Orijinalini görmek için tıklayınız : Futbol Analiz'e Sorularınız (10.02.2014)
Rallim58 10.02.2014, 16:19 http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031 (http://resimzade.com/Show.html?i=34683&token=63031)
Moderatörlüğünü Nail Sertakan'ın yaptığı, SİPAS TV’de yayınlanan Futbol Analiz proğramı, her hafta olduğu gibi bugün de saat 21.30'den itibaren canlı yayına girecek.
Programın stüdyo konuğu Sivassporumuzun emektar kaptanı Kadir Pekmezci olurken, teknik direktörlerden İlhami Başköy ve gazeteci Haydar Aldıkaçtı ise yorumları ile renk katacaklar. Stüdyoda, taraftarlarımızdan gelecek sorulara da cevap aranacak.
Adaspor sponsorluğunda bir izleyici ise, orjinal Sivasspor armalı, Roberto Carlos imzalı futbol topu kazanacak.
Sitemiz aracılığı ile sorulacak soruların; kısa ve öz olmasına dikkat edilerek, yiğidoya yakışır üslupta olması rica olunur.
Ö N E M L İ N O T :
Site yönetiminden ricamdır.
Sorularda şehir ve isim belirtilmemesi halinde ve kısa olmayan soruların silinmesidir....
Rallim58 10.02.2014, 16:20 Sivas’tan Yasin…
Nail bey herkese iyi akşamlar. Kaptanı ve takım futbolcularını tebrik ediyorum. Tarihi bir galibiyet alıp sevincimize gölge düşürenleri kınıyorum. Bu konuda Emniyetin görüntülerden yola çıkarak şahıslara ceza kesileceği yönünde çalışmaların başladığı bilgisi geliyor. Doğru mu?
Ankara / Salim
İyi Yayınlar Nail Bey, Konuklarımıza Saygı ve Selamlar.
Fenerbahçe maçından sonra Beyaz TV'ye doğru düzgün ve mert bir şekilde açıklamalarda bulunan Kadir kaptanı tebrik ediyorum.
Tribünlerden yükselen bizlere yakışmayan çirkin sözler bizleri derinden üzmüştür, bu tür söylemler Sivasspora zarar vermektedir, bu tür çirkinliklerde bulunanlar tesbit edilmeli gereken yapılmalıdır.
karşıyakalı 10.02.2014, 16:48 Sivas Karşıyakadan Harun
yönetimin ara transferdeki başarısızlığını neye bagluyorsunuz. yönetimden birisi açıklama yapması gerekmezmiydi taraftarı aydınlatacak.
yiğido5058 10.02.2014, 16:50 İstanbul/Bahçeşehirden Osman Nuri Darbaz
Nail Bey iyi yayınlar,
Bugün benim doğum günüm en güzel hediyemi dün Sivasspor verdi.
Lisanslı ürünler almak için resmi siteye sürekli bakıyorum.
Yeni doğan oğlum için bebek ürünlerini yaklaşık 2 aydır bekliyorum.
Yetişkin formasının dışında hiçbir ürün kalmamış.
Sıkıntının giderilmesi konusunda yardımcı olmanızı rica ederim.
Saygılarımla
A.Turan Korkmaz 10.02.2014, 17:12 Sivas'tan Hakan Geçer
Verilmeyen penaltı pozisyonunda rakibi karşılayan oyuncu ellerini arkasına alır pozisyona öyle girer, ama Kadir'in pozisyon alışı , kusura bakmasın ama çok amatörceydi, kendisine yakışmadı bence. Fakat ben gene de kaptanı her zaman destekliyor ve kendisine başarılar diliyorum.
Sorum şu:
Sivasspor'un hedefine ulaşması için deplasman karnesini düzeltmesi şart. Deplasmanda daha başarılı olabilmemiz için neler yapmalıyız?
Abdullah DuMaN 10.02.2014, 17:22 Sivas'tan Abdullah
Nail Bey yedekte 3 forvet otururken maça forvetsiz çıkmamız sizcede anormal degılmı keza forvetlerden biri girdi ve golde büyük rol oynadı
sefareis 10.02.2014, 17:45 sivastan sefa
Nailbey öncelikle iyi akşamlar iyi yayınlar dilerim size ve konuklarınıza.Nail bey benim sorum soyle yönetimimiz neden vip ve maraton tribünde olmayan yerlere bilet bastırıp sattı veya kombine olan yerlerimize bilet basılmış ve satılmştı
ayrıca tribün guruplarımızın sözde liderleri karaborsacılık yapıyorlar bilet gişesinin basında bekleyip 2 - 3 katına bilet satıyorlar bu konuyu dile getirseniz sevinirim.
