Orijinalini görmek için tıklayınız : Vural'dan Carlos'a Sitem

Salim58
11.01.2014, 12:15
http://resimzade.com/Show.html?i=43217&token=35782 (http://resimzade.com/Show.html?i=43217&token=35782)

Teknik direktör Yılmaz Vural, Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos'un lisanssız antrenörlük yaptığını belirterek sitemde bulundu.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) 51. Sporun Zirvesi Semineri 'Türk Futbolu Nereye Koşuyor' oturumu ile devam etti. Antalya Belek'teki Gloria Golf Resorts Otel'de yapılan seminerin ikinci gününde ilk oturumuna Ümit Aktan başkanlık yaparken; Teknik direktörler Yılmaz Vural, Samet Aybaba ve spor yazarları Atilla Gökçe, Mehmet Arslan, Tayfun Bayındır ile Halil Özer konuşmacı olarak yer aldı.

Panele konuşmacı olarak katılan Teknik Direktör Yılmaz Vural, Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos'u bir konuda eleştirdiğini ifade ederek, "Dün Roberto Carlos yanımdan geçiyordu. Dedim ki bir dakika gel. Ben seni eleştirdim. Eleştirmemin de sebebi şu. Sen lisanssız Türkiye'de antrenörlük yapıyorsun. Seninle konuşurken heyecanlanıyorum. Futbol izlerken en zevk aldığım oyunculardan bir tanesisin. Ama sen antrenör değilsin kardeşim. Ve sen bu ülkeye şunun önünü açtın. Zaten gayri resmi bunu yapıyorlardı. Resmi olarak artık bir başkan yönetici vasfıyla sahaya inip bir takımın kurulmasında, idaresinde yetkiye sahip oldu senin sayende. Ve senin sayende bu ligde antrenörlüğün önemli bir tarafı vardı. Bir kardeşimiz dedi ki bu bir kağıt parçasıdır. Ben federasyon başkanı olsam bu laftan sonra çıkar bu kararı iptal ederdim." diye konuştu.

CHA

stain
11.01.2014, 12:18
la yılmaz gardaş ne diyon ki la hiç bişey anlamadım :D

58sinan58
11.01.2014, 12:21
yine mi sen yılmaz vural

eurovision
11.01.2014, 12:21
gerçekten ne diyonki yılmaz vural :mad:

58sinan58
11.01.2014, 12:25
belliki zoruna gitmiş
senin lisansın var da noooluyor
bi yörü git işine aklınca yine gündem yaratmaya çalışıyon

B.DUMANLI
11.01.2014, 12:29
Yilmaz hoca hani sana Ingiltere´den talip vardi,ne oldu?Tecrübeni yeterlimi bulmadilar,yoksa kisa mesafelerle bir yerde dikis tutturamayip takim degistirmenmi onlari fikirlerinden caydirdi.

Durup dürurken fesatlikta tabi bunda en önemli etken olacakki,o seminerde Carlos´u gündeme getirmen sana ne kazandirdi?

Durgun bir göle tas attin,gayen o gölün suyunu bulandirmakti ama gene basaramadin.
Yilmaz hoca sen belkide Türkiye´de en önemli yerlere gelebilirdin bilgi birikimin fazla bu tartisilmaz ama, o dilin yokmu o dilin ne cektiysen o dilinden cektin sen....

Ve halada o dilinden cekmektesin.Can cikmayinca,huyda cikmazmis diye bir Atasösü varya Yilmaz hoca,sanki bu söz senin icin söylenmis....

58sinan58
11.01.2014, 12:35
Yilmaz hoca hani sana Ingiltere´den talip vardi,ne oldu?Tecrübeni yeterlimi bulmadilar,yoksa kisa mesafelerle bir yerde dikis tutturamayip takim degistirmenmi onlari fikirlerinden caydirdi.

Durup dürurken fesatlikta tabi bunda en önemli etken olacakki,o seminerde Carlos´u gündeme getirmen sana ne kazandirdi?

Durgun bir göle tas attin,gayen o gölün suyunu bulandirmakti ama gene basaramadin.
Yilmaz hoca sen belkide Türkiye´de en önemli yerlere gelebilirdin bilgi birikimin fazla bu tartisilmaz ama, o dilin yokmu o dilin ne cektiysen o dilinden cektin.

