Orijinalini görmek için tıklayınız : 4 Eylül 2. Lig Yolunda !

Kokomo
11.11.2013, 08:48
Geçen hafta deplasmanda Ankara Adliyespor’u 5-2 yenen 4 Eylül Belediyespor bu defada yine deplasmanda Adıyamanspor’a aynı tarifeyi uyguladı ve puanını 20’ye çıkarıp 2. sıraya yerleşti.

Stat:Adıyaman Atatürk

Hakemler : Erkan Yurtsever xx Ertan Başdağ xxİbrahim Akar xx

Adıyamanspor:Süleyman xSami x Rıfat xMustafa x Cüneyt xx Oğuz x Tugay x Zeki x Alix İsmail xxFeyyaz xx

4 Eylül Belediyespor:Muzaffer xxx Nuri xxx Safa xxx Alper xxxOğuz xxx Semih xxxMehmet Murat xxx Ziya xxxGökhan Özer xxx Aytunç xxx

GOLLER: Dk.14 Feyyaz(p) ve 86 ,Dk.22 ve 80 Mehmet Murat,Dk.29 ve 45 Ziya İnday Dk.50 Gökhan Özer

4eylül
11.11.2013, 09:05
helal olsun 4eylül iki deplasman maçında beşliyor şampiyon olacağınıza inanıyoruz ve arkanızdayız

u2sivasspor
11.11.2013, 10:33
inşallah bu sene nasip olur

Rallim58
11.11.2013, 10:37
4 Eylül Belediyespor'dan aynı tarife 5-2...:)

Deplasmanlarda, takımların korkulu rüyası olmaya devam etsin, sezon sonunda gerçek rüyayı (kupa elinde) görür... İnşaallah olur...

yerliturkuaz
11.11.2013, 10:56
Bir kaç hafta üst üste teklemişti belediye ellamm bu onlara nazar boncuğu olduki iki haftadır beşer beşer gidiyor eee üçü bir arada istiyoruz bu hafta da beş istiyoruz...

ihtiyar yiğido
11.11.2013, 12:53
4 Eylül belediye bu sezon İNŞALLAH hedefe ulaşacak yeterki ciddiyeti elden bırakmıyalım

B.DUMANLI
11.11.2013, 15:38
Bizde tam 4 Eylül 2.lig yolunda, potaya girdi diyoruz sonra ne oluyorsa üst üste mac kaybediyor bu amacindan uzaklasiyor.Lig lideri olarak playoff´a kalmadan cikabilmesi cok daha güzel play off biraz problem yaratiyor mus gibime geliyor bana.

psychology58
11.11.2013, 16:55
Bu sene şu yarım kalan işleri halledelim. Sivasspor, 4 Eylül ve Zara güldürecek bu sene yüzümüzü Allah'ın izniyle.

58Taraftar
11.11.2013, 17:21
bu sene olacak gibi görünüyo, bu sefer basarin

34MUAMMER58
11.11.2013, 21:02
takım çok berabere kalıyordu o sorunu aşmış görünüyor,ben ahmet arasın bu takımda kalıp şampiyon yapmasını umardım,yinede bu ligin en iyi takımı inşaalah bu sezon 2.lig biletini alırız başarılarının devamını diliyorum

münihli_58
11.11.2013, 22:20
Son 2-3 senedir kil payi kaciriyoruz insallah bu sene olur :)

Kokomo
12.11.2013, 08:45
MAÇIMIZ ÇARŞAMBA GÜNÜ !

Ligde müthiş bir çıkış yakalayan ve oynadığı son iki deplasman maçlarını aynı skorla 5-2 kazanarak zirveye ortak olan 4 Eylül Belediyespor yarın kendi evinde Siirtspor’la karşı karşıya gelecek. İstanbul bölgesi hakemlerinden Fahri Var,Sedat Bayrak ve Selahattin Vulaş yönetecek.

4 Eylül Belediyepor Teknik Direktör Alaattin Çiçek, takım olarak çok iyi bir çıkış yakaladıklarını ve bunu sürdürmek için Siirt maçını da mutlaka kazanmaları gerektiğini söylerdi. Çiçek ayrıca Çarşamba günü saat 13.30’da Muhsin Yazıcıoğlu stadında oynanacak olan maça bütün Yiğidoları beklediklerini söyledi.

58hayati
12.11.2013, 09:04
Muhsin başkanın emaneti bunlar 4 eylül belediye spora sahip çıkmamız lazım..

