Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbol Analize Sorularınız (03.02.2014)

Rallim58
03.02.2014, 17:40
http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031 (http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031)

Moderatörlüğünü Nail Sertakan'ın yaptığı, SİPAS TV’de yayınlanan Futbol Analiz proğramı, her hafta olduğu gibi bugün de saat 21.00'den itibaren canlı yayına girecek.

Programın stüdyo konuğu eski futbolcu/gazeteci Murat Polat ve yorumcu Faruk Serin olacak. Konuklar, taraftarlarımızdan gelecek sorulara da cevap verecek.

Programa telefonla, Konyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Kon Tv Genel Koordinatörü ve Fenerbahçe cephesinden Gürcan Bilgiç katılacak.

Sitemiz aracılığı ile sorulacak soruların; kısa ve öz olmasına dikkat edilerek, yiğidoya yakışır üslupta olması rica olunur.

Ö N E M L İ N O T :

Site yönetiminden ricamdır.

Sorularda şehir ve isim belirtilmemesi halinde ve kısa olmayan soruların silinmesidir....

58YIGIDO58
03.02.2014, 17:43
Sivastan Ali,

Iyi Yayinlar diliyorum ve konuklarimizi selamliyorum.

Hocam bir santrafor alacakmiyiz ??

Cok tesekkürler.

Dua
03.02.2014, 17:46
Almanyadan Murat

Bu sene Sivassporun hedefi bedir?
Hedef Avrupa ise neden daha düzgün Transferler yapilmadi?
Roberto Carlos Takimi deplasman maclarina neden motive edemiyor?

MEVLUTHOCAOGLU
03.02.2014, 17:46
Sivastan Mevlüt

İyi yayınlar diliyorum hocam bu transferler nerede..... bugune kadar yapılan transferlerden memnunmusunuz gece 12 ye kadar başka transfer olacak mı _? teşekkürler.

Salim58
03.02.2014, 17:47
Ankara / Salim

İyi yayınlar Nail bey, Konuklarımıza saygı ve selamlar.

Sivasspor'la ve transferlerle ilgili son gelişmeleri bizlere özetlerseniz memnun oluruz..Saygılar.

Rallim58
03.02.2014, 17:50
Sivas'tan Yasin...

Herkese iyi akşamlar. Yapılan transferleri nasıl değerlendiriyorsunuz?

Teşekkürler...

PATRON 58
03.02.2014, 17:53
Editörün notu:

İsim ve yer belirtilmeyen sorular silinmektedir.

metee58
03.02.2014, 17:57
Sivastan Mete

İyi yayınlar diliyorum.Carlos oyuncu değişikliklerini neden gec yapıyor ? Oyuna daha erken müdahale edemez mi ? Teşekkürler...

ankastre
03.02.2014, 18:15
elazığdan muharrem

nail gardaş size ve konuklarınıza iy akşamlar. nail bey gardaşım biz avrupa hedefine böylemi gidecez. bu nasıl transfer. murat erdoğan ayrıldımı nerde. sanki takım içinde bir sorun var gibi.
cevaplarsanız sevinirim.

58megayigido
03.02.2014, 18:16
istanbuldan ibrahim

Takımımız iyi gideken bu düşüşün sebebi sizce nedir .Transfer yapmamızdan bukadar etkilenmiş olabilirimiyiz ? Yoksa takımda ters giden başka problemler mi var ?
Sizce transfer yapmamız için yönetim gerekeni yaptı mı ? Çünkü başkanımız carlosu duyan gelmek istiyor demişti .Ama transferin son günündeyiz beklenen transferler hala olmadı ?
seviyeli iyi bir program yapıyorsunuz ayrıca tebrik ederim .

58_babacan_58
03.02.2014, 18:23
İsmail Demir / İstanbul

Takımımız neden 2 yüzlü. İçerdeki maçlarda bambaşka, deplasmandaki maçlarda daha başka, Neden halaa bi istikrar yakalanamadı. ??
Şu takıma adam gibi bir Oyun kurucu ofansif orta saha ve Forvet transferi yapmayan yönetime taraftarlar olarak ÇOK KIRGINIZ .

ressam58
03.02.2014, 18:23
Sivastan Tolga;

Takımımız çok çok yorgun...
bunu kimse önemsemiyor.Bir kere herkes takmış durumda transfer diye.Yorgunluk o kadar belli ki koca Costa bile Konyada nerdeyse emekleyecek durum geldi.Ve bir sürü hata oldu.
Bence Bursa maçı bırakılmalı tamamen yedek çıkıp takımı dinlendirmeli Roberto Carlos ...aksi takdirde işimiz zor yola girer.