58fatihcan 10.02.2014, 17:56 İstanbuldan Fatih
Hayırlı akşamlar iyi yayınlar Nail abi. Tffnin oyun oynanırken değiştirdiği kurallar çerçevesinde tribün yüzünden alacağımız ceza sizce ne olur. Bu cezaların önüne nasıl geçilmeli. İyi akşamlar kolay gelsin
34yigido34 10.02.2014, 18:12 istanbuldan onur yerli
iyi yayınlar nail abi sizden bi istegim var ümit özat sivasın fenerbahçeye karşı şansı yok demişti lütfen canlı yayına baglıyıp bu lafları ona tekrar söylermisiniz :D
tasde5858 10.02.2014, 19:22 eskişehirden hüseyin
nail abi sizlere selam ve saygılarımı sunuyorum faruk hocamada selamlar abi benim üzüntüm şu düşünün bir takım olabilir penaltı verılmedı kırmızı kart verılır verılmez bizim ne maçlarda ne penaltılarımız ne falullerımız verılmedı çok değil en yakın galatasaray maçı yabu kadar çıfte standart olurmu bütün kanallarda fenerbahçenın penaltısı verılmemiş caner efendı ziyaya tekme atacak ıstısnasız butun kanallarda ya ne yapsın penaltı verılmedı ondan psikolojısı bozuldu ne demek bu abı ya aynı şeyi bızım futbolcu yapsa kıyamet koparır nasıl böyle yapar futbolcu ekmek parası kazanıyor yazık degılmı canere der ortalığı yıkarlardı. abı bırde taraftarımıza hiç yakışmadı böyle tezahurat koskaca bir sivas camiası nasıl böyle yapar nasıl engel olmadılar üzüldüm biz sivaslılar misafirperveriz kımsenın ağzına laf vermemek lazım çünkü orda biz suçsuz olduğumuzu biliyoruz ama sonuçta devam eden bir mahkeme var burda bizde varız biraz daha dikkatli olmak lazım bize yakışmadı ve aziz yıldırım kaç sene sonra ilk defa bir deplasmana yani sivasa geldi yazık oldu selamlar faruk hocamıda bir takımın başında görmeyi çok isterdim
superglam 10.02.2014, 20:18 Kayseriden Mustafa
Öncelikle stüdyoda olan herkese hayırlı aksamlar dilerim benim sorum kadir kaptanımıza olacak.Kaptanim sizce bu sene avrupada sivassporumuzu görebilecek miyiz?inşallah avrupaya gidersek nasıl bir sivasspor izleyecegiz.Gene böyle paslı ve organize ataklarla mi yoksa daha hızlı bir sivasspor mu?
yigidolar06 10.02.2014, 20:31 DEVREK li Can dostlara selam
KONYADAN
Deniz
Nail bey size ve konuklarınıza iyi akşamlar sorum Kadire
Seneye 67 sırt numarasıyla görmek istiyoruz. Futbolun baharını yaşıyor Sivasta Forma içinde teşekkürler
http://resimzade.com/Show.html?i=43578&token=54674 (http://resimzade.com/Show.html?i=43578&token=54674)
psychology58 10.02.2014, 20:39 Samsun'dan Çağrı
Nail Bey size ve konuklarınıza iyi akşamlar diliyorum. Deplasmanda oynadığımız maçlarda içeride oynadığımız maçlar kadar başarılı olamıyoruz. Bence bu durum oyun sistemimizden kaynaklanıyor. Sizce bu durumun sebebi nedir ?
ayhandemir58 10.02.2014, 20:48 Ben Sivas'tan Ayhan.
Nail bey,size ve değerli konuşmacılarımıza iyi akşamlar.Fenerbahçe gibi büyük takımı yenmenin sevincini ve tadını çıkarmamızı ulusal spor medyası denilen 3 büyük takımın yandaş medyası engelledi,ama yinede sevinçliyiz-gururluyuz.Ben yeni alınan gurbetçi forvet oyuncusu Aykut'u size soracağım.Takıma katkı verebilcek bir futbolcu mu?Eğer iyiyse neden oynatılmıyor,en azından Oldini den iyidir ve Aatıf'ın yükünü azaltır ve rakip defansı rahatsız eder...Sevgiler saygılar..
oguzhan_1616 10.02.2014, 21:10 Sivas / Oğuzhan
Ümit savunmada gereksiz çalımlar atma huyunu bıraksa iyi olur diyorum..
Bir de Kadir zaman zaman topla fazla oynuyor bence baskı yiyoruz top kayıpları oluyor.. Biraz daha basit oynasa, topu dağıtsa Cicinho gibi oyunu sıkıştığı an açsa çok daha iyi bir oyuncu olur.. Zaten yeterince tecrübe sahibi..