SivassporunSesi
12.11.2013, 10:22
4 Eylül Belediyespor 2. lige çıkar inşallah. Zara Belediyespor'da bu sene arkadan çok sağlam geliyor.Anadolu Üsküdar'da Sivas takımı sayılır artık diye düşünüyorum.Bu sayede profesyonel liglerde takım sayımız artar inşallah arkadan diğer takımlarda gelir.

Kokomo
13.11.2013, 08:55
Bugünkü maça tüm Sivaslıları bekliyoruz.

Turan 59
13.11.2013, 10:37
Şampiyonluğu konuşmak için çok erken.Bu tür yazılar futbolcuların performansını aksi yönde etkiler.

Kokomo
14.11.2013, 08:59
Ligde son iki deplasman maçını farklı kazanan 4 Eylül Belediyespor dün kendi sahasında oynadığı Siirtspor maçını Sefa Emmioğlu’nun attığı tek golle kazanarak çıkışını sürdürdü.

MAÇ KARNE

STAT; Muhsin Yazıcıoğlu

HAKEMLER:Fahri Var xxx Sedat Bayrak xxx Selahattin Vulaş xxx

4 EYLÜL BELEDİYESPOR: Muzaffer xxx Alper Hamdi xxx Aytunç xxx Şafak xxx Safa Yıldırım xxx Oğuz Küçük xxx(Dk.88 Seyid Ahmet ?) Mehmet Murat xx Semih xxx Ziya xx (Dk.80 Mehmet Güler xx) Mustafa Cevret xx Uğur xx(Dk.46 Sefa Emmioğlu xxx)

SİİRTSPOR: Ahmet xx Burak xx Cuma xx Emrah xx Mehmet x Deniz x Göksel xx Mustafa xx Rıdvan x (Dk.81 Yunus x)Resul x Mahmut x

GOL: Dk.77 Sefa Emmioğlu

Kokomo
15.11.2013, 08:51
Sezona 21.5 yaş ortalamasıyla başlayan 4 Eylül Belediyespor, sergilediği futbolla göz dolduruyor. Teknik Direktör Alaattin Çiçek, çok çalıştıklarını ve bununda meyvelerini aldıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Spor Toto 3.lig 1. grupta lider Ümraniyespor’un 2 puan gerisinde ligde 2. sırada yer alan 4 Eylül Belediyespor’da şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlandı.

21.5 yaş ortalamasıyla ligin en genç takımlarından birisi olan 4 Eylül Belediyespor,özellikle son oynadığı 3 maçtaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti.İkisi deplasmanda olmak üzere 3 maçtan 9 puan çıkaran 4 Eylül Belediyespor’un hedefi,Pazar günü deplasmanda oynacakları Payas Belediyespor maçınıda kazanıp 4’de 4 yapmak.

Teknik Direktör Alaattin Çiçek, sezon başından bu yana çok iyi çalıştıklarını ve bununda meyvelerini almaya başladıklarını belirterek “ Genç ama sahada ne yaptığını bilen bir takımım var. Ligde alınan sonuçlar ve oynanan futbol beni mutlu ediyor fakat şaşırtmıyor. Futbolcularım bu başarıyı hak ediyor, çünkü çok çalışıyoruz” dedi.

4 Eylül Belediyespor’un Sivas’ta Sivasspor’dan sonra gurur duyulması gereken ikinci takım olduğunu da dikkat çeken Çiçek, Yiğidoların maçlara gelerek kendilerine destek olmalarını beklediklerini de sözlerine ekledi.

Kokomo
20.11.2013, 08:44
Deplasmanda İskenderun Palas Belediye 1975 spor’a 3-1 yenilen 3.lig 1. grubun iddialı takımı 4 Eylül Belediyespor maçın hakemlerine bir hayli tepkili.

Ankara bölgesi hakemlerinden Onur Albayrak’ın düdük çaldığı maçta,rakiplerine değil hakeme yenildiklerini belirten Kulüp Başkanı Ahmet Polat “ Biz ligde her zaman fair-playı ön plana alan takımız. Bir çok yenildiğimiz maç sonrasında hakemlere giderek teşekkür edecek kadarda sporun güzel yanını bilen insanlarız. Ancak İskenderun’da tam bir hakem rezaleti ile karşı karşıya kaldık. Bütün taktir haklarını rakipten yana kullanan hakemler,ayrıca verdikleri penaltı ilede maçın kaderini etkilediler” dedi.