ROMANTİK KATİL
03.02.2014, 18:32
İsmail SİMSEK Kayseri

İyi yayınlar Nail bey. Bizim neden dogru düzgün bir forvetimiz olmuyor. Sivasspor forvetsiz bu sezonu nerde bitirebilir. Utakaya Dejebura verilen sanslar neden Abdulkadire Ahmet Arasa verilmedi. Bu oyuncular ptt oyuncularıysa su an kadroya aldıgımız tarnsferler Pedro Oldini ve Aykut Öztürk kacıncı ligin futbolcuları. Yönetimin ısrarla transfere önem vermemesini neye baglıyorsunuz. Sezonun ikinci yarısında istenilen SİVASSPOR olusmazsa Roberto Carlos ayrılırmı takımdan. Cevaplarınız için tesekkür eder iyi yayınlar dilerim.

PATRON 58
03.02.2014, 19:14
istanbulda mert emir

yönetimin ve murat erdoğanın transfer başarısını nası buluyorsunuz yönetimin futboldan ve transferden anlamadıgı belli, kan değişikliği şart bu başarısız transfer politikası nası değişir ?

gogohan
03.02.2014, 19:39
Adanadan Orhan

Nail bey iyi akşamlar konuklarınızada selamlar. Sorum hepinizedir.

Gidenler : Borjan, Djebbour, Grosicki, Murat Akca, Abdulkadir (Kiralık) Timur (Kiralık)

Gelenler : Mahmut (Kaleci) Ahmet Şahbaz (Stoper) Fatih Kıran (Sağ Bek) Pedro (Forvet) Aykut Öztürk (Forvet)

olduğunda, mukayese edersek kalitemizde artış sağlanmışmıdır.?

ctn58
03.02.2014, 19:52
Ben gorsel sanatlar ogretmeni Çetin Güven

Merhaba nail bey, yeni stadimizda yada mevcut bulunan stadimizin maraton bolumunde12*30 metre boyutlarinda uc boyutlu bi KAREOGRAFI SHOW yapmak istiyorum. Bu konuda siz yada sivasspor yonetiminden birisi calismamiza sponsor olabilirmi(sadece maliyet)

Turkiyede sadece gs ve fb nin yaptigi bu tur bi calismanin sivasimizin tribunlerinede ayri hava katacagi umudundayiz.

İyi yayınlar...

adres58
03.02.2014, 19:55
Atilla - Kastamonu
İyi yayınlar Nail Bey, Konuklarımıza da selamlarımı iletiyorum.

Transfer hakkında çok konuşmak istemiyorum. Çünkü muhatab alacağımız bir yetkili yok maalesef.
Benim anlatmak istediğim sizin yayınlarınızdaki titizliğiniz ve Sivasspor taraftarı üzerindeki ciddiyetle yaptığınız iş olacak. Bu konuda sizlere teşekkür etmek istiyorum. Hiç bir zaman konuklarınıza saçma ve çirkin sorular sormuyor ve amiyane tabirle bel altı çalışmıyorsunuz.
Tebrik ediyorum...

Has Sivas`li
03.02.2014, 19:57
Mahmut / Stuttgart

Herkese Selamlar
Transfer edilen yada edilecek Futbolcular hangi kriterlere göre seciliyor?
Yas / Maliyet / Mac sayisi???

yiğido5058
03.02.2014, 20:01
İstanbul Bahçeşehir'den Osman Nuri Darbaz

İyi akşamlar Nail bey,

Yönetim ara transferde bence yeterli takviye yapamadı.
Bundan sonra ki Avrupa kupaları hedefi teklikeye girer mi?
Hayırlı akşamlar

karamik
03.02.2014, 20:06
Abdullah Güzel-Sivas

Nail abi,bu memlekette sivasspora kostek olanlar gibi gerçekten sivasspora fedakarca destek olan fırmalarımız da var yıllarca kale kılıtten forma sponsorlugu beklerken bir sivaslı firma Marka grup bize sponsor oldu onlara yuklenmek cok istemeyız ama uc bes buyuk fırma bırlesse bır forvet almaya destek olsalar minnettar oluruz.