İngilizlerin verdiği parayı beğenmemiştir alman pasaportu da var ya :D:D:D

adres58
11.01.2014, 12:44
Ona en güzel cevabı Kasım gardaşımız verdi... Takılmayın bu problemli adama :D

Roberto Carlos'un Yılmaz Vurala cevabı MUTLAKA İZLEYİN (http://www.youtube.com/watch?v=AdxkaAztbT0&feature=youtu.be)

:):):)

pover58
11.01.2014, 13:01
zorunamı gitti lan yılmaz vural seni asla sivasspora antrenör olarak almayız boşuna üstünü başını yırtma.

asabibaba
11.01.2014, 14:10
Sivaslı ne der buna " AZ Bİ SUS HELEEEEE":D

yigidoo
11.01.2014, 14:18
Aslinda yilmaz hoca hakli beyler. Carlos'un belgesi yok. Ama bu onu kötü hoca etmez. Hocalik biraz da ınsan ilişkilerinde iyi olacaksin o zaman basarili olursun ki. Basari gelincede kimse sormaz belgen varmi diye.

PETKOVİC
11.01.2014, 14:59
yav he ya he ne gereksiz açıklamalar yapıyosun

aRsima58
11.01.2014, 15:11
Bu hala ne konuşuyor yaa :)

58hayati
11.01.2014, 15:17
yılmaz hoca bir bizde hocalık yapmadı da sıkıntısı o

kızıldağ
11.01.2014, 15:28
YILMAZ HOCAYI NE DOKTORLAR NE HAKİMLER İSTEDİDE O VARMADI:)

58fatihcan
11.01.2014, 15:35
Yav yılmaz he he

Kasim58
11.01.2014, 16:03
Bir teknik direktörlük kağıtlara,sertifika ile olmuyor o sadece isin resmi prosedürü.Daha bundan bir kaç sene oncesine kadar ünlü Alman takımlarından B,Dortmund takımının tekniktrektoru Jürgen Klopp'unda kağıdı küreği yoktu??? Adama bakın şampiyonlar ligi finale oynuyor.Kisacasi basarı sertifikada değil ancak Yılmaz hocaya fazla haksızlık yapmayalım bunu art niyetle konuştunu düşünmüyorum!
Fazla değil 10 yıl onceye gidelim bizim ikinci ligde superlige çıkma mücadelesi verdigimiz ilk sene Yılmaz hoca akcabat in basında süper lige çıkması kesin Rize ile mac yapıyorlar maç Rize'de Akçabat maca yattiyor diye mac bitmeden sahayı terk etti.Eger Rize yenilse Yada berabere kalsa Sivasspor bir yıl önce çıkıyordu süper lige.Bu yüzden Yılmaz hoca bu konuşmasında art niyet aramamalı diye düşünüyorum.

poolat58
11.01.2014, 16:47
kedı ulasamadıgı cıgere kokmus dermıs hesabı, yılmaz vural boyle konusa konusa kendını dusurmeye devam edıp ıyıce kuculuyorsun. Iste bu yuzden adam akıllı takımlar senı almıyor almayacak da!

psychology58
11.01.2014, 18:04
Yılmaz Hocam kaç yıldır bu ligdesin antrenörlük belgende var ama en büyük başarın ne ki senin ? Sen bırak Roberto Carlos ehliyeti olmadan tırı düz duvardan atlatsın sen de antrenörlük belgenle daha otobanda süreme o arabayı ondan sonra da sağa sola laf at :D takışmıyor hoca :D

anilcan213
11.01.2014, 18:22
Yilmaz Vural neyüdüğün belli deel gardasim la, malamad oldun halan irezil olmaya devam ediyon. Illa gohmusluk cikaracan

DoomsDay58
11.01.2014, 18:29
Cardiff City'nin başına geçseydi de kurtulsaydık belki yurt dışına çıkınca çenesi kapanırdı :D

kayayatakci
11.01.2014, 18:35
Yilmaz hoca yaslandikca bunamaya basliyor Ayni genclerbirligi baskani cavcav gibi Yilmaz misin nesin biraz insan ol kiskanma carlosun basarisini sen bu gidisle hoca degilde basarisi iyi olanlari cekemeyen bir baltaya sap olamayan nerdeyse calistirmadigin takim kalmadi hepsi de hüsranla bitti yürrüüü anca gidersin

kayayatakci
11.01.2014, 18:39
yürrü anca gidersin macaraci palavraci yengec Yilmaz hic bir baltaya sap olamadin bari basarili olanlari kiskanma

hukukçu58
11.01.2014, 19:25
Sen.almanyada.inşaat.işçiliğin i.bırak.antrenor.ol.olacak.iş. mi?:D

chatlaq
11.01.2014, 19:31
Turkiyede ellemedigin takım kalmadı. Kabul et iş bulamiyorsun. Adama "ite bak yattığı yere bak" derler