Öte yandan ligdeki 2. yenilgisini alan 4 Eylül Belediyespor 3.lig 1. grupta lider Ümraniye Belediyespor’un 2 puan gerisinde 23 puanla 3.sırada yer alıyor, 4 Eylül Belediyespor bu hafta kendi evinde Bergama Belediyespor’u misafir edecek

sebasteia
20.11.2013, 11:16
sivas'taki futbol altyapısının güçlenmesi ve şehrin futbol hayatının daha da canlanması adına artık ikinci ligde ve hatta ptt birinci ligde oynayan bir takıma ihtiyacımız var. 4 eylül belediye altyapısı ve tesisleri ile artık hazır diye düşünüyorum. hedefler büyük konulmalı, inşallah büyük işler de başarılmalı.

34MUAMMER58
20.11.2013, 20:51
yenildiği takım takım olsa gam yemiyeceğimde,belki nasıl olsa yeneriz havasıyla oynadılar kaybettiler,henüz birşey kaybedilmiş değil şampiyonluk yolu uzun ,zorlu ,engellerle doludur,sivas 4 eylül bu zorlukların üstesinden gelecek kapasitededir,ahmet aras bu takıma kiralansaydı daha rahat olurdu ,yalnız sivaslı geçinenler bu takıma üvey evlat muamelesi yapıyor bu çok açık,sivası yönetmeye talip olan kişilerin bu takıma en ufak desteği yok ,nedenini bilmiyorum ,bu destek sezon sonuna kadar verilse hedefe rahat varırız ne olursa olsun bu takım bu sene 2.lige çıkacaktır

Kokomo
21.11.2013, 08:52
yenildiği takım takım olsa gam yemiyeceğimde,belki nasıl olsa yeneriz havasıyla oynadılar kaybettiler,henüz birşey kaybedilmiş değil şampiyonluk yolu uzun ,zorlu ,engellerle doludur,sivas 4 eylül bu zorlukların üstesinden gelecek kapasitededir,ahmet aras bu takıma kiralansaydı daha rahat olurdu ,yalnız sivaslı geçinenler bu takıma üvey evlat muamelesi yapıyor bu çok açık,sivası yönetmeye talip olan kişilerin bu takıma en ufak desteği yok ,nedenini bilmiyorum ,bu destek sezon sonuna kadar verilse hedefe rahat varırız ne olursa olsun bu takım bu sene 2.lige çıkacaktır

Aynen katılıyorum.

Sivas halkının 4 Eylül Belediyeye destek vermemesini anlayamıyorum.

Siyasi bir şey mi , bilen var mı ?

ankastre
21.11.2013, 09:43
Aynen katılıyorum.

Sivas halkının 4 Eylül Belediyeye destek vermemesini anlayamıyorum.

Siyasi bir şey mi , bilen var mı ?

aynen eyleymiş.bir emekli gardaşım anlattı. maça başkan bizzat misafirim olarak davet ediyom demiş gittiğinde protokol dolmuş arkada bulunan sırada tribüne uzanan özel bölümde tıklım tıklım tamamı partililerle dolmuş.dedimki partilide olsa sivasın uşağı değilmi gardaş olsun destek verin dedim.
benim tek desteğimnen olmazki herkesin olması lazım dedi.baktım gardaşımda haklı

34MUAMMER58
21.11.2013, 10:00
aynen öyle kardeş neden siyasi düşünce ,başka türlü açıklaması olamaz zaten ,sadece stadın yakınlarındaki insanlar gitse stadda 3 bin kişi olur,sivasda spor yazarlığı yapıpda 4 eylülsporun,sivasdaki maçlarını bile takip etmiyorsa halkada bişey dememek lazım,istanbulda semt takımları maç yapsa enaz 500 kişi seyirci geliyor bide biletler 5 10 tl ,sivasda 1 tl ye hatta bedavaya gelmiyorlar ,zaten onun içindirki sivasspor süper lige 38 yıl gecikmeli geç çıktı, süperligde 2 yıl şampiyonluğu kaçırdı ,3.ligdeki sivasdemirspor,divriğispor,tek çay spor hep bu zihniyet yüzünden düştü,demirspor sivassporun rakibi düşmanı görüldü,divriği sporyönetimi sivasspor yönetimini tanımadı bile,tekçayda şampiyonluğa oynarken lisansı çıkmamış bir oyuncu oynatmış,bunu da sivasdan birileri gambazlamış, tffde geçmişzaman kaçpuanını sildi hatırlamıyorumda bayağı güçlü takımdı tekçayspor tff puanlarını sildi,lig ortasından itibaren 0 puandan başladı yine iyi puan topladıda yetmedi düştü,yani tüm bunları yapanlar sözde sivaslı geçinenler,stadın adı muhsin yazıcıoğlu değilde r.tayyip erdoğan stadı olsa ,ostad ful dolardı ,neticede zihniyet meselesi, kimse cebinde bu takımı biyere götürmiyecek ,sivas gençliğinin önünü açacak ,sivassporun pilot takımlığını yapacak öz sivastakımına üvey evlat muamelesi yapılmasının tek nedeni siyasidir kardeşim

