58fatihcan
26.12.2013, 13:37
http://u1312.hizliresim.com/1j/u/vwn76.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Bu hafta içeride oynayacağımız Karabükspor maçının hakemi olan Mete Kalkavan’ı biraz tanıyalım. Asıl mesleği mühendislik olan Mete Kalkavan 2002’den beri Süper Lig’de düdük çalmaktadır. Ülkemizde sayılı FIFA kokartı olan hakemlerimizdendir. İstanbul bölge hakemlerinden olan Mete Kalkavan şu ana kadar oynanan 16 haftalık periyotta Sivasspor’umuzun bir maçını orta hakem olarak yönetmiştir:
Sivasspor-Bursaspor:2-1 (9 Kasım 2013)
Bursaspor karşılaşmasında olduğu gibi Yiğidolarımızdan bir daha galibiyet bekliyor; Mete Kalkavan’ın adaletli bir şekilde maçı yönetmesini umuyoruz
''Samed58''
26.12.2013, 13:40
Bence fena hakem deyil, bu maçta taraf tutacagini sanmiyorum, inshallah 3 puani aliriz.
lobimiz olmadığından isteyen bizi doğrayabilir
ELLİSEKİZ
26.12.2013, 18:38
Art niyetli olanları buna katmıyorum ama hakemlik gerçekten zor bir iş.Ne yaparsan yap illa bir taraf kızacak.İnşallah hakeme fazla iş düşmez...
ihtiyar yiğido
26.12.2013, 19:07
Adil yönetsin başka bir şey istemiyoruz
58YIGIDO58
26.12.2013, 19:09
Gene mi bu ??!!!
Bu hakem bize ters.:mad::mad:
PETKOVİC
26.12.2013, 20:12
art niyetli değil ama kötü bir hakem. dikkat edin hiç avantaj oynatmıyor sürekli oyunu durdurup maçın kalitesini düşürüyor
58fatihcan
28.12.2013, 18:16
İnşallah yarın adaletli bir maç yönetir. Kaybedeceksek kendi hatamızdan kaybedelim. Hakemle kaybetmek daha fazla koyuyor
Gene mi bu ??!!!
Bu hakem bize ters.:mad::mad:
Senin işin gücün anti-yorum, değerli kardeşim sen nerden tanıyorsun bu hakemide yine bumu diyorsun. Adam bizim bu sene bir maçımızı yönetti ve onuda aldık... Evvela bir başlığın tepesindeki açıklamayı oku yahu... :mad::mad::mad:
Ben Mete Kalkavanin adil bir yonetim gosterecegini umuyorum. Izledigim kadariyla tarafsiz kalmayi basariyor
58g0kberk58
28.12.2013, 19:59
Adilligi konusunda suphe duymadigim bir hakem lakin cokta basarili bir hakem oldugu soylenemez. Macin sonucuna iki takim acisindan da etki etmesin biz zaten kazanmasini biliriz
artık bırakalım şu hakemlerle uğraşmayı bırakalım daha maç başlamamış sen sahaya çıkarsın aslanlar gibi çıkar takır takır oynarsın golünü atarsın 3 puanı kapardın artık her mağlubiyet sonrası ve her maç öncesi hakemlerle uğraşmayı bırakın türk seyircisinde adet olmuş kafasına taş düşse hakemden bilecek artık öyle bir seviyeye geldik ki hatalı bir taç atışında bile hakeme ana avrat söver olduk hakem normal bir karar verdiği zaman ses çıkmaz ama hatalı kara verdiği zaman ne anası kalır ne avradı her yapılan küfür ona değil size geliyor bu başlığı açan arkadaş ne akla hizmet açmış anlamış değiliz okadar çok biliyorsanız varın siz hakem olun siz maçı yönetin adam 5 liralık bilet alır etmediği küfür gerekirse sahaya yabancı madde atar takımın para cezası almasına neden olur
tekdoktirin
29.12.2013, 18:57
hakem denildimi akla gelen o çocu halis özkahya selam olsun,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ferhat06
30.12.2013, 09:45
Hakem çok iyiydi.Başka bir hakem Cicinho'nun Yiğit İncedemiri suladığı pozisyona kırmızı çıkarabilirdi.Cicinho gibi kariyerli birinin öfkesini kontrol etmesini bekliyoruz.
58fatihcan
31.12.2013, 07:54
Tarafsız ve az hatasız bir maç yönettiği için mete kalkavanı tebrik etmek gerekiyor. Umarım gözlemci puanı yüksek olur