Orijinalini görmek için tıklayınız : Siz Vurun Biz tekrar Diriliriz....

migroArmis
15.03.2014, 00:08
Burada hep hakemlere isyan etmeyin futbolda bunlar var..Herkes Sivasa düşman olamaz dedim...Aslında haksızda değilim...Lakin düşmanlık Sivasıma değil Anadoluyadır...Gençler Sivas maçı tamamen bir rezlillik...Sezon sonunda ilk dörtte dışarıda kalacak ist takımını nasıl içeriye koyarızın hesabını kafadaki Sivasımın üzerinden şimdiden yapmaya başladılar...Bursaspora bakın seyircisiz(kadın ve çocuklar)maçın ardından tekrar seyircisiz ceza alan takım dünya üzerinde bir başka örneği yoktur...
Yazıklar olsun......

Bu oyunların bu denli açığa çıktığı şu günlerde ist takımını destekleyen Sivaslı-Bursalı ve tüm Anadolu insanını bu düzeni bozmak için tek yumruk olmaya davet ediyorum....

Onlar vurdukça biz şaha kalkacağız...Allahtan topu topu 1 kez şampiyon olduk ya bir kaç kez olsak..kimbilir neler olurdu...Bütün kardeşlerim bu oyunların bu sahtekarlığın farkına varsın Anadolunun rengi olmaz ...İnadına kentimizin takımına sahip çıkalım

58_babacan_58
15.03.2014, 09:09
Yeter artık çek elini üzerimizden TFF - MHK !

58YIGIDO58
15.03.2014, 09:40
Bunun tek caresi Anadolu kulüplerinin birlesmesiyle olur.
Yoksa bu düzen boyle gider.

Yaziklar olsun diyorum baska birsey demiyorum.

burak58as553
15.03.2014, 15:46
Bursa'nın bayan taraftarları ceza aldığına göre diğer maça bayanların alınmaması gerekir

poolat58
15.03.2014, 17:16
bayan taraftarlar ne yapmış acaba merak ediyorum???

PETKOVİC
15.03.2014, 20:01
hiçbir zaman şaha kalkamayacaz abi çünkü anadolu kulüpleri tamamen boyun eğmiş durumda ne sesini çıkarabiliyor ne de basında konu olabiliyor. ben mesela bursanın seyircisiz maçından sonra yine ceza aldığını bilmiyodum 2 maç vermişler zannediyodum basında geçmiyo bunlar. aynıları istanbul takımlarına yapılsın 1 hafta gündem konusu olur

ihtiyar yiğido
15.03.2014, 23:40
Her Anadolu şehrinin İnsanları İstanbul takımlarını değilde kendi şehrinin takımını tutar ve canı gönülden sahiplenirse işte o zaman Ana dolu takımları söz sahibi olur.

favori58
16.03.2014, 00:18
cezada alsa, her zaman BURSAspor taraftarını taktir ediyorum

eurovision
16.03.2014, 16:10
süper finalin uygulanmaya başlandığı sezondan itibaren hakemler aracılıyla ilk 4'e 4 büyütülmüşü koymak oldu tek dertleri hakkı olan değil 4 büyütülmüş olsun istiyorlar

sıvaslıgenç
16.03.2014, 16:22
Önemli olan medyada kendimizi has platform oluşturmakla olur abi buda Andolu birliğinden geçer. Anadoludan hangi takim ceza alsa , seyircisiz oynasa vs. Medyada gündem oluyor !