Kokomo
21.11.2013, 16:47
aynen öyle kardeş neden siyasi düşünce ,başka türlü açıklaması olamaz zaten ,sadece stadın yakınlarındaki insanlar gitse stadda 3 bin kişi olur,sivasda spor yazarlığı yapıpda 4 eylülsporun,sivasdaki maçlarını bile takip etmiyorsa halkada bişey dememek lazım,istanbulda semt takımları maç yapsa enaz 500 kişi seyirci geliyor bide biletler 5 10 tl ,sivasda 1 tl ye hatta bedavaya gelmiyorlar ,zaten onun içindirki sivasspor süper lige 38 yıl gecikmeli geç çıktı, süperligde 2 yıl şampiyonluğu kaçırdı ,3.ligdeki sivasdemirspor,divriğispor,tek çay spor hep bu zihniyet yüzünden düştü,demirspor sivassporun rakibi düşmanı görüldü,divriği sporyönetimi sivasspor yönetimini tanımadı bile,tekçayda şampiyonluğa oynarken lisansı çıkmamış bir oyuncu oynatmış,bunu da sivasdan birileri gambazlamış, tffde geçmişzaman kaçpuanını sildi hatırlamıyorumda bayağı güçlü takımdı tekçayspor tff puanlarını sildi,lig ortasından itibaren 0 puandan başladı yine iyi puan topladıda yetmedi düştü,yani tüm bunları yapanlar sözde sivaslı geçinenler,stadın adı muhsin yazıcıoğlu değilde r.tayyip erdoğan stadı olsa ,ostad ful dolardı ,neticede zihniyet meselesi, kimse cebinde bu takımı biyere götürmiyecek ,sivas gençliğinin önünü açacak ,sivassporun pilot takımlığını yapacak öz sivastakımına üvey evlat muamelesi yapılmasının tek nedeni siyasidir kardeşim

Ne kadar yazık !

Çok ama çok yazık !

Sivassporu, 4 Eylül'ü, Zara'yı siyasi görüşü ne olursa olsun TÜM SİVASLI DESTEKLEMELİ !

Bu takımlar partilerin değil SİVAS Halkınındır ...

ELLİSEKİZ
21.11.2013, 22:57
4 Eylül Belediye Sivas'ın üvey takımı maalesef.Sonuçta belediyenin gücü belli güzel bir saha yaptı sağlam bir takım çıkardı ve adını M.Yazıcıoğlu koydu bencede bazılarının zoruna gidiyor.Siyasi bakıyor olaya.Siz yapaydınız da elinize mi vuran oldu ? Bu ne fesatlık bu ne çekememezlik...

ELLİSEKİZ
21.11.2013, 23:00
Muammer58 in bahsettiği TEKÇAYI hatırlıyorum ortaokul yıllarımdı .4 Eylül stadını yeni yeni tanımaya başladığım zamanlardı.Güzel takımdı .Hatta bir Sarı Metin vardı güzel oynardı...

Kokomo
22.11.2013, 08:48
Pazar günü kendi sahasında Bergama Belediyespor’la karşı karşıya gelecek olan 4 Eylül Belediyespor hazırlıklarını sürdürüyor.

4 Eylül Beldiyespor Teknik Direktörü Alaattin Çiçek, Bergama Belediyespor’un önemli bir rakip olduğunu belirterek, Pazar günü oynanacak maça mutlaka galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi.

Çiçek, hafta içerisinde ağırlık ve kuvvet çalışması yaptıklarını belirterek, ayrıca taktik çalışması ile Bergama maçına hazırlandıklarını ifade etti.Maç saatinden bir gün öncesine kadar hazırlıklarının devam edeceğini ifade eden Çiçek, “Pazar günü oynayacağımız Bergama Belediyespor maçında umuyorum ki, istediğimiz oyunu sahaya yansıtarak sahadan üç puanı alan taraf biz oluruz” dedi.

Kaleci Muzaffer Sarı İbrahim ve Mustafa Semih Usta’nın sarı kart cezalısı olduğunu belirten Çiçek, birkaç sporcunun da küçük sakatlıkları olduğunu, bu sporcuların maç saatine kadar iyeleşeceğini ümit ettiğini söyledi. Kulüp Başkanı Ahmet Polat ise geçen hafta Payas Belediyespor maçında güzel oynamalarına rağmen üzücü bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, “Bu hafta kendi saha ve seyircimiz önünde Bergama Belediyspor’u yenerek geçen haftayı telafi edeceğimize inanıyorum” dedi

34MUAMMER58
15.12.2013, 16:54
bugün deplasmanda oynanan F.KARAGÜMRÜK_SİVAS 4 EYLÜLSPOR maçını sivas 4 eylül takımı 1- 0 kazanmıştır,grubun en güçlü takımını yenen takımımıza 2.lig yolunda başarılar diliyorum:D:D

58megayigido
15.12.2013, 17:11
4 eylulu 4 gozle bekliyoruz..