karşıyakalı
03.02.2014, 20:25
Sivastan talha
Sivasspor kupa macina nasul bi kadroyla cikmali.bence yedeklerle oynamali

pover58
03.02.2014, 20:29
sivastan m. tombul

nail bey iyi akşamlar sivasspor bu taraftarı üzmeye deplasmanda galibiyet hasretine avrupa hayali kurarken forvetsiz oynamaya hocanın oyunu iyi okumaması ve geç müdahale etmeye devammı edecek.lütfen yetkililere iletirmisiniz biz kahrolduk dün yine selamlar.

superglam
03.02.2014, 21:06
Kayseriden Rahmi

Hayırlı gunler nail abicim Carlos hocamiz iyi guzelde degisikligi cok gec yapmiomu bide hakan Arslanin 90 dakika oynamasi ve verim alinamamasina ragmen israrla oynatilmasini anlayamiorom bunlari bi tek ben mi goruorum fener macinda da ordayim herkese selamlar ve saygilar sizi seviyorum

kyerlitas
03.02.2014, 21:15
Sivastan kadir.

iyi yayınlar hocam ağzınıza sağlık çok guzel konuşuyorsunuz.sivas hiç para kazanmiyormu.niye kaliteli oyuncular transfer edilmedi.ne güzel çıkış yakalamışken.çok üzülüyorum...

34MUAMMER58
03.02.2014, 21:18
İSTANBULDAN=MUAMMER

iyi akşamlar nail abi utakanın sakatlığının son durumu hakkında bilgi verirmisiniz?sivasspor yönetimi bu takıma ivme kazandıracak transfer yapacağı yerde elindeki kaliteli oyuncuları göndererek sivassporun avrupa hedefinden uzaklaştırmış olmuyormu?bu konudaki düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum

onurcngr
03.02.2014, 21:21
Sivastan onur

iyi aksamlar nail bey. R.carlos neden brezilya ve ispanyadan genc oyuncu transferi dusunmuyor. İstese buyuk kuluplerde forma sansi bulamayan gencleri takima kazandirabilir cunku onun gibi bir efsaneyi her kulup baskani taniyor transfer konusunda yardimci olurlar. Bu konuda herhangi bir girisimi oldu mu?

tfd5858
03.02.2014, 21:23
Sivastan Taha Fatih

dün ulusal kanalda yayınlanan bir spor programın da mecnun otyakmaz'ın şikeden yargıtay onamadığı söylüyorlar ama çogu görsel ve yazılı medyada ceza aldığını söylüyorlar siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ne yapılmalı ne yapılıyor bilgilendirirseniz sevinirim

Rallim58
03.02.2014, 21:29
Sivas'tan Yasin...

Ziraat Türkiye Kupasındaki alternatifsiz tek şansımız kalan her iki karşılaşmaları, hem Sivas hemde Akhisarın galibiyet alması ile ancak, Akhisar ve Sivas finallere katılabilir. Bu da çok zor bir durum..

O nedenle Sivassporumuzun kendini tamamen lige vermek zorunda olduğunu düşünüyorum. Ne dersiniz?

serkan_ozcan58
03.02.2014, 21:33
sakaryadan serkan

merhaba nail bey roberto carlos gibi teknik direktörümüz var süper ligde bir galibiyetin 1 trilyon olduğu belli olmasına rağmen flaş bir santrofor neden alamıyoruz? teşekkürler

kyerlitas
03.02.2014, 21:59
Sivastan kadir.

Iyi yayinlar. Chelseaden dembam ba haberi dogru mu hocam.site yikiliyor iyi yayinlar

Murad_Kelleci58
03.02.2014, 22:07
Ankara'dan Murat KELLECİ

Geçen hafta, Faruk Bey'e yapılacak golcü transfer ile ilgili, futbolcunun oynadığı lig, hangi tabiyetten olduğunu sormuştum, Faruk Bey'de arkadaşlarımız az daha sabretsin bir iki güne açıklayacağız demişti.. Lakin cancağzım bir hafta gecti ve artık transfer döneminin kapanmasına saatler kaldı.. Ya Faruk Bey yada yönetim bu transferi yada transferleri gerceklestireyi beceremediler, yada Faruk Bey bize Andersenden masallar anlattılar, bir transfer donemi boyunca.. Alınan isimler de gercekten sürpriz oldu..

