasını sağladı,bu ilçenin belediye başkanı aynı zamanda burada yaşayan herkesin başkanı olmalı,100 zibidiyi bedava taşıyıp,bedava içeri alıyorsa sivaslılarada 10 tl bayılacaksın diyorsa eleştirmeyelimmi?sivasdada taşınıyormuş, sivasla ümraniyeyi bir tutuyorsunya helal sana sivasda sadece sivaslılar yaşar,ümraniyede 72 millet yaşar eğer siz kendinizi 100 kişiden daha aşşağı görüyorsanız bilemem benim şehrimin adını kimliğinde taşıyıp birilerini bazı mevkilere getiriyorsanız o kişilerin yonttuğu kazıklarda banada batıyorsa ,ucu bana dokuyorsa sivasa ve sivaslıya dokunuyorsa ben fikrimi derim demeyede devam edeceğim OLİMPİYATdemişin fb maçına gidilmiyor demişin onlarada kısaca cevap veriyim ,olimpiyat neresi ?nasıl gidilir nasıl dönülür kaçssatte olimpiyat civarı boşalır bilirmisin ?sivasspor ostadda hiçbirzaman yalnız kalmadı 10 bin kişiyle 35 binkişiyle doldurduk ALLAH a şükürler olsun ,bende hiç yalnız bırakmadım,FB maçına gelince kimseye sivastakiler gibi 5 tl ye bilet satılmıyor 50 tl ye satılıyor,onuda gişeden satmıyorlar yok internete gireceksin ,yok biletixe üye olacaksın,yok şifre alıp kredi kartıyla ödeme yapıp gişeden bileti öyle alacaksın diyorlarsa bu bahanedir ben 75 tlye karaborsa kartla fblilerin içinde izlemek zorunda kaldım bunlar elbetteki bahanedir bunları bilmeden boş boş konuşma :mad:önce ben burda kimseye kinkusmuyorum gerçekleri konuşuyorum modlar buna izin vermemeli diyorsun elinden geleni ardına bırakma kardeş
ankastre 20.09.2013, 22:51 Ümraniyedeki sivaslı gardaşlarımın stada gitmesi lazım. belediysporumuzu öksüz bırakmasınlar.
100 Sivaslı da bulunamazsa bu maça, başka söze gerek kalmaz artık ...
Bugün maçta Sivas 4 Eylül'ümüzü yürekten destekledik.
Ümraniye'de 70 kişiydik. Bize ayrılan yer de 110 kişilikti.
Devre arasında açmak istenilen pankartımızı polis toplattı, gerilim çıktı, 1 taraftarımız dışarı çıkarıldı. Ama sonra araya girenler vasıtası ile geri alındı. Polisimiz keşke bu dikkatini Güneydoğu'da ki teröristlere de gösterse !
Hakem Ümraniye'ye tamı tamına 3 adet PENALTI VERDİ !
2 tanesi haksızdı, Allah büyük 2 sinide kaçırdılar. Birini attılar.
6.dk'da penaltı ile 1-0 öne geçtiler. İlk yarı onlar iyiydi.
2.yarı TEK KALE oynadık. 90+3. dk'da karambol gol ile 1 puanı kurtardık.
Maç 1-1 bitti.
4 Eylül'ün iyi bir forvete ihtiyacı var.
Keşke Ahmet Aras Fethiye'ye değilde 4 Eylül'e verilseymiş ...
B.DUMANLI 23.09.2013, 08:10 Bizim guruptan 2. lige cikan Aydin ve Dardanel suanda 2. ligin en zayif halkalari.Bir üst lige yükseldikten sonra yeterli takviyeler olmazsa,bu basarisizliklarda kacinilmaz oluyor.
Su anda 4 Eylül´ün gurubunda olan Ankara Adliyesispor´u önceden duyan varmi.Ben resmen böyle takimlari 3 ligde görmekten zevk duymuyorum.Nüfuslari kabarik kazalar var Türkiye´de onlar bu ligde yer almasi gerekliyken,Zaraspor cikamiyor,onun yerine Ankara Adliyesi 3.ligde oynuyor.Hadi canim sende.Bizim 4 Eylül bu takimlarin arasindan kendin soyutlamali ve o tabelanin basina oturmali.Cünki bu ligin eskilerinden artik.
Dünki beraberlikte basaridir bence ,gol 90. dakikada gelmis olsa bile dahi...
Kalede Muzaffer,
Defansta Şafak,
Orta sahada Oğuz,
Forvette Gökhan çok başarılı oynadılar.
|
|