B.DUMANLI
15.12.2013, 21:52
4 Eylül belediyesi kendi sahasinda o kadar cok mac kaybettiki ,Trabzon´un lazlari bile dahi sonunda geldi 2. siraya yerlesti.
Basarilari devamlilik göstermiyor.Gecen yil playoflarda Dardanel´e karsi sahada eksik kalmis 2.lige cikamamislardi.Aslinda kac yildan beri 3.ligde tecrübede edindiler fakat buna ragmen basarilarinda süreklilik yok.
Kac yildan beri yukari siralarda yer aliyorlar ,ama gel görki sonunda baskalari ipi gögüslüyor.

Kokomo
05.02.2014, 08:34
Geçen hafta deplasmanda Yeşil Bursa’yı 3-2 yenerek haftayı 3 puanla kapatan 4 Eylül Belediyespor Pazar günü kendi evinde oynayacağı lider Ümraniyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Alaattin Çiçek nezaretinde Muhsin Yazıcıoğlu stadyumunda yapılan antrenmanlarda futbolcuların son derece moralli olmaları dikkat çekiyor. Teknik Direktör Çiçek,amaçlarının Ümraniye Belediyespor’u yenerek çıkışlarını sürdüreceklerini söyledi.

4 Eylül Belediye-Ümraniye maçı Pazar günü saat 13.30’da oynanacak.

Kokomo
12.02.2014, 08:39
Sivas 4 Eylül Belediyespor’un lider Ümraniyespor’a yenilmesinin yankıları sürüyor.

Maçın genelinde çok üstün oynamasına rağmen,kendi kalesine attığı golle sahadan puansız ayrılan 4 Eylül Belediyespor’da Teknik Direktör Alaattin Çiçek,maçın hakemininde Ümraniye’nin işini kolaylaştırdığını söyledi. Çiçek“Maçı kazansaydık, aradaki puan farkını biraz daha daraltacaktık. Ligin üst tarafını yakalama adına şansımız daha fazla olacaktı. Sonuçta kaybettik üzgünüz” dedi.

Hakemlerle ilgili çok konuşmayı seven birisi olmadığını belirten Alaeddin Çiçek, “Penaltı vardı yoktu, onu bilemem. Ama oyunun geneli itibari ile baktığımızda Ümraniyespor’u sahanın içerisinde çok diri tutmaya çalışan tutan bir orta hakem vardı. Üst liglerden üst kategorilerden gelen bir hakem olması bu konularda aslında manidar tabii. Yani verilmesi gereken fauller verilmeyen fauller, çıkmayan kartlar. Diri kalan bir Ümraniye oldu. Karşımızda sahada üretebildikleri fazla bir şey yoktu. Bir şansızlıktı. Bir gol yedik. Sonuçta 1 – 0 maçı kaybettik. Sadece maçı kaybettik. Yani biz yolumuza devam ediyoruz” dedi.

''Samed58''
12.02.2014, 08:53
Inshallah playofflara kalir ve bu sene ikinci lige yukselir

eurovision
12.02.2014, 11:55
keşke ümraniyeye yenilmeseydik

tavatir
16.03.2014, 15:40
3 senedir aynı hikayeyi okuyoruz resmen. Bugün de yenildi takım.

3 yıldır ligin ikinci yarısında bir anda bozuluyor 4 Eylül Spor. Ve üst üste mağlubiyetlerle bir anda hedeften uzaklaşıyor. Bu takımın 2. lig gruplarına çıkması çok önemli. Ama olmuyor bir türlü.

B.DUMANLI
16.03.2014, 17:17
Birakin deplasman maclarini artik ic saha maclarinda dahi yeniliyor,giderde Pasabayirina stadyum yaparsan olacagi bu...

karamik
16.03.2014, 21:13
Birakin deplasman maclarini artik ic saha maclarinda dahi yeniliyor,giderde Pasabayirina stadyum yaparsan olacagi bu...

Ya şuan yeni yapılacak stadyumun yanına üç beş tane daha yeni saha yapılacak gereksiz yere paşaçayırına parayı sığmadılar o paraya topçu alsaydın ne gereği vardı zaten bak yapılıyor.

Kokomo
17.03.2014, 08:57
Yazıklar olsun diyorum !

Şampiyonluk derken Play Off bile hayal olacak nerdeyse !

34MUAMMER58
17.03.2014, 09:52
sivasspordaki sorun ,4.eylüldede var ,beylerbeyindeki maçı canlı izleme şansım oldu,takımda şöyle fizikli ve hızlı golcü eksikliği belli oluyor,ortasahada çok öyle topla oynayabilen top taşıyabilen teknik oyuncu yok, 7 nolu bir oyuncu var onu begendim ,9 nolu oyuncu olmazsa 4 eylül maç kazanamaz,kaleci iyi ,neticede bu kadronun buralara gelmesi bile başarı ,umarım playofa katılma hakkını alırlar,aslında evindeki maçlarda şöyle ateşli taraftar destek olsaydı enaz 10 puan daha olurdu,adam taraftarı bedava stada götürüyor,bedavaya stada sokuyor ,buna rağmen destek olmayan gereksizlerin yüzünden bu takım hedefe ulaşamıyor

Rallim58
17.03.2014, 10:46
Grupta 2.liği kesin olarak bakılan karşılaşmaların tamamına yakınında puan kaybetti. 2. devre sadece kendi evindeki kaybı 7 puandır.

Her sene yaşanan olayı yaşıyoruz. Sezonun ilk yarıısnda üst sıralarda yer alıp 2. yarıda düşüşe geçen bir takım hüviyetindeki hastalığı devam ediyor. Bu hastalığın özünde tek düşünce hakim olur. "Yönetim, 3. lig bize yeter, bütçemiz 2. ligi kaldırmaz" diye düşündüklerini tahmin ediyorum.

SenSetik
17.03.2014, 12:41
Grupta 2.liği kesin olarak bakılan karşılaşmaların tamamına yakınında puan kaybetti. 2. devre sadece kendi evindeki kaybı 7 puandır.

Her sene yaşanan olayı yaşıyoruz. Sezonun ilk yarıısnda üst sıralarda yer alıp 2. yarıda düşüşe geçen bir takım hüviyetindeki hastalığı devam ediyor. Bu hastalığın özünde tek düşünce hakim olur. "Yönetim, 3. lig bize yeter, bütçemiz 2. ligi kaldırmaz" diye düşündüklerini tahmin ediyorum.

bence Sivaspor'un desteği olmadan çıksa bile 2. ligde tutunamazlar...açıkçası ben Sivasspor'un genç oyuncularını pişirme adına böyle bir fırsatı neden değerlendirmediğini de anlamış değilim

ankastre
17.03.2014, 14:36
her sene aynı haltı işliyorlar.yazık gardaşım yüz yüz kuyruğuna gel sonra gelenden ye gidenden ye.puanları bol bol dağıttılar.yoksa şindiye kadar 2.de olurdu liderde olurdu.

Kokomo
24.03.2014, 08:55
4 Eylül Belediyespor kendi evinde oynadığı maçta Ankara Adliyespor’u Mehmet Murat Uçar’ın attığı golle 1-0 yenerek 5 maç sonra üç puanla tanıştı.

Muhsin Yazıcıoğlu stadında oynanan ve çok az seyircinin izlediği maçta, çok sayıda pozisyona giren 4 Eylül Belediyespor, üç puan getiren golü 84. dakikada Murat Uçar’la buldu. Bu dakikada sol kanattan topu başarılı şekilde getiren Gökhan, topu ortaya çıkardı ve Murat Uçar’da düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi.90. dakikada gelişen Adliyespor atağında kaleye giden topu Ali Aydın kafayla son anda çıkardı ve takımının galip gelmesinde önemli rol oynadı.

Bu sonuçla puanını 43 yapan 4 Eylül Belediyespor Play-Off iddiasını da sürdürdü.

Kokomo
31.03.2014, 08:48
Ligde Play-Off yarışı veren 4 Eylül Belediyespor,neredeyse küme düşmesi kesinleşen Adıyamanspor’la 1-1 kalarak çok önemli iki puan daha bıraktı.

4 Eylül Belediyespor,geçen hafta kendi evinde aldığı üç puandan sonra puan dağıtmaya devam ediyor.

Ligin zayıf takımı Adıyamanspor’u kendi sahasında ağırlayan 4 Eylül Belediyespor, 12. dakikada Sefa Emmioğlu’nun attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın 61. dakikasında korner atışıyla başlayan atakta,önce kaleci Muzaffer topa müdahale edemedi,ardındanda defans dokunamayınca top ağlarla buluştu. Bu dakikadan sonra 4 Eylül Belediyespor’un çabası sonucu değiştirmedi ve maç 1-1 sona erdi. Bu sonuçtan sonra Play-Off için çok büyük avantaj kaybeden 4 Eylül Belediyespor puanını 44 yaptı ancak 9. sıraya indi. Adıyamanspor ise 21 puanla 16. sıradaki yerini korudu.

Kokomo
31.03.2014, 08:50
Play-Off bile hayal oldu, çok yazık ...

Küme düşmüş takım nasıl yenilmez ?

psychology58
31.03.2014, 16:30
Benim 4 Eylül'den umudum kalmadı artık. Her sene aynı şey oluyor, belli ki takım çıkmak istemiyor. Umarım seneye Zara bu ligde iddialı bir kadroyla gelirde 4 Eylül'ün yapamadığını onlar yapar.

Kokomo
07.04.2014, 08:54
2 SİVASLI 3.LİG MİLLİ KARMASINDA !

Milli Takımlar izleme heyeti tarafından oluşturulan Spor Toto 3.Lig Karmasına Sivas 4 Eylül Belediyespor’dan iki futbolcu davet edildi.

Sivas ekibinde forma giyen 20 yaşındaki defans oyuncusu Nuri Melih Mursal ve 22 yaşındaki Mehmet Murat Uçar 3.lig karmasında forma giyecekler.

40 ayrı takımdan seçilen ve yaşları 17 ile 22 arasında değişen toplam 77 oyuncunun olduğu Spor Toto 3.Lig Karması 6 ayrı takıma bölünecek.
Antalya'da Titanic Deluxe Belek Otel sahasında yapılacak maçların hepsi 9 Nisan Çarşamba günü oynanacak. 1.takım ile 2.takım arasındaki ilk maç saat 12.00'de, 3.takım ile 4.takımın karşılaşması 15.00'te, son 2 ekibin mücadelesi ise 17.30'da başlayacak.

Karma müsabakalarına davet edilen oyuncuların kampı 8 Nisan 2014 Salı günü saat 13.00'de Antalya Titanic Beach Otel Lara'da başlayacak.

34MUAMMER58
07.04.2014, 10:44
MATEMATİKSEL olarak playofa katılma şansı devam ediyor,çok kötü puanlar kaybedildi,belediye el değiştirdi,yeni yönetimin spor anlamında bilgi ve yeteneği olduğuna inanmıyorum,gelecek sezon bu ilgisizlikle küme düşer diye tahmin ediyorum,4.eylül takımı grubun en güçlü takımlarından ,bulunduğu yeri haketmiyor ,kimi zaman şanssızlık ,kimi zaman hakemler yüzünden çok puan kaybetti,bu takım başarılı olacaksa belediyenin takımı değil sivassporun takımı olmalı,neticede bu takımın maaliyeti rengifoya verilen paranın 3 te 1i kadar ,ben playofa kalacağımıza ve ordanda 2. lige çıkacağımıza inanıyorum

adres58
07.04.2014, 10:49
MATEMATİKSEL olarak playofa katılma şansı devam ediyor,çok kötü puanlar kaybedildi,belediye el değiştirdi,yeni yönetimin spor anlamında bilgi ve yeteneği olduğuna inanmıyorum,gelecek sezon bu ilgisizlikle küme düşer diye tahmin ediyorum,4.eylül takımı grubun en güçlü takımlarından ,bulunduğu yeri haketmiyor ,kimi zaman şanssızlık ,kimi zaman hakemler yüzünden çok puan kaybetti,bu takım başarılı olacaksa belediyenin takımı değil sivassporun takımı olmalı,neticede bu takımın maaliyeti rengifoya verilen paranın 3 te 1i kadar ,ben playofa kalacağımıza ve ordanda 2. lige çıkacağımıza inanıyorum

Aynen katılıyorum. Futbolda bizi temsil eden 2. büyük takımımız 2. lig yolunda. Lakin yeni seçilen Belediye Başknımızın 4 eylül hakkındaki düşünceleri bu yolda rotasını belirleyecek. Örneğin Eğere Sarıgül İstanbula çare olsaydı :D İstanbul B.B. takımını kapatıp daha amatör branşlara yöneleceğinden bahsetmişti. Sonuçta ne olursa olsun bir emek var, bir gerçek var. İnşallah play-offlara yükselir ve bir nebze olsun düşünceler ortaya çıkar. Çünkü gerçekten 4 Eylül takımımız başarılı bir takım ve çok kötü puanlar kaybetse de 2. ligi hakeden bir çizgiye sahip.