Bu transfer politasızlığından sonra yönetimden birileri mı istifa edecek, yada Roberto Carlos'a kendisine verilen sözler yerine gelmeyince roberto carlos'mu cekip gidecek.. Yani istifa edecek.. Bu soruyu cevaplayıp cevaplamamak icinde bin dereden su getirmesinler lutfen

karşıyakalı
03.02.2014, 22:08
Sivastan talha

Faruk hoca gerçekçi yorum yapmiyo gibi.herkes biliyor takımdaki düşüşü bunu gündeme getirmiyo faruk hoca

asabibaba
03.02.2014, 22:11
Sivas'tan Tuğrul Yaman

Yarını bekliyorum derken ne demek isteniz? Transfer yapmazsan dünya markası Carlos'u takımda 1-2 sene daha nasıl tutarsınız?Sorun nedir? Para mı?Beceri mi? İletişim mi? Futbocu mu gelmiyor? Nedir sorun var ama ne ?

atp5858
03.02.2014, 22:11
ALİ TAŞPINAR TOKAT

2. yarı çok zor deplasmana gideceğiz ve 4 büyütülmüşler sivas a gelecek 2. yarı alt sıralar için mi yoksa bu forvetsiz kadro ile üst sıralara mı oynayacağız Selamlar

yigidolar06
03.02.2014, 22:12
Konyadan
Deniz KILIÇ
Nail bey size ve Faruk Hocama Murat Hocama selamlar
Taraftarlarımız 3 - 0 dan sonra moraller bozuldu yollarıda uzun olduğu için erken ayrıldılar. Emniyetinde işine geldi konyada yaşayan taraftarlarada kalırsanız maçtan sonra 1 saat daha beklersiniz uyarısından stadı terkettik olay budur saygılar Sivasspor yorgundu

Ahwettt
03.02.2014, 22:31
Sivasatan Ahmet.

İyi akşamalr Nail Bey taraftarı stada transferler ve futbolcular çeker. Analaışılan Sivassporun hedefinde Avrupa kuplarına katılmak yok.

karşıyakalı
03.02.2014, 22:31
Sivastan talha

Maça seyirci gelmiyor diyenler bu taraftar kimi izleyecek gelip yedek kulübesinde oturan odunu yirmi yada alman 3.liginden gelen aykutumu.bunkarmi costuracak tsraftari.çok kirginiz ve uzgunuz

kyerlitas
03.02.2014, 22:32
Sivastan kadir.

hocam kactane mesaj attım hiç birini okumadınız.carlos transfer için liste yapıp yonetime verdi.alınan futbolcuları yazmamıştır herhalde.burda suç kimde.yeminle çok üzülüyorum

izmirliyigido
03.02.2014, 22:32
İzmir'den Yalçın Kınık

Nail bey iyi geceler !..

Kötü haber tez duyulur dediniz, öyle olsa bizim haberimiz olu dediniz..

Az önce bomba bir haber aldık.. Siz duydunuz mu? Murat Erdoğan ile yollar ayrıldı. Doğruluk payı nedir? İyi yayınlar diliyorum. İzmir'den sevgilerimle Nail bey..

.

ayhandemir58
03.02.2014, 22:33
Ben Sivas'tan emekli öğretmen Ayhan

Selamlar,iyi akşamlar.Galibiyetin 1milyon TL:ye yakın olduğu ve beraberliğin 500.Bin TL:ye yakın para verildiği bir sistemde alınabilecek 2-3 hazır oyuncunun,kazandıracağı 2-3 maçla zaten kendi parasını çıkartacağını düşünüyorum.Acaba yönetim,(muhakkakki kendilerinin düşünceleri vardır,çünkü süper lig takımının maddi anlamda çok üst düzeyde masrafı vardır) bunu düşünmüyor mu?Yoksa Oldoni gibi sıradan oyunculara verilecek paralar bence boşa gidin ve aracılara kaptırılan paralardır.Murat beye,Faruk hocama ve Nail bey sizlere ve Sipas TV'ye çok teşekkürler-saygılar.

SivassporunSesi
03.02.2014, 22:36
Manavgat'tan Çınar Çiçek ve Burak Çiçek

Öncelikle iyi yayınlar...Bas bas bağırılan orta saha ve forvet transferi yapılacak mı ?Transferde son durum nedir ?

legolass
03.02.2014, 22:39
sivastan emre

lutfen okurmusunuz.

hersey guzel baslamisti ama heyecan birakmadi bazi torpille biyerlere gelip etliye sutluye karismayan parasina bakan yonetici denilenlerin sayesinde :( yazik oluyor sivassporuma

anilcan213
03.02.2014, 22:41
Sivastan Anil ERCINS

Nail Bey bir gazeteci olarak tesisleri sik ziyaret ediyor olmalisiniz. Takimin havasi nasil, gergin bir ortam söz konusu mu? Yoksa her sey profesyonelce devam mi ediyor?

sivasfutbol
03.02.2014, 23:18
gürcistan tiflisten oguz seylan

nail abi atıf sakatlanır veya cezalı olursa onun yerine kim oynar acaba bilgi verebilirmisiniz iyi akşamlar.

sero58
03.02.2014, 23:18
Diyarbakırdan şerafettin çimen.

Ara transferi dört gözle bekleyen takımımız ne olduda 40 güne yakın zamanda bomba tabir edilen topcualrı almadı.
Bunun sebebi dövüz kurumu dalgalı olması bu aralar.
carlos hoca süper oyuncu alacagız biraz bekleyin dedi.
birde sunu anlamıyorum her soruldugunda sivasspora gelmek isteyen cok oyuncu var deniyor merak ediyorum bunlar 3 ve 2 ligdeki oyuncularmı acaba.
iyi akşamlar hüsranla gecen bir ara transfer dönemi gecirdik hayırlı olsun.

Abdullah DuMaN
03.02.2014, 23:21
Sivastan Abdullah Duman

Hayırlı aksamlar Nail bey sezonun ilk yarısında yedek kulübesi boş durumdayken şuan takımdan gönderilenler bizleri iyice korkutuyor farklı bölgelere transfer şart değilmi ? Gerek genç gerekse tecrübeli

yiğido58sinan
03.02.2014, 23:24
Ulaş'tan Sinan Coşkun

iyi akşamlar Nail abi. Ben Sivasspor'un defansının süper ligin en iyi defansı olduğunu düşünüyorum. Kanatlar da aynı şekilde. Fakat Nail abi forvet ve forvet arkasında yani orta ofansda sizinde gördüğünüz bir eksiklik var. Eneramo ve ermanın yeri hâlâ dolmuş değil. Böyle olunca defansa da yazık oluyor temel var ama bina yapılmıyor. Bu mevkilerde Aatıf chahechouhe'yu zorluyor carlos ama aatıf kanat oyuncusu ortada çok zorlanıyor. Kanatta oynayan aatıf bir başka ama ortada çok zorlanıyor. Forvetsiz oynamak zor ama biz böyle hem forvetsiz hem aatıfsız oynuyoruz. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Selamlar...

sivasspor585858
03.02.2014, 23:35
sivas'tan sinan

aykut Bursa macinda oynayabilecekmi?

alperen2009
03.02.2014, 23:40
[QUOTE=Rallim58;896397]http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031 (http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031)

iyi akşamlar nail bey ben hollanda amsterdam'da zafer yıldız twitter hesabınız var mı acaba bunu öğrenmek istiyorum iyi yayınlar birde mail yolu ile yorum yazamıyorum ekranda sürekli mail adresi veya twitter adresi gözükürse memnun oluruz teşekkürler sivasspor'a başarılar

alperen2009
03.02.2014, 23:42
hollanda amsterdam'da selamlar zafer yıldız sivasspor'a başarılar sivas çok özledim 15 yıldır gelemiyorum inşallah yakında düşünüyorum:)

sivasfutbol
03.02.2014, 23:42
Merhaba nail abi ..sivasspor ne zaman bir adım ileriye gidecek olsa yönetimin bu transfer anlayışından dolayı bütün ümidimiz kırılıyor .. futbolcu almayan yönetim çıksın sahada kendileri oynasın o zaman ...geçen hafta yaptigimiz transferler bizi ucuracak diyordu ne oldu ? Sonra neden taraftar gelmiyor deniliyor ..

kyerlitas
03.02.2014, 23:45
Ben kadir. Hocam msjlarimin hepsini okudunuz teşekkür ederim.hakkınızı helal edin.iyi yayınlar.

alperen2009
03.02.2014, 23:45
iyi akşamlar nail abi twitter veya facebook üzerinden mesaj yazabilirmiyiz

zafer yildiz Amsterdam

yigido yakup
03.02.2014, 23:51
Almanyadan Yakup

Nail abi sizlere tesekkür ediyoruz sayenizde kendimizi sivasta gibi hissediyoruz