Atilla - Kastamonu
İyi yayınlar dilerim Nail Bey. Konuklarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Adamım Kadire özel olarak sevgilerimi iletmek istiyorum.
Kaptanımıza bize bu mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Darısı diğer takımlar için olur inşallah. Kaptana bir sorum olacak. Bizim için Trabzon maçının ne kadar önemli olduğunu biliyormu. Futbolcu kardeşlerimizle bu konuda istişare yapıyorlarmı.
karşıyakalı 10.02.2014, 21:21 Editörün notudur : Haber içeriğini okuduğunuzda proğramın saat kaçta başlayacağı yazılıdır. Bilgilerinize.
Adana'dan Orhan
Nail bey hayırlı akşamlar. Konuklarınızada selamlar. FB maçında havuz tarafında EMNİYET KORİDORU neden dolduruldu. Emniyetin zaafı varmı. FB'ye ayrılan yerin dışına neden taraftar alındı. Bu çok tehlikeli bir durum değilmi?
ankastre 10.02.2014, 21:29 elazıgdan muharrem.
nail gardaşım allahını sversen şu zibidi gılıhlı kendini sivassporlu sanan bu ahlkasızları stadyuma almsınlar. hem biletsiz içeri gir hemde sivasspora ceza gelsin.
yigido yakup 10.02.2014, 21:38 Almanyadan Yakup
Benim dile getirmek istedigim federasyon ve Mhk de neler oldugudur.Zekeriye ok onun danismani ve bizim sampiyonlugumuzu calan 3 izmirliden biri olan Oguz Sarvan vede Demirören acaba bu Yunus Yildirimin arkasinda durabileceklermi?
Halis Özkahya nin arkasinda durduklari gibi Yunus Yildirimin da arkasinda durabileceklermi?
Ayrica bu ülkede ne Zaman Adalet olacagidir.
PETKOVİC 10.02.2014, 21:40 programı izleyemiyorum sizlerden ricam bittikten sonra programın odak noktasını konuşulanları özetle aktarabilir misiniz?
Sivas'tan Abdullah Güzel
Kadir'in kuşlara olan öfkesini anlayamadım uzaktan attığı şutlar daglara taslara gidiyor kendisi ne diyor bu konuda.
Not : Kadir bu ligin en lstikrarlı en iyi ortasaha topcusu onu cok sevıyoruz.
oguzhan_1616 10.02.2014, 21:43 Sivas/Oğuzhan
Yiğido gençlik ve maraton A bloktaki grup stada alınmamalı.. Onlar ve benzerleri yüzünden ben bi misafirim stada gelse maça götürmeye utanırım.. Bunlar taraftar falan değil... Rakibe küfredip duran terbiyesizler...
Adam olan küfretmez ben stada 1 saat önce geldim her zaman vip tribünündeyim orada pek sorun olmadı da cidden karşıdaki belli kesimler rahatsız etti. ADAM 5-6 kere duyuru yapıyor küfretmeyin yasa değişti diye ama adamlar ıslıklıyor anons yapılırken.. Kaliteli taraftar lazım... Serseri değil..
sivaslihakan 10.02.2014, 21:44 Almanyadan Hakan Azattemür
Iyi aksamlar nail bey ve konuklarinıza. bu mesaji aile dostumuz degerli ali Yildiz in ricasi üzerne atiyorum dünkü sivas fenerbahce macinda ki hakem hatalarini görenler Galatasaray sivas macinda nerdeydiler acaba ..... Ve şike hakkinda tezavvurat yapan kisilerin sivas taraftari oldugunda kanaat getiremiyoruz ,tezavvurati yapan kisilerin sivasa maal edemeyiz iyi yayinlar lüften yayinlarmisiniz ...selamlar.
Yozgat akdağmadeninden Ömer
Nail hocam iyi yayınlar kaptan kadir ve konuklara iyi akşamlar bilinçsiz taraftar istemiyoruz takıma zarardan başka hiç bir karı yok sivasspor taraftarı örnek taraftarı olmalı bu yapılanları kınıyoruz Nice yıllar büyük başkan seninle daha nice başarılara !!
ROMANTİK KATİL 10.02.2014, 21:59 İsmail SİMSEK Kayseri
İyi yayınlar Nail bey. Takımımız bu hafta iyi bir galibiyet aldı. Fakat bence oynadıgımız oyun ilerisi için cok umut vermedi diye düsünüyorum. Gerek ilk yarıdaki trabzon macında gerek fenerbahce macında rakiplerimiz 10 kişi olmasına ragmen gerekli baskı kuramıyor kollektif bir oyun sergileyemiyoruz. Bunun nedenleri acaba rakiplerimizin isimlerinden cekinmemizmi, yoksa 10 kişi kalmıslar eninde sonunda bir gol atarız düsüncesimi. Bu görüsümü Kaptanımız Kadirle degerlendirirmisiniz. Cevaplarınız için tesekkür eder iyi yayınlar dilerim.
oguzhan_1616 10.02.2014, 22:17 Sivas/Oğuzhan
Utaka ve Pedro Oldoni antrenmanlarda nasıl performans gösteriyor? Utaka'yı iki maçtır oynadığı sürelerde çok beğendim..
yigido94 10.02.2014, 22:25 Sivastan Ahmet
Nail bey devre arası iki tane forvet almamıza rağmen neden hala forvetsiz oynuyoruz . Sene sonuna kadar böyle gidersek ilk beş çok zor gibi kaptanın ve sizin düşünceleriniz nedir ? İyi Aksamlar...
Kayseriden Rahmi
iyi akşamlar ve iyi yayınlar nail bey. taraftarlar 4.olan takımdan neden hala mutlu olmuyor.Bence kollektif oyun anlayışı ile oynayan sivasspor şimdiye kadar görmediğimiz pas trafiği ile çok zevk veriyor.defans yapıp kotratak oynayan takımlardan daha iyi değil mi?
Kayseriden Rahmi.
Penaltı kararı verilse gol atacakları garanti mi.Sivasspor gol yese toparlayamayacağı garanti mi? Fenerbahçe panaltıya güvenerek mi oyun oynuyor ?
Has Sivas`li 10.02.2014, 22:41 Mahmut / Stuttgart
Sorum Kaptana: Ligi hangi konumda bitirirsek basarili sayiliriz?
Yeni stadImIza takImInI kaptan olarak cIkarmasI dilegi ile herkese selamlar iyi yayInlar.
58CeZa58 10.02.2014, 23:02 Almanyadan Gökhan Genc
Iyi Aksamalar,
Kadiri bu sene cok begeniyorum
ayaginda cok top tutan diye elestirilen Kadir abim
bu sezon takimin en iyilerinden ve birden ne olduda performansi bukadar arti?
Carlosun gelmesiylede Kadirin oyun tarzinda positif faydasi oldumu?
Rallim58 10.02.2014, 23:05 Sivas'tan Yasin.
Kaptanımıza sormak isterim. Geçen sene ki proğramda, en küçük oğlum için (oğlum derken kendisi 22 yaşındadır) söz verdiği forma daha fabrikadan üretilmedi mi? :)
Formayı size verirse, ben sizden alayım derim...
''Samed58'' 10.02.2014, 23:14 Hollandadan Samed
Avrupaya kupalarina katilmaya hak kazanirsak Roberto Carlos hocamizla sözleşme yenilenecek mi?
Ve murat erdogan neden istifa etti?
asabibaba 10.02.2014, 23:24 Sivastan Tuğrul
Yeni stoper Ahmet'i nasıl buluyorsunuz? Bursaspor maçında kendi kalemize gol atmasına rağmen desteklenmesi ve inanılmaz heyecanını üzerinden atması gerektiğini düşünüyorum umarım başarılı olur ve olacaktır .Saygılarımla
Ankaradan Zeynep ve Turan
Herkese iyi akşamlar. Kaptanım seni ve takımımızı çok seviyoruz. Sana sorumuz saha ici iletişimle ilgili. Aatıf ile zaten Fransızca konuşuyorsunuz, Da Costa ve Cicinho ile sahada nasıl anlaşıyorsunuz?
Bu arada Konyaya deplasmana gelmiştik ama Eskişehire gelemiyoruz çünkü Sivasa geleceğiz. Bu yüzden takıma bizden selam söyle kaptan.
Basarılar, saygı ve sevgilerle...
alperen2009 10.02.2014, 23:44 Amsterdam'dan zafer yıldız
iyi akşamlar iyi yayınlar benim bir sorum olacak yeni yapılan stadımızın Üstü tamamen kapanacak mı yoksa sadece türbin kısmı kapalı olacakteşekkür ederim selamlar
alperen2009 10.02.2014, 23:47 Amsterdam zafer yıldız
nail abi iyi akşamlar burada sivas yıldızeli çubuk köyü nde bulunan anneme selamlar
alperen2009 10.02.2014, 23:49 HOLLANDA ZAFER YILDIZ
nail abi iyi yayınlar yeni stadımız şampiyonlar ligine hazır olacak mı teşekkürler :)
INSALLAH SAMPIYON SIVASSPOR
|