Kokomo
08.04.2014, 08:45
Spor Toto 3.lig 1. grupta Play-Off’a kalma mücadelesi veren 4 Eylül belediyespor, son iki maçından 6 puan almasına rağmen ligde 7. sırada yer alıyor.

Play-Off için şansı hala devam eden 4 Eylül Belediyespor’un, kendi evinde oynadığı ve favori olduğu bir maçtan puan kaybetmesi,kolay olan şansını zora sokmuş görünüyor.

Sivas temsilcisi, son oynadığı maçta rakibi Payas Belediyespor’u 2-0 yenerek puanını 50 yaptı. Beklenmedik puan kayıplarına rağmen ilk 5 sıra için önemli avantaja sahip olan 4 Eylül Belediyespor bu haftasonu Bergama’da son derece kritik bir maça çıkacak. 51 puanı Bergama karşısında alınacak üç puan, 4 Eylül Belediyespor’un kalan haftalara daha umutlu girmesine neden olacak.

Kokomo
10.04.2014, 09:01
4 EYLÜL 18 SAAT YOL GİDECEK !

Spor Toto 3.ligi 1. grupta ilk 5 sırada yer alıp Play-Off’a çıkma şansını kovalayan 4 Eylül Belediyespor’un ,organize bozukluğu yüzünden yaklaşık 18 saatlik İzmir’e otobüsle gideceği öğrenildi.

4 Eylül Belediyespor’un ilgili yöneticisinin,günler öncesinden İzmir deplasmanı için uçak rezervasyonu yaptırması gerekmesine rağmen duyarsız kaldığı ve bu yüzdende kritik Bergama maçına futbol kafilesinin 2 gün önceden otobüsle gideceği belirtildi. Yaklaşık 18 saat sürecek İzmir yolculuğunun bu kritik maçı öncesi futbolcular için dezavantaj oluşturacağıda söyleniyor.

Öte yandan,4 Eylül Belediyespor’daki bir çok futbolcu,başarılı giden bir takıma aylardır ilgi alaka olmadığını,bununda Sivas adına üzüntü verici bir durum olduğunu belirterek,yetkililerin bu konuya el atmasını istedi.

VOLEYBOL TAKIMINA İLGİ GÖSTERİLMİYOR !

Şu sıralarda Ankara’da 1.lige çıkmak için Play-Off maçları oynayan 4 Eylül Belediyesi Voleybol takımınında aynı ilgisizlikle karşı karşıya olduğu belirtildi. Antrenör Levent Zoroğlu,sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklamada “ Biz 1.lige çıkmak için Ankara’da kritik maçlara çıkıyoruz,ancak bizi ne arayan,ne soran nede ilgi gösteren var. Yıllardır antrenörlük yapıyorum böyle ilgisizlik görmedim” diyerek tepkisini dile getirdi.

34MUAMMER58
10.04.2014, 09:30
BAHSEDİLEN takımlar adı üstünde ,4eylül belediye takımı,belediyenin takımı,belediye başkanı kimse bu takımların sahibi odur,devlettede devamlılık esastır,bu takım 3.lige çıktığından beri ,sivas milleti[nasıl bimilletse] destek olmadı ,maçlarına ilgi göstermedi ,futbol takımına ilgi göstermediki voleybol takımına ilgi göstersin,istanbuldaki maçlarına gelen 10 20 kişiyi geçmiyor ,sivasda 50 kişiyi bulmuyor ,tabii bunda bazılarının ,kıskançlık,çekememezlik,hasit lik ,kurtluluk,eziklik hissetmesi,destek olursak ,bu takım başarılı olursa sivasın kazanacağını gözardı edip ,birileri kazanır hesabıyla sahipsiz bırakılmıştır,bugün osman seçilmiş başkan ,sivasda yaptığı park bahçelerle değil,sivassporun yükseliş devrini başlattığı 3.ligden çıkartmasıyla anılıyor ,umarım yeni seçilen başkan bu takıma ,doğan ürgüpün takımı gözüyle değilde ,sivasın sivaslının öz takımı gözüyle bakar,hakettiği maddi manevi değeri verirde ,2.lige çıkartır bizde minnettar olur teşekkür ederiz sahipsiz ve taraftarsız takımların başarılı olduğu durumlar nadirdir

ihtiyar yiğido
10.04.2014, 10:51
Başarılar kolaylıkla kazanılmıyor, zorluklara göğüs gererek, yoklukla mücadele ederek, rakibi küçümsemeden ciddiye alarak, inanarak gelir. Play-Off’a kalma mücadelesi veren takım, kendi sahasında oynadığı favori olduğu maçta puan kaybetmemesi lazımdı, azmettikten sonra 18 saat yolculuk filan hikaye, yeter ki